Lång helg

hej alla!

Nu är det långhelg. Är ledig både imorgon och på fredag. Härligt! Har precis ätit en Billys panpizza, orkade inte laga någon mat. Det är ju så tråkigt att laga mat till sig själv. Nu ska jag strax gå ut och sätta mig i solen. Klockan halv sju är det träning... Känner inte alls för det. Hade hellre varit ute och powerwalkat i en och en halv timme.

Hade två stycken prov idag; SO och tyska nationella. Både gick ganska bra. Jag hoppas på VG.
Vad ska ni göra idag?

Saknaden är stor

En del av er vet säkert att min faster, som bor i Florida, var hemma här i Sverige för ett tag sedan. Hon tar alltid en massa bilder och man kan inte vara med henne utan att bli fotad. När hon åkte hem någon gång i mars så sa hon att hon skulle lägga in alla bilderna på sin hemsida på nätet. Nu är vi snart i maj och ännu har det inte kommit några bilder. Men jag är van. Haha. Antingen har hon glömt bort det eller så har hon inte tid. Haha, hon är rolig hon. Både jag och Linn väntar på att bilderna ska komma in på hennes sida så vi kan sno dem till våra datorer. Men ikke sa nikke, det verkar som om vi inte kommer få sno några bilder?

Jag vet att de kommer komma. Men jag vet inte när. Kanske om en månad, eller om ett halvår? Man vet aldrig när med AnnHelen, men man vet att hon kommer göra det någon gång. Det spelar ingen roll var, allt hon säger att hon ska göra, det gör hon. Anledningen till att både jag och min syster vill ha dem så gärna är för att hon oftast tar mycket bra bilder :) Och det är kul att se på kort som är tagna när vi umgås med henne eftersom familjen i Sverige inte träffar henne så många gånger om året. Skulle gärna sätta mig på ett plan och åka till Miami nu. Det hade varit skönt att slappa vid poolen och inte tänka på något. AnnHelen och Brad, hennes man, och deras två stora söta labradorer. Jag saknar dem.



My lovely bikini

Men! Jag måste ju berätta om min bikini! Det finns bara en sak att säga; Jag älskar den!
Den är så snygg. Kommer vara skitglad när jag bär den i sommar. Jag kommer dock inte bada med den. Vill inte riskera att den blir gul eller något, vilket vita bikinis kan bli i klor. Men den är absolut perfekt.

Fått i för tidig födelsedagspresent av faster Ann i Florida. Beställd från Victorias Secret. Finns inte på hemsidan just nu (inte vad jag har sett i alla fall), men den kommer komma in snart igen. Den är väldigt poppis. Haha ;) Kostade cirka 600-700 kr. Beroende på vad dollarn står i.

Hehe, jag har hittat en till skitsnygg bikini från VS ... Men som sagt, pengar.

Nu är jag skithungrig. Det känns som det är ett stort hål i magen som bara växer och växer. Obehagligt.

Shopping sugen

Jag är sugen på att shoppa. Det var hur längesen som helst sen jag var i en gina tricot butik. Ska försöka övertala någon att hänga med mig och shoppa. Men det kan la inte vara så svårt att övertala någon när det gäller shopping? Eller? Nej det tror jag inte. Isåfall är det något som inte stämmer. Jag känner att jag vill förnya hela min garderob. Jag borde det. Men jag har inte råd med det. Haha. Men lite nya klädesplagg kan man la ändå stoppa in? Ja det tycker jag. Har en skuld till min mamma på ett antal kronor, därför borde jag egentligen inte ens tänka tanken på att shoppa... Men det är svårt att låta bli. Jag ska prata med mamma, hon kanske inte behöver pengarna just nu. Hehe. Wish me good luck ...


Nu ska jag;

Haha härligt. Vi gick i femtio minuter och kom upp i över 6000 steg. Inte illa va? Nu ska jag dra ner till pappa, sen hem duscha, plugga, laga mat och sen titta på Desperate Housewives :)


Power - walk !

hej alla!

Guess what? Jag ska inte springa idag... Jag vet, jag sa att jag verkligen skulle, men jag ska inte! Amanda var upptagen med plugg och Josephine var upptagen med plugg. Tyvärr. Men istället ska jag hänga med mamma på en power-walk. Haha! Hon går snabbt som tusan och mer än 10 000 steg brukar stegräknaren visa när hon kommer tillbaka. Det kommer nog bli lika effektivt som att ta en joggingrunda. Tror ni inte det? Nu ska vi i alla fall bege oss. Jag kommer att vara helt slut när jag kommer hem.
Haha, vi hörs senare Ciao!



Om man bara kunde få allt.

Nu har jag pluggat lite och även städat upp alla kläder och dammsugit :) Hehe, nu är det bara skrivbordet kvar. Men det har jag inte tänkt att ta itu med nu... Istället ska jag ägna mig åt att titta runt lite på nätet. Mycket roligare, eller hur? Fast, å andra sidan är det inte så kul när man inte kan köpa allt man vill. Hehe.

Nu kom mamma in och sa att hon skulle sätta upp mina gardiner. Haha, det är nog bra för mitt fönster har inte sett snyggt ut på evigheter. När jag tänker efter har det faktiskt aldrig sett snyggt ut under tiden som jag bott här... Ooops. Men nu kommer det i alla fall göra det :)

Skor från Patrizia Pepe. 1597 kr.

Enkel skoldag

hej alla!

Idag slutade jag skolan vid två och hade endast tre lektioner. Svenska på morgonen - vi jobbade med "Boken om mig själv". Jag tror den kan bli ganska bra faktiskt. Sedan hade jag hål timma till kvart över tolv. Så från halv tio till halv elva satt jag och pluggade på SOn som vi har prov i imorgon... Sen gick vi till matsalen där det var någon äcklig soppa och mackor. Mackor är gott :) Vid kvart över tolv började tyskan och idag hade vi nationella prov. Det var löjligt enkelt. Jag hoppas bara att jag inte missade något :S Efter tyskalektionen hade vi SO där vi fortsatte att plugga på provet. Enkel skoldag, va? Nu sitter jag här och ska plugga lite till... Har också tänkt att springa en runda idag - jag ska!

Fick även reda på att min bikini överdel har kommit till pappa nu, så då kan jag ju passa på att springa förbi och hämta den :)

I love it! <3

Nudlar = yummi

hej alla!

Hur mår ni? Själv mår jag bra, känner att jag verkligen har kommit igåg med "Boken om mig själv" nu. Två hela kapitell klara. Skolan börjar verkligen gå mot sitt slut nu, skönt va?

Jag gjorde en rosettfrisyr på Frida efter idrotten idag. Söt va? Jag försökte göra det på mig själv igår men jag har för kort hår :O Och det hade nästan Frida också, och hon har superlångt hår.

Sofie och Frida åt glass i skolan, men inte jag ;)


Idag gick jag i skolan till halv fyra. När jag och Amanda hade ställt våra cyklar i cykelstället utanför våra lägenheter gick vi in till Amanda (som bor en trappa ner från mig) och kikade i hennes "Boken om mig själv". Den är riktigt fin. Min kommer inte alls bli lika snygga men jag hoppas ändå på ett MVG. Haha ;) Jag fastnade i alla fall hos Amanda i en och en halv timma innan jag gick den långa vägen hem till mig. När jag kom hem läste jag några sidor i soboken (prov på onsdag, suck) och sedan lagade jag mat. Nudlar blev det. Jag fattar inte varför jag inte har gillat nudlar innan? Det är ju supergott! Den lila blev det idag ;)


Jag hade egentligen tänkt att springa en runda idag, men förhoppningsvis gör jag det imorgon istället.
Vi hörs lite senare.

Älskling är i Växjö

Jag älskar osminkade söndagar ;) Haha, klockan är nu tjugo i åtta ... Och jag borde ha skrivit på "Boken om mig själv" hela dagen idag. Men jag har inte gjort det. Så därför ska jag göra det nu, tills Wipeout börjar. Ska ni se på Wipeout?



Saknar min älskling som nu befinner sig i Växjö. Och där kommer han vara ett tag eftersom han ska jobba.
Jag älskar dig Marcus !

Shaheen Jafargholi

Har ni inte sett detta tycker jag att ni ska se det. Jag får gåshud.

(youtube länk)

Jag gillar vädret! ;)

hej alla!

Hur har ni det?
Har inte uppdaterat på länge men det har ju varit sol så man får ju passa på :) Efter skolan igår så var jag hos pappa en stund, det var kul att umgås med bara honom.
Vid halv åtta tiden åkte jag till Rosa kiosken där jag och Klara skulle träffas. Vi satt och snackade lite. Sen kom Josephine, Johanna och Ebba förbi, de hade varit och kollat på en fotbollsmatch. Så vi satt och snackade lite med dem också, och just det, vi köpte mjukglass också :) Vi skulle egentligen varit med Hanna också med hon hade Alegro och den höll på jättelänge och så skulle hon upp tidigt nästa dag så hon orkade inte. Jag och Klara hyrde i alla fall två stycken filmer och köpte godis. Det blev en skräckfilm och en mer komedi/dramafilm. Tyckte båda två var rätt bra. Skräckfilmen (The Strangers) var kuslig. Tänker inte berätta om den men , det var typ en som knackade på dörren och sen knackade det på Klaras dörr. Haha, då blev vi rädda. Men det var bara hennes syster som tur väl var ;) Jag cyklade hem lite efter tolv och var dödstrött.

Idag, Lördag, vaknade jag och kollade ut genom fönstret direkt. Sol och inga moln, perfekt! Sen gick jag och kollade på termometern och den visade 26 grader i solen. Inom loppet av 3 sekunder var jag ute på balkongen och njöt :) Och eftersom det har varit sol hela dagen är det ute jag har befunnit mig. Nu är jag dock inne och beredd på att åka till Vik, till Sofie.

Blommor i pappas trädgård ;)


Filmerna jag och Klara hyrde ;)




Redo inför morgondagen.

hej alla!

Imorgon kommer skolan vara ganska slapp, men kommer ändå ha en press på mig. Vi har nationella prov i matte på morgonen - hela förmiddagen faktiskt. Efteråt ska vi ha dans i sporthallen vilket jag tycker är sådär roligt ... Nu ska jag faktiskt stänga av datorn och titta igenom matteboken. Duktigt, va?

Sov gott allihopa. Vi hörs imorgon :)

The big apple :)

Här har vi the big apple, alltså, ett riktigt stort äpple :) Eller hur?


Två paradis

THAILAND


SPANIEN









20/4 - 09

hej alla!

Har ni haft en bra dag så här långt? Det har jag. Efter skolan cyklade jag hem till Marcus, därefter tog vi en promenad och köpte glass. När vi kom hem till Marcus igen skulle han göra mat, eftersom han skulle iväg sen. Det blev mackor med ost på, och in i mikron. Hahaha, varken jag eller Marcus orkade laga något.

Efter en tag ringde Marcus kompis och bad honom att hjälpa honom bära något, vet inte vad. Så medans vi stod ute och väntade på att hans kompis skulle komma så lekte vi lite med en trixboll som Marcus köpt i Tjeckien. Haha, jag var så dålig på det. Men det kanske berodde på att jag hade hicka och skrattade så jag fick ont i magen? Nja ... Det beror nog på att jag faktiskt är dålig ;) Vi skulle kicka till varandra men jag träffade ju aldrig bollen mitt på foten, den kom liksom snett hela tiden. Därför flög den alltid åt sidan. När jag väl träffade bollen flög den rakt upp i luften. Skithögt. Eller, kan man kalla 2 meter skithögt? Hehe. Marcus däremot är ju duktig på allt ... Hur fan kommer det sig?

När jag kom hem hade mamma gjort mat, puh. Jag äter ju hela tiden. Nu kommer jag inte behöva äta förens torsdag känns det som! Nu ska jag i alla fall ta itu med mitt stökiga rum (som har blivit ännu stökigare eftersom jag letade efter ett linne igår, som jag förresten inte hittade ...) som mamma tjatat på mig i en evighet att göra. Suck ...





Dagens inköp


Idag stack jag, Sofie & Frida till Relax efter idrotten. Detta köpte jag :)



I CARE shampoo från Maria Nila
I CARE conditioner från Maria Nila
(detta skulle vara bra för håret nu i sommar, det skyddar mot uv-strålar. Ljuvlig doft - persika!)
Sun spray från Jean D´Arcel
(skyddar mot uva- och uvb-strålar)


I <3 vädret

Vilket härligt väder det är idag! Har legat ute i solen och där med har det inte blivit någon städning idag. Det får jag ta en regnig dag istället! Jag och mamma ska strax äta grillat nu. Vi väntar bara på att pommesen ska bli klara. Härligt. Har blivit lite ändrade planer så vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll. :/


Hehe, vilken fin bild. Not. Men i alla fall, det är inte ett moln på himlen och det har inte blåst alls idag.

Nintendo DSi

Japp, ännu en sak jag vill ha. Såg det på reklamen, nu ikväll. Tänkte direkt att det var ju tur att jag inte har skaffat mig en sån utan kamera innan. Annars hade jag ju behövt köpa en till! Men visst är den cool. Mycket bra tidsfördriv och man är sjuk, sitter på tåget/bussen eller när man helt enkelt inte har någonting att göra. Nintendo DSi, alltså en uppgradering av Nintendo DS Lite, med kamera :) Det låter väl kul? Kostar runt 2000 kr.



Kanske köper jag en när jag hittar den i rosa, eventuellt i rött. Eller Ice blue? :)
Vad tycker ni om den här uppgraderingen?

bläää!

Hejsan allihopa!

När jag kom hem från skolan sov jag. Skönt, men åå! Hatar att vara förkyld. Kan det inte bara försvinna? Kommer inte skriva så mycket idag, har varken lust eller ork. Hoppas ni har det bra idag i alla fall.


DH

2 timmar med Desperate Houswives, love it.


Amanda har bra hörsel (Y)

Jag sitter i tvrummet med mamma och kolla igenom fotoalbum, vi har på ganska hög musik och min mobil ligger i mitt rum. När vi har tittat klart i albumen (letar efter bilder jag kan använda till ett svenska projekt) går jag in på mitt rum och ser att jag har fem missade samtal och ett sms. Det var Marcus som hade ringt och smsat mig. Jag ringde upp honom och kollade vad det va och så. Sen när vi la på fick jag ett sms av Amanda där det står:

Amanda - Din mobil har typ ringt tusen gånger? Hahahaha ;)
Jag - Haha har du hört? :O Jag satt i tvrummet!
Amanda - Skojar du eller? :O blev fan nästan hörselskadad , hahaha ;)

Ja, så kan det bli när man bor grannar. Jag brukar bland annat höra deras telefon ringa när de inte är hemma.


Alla twilight fans!

För alla er som älskar Twilight så mycket så att ni vill ha en tshirt med tryck på så kan jag meddela att det finns! (men det visste ni kanske) Man kan köpa dem (snart) på cdon.com (direktlänk till tshirtsen) och de kostar 199kr + frakt. Än så länge går det bara att bevaka dem. Det finns tre olika tryck (i alla fall som jag hittade). Det står When you can live forever what do you live for? på alla baksidor. När jag ser de här tänker jag direkt på min kompis Sofie som läste alla fyra böcker på mindre än två veckor. Hon köper nog en eftersom hon är galen i Twilight. Jag tycker också om böckerna och filmen, men en tshirt blir det inte för mig. I alla fall inte i nuläget.



Vad tycker ni om dem?

Grillning med Amanda

Hejsan på er :)

Har ni haft en bra dag? Jag har inte gjort alls mycket idag. Vid tre tiden började jag och Amanda grilla utanför våra lägenheter. Det blev korv med bröd. Annars har det inte hänt mycket idag, har varit ute i solen. Nu står mamma i köket och gräddar vofflor, så jävla gott! :)

Here is some pictures ;)




Glad påsk

Hello :)

Tänkte bara säga hej :) Har suttit ute i solen nu. Fan vad härligt det är asså :)

Och snart kommer min man hem :) äääääntligen. Haha, jag vet att jag skriver om det hela tiden, men hallå ? Jag har ju längtat och det förstår ni ju :) Hoppas ni har en bra lång fredag och en bra lördag imorgon (påskafton?). Skriver kanske på imorgon när jag kommer hem från Marcus.

Har du fått något påskägg? ;)


Lite bilder från firandet

Här kommer lite bilder sen innan idag. Jag vet, bilderna är inte så bra. Rätt suddiga och så men i alla fall.

My day, what about yours?

Gokväll på er! :)

Idag har det varit en bra dag. Först firade vi Linns 20 årsdag, fast typ en månad försent. Men det är ju inte så lätt att tajma (?) allting när man inte bor 5 minuter ifrån varandra. Vid fyra tiden gick jag och Josephine på en promenad. Vi pratade en massa och det var riktigt kul, det var ett tag sen vi pratade så mycket om allting kan man säga.

När jag kom hem fixade jag lite inför min älsklings hemkost! :) Nu tittar jag på Friends och väntar på att Benknäckargänget ska börja :) Vad har ni haft för er idag?

(bilder kommer senare ikväll/natt)


MQ sprider kärlek



MQ:s nya kampanj Urban Love startar imorgon den 9:e april. I vårens stora romantiska modekampanj ser vi fem stycken mer eller mindre kända kärlekspar som poserar i kläder från vårkollektionen.
Fokus ligger på festkläder som passar både till partyn, bröllops- och studentfester. I kollektionen finns tajta fodral, flirtiga korta klänningar, mycket färg och mönster samt klänningar som är ultrafeminina med markerade midjor. För herr finns allt från trendiga och moderna kostymer till kavajer i rött.
Följande kärlekspar medverkar i kampanjen: Andreas Johnson och Lisa Knapp, Julia Dufvenius och Christopher Wollter, Emma Green och Yannik Tregaro, Lena Nyholm och David Hullberg samt Joel Pallvik och Josefin Westberg.

Jag tror det kommer bli såå bra! :) Vad tror ni ?


Follow Cristin - perfect

Prenumerera gärna via bloglovin.com

På jakt

Hey!

Har suttit och skrivit lite på min uppsats om skönhetsoperationer. Den kommer inte alls bli lika bra som den förra jag gjorde. Då skrev jag om reklam och fick mvg. Nu känns det som om allting är slut. Vad ska jag skriva mer om? Har letat efter "Extreme Makeover"s hemsida. Men jag hittar inte den. Någon som vet adressen? Jag tycker det är rätt coolt det dom gör, och det är intressant att titta på när det går på teven. Men hemsidans adress? Hello? Skulle vara kul om jag hittade bilder därifrån också som jag kan använda i min uppsats. Än så länge har jag bara en bild på Michael Jackson och Janice Dickinson på framsidan. Fler bilder har jag inte just nu. Skulle vara kul att gå in på "Extreme Makeover"s hemsida i alla fall. Jag bara måste hitta den.


Jävla hockey!

Jaha, så det är inte Desperate Housewives ikväll på grund av hockey. Vafan kan inte hockeyn vara på en annan kanal för? Jag som hade längtat. Vad ska jag nu hitta på? Kanske fortsätta läsa, eller kanske avsluta städningen som jag påbörjade innan idag? Blogga?

Hmm, vi får se. Jag ska i alla fall inte se på hockey!

träning + chips = Y

Hemma från träningen. Har precis tryckt i mig en skål med chips. Nödvändigt? Nej, nu ångrar jag ju såklart mig. Men vad ska man göra åt det nu? Ingenting, nada, zero. Det brukar vara så när jag tränat. Jag äter något onyttigt när jag kommer hem. Men jag får la passa på nu när jag fortfarande är ungdom ;) Inte för att jag kommer sluta när jag blir tjugo. Haha.

Nu ska jag i allafall läsa i "Män som hatar kvinnor"  tills klockan nio. Och då vet la alla vad som går på tv? Japp, desperate housewives!


Träning!


The Tyra Bank show

Just nu sitter jag och kollar på The Tyra Bank show :) Vad gör ni?


Tråk väder = städning


Nu ska jag städa. suck. Men men, inget fint väder här så varför inte?

Film, men vilken?

Här sitter jag och tänker att jag kanske ska lägga mig snart. Är rätt så trött. Men för tusan, det är ju lov. Så jag har bestämt att jag ska titta på en film och kanske äta lite godis. Det låter la bra? Fast jag vet att jag kommer somna utan att jag egentligen vill. Precis som jag gjorde i igår kväll. Haha.

Film är det i allafall som gäller nu, men vilken? Tips?

Vi hörs imorgon alla läsare, sov gott!

Spring spring, !

Hejsan!

Visst är det härligt väder ute? Fast lite kalla vindar, men men. Jag har läst i Stieg Larssons bok "Män som hatar kvinnor" idag. Den är lite seg i början tycker jag. Det har inte kommit något spännande ännu. Men tänk om boken är seg rätt igenom. Då blir jag inte glad. Alla säger ju att de ska vara så bra. Jag köpte alla tre i ullared för 150kr. Nu ska jag snart ut och springa i det fina vädret. Är det inte härligt med lov? :) Fast jag har en del skolarbete.. Bland annat en uppsats som ska vara inlämnad någon gång efter lovet. Skriver ju om skönhetsoperationer. Det är väldigt intressant. Nu ska jag byta om. Vi hörs sen :)


bild från sommaren 08 när jag och Amanda var påväg till Falkenberg.
datumet på kortet är fel!

Solig dag

Ut i solen!


bild

Liten uppdatering.

Hey!

Nu är jag hemma från matchen. Vi förlorade tyvärr med 0-2, men vad gör väl det? Det var en träningsmatch. Vädret hade vi ju inte tur med, visserligen regnade det inte men fyfan va det blåste. Kallt. Nu sitter jag i allafall här framför datorn igen ;) Ringde Marcus så fort jag kom hem, han hade skickat massa sms och ringt. Känns konstigt att prata med honom tre minuter om dagen och skicka ett sms på kvällen. Jag längtar så tills han kommer hem om fem dagar. Nu ska jag i allafall göra lite te och lägga mig under täcket. Kanske skriver sen igen. Vi får se. Ha det så bra allihopa! :)


bild

alla älskar..



skor!

Seg dag

Söndag idag. Vädret är tråkigt. Ingen sol alls. Det hade jag hoppats på. Jag har inte gjort alls mycket idag, mest suttit och läst i "När jag hör din röst". Så spännande den är, har kommit till slutet nu. Typ två kapitel kvar. Nu ska jag i allafall ta tag i lite saker, kan inte sitta och dega hela dagen. Klockan halv fyra ska jag ner till idrottsparken där mitt fotbollslag har samling. Sen åker vi till Forsheda, vi ska spela match. Känner mig inte alls sugen. Har inte den energin, inte just nu i allafall. Får hoppas att den kommer. Kanske ska packa väskan nu. Ja, jag borde göra det.


amanda förra sommaren. såhär vill man ju att vädret ska vara.

Uppe med tuppen, typ.

Godmorgon allihopa.

Idag är jag uppe tidigt eftersom jag och mamma har planer på att åka till Ullared snart! Lite uppdatering då, igår trodde jag att jag och ett gäng tjejer skulle på bio, men det blev inte så på grund av en massa olika anledningar. Istället åkte jag med Sofie hem efter skolan. Runt halv sex åkte vi in till Emilia och där var också Jossa. Vi spelade ett spel och sedan kom också Pernilla och Ebba :) Vi gick till Matbiten, en resturang, och åt. Eller ja, jag och Sofie var de enda som åt. De andra kollade på hockey. Jag är ju inte så hockey intresserad men det var ett bra sällskap i allafall! :) När vi ätit upp och pratat en stund gick vi hem till Emilia igen, där kollade vi på tv och typ snackade. Sen kom Jossas mamma och hämtade oss, så snäll hon är! ;) När jag kom hem ringde jag min älskling.. Saknar honom.. :/ När vi lagt på låg vi och smsade till typ tre eller något. Jag somnade.. :/ Kommer bli en tuff vecka nu när han är i Tjeckien, eftersom vi inte kommer kunna ha så mycket kontakt. Det kommer däremot bli skitkul när han kommer hem igen. Åå va jag längtar. Nåja, veckan kommer bestå av skriva uppsats, kompisar och träning. Och sova ut riktigt ordentligt - det är ju lov!!

Vad ska ni hitta på idag? :)



In Vegas !



Jag såg precis klart "What happens in Vegas" som jag lånade av Sofie idag :) Man blir verkligen på bra humör av den :) Har ni inte sett den kan jag säga: Se den :) Den är rolig och bra, och skådespelarna är super!

Nu ska jag göra matte, sen läsa, sen sova. Så godnatt säger jag nu till er !

I´m done, and it feels so gooooood!

Åå, vilken härlig dag! Vädret är super, ja till och med så bra att vi tränade i tshirts idag på fotbollen :) Jag vill dela med mig en sak till er, en sak som jag är så glad över att jag kommer explodera! JAG HAR GJORT MITT LIVS SISTA FYSIKPROV! Jag gillar ikke fysik, usch på det. Och idag 10.45 gick jag (och några andra i min klass, ovanligt många som var borta idag, undra varför?) in i fysiksalen och gjorde det sista fysikprovet i nian. Okej, vissa kommer läsa fysik på gymnasiet, men fan inte jag. Ska varken läsa fysik, kemi eller biologi. Åhh, :) Jag njuter. Jag hoppas i allafall att det gick bra på provet. Imorgon ska jag lämna in mitt bildarbete och hmm... Jag tycker det har förstörts lite när jag målade det... Det var mycket snyggare med bara blyerts, men men vad ska man göra? Jag är ju inte direkt Picasso ännu ;) Jag kan inte sälja mina (enstaka, om ens några) målningar för zillioners kronor. Nej, inte ännu. Men vänta bara ;)

Imorgon åker min älskling till Tjeckien i en vecka typ.. Sen kommer han hem och då kommer jag vara superglad! Ja, då kommer jag nog explodera av glädje! Tror ni inte det? :) Imorgon är det ju även fredag vilket betyder helg, och lov! Vad ska ni hitta på imorgon? Mina planer är just nu att gå på bio, "en shopaholics bekännelser", med några tjejkompisar och sen äta en matbit. Låter kul va? Är det någon som har sett den filmen förresten?

1 april idag!

Hejsan!

Idag är det ju första april och jag har inte skämtat något alls :O Får se till att göra det innan jag ska sova. Nu har jag i allafall pluggat en stund och fysik sitter la hyffsat.. Amanda var här uppe en runda, jag hjälpte henne med matte och vi satt även och pratade en stund :) Trevligt! Nu ska jag snart plugga igen.. Vid nio ska jag göra klart mitt bildarbete, är så jävla nöjd med det! Det är inte superfint men det är fint för att vara gjort av mig ;)

Hittade många fina armband från nelly.com :) Här är två av dem! Söta!
Annie Bracelet SEK 399, Baglady - NELLY.COMIstanbul SEK 249, Unica - NELLY.COM
Baglady - 399kr
Unica - 249kr


Härlig onsdag eftermiddag!

Hej bloggen!

Idag gjorde jag mitt muntliga nationella prov i engelska. Jag gjorde det tillsammans med Sofie och det gick hur bra som helst. Det tror jag vår lärare tyckte också :) Nu ska jag sätta mig och plugga på fysiken och sedan kanske göra lite matte. Känns verkligen att skolan börjar gå mot sitt slut, härligt! Nästa vecka har vi lov och denna helgen kommer bli bra! Ska gå på bio med några tjejkompisar på fredag och sen åker jag och mamma till Ullared på lördag :) (antagligen) Men det är lite jobbigt också, saknar ju Marcus såklart... :/ Men det går bra, kommer bli superkul när han kommer hem sen! :)

Nu ska jag plugga lite, jag skriver sen igen :) Njut av vädret allihopa!


Rihanna kräver offentlig ursäkt!

Rihanna har efter många turer lyckats landa på fötter igen efter natten den 8 februari, då hon ska ha blivit misshandlad av pojkvännen Chris Brown. Paret har för tillfället tagit en paus, och för att återförenas kräver sångerskan en offentlig ursäkt från sitt ex.

Enligt Look magazine kräver hon att Chris ska följa med henne till ett kommande avsnitt av Oprah Winfreys talkshow, och där berätta om sin ånger inför hela amerikanska folket.

Enligt insiders ska Oprah vara en av dem som har försökt att övertala ”Umbrella”-stjärnan att inte ta tillbaka Chris. Hur programledaren ställer sig till ett eventuellt förlåt i hennes program återstår att se.

Rihanna har pratat med Oprah Winfrey regelbundet sedan februari, när Oprah bad henne att inte ta tillbaka Chris. Rihanna hoppas kunna bestämma sig genom att Chris nu gått med på att komma till Oprahs show och berätta hur ledsen han är.

Såhär sa Oprah om Chris och Rihanna situationen:
“You need somebody to tell you the truth in this moment. And the truth is guys, both Chris Brown and Rihanna, if I were your friend, I would call you up and I would say ‘give it some time, get yourself some counseling, take care of yourself, heal yourself first.’ And also, ‘love doesn’t hurt.’ I’ve been saying this to women for years; love doesn’t hurt. ‘And if a man hits you once, he will hit you again. He will hit you again. I don’t care what his plea is, he will hit you again.’”


Jag håller med, kärlek ska inte göra ont! Oprah vill inte att Rihanna sak ta tillbaka Chris så det skulle vara intressant att se programmet, men när sänds det i Sverige? Någon som vet? Annars går det säkert kolla på youtube eller så kan man leta upp Oprahs hemsida och titta där.

Vad tror ni kommer hända mella Chris och Rihanna nu? Tycker ni att hon borde ta tillbaka honom? Tror ni att han kommer slå henne igen om hon gör det?

Hade jag varit Rihanna (eller någon annan i samma situation) hade jag inte ens funderat på saken, jag hade aldrig tagit tillbaka en man som slått och misshandlat mig. Jag fattar inte ens hur man kan slå den man älskar, slå den så mycket att det leder till misshandel...


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus