Klä på er!

Cyklen var kvar. Nu sitter jag hemma hos mig och ska snart äta och därefter ska jag träffa Amanda. Jag var ute och gick med Trassel innan när jag var hos Marcus. Gick som vanligt till parken och där såg jag två pojkar som kanske var i 12års åldern - i tshirt! Själv frös jag som fan men ändå har jag på mig en tshirt + ett linne under den och en skinnjacka över det. Hur fasen kan dom här så pojkarna gå i bara tshirt? Det märks verkligen att vintern är på väg så nu är det dags att ladda upp med tjocka mysiga tröjor och koftor :)

Jobbigt när ens vän inte har mobil ...

Sitter här framför datorn medans jag väntar på att mina ägg ska koka färdigt. Blir en lugn dag idag också. Ska ner till busstationen och hämta min cykel sen, den har stått där sen i fredags! Hoppas den står kvar! Iih!

Vad händer annars idag? Jag ska träffa Amanda en stund lite senare. Ta igen massa som vi missat dom här dagarna liksom. Vi ses knappt aldrig i skolan och om vi gör det så är det liksom bara: Hej. "Vad gör ni? Okej. Hejdå" typ. Inte så mycket snack alltså ... Funderar också på hur det går för Gia och hennes familj att flytta (de har gjort det hela helgen) för jag kan inte ringa eller smsa henne! Guess why? Hon har tappat sin mobil! Och det är extremt jobbigt att inte kunna få tag i henne!

Nu ska jag äta frukost :)

En glad Gia i 9an ;)

Vill inte ens höra ordet "pizza"

Vi gick till Dardania ... Jag ville ha fläskfilé med pommes men han som gör dom var på semster ... Har varit där och frågat efter den typ en gång i veckan, men nu fick jag i alla fall reda på att han var påväg hem. Han är alltså tillbaka på måndag och någon dag nästa vecka ska jag fan ha den där jäkla fläskfilén! Blev i alla fall en pizza för mig. Åt inte ens upp halva, var inte alls sugen på en pizza. Men åt lite av Marcus pommes som han fick till sin Kebabtallrik.

Nu sitter jag hemma och gör inte så mycket. Är helt slut, fattar inte varför? Okej, har haft en jobbig vecka. Skolan tar verkligen på krafterna. Men jag kommer säkert igång i det snart igen - då är jag förhoppningsvis lika pigg som vanligt! Ska lägga mig i soffan och äta godis och se på tv nu! Det är min lördag det! Åååå, vad härligt!

Stige Larsson (Y)

Jag orkade aldrig skriva igår ikväll när jag hade kommit till Marcus. Var och handlade på ICA innan jag gick till honom så när jag kom började vi laga mat. Det blev ryggbiff och potatiskroketter med brunsås. Blev supergott! Vi kollade också på Män som hatar kvinnor (köpte den direkt efter jag slutat skolan) och jag tyckte den var skitbra, längtar tills Flickan som lekte med elden kommer på bio. Den 18 September. Snart!!!

Idag har vi inte gjort så mycket ... Vi har varit hos Marcus kompis, Magnus, lite. Dom höll på att grejja med en liten båt. Nu sitter jag och Marcus hemma hos Marcus och funderar på vad vi ska göra ...

Planera en resa

Är hemma nu. Ska snacka om en resa med familjen och så fort det är klart drar jag till älsklingen. Har köpt filmen. Uppdaterar därifrån! :)

Pirates of the Caribbean-box!

Har lust att se på en Pirates of the Caribbean-film just nu. Mamma står i köket och gräddar våfflor och det hade inte varit helt fel att se på dom här filmerna. Har bara sett 1:an och 2:an men antar att 3:an är precis lika bra som dom andra. Älskar verkligen dom här filmerna och tycker att Johnny Depp, Orlando Bloom & Keira Knightley är så bra skådespelare! Förr ryktades det om att det skulle komma en fjärde film, någon som vet om det är sant eller inte? Är för lat för att ta reda på det själv ... Haha, nejdå. Får nog ta och kolla upp det faktiskt.


Love them ... !

Nu börjar Friends på kanal 5 - can't live without it!



Lite saker som händer i min skola ...

- Har sjukt ont i framsidan av låren, vaderna och överarmarna. Träningsverk så det bara smäller om det. När jag går, speciellt upp och ner för trappor, ser det ut som jag skitit på mig - enligt Gia! Tack så mycket!

- Mikaela är så smart. När vi satt i Oasen (cafét i skolan) hade hon köpt någon chockladgrejs. När vi skulle gå skulle hon slänga skräpet i papperskorgen. Hon tog sina pengar och skräpet ... När vi kom upp till skåpet sa hon "Vafan är mina pengar?" Sen började hon le och sa "Tror jag slängde dom också ..." Jag och Gia fick oss ett gott skratt. Nu ligger det sextio kronor i papperskorgen!

- Det var en gång en son och en man som var ute och åkte bil. De krockade. Båda blev skadade och sonen var tvungen att opereras direkt. När han låg på operationsbordet och kirurgen kom in sa kirurgen "Men det är ju min son!" Någon som vet svaret på gåtan? Hela klassen stod som frågetecken när vi hörde den här berättelsen av vår engelskalärare.

- Imorgon har jag sovmorgon! Yes!

Tre timmar på cafét

Är så glad för att vi har fått en extrabuss här vid mig! Äntligen får man sitta ner i bussen - och kommer i tid till skolan! 

Det går så jäkla fort i skolan, det var iofs inte så lång dag idag, men ändå. Det har redan gått en vecka och en dag och allting bara flyter på. Vi har jäkligt mycket att göra men det är rätt roligt eftersom alla i klassen trivs tillsammans och vi har bra lärare! Idag slutade vi tidigt (klockan 13.50) och då skyndade jag och Gia ner till stationen för att hinna med bussen som gick 14.05 men vi hann inte så vi tog en annan som gick 14.20. När vi kom hem tog vi en fika på Bernts och blev kvar där i lite över tre timmar - tiden går fort när man har roligt och mycket att prata om!
Efter det gick vi till min pappa för han skulle skriva på lite papper och så snackade vi lite. Träffade min lillasyster också, världens sötast! Jobbigt att jag inte träffar henne så ofta .. Var inte där så länge idag för Gias pappa kom och då skulle hon hem så då gick jag hem till mamma ...


Bjuder på tre kassa mobil-bilder idag eftersom jag glömde kameran hemma! Sorry!
Gia efter att vi ätit i matsalen. Hon ville leka, haha!


Fikan på Bernts. Päron-MER och kaffe


Flera bilder från High Chaparall med SMEE:arna

Här kommer fyra bilder till sen vi var i High Chaparall på "Välkommen till SMEE" med alla SMEE:orna (vi (ettorna), tvåorna och treorna). Vet inte riktigt om man kan kalla dagen så, men det gör i alla fall jag! Jag bjuder på två med färg och två i svartvitt! Enjoy ..... !
p.s - checka in våra snygga SMEE-tshirts som vi fick av treorna!

En gömd Gia och en glad Mikaela

Johanna och Gia i sina hö-hattar! HAHAHA!

Jag och Mikaela på rånar-tåget

Gia på rånar-tåget


Klassbilder SMEE09

Här är min klass. SMEE09.



Nu ska vi se om det blir rätt med alla namn och så. Hehe.
Bakre raden
Kosta, Tom, Jacob, Hugo, Mikaela, Gia, Johan S, Johanna B, Emma och Johanna J
Främre raden
Dennis, Adam, David, Johan S, Johanna E, Cristin (me myself and I), Emmy och Linda

Det känns verkligen att skolan är igång ...

Har blivit sjukt stressad av allt som händer. Tiden räcker liksom inte till känns det som. Men det blir nog bättre efter ett tag, när man kommer in i allt. Bussarna är fortfarande jobbiga att åka med eftersom man får stå och trängas hela tiden med en tung väska på axeln. Första lektionen idag var idrott klockan 8.15, bussen kom till skolan klockan 8.13 så det var bara att rusa ner till idrottshallarna och slänga på sig idrottsskorna (hade på mig idrottskläderna sen hemifrån). Vi hade lite gym idag. Det var vår första lektion i idrott (förutom den som jag och Gia kom en halvtimme sen på eftersom vi inte hittade, men då var det bara info och rundtur) och jag måste säga att man lärde sig mycket om hur man skulle träna när man styrketränar. Annars va det inte så mycket som hände i skolan. Hade min första svenska och engelska lektion. Fick böcker i båda ämnena som vi skulle läsa ... Jaja, nu ska jag ta lite flingor och göra färdigt engelskaläxan ...

Svenska läsbok & engelska läsbok. Någon som har läst dom?
Har hört att Paulo Coelho ska vara jäklig bra!

Engelska läraobok.


Nu : sängen!

Då var det dags att krypa ner i sängen. Har suttit och skrivit en hel del idag. Olika häften för olika ämnen och så. Men fixa lite skolsaker nästa vecka ... Kommer sova gott inatt. Imorgon ska jag upp ännu tidigare än vad jag brukar. Vi har idrott första timmen och bara för att jag inte ska komma sent till skolan ska jag hoppa på bussen som går nere vid kyrkan. Sov gott allihopa.

Kvällsmat

Kvällsplugg

Kvällstv-tittande


ICA billigar än cdon.com

Aaahw! Vet ni? Jag SPRANG! Helt stolt över migsjälv. Fast hade osis att Marcus och Mange åkte förbi. Just då var jag nämligen tvungen att hämta andan - och jaa! Det är sant. Så när dom körde förbi gick jag .... Men jag sprang i alla fall. Och mina ben är helt skakis. Har i alla fall tagit en lång kall dusch och nu väntar te och macka. Ska också göra lite uppgifter (redan läxor!) som jag fick idag ... Mår mycket bättre nu. Tänk vad lite mat och träning kan göra! Känner mig som en bättre människa (?hehe). Ska också kolla på lite Friends avsnitt. Har snart kollat klart på alla avsnitt av de boxar jag har. Dags att köpa 7:an, 8:an, 9:an och 10:an!

Just det! Jag var inne på ICA tidigar idag. Då såg jag att dom hade Män som hatar kvinnor-dvd för 159kr. Jag har ännu inte sett den omtalade filmen men jag har läst boken, och måste bara se den. Skulle gärna vilja ha alla tre filmer sen när dom andra två kommer ut. Nu gick jag in på cdon.com för att kolla hur mycket filmen kostade där, och - tro det eller ej - den var dyrare! Visst okej, bara tio kronor men sen ska man betala frakt också. Trodde faktiskt dom skulle vara mycket billigare. Då är det ju bättre att köpa den på ICA eftersom jag ändå är inne där varje dag typ. Så yes, den ska jag köpa på torsdag har jag tänkt!


Jag ser dubbelt

Paah. Jag känner mig sjuk ... Fast det är jag inte. Men eftersom jag inte åt något i skolan idag är jag helt svimmfärdig. Kom hem cirka tjugo över fyra och då åt jag. Inte någon mat jag föredrar precis ... Ååå, vill bara lägga mig ner. Och jag har fått läxor. Och jag skulle ju springa ikväll. Men det ska nog gå an, jag behöver bara vila en stund. Tillsammans med mina älsklingar i Friends. Vi hörs sen!


Man blir trött av att gå i skolan ...

Verkar inte som om det var någon Beck idag? Eller så missade jag det. Har för mig att det brukar vara på måndagar men tydligen icke. Nu sitter jag i alla fall och ser på 2 ½ men. Sen ska jag nog krypa ner i sängen. Man blir helt slut efter en skoldag på Gärdet! Hoppas i alla fall att bussen kommer i tid imorgon så man slipper komma försent. Har tyska första lektionen och trots att jag bara träffat min lärare en gång så verkar hon riktigt shysst. Men det kommer inte bli kul på onsdag om jag kommer för sent till idrotten. Idrottsläraren är lite sträng med tider, och eftersom jag och Gia inte kunde hitta till idrottshallen (!!!!!) så kom vi cirka en halvtimme för sent första gången. Det är inget bra första intryck!

Godnatt alla söta! :) ♥


Jobbiga hemresor!

Jag är hemma! Fyfan vad tråkigt, jobbigt, trångt och illaluktande det är att åka buss hem från skolan. Så jäkla mycket folk! Hallå, skaffa en till buss så man slipper stå! Nu är jag i alla fall hemma och har hunnit med att käka lite också. Det blev bara ett knäckebröd i skolan. Vi har börjat med lektionerna och det rullar på som fan. Börjar fatta skolan lite bättre nu. Fått massa nya böcker men det är fortfarande många kvar. Dagen började med tyska och jag tycker att det verkar som om tyskaläraren är riktigt bra! Härligt!

Nu ska jag ner och möta Marcus. Ikväll har jag tänkt att springa en runda .. Vi får la se hur det går med det. Hehehehehe!

Iväg på bio!

Nu är jag klar för bio! Min kära mor skjutsar mig och Marcus till Gislaved. Vi ska möta Sofie och Frida på ICA Kvantum, köpa godis och dricka. Sen går vi upp till biografen som inte logger alls långt bort. Ha en trevlig söndagskväll!






Funkar alltid!

Hey! Jag har varit nere hos min vackra farmor och min fina farfar en runda. Dom gjorde äppelpaj. Nu sitter jag här hemma och har städat lite på rummet också. Skönt! Såå, vad händer nu då? Jo, jag väntar på mamma. Vi ska äta när hon kommer hem. Är sugen på pannkakor. Min favorirätt som barn och hmm ... kanske det är det fortfarande? I alla fall en av dom. Men får se vad mamma är sugen på också. Ciao!


Bio ikväll med pojkvän och vänner!

Nej nu är det fan dags att röra lite på sig. Har beställt biobiljetter till mig, min Marcus, Sofie och Frida. Ikväll ska vi gå och se The Proposal med bland annat Sandra Bullock. Innan dess ska jag ner till farmor och fixa lite andra saker. Måste dammsuga rummet ... Jaja, vi hörs lite senare! :)



Lugn lördag.

På lördagen då, vad hände då? Inte speciellt mycket. Vi gick upp vid nio för att vi skulle gå ner till Marcus och gå ut med hunden. Sen köpte vi frukost på ICA. Det blev frallor och munkar till senare liksom. Efter frukosten somnade vi i Marcus säng till klockan två!! Vid fyra tiden åkte vi upp till mig igen. Trassel hängde också med. Mamma hade gjort bakpotatis med kött och sås. Gott som fan! Sen kollade vi på film och så. Lekte med Trassel och jaa ... bara tog det lugnt. Det var den lördagen det!

Trött Trassel.



High Chaparall och insparken!

Godmorgon och förlåt! (IGEN!)
Blev ingen uppdatering alls igår, är ledsen för det. Men jag pallade faktiskt inte sätta mig vid datorn och skriva någonting. Är även på jakt efter lite fler bilder sen förfesten. Men det kanske kommer senare, om den ens kommer... Det var i alla fall kul i fredags.

Först var vi på High Chaparall med både treorna och tvåorna. Vi fick varsin t-shirt med trycket: SMEE Ekonomi Entreprenör (visar sen!). På High Chaparall lekte vi lite lekar, åt pastasallad, kollade på Showen, åkte tåget och lyssnade på en av de fyra ägarna av High Chaparall. Sen åkte vi hem. Som tur var blev det ingen nollning på oss!






På kvällen var det insparken, som alltid börjar med förfest med tvåor och treor och sen åker man till parken. På insparken brukar det ju också vara så att treorna ska försöka supa ner alla ettor, men så var det verkligen inte på vår förfest - superskönt! Klockan elva gick bussen till parken, där var det faktiskt inte lika kul som på förfesten, man visste liksom inte var man hade alla. Men det var inte tråkigt. Jag och Marcus träffades där (men han går ej i skolan!) och sen åkte vi hem lite ininan det stängde för att slippa köerna. Sen sov vi gott min säng.

Jenasjackan hade jag aldrig på mig. Annars är det mina nya
jeans från Cheep Monday och ett partlinne i silver från H&M.

Kommer som sagt flera bilder när jag fått tag i dom. Det ska nog inte behöva ta så jättelång tid!


Shoppingen i tisdags & första dagen på gymnasiet!

I tisdags var jag, Mami och Marcus i Jönköping. Först var vi i stan och gick runt i alla butikerna. I stan köpte jag ett par jeans från Cheap Monday, en skjorta och ett linne från H&M, en väska från Esprit och en olivtvål från Indiska. Sen åkte vi till A6 Center och där handlade jag skor från Converse, nagellack från Depend och en jeansjacka från Bikbok.





Jag hade på mig linnet från H&M samt en ... hmm ...
vad kallar man det? Klänning/tunika/tshirt(?) från JC.
Thights från Nelly.se och jackan som jag köpte på Bikbok.
Plus mina Converse och massa smycken och en klocka på det.
Väskan är från Lindex.

Första dagen på gymnasiet idag då. Det var kul! Har kommit i en bra klass, fast känner nästan alla sen innan så det är inte direkt så mycket "lära känna nya" men det finns såklart några stycken. Jag sov ju hos Amanda igår och vi gick upp klockan sex och började duscha och äta. Kvart i åtta gick vi till busshållplatsen och väntade på bussen. Det var svinkallt ute. Först var det gemensam samling för alla som skulle börja ettan. Efter att vi suttit där ett tag gick alla klasser med sina lots till sina klassrum. Där var det massa pappersutdelning och snack. Sen gick vi på rundvandring - kommer aldrig lära mig den skolan asså! Och sen var det skåpsutdelning (jag fick tyvärr underskåp, men jag hade i alla fall överskåp under hela högstadiet) och sedan lunch. Bussarna gick hem vid ett och det ska jag inte ens skriva om annat än att det var pest och pina! Hoppas att det inte kommer vara så på hemresorna varje dag! 



Med hem var det alltså en massa papper. Och just det, mitt schema - det är la sådär. Kommer nog vara lite stressigt ... Har också Vecka A för jämna veckor och Vecka B för udda ... Jobbigt att hålla reda på. Godnatt ♥

Snart kommer det ..

Heej!
Hemma. Ska hoppa in i duschen nu. Hade egentligen tänkt att sätta mig i soffan, käka kvällsmat och titta på Friends, men känner mig så jäkla dåligt för att det har blivit usel uppdatering nu under de senaste dagarna. Kommer bilder på vad jag köpte i tisdags och lite bilder på hur jag såg ut idag! Puss!



Sovdags!

Har inte hunnit blogga idag för har varit i Jönköping nästan hela dagen. Från elva till typ sex ... Sen var jag hos Marcus lite och sen med Amanda. Just nu är jag också hos Amanda. Vi ska sova. Imorgon är det vår första dag på gymnasiet. Är inte det illa att vi då är uppe nu. Jo. Men svårt att vända på sovrutinerna faktiskt. I alla fall, imorgon väntar en förväntansfull dag. Det ska bli kul. Åååå, spännande. Nu ska vi sova, så vi säger godnatt nu. Godnatt. Puss.


MOVIETIME!


Jag och Marcus har varit och ätit frukost på Bernts. Efter det hyrde vi tre filmer. Så nu blir det en filmdag.

Adiós !

För några dagar sedan slutade jag på fotbollen. Yes, nu lägger jag det bakom mig. Kommer sakna alla i laget och det roliga vi hade tillsammans, men kommer fortfarande träffa allihopa. Endel av mina kompisar kommer säkert gå upp och träna i damlaget också! När dom spelar hemma ska jag försöka gå att tittat och hejja på dom! Men varför slutade jag då? Det var tråkigt helt enkelt. Inte min typ av träning. Jag tränar hellre på ett gym eller springer en runda. Kanske tar och simmar några längder med en kompis i badhuset. Det är den sortens träning jag vill ha!

Bye bye äckliga fotbollskor och see-ya-no-more äckliga benskydd. Härligt!

Bästis



Min fina Amanda kom upp en runda till mig. Snackade lite och hon ville låna min kamera för hon har gjort sönder sin! Smart av henne! Det slutade med att hon lånade camen och jag var också med! Hihi. Väntar på att Gia ska höra av sig, men hon har inga pengar på mobilen så jag får nog ta och ringa henne strax! Puss

Lördagmorgon

Godmorgon på er!
Har tittat på Tyra Banks show och ätit äggmackor till frukost. Nu ska jag strax hoppa in i duschen och fixa mig lite. Idag ska jag vara lite med Amanda och ikväll ska jag vara med Marcus. Ha en fin lördag! ♥

Chokladbollar

Jag har bakat chokladbollar idag. Dom blev inte alls bra ... Det är något jag gör fel. Undra vad? Hmm ... Bakar kanske? Nejmen, dom blev faktiskt inte jättebra. Men fina blev dom i alla fall! :)





GossipGirl böcker

Det blev ett snabbt besök på banken och sedan blev det en pizza istället för en fika. Marcus hade inte ätit något så då dög inte fika för honom. Efter det gick vi till Arvids där jag fick med mig två böcker av Gossip Girl med mig hem. Älskar den serien! Saknar endast en bok nu, som inte har kommit ut i storpocket ännu. Därefter gick vi hem till Marcus och tog en promenad med Trassel i parken. Dagen blev fin trots det lilla regn som kom.


Jävla väder ...

Hmm ... När jag vaknade imorse lyste solen och då blev jag glad. Jag tänkte "Yes, inga jeans idag!" men vad händer? När jag har klätt på mig (kjol, linne och höga skor) så börjar det såklart att regna. Dags att byta om igen - suck. Jag och Marcus ska nämligen ner till banken, hehe. Sen ska vi till Arvids bokhandel eftersom jag fick ett presentkort där när jag fyllde år. Tänkte också att vi kanske kunde ta en fika ute i den sena sommarsolen, men nej. Nu går ju inte det. Jag blir irriterad. Men anyways, dags att byta om. Sne sticker jag ner till banken i regnet .....


Pudding

Amanda kommer snart upp till mig och då ska vi äta lite chokladpudding med vaniljsås. Eller Amanda ska äta det. Jag ska bara äta vaniljsåsen. Hehe. Efter det ska jag ta mig en dusch och sedan ska vi träffa Erica. Hon kom hem från Spanien igår så nu kommer hon vara brun och fin och jag och Amanda kommer få känna oss som blekfisar. Men det struntar vi i ;)

HE HE HE!


Städning står på schemat!

Godmorgon!
Jag ska precis börja städa mitt rum. Det ser u tsom ett helvete här inne ... Och det kommer det antagligen göra efter två dagar igen, hehe. Jag måste nog skynda mig lite med städningen i alla fall för jag ska hinna duscha och fixa mig, äta och massa annat innan klockan två typ. Då ska jag träffa Amanda och Erica och till kvällen ska jag träffa min älskling, Marcus.

Erica, jag och Amanda.
Fy fan vad kul vi hade i Göteborg tidigare i sommar.


Härlig dag hos Sofie!

Hemkommen från Sofie. Det var riktigt roligt att vara där! Känns som det var evigheter sen jag träffade henne. Vi hade så mycket att prata om och det var roligt att träffa hennes valp. Jag och Sofie har gått i samma klass i tre år nu och vi har faktiskt varit bra kompisar hela tiden, men det var i mitten av nian som vi blev bättre och bättre kompisar. Sofie är en härlig person och vi har lätt att snacka med varandra, om allting. Men börjar vi skratta kan det bli farligt, för ibland slutar det inte förens vi skiljs åt. Om ens det. Det räcker att jag får ett sms av Sofie där det står något roligt eller något kul minne vi har, en sekund senare kan jag ligga på golvet medans tårarn sprutar ... Hahahah!


Qira och Baloo i sjön. Qira är den svarta, det är Sofies egna valp.
Baloo är den bruna, det är en Tollare. Han är jätte fin!


Ute på promenad. Nu är även den tredje hunden med. Vet inte riktigt hur man
stavar till hans namn, men det uttalas: Vaajo. Hehe

Qira är fyra månader!




Qira vill göra allt som Baloo gör, haha. Kul att se!





Tack för en toppendag, Sofie! Får vi göra om snart! Det är inte långt kvar tills jag och Sofie kommer träffas igen. Vi har planerat in en bioträff i slutet på nästa vecka. Alltså den 23 augusti. Sofie börjar på sin skola redan denna söndagen och själv börjar jag ju på onsdag. Så det kommer vara mycket nytt som händer = ännu mer att snacka om! Men, vi är inte orolig för att vi inte ska ha något att snacka om. Det finns alltid något!




Överraskning när posten kom, kan man säga

Det kom ett brev på posten idag.
Det var till mig.
Jag öppnade det, och blev glad.



Träffa min Sofie!

Godmorgon.
Nu ska jag ner till Marcus en snabbis. Hämta min väska, mitt smink och lite andra saker. Sen blir det att snabbt gå hem igen och duscha och blablabla. När mamma kommer hem, runt två, ska hon köra mig till Hestra. Och då ska jag träffa min kära Sofie som jag inte har träffat på hela sommarlovet. Det ska bli så kul!! Vi ska leka med hennes valp och snacka skit, haha. Tänk att det bara är en vecka kvar innan skolan börjar igen (det är det i alla fall för oss som bor här.) Helt sjukt vad tiden går fort. Och vad har jag gjort i sommar då? Inte någonting känns det som!

Nu måste jag rusa, puss

Nu kommer hösten?!

Idag är det inte precis något solväder, vilket betyder att solbrännan som jag sakte men säkert, bit för bit, byggde upp för tre dagar sen kommer, sakta med säkert, försvinna igen. Bit för bit ... Typiskt. Känner mig hängig och trött, men så blir det gärna efter att man har legat och pressat i solen i någon dag. Imorgon är jag förhoppningsvis piggare. Nu tror jag att jag ska ta en kopp te. Kanske lägga in alla bilderna sen i förgår? See you soon!


Jag ska rädda mina naglar!

Jag känner att jag behöver måla mina naglar nu. Eller egentligen inte måla, men pensla på ett sånt "förstärkningsmedel" så att de inte kommer gå sönder. Jag är ju så stolt över migsjälv nu när jag har låtit bli att riva sönder dom eller bita sönder dom. Efter att ha varit någon timme i en pool så blir de rätt mjuka. Ska bara hitta det där jäkla nagellacket!

Har lust att göra fransk manikyr också,
men det är så himla pilligt när man ska göra det själv ... 


Slööööööö

Just nu ligger jag på soffan hos Marcus. Vaknade för en liten stund sen. Både jag och Marcus somnade efter att vi ätit kina mat. Jag åkte till honom tidigt idag, jag var här innan tio. Vi väntade på att hans mamma skulle komma som fyller år idag. Vi köpte tårta, blommor och trisslotter. Nu har hans mamma åkt till Göteborg för att se Madonna, och hon har VIP-biljett. Avis. Inte för att jag lysnar på henne direkt, men det är ju ändå Madonna!!!

Blev fan ingen sol för mig idag ... Men men, får sola imorgon istället. Pusss!

Lovely sun!

Ligger ute i solen och läser en bok och dricker massa vatten. Skönt att börja sola igen - det var sjukt längesen! Hoppas ni njuter av sommarvädret och inte sitter inne och tittar på tv :) Vi bloggas senare!

Money, money, money

Om jag hade varit rik hade jag varit fattig nu. Har tittat igenom nästan allting på Nelly.se och är som vanligt helt såld. Har hittat så sjukt mycket som skulle passa perfekt i min graderob! Men kan såklart inte köpa allting, men kanske blir någonting ändå.
Jag sitter i Marcus soffa med minidatorn i knäet och ser på "Våra värsta år", eller ser och ser gör jag ju inte ... Men det är i alla fall det som rullar på tven. Marcus är ute och åker motorcykel och jag tycker det är skönt att vara ensam hos honom en stund. Känner mig helt proppmätt av vår middag. Det blev mackaroner och falukorv. Nu ska jag nog vila lite ... Vi hörs sen. Pussss!

Vad ska man göra idag?

Sitter just nu hos Marcus. Vi ska strax kolla klart på filmen vi hyrde igår. Marcus står i duschen och jag har precis fixat min frukost som består av fyra röstatbröd mackor med väldigt tjocka ostbitar på. Jag ville egentligen inte ha tjocka ostbitar men nu blev det så eftersom osthyvlen skärde så djupt. Tror jag stog tio minuter med att bara skära den förbannade osten!
Solen lyser som bara den idag. Fast det är en del moln på himlen. Vad ska man göra idag då? Jag vet inte ... Marcus och jag har värsta problemen om med vad vi ska göra ... Suck. Bio ikväll? Ullared? Gokart senare? Anywyas ,,, Nu blir det i alla fall strax film!

Måste rusa!

Nu har jag det brottom. Måste åka nu så hinner inte lägga upp några outfits bilder men det kommer sen när jag kommer hem ikväll. Hoppas att ni alla har en fin tisdag!




Söt liten vovve

Söta fina Trassel :)



Jag ska på tandläkarbesök

Klockan kvart över ett ska jag vara hos tandläkaren. Dags för min årliga kontroll. Nervös - nej, varför skulle jag? Vet inte riktigt vad jag ska göra efter att jag varit där men ska i alla fall vara med Marcus idag och runt sex tiden ska vi gå till min pappa där jag ska bli firad av släkten och så .. Men nu ska jag stax sticka.

Ja, eftersom skolan börjar snart ...

Puh.
Nu har jag städat ur min garderob och det var riktigt jobbigt. Men nu är det bara skönt. Blev rätt tomt i skåpen nu, men det är egentligen bara bra. Nu hittar jag ju i alla fall de kläder jag faktiskt vill använda! Nu ska jag ta något att äta, eller ska jag kanske träna först? För idag har jag lovat mig själv att jag ska träna lite - det är över en månad sen, och sommarmånaderna är inte speciellt hälsosamma för min del. Blir godis, chips och snabbmat nästan varje dag. Nu ska jag försöka komma in i mina rutiner igen - DET blir svårt.

Presentjakt

I'm up! Tidigt, jag vet.. Men det är för att jag och Amanda ska åka till Gislaved. Där ska jag köpa present till mamma. Jag vet att jag inte kommer hitta det jag helst av allt skulle vilja ge henne: Cliniques nya parfym .. Har verkligen frågat i varenda affär som säljer parfym om dom har den, men neej tyvärr. Vi har inte den. Antingen så säljer de inte alls Cliniques parfymer eller så har dom inte just den sorten jag vill ha .. Men jag får göra det bästa av situationen. Försöka hitta något som är lika bra som Cliniques parfym hade varit.
Nu ska jag dra och käka snabbt. Vi bloggas senare ;)

Ge oss en värmebölja till!

Godmorgon !
Solen skiner men tyvärr så blåser det lite så det är inget solväder.. Men i tidningen stod det att det skulle bli superväder från onsdag till lördag. Det hoppas vi på! Då ska jag fan ta tillbaka min snygga bränna som jag hade i början av sommaren.
Idag är det den andra augusti vilket betyder att det bara är sjutton dagar kvar tills skolan börjar. Sommarlovet är ju nästan slut (redan!). Det är helt sjukt vad tiden går snabbt. Ändå har jag inte gjort sådär jättemycket nu i sommar tycker jag. Har inte varit utomlands (Norge räknas inte, det är som ett hem) men det kommer kanske och förhoppningsvis senare i år!

Nu ska jag dra och duscha och fixa lite här hemma. Funderar på att rensa ur min garderob också. Släng ut alla kläder som jag inte använder och ge plats för nya kläder som jag ska köpa! Ha det bra så länge så hörs vi snart igen!


Stanna hemma -emma -emma ne ne ne neee


Up and away

Så fort jag vaknade imorse ducshade jag och sen stack jag till Marcus. Nu är jag här och håller på att koka ägg till mig. Marcus duschar och efter att vi är klara med min frukost och han har gjort iordning sig och jag sminkat mig ska vi gå till något gatukök och där ska Marcus beställa sin frukost: Hamburgare. Sen tar vi bussen och åker till Värnamo där det blir lite shopping. Mysigt. Därför kommer det inte bli så mycket uppdatering idag. Men jag uppdaterar någon gång efter att vi kommit hem från Värnamo. Ha en bra dag! Puss

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus