Carpe Diem, typ?

Nu var man hemma från Värnamo också. Härligt. Jag har blivit så .. Aktiv? Hehe. Eller ja, asså. Jag gör något på dagarna liksom. Ligger inte i sängen till klockan tre och glor på tv. Nej nej. Jag är ute och handlar istället. Fikar, träffar kompisar och sånt. Nu ska jag strax äta mat också, men den är det inte jag som ska göra! Kanske tar lite kaka som förrätt?


Snart är 2009 slut ..

Godmorgon. Vilket fint väder det är idag! Ska snart ner till solariumet med Amanda och Mikkan. Just nu sitter jag och rensar och sorterar massa bilder på datorn. Kan behövas. Tänk, det är näst sista dagen på år 2009 nu. Helt sjukt. Och år 2010 ska bli sååå bra! Nu ska jag fortsätta rensa och sortera. Vi hörs lite senare,


So Happy I Could Die

Lady Gaga - Monster ♥


Lady Gaga - Alejandro ♥


Lady Gaga - So Happy I Could Die ♥


och så Dance in the Dark såklart, men den har jag redan lagt ut här i bloggen. Dessa fyra låtarna ska få mig att somna och sova gott inatt. Ska antagligen klippa mina toppar imorgon också, och färga håret. godnatt, puss.

ICA-Ulf är klockren!

 

HAHAHA, riktigt bra!


Mot a6

Nu åker jag iväg till a6 för att försöka shoppa bland alla andra shopping-galna människor! puss


Can't stop playing!

Lady Gaga - Dance in the dark

Kvällen bjuder på pizza!

Då var man hemma från Isaberg. Riktigt skoj. Haha, fast jag tror inte folk gillar när man sitter i backen. Fan va dom skvätte snö på oss. Fast ibland va det sånna vi kände också ;P nu har jag lite smått panik. Ska till min farmor och farfar en stund och sen ska jag, Gia, Ebba och Jasminka käka pizza. Så, vi hörs inatt igen!

Bild från förra vintern, it's not getting better!

Årets första och sista snowboard-åkning!

Heej! Idag ska jag till Isaberg. Sitter här med termobyxor och det är inte lite varmt ... Ebba kommer och hämtar mig om en kvart. Så ska vi möta Mikkan. Och sen ska vi åkaaaaa. Hehe, dom kommer typ åka ifrån mig hela tiden. Jag kan ju knappt stå på min snowboard. Men, jag ska fan bli riktigt duktig på det! Har jag bestämt. Hihi. Nu är det nog dags att fixa det sista. Vi hörs ikväll!


Det blir en kväll med vänner

Hallåå bloggen! Sitter och kollar på Anna Ankas jul. Har missat massa av det. Äter choklad också. Fyfasen va gott det kan vara ibland asså! Ikväll kommer antagligen lite kompisar hit till mig och vi ska bara ta det lugnt. Gia kommer också, med hennes vovve!!! Den kommer säkert kissa överallt. Hehe. Tror den är runt 6-8 veckor eller något sånt :)

Nu ska jag fixa lite, ha en fin lördag ♥

Uppdukad frukost

Godmorgon!
Blev väckt av mamma. Hon hade dukat fram frukost med kokta ägg, julskinka, ost, marmelad och bröd. Och honungste. Minns faktiskt inte när vi åt frukost tillsammans sist. På detta sättet asså. Att man verkligen dukar fram allting. Riktigt mysigt. Nu ska jag och mammsen strax iväg och handla mat. Jag ska också kolla om jag kan skicka tillbaka min klänning ... Senare idag hoppas jag på att Gia kommer hem från Halmstad så jag kan träffa henne lite :)


K A S S

Jag beställde ju en klänning från stylebystars.com. Jag fick hem den i tisdags och den var helt kass! Matrialet var hur dåligt som helst och "diamanterna" satt löst och två av dom hade lossnat när den kom. Alltså har jag ingenting att ha på mig på nyår. Men vet nog vad jag ska ha i alla fall, bara jag hittar det. Jag kommer i alla fall skicka tillbaka klänningen (imorgon antagligen). Tänker verkligen inte betala 700 spänn för en klänning som kommer tappa utseendet efter halva kvällen..!


Då och nu

Såhär såg jag ut julen 2008 och såhär julen 2009. Inte jättemycket skillnad, eller? Men snyggare med åren blir man ju i alla fall (A)


Ner till papps

Ska ner till pappa nu en runda. Jag skriver sen när jag kommer hem. Har ju inte blivit så mycket idag heller. Håller förresten på att fixa ny design. Vi får se om det blir något bra av det :)


.



hviskes hans navn

Julafton

Heeej på er och god jul! Blev såklart ingen blogging på julafton. Men nu, nu är ju faktiskt julafton över! Så nu ska det bloggas ;) hehe ..

Igår kväll var jag hos pappa. Vi åt lite mat och satt och pratade framför teven. Sen vaknade jag av att pappa kom in med en tomte mask på sig. Blev lite rädd då faktiskt. Vid tolv var vi nere hos farmor och farfar och käkade. Dopp i grytan och sånt. Sen blev det paket öppning. Och måste säga att jag är riktigt glad för allting jag fick i år. Hade inte önskat mig någonting alls. Fick pengar, choklad och Victoria Beckham parfym + lotion av farmor och farfar. Av min faster Jenny, hennes sambo och hans son fick jag ett presentkort på H&M och ett fint halsband.

Innan Kalle Anka började åkte vi hem till pappa. Då va lillskiten där också. Och Johanna, pappas sambo. Dom hade varit hos Johannas föräldrar innan. Vi kollade på Kalle Anka och förresten, var det någon annan än jag som tyckte Tou Storys julhälsning slutade konstigt?!
Efter Kalle Anka så gick pappa och köpte tidningen, och gissa vem som kommer då. Yes. Tomten. Haha, Elsa är lite rädd för honom. Hon vågar inte gå fram och hämta sina paket och hon vågar inte krama om tomten. Och så säger hon "Hejdå Tomten" efter varje gång någon fick ett paket. Haha, så söt är hon. Av pappa och Johanna fick jag en Iphone, pengar och smink från Dior. Från Johanna föräldrar och syster fick jag pengar och av mina syskon fick jag underkläder, eyeliner och ett nagellack. Vi käkade ingenting hos pappa, och runt sex tiden gick vi upp till mamma. Sista stället. Hos mamma åt vi mat och sen kollade vi på two and a half men. Haha, efter det öppnade vi paket och här fick jag en kavaj och en söt liten tomte av mamma. Av mormor, som bor i Norge, fick jag en lapp där det stod att jag och mamma ska gå och köpa en valfri klocka till mig. Haha, det blir rätt från början när man bestämmer själv liksom. Kommer lägga ut bilder på allting sen, får se om det bli nu inatt eller imorgon under dagen.

Min jul outfit såg ut såhär!


Varför fixar man alltid något den sista dagen?

Har precis kommit hem från sista-minuten-shoppingen inför jul. Nu är alla julklappar köpta! Ska bara slå in dom. Och det ska jag göra strax! Hann inte käka någon frukost innan jag var tvungen att ta bussen till Gislaved så har precis ätit lite kaka. Borde äta något riktigt. Hmm ... Makaroner? Ska lägga mig framför teven sen och vila lite också. Blev en låååååååång natt igår..



Ändringar

Har ändrat bloggen lite. Kommer ändra den snart igen. Fick bara ett sånt där ryck och gjorde om allting typ. Men den känns helt fel nu. Haha, sand, vatten och sol liksom? Passar inte riktigt in nu, men som sagt! Det kommer snart en ny design igen!

22 december

Idag (igår) har jag varit i skolan. Haft julavslutning med klassen. Fått mina omdömen, de var riktigt bra förresten, allting var i kryssat i "bättre än godkänt". Efter avslutningen var jag på begravning i Hestra. Det var jättefint fast kyrkan i Hestra är så liten så när dom spelade på orgeln och på en trumpet fick jag nästan ont i öronen. Efter vi hade varit i kyrkan gick vi till församlingshemmet och åt lite mat och pratade. Min farmor är nog världens finaste ♥

När vi kom hem från Hestra gick jag till Amanda och Caroline. Vi satt och snackade om allt och ingenting, sen la vi oss i Amandas soffa och skulle kolla på film. Det slutade med att alla tre somnade och klockan halv åtta knackade min mamma på dörren och då blev vi väckta. Jag hjälpte mamma att färga håret och så och sen gick jag ner till Amanda igen. Imorgon åker hon till Stockholm för att fira jul där. Så får vara utan henne till söndag. Jobbigt ;/

Bild från när jag och älsklingen var i Ullared ♥

Tomtefesten i parken!

Heeej och FÖRLÅT! Inte meningen att det skulle bli SÅHÄR dålig uppdatering. Men det har varit lite mycket nu .. I måndags gick jag i skolan till halv fyra och direkt när jag kom hem var jag jätte stressad och skulle fixa mig. Det var nämligen fest på kvällen. Så gick ner till Amanda vid kvart i fem och höll på sen stack vi och hade en grymt rolig kväll/natt med härliga människor! Försökte köra en lek på en kompis men det gick inte alls bra. Jag och Amanda var riktigt dåliga på att förklara den, men riktigt roligt var det!

(blev inte så många bilder .. inte från min kamera i alla fall, får se om det dyker upp flera sen)
Angelica och Amanda kolla kläder, hos Amanda.

Amanda, Lina och Lina

Johanna, jag och Emma på parken :)

Kapten Sabeltann, är en farlig man

Sitter i soffan och kollar på Kapten Sabeltann men Linn. Riktigt roligt. Haha, älskar när dom börjar sjunga. Och Kapten Sabeltann är ju SÅ snygg också, lite som Michael Jackson.


Kapten Sabeltann - Kongen på havet



Isaberg har öppnat, men det blir inget idag

Godmorgon. Ska snart äta frukost. Amanda har gått ner till sig och sitter nu ensam i köket. Idag öppnar berget. Där alla åker skidor. Jag vill egentligen dit men jag har plugg att göra och eftersom jag är lite förkyld också så är det bättre att vila sig till festen imorgon, julafton och nyår. Inte läge att bli mer sjuk nu. Mår jag bättre nästa vecka kanske man drar upp på tisdag eller onsdag.


I'm home!

Hej bloggen! Just nu ligger jag och Amanda i min säng. Kommit hem från en fart fylld kväll. Asså, det är rätt roligt. Hur kvällar kan bli så oväntade. Man träffar männsikor utan att planera det och har skit kul med dom. Aa, verkligen en lyckad lördag. Nu ska jag snacka lite skit med amanda :) Hörs imån ♥


Lördagsmorgon

Godmorgon bloggen. Hoppas ni sovit gott. Det har jag. Tror till och med jag somnade utan att fälla ner datan och logga ut på msn och så. Haha, så kan det gå. Nu sitter jag i alla fall i soffan med datorn i knäet och kollar på tv. Har precis ätit frukost och tagit fem stycken C-vitaminer. Mår faktiskt lite bättre idag. Ska ligga här en halv timme till har jag tänkt, sen ska jag gå upp och fixa iordning massa :)



Igår kväll var det förresten väldigt lungt. Jag, Amanda och Caroline var nere hos Amanda och kollade på Eva och Adam och åt chips. Riktigt härligt ;)

Vem vill inte ha en vovve i julklapp?




typ, all I want for christmas ..

Hos Amanda

Hej bloggen. Nu är jag nere hos Amanda och Caroline är här också. Vi har suttit och snackat och så medans Carro åt lite tomatsoppa. Nu ska vi strax lägga oss i soffan och kolla på någon film eller någonting i den stilen. Både jag och Amanda har tryckt i oss två alvedoner var. Hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon. Vill inte vara sjuk nu! Vill. Inte. Vill. Inte.

Amandas favorit bjuds det på idag!

En lugn fredag

Sitter i skolan och har näst sista lektionen. Ska bli underbart med helg igen. Känns dock som om det nyss var helg. Veckorna går sjukt fort. Galet. Nu ska jag i alla fall lyssna på musik och skriva på historian. Är ännu inte klar med den ... När jag kommer hem ska jag tvätta och städa på rummet. Måste vara lite fint till helgen (A) Senare ikväll ska jag mysa med Amanda och Caroline. Det blir film, chips och godis antar jag. Låter som en perfekt fredag i mina öron.

Cassie - Is it you

Imorgon börjar helgen

Kvällen avslutas med ett glas oboy och en låång dusch. Imorgon är det fredag.
Godnatt ♥

Egypten del 3, finally?

Dag 4
När vi kom hem från Mahmya så tog vi det lungt. Jag och Linn drog på oss myskläder och gick ut en sväng. Ingen fest denna natten, inte.



Dag 5








Jag vet inte om jag har skrivit detta innan, men denna kvällen var vi i alla fall uppe i biljard baren efter middagen och innan vi skulle till hotellets fest. När jag och Linn skulle gå fram och beställa drinkar så frågade bartender om det var vår första kväll, och vi svarade då att vi varit här i några kvällar. Sen frågade han varför han inte sett oss förut och då sa jag att vi inte brukade hänga här. Vi fick våra drinkar och han sa: Kom gärna tillbaka och beställ fler.
Sen satt vi vid vårt bord och Nicklas hade gått ivåg till hotellrummet för att hämta något. Då kommer bartendern fram och skulle ta våra drinkar och så frågade han om vi ville ha något mer. Vi snackade lite på svenska och innan vi hann beställa så sa han att han skulle göra en specialdrink till oss. Vi sa inte nej.
Bara en liten stund efter att han gått kom vi på att vi gjorde det som man absolut inte ska göra när man är i Egypten. "Acceptera en drink av en Egypt och du är skyldig att underhålla honom hela kvällen/natten." Men sen tänkte vi att, han var ju bartender. Det var ju hans jobb ändå. Han kom med våra drinkar och gick iväg. En minut efter kom han tillbaka med ett egyptiskt simkort och sa: Ta detta. Så jag kan ringa er när jag slutar jobba.
P A N I K!
Vi satt kvar en stund och varje gång han gick förbi slängde han slängkyssar till oss och sånt. Citronen i drinken var formad till ett hjärta. Han var rätt så jäkla creepy. Vi stack i alla fall därifrån och lämnade både drinkarna och simkortet. Dagen efter gick vi till vår reseledare, Johan, och sa vad som hänt. Han snackade sedan med bartenderns chef och gissa vad? Han blev kickad.





Dag 6
Normala pannkakor.

Sånna här specialpannkakor fick jag :) Levde verkligen på pannkakorna under frukosten.

Denna dagen åkte vi också in till stan. Denna mannen ville köpa oss för kameler.
Speciellt Linn ;P

Väntar på att få gå in i svenskbuffé. Som inte var så svensk.


Dag 6 (sista dagen)


Hotellet


På stranden. Hotellets strand. Mycket skillnad mot sanden och vattnet som var på Mahmya!






Skumdisko stog på schemat denna kvällen!




Dag 7 (hemma)

Så sant, så :)

Nytt rekord på insamlingen

Hej bloggen. Har precis ätit supergod tomatsoppa som mamma lagat. Nu ligger jag i sängen och tar det lungt. Ska göra lite mer på historien så jag har det gjort, för i helgen vet jag inte riktigt om jag hinner ;)
Ska också sjunga idag, sista framträdandet. ÄNTLIGEN! Klockan tio i åtta ska vi samlas på Västbo. Ska bli skönt att lämna in allting och så. Har verkligen varit superkul men otroligt jobbigt också. Vi har i alla fall lyckats samla in över 40 000 kronor till barn med cancer. Vi slog nytt rekord.


Sett på "Matilda"

Nu har jag kollat klart på filmen "Matilda". Läser den boken i engelskan och den ska vara klar på fredag. Kan inte påstå att jag kommit så långt, så tänkte att det var bäst att se filmen. Men ska försöka läsa så mycket som möjligt i boken också. Brukar ju inte vara exakt samma.

Godnatt ♥

Do you remember?

Det blev mer än två timmar. Men jag har faktiskt gjort en hel del. Imorgon ska jag också plugga. I skolan. Mikkan sa att vi har både historia och matte imorgon. Och på matten jobbar vi med historian just nu. Så blev rätt glad. För har gjort allt jag kan nu, så då kan läraren förklara lite imån. Ska börja på upplysningstiden strax ;) Känner mig riktigt duktig idag.

Jay Sean, Sean Paul, Lil Jon - Do you remember

Two hours - no stop!

Tjeeena. Slutade halv tre idag så jag Mikkan, Johan och Tom gick till Linnéas och fikade. Det var riktigt mysigt. Synd bara att tiden gick så snabbt. Tror vi kommer göra om det någon gång snart för vi hade mycket att prata om. Nu är jag hemma efter att ha gått från stationen hem. Egentligen orkade jag inte det men gjorde det i alla fall för visste inte om min buss skulle stanna vid det stoppet som vi hoppade på. Nu ska jag plugga i två timmar - utan stopp - på historian. Ska försöka hinna med så mycket som möjligt på projekt rapporten. Ska inte ha mobilen vid mig, eller vara inloggad på msn och Facebook. Då borde jag ju kunna koncentrera mig?


Sleep tight

Dags för sängen. Mitt huvud sprängs snart. Har en väldig huvudverk och otroligt ont i halsen. Imorgon väntar en dag då jag ska vara duktig så jag hoppas att jag vaknar i tid imorgon och hinner käka frukost. Annars blir det inte så kul under dagen. Godnatt allihopa


Det bästa med julen är alla goda kakor

Det blev ingen hockey för mig så jag sitter här och mumsar på alla mammas goda kakor. I helgen ska hon baka min absoluta favorit! En stor, stor kaka, nästan som en tårta, fylld med choklad och strössel! Längtar tills den står här framför mig och jag tar en tårtspade och skär i den. Två lager med choklad (tre med det som är på toppen). När den är precis färdig så är chokladen sådär mjuk och god också. Ååå ...

Hittade förresten skinkan i skafferiet innan. Fick en känsla av att den inte riktigt hörde hemma där. Tror jag var lite trött imorse när jag käkade frukost trots att jag tagit sovmorgon.

Eftersom det inte är någon Desperate Housewives idag så får jag la sätta mig med historian igen. Lika bra? Så slipper jag göra så mycket imorgon.

Mot kyrkan

Nu ska jag snabbt slänga på mig Lucia sakerna och åka iväg. Ikväll kanske jag ska dra och kolla på en hockeymatch. Får se om jag orkar/hinner. Hörs sen ♥


Lucian är inte riktigt över ännu ..

Tog sovmorgon till 20 över 12. Det var rätt skönt. Men när jag skulle åka buss från Anderstorp till skolan så höll jag på att frysa ihjäl. Bussen skulle komma vid halv tolv. När hon var tolv hade hon ännu inte kommit. Fick ringa mamma och hon fick köra mig till skolan. Egentligen tycker jag inte det var någon idé att gå till skolan. Hade tre lektioner och vi gjorde absolut ingenting på dom. Nu ska jag i alla fall försöka göra lite på historian som ska vara inne på fredag och sen ikväll ska jag läsa i engelskaboken, men innan jag börjar läsa ska jag slänga på mig Lucia linnet igen. Idag har vi ett framträdande för Rotary. Klockan halv sju. Näst sista. Det allra sista har vi på torsdag. Ska bli skönt att det är över snart faktiskt även om det har varit väldigt roligt.


Syskonkort


Sjungt hela dagen

Ännu en dag med Lucia. Kanske en av de jobbigaste dagarna i hela mitt liv? Började klockan 07.00 och blev klar 19.40 ungefär. Låter inte det härligt..? Har käkat två tacosar nu och sitter framför datorn lite. Pratat med Gia och bestämt mig för att ta sovmorgon imån. Ska kollar bussar nu. Och ta en dusch. Och ett glas oboy. Denna helgen har förresten varit jätte rolig och fylld med överraskningar. Men har också fått några tråkiga besked. Så är det.


Lucia

Asså .. Inlägget jag nyss skrev råkade jag klicka bort. Fan va arg jag blir på mig själv. I alla fall, jag har varit och sjungt i kyrkan idag. Det gick superbra. Precis innan vi skulle gå in var jag skit nervös, hade ont i ryggen, ont i magen, lite ont i halsen och var kissinödig. Bra va? Haha, men som sagt. Det gick superbra! Här är lite bilder sen kyrkan! Vi fick förresten jättefina halsband :) Love it. Visar imån. Men kommer ha fullt upp då med, kommer hem typ halv sju så ska försöka göra några updates sen helgen och så också. Och Egypten del 3 .. Den skulle ju vara uppe för länge sen ..




Colours of the rainbow

Hejsan! Lördag. Partylördag. Ska pussla ihop en outfit till ikväll nu och sen bege mig till Gislaved till Amanda. Där ska vi fixa oss och sen kommer antagligen två tjejer till och sen drar vi till Smålandstenar och förfestar och sedan blir det Hällabeck. Ska vara Samhäll/El fest där. Tror jag det var. Kommer ta det lugnt ikväll eftersom jag ska sjunga Lucia imorgon igen. Men ska bli kul att träffa lite folk. Nu måste jag skynda mig på med den där outfiten, kommer kanske upp en bild på den sen om jag hinner. En önskning av min syster i alla fall ;)

Min kamera är återfunnen!

Godmorgon bloggen! Sitter i skolan och kollar på film. Day after tomorrow. Idag är det fredag och det gillar vi! Ska ha ett framträdande ikväll igen, klockan sju, och sen ska jag till Hestra på tjejkväll. Käka lite mat, chips och godis med roligt sällskap är aldrig fel!

Förresten, mamma har hittat min kamera. Va glad jag blev när hon skrev det! Äntligen, haha. Jag som till och med satt och tittade på en ny. Men det får nog bli en ny snart i alla fall, den börjar bli gammal och skulle vara kul att ha den nya Samsung med två skärmar.


I'm only gonna break your heart

Taio Cruz - Break your heart ♥

Idag gör vi vårt första framträdande!

Heeeeej bloggen. Sitter hemma och käkar mjuk pepparkaka. Haha resten från igår. Har också lyckats trycka i mig en chokladbulle. Skolan idag var hur lugn som helst trots det gjorde jag ett prov och ett förhör på en bok. Fick sluta tio minuter tidigare också för att hinna med fem över två bussen som gick från Dalen.

Nu ska jag snart till Hanna och öva lite texter och vår låt som vi ska sjunga tillsammans. Vid sju tiden sen ska vi till AOKs bygge och göra vårt första framträdande. Hoppas det blir bra, men det tror jag verkligen. Det låter hur bra som helst när vi sjunger tillsammans. Kommer blogga när jag kommer hem därifrån. Har förresten fortfarande inte hittat min kamera så har inga bilder att lägga ut här i bloggen .. Men JAG ska hitta den .. Ni får stå ut med bara text så länge ..


Dagens update!

Hallå! När jag kom hem idag slängde jag i mig en halv mjukpepparkaks kaka. Sån lång. Haha, så jäkla gott. Tog en Billys också. Sen sjöng jag lite för mig själv, övade på Lucia låtarna och så. Vid 10 över fem cyklade jag ner till Församlingshemmet. Alla Luciakandidater skulle mötas där och sedan åka till Reftele tillsammans. Vi skulle testa ljudet i en kyrka som har grym akustik. Fan va häftigt det var alltså. Gick superbra på övningen också, bara att jag glömde lite i mitt solo. Får hoppas att det inte händer imorgon, på fredag och på söndag när vi sjunger för publik! Och inte heller nästa vecka såklart ...

Efter det cyklade jag i alla fall till papps. Elsa var nybadad och gosig så vi satt och kollade på hennes älsklingsprogram som vanligt. Fåret Shaun eller något. Fick en jacka av pappa och två par skor. Jacka var från Moncler och skorna från Converse.

Nu har jag käkat lite och pluggat lite matte. Ska sätta mig framför teven en halvtimme nu och kolla på Paradis Hotel. Sen blir det plugg igen och förhoppningsvis lyckas jag ta tummen ut ur röven och plocka iordning mina kläder som ligger slängda över hela rummet ... Måste tvätta ... !!!

Förresten, hittar inte min kamera? Vet att den var med i Ullared igår men vart tog den vägen sen? Hmm, ska leta leta leta. Antagligen under något plagg ..

Too much to do ..

Försov mig lite i morse. Johan ringde och väckte mig fem över nio. Bussen skulle gå kvart över. Jag ringde farmor och frågade om hon kunde köra mig till skolan, och det kunde hon. Så jag kom typ en minut försent till lektionen. Så bra att ha en farmor som alltid ställer upp och bor nära. Och är vaken tidigit på morgonen! Sitter just nu i skolan och är klar med min PP, så tar det lite lugnt. Har massa att göra idag. Ska plugga och käka så fort jag kommer hem, sen ska jag till Reftele och kolla på en lokal med Lucian, sen ska jag träffa pappa och sen blir det plugg och läsning ikväll. Har så sjukt mycket att göra nu för tiden att jag inte ens hinner öppna lucka nr 9 i min chokladkalender! ;)
Jag var nyss i Egypten, men en semester till hade inte varit helt fel .. :/


Godmorgon sunshines!

Snart dags att bege sig till skolan, men först: Frukost! Det är inte ofta jag hinner med det, men idag ska jag göra det. Annars blir det alltid att jag köper något i cafét, och det är ju ganska onödigt när jag har tid till att äta hemma. Efter skolan ska jag och Amanda tillsammans med min mamma åka till Ullared. Egentligen vet jag inte varför jag och Amanda hänger med. Ingen av oss har speciellt mycket pengar att spendera (det är ju snart jul) och ingen av oss vet egentligen om vi behöver något. Men i Ullared hittar man i och för sig alltid något använtbart! Ha en bra dag, så hörs vi senare!


Samhällskunskap

Hallå folkens! Nu ska jag idiotplugga fram tills Paradise Hotel börjar. Imorgon är det som sagt Samhällskunskapsprov och jag har bara övat lite i skolan. Men tror det kommer bli rätt lätt om jag bara lyckas läsa igenom alla sidor. Denna veckan har jag grymt mycket att göra och grymt lite tid till att göra det, men det ska la fixa sig ändå. Nu ska jag i alla fall börja plugga .. Hörs senare ♥


Idag ska jag vara duktig!

Hej! Sitter i skolan nu och har datakunskap. Tror vi bara har en lektion till efter denna. Företagsekonomi. Är så jäkla gott att jag är klar med läxorna nu. Tror jag hinner klart med min PP om Desperate Housewives nu också. Härligt. När jag vaknade i morse bestämde jag mig för att detta skulle bli en bra vecka. Och måste säga, den har börjat rätt så jävla bra i alla fall. När jag kommer hem ska jag käka en Billys och sen ska jag gå och sjunga med Lucian. När jag kommer hem ska jag plugga och städa. Sen ska jag känna mig duktig!

Min största skräck som liten!

Dessa två figurer: Vilka mardrömmar de gett mig genom åren. Och antagligen är de påväg att ge mig mardrömmar igen. Min storasyster var snäll och skickade dom till mig. Först skickade hon en låt, och det var inget farligt med det. Men sen skickade hon youtube klipp. Varför öppnade jag ens upp dom? Den hemska musiken, de hemska figurerna. Kommer ihåg när jag var liten. Kunde sitta och grina. Men jag borstade alltid mina tänder. Ville inte att Karius och Baktus skulle flytta in i min mun.. De är nämligen norska tandtroll (mamma är från Norge). Hon lyckades i alla fall få mig att borsta tänderna frivilligt! Vill inte sova. Nu ska jag borsta tänderna!

 


Nu gör vi det igen!

Jag har inte så mycket tid till att skriva nu heller. Ska snart till Amanda iaf. Fixa oss och sen drar vi till Gislaved. Vi får se vad som händer där. Antagligen lite sånt här ... ;)




Dansuppvisning

Hade inte så mycket tid till att skriva mer igår .. Tyvärr. När jag kom hem från skolan var jag skit stressad. Sprang upp och ner för trappan. Till Amanda. Sen hem till mig. Till Amanda, sen till mig och sen till Amanda igen. Sen gick jag, Amanda och Sara ner till papps. Linn och Jennie var där. Vi skulle åka med dom till Gislaved. Men så blev det inte. Det var nämligen sommardäck på bilden, haha. Skulle lämna in en film också. Så jag, Amanda och Sara fick skynda oss till kiosken och sen kom mamma och hämtade oss. Körde oss till aulan i Gislaved där vi kollade på dansuppvisning. Det var riktigt skoj! Gia, Mikkan och Johanna dansade :) ♥



Idag hade jag tid att skriva på morgonen, de ni!

Godmorgon. Chockad över att det kommer ett inlägg såhär tidigt? Ja också. Men jag har sovmorgon och ska inte åka till skolan förens om en timme. Har precis duschat så nu ska jag ta på mig något stort, skönt och mysigt (?) och käka frukost i lugn och ro. Ser att brorsan ligger och sover fortfarande. HAN har inte sovmorgon ... Får la väcka honom så att han kan åka med Amanda och mig när hennes mamma kör oss. Shit nu kurrar magen, dags för frukost. Ha en bra dag ♥

Luciakandidaterna i Anderstorp

HA-HA-HA! Här är tre bilder från när vi Luciakandidater var på torget i söndags. Kapporna vi hade var långa och tunga. Eftersom jag är så kort så gick kappan ända ner till knäna. Till och med lite längre. Hade lite längre bruna stövlar på mig så mina ben syntes knappt. Jaja, jag bjuder på dessa snygga bilder ;) Syns inte så jättebra, men ni borde i alla fall se att jag är lillskiten! ;) Haha, damn va kort jag är ... :D

Frida A, Paulin B, jag, Hanna F, Paulina S, Josephine A och Bea A :)



Björnbröder 2

Nu har jag precis kommit hem. Jag följde Gia en bit. Hon kom till mig halv åtta eller något. Pluggade lite på provet tills imån och kollade på Björn bröder 2. Fyfasen vad sorglig den var. Jag satt och lipade som en jävla gris. Haha, jag grinar så lätt av filmer. Nu sitter jag i alla fall och dricker yoggi. Strawberry/lime. Tänkte göra entreprenörskaps läxan nu. Snart är det fredag!




Det är kul att gå till skolan!

Hallåsan! Jag har tänkt på en sak. Fan vad tråkigt man skulle ha om man låg hemma hela dagen. Inte hade något jobb eller gick i skolan. Visst att man kan vara arbetslös och gå hemma men ni fattar. Att välja att inte gå i skolan eller att välja att inte jobba för att man är för lat. Det måste ju vara hur tråkigt som helst. Det är ju skit kul i skolan. Alla underbara människor man träffar. Hur kul man kan ha liksom? Lektionerna kan ju såklart vara tråkiga i sig, men det blir ju roligt när alla klasskompisar är där. Vet inte hur många gånger jag har skrattat åt David W idag, av en sak han gjorde för några dagar sen. Haha, så klockrent. Och alla andra i klassen. Gias sjuka humor. Aah, det är fan helt underbart att gå i skolan. Men just nu, när ett litteraturhistorie prov väntar imorgon, då är det fan inte lika lockande att gå dit ... Men varje dag på bussresan hem tänker jag, idag var det en bra dag.



Inte bara min klass, SMEE09, som är underbar såklart. Men det är dom som gör lektionerna roliga :) ♥

Nyårsklänningen!

Den här är helt perfekt. Denna klänningen ska jag ha till nyår. Jag är helt kär i den. Ouf, vilken klänning alltså! Hoppas bara den hinner komma hit innan det blir nyår. Står att leveranstiden är fyra veckor. Annars får jag la helt enkelt använda den efter nyår. Men hoppas. Kommer bli helt perfekt! Längtar otroligt mycket till nyår nu! Lovely dress. Vet knappt vart jag ska ta vägen. Rätt sjukt?

Bilder: Kenzas.se & Stylebystars.com

 

649kr.


JOHNNY DEPP ÄR VÄRLDENS SEXIGASTE MAN!

Godnatt. Nu ska jag snart sova. Del tre av Egypten resan kommer upp imorgon. Då ska jag nog ha tid till att fixa det. Just nu lyssnar jag på Gaute Ormåsen. Det var ett tag sen. Letar efter en jacka också. En grå kappa med stora knappar och hög krage vill jag ha.

Förresten, Johnny Depp är världens sexigaste man, i år igen! ♥

Borde han vara det eller inte? Finns det ngn som är sexigare? Haha, jag tror fan inte det.
Love him, speciellt i Pirat filmerna.♥


Desperate Housewives ses hos Amanda

Ska strax ner till Amanda. Jag, Amanda och Caroline ska kolla på Desperate Housewives hos henne. Vi ska göra varm chokladmjölk och så hoppas jag att Amanda har digestive eller något annat gott hemma. Har försökt plugga lite idag men går inget vidare. Läser litteratur historia. Prov på torsdag. Är verkligen hur tråkigt som helst. Anyways ... Skolan idag var hur kul som helst. Mikkan och Gia gjorde fan min dag! ♥


Två år som grannar!

Jag har haft en underbar granne i två år nu. Det är helt sjukt coolt. Min bästa vän har bott precis under mina fötter i två år. Jag kommer ihåg hur glada vi var när allt var bestämt! Och nu har det gått två år, så jäkla fort går tiden alltså. Helt underbart att ha en så fin vän, precis jämte en, hela tiden. ♥









Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus