To det?

Reklam. Jag och Bea kolla på Bröllop och Jäkelskap. Vi sitter och skrattar hela tiden. Tycker det är superkul! Hahaha. Skulle gärna gå på en Falkenbergsteater någon gång. Hmm.. Undra när den nya kommer gå på tv? Kommer inte ihåg vad den heter men ska komma på det. Nu har det börjat igen. Vi bloggas senare ;)


Just nu

Tjaa!
Sitter här med Beatrice, vi har precis kollat på film och snackat en stund. Snart ska mamma beställa pizza till oss. Är superhungrig just nu! Har bara käkat lite skorpor, hahaha. Men nu ska vi dra igen :) Ha det bra! ♥

snyggast.se hallå eller? ;)

Shoe addicted!


Los Angeles SEK 349, Nelly  Shoes - NELLY.COMBelfast SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COMHighland SEK 249, Nelly  Shoes - NELLY.COMHighland SEK 249, Nelly  Shoes - NELLY.COMMalmoe SEK 249, Nelly  Shoes - NELLY.COMGreenwich SEK 249, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Nelly.com har fått in sjukt mycket nya och snygga skor till mycket bra priser. Jag blir galen när jag tittar runt bland sidorna som kryllar av snygga och sexiga skor! I want them all! Här är några av mina favoriter. De kostar mellan 249kr och 399kr. Billigt och bra, synd bara att pengarna kanske inte räcker till alla skor man vill ha!


Blommor av pojkvän

Vet ni?

Jag sitter här framför datorn. I bara ett sovlinne. Det ringer på dörren, och jag tänker "Vem fan är det nu då?" Jag försöker hitta mina joggingbyxor och tar snabbt på mig dom. Sen går jag och öppnar dörren. Och där står Marcus med blommor i handen. Och så säger han "Bli lite glad nu älskling". Och jag blev glad. Var nämligen lite småsur innan.. Och så går han och köper blommor till mig.

Ser ni va coola blommorna är? Har faktiskt aldrig sett sånna blommor förut.
Ååå, jag älskar dom verkligen. Hoppas dom håller längre än vad rosor brukar göra
! :)


Ser ni det mörblå/mörkröda-skiftande
sidenbandet som är jämte blomman?




Och i kortet ...

.. stod det:



Bakdag

Nu kommer bilderna som jag och Marcus tog idag medans vi bakade.
Resultatet? Supergott!
 
Ingredienserna till kladdkakan.


Vi åt kladdkakan tillsammans med glass.

Denna bilden får avsluta. Jag spelar spel på Marcus mobil och
han sitter vid datorn och spelar något annat spel. Nördar? Nej.


Kladdig kaka & dålig film

Ligger just nu hos Marcus. Precis när jag steg utanför dörren och skulle börja gå så började det regna och åska, så jag tog fram mitt paraply och började gå imot Marcus, och han är ju så snäll så han mötte mig.. Sen började vi gå imot affären för att handla lite mat, och det blev smultron dricka, fullkorns-baguetter och ostfrallor.. Sen gick vi hem till han och satte oss i köket och pratade lite, medans baguetterna va i ugnen... Sen åt vi och städade lite innan vi skulle börja med kladdkakan (kommer bilder). Kladdkakan blev supergod, men kanske lite för kladdig. Medans vi åt den kollade vi på Fritt Vilt. Marcus tyckte den var skitdålig, men han blev faktiskt skrämd en gång! Då skrattade jag, haha.
Nu ligger vi här och jag ska snart gå hem, men först ska vi spela spel :)


.. till Marcus

Nu ska jag gå till Marcus. Det har regnat en hel del under dagen, men nu är det uppehåll. Ska ta med mig en norsk skräck film som heter Fritt Vilt, någon som har sett den? Jag har sett den många gånger, tycker den är lika läskig varje gång. Haha. Vi bloggas senare ;)


En sommar utan sommarsol ..


Saknar det soliga vädret i Göteborg. Saknar alla skratt därifrån. Saknar alla trevliga människor. Saknar musiken vi spelade på kvällarna. Saknar shoppingen. Saknar McDonalds. Meeen åå, saknar solen mest av allt. Kan inte solen komma fram igen så att man faktiskt kan sola? Idag går jag och lägger mig med en önskan. När jag vaknar upp imorgon hoppas jag att den har slått in. Det var ett tag sedan jag använde min bikini nu! Blir det inte sol imorgon, ja då är det dags att titta på utomlandsresor!

Imorgon åker också Erica (tjejen i mitten) till Göteborg och på fredag åker hon till Spanien. Sån lyckost. Kommer sakna den galena tjejen, men vi kommer träffas så fort hon kommer hem. Nu ska jag sova, godnatt. ♥

bloglovin

Bloggbefallning (norsk blogg alla borde läsa!)

Julia Nyland Ørsahl
Julia är en 16årig tjej från Molde, Norge. Hon skriver om sin vardag och hon gör det så jäkla bra. Jag läser hennes blogg precis varenda dag, och det tycker jag att ni också borde göra! Jag själv förstår ju allt hon skriver eftersom jag kan norska, men det borde inte vara så svårt för alla er där ute att förstå hennes blogg heller! Hon är supersnygg och väldigt rolig i sina inlägg. Stort plus!

Vi har haft en del kontakt, jag och Julia. Bland annat genom bloggen och bland annat genom mailen. Nu rekommenderar vi våra läsare till att besöka varandras bloggar! Så BESÖK! Julianyland.com, en av Norges största bloggar!


Lovely pancakes ;)

Självklart va det pannkakor, haha. Inte så svårt att gissa. Dom blev faktiskt riktigt goda, de bästa pannkakorna jag någonsin har gjort. Fast det blev ganska många så det blir pannkakor till frukost imorgon. Vad ska man göra nu då? Absolut ingenting.




















Gissa vad jag ska göra nu :)

Vad blir dessa ingredienser tillsammans?
  • 2,5 dl vetemjöl
  • 0,5 tsk salt
  • 6 dl mjölk
  • 3 ägg
  • 50g magarin eller smör



Neggo, peggo!

God eftermiddag på er.
Jag mår inte sådär super, vet inte vad det är med mig. Kanske jag bara behöver ta en dusch, och sen är jag lika pigg som vanligt? Ska nog i alla fall flytta mig från soffan (men hey, det har jag ju redan gjort. Nu sitter jag ju i datastolen!) och börja laga lite mat eller städa upp på rummet. Tar nog städningen först, så blir man av med det tråkigaste först. Inte för att laga mat är spciellt kul, inte om man är själv.. Men nu ska jag inte vara så neggo, som Marcus säger så fort jag börjar klaga lite. Hahaa, se det från den positiva sidan liksom. När jag städar blir mitt rum rent och jag trivs bättre (eller gör jag egentligen det?) och när jag lagar mat så blir jag mätt och pigg!

Är också jävligt irriterad på hur en del personer kan vara så långsinta.. Jobbiga människa..
Vi hörs lite senare, ha det bra!

Death Race


För någon dag sedan kollade jag och Marcus på en film som hette Death Race. Det var Marcus tur att bestämma vilken film det skulle bli den där gången och såklart blev det en actionfilm. Inte mig emot, jag tycker om actionfilmer. I alla fall, den handlade om en förredetta Speedway världsmästaren, Jensen Ames. Om jag kommer ihåg rätt så skulle filmen utspelas år 2013(?). Men i alla fall, det är ekonomikris i Amerika och han förlorar sitt jobb. Sen kommer han hem till sin fru och deras ganska nyfödda dotter. Och så kommer det hem en till dom och dödar hans fru och får det att se ut som om det är Ames fel.

I alla fall, han hamnar i fängelse där en bitch, Hennessey, bestämmer allting. Och då säger hon till honom att hon vill att han ska köra i "Death Race" och vara Frankenstine (som har dött, men det vet inte de andra fångarna, dom tror att han ligger skadad på ett sjukhus) eftersom han alltid bar en mask, så de andra fångarna skulle inte märka att det vet Jensen Ames som var under masken.

Death Race't fungerade så att det är .. hmm.. vi säger tio, olika fångar som åker en bana där man kan skjuta på varandra och man ska liksom försöka döda de andra och själv vinna racet. Och när man har vunnit racet fem gånger så släpps man fri. Och då ska han här, Jensen, ta Frankenstines plats då. Och han är ju en bra förare så det går ju bra för honom. Meeen ååå, va bra filmen är. Jag tänker inte berätta mer för jag tycker att alla borde se den! Så SEN DEN.

Jag satt och skrek till tvn och klappade händerna. Jag blev helt inne i filmen. Men men, alla kommer säkert inte gilla den. Men det gjorde fan jag. Vill så gärna berätta slutet, men det tänker jag inte göra. Hihi, men åå. Se den om ni inte har sett den!
Deatch Race


.. man blir glad

Josephine om Nattmys med mig själv & tvn :):
ååhhhhhhhhhh, vad kuuuul! :D

Jag älskar erat förhållande. Niiii är såå söta tillsammans.! :DDDDDDDD



Måste börja med att säga att jag blir superglad när jag får sånna här kommentarer på bloggen. Visst är det fint, när någon som man inte ens känner skriver så till ensjälv. Självklart får jag andra fina kommentarer också, men detta var bara ett exempel. Man blir så glad när någon tycker om (som i detta fallet) ens förhållande, eller tilexempel något man har på sig eller om det är någon som säger att man ser bra ut. Sånt värmer ju hela tiden, när som helst. Tack, ♥

Hmm.. Då säger jag godmorgon nu då. Jag ska strax fixa frukost och sen ska jag plocka iordning på mitt rum, det behövs (igen!!). Vad händer mer idag, jag vet faktiskt inte. Det kommer nog vara rätt lugnt till fram på eftermiddagen.. Ikväll är det i alla fall tänkt att jag och Amanda (kanske någon mer?) ska till Erica och umgås.


Saknar min Beatrice, kom hem från Öland nu :(



Första bilkörningen och fundersam shopping

Att köra bil var läskigt. Och ändå körde jag på en stor parkering där det inte fanns en annan levande själ (ja, bortsett från mamma såklart). Hur fan ska jag klara mig i trafiken då? Övning, övning, övning säger mamma. Och ja, jag får la lita på henne. Det blir säkert bättre med tiden..

Jag och mamma var också i Gislaved en runda och handlade lite sånt vi behövde. Jag köpte sminkborttagning och var också på jakt efter ett linne. Det är andra gången jag inte hittar det linnet i rätt färg eller storlek. Det måste vara meningen att jag verkligen inte ska ha det linnet? Men, jag ska kika en gång till. Tredje gången gilt, finns det inte då så skiter jag helt enkelt i det.. Om jag inte hittar det senare då när jag går runt och kollar i affärer, men inte letar efter något speciellt.

Hittade också två par örhängen som jag gärna hade köpt, vet inte varför jag gjorde det. Blev väl lite fundersam på om jag verkligen skulle lägga mina pengar på två par nya örhängen? Jag gick och höll i dom länge. Mamma gick och kollade på annat. Och desto mer jag höll i dom desto osäkrar blev jag på om jag skulle köpa dom. Alltså är det inte bra för mig att gå och handla med någon som går runt och tittar och provar. Speciellt inte om det är en lite mindre affär, för då hinner jag gå igenom affären minst tre gånger och tänka efter två gånger inte jag gör mitt val. Och det är aldrig bra! Men om jag själv tittar och provar går det ju bra. Hehe. Men nu vet jag att jag skulle ha gjort det (köpte dom), för idag fick jag reda på hur mycket småpengarna var värda tillsammans som låg i min lilla rosa gris. Det var en rätt bra slant.

Anyways, köpte ett doftljus som hette Café au Lait från Yankee Candle's. Plus en sån sak man har ljuset i med ett lock över, och på locket var det ett hjärta också. Mycket fint tycker jag.

Nu händer det!

Godmorgon på er.
Hoppas ni sovit gott. nSnart ska jag och mamma åka ut lite, och ja. Jag ska övningsköra, äntligen. I mina snygga nya glasögo också. Först ska vi åka till en stor, tom & öppen väg så att jag kan träna på att känna efter när bilen sakta börjar rulla iväg. Ni vet, när man ska släppa kopplingen sakta och gasa samtidigt. Kommer säkert vara hemskt......... Nejdå. Det går säkert fint, när jag väl har lärt mig det, kommer det gå som en dans. Vet inte om jag kommer köra på en väg, med andra bilar på. Jag kommer nog inte våga det, inte första gången. Kommer säkert ändå bara köra in i något.. Men vi får se hur det går! Okey, andas. Vi bloggas senare ;)


Pucko

Se vad jag hittade idag bland all reklam som kom i posten. En nyhet från Hemglass! Puckoglass. Den måste jag bara prova. Jag älskar puckodrickan så glassen kan ju inte vara så mycket sämre, eller?

Det kommer gå åt helvete

JAAA! Nu har jag fått mitt körkortstillstånd! Snart får jag börja övningsköra, yes! Allt som saknas nu är mina Replay glasögon som antagligen kommer på måndag. Så ja, på måndag ger jag nog mig ut i trafiken!
Shit.. Nu blev jag rädd..

Födelsedagspresent

Hejsan!
Hur är det med er idag? Med mig är det bra. Jag har inte gjort speciellt mycket idag. Marcus kom hem till mig och gjorde frukost. Haha. Snällt. Men jaja, jag ska snart äta igen, för det var ett tag sen vi åt. Ikväll ska jag inte göra så mycket. Bara ta det lugnt typ. Men nu ska jag äta. Har inte så mycket att skriva. Men hmm .. Just det. Jag fyllde ju år. Fick ett rosa linne av min mamma. Och så har jag fått klippningen och färgningen och slingningen av henne också, fast det gjorde jag ju för längesen. Men i alla fall, här är en bild på linnet. Fint va? När vi var i Norge fick jag mina presenter av släkten där, det var bara pengar så jag shoppade ju upp det, såklart! Pappa och hans sida av familjen ska jag bli firad av senare, för alla är på semester nu typ.




Komedi som alltid går hem hos mig

Har kommit in re, ali en riktigt Friends period nu. Inte så konstigt med tanke på att det är tråkigt väder och knappt finns något att göra hääär ... Friends är min räddaltså. Alltid i mitt hjärta. Gottade mig med lite chips också.

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


I've got to ..

Okey, dags att bli lite mer aktiv kanske? Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Marcus kom upp till mig en runda och vi snackade lite, tittade på tv och käkade mat. Sen gick vi ner till ICA och hyrde en film, och det var söta Pernilla som satt i kassan (en kompis till mig). Vi hyrde "I taket lyser stjärnorna" fast Marcus egentligen inte ville se den. Så gick vi hem till honom och lämnade filmen. Trassel behövde gå ut så vi gick med hon till en park som inte ligger alls långt bort och där sprang han runt & runt. Sen kom vi hem till Marcus igen och strax efter att vi kommit dit kom hans mamma och hans syster. Var längesen jag träffade dom, så det var kul. Men jag stannade bara tills filmen var slut. Nu sitter jag hemma och har sån jäkla lust på en ny klänning.. ;)


Dåligt ..



Ingen uppdatering idag, men så blir det ibland. Kommer nog senare ikväll :) puss

Tudeluuu!

Vaken.
Det trillar in sms hela tiden och folk ringer. Härligt. Jag fyller år idag, det känns bra. Hur ser dagen ut då? Jo, nu på förmiddagen ska jag inte göra så jätte mycket. Måste boka tågbiljetter och sånt bara. Sen ska jag fixa mig med Erica och sen kommer Amanda och Klara upp till mig och då ska vi fyra samt min underbara mamma äta middag tillsammans. Blir antagligen tacos, för vem fan orkar laga mat? Hahaha. Sen efter vi har käkat och så kommer det lite fler folk hit. Sen är dagen över, men jag tror det kommer bli en kanondag! Puss

Här var jag fräschtbrun och glad! Idag är jag endast väldigt glad! :)

Bästa vän kom upp vid tolvslaget ;)

Amanda kom upp till mig klockan tolv när jag satt ute på balkongen. Hon var den första som sa grattis till mig och den första som gav mig en present.
Haha, sweetie <3
Vill bara säga att jag kommer ha världens bästa dag, men mina underbara vänner.
Ni är allt.

Och mamma, jag älskar dig.


IDAG FYLLER JAG 16 ÅR!

Idag är det min dag!


Ericadag <3

Hellu there!
Jag och Erica var ju i Gvd idag, och vi var hos mig; plattade hennes går osv.. Så kollar jag busstiderna. Och då går det en buss om tjugo minuter och det är ju helt perfekt. Så vi går direkt ner till stationen men vet ni va, vi kommer dit 12 minuter över när vi skulle varit där 10 minuter över egentligen. Så vi måste sitta och vänta på bussen i 50 minuter innan nästa kommer. Men vi träffade Duy och en kille till så vi snackade lite med dom så tiden gick rätt snabbt ändå.








Imorgon ;)

Hejsan på er alla!
Jag och Erica håller på att fixa oss nu. Vi ska åka till Gislaved sen och ta det lugnt typ. Skulle egentligen gått till banken med mamma idag tänkte jag när jag vaknade. Men sen så slutade hon jobba kvart över tre och då är visst banken stängd. Får gå dit imorgon då? Eller så får mamma fixa det själv. För imorgon är det ingen vanlig dag.. ;)

Nu ska jag snart dra ut lite. Måste hämta min laddare hos pappa och så. Kanske lämna nycklarna till farmor och farfar när jag och Erica ska till bussen. Puss


Softdag

Hejsan alla..
Jag och Erica håller på å fixa oss lite. Vi ska till Gislaved och göra ingenting typ. Nej men vi ska typ äta, käka choklad och se på film. Sen ska jag hem någon gång senare ikväll typ och träffa Amanda. Har redan träffat henne lite idag (hon har ju kommit hem från Malta nu!!!!) och det är asskönt att hon är hemma nu. Fast hon är så jäkla hes, hon kan knappt snacka! Men det går över. Idag ska hon vara hemma och vila för på torsdag sticker vi förhoppningsvis till Helsingborg, yeeey!
Ni får ha det så bra! pusspuss


Me and Ekka



Nu ska jag och Erica gå och möta Beatrice. Ciao!

Städat



Nu har jag plockat undan allting och damsugit rummet. Nu är det fint på rummet, i alla fall i någon timme.
Känner mig så duktig. McDonalds?
Nu kommer snart Erica till mig, ja! :)

Stressigt!

Godmorgon solstrålar!
Idag är det söndag, vilket betyder att inatt kommer min Amanda hem från Malta. Åååå va glad jag kommer vara, men ååå vad blek jag kommer känna mig. Men men, är det piss väder i Sverige och man inte ska utomlands på semestern finns det inte så mycket man kan göra åt saken.. Bea sov hos mig inatt, men hon gick hem när vi vaknat och ätit frukost för hon skulle hem och packa det sista innan hon åker till Öland, imorgon.

Nu ska jag duscha och fixa mig, och städa lite på rummet innan Erica kommer till mig. Får se vad vi hittar på. Puss!

Hon blev nöjd!

Hej alla!
Jag och Bea drog till Erica i Gislaved, vi gav henne en väldigt försenad födelsedagspresent, som hon älskade! Tur det. Jag var ganska så nervös när hon skulle öppna paketet och det var värsta lättnaden att hon tyckte om det. Hon fick ett halsband där det stod A B C E J K . Vilket betyder, Amanda Beatrica Cristin Erica Jasminka Klara.




Sen gjorde vi inte så mycket. Jag har precis målat mina naglar lila. Coolt!

Mot Erica ;)



Ha en bra kväll, det ska vi ha! :) <3

Nytt i garderoben

Jag och mamma drog en runda till Gislaved. Var egentligen på jakt efter ett speciellt linne men det fanns inte i min storlek så det blev inget med det. I alla fall inte idag. Hittade dock ett par leggings med silver pluttar (?) på sidorna och en liten, vit partyväska.

Lägg märke till burken som står på golvet. Igårnatt var det något flygande kryp här inne. Den satte sig på golvet och då var jag snabb med att stänga in den i burken. Jag vågar inte lyfta den. Det får mamma göra ...


Nu ska jag göra mamma glad och städa. Det behövs kan man säga. När Johan såg mitt rum igår sa han "Säger aldrig din mamma till dig att du behöver städa?" Visst gör hon det.. Men det blir liksom aldrig av. Men nu jävlar.

Ner till katten

Nu ska jag snart kila ner till min farmor & farfars katt. Passar den nu under cirkus fyra dagar. Det är jäkligt tuffa fyra dagar. Haha, nejdå. Det är riktigt soft. Hoppas på att åka in till Gislaved med mamma sen, behöver lite saker inför ikväll. Då ska jag, Klara och Bea träffa Erica. Äntligen, har saknat henne!


Ett måste!

Jag har ännu inte sett "Män som hatar kvinnor" men det ska jag, och det snart! För den 18 September kommer den andra filmen som Stieg Larsson har skrivit. Jag har läst både "Män som hatar kvinnor" och "Flickan som lekte med elden". Båda är ju såklart skitbra. Men ååå, kan inte fatta att jag inte har sett den första filmen ännu. Anyways, längtar till den 18 September, då ska jag sitta i en biosalong och se denna. Det är ett som är säkert!

Balkongmys hos mig

Har haft en jättemysig kväll med underbara vänner. Vi var några stycken som satt och tog det lugnt på min balkong. Kan verkligen inte få nog av de människorna. Helt fantastiskt underbara. Vi spelade lite kort också. Haha Johan var ju så jäkla .. Hmm .. Dålig. Eller aa, rolig. För er som vet vad "plump" är så vet ni ju att man ska försöka gissa hur många spel man tar. Och det håller ju på rätt länge. Och Johan blev assur när han plumpade en omgång & ville inte spela mer. Men när han vann så var han överlycklig. Eller vann och vann, när han inte plumpade asså. Han förlorade allting i slutändan. Klara vann över mig med ett poäng. Damn, asså!







Strax blire bio ;)

Sitter just nu hemma hos mamma. Behövde fixa lite saker. Bland annat var det en lapp jag skulle fylla i om bussen till skolan. Jag fattar ingenting. Vet inte ens vad klassen jag ska gå i heter? Vet inte vad buss/bussarna som går förbi mig heter. Jag vet INGENTING. Men, det löser sig. Förresten, jag ska snart på bio. Harry Potter och Halvblodsprinsen. Mysigt. Puss


Tre olika filmer ..

Vi såg på tre stycken filmer i tisdagskväll. Den första var "10 orsaker att hata dig". Den var lite äldre men så jäkla bra och rolig. Den tycker jag att alla borde se. Haha. "I love you baby" sjöng vi nästan på hela tiden efter det. Och den ena killen (han som är på bilden) var skitsnygg. Speciellt när dom skulle på skoldansen. Tyvärr dog han förra året av en överdos... Heath Ledger hette han förresten.


Sen såg vi på "a  guy thing". Den är också rolig men inte lika bra som den ovan.
Det är förresten samma tjej som spelar i denna filmen som i den ovan. Kanske ni ser ;)


När vi åt pannkakor klockan sex på morgonen satte vi oss i soffan och kollade på Dirty Dancing 2. Har faktiskt aldrig sett den förr men den var ganska bra faktiskt. Men hmm... Gillar nog ettan mer ändå.


Bilder från kvällen/natten!

Här kommer bilder från min, Klaras och Beas natt tillsammans. Verkligen värd att minnas! <3
Bilderna kommer från Klaras blogg!

Smaken är som baken ;)








Lång update (ca 39h)

Hey!
Nu är jag strax inne på min 39onde timme utan någon sömn. Är fortfarande pigg och tror inte att jag ännu kommer kunna sova på en timme eller två. Varför har jag varit vaken så länge då? Jo, jag gick upp vid tio i tisdags och under tisdagskvällen, när jag var med Bea och Klara, satt vi ute på Beas altan och klockan blev bara mer och mer. Efter en stund bestämde vi oss för att vi inte skulle gå och lägga oss alls utan vara upp ända tills jag och Bea skulle till Halmstad, vilket var runt nio tiden. Och visst var vi det! Jag tog en kaffe klockan tre och efter den var det liv i luckan på alla håll och kanter. Vi spelade kort och skrattade åt allt och ingenting, sjöng och tittade på film. Klockan sex på morgonen någon gång bestämde vi oss för att det var dags för frukost. Det blev pannkakor. Efter det ringde pappa mig och trodde att han väckte oss, men ikke. Där satt jag helt klar vaken och svarade i mobilen.

Vi gjorde iordning i köket och så innan pappa kom och hämtade mig och Bea. Klara cyklade hem och la sig. Haha, det gjorde hon rätt i. Men ja, jag och Bea åkte i alla fall till Halmstad med min pappa, hans sambo och deras dotter (min halv syrra). Först när vi kom dit var det mulet och då blev jag rätt sur kan jag erkänna. Jag och Bea drog därför in till stan och åt på McDonalds och gick i lite affärer. Sen helt plötsligt blev det bara skit varmt. Så vi åkte in till stugan igen och bytte snabbt om till bikini och gick ner till stranden. Klockan tio över sex packade vi ihop våra saker och strax efter det åkte vi hem. Johanna (pappas sambo), jag och Bea satt i baksätet medans pappa körde och Elsa satt i sin bilstol jämte. Hon var sur och trött och gnällde hela tiden. Så vi i baksätet börjar sjunga en massa barnvisor och "Tigerjakten", "Tumme möter tumme" och "Björnen sover" blev väldigt uppskattade. ;)

När vi kommit hem gick jag hem till mig och Bea hem till sig. Tog varsinn dusch och träffades därefter ute och tog en mjukglass. Kristoffer kom också en runda. Sen gick jag och Bea hem till henne i förhoppningar om att vi kunde sjunga kareoke, men det kunde vi inte eftersom hennes lillasyster sov..

Solen tittar fram

Hey där!
Har precis lekt .. hmm .. "bu"? med lillasyster. Hon har ett stort rosa prinsesstält och där springer hon ut och in. Just nu kommer hon körandes med sin gåvagn i full fart. Igår körde hon rätt in i trappen och tyckte det var superkul.. Haha. Har varit i Gislaved idag och kollat glasögon också, det blir ett par enkla svarta bågar. Ska ner dit igen och lämna ett papper om styrkan på glaset eller vad det var.. Senare idag ska jag vara med Beatrice och Klara. Vi ska ha film kväll. Det kommer bli superkul! :)

Nu ska jag gå och fila naglarna ;) pussss

Stum skådespelare, varför?

Tja!
Har precis kollat klart på en Beck film med pappa och hans sambo, Johanna. Och ni vet han Josef? Han är ju stum egenltigen, jag undrar varför han är med i en film när han bara mimar liksom? Vad är det för mening med det? Kunde dom bara inte ha en annan skådespelare som spelar han Josef? Hmm .. Lustigt.


Jag har problem

Ligger i soffan med en filt över mig och kollar på lite resor och på tv. Just nu är det Family Guy och sen blir det 2 and ½ men. Härlig måndagkväll, men kunde varit bättre om man till exempel var på ..... Britney Spears konsert! Men men, man kan ju inte få allt .. Försöker komma in på msn genom nätet för eller vad man säger, för pappa och dom har inte msn på datorn, och jag blir tokig för vet inte hur man gör!


Ner till papi

Nu drar jag ner till pappa. Solen skiner, äntligen!
Hoppas på kanon väder imorgon.

Jag och Bea på Liseberg :) <3


Fuck you

Heeeey!
Har precis ätit frukost nu .. Det blev nudlar! Så jäkla gott. Nu ska jag snart fixa iordning mig och packa, för idag ska jag ner till pappa. Ska sova där några dagar. Typ första gången på ett år.. Annars ska jag nog inte göra så mycket idag, kanske hitta på något med Beatrice.

Igår var vi hos min pappa och käkade (jag och Bea och hennes familj). Det blev grillat kött och potatisgrateng, allting var så jäkla gott och jag blev så jäkla mätt. I alla fall för stunden. Sen var jag och Bea ute lite i den lilla hålan vi bor i. Det hände inte speciellt mycket.. Det är så tråkigt nu när alla är på semester... Anyways. Vi tog en mjukglass på Rosa kiosken och sen hyrde vi en film. Zack & Miri - Make a Porno, hette den. Haha, den var rätt rolig faktiskt. Vi såg den hemma hos min pappa och under tiden vi tittade på den så fick Bea ett sms där det står typ "Lär du dig något av filmen? ;)". Och eftersom det bara var ett nummer så visste vi inte vem det var. Så Bea skriver "Vem?" och då blir svaret "Mannen i Rosa kiosken" och så knappar jag in nummret på min mobil för att se om jag har det. Och självklart så var det min pappa. Så Bea skickar något i stil med "Aa, jag lär mig allting, Stefan!" och då hör vi hur dom börjar skratta i köket.. Vilken humör vuxna folk har. Fast det var rätt kul faktiskt ;)


Tired

Heeeej, god morgon!
Har inte så mycket mer att säga än att jag är väldigt trött. Därför går jag och lägger mig en stund till :)

Jag har saknat en tjejkompis :(


Sitter här helt ensam i lägenheten.. Lyssnar på musik och smsar. Kan inte sova, och vill inte sova. Haha. Kristoffer och Johan har skrämt upp mig alldels för mycket om övernaturliga krafter och andar och sånt.. Damn you guys! Imorgon sticker i alla fall dom två fillurerna till Halmstad vilket innebär att jag inte ska vara med dom, istället har jag och Beatrice bestämt att vi ska hitta på något. Äntligen tjejsnack! ;)

Tattoos <3

Har verkligen lust på en tatuering ..
Johnny Depp som Kapten Jack Sparrow, inte helt fel asså ;)

Snyggt men skulle aldrig kunna göra så mycket.., eller?

Litet, sött och fint :)

Jag är singel!

Hejsan alla!
Nu är jag hemma och läser igenom lite kommentarer. Det är många som undrar vad som har hänt mellan mig och Marcus. Jag har inte skrivit om honom på länge osv.. Och nej: vi är inte tillsammans längre, så ja: Vi har gjort slut. Det har varit slut i nästan två månader nu. Har tyckt att jag egentligen inte behöver skriva om det i bloggen tills nu. För jag menar.. Jag skrev ju mycket om honom när vi var tillsammans så då är det la bäst att skriva att vi inte längre är det så ni vet varför jag aldrig skriver om honom längre. Och så kanske jag slipper kommentarerna där det frågas om vad som har hänt mellan mig och Marcus. Haha! Men nu vet ni i alla fall!! :)

Ingenting händer, men ändå har man fullt upp!

Hellu!
Sitter hemma hos Johan och ser på film, skräckis som vanligt. Men just nu har vi pausat filmen för Johan och Koffe käkar men jag är fortfarande mätt sen pizzan vi åt innan idag :) Har inte hänt ett skit idag mer än att jag varit med Koffe, Johan och Johan. Ätit pizza och mjukglass. Vandrat runt och snackat. Besökt pappa en snabbis och min gulliga lillasyster. Träffat Rinor och Ylber en snabbis .. och ja det är nog allt. Händer ingenting nu när nästan alla är på semester, men ändå känns det som om jag har fullt upp hela tiden.. pussss

Jag suger på detta!

Hahahha! Fan va dålig jag är på att göra min egen header.. Och vet ni, nu skiter jag i det! Det får vara den här ett tag framöver fast det ser ut som skit. Jag orkar inte bry mig.. :) Nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen. pusss <3 by the way, jag har hittat mina nycklar! :) Dom låg i väskan jag hade med mig till Göteborg ;)

Jag tror jag är förföljd av grodor .. ?

Godmorgon!
Igår var jag hos Johan. Jag, han och Kristoffer kollade på film. Först blev det lite av Bröllopsduellen medans vi väntade på att The Exorisist skulle laddas klart. Tror den hette så. Handlade om en flicka som blev helt besatt av en ande eller någonting och sen var den inne i henne. Och Kristoffer sa att det var en sann historia. Men det kan det la fan inte vara? Men nu tror jag ju såklart på det fast jag inte vill det.. Och Koffe och Johan höll på att cpa sig hela tiden för dom tyckte det var askul att jag var så rädd.. Killar är idioter, hahha! Nejdå, inte alltid. Men ibland. Sen skulle i alla fall jag och Kristoffer gå hem men vi går ju inte samma väg och vet ni? Jag hörde en groda kvacka! Snacka om att jag blev rädd då, men behövde inte gå så mycket om man säger så.. :) Men fatta va läskigt, i förgår blev jag livrädd för en groda som satt på vägen där jag skulle gå och igår hör jag en groda! Vafan kommer hända ikväll då? :O Vill inte ens tänka på saken..

Nu ska jag städa klart rummet och försöka hitta dom jäkla nycklarna, men först tror jag att jag ska fixa till min header för den jag har nu var ju bara en akutheader typ .. Så :) Ska se om jag hittar på något. Ska försöka ändra hela min design också.. eller fixa någon annan som kan fixa, någon som verkligen kan sånt där!

 

Dagens outfit

Hey!
Nu har jag duschat i alla fall.. Rummet är fortfarande halv städat och jag har ännu inte hittat mina nycklar ... Nu ska jag i alla fall till Johan. Jag, Koffe och Johan ska se på en film eller något. Blir nog rätt lugnt ikväll. Puss!



Nu har jag ju klätt på mig och så då. Blev ett par gamla jeans som jag älskar från Only och ett linne från Vero Moda som jag köpte i Norge.

Konstiga sovrutiner..

Godmorgon!
Vaknade klockan ett idag ... Hatar det. Nu kommer jag vara seg hela dagen. Ändå gick jag och la mig klockan två typ.. förrgår la jag mig klockan halv fem och vaknade klockan tio. Superpigg. Fattar inte? Idag skulle jag egentligen käka lunch med Kristoffer, han skulle smsa mig när han vaknade, men han har inte gjort det ännu så antar att han fortfarande sover. Haha. Det blir en sen lunch istället.

Funderar på att beställa ett linne från Topshop. Har också sett ett par assnygg skor från Bianco när jag var i Norge, men har inte hittat dom på hemsidan ännu.. Men dom måste jag ha ...

Update

Orkar inte berätta något om hemresan .. Det gick fint liksom :) Träffade Amande en stund på kvällen där, nu är hon i Malta och gottar sig. Själv är jag med boysen här hemma ;) Cristin and the boys. Nejdå. Men ändå, jo. Idag har jag varit och klippt mig, färgat utväxten och slingat håret. Blev skitbra tycker jag! Sen har jag varit med Kristoffer and the boys ;) Faktiskt. Jag och Kristoffer hade asmycket att snacka om som vanligt och aa .. Anyways .. När jag skulle gå hem och nästan var hemma så sitter det en jättegroda precis där jag sätter ner klacken. Jag blir så klart livrädd och backar fort som fan och står och stirrar på den. Ska den inte hoppa iväg tänkte jag? Liksom, blir den inte rädd för mig? Men ikke då.. Den stod kvar där och jag vågade inte gå förbi den så jag fick göra en liten rundvandring (?) innan jag gick upp för uppfarten till lägenheten.. Inatt kommer jag garanterat ha mardrömmar. Godnatt!



Sista minuten shopping, typ!

Då ska jag alltså resa hem. Har varit och shoppat idag med mamma och tante Beate. Haha, det bara blev så. Beate frågade mig om jag hade varit på alla stællerna jag ville till, och då sa jag jaa.. førutom Lagunen då. Och efter en halv sekund satt vi i bilen på væg dit. Har køpt ett par flipflops och ett par skor och en stor, stor væska. Lite som minifødelsedag eftersom jag inte betalade det sjælv.





Flipflops , Assecoarize eller något hette affæren. 149kr
Røda skor , från Blueberry. 399kr
Friis & Company væska. 779kr

Sista natten, før denna gången.

Hallo hej!
Ja, då har hela sællskapet gått efter en riktigt rolig kvæll. Træffade Renate, hennes sambo Erik och deras son Leon. Sååå søt han ær!



Det ær sista kvællen hær och det kænns konstigt. Ska træffa Silje imorgon igen før att sæga hejdå. Ska också ner till min morfars grav. Har aldrig varit dær førut och jag vet att det kommer bli fruktansvært jobbigt... :/ Men ja.. Imorgon ska jag alltså stå upp tidigt før att hinna med allt som ska gøras innan vi åker till flygplatsen. Sen ær jag hemma i Sverige. Då ska jag træffa min Knasboll innan hon åker till Malta och solar sig brun och dricker Pina Colada på en flytmadrass i poolen. Avis till tusen. What to do, what to do? Nothing. Haha.

ful bild men jag bryr mig inte såååå mycket :)

Skickade precis ett sms till en kompis som gick i min klass, Sofie. Kommer inte længre gå i samma klass som henne och kommer sakna henne som fan. Och så skrev hon massa fint, och helt pløtsligt skrattar jag så att jag håller på att dø. Hon skrev: Kommer du ihåg nær vi stog vid vattenautomaten och væntade på att vi skulle ha kemi och då kom "x" farandes ner på golvet efter sin sko. Och jag har sån jækla skadeglædje (æven nær jag sjælv faller och slår mig) så jag kunde ju inte sluta skratta. Och ja .. Nu ær jag kompis med "x", var inte riktigt det då, men nu ær jag. Haha, det var kul i alla fall. Hade glømt bort det men nu blev jag påmind och det behøvde jag nog ;) Fan att jag inte kan svara till Sofie asså, har ju bara skickat några sms under den hær tiden jag har varit hær - och det ær svårt att inte skicka så fort någon skriver!

Två av många måsten!

Hejsan allihopa!
Har precis fikat lite med mamma, bror, mormor, Beate och Frank. Skillingsbolle :) Naaam! Ett av många måsten nær man ær hær i Bergen, eller øverhuvudtaget: Norge! Nu står Frank i køket och håller på med maten. Vi ska æta tacos sen med alla kusinerna som ær hemma. Och så ska jag træffa min kusin Renate och hennes pojkvæn och deras son (som førresten fyllde en månad igår, haha) Kommer bli roligt att træffa alla (næstan alla, i alla fall).

Har varit nere på Oasen idag också. Gick in i væskaffæren och tittade på væskor (något jag gør varje gång jag ær nere på Oasen) och hittade såklart ænnu en væska som jag ville ha, men som jag inte kommer kunna ta med mig hem. Buhu :(
Sen var jag och mamma uppe hos friøsren också. Vi skulle kolla hur mycket det kostar att klippa mitt hår, samt færga och slinga det. 2500 norska kronor minst, sa hon. Haha.. Hell no, sa jag då. Det ær typ 3000 svenska kronor. Då gør jag nog det hellre i Sverige..! Hmm.. Något mer jag kan berætta? Jo just det, nær jag om mamma gick hem från Oasen diskuterade vi lite och helt pløtsligt øppnar sig himlen och det øser ner regn. Verkligen øser. Så vi sprang till nærmaste busskur och tog skydd dær. Vi tænkte "det regnar sækert bara i fem-tio minuter", men nejdå. Det fortsatte. Till slut kom min mosters man, Frank då, och hæmtade oss. Han førstod att vi hade gått och gømt oss før regnet..
Nu åskar det æven lite, och det ær la bra det! Jag får uppleva BergenVæder denna gången också! Regn ær faktiskt också ett måste hær i Bergen!


En sjuk drøm ..

Godmorgon.
Har precis vaknat och ska æta frukost strax. Fan vilka drømmar jag har haft i natt asså.. Ouf. Det var krig och jag blev jagad. Haha, Olsen tvillingarna var med också av någon anledning? Dom søg ombord på ett skepp? Hahaha! Min bæsta kompis mamma var också med, hennes sommarhus hade flytit ut på vattnet så hon var tvungen att rædda det. Helt sjukt var det alltså.

Om två dagar åker jag hem till Sverige

Har precis kollat på Yes Man och halva 40 year old virgin eller vad den heter. Saknar Amanda ... :( Och alla andra mina tjejer såklart. Men Amanda kommer jag inte få træffa på år och dar kænns det som .. Har bara två dagar kvar hær i Bergen .. Vill egentligen inte åka hem .. Vad ska jag gøra hemma? Nej jag skojar bara. Kommer gøra massa roligt hemma men ændå .. Vill stanna ett tag till. Men ikke sa nikke. På onsdag åker jag hem. Kommer vara i Sverige runt fem tiden typ.


Imorgon ska jag træffa Leon.. Længtar <3


Skorna har sin charm ...

Heey!
Har varit lite dålig på uppdateringen nu men det ær før att; 1) Internet har strulat 2) Min moster och hennes man har kommit hem 3) Jag har shoppat! Eller shoppat och shoppat, køpte ett par skor.

Igår kvæll var jag, Silje, Nicke och Stine på bio i stan. Vi såg 17 again och jag tycker den va riktigt bra och rolig! Och Zac Efron ær ju bara så snygg. Øgongodis, verkligen! I alla fall, efter det åkte vi ju hem och då træffade vi moster och hennes man. Sen gick vi och la oss. Och ja, det var i stort sett gårdagen. Haha. Riktigt rolig var den faktiskt. Inte så konstigt med tanke på vilka jag umgicks med :)

Idag åkte jag och mamma in till stan vid elva tiden. Nicklas sov fortfarande så vi struntade i honom. Jag såg en massa fina saker men ingenting som var lika fint som skorna jag var tvungen att ha! Hade inte råd att køpa något annat men dæremot fick jag mamma till att køpa ett armband jag ville ha, så gissa vem som kommer ta det från henne så fort vi kommer hem. ;)

Nær vi kom hem från stan så åt vi mat och sen gick jag och mamma och min moster ner till Oasen (det lilla køpcentret de har hær) och gick i lite hade øppet till nio idag av någ affærer. Deon anledning. Jag køpte ju inget .. eftersom jag ær helt pank nu. Men aa, det var roligt att gå dær i alla fall.

I'M SO IN LOVE!




Just nu

Hej hej!
Internet har strulat, och just nu ær jag mætt och glad! Har køpt nya skor idag!!! Visar nær jag kommer hem, før nu ska jag ut! Ska berætta om gårdagen då också :)

Det blir bio ikvæll! ;)

Japp, då ær stædningen klar. Jag har duschat och gjort iordning mig men ænnu har inte tante Beate kommit hem? Hmm.. Klockan ær ju halv två...! Jaja, vi får la se nær jag træffar henne och hennes familj! Klockan tre ska jag antagligen hem till Silje. Då ska vi kæka lite och sen ska vi åka in till stan før att se på bio! Tror det blir 17 again med snygga Zac Efron! Men vet inte ænnu.
puss




Dagens outfit består av jeans från Gina Tricot och ett linne från Vero Moda.


Nu ska jag stæda ..

Godmorgon.
Idag ær vædret som det brukar. Trist och grått. Precis som lovat. Men vad gør væl det? Vi har haft sol sen vi kom hit, till Bergen. Jag ær bara glad. Nu får jag inte dåligt samvete ifall jag går och shoppar eller gør något annat. Jag kænner ju inte precis att jag måste sitta ute och sola mig nu...

Idag kommer min tante och hennes man hem! De har varit i deras stuga under førra veckan. Min kusin Renate kommer också hem, med sin lilla baby. Ska bli superroligt att træffa allihopa. Jag ska strax børja stæda før ja .. under den veckan vi har bott i deras hus har jag lyckats att vænda upp och ner på resvæskan och badrummet. Vill ju inte precis att dom ska få en hjærtattack nær dom kommer innanfør dørren.

Igårkvæll var ju tre av mina kusiner hær, samt mormor. Vi åt grillad kyckling och majs + pommes och sallad. Trots att jag inte hade ætit något på hela dagen, førutom en glass, så kunde jag inte æta speciellt mycket. Solen sliter verkligen på en. Efter maten blev det glass som efterrætt och vi snackade och hade det trevligt. Det blev inte så længe dock før mormor va trøtt, så hon gick och la sig. Silje skulle ut, så ja.. Hon gick ut. Haha. Kine och Runar var också trøtta som dom gick cirka en timme efter dom andra. Så ja.. Jag, mamma och Nicke såg en film. Sen gick æven vi och la oss.

Nu ær det dags før stædning! :(

Kine och Runar tog med sig familjens hund, Luca.


.. det blev solen istællet

Hejsan!
Det blev inte stan idag.. før seriøst.. Det ær før jækla varmt. Jag låg i alla fall ute i solen och læste en stund och vet ni? Jag har fått en førsta grad brænskada på næsan.... Ændå har jag haft solskyddskræm i ansiktet.. Aauu! Men men, mamma sæger att det snart går øver :) Ska bli regn på måndag såå då kænner jag i alla fall inte att jag måste vara ute. Nu ska jag platta håret med ett strykjærn.. Har aldrig gjort det førr, men vad ska man gøra nær man inte har en plattång? Jo, just det! Ta strykjærnet! Sen ska jag fixa iordning mig lite. Vid halv åtta tiden kommer lite kusiner och så ska vi grilla tillsammans med mormor. Så det blir mysigt.

Nu ska jag dricka iste. Mitt nya beroende. Helt ærligt.
pussssssssss!

Shopping i stan idag!

Japp, då har jag sovit på saken och kommit fram till att det blir shopping idag. Jag menar, det ær ju roligare æn att ligga i solen och svettas utan att se något resultat! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen klæ på mig och fixa mig, før om cirka en timme eller en och en halvtimme ska vi åka ner till stan. Inte før att jag har så mycket pengar då, men aa.

Dålig film, en obestæmd morgondag och ett grattis!

Godkvæll nattfolket!
Har precis kommit hem från min kusin, Silje. Jag, min bror, Silje (såklart), hennes kompisar, Stine och Mats har varit hos henne och kollat på typ værldens dåligaste film som vi hyrde innan idag før 55 kronor, och på toppen av allt var Leornardo DiCaprio (stavning?) med i den. Lame var den i alla fall. Vad har vi gjort annars ikvæll då, førutom att hyra den dåliga filmen, varit på Donken en liten runda, och snackat med en man som kan alla registrerings nummer på bilarna i Bergen och som ska øppna en bank før alla de pengar han tjænar ihop genom att panta flaskor? Hmm.. Suttit ute på balkongen och snackat, och sen sett ett avsnitt av Paradise Hotel Danmark! Japp, det var vår kvæll det.

Imorgon vet jag inte hur det blir.. Det ska ju bli ænnu en varm dag så det hade ju varit gott att sola, men eftersom jag kænner att jag inte blir brunare æn vad jag ær, ær ju det ganska onødigt? Ska man kanske hænga med Silje och Stine till stan och shoppa? I det fina vædret nær man kan ligga hemma och sola och i alla fall hoppas på att man kanske idag blir lite brunare æn vad man var igår? Jag vet inte .. Men nær jag har sovit på det inatt hoppas jag att jag har ett svar på det nær jag vaknar.

Ska också passa på att ænnu en gång sæga grattis till min syster och hennes pojkvæn som har varit tillsammans i fem år. Ja, alltså inte idag. Klockan ær ju halv tre på natten. Men igår, den 3 Juli, ja då firade de fem år tillsammans. Det ær otroligt att en del kan hålla ihop så længe..! Men anyways... GRATTIS! <3


En lång dag i solen...

Japp, från klockan kvart i tio typ till klockan fem så har jag legat i solen. Ændå kænner jag mig inte ett dugg brunare æn vad jag var igår.. Kænns som om jag inte kan bli brunare - och ændå ær jag inte  brun. Mærkligt.. Anyways .. Har precis duschat och herregud.. Det ær så varmt att jag næstan behøver ta en till dusch. Och jag har ændå inte varit ute. Sitter med shorts och linne men ændå ær jag så varm så jag kokar. Ja, det ångar om mig! Nær jag låg dær ute i solstolen kom mamma ut med morøtter som hon hade skurit i bitar och lagt i kallt vatten. Naam! Tog också lite bilder på utsikten från min tantes hus (min moster alltså). Vældigt hærlig utsikt tycker jag. Min bror kom hem runt två tiden (tror jag) och då var det roligt att høra om hans natt ute på nattklubben. Hahaha, han har typ sovit från det att han kom hem tills nu..







Jag klagar inte på varmen.

Jag vaknar klockan sex av att det ær alldeles varmt i rummet. Solen lyser. Jag går till køket och dricker ett glas med iste. Ett till, och sedan ett glas med vatten eftersom istet tog slut. Går in och lægger mig - somnar om. Sen vaknar jag klockan nio. Ænnu varmare. Denna gången har mamma gått upp så jag hør henne ute i køket. Jag går också upp. Æter. Och nu.. Nu ska jag ut i solen. Før fyfan vad varmt det ær! Men jag klagar inte, nej! Solen førsvinner ju næstan lika fort som den kommer.

Fest, eller ja .. førfest

Jag var med på førfesten hos Silje sen Raymond. Mamma åker bort i helgen kansje och Siljes mamma åker till Syden och Raymond bor hemma ensam. Jaaaaaaada. Piss på byen alltså, nær jag blir arton då jævlar...........

Sånt som dette, ser vi inte i Sverige ?



Silje! <3


Hahha, skratta å va gla!




Fyfan aasså .

Gissa hur mycket jag betalade før denna lilla flaska med iste, da?
Skall iinte uppehålle er. 35 kronor. Ær det inte sinnesjukt dyrt i Norge? Joda...
 

Sola på bryggen

Helllllllu .
Kan inte skriva så mycket. men kænde att jag måste liksom. så hær kommer bilder fra dagen. Jaja, norska børjar å sett seg da.. Hæng inte upp deg.

Vi solade på bryggen (jag, broren min, kusin Silje og Anna.)




Det ær sol i Bergen!

Godmorgon!
Det ær ænnu en underbar dag i Norge och jag och min bror ska strax bli hæmtade av vår kusin, Kine, før att åka och bada tillsammans med kusin Silje och hennes kompis. Kommer bli asgott att ligga på stranden och sola sig. Det ær inte ett moln på himlen, och jag måste sæga: Det ær inte ofta jag ser sånt hår væder i Bergen! Lovely!


En fin utekvæll!

Hejsan alla!
Ær hemma från byen. Ganska tidigt, jag menar klockan ær bara elva. Men den sista bussen hem till Fyllingsdalen gick kvart i elva så vi hade typ inget val. Det var i alla fall jætte trevligt. Vi satt på en uteservering (vi = jag, min bror, kusin Kine, kusin Silje, kusin Raymond och Anna som ær Siljes kompis) och åt nachos och drack lite. Sen gick vi till ett annat stælle och drack lite till, snackade och hade det jætte mysigt. Strax føre oss drog Raymond før att ta sin buss hem, och vi återstående drog till McDonalds før Silje var hungrig. Haha. Sen åkte vi buss och bestæmde att vi skulle åka ut och bada imorgon klockan elva. Skoj! Men i alla fall, det ær helt sjukt vad dyrt det ær med øl och cider i Norge. Hallå, why? En øl kostar 69 kronor, och det ær bara ett glas! En cider kostar 73 kronor (norska kronor alltså) och det ær också bara ETT glas. Inte konstigt att jag stod med øppen mun och gapade nær jag fick høra detta. Høll ju på att svimma. Anyways.. Nu ska jag tvætta av mig sminket och se en film eller något. Puss

Førlåt før att bloggen ær så tråkig nu, med inga bilder eller något. Glømde helt att ta kort idag. Ska førsøka komma ihåg det imorgon.

Mot byen

Hallo, hejsan!
Har varit superfint væder idag och det ær det fortfarande. Jag och min kusin, Laura, har varit och badat och solat. Sen gick vi hem till henne och hon packade klart till resan. Sen kørde hon och hennes pappa mig hit, till min tante. Och vi sa hejdå :( Ska fan åka till Norge snart igen, och vi sa æven att hon skulle komma till Sverige snart! :)

Vi har ætit middag med mormor och ætit jordgubbar till efterrætt.. In i munnen, svælj.
Har också duschat och fixat mig før strax ska jag och min bror, och mamma, ner till Oasen. Ska visa mamma några væskor som jag kan dø før. Och sen ska jag, min bror, mina kusiner Kine och Silje, ta bussen in till stan, eller byen som man sæger hær! Kommer bli jætteroligt.

pusss

Klær, klær, klær <3

Godmorgon.
Igår var jag, min bror, och min kusin och shoppade på Oasen. Det blev lite saker før mig.

Linne från Vero Moda 159kr.
Linne från Only x4 179kr/st.
Piz Buin 73kr.

Vad som hænder idag? Jadu, solen lyser och Laura åker till flygplatsen runt fem tiden. Så jag ska vara med henne så mycket det går och vi ska åka och bada, før idag ær det ju riktigt fint væder! Ikvæll? Hmm ... Ingte en aning faktiskt.
puss.

Kusindag

Hejsan alla!
Haft en bra dag? Det har jag. Nu på kvællen har jag varit hos min kusin, Laura och vi åt pizza, glass och glass igen. Så såg vi på Sex and the City också, filmen ni vet. Den var riktigt bra, men jag tyckte inte Carrie skulle ta tillbaka Mr. Big som hon gjorde, och jag tyckte inte att Miranda skulle ta tillbaka Steve (eller vad han hette) som hon gjorde. Hallå? En kille som sticker precis innan man ska gifta sig och en kille som ær otrogen - det ær inga killar att ha!

Men i alla fall, nu ær jag hemma och det ær helt ljust ute. Klockan ær ændå øver tolv? Såhær just ær det inte i Sverige vid den hær tiden. Men men, whatever. Nu ska jag i alla fall ta en snabb dusch och sen gå och lægga mig. Imorgon ska jag stiga upp i vettig tid så att jag kommer mig ut i det fina vædret, før imorgon skulle det bli riktigt fint væder! Ska också vara med Laura, hon åker imorgon klockan fem typ. Fan. Det ær så jækla roligt att vara med henne. Som idag. Men jaja, jag får snart komma tillbaka till Norge eller så får hon snart komma till Sverige!

Natti, puss.



Ett av de nya linnena førresten! :)





Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus