Sov gott

Gokväll!

Har kollat på Desperate Housewives nu. Vad tycker ni om dagens program? Jag gillar det som vanligt. Jag har också ritat/skissat klart mitt bildarbete! Det blev riktigt bra för att vara jag! Nu ska jag bara färglägga det sen är det klart för inlämningen som är på fredag. I det nästa, och sista, bildprojektet ska jag och Sofie göra en video, eller ja, vi har i allafall pratat om det. Vi får testa och se om det blir bra :) Nu ska jag strax gå och lägga mig, ska läsa i "När jag hör din röst". Jag har inte kommit alls långt men ska se till att läsa ut den ganska snart så jag kan börja på trean!

Godnatt allihopa.

Ni glömmer inte va? :)

Hejsan allihopa! :)

Nu är jag hemkommen från träning. Härligt väder idag igen, så känns skönt! :) Nu ska jag gå ut i köket och se om jag hittar något nyttigt att äta. Sen ska jag också ta itu med mitt bildarbete. Ikväll är det även Desperate Housewives, ni glömmer inte titta va? :)


åå, vad jag älskar..!

Förhandstitt på New Moon (twilight)

Jag vill att filmen ska komma, nu! Efter att ha sett detta klippet blir man ännu mer .. ni vet

Torsdag - idag får jag saker och ting gjorda!

Godmorgon folket!

Vad ska ni göra idag?
Nu ska jag strax gå till skolan och idag kommer jag få lite saker gjort, skönt att inte behöva tänka på dem mer. T.ex. så ska jag ha mitt muntliga anförande i svenskan. Det handlar om träning och det kommer säkert gå fint. Sen ska jag även visa upp mitt arbete i tyskan både skriftligt och muntligt. Sen är det inte så mycket mer som händer i skolan idag. Nästa vecka har jag bara ett prov - skönt! Det känns som jag bara pluggar nu för tiden. Aja, nu ska jag kila iväg i alla fall.
Ha en bra dag!


känner du igen kändisen?

Jag hittade dessa bilder på en norsk blogg. Känner ni igen kändisen?




Jag skulle kunna vara en i Friends-gänget!

Hmm, det har gått lite mer än en vecka. Jag har tittat på sex säsonger av Friends. Saknar sjuan, åttan, nian och tian. Skulle gärna köpa den här boxen. Kostar cirka 1400kr. Men, vad betalar man inte för roligt tidsfördriv? :)

Jag kan hela säsong ett-sex utantill. Japp, varenda replik. Jag är så duktig att jag till och med kanske kunde vara en av dem? Fast nejdå, det skulle jag inte vilja. Hur kul är det att kolla på sig själv? Inte så va, eller är det?

Muffins!

Hejsan allihopa!

Idag följde Sofie med mig hem efter skolan. Vi bakade muffins och sen gick vi ner till min träning som jag inte var med på - ryggen ni vet... Sen har jag inte gjort så mycket, kommit hem och tittat på tv. Måste skriva klart min tyska nu.. Imorgon är det nationella prov i engelska också. Vi får hoppas det går bra! Här kommer i alla fall lite bilder från dagen.


Friis & Co

Jag vill ha allt! :) Tittade runt lite på nätet och hittade en massa snygga saker! Här är tre saker. Allt är från Friis & Co . I love it, do you?

Vill sova.

Hejsan allihopa..

Jag tror inte jag har varit såhär trött på länge ..? Jag sov hos Marcus igår och vi gick upp ganska tidigt idag eftersom jag skulle spela match, eller aa, träningsmatch. När jag kom hem från matchen så ställer jag mig och gör mat och efter det lägger jag mig i sängen och tittar lite på Friends. Helt plötsligt vaknar jag och kollar på klockan, då har jag sovit i en timme! Fan tänker jag, måste ju kunna sova ikväll. Sen börjar jag titta på Friends igen, och samma sak händer. 3 gånger till! Fast då var det i och för sig inte lika långa sovpass som en timme ;) Typ, 20 min eller så. Men ååh... Jag vill bara sovaaaaaa :(

det blev pannkakor förresten

Godmorgon lördag!

Godmorgon allihopa!

Haft en bra fredag? Det hade jag. Det var som sagt sista kvällen med AnnHelen och vi hade det super trevligt.. Men usch vad jag hatar avsked.. :/ Nu ska jag i allafall skriva ett mejl till min kompis i usa, Madysen :) Det var väldigt längesen vi snackade nu. Just nu kollar jag på Friends, är så trött att jag inte orkar göra någonting annat. Hur som helst, ikväll blir det lugnt. Ska träffa Marcus :) Ska lägga upp en massa bilder från veckan, men först måste AnnHelen skicka dem till mig!

Skriv senare, hej så länge..

Vofflor, nej våfflor....

Ni har kanske tidigare sett i bloggen att jag skriver att jag ätit vofflor eller ska äta vofflor. Ja, då kanske ni också ha tänkt att jag bara gjort ett stavfel när jag skrivit vofflor, men nej. Fram tills idag har jag faktiskt trott att det stavas så!

Tyskalektionen hade precis börjat och så ville min tyskalärare se hur jag lagt upp mitt arbete för det temat som vi har nu. När jag visade henne mina stödord så tittade gon förbryllat på mig och sa, du menar våfflor va? Jag ba, eeh ja? Så skrattade hon lite lätt och sa, ja men du vet la att det stavas med å och inte o? Och nej, det visste jag inte, men nu gör jag. Men jag kommer inte kunna sluta skriva vofflor med o! Jag skriver alltid det. Till mamma till exempel, kan du göra vofflor idag? på sms. Ååå.. Och jag mamma är inte så duktig hon heller, hon skriver också med o, men jaja hon skyller alltid på att hon är norsk och sant, hon skriver på norska - typ hela tiden. Marcus tycker det är skitkul att läsa mammas sms om hon har skrivit något på norska. :p Men aja, nu vet jag i alla fall hur vofflor stavas. Oh juste, våfflor va det ja!



En sak till, som ni inte bryr er ett skit om, jag fick 1,5 poäng från mvg på fysiken :) I´m happy!

F.R.I.E.N.D.S

Hejsan allihopa!

Hoppas ni har haft en fin dag! Jag har bara tagit det lugnt och tittat på Friends och "pluggat". Det är svårt att slita blicken från tvn när man tittar på Friends. Men men, jag får la skylla mig själv om det går dåligt - som vanligt! Nu ska jag i alla fall stänga av datorn, slipper man höra den surra som en damsugare som går på högvarv! Sant faktiskt... Sov gott allihopa!


Onsdag!

Hejsan allihopa!

Hur har eran dag varit? Min har varit väldigt bra :) Solen skiner och jag har en riktig vårkänsla i kroppen! :) Har gjort ett fysikprov idag. Det känns bra, jag vill nästan säga att det gick kanonbra men kommer säkert ha mer fel än vad jag förväntar mig så lika bra att säga att det bara gick bra :) När jag kom hem gjorde jag lite mat + lite för mycket mat. Har även pluggat på soporvet som jag ska ha imorgon. Min älskling håller på att bli sjuk, stackarn. Han får ta att bli bättre snart för snart ska han åka utomlands! :) Här är lite bilder från skolan :) Vi pluggade en del på fysiken och son, slipper man göra lika mycket hemma :) Vad ska ni göra idag? Är det fint väder hos er också?


Hemma!

Hejsan!

Jag är hemma! Efter en inte så skön träning (har skoskav, ajajaj) och en härlig kvällsmat hos farmor&farfar är jag alltså hemma. AnnHelen var inte hos farmor och farfar när jag kom förbi, då var hon hos min pappa och klockan nio skulle hon upp till sin syster, min andra faster, och titta på Desperate Housewives :) Själv ska jag också sitta och små titta på det samtidigt som jag tittar igenom fysiken och sitter vid datorn! :) Sounds great,huh?




Armband <3

Om jag inte är helt ute och cyklar så finns märket DiDDi på Sister & Brothers. Tycker dessa armband var jättesöta :)
 

Min söndag..

Godmorgon allihopa!

Idag vaknade jag av fågelkvitter och lite solsken, härligt. Men usch, det är redan söndag. Helgen går för fort. Idag måste jag plugga, städa och plugga lite till.. Inte speciellt kul. Jag har tre prov denna veckan och ska lämna in lite arbeten också. Måste även göra en resebroschyr på tyska om Sverige, men det är ingen panik med den. Min faster är ju hemma nu i veckan (hon åker hem på lördag igen) så ska försöka spendera så mycket tid med henne som det bara går. Har även fått en väns mailadress (från USA) så ska ta upp kontakten med henne också :) Det blir kul! Vi träffades när jag var på semester hos min faster, då gick jag i sexan. Vi hade kontakt ett tag efter det (brev, jobbigt) men nu blir det mail :)

Vad ska ni göra denna söndagen?

Vilken festival!

Malena Ernman är vinnaren av Melodifestivalen 2009 och kommer att representera Sverige i Eurovision Song Contest i första delfinalen den 12 maj i Ryssland.

Jag tycker melodifestivalen var riktigt bra idag, och spännande! Herregud! Det vände ju helt när "folkets röster" kom! Och jag måste säga att Malena var en av de två som jag ville skulle gå vidare (hejade på måns också) Jag tror Sverige kan komma bra till i Eurovision :) Det är en annorlunda låt som man gillar. Jag är inget opera fan men efter att ha sett detta bidrag, redan första gången, tyckte jag om det! Jag sa till Marcus att jag skulle kunna tänka mig att gå på opera - men nej, det skulle jag inte, inte i tre timmar med bara opera. Men jag skulle gott kunna gå och kolla på liknande sånger som Malenas :) Jag tycker om den jättemycket! Tänk vad mäktigt att bara kunna sjunga ut så!



Måns Zelmerlöw - Hope and Glory
Ja, jag gillade ju som sagt låten! Det var chockerande och synd att den inte fick högre poäng av "folkets röster".
Caroline af Ugglas - Snälla, Snälla
Nej, hon sjunger inte fint. Och ja, hon är annorlunda, men nej - jag gillar henne inte
Agnes - Love Love Love
Hmm, låten är helt okej. Men nja, inget som kommer att spelas hos mig.
H.E.A.T - 1000 Miles
Den här gillade jag! Lite sådär rock, eller? Brukar inte precis lyssna på det men den här var fin! Hmm, det är inte rock, eller? :S
Emilia - You´re My World
Låten är super, men inte till en melodifestival. Den här kommer jag lägga in på min mp3 i sommar, riktig strandlåt ju!
Alcazar - Stay The Night
Gillar den mer och mer för varje gång jag hör den. Bra låt, bra danslåt!
Sarah Dawn Finer - Moving On
Hon sjunger så vackert, jag får rysningar. Fin text också :)
E.M.D. - Baby Goodbye
What is there not to like? Nej men asså, jag gillar låten. Tycker den är bra! Slutade ju som trea :)
Sofia - Alla
Vafan? Sämsta låten ever och hon som sjunger ser ut som en transa!
Molly Sandén - Så vill stjärnorna
Fin låten, men nej. Går inte hem hos mig. Tycker synd om henne för att hon bara fick 2 poäng - men hallå, hon kom ju faktiskt till finalen!
Malena Ernman - La Voix
Ja, som sagt! En av mina två favoriter i hela melodifestivalen! :) Malena rocks!

Sen måste man la ändå ge beröm till Petra Mede. Hon var duktig! Hon blev faktiskt bättre för varje gång!

Lady Gaga



Sitter i skolan, har so. Ska skriva på min uppsats. Klockan halv fyra kommer mamma och hämtar mig och sedan åker vi till gislaved för att köpa present och lite annat :) Sen kommer jag hem igen, skriver igen då. Ikväll ska jag vara med Marcus, blir antagligen mycket "flyttning" eller vad man ska säga :P

Vad ska ni göra i helgen?

<3

Godnatt allihopa!

Nu säger jag godnatt till er!
Imorgon blir det en stressig dag och som sagt kommer hela helgen vara ganska stressig. Imorgon kommer i alla fall min faster hem från USA, ska bli så kul att träffa henne igen! Och då kommer även min bikini (hoppas hon inte har glömt den) men vet inte om jag kommer få den direkt eller om jag måste vänta till min födelsedag som är i Juli, hoppas inte. Behöver den när det börja bli varmt ju ;)

Ååå, den är så vacker.



Godnatt!

Torsdag

Puh, är helt slut...
Skolan gick segt idag, i alla fall sista lektionen. På morgonen hade jag prov i svenska - SATSDELAR! Det gick la sådär. Vi se resultatet så fort som möjligt så jag slipper tänka på det mer. Nu ska vi snart börja med "Boken om mig själv" i svenskan. Det blir kul, mer individuellt arbete :) Imorgon har jag nationella prov på morgoen och även ett på eftermiddagen - engelska. Är inte speciellt nervös, jag tror det kommer gå bra. Efter skolan gick jag till Ica och när jag kom hem gräddade jag vofflor. Nu är jag propp mätt, för mätt! Ska vila lite nu och sedan kanske jag ska träffa min älskling lite. Imorgon är det full rulle igen, eller, det är full rulle hela helgen! Träning, plugg, faster kommer hem, handla, middag, fira Linn och farfar. Känns inte som om tiden kommer räcka till.

Tittade ut genom fönstert nu - det snöar (suck). Jag som hade vår känsla innan idag, solen sken och fåglarna kvittrade.

videoklipp



Sofie pratar spanska :) Frida skrattar och jag filmar :)

Inget speciellt med videon, ville bara lägga upp något :P

outfits

Hejsan allihopa!

Bra avsnitt av Desperate Housewives idag va? Carlos kanske kommer få tillbaka synen! ;) Hmm, jag vet vad som kommer hända :) Nu ska jag la snart gå och lägga mig, men innan det tänkte jag visa några snygga outfits - enligt mig asså.

Brazen Dress SEK 369, Rare Fashion - NELLY.COMSweet Top SEK 349, Rare Fashion - NELLY.COMWrinkel T-shirt SEK 699, Thomas Burberry - NELLY.COM

Funderar på vad jag ska ha på mig på lördag, hmm..

Medelålders kärring?

Hejsan allihopa!

Skönt med träning. Blir träning igen på lördag, klockan halv elva. (suck)
Sen ska vi äta lite och sen ska vi spela match mot damlaget. Ska bli kul och så men kommer bli stressad sen efter matchen eftersom jag måste duscha och sen hem och fixa mig inför kvällen då vi ska till Edwins och äta. Då ska jag även träffa min faster som kommer hem på fredag (hon bor i usa) och vi ska fira farfar som har fyllt sjuttio och Linn som fyller tjugo på tisdag. Dessutom måste jag köpa underställ, springskor och present till Linn innan lördag. När ska jag hinna det då? Får antagligen bli på torsdag eller fredag.

Nu är klockan sex minuter över halv åtta :) Bara tjugofyra minuter kavr till Desperate Housewives börjar ;)
Har inte prata så mycket med mim älskling idag, han är hos sin mormor just nu och ska höra av sig när han kommer hem, vi får se när det blir.. :) Nu tänker jag bara ta det lugnt, jag ska inte plugga eller någonting - det gör jag imorgon på håltimman istället. Sitter just nu med en kopp te och lite digistive kex med ost :) Mamma och hennes kompisar sjunger för fullt! Just nu är det "Diggelo Diggilej alla tittar på mig". Dom skrattar och har sig. Haha, just nu hade det kanske inte varit fel att vara en medelålders kärring och sjungt med - Jo! ;)


Någon som är sugen på mjölk choklad? ;)

Fråga till er :)

Nu ska jag strax gå på träning :) Härligt!

Ska ni se Desperate Housewives ikväll? :)

I fucking love this girl..

Älskar dig mest i världen Cristin :).. // Marcus


Ingen bra dag

Hejsan allihopa.

Klockan är tjugo i sju och jag är supertrött.. Ska göra lite te och sen lägga mig i sängen och plugga. Har inte ork till något idag. Hoppade över träningen vilket inte alls är likt mig. Dagen började dåligt med en jobbig dröm, sedan har den bara fortsatt - dagen alltså ;)

Aja, kanske skriver senare ikväll efter jag vilat, men annars så blir nästa inlägg imorgon :)
Ha det så bra allihopa. <3

Snyggt från asos



Söt topp. Byxorna ser ut att vara snygga också :)

Från asos.com

Packning!

Hejsan allihopa!

Nu är jag hemma från Marcus. Har varit en rolig helg. Vi åt bröd med tacofyllning igår, supergott. Idag har vi nästan bara packat och flyttat saker till deras nya lägenhet. Den är jättefin och mysig, inte lika stor som den de har nu men mycket finare! :) Ska bli kul sen när allting är klart och alla möbler står i den nya lägenheten!! :)

Nu ska jag plugga lite, har flera miljoner prov nästa vecka (2 + 2 nationella). Det är mycket, för mycket! Och veckan efter det har jag 3 prov till. Sen är jag nog provfri ett tag.

Hur har eran helg varit,
vad ska ni göra i veckan?



Snööö :(

Det snöar ute (suck) :(

bloglovin
Prenumerera gärna, bara att klicka!

Nu ska jag snart äta, sen ska jag till Marcus och hjälpa till med flytten :)

Väskor med FÄRG!

Väskor från asos.com :) Vilken skulle du helst ha? Kanske ingen, kanske alla? Jag gillar dem! :) Den ljusblå är min favorit! :)





Vilken är din favorit? , rösta ! :)

Snart kommer min älskling hem till mig :) Vi ska beställa mat ikväll och titta på massa filmer och bara mysa :) En bra fredag helt enkelt. Man är inte så pigg till att göra så mycket annat. Denna helgen kommer nog gå fort, som tusan!

Vilken är din favorit, rösta genom att lämna en kommentar! :)

Jag kan börja gråta!

Ikväll ska jag och mamma kolla på Ylvis 3 ! Så härligt! Jag älskar att höra på dem när de pratar! Jag kan börja gråta! Jag kommer antagligen åka "hjem" någon vecka till sommaren. Saknar allihopa och hela Norge...


Today I´m wearing this!

Godmorgon allihopa!

Hoppas ni kommer få en fin onsdag, vad ska ni göra idag?
Jag ska göra iordning mig för skolan nu, och efter skolan ska jag träffa Marcus :)

Vi hörs när vi hörs ;)

Idag blir det såklart denna :)


Natti natti!

Nu ska jag lägga mig och läsa i "Evighetens kyss" (första Twilight boken på Norska) så ska jag sova, är ju skolan imorgon. Börjar som vanligt halv nio... Hmm får inte glömma att ta med mig pengar till skolan imorgon, vi ska få våra klasströjor snart :)

Sov gott allihopa, vi hörs imorgon!


Sommar, kan du komma, typ NU?

Snart dax!

Hej alla!

Hemma från träningen nu :) Jag ska fixa lite och äta och sen blir det såklart Desperate Housewives!
Vad gör ni? :)


Gothia Cup 08

Nu ska jag träna, vi hörs sen!  =)

Gothia Cup 2008

Leverans från Nelly.com!

Hej allihopa!

När jag kom hem idag kollade jag i postlådan (som vanligt) och blev väldigt överraskad! Har beställt en tshirt från Nelly.com men förväntade mig inte att den skulle komma redan idag, men det är ju bara bra! Provade den så fort jag kom innanför dörren och den passade - puh!
Visst är den snygg!?



Behöver hjälp från er! GE MIG TIPS!

Min syster fyller 20år den sjuttonde Mars, har ni några förslag på vad jag kan köpa till henne?


Äntligen!

Desperate Housewives såklart! Det är det som händer imorgon! Klockan 21.00 på kanal fem!
Åå jag älskar Desperate Housewives! Äntligen är mina tisdagaskvällar bokade igen :) Eva Longoria Parker är min största favorit men alla är så jävla brasitt sätt! Någon mer än jag som kommer att glo på det imorgon? :)

När vi lämnade serien i höstas hade Lynette fått reda på att sonen Porter hade ett förhållande med bästa kompisens mamma. Gabrielle hade tröttnat på Virginias missriktade välvilja mot hennes familj och bestämt sig för att bryta helt med henne. Catherine hade inlett en affär med Mike utan att berätta det för Susan. Och Edies man Dave visade sig ha dolda intentioner på Wisteria Lane.
Vad fan kommer hända nu?



JAG VANN!

Tack till alla er som röstade - det gav resultat! Jag vann :) Här kommer länkningarna!

Felicia Berntzon
Malin
Lovan
Ines
Sannaa
Karin
BeatriceJakobsson
Ebba
Emelie
Eliiin
http://tirrren.blogg.se/

Lina
Ivana M
Alex
Jessica
Hanna
EricaPerzzon
Sarah
Ellie
Sabina
Linda
Louise
Sanna
Martina-A
Elena
Mathilda
Julia
Jennifer
Zaraa
Linnea
Nooella
Anneli
Millah
Blondstar
Sofia
Jennifer
Louise
Becca
Petra
Amanda
Linda
IsabelleBurlin
Thess
Linnea
Frida
Malin Sofia
Lejla
W A R G
Sandra Söderberg
Josefin | shadyblonde
Karolina

Hoppas jag inte glömt någon, isf skriv så fixar jag det direkt!
Tack allihopa!!!!! <33

Lyssna


Kelly - My life would suck without you

Jag gillar den, gör du?

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus