Brunett is better ;)

Herregud. Fan va jag älskar att ha brunt hår! Love it, just love it! Tack Caroline som gjorde det på mig! Äntligen säger jag. Vet inte hur länge sen det var som jag ville färga om det. Men jag bestämde mig att vänta till efter Egypten. Och det gjorde jag. Nu är det färgat. Underbart.

Innan.

Färg.

Efter. (vet att jag använde den nyss, hihi)

Sexgud

Nu har Amanda, Caroline och Gia fått sina presenter från Egypten. Gia fick sin idag i skolan. Hahhaa. Alla tre reagerade på samma sätt också. Vilket jag nästan visste att dom skulle göra. Haha, man kan inte annat än skratta. Det jag köpte var nämligen en sexgud var till dom (jag har faktiskt en jag också, kunde ju inte motstå). HAHAHAHA! Visst ser dom roliga ut? När jag gick in i den affären jag köpte dom på så brast jag ut i skratt när jag såg dom. Jag frågade mannen som sålde dom vafan det var för något och då sa han att det var en sexgud. Perfekt present till Amanda, Caroline och Gia. När jag sa att jag skulle ha fyra kollade han på mig som om jag vore dum i huvudet. Men jag sa att det var till mina kompisar. Haha! Så jäkla klockrena!


Det är kul att ha fadderföretag!

Hallå hallå! Nu är jag hemma från Luciaövningen. Det gick bra, men har inte en aning om vilket solo jag ska sjunga. Trodde att det var bestämt men idag sjöng jag en annan låt och en annan tjej fick sjunga den låten som jag trodde jag skulle ha. Haha, jaja antar att vi får reda på det snart.

Skolan rullade på som den brukar. Har prov imorgon så därför ska jag snart plugga flitigt .. Vi slutade fem i tolv idag men jag och Gia stannade kvar i skolan för vi skulle ha möte med vårt fadderföretag, Eurovema, vid två. Som vanligt var det jätteroligt att vara där. VDn är så himla bra. Vi fick även med oss var sitt paraply eftersom det regnad när vi skulle gå till busshållplatsen ;)


Alltid är det något

Fan va stress det är hela tiden. Ska dra och sjunga. Hörs snart.

Egypten 20/11-27/11 2009 del 2

Här kommer andra delen. Här är det bara bilder från när vi var på Mahmya. Paradis ön eller öknen. Sjukt fin sand. Fyllde en tom vattenflaska med den sanden. Ska göra något fint med den. Typ ha en liten platta med sand och ljus eller något :) Vattnet var helt fantastiskt fint. Detta var dag fyra. På måndagen. När vi åkte med båten dit så träffade vi på delfiner. Det var många andra båtar som var ute på röda havet då också så de förde en massa oväsen när vi kom. Jag trodde först att en båt höll på att sjunka. Men sen sa dom att delfiner blir intresserad av ljud och kommer upp ur vattnet då. Och det gjode dom. Massa gånger. Påvägen hem var det bara vår och en till båt. Då var delfinerna jätte nära, tre stycken var det, och kändes som man kunde ta på dom om man sträckte ut handen.


Tar kort på havet

Linn på däck

Så snygg bild. Not. Men den får vara här ändå :)

Så häärligt!

Älskar att åka båt när solen värmer!

Jag tar kort på havet ;P

Här ser vi ön ;)

Test snorkling på G! Sen åkte vi ut med en båt och stannade mitt ute i röd havet och snorklade vid ett korallrev. Det var häftig.

Mor på stranden

Linn svänger med huvudet ;) hahha

Sånna här saker låg man på ute i vattnet. Såg askul ut. Men hann tyvärr inte prova.

I left my footprint on Mahmya (detta är dock Linns fot, haha. Men jag lämnade också ett avtryck!)

Vattnet var verkligen helt jävla underbart

Som ni ser ;)

Klättra lite i småberg ;)

Linn i trappan. Gick man upp för några så kom man till resturangen, och gick man upp ännu längre så kom man upp på en asfin plats. Såg ut över hela ön.

Och så jag nere i trappan :P

Utsickt

Min bror! :)

Försökte ta en bra syskonbild men det misslyckades haha

Här blev ett lite bättre!

Linn i vattnet!

Hahha min fot :)

Bygger ...

... en ...

... sandpyramid! (Y)

Det får vara allt för den här gången. Någon som har varit på Mahmya?! Tredje delen kommer imorgon kväll eller något kanske. Eller på måndag. Fast då börjar ju verkligheten igen ... Plugg plugg plugg. Men jag ska försöka hinna med det så fort som möjligt :)
Nu ska jag sova. Godnatt. Förresten, färgade håret brunt idag. Ska försöka ta bild imorgon!

Egypten 20/11-27/11 2009 del 1

Nu kommer alla "fina" bilder vi har tagit på semstern. Tror det kommer bli tre delar eller något. Korten är från två olika kameror, så därför dom har olika färg och sånt, så ni vet :)
Njut av våra fula semesterbilder:

Dag 1

Vi kom fram till Egypten halv fem Egyptisk tid. Halv fyra svensk tid. Köpte lite godis att ha på flygplanet. Maten vi fick där var inte alls god.

Här stiger vi ut från planet. Häärligt.

Linn, i matsalen. Första middagen på hotellet. Sådär. Kamelkött är som sagt ingen höjdare.


Dag 2
Linn påväg till poolen.

Aquapark

Kamel eller dromedar ridning på stranden.

Tuff

Jag och Mami på Mamis och Nickes hotellrum innan vi skulle käka.

Linnzan :)

Linn och Mami i resturangen.

Jag och Nicklas.

Igen. Haha

Linn på Pianobar

Sen var vi ute och kollade lite på hotellområdet. Fanns sånna här guldhästar överallt.


Dag 3
Detta är vårt hotell. Hela området heter Golden 5 City och består av fem olika hotell. Vi bodde på Paradise % Golden. Rekommenderar dock inte dessa. Finns bara ryssar ... -.-

Jag ligger i solen med äppeljucie i handen. Världens godaste äppeljucie asså!

Såhär såg oftast middagrna ut. Fast med kyckling också.

Nicklas

Linn nyper Nicklas i tårna ;)

Närbild ..

Jag och Mami på svensk buffé afton. Var några tyskar där också. Men hörde inga ryssar!

Jag hade gömt mina bröd smulor lite fint under en servett. Då kommer kyparen och tar bort min tallrik och servetten. Snacka om att det var pinsamt när han såg att det låg massa smulor under den. Ser lite ut på bilden men det var mycket mer i verkligheten.

Jag har ingen aning om vad dom gör ..

Nicklas och Linn

Sen var vi på stranden. Tre olika shower. Först var det en med massa ormar. Sen var det dessa två männen som höll på med eld. Sen var det Afrikansk dans. Det gillade jag mest. Nästan så man hade lust att vara med ;)


Nästa del kommer snart. Då kommer det bilder från när vi var på ön Mahmya. Paradis ön.

Nu är jag hemma från Egypten

Hej allihopa. Jag är hemma. Från en underbar semester. Underbar. Fanns såklart negativa saker.
1. De kryllade av ryssar på hotellet. Jag och Linn var de enda svenska ungdomarna av tjejerna. Vilket gjorde oss väldigt speciella och alla kom ihåg oss. Haha.
2. Tycker inte om maten. Kamel är inget för mig.
3. Musiken sög oftast. Vi gillar Feel the rush, men den spelades bara på poolpartyn.

Sen var nog allt riktigt bra. Haha. Jag ska skriva mer om allting när jag lagt in bilderna på datorn och här i bloggen. Blir lite lättare. Hände i alla fall massa roliga saker. En mycket bra resa.


Snart är det dags för avfärd ..

Nu har jag och Linn kollat på Desperate Housewives. Eller ja, det var ett bra tag sen. Var klara vid halv ett. Sen somnade hon och jag är fortfarande uppe. Msn håller mig vaken. Borde kanske ställa klockan och sova ngn timme. Aa. Ska nog det. Ont i armarna av att ligga på detta knasiga vis också. Kan inte fatta att om bara tre timmar ska jag typ sitta i bilen påväg till flygplatsen. Sen börjar fan njutningen. Min semster. Min underbara semester. För det ska bli en underbar semester. Sola och bada på dagarna och käka och dansa på kvällarna.

Underbart ♥

Snart blir jag brun igen ?! :D

Snart åker vi.. Om typ sex timmar. Kommer bli en fantastisk vecka :D Kass uppdatering idag för det har varit så mycket att göra. Som vanligt tar jag allting i sista minuten och då blir det ofta stress. Hoppas iaf att jag har fått mig med allt nu. Har det viktigaste: Pass, pengar & bikini. Planet lyfter runt tio. Hmm .. Pirrigt? SKA BLI SÅ GOTT ATT BLI BRUN IGEN (FÖRHOPPNINGSVIS??). Har lite saker kvar å göra så orkar inte skriva mer nu. Kom på att jag kommer fjälla så in i helvete när jag kommer hem... Jaja, nu ska jag kolla på Desperate Housewives typ. Kanske kan testa mobilbloggning innan vi lyfter? Anyways, skriver innan blien rullar .. Ciao!

I LOVE THE SUN!

plugga, eller?

Faaan, vad jag har ont i magen. Har precis ätit lite chokladglasyr, det är därför. Fy. Nu ställer jag undan den lite. Ska strax ta tag i tyskan, samhällskunskapen och matten. Snackar med Gia på msn och hon tror inte att det lär hände. Jag kollar på klockan och tänker, nae. Kanske inte. Men jo, jag ska!

Idag hände det något riktigt roligt i skolan. Jag trodde jag skulle dö av skratt. Jag, Gia, Mikkan och Ebba var på väg till matsalen. Innan man kommer dit ska man gå igenom en korridor där man kan hänga kläder och sen upp för en trappa. I alla fall, det regnade som as så Mikkan hade sitt paraply. Diskret skulle hon slänga in det där man hänger jackorna. Hon liksom smyger och sen bara släpper det. Rakt ner på golvet. Då är det någon som säger "aj". Vi ba vafan va det och gick vidare, kollar oss lite i speglarna, och sen. Ja då hoppar en lite kille upp (som är lika gammal som oss, men väldigt liten) och håller paraplyet i ena handen. Hahahhaa, vi börjar asgarva. Vafan gjorde han där nere. Och Mikkan hade inte sett honom och lyckats släppa paraplyet i huvudet på honom. Sen kastade han det och sprang. Hahahha, gjorde fan min dag, det! Ni kanske inte fattar, men galet kul var det.

Gjorde även engelska provet idag. Känns bra! Efter skolan kom jag hem och åt sen stack jag iväg till Lucia-övningen. Var inte så bra idag för det var typ inga där så vi kunde inte sjunga stämmor. Efter övningen gick jag i alla fall till pappa en stund. Linn, Elsa och pappa var hemma. Mysigt. Pratade lite och så. Elsa är helt galen. Hon kan förresten säga mitt namn. Eller hon har sagt det en gång (i söndags, men jag missade det). Nu vill hon inte säga det mera, men det kommar la snart igen.

Paradise Hotel står på
. Missade lite i början. Borde inte ens sitta och kolla på det eftersom jag SKA plugga. Men lär ju ha tid till det inatt, eller? ;) För övrigt känner jag mig väldigt trög idag. Skulle koka kaffe innan (till choklad glasyren). Först glömmer jag att lägga i pulvret och sen tar jag väck kannan innan det ens är klart. Så det börjar ju rinna på plattan och det märker jag inte förens den är helt översvämmad. Haha. Ska plocka iordning i köket innan mamma kommer hem från jobbet. Så hon slipper bli arg på mig :)

Att göra

Om två dagar är det dags att åka. På fredag. Någon gång mellan 05.30-06.00 tar vi bilen upp till Göteborg. Vet inte riktigt när flyget går men vi skulle vara framme runt fem. Tror jag? Haha. Har en del att göra under de två dagar som är kvar.


Slutar skolan tidigt idag

Sitter i skolan. Vi har matte men ingen lärare. Hon är sjuk. Vilket betyder att vi inte har historia sen heller. Men den fick vi ledigt ifrån. Alla sitter vid sina datorer och nördar sig .. Haha. Ska ta halv-tre bussen hem. Hoppa av vid kyrkan och gå till pappa. Träffa systrarna lite :) Sen ska jag och storasyrran, Linn, gå hem till mamma vid fyra och hjälpa henne med maten och sen ska vi äta tillsammans. Det blir fiskgrateng, och min mammas fiskgrateng är fan bäst!

Ska också träna lite idag. Hoppas att Linn vill göra det samma. Blir lite roligare då. Ikväll ska jag göra skolarbete så jag inte kommer ligga efter när jag kommer hem från Egypten. Måste packa ner en bok ... Fyfan! Jag som inte ville ha med mig en bok. Men måste läsa en bok som vi ska ha i svenskan för den ska vara klar veckan efter jag kommer hem eller något. S U C K !


Kan inte sluta le ..

Nu säger jag godnatt. Har haft en helt ok måndag. Kunde varit bättre. Kom på att jag glömt träna. Blir dubbelt imorgon.

Tisdag - Onsdag - Torsdag - Egypten! Ska bli hur skönt som helst att komma bort. Njuta i solen, bada i både pool och hav. Spana in snygga killar ;) Dricka fruktdrinkar, äta hotellfrukost och träffa massa nya människor. Kanske ska ta fram sommarkläderna imorgon. Packa ner dom. Prova dom. Packa ner dom. Le. Lite till.

Jag kan inte sluta le .. Beror på många saker. Dels Egypten. Men ja .. nu ska jag sova. Ska duscha innan det är dags för skola tänkte jag. Så gäller att komma upp i tid. Godnatt ♥

Bilden passar inte in till rubriken. Men det skiter jag i.


Hotell Paradise Golden

Såhär ser hotellet ut som vi ska bo på under en veckas tid.
All inclusive.
Privat strand.
Många pooler.
Bra väder(?)!






SNART! ♥

Snart bär det av ...

Hej bloggen!
Just nu sitter jag i köket tillsammans med min syster och mor. Vi pratar lite om Egypten resan och så. Mamma håller också på att laga våfflor, vilket jag är megaglad för! Har inte ätit speciellt mycket idag (flingor på morgonen och en fralla i skolan) och direkt efter skolan gick jag hem och slängde i mig en macka till och sen var det dags för Lucia övning. Gick rätt bra. Syrran var med och kollade också.

Ikväll ska jag plugga lite senare och sen ska jag och syrran kolla på Ullared och äta Rollo. Har inte sett det programmet förr men Linn säger att det är jättebra. Så ska la ge det en chans.
Vill också säga grattis till min farmor och farfar idag eftersom dom firar 46 år som gifta idag! ♥



Min blogg fyller ett år idag!!!

Yes. Nu har jag bloggat i ett år. Dags att lägga av? Nae. Inte riktigt ännu. Faktiskt varit roligt att blogga. Ibland i alla fall. Vissa dagar har man ju inte alls lust till att uppdatera bloggen. Men hänt mycket roligt med min blogg faktiskt. För ett tag sen hade ju Norges största bloggare länkat mig och då hade jag 10 000 unika besökare. Det har jag ju verkligen inte nu, haha. Men det var roligt i alla fall. Har också legat på topplistan i Sverige på elfte plats. Och varit med på bloggportalens 50topp lästa bloggar :) Det är rätt bra om man tänker efter. Men men ... Nu har det i alla fall gått ett år sen jag startade ccristin.blogg.se och det hela var ju från början för att min syster skulle veta vad jag hittade på på dagarna eftersom hon flyttade till Växjö för att plugga. Nu ligger jag ju inte riktigt på samma nivå som jag gjorde en gång i tiden, haha. Men vafan spelar det för roll? Det är fortfarande roligt!




Heartbreak Hotel

Nu är jag hemma. Jag och Amanda var ju och kollade på ASK när dom spelade match. Och dom vann. Det var riktigt spännande i slutet. Sen var jag hos pappa en stund och hälsade på. Syrran var också där. Elsa ville sjunga rap das armas (eller va fan den nu heter) och blev asbesviken när Linn hade tagit bort den från både mobilen och Ipoden, men vi satte på den på datorn istället. Pappa skjutsade upp både mig och min bror till mamma vid sju tiden. Nu sitter jag här och har precis ätit jättegod mat som min mamma har lagat. Potatis med biffar och sås och morötter. Ska ner till Amanda vid nio och se på Heartbreak Hotel. Haha, det är seriöst min och Amandas film. Vi skrattar hela tiden. Så jäkla bra är den. Så det blir chips och film ikväll. Paradise Hotel går ju också ikväll .. Vid tio. Får nog kolla på det genom nätet sen när jag går hem från Amanda.


Kommer bli en bra söndag

Godmorgon!
Sitter i sängen och försöker vakna till lite. Klockan är redan kvart över tolv ... Ska käka frukost, duscha och fixa mig innan jag drar ner till pappa. Och vid tre någon gånger kommer Amanda dit och sen ska vi dra och kolla på handboll. Reprisen på Idol går på TV och Tove (min favorit + Erik) sjöng I wish I was a punkrocker. Hatar den låten. Verkligen hatar. Kan tyvärr inte säga att Tove gjorde den mycket bättre. Får alltid lust att stänga av radion när den kommer .. Usch. Nej nu väntar frukosten. Vi hörs lite senare! :)

Tove Östman

Tacco-time!

Funderar på att laga lite tacco, sätta på en Johan Falk film och kolla om Caroline ska komma till mig eller inte. Både jag och hon är helt sega så trots att vi bor nära varandra är det inte säkert att någon av oss orkar pallra oss iväg till den andre. Kommer inte bli en sen natt ... eller förlåt. Jag menar hård. Har sjukt ont i mina vader. Går som en jäkla pingvin. Har nämligen träningsverk sen i torsdags då mina ben fick ett ordentligt pass. Ska även göras på måndag. Imorgon händer det mycket roligt. Amanda kommer till sin mamma igen. Syrran kommer hem från Växjö. Jag ska antagligen ner till pappa en runda och sen ska jag och Amanda gå och kolla på A-laget när dom spelar handboll.



Förresten, min kära mor är så jäkla rolig. Hahaa ♥

Möte med Eurovema

Jag och Gia var hos vårt fadderföretag igår vid elva. Det gick jättebra och vi tyckte det var hur kul som helst. Vårt fadderföretag heter Eurovema och ligger i Gislaved. När vi kom dit så var det en presentation, broschyr, skrivblock, penna och en nycklering framdukat på bordet. Kändes som ett riktigt möte (det var det i och för sig också ...). Kommer bli jätteskoj att arbeta med Andreas (VD på företaget) och jag tror det kommer bli hur bra som helst! Eurovema sysslar förresten med tekniska hjälpmedel för barn och vuxna!


En rolig fredagsnatt och lördag!

Tjena!
Hoppas alla hade en fin fredagskväll igår. Det hade jag tillsammans med mina vänner. Tog bussen upp till Jönköping, tio över fem. Det var helt svart ute så jag somnade. Sen mötte Cicci och Isabell upp mig vid Juneporten och sen tog vi en annan buss ut dit vi skulle. Sen började det. Och det blev najs. Idag var det inte så jätteroligt i början men blev faktiskt en riktigt rolig hemresa. Vi tog bussen in till stan vid tolv eller något. Satte oss på ett café och tog en fralla. Sen gick vi till resecentrum, men det ska vi inte tala om. Förutom att jag blev jäklans pigg och glad. Hahaa. Sen kom det fram ett fyllo och sa att vi var "hemskt snygga odjur". Hur kommer man på en sån mening? Men jaja, det var ju kul att NÅGON tyckte att vi såg snygga ut, för det tyckte fan inte vi.
Detta är en lustig sak. När vi satt i bussen på väg hem så skulle Caroline stänga av min kamera. Den sa "poff" och så kom det rök från den. What the .. ? Kan en kamera börja brinna? Hände i alla fall inget mer med den och den verkar funka som den ska, haha. Men lite roligt var det allt. Alla tre somnade någon gång under resan och när vi kom till Gislaved kom Carolines pappa och hämtade oss. Nu sitter jag hemma och planerar att inte göra ett skit. Hoppas det går något bra på TV :)

Måste säga att det inte blev hemskt mycket kort tagna, så ni får nöja er med två stycken från festandet.
Jag och Amanda, glada som fan.

MEGAfin bild på Amanda. Egentligen var jag också med, men det klippte jag bort. Skulle ju förstört hela kortet annars ;)


På vägen hem (Y) De tre hemskt snygga (och slitena) odjuren ;)




Tack till alla som var där, för en rolig fredagskväll.
Och tack mina underbara flickor för att ni är bäst! ♥

Fredag den 13onde

Godmorgon sötnosar :)
Är fortfarande hemma. Hade ju som sagt sovmorgon idag. Ska åka med mamma om en halvtimme. Packade aldrig igår som jag tänkte göra så ska göra det nu snabbt. Behöver ju inte så mycket med tanke på att det bara är en natt. Vad ska du göra i helgen? Hoppas att det inte blir värsta otursdagen idag .. Vi vet ju alla vid det här laget att det är fredag den 13onde. Nehe, nu ska jag packa klart. Skriver innan jag åker om jag hinner. Annars hörs vi imorgon när jag kommit hem. För en sak är säker, jag kommer inte blogga därifrån. pusss ♥


Mys med ljus

Hej!
Har precis sett klart på "the ugly truth" och märker att klockan bara är kvart över elva. Sweet. Idag har jag gjort lite hemmaträning (ny vardagsrutin?) och käkat, städat och duschat. Känner mig duktigt. Efter allt det satte jag på filmen och tände lite doftljus. Imorgon har jag extra lång sovmorgon eftersom jag och Gia ska till vårt fadderföretag klockan elva. Kom på att jag måste kolla buss nu .. och kanske ska packa lite också kom jag på. Imorgon åker jag iväg över natten nämligen och tar bussen vid fem imorgon så kan vara bra att ha en väska packad så det inte blir någon stress.


What you would do if ...

Katy Perry - Thinking Of You



40 + och fortfarande snygg!

40 + men fortfarande snygga. Eller vad tycker ni? Jennifer Aniston är alltid lika snygg och Halle Berry också. Hon ser inte ut att vara över 30 ju! Undra hur jag kommer se ut när jag är 40 +? Vill inte ens tänka på det. Men har kommit på att när man är 40 är man faktiskt inte SÅ gammal. När man är 48 däremot .. Då har man la blivit lite gammal va?


Mycket roligt som händer nu !

Tränat och duschat. Blev 100 situps och 100 ... vad säger man? Lyft med hantlar? Tro inte att jag är värsta bodybuilder för hantlarna är lätta ... Väger bara ett kilo styck. Hehehhehe! Men vill inte ha tyngre heller, för då blir musklerna stora och jag vill att dom ska vara långa och smala. Typ. Imorgon funderar jag starx på att springa när jag slutat skolan. Fan va duktig jag är i så fall :)

Tänk att det redan är torsdag imorgon. Veckorna går så sjukt fort. Nästa fredag åker jag fan till Egypten! :o Det är mycket jag längtar till nu. Känns som att allting börjar den 20 november (det är då jag åker till egypten). Då ska jag liksom vara där nere i en vecka. Sen kommer jag hem på fredagen. Så aa, egentligen blir det sex dagar typ. På lördagen efter jag har kommit hem (28 nov) ska Caroline färga mitt hår helbrunt. Har velat göra det hur länge som helst men har tvingat mig själv att vänta tills jag kommer hem från resan, annars kommer håret säkert bara blekas till en färg jag inte vill ha ändå .. Sen på söndagen ska jag vara nere på torget och ge peppakakor till folk och säga att dom ska rösta på mig som Lucia ;) Sen är det december. Och sen är det Lucia den 13. Sen är det julavslutning i skolan och sen är det julafton och sen är det nyår. Sen är det år 2010. Kan inte tiden sakta ner lite? Vill inte att det ska gå så snabbt. Vill hinna njuta av allt roligt! Hmm ... Jaja! SNART är det i alla fall helg!


- Klar med läsningen -

Sådär .. Nu har jag läst igenom alla sidor i historian och skrivit lite anteckningar. Bestämde mig för att vara klar tills nio, och det var jag också :) Nu ska jag ta det lite lugnt, kanske göra lite hemmaträning? Sen ta en dusch. Ringa Amandus vid tio och sen krypa ner i sängen och titta igenom allting snabbt igen. Det låter bra i mina öron!



- Nattblogg, saknar min vän -

Blev dålig uppdatering idag .. :/ Just nu sitter jag och kollar på How I Met Your Mother, kollar lite på kläder och chattar på msn. Tog en låååång dusch för en stund sen. Sköööönt. Imorgon har vi bad första timmen, så jag kan ta lite sovmorgon då eftersom jag bara ska gå upp och slänga på mig lite kläder. Sen är det ju bara att sticka till bussen. Är så tomt utan Amanda (hon bor ju hos sin pappa i Gislaved denna veckan) på bussen. Går själv dit. Sätter mig utan henne jämte mig. Åker till skolan utan henne jämte mig. Går i skolan. Träffar henne ibland. Ska hem. Sätter mig i bussen utan henne jämte mig. Går den lilla biten från busshållplatsen hem till oss, UTAN henne jämte mig. Och under resten av dagen kan jag liksom inte gå ner till henne ifall jag skulle vilja. Pratade i telefon med henne efter skolan idag. Haha, det låter verkligen som om hon har flyttat till USA eller något. Hon är ju faktiskt bara en kvart bort med bil ... Men ändå. Innan har hon varit några trappsteg ner .. Det blir skillnad. Vet att hon kommer tillbaka på söndag. Fast det spelar ingen roll, saknar henne nu ju! Du har varit borta i tre dagar ,e ändå lämnar du ett hål efter dig. Hur konstigt det än låter ... I'll see you soon, my friend!

I miss you sweetheart! ♥

- Sängen behöver sällskap -

Hejsan alla söta! :)
Jag funderar starkt på att förflytta mig till sängen istället för att sitta vid skrivbordet. Ska gå ut i köket och göra en kopp te, med mycket socker i! Sen ska jag la kolla på alla series som går på sexan tills jag somnar. Just another monday

Vet förresten någon hur man gör ifall man vill lägga upp en låt i inlägget men inte vill ha hela youtube rutan utan bara den raden längst ner. Så man bara trycket på play? Skulle vara tacksam ifall någon visste och hade ork att förklara :) Så som det är på bilden nedan, det är så jag menar. Hur får man in en sån i sin blogg?


pic, från gaybloggen.com

- Man mår bra av att sjunga -

Hejsan allihopa!
Är på ett stårlande humör. Rätt konstigt eftersom jag ska plugga tyska. Men efter det, så! Ska slänga på mig min rosa Sexy by Sweden dress och mina Hello Kitty-tofflor till det. Sen lägga mig på min fina kudde och kolla på tv en stund. Men vet inte varför jag är på så bra humör. Har precis varit och sjungt med alla Lucia kandidater och småflickorna. Man blir nog glad av att sjunga! :) Nu lyssnar jag även på musik. Good Girls Go Bad med Leighton Meester. Men jaa, nu blir det i alla fall tyska plugg. Imorgon är det prov. Första provet. Så vet inte alls vad jag ska vänta mig. Har börjat tycka att tyska är så tråkigt nu på senaste tiden ... Funderar på att sluta i tvåan, men vet att det är viktigt att kunna språk, speciellt tyska eftersom de flesta tyskar inte kan engelska .... -.- Men men, vad gör väl det? :)




- Nu sätter jag på mig myskläderna -

Hej på er!
Nu är jag hemkommer från pappa. Han fick två trisslotter och en jordnötspåse av oss. Tyvärr blev det ingen visst på lotterna. Vi åt varma frallor och drack te, sen kollade vi på ensam mamma söker. Träffade Caroline en stund innan också. Och Amanda har jag pratat med i telefon. Hon är hos sin pappa, vilket betyder att vi inte kommer ta följe till bussen imorgon. Ogilla :(

Nu tänkte jag tvätta bort sminket, sätta på mig myskläder och koka te. Sen blir det någon film som går på teven. Jag har en jädrans huvudverk.

Mina Hello Kitty tofflor åker såklart på.
Ithem

- Till pappa och fira farsdag -

Nu ska jag och bror snart sticka iväg till pappa. Blir lite farsdag firande där. Har precis tagit en dusch och fixat mig lite. Har för mig att det ska gå en bra film på tv ikväll. Men kommer inte på vad den heter. Aja, nu ska jag i alla fall iväg..


Lördagskvällen

Godmorgon, eller ja godmiddag.
Klockan är fan halv fyra. Tro nu inte att jag har sovit tills dess. Nej nej. Jag vaknade vid elva någon gång. Har bara sovit i fyra timmar, men ja. Då sover jag nog skönt ikväll i alla fall. Igår blev det fest i Hällabäck. Av någon anledning råkade jag säga Hässelholm och Hasselholm hela kvällen. Är så jäkla dålig på namn. Hehe. Men Vi åkte dit vid tio någon gång. Var inte speciellt kul. Många man inte kände och så. Ingen som dansade typ och ja.. Rätt lamt. Vi hade problem när vi skulle hem, för vi hade ingen skjuts. Haha. Men det löste sig rätt så snabbt. Vi började vandra lite på vägen och sen kom en några kände. Så då åkte vi med henne. Det var nästa roligare efter festen var slut. Frallor och söt rottweiler :)

Just nu sitter jag i alla fall framför datorn och gör ingenting. Mammas pojkar går på teven men jag lyssnar inte speciellt mycket. Vid sex tiden ska jag till min pappa och fira honom. Ni har väl inte glömt bort Farsdag? Tänkte ta en dusch snart.
Amanda, Caroline och Cristin ;)

Först var jag lite arg, men sen ...

Idag kommer Lucia korten ut i Värnamo nyheter. Från lite olika håll har jag hört "Jag såg dig i tidningen idag, du blev jättefin". Roligt, trodde jag. Innan snackade jag med en klasskompis, Emma, på msn. Hon sa att hon såg mig i tidningen. Jag frågar "Jag ler inte med tänderna va?" "Jo, det gör du". Alltså omöjligt att det kan bli fint då. Sa till fotografen att jag inte ville att han skulle ta ett kort där jag ler med tänderna ... Tycker alltid det blir så fult på kort när jag skrattar. Men när mamma kom hem från jobbet hade hon klippt ut det. Och det blev rätt bra i alla fall :) Ser naturligt ut eftersom att jag faktiskt skrattar på riktigt. Mitt hår ser jätteljus ut!


Röda mattan-special!

Såg ni också på EMA i torsdags? Galan var riktigt bra tycker jag! Kändisarna var grymt snygga på röda matten. Inte för att jag har sett ALLA men några stycken. Beyoncé är alltid så himla fin. Klänningen hon hade under galan var också as snygg (svar med guld). Beyoncé vann ju också hela tre pris. Best Song, Best Female och Best Video. Förtjänar hon! :)

Här är några bilder på lite kändisar när dom går på röda mattan. Hittade ingen på Jesse Metcalfe. Desperate Housewives snyggingen. Kenza borde vara glad över att ha träffat honom. Själv är jag bara avis ...













Vem tycker du hade snyggast outfit under EMA-galan?

Fredagskväll hos Malin

Godmorgon folkens!
Jag var som sagt hos Malin igår. Amanda, Caroline L, Caroline T, Sara J, Sara L, Patrik, Matilda, Linus och Jessica var också där. Vi åt tacos och sedan kollade vi på idol. Det var riktigt trevligt! Tycker förresten det var bra att Rabhi åkte ut från Idol. Han är så mesig. Erik är nog fan bäst. Tror han kommer vinna allting. Men i alla fall ... Kommer inte riktigt ihåg vilken tid vi gick hem men när vi gjorde det så var det en bil som körde efter mig, Amanda och Caroline L. Jävla idioter. Och dom stannade och tutade massa och sen körde dom in där Caroline bor. Jag skulle fan aldrig klara av att gå hem själv.

Anyways ... Jag var jätteglad när jag kom hem till min efterlängtade säng. Somnade som en stock efter att jag varit inne på facebook och lite så. Kläderna var på, sminket var på och smycken var på. Hatar somna med allting på. När jag vaknade gjorde det skitont bakom öronen för att örhängena hade tryckt emot. Sminket var smuligt ... usch.


Äntligen helg!

Hejsan sötnosar! :)
Äntligen är det helg. Har varit en tuff vecka i skolan, men nu är den över. Skönt. Skolan idag var lugn. Hade sovmorgon och första lektionen var Naturkunskap med Andreas. Eftersom han skulle ha tenta imorgon så fick vi gå efter vi gjort klart en uppgift. Tog inte alls lång tid. Lektionen efter lunch var inställd. Alltså fick vi en jäkligt lång lunch. Helt ovant, eftersom vi aldrig har mer än 40 min typ medans det blev över två timmar idag. Haha.

Nu sitter jag hemma och har käkat en bulle. Har precis ringt till Eurovema och frågat om de vill vara mitt och Gias fadderföretag. De sa ja. Hahaha, så bra! Kanske inte så konstigt i och med att min pappa jobbar där. Men dom kunde sagt nej ändå? Och dom kunde sagt ja fast min pappa inte jobbat där. Anyways ... Nu är i alla fall det klart också.

Ikväll ska jag till Malin.
Vi ska vara några stycken där.
Käka och kolla på idol :)
Kommer bli en bra fredagskväll.

She is so amazing!

Leona Lewis.

Marvelous. Fantastisk. Amazing. Beautiful.

 

 

Nu vann Beyonce ett pris. Best female artist.

Det förtjänar hon verkligen. Hon är bäst!


Sweeet!

Hej!
Mamma lagade pannkakor idag. Gott. Blev såklart Oboy till det. Av någon anledning dricker jag alltid Oboy till pannkakor och våfflor. Det var alltid så mamma serverade det förr. Varje tisdag när mina föräldrar fortfarande var gift blev det våfflor eller ibland pannkakor. Och Oboy. Tradition numera.

Sitter och kollar på gamla bilder. Fan va snygg man var förr ;) Haha. Saknar dock mitt bruna hår jättemycket. Men inte länge kvar till det blir en färgning. Har ju bestämt sen länge att jag ska göra det dagen efter vi kommit hem från Egypten. Och vi åker till Egypten om endast två veckor. TVÅ VECKOR. En semester jag verkligen behöver. Har inte varit utomlands (norge, tyskland och liknande räknas inte) på fyra år och ska bli riktigt skönt att komma ifrån allt. Åå va gott det ska bli!

Här är en gammal bild på mig när jag och Amanda var i Falkenberg sommaren 08.
Tog visst en tupplur ;) Och blond var jag också!!

Inga läxor .... :)

Goddagens alla härliga människor!
Vad gör ni? Jag halvligger i min säng och väntar på mat. Skolan rullade på idag som vanligt. Kan inte fatta att det redan är torsdag. Imorgon är det fredag. Sen är det helg. Jag föreslog för Gia idag att vi skulle åka upp till Isaberg (där vi åker skidor och snowboard i min lilla by, fast ligger u Hestra, men ändå ...) imorgon men då säger några killar i klassen att det inte har öppnat?! Blev lite ledsen. Trodde det var öppet?! Det snöar ju för fan. Ska kolla upp det senare ikväll tänkte jag. Annars då ... Hmm ... Jag var uppe till klockan två igår natt. Läste i boken ... Läste ändå inte ut hela boken. Hehe, men skrivningen idag gick ändå fint.

Idag har jag inte tänkt att göra någon läxa överhuvudtaget! Förresten, skriver men "överhuvudtaget" sammansatt? Eller isär? Över huvud taget ... Vilket är det rätta egentligen? Nu ska min kurrande mage få i sig lite mat. Sen ska jag gå ut och gå en sväng. See you later! :)

Nyss var det ju höst?


Men inte säger man la nej till snö i november? Let it snow!

Vaafan? Hahahaa

"Var tyst och sov". Så löd smset jag fick av min mamma precis. Hon ligger i rummet jämte mitt. Jag är tyst som en mus. Säger inte ett ord. Jag undrar vad hon fick detta ifrån?
Hahaha, knas.


Känns som om jag aldrig kommer hinna .. Men jodå!

Helt otroligt. Hade två prov i skolan idag. Tror båda gick rätt bra. När jag kom hem åt jag och sen stack jag iväg till Lucia övning direkt. Hemma igen vid halv sex eller något och då började jag läsa i svenska boken som ska vara utläst imorgon (250 sidor) och jag hade knappt börjat. Läst typ 40 sidor. Så skulle jag läsa till halv åtta. Men somnade. Vaknade istället då för larmet på mobilen gick. Så aa .. Nu är jag i alla fall på sida 89 men ögnar typ bara igenom den. Får nog med mig det viktigaste. Men så jäkla surt ... Behöver äta igen också. Ikväll är det la inget roligt på tv förens senare tror jag .. Så hoppas att jag hinner läsa ut den.

Vi läser Ett öga rött. Har faktiskt inte ens sett filmen.
Någon som har gjort det? Isf, bra eller dålig?

Två prov imorgon

Hej allihopa!
Även denna dagen har bestått av plugg. Har datakunskapsprov imorgon och har övat så jag kan allt det är med tabbar och hängande indrag och liknande. Skolan var rolig idag. Jag och Gia hade som vanligt skitkul. Va lite trött i början och lite övertrött i slutet. Haha.

Nu har jag nyss sett på Desperate Housewives och ska strax skriva lite engelska. Har prov i även det imorgon. Fast oförberett, alltså inget man kan plugga på. Men skadar ju inte att kolla igenom det lite innan man går och lägger sig.


Genomskinlig blus, what to do?

Hej!
Idag har jag verkligen pluggat. Gjort nästan allt i företagsekonomin och håller nu på med tyskan. Kan de flesta glosorna och nu ska jag läsa texten och skriva ett A4 typ ... Engelskan tar jag imorgon. Måste hinna med att äta lite idag också. Åt lite spaghetti i skolan och sen har jag bara ätit en bulle.

Fotograferingen gick förresten bra. Hoppas bara att fotografen tar ett fint kort på mitt enskilda. På gruppfotot var jag tvungen att stå på tå! Hahaha. Fan va jobbigt det va. Men är man bara 152 så är man van ;)
Duschen och Hello Kitty-tofflorna väntar. Tänkte också ta kort på det som fick följa med hem från Växjö. Inte så mycket men lite i alla fall. Vill ha blusen imorgon men eftersom den är genomskinlig och jag inte hittar något, som inte ser dumt ut, att ha under .... Suck. Vad ska man ha under en blus av polyester egentligen?


Vill vara en fågel, dom behöver la aldrig stressa?

Hejsan allihopa!
Jag har tusen miljoner läxor känns det som. Känns som jag inte hinner leva liksom. Vaknade inte upp tidigt idag. Det trodde jag inte heller. Av någon anledning så trodde jag att vi hade gympa idag. "Det är lugnt, vi har gympa på morgonen". Nej? Det har vi inte. Kom på att det var måndag och inte onsdag. Flög upp ur sängen och skyndade mig att göra mig i ordning till skolan. Jag hann på en kvart. Första lektionen var tyska. Läxa, läxa & läxa. Suck. Dagen började verkligen inte bra. Och vet inte heller om den kommer bli så bra över huvudtaget! Nu sitter jag hemma med massor att göra. Ska gå till Caroline om tjugo minuter. Då ska hon fixa till mitt hår lite. Sen kommer Hanna och hämtar mig. Då åker vi till Gislaved och tar kort till Anderstorps Lucia. Vet inte om jag har nämnt det innan? Men jag är i alla fall uttagen :) När vi sedan kommer hem ska jag plugga som fan. Ska försöka göra klart så mycket som möjligt. När jag sedan är klar ska jag gå till köket, sätta på tevatten. Hoppa in i duschen. Slänga på mig myskläder och mina Hello Kitty-tofflor och kolla på tv. Om ni bara visste vad jag längtar tills den stunden kommer!

Skolan har börjat = Massa läxor och prov! Love it!

Så blev min Halloween

Igår var det ju Halloween. Vad gjorde ni? Själv var jag med Amanda, Caroline, Matilda och Linus. Men jag vaknade såklart upp i Växjö. Det blev en dag på stan. Hann inte blogga alls igår på grund av att jag inte var hemma något typ. En timme eller två bara. Och då var jag stressad. Nu har jag hur som helst tid att skriva lite. Gårdagen började alltså i Växjö och att vi gick på stan. Ska visa vad jag köpte senare eller imorgon.
Vet inte om jag orkar ta bilder idag ... Men i alla fall, när jag och mamma kom hem igen så fixade jag mig. Stack ner till Amanda. Sen kom Carro. Och sen kom Matilda och Linus. Vi förfestade. Visst inte riktigt vart vi skulle dra på fest. Gislaved blev det i alla fall tillslut. Vi åkte till Gislaved. Visste inte vart festen var, hahaha. Ringde Mikaela som också skulle dit med Gia och Ebba. Dom visste. Dom var där. Blev inte insläppta. Kom till oss. Vi frös. Jaaa ... och eftersom dom inte blev insläppt trodde vi att inte vi heller skulle bli det så vi åkte hem. Jag, Amanda och Caroline åkte till Carro. Matilda och Linus åkte hem till Matilda. Hos Carro låg vi i henne säng och pratade, pratade och pratade. Mysigt. Somnade.

Vaknade. Amanda var borta. Kollade mobilen. Hon hade gått hem till sig. Det var varmt och hon skulle städa. Vi fortsatte att sova. Gick upp. Kollade på "Made". Åt. Kollade på "Made". Jag gick hem till min mamma, och Carro till sin (vi var hos hennes pappa innan liksom).


Ja det var gårdagen och dagen idag också. Vi gick inte hem förens halv sex så efter det har jag inte gjort så mycket. Imorgon är det skola och en hel del prov och en utläst bok väntar de närmaste veckorna. Men, 1 november idag. 20 november åker jag, mami, bror och syster till Egypten. Snacka om skönt! Jag behöver verkligen en semester.

Här kommer bilder! Enjoy!


Caroline och Amanda

Jag och Amanda

Jag och Caroline

Caroline, Linus och Matilda

Så söta tillsammans :)

Amanda, Carro, Matilda och jag

Här har vi kommit till Gislaved.
Även om vi aldrig kom till någon fest så hade vi ganska kul ;)



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus