Tummen upp för Växjö

Hallå hallå! :)
Är hemkommen från en kväll ute i Växjö-stad. Eller jaa, något sånt. När vi kom hit till Linn så var vi snabbt inne i hennes lägenhet (mamma har inte varit i den nya förut), och sedan åkte vi in till några affärer som hade öppet till åtta. Gick in på H&M, där köpte mamma Hello Kitty-tofflor till mig och syrran. Haha, like them a lot! Sen gick vi också in på Kapphal och till min förvåning hittade jag en skitsnygg, nej, skitsöt spets blus. Köpte den dock inte. Kanske gör det imorgon ... Vi får se!
Sen åkte vi in till stan och åt på en resturang. Pratade om allt möjligt och åt god mat. Mycket god mat. Efter det gick vi till biografen och väntade på att "Trubbel i Paradiset" skulle börja. Den var riktigt bra. Rolig som fan. Om du inte har sett den borde du gå och se den :)

Nu är vi hemma i Linns lägenhet och ska strax lägga oss. Imorgon blir det en dag på stan och sedan åker jag och mamma hem till Anderstorp. Imorgon kväll vet jag inte riktigt vad som händer? Vi får se med det också, helt enkelt!

Jag. Innan vi åkte till Växjö.

Här har vi syrran. Precis innan vi blev insläppta till biosalongen.

Guess what? Yes. It's my candy. Väldigt intressant ... Ehum ..


Vi avsluta detta inlägget med att tacka mami som betalad allting idag. Tack för tofflorna, maten, godiset, popcornen, drickan och biobiljetten :) ♥

Mot Växjö :)

Hej på er!
Snart sticker jag och mami till Växjö. Ska ju hälsa på syrran. Vet inte om jag har packat klart ännu. Tror det .. men hmm .... måste se efter. Vi hörs när vi är framme i Växjö. Ha det bra så länge! :)

"One Shoulder"-tröja

Hejsan allihopa!

Sitter just nu och letar efter en "one shouldee" tröja. Men det går inte så bra ... Har hittat några på Topshop men är inte säker på att dom sitter så som jag vill att den sak sitta. Även ASOS har några men dom sitter verkligen inte så jag vill att den ska sitta. Haha ... Hoppas jag hittar någon tillslut ... Snart kommer också Marcus till mig. Vi ska kolla på film har jag bestämt. Johan Falk. Hoppas den vi har hemma är lika bra som den jag och Marcus hyrde för ett tag sen.

Tröjan längst till vänster är från Topshop. Kan kanske funka. Tröjan till höger är från ASOS. Funkar inte. Bilden längst ner på Lauren Conrad, den tröjan, den är perfekt! :) Undra om den från TopShop sitter så? Hade velat ha den i svart med ... Aja.

 

Har förresten ett linne som går så som tröjan från ASOS.

Konstigt nog gillar jag linnet. Haha.


Makaroner, funkar alltid

Hallå!
Sitter och kollar på Jesse medans jag äter dagens lunch. Makaroner med ketchup. Mästerkocken har slagit till igen! Hela dagen har bestått av att radera onödiga bilder på datorn. Haha ... Damn, va bilder jag har! Vet inte riktigt vad jag ska hitta på resten av dagen. Packa till imorgon såklart. Och så ska Marcus komma upp till mig :)
Shit ... Har glömt att ta något att dricka. Behöver verkligen någon vätska nu. Helt torr i halsen. Vi hörs senare ♥


Just nu: Omätt

Hej på er :)
Nu är jag hemma från Marcus. Gick till honom efter vi var klara med barnpassningen. Det gick bra, förresten. Hon var bara lite tjurig i slutet för då satt vi och kollade på barnprogram men det var inget som passade henne, så vi ritade istället! Haha. Problem solved.
Efteråt gick jag som sagt till Marcus. Vi kollade på Good luck Chuck. Den var rätt bra. Skrattade, blev lite ledsen och blev glad. Precis som det ska vara! Nu när jag är hemma har ja käkat lite (har nämligen inte käkat sen frukost, och den bestod av två mackor.), men känner att jag behöver mer än flingor ... Orkar inte ställa mig och laga mat direkt så får se vad jag hittar på.


Iväg och passa Elsa

Brådis




Camen har blivit suddig som fan. Ska försöka fixa den när jag kommer hem sen. Men nu: Passa min goa lillasyster. Ciao ♥ Ha det bra allihopa så hörs vi senare.


Nytt Visakort

Godmorgon solstrålar!
Hoppas att alla har sovit gott inatt. Jag somnade så fort jag landade med huvudet på
kudden ... Som vanligt alltså. Mamma väckte mig runt elva och sa att jag hade fått brev. Ett nytt bankomat-kort var det. Ett blått. Haha, det "vuxna" bankomat-kortet. Har ju haft det gröna förut men nu har det gått ut och jag har fått ett nytt. Så bra!



Nu ska jag snart göra mig i ordning. Om två timmar ska jag vara nere hos pappa, men tänkte hinna med att göra lite engelska innan. Egentligen matte också men jag hittar inte böckerna någonstans så antar att jag har glömt dom i skolan. Eller så kanske dom ligger i köket kom jag på nu ... Ja, det gör dom nog. Anywyas ... Jag måste ju jobba lite fortare nu eftersom jag åker till Egypten om mindre än en månad. Ska vara där i en vecka och den veckan kan inte bli annat än underbar! ♥


Idag ska jag inte sitta uppe sent ...

Funderar på att gå och lägga mig i sängen en stund innan det är dags att sova. Imorgon ska jag vara barnvakt åt min lillasyster en stund på eftermiddagen. Då behöver man vara utvilad så man orkar med all lek. Min lillasyster är ett år och 7 månader typ så hon är fylld med energi. Springer runt och dansar och pratar. Så jäkla söt! Kan tyvärr inte lägga upp någon bild på henne. Anyways ... Får hoppas att jag inte har så jätteont i armen imorgon. När jag var på vårdcentralen idag sa de att man kunde få ont i armen i några dagar och även få feber, men jag hoppas att jag slipper det. Min syrra (som tog sprutan igår) hade haft ont i armen idag.

Kan bjuda på låten som går på repet dag in och dag ut här hos mig.
Can't get enough! ♥


Jag som Vanessa Hudgens

Efter Desperate Housewives hade jag och Amanda inte så mycket att göra. Vi kom in på en sida där man kunde ändra frisyrer och smink, ögonfärg m.m. Haha. Så fult. Vi gjorde ett litet collage av när vi har två stycken olika frisyrer och har extra eyeliner och ögonfransar. Det ser såklart väldigt påklistrat ut men det var rätt kul att testa alla olika kändis-frisyrer. Här kan du testa med ditt egna ansikte.


Bästa serien som någonsin gjorts!

Hejsan!
Hoppas ni har haft en bra dag! Jag har städat på mitt rum och efter det stack jag ner till Marcus. Vi kollade på tv och gjorde lite mat. Vid halv åtta stack han iväg så då mötte jag Amanda vid kyrkan och vi gick till ICA för att handla något gott till Desperate Housewives. Blev Malaco Truly och en pallekuling-choklad för mig. Amanda köpte chips. Sen gick vi hem till Amanda och kollade på Desperate Housewives. Ååååå, vad jag älskar det. Bättre program finns inte!


Tagit spruta idag

Hejsan på er!
Har varit lite seg nu på morgonen och inte orkat skriva något. Jag var nere på vårdcentralen ganska nyss. Tog en spruta. Men inte svininfluens-sprutan. Den vill jag inte ens ta, man kan ju bli förlamad av den?! Hur vågar folk. Är glad att min mamma inte fick någon reaktion. Hon brukar alltid reagera på sprutor och sånt. Och eftersom hon jobbar inom vården är hon tvungen att ta den. Men nej ... jag ska inte ta den. Nej. Sprutan jag tog idag var vaccin mot hepatit A. Varför? Jo, jag ska åka utomlands snart! Med mamma, syrran och brorsan. Vi ska till Egypten den 20 november. Fatta ni vad härligt det kommer bli eller? :)
Åå, jag längtar ihjäl mig.

Sms från syrran. Hoppas vädret håller i sig :)

Aj ;( Haha. Nejdå. Gjorde inte så ont faktiskt.

Johan Falk-film, (Y)

Hejsan!
Anledningen till att jag inte skrev något mer igår var för att jag stannade och sov hemma hos Marcus. Vi hyrde en film på ICA, Johan Falk - Gruppen för särskilda insatser. Den var riktigt bra. En bra svensk film. Dom brukar ju inte annars vara något första val men gillade denna. Men fattar inte all den här Johan Falk hysterin? Är inte dom filmerna gamla, eller har dom gjort nya (som den jag såg?). För när jag kom hem idag så sa jag det till mamma och då tog hon fram två Johan Falk filmer från förr ...? I alla fall ... När vi vaknade idag åkte vi till Gislaved en snabbis. Sen åkte vi hem igen och vilade. Till middag blev det tacokyckling. Vid fem-tiden gick vi hem till mig och såg en film. En norsk film. Max Manus. Handlar om kriget och några killar som saboterar för tyskarna för dom vill ha tillbaka sitt land.


Gias fest!

I fredags kväll var det fest. Min kompis Gia hade festen och hon hade hyrt en lokal i samhället. Innan vi stack till festen var jag, Amanda, Marcus och Viktor hemma hos Amanda och förfestade lite. Blev massa prat, fix och kortspel. Vi tog cyklarna ner till samhället och när vi kom dit var det inte jättemycket folk. Vi kom dit runt nio. Senare kom det fler och fler. Det var massa folk där runt tio tiden och det var roligt! Tog inte jättemånga bilder tyvärr ... Men här är i alla fall några.

Jag och min bästa vän!

Duy och min pojkvän ;)

<3

Kristoffer!

En sista bild på mig och Amanda får avsluta detta :)


Fick tyvärr ingen bild på Gia men vi träffades i alla fall i dimman. Nu hinner jag inte skriva mer för jag ska till Marcus. Åker med mamma ner för hon ska ändå till jobbet. Skriver om lördagen när jag kommer hem istället. Ha det bra och hoppas att ni har haft en bra helg ♥

Ny bloglovin ikon!

Godmorgon och förlåt igen för usel uppdatering. Igår orkade jag inte ens logga in på bloggen. Jag orkar liksom inte skriva. Men jag hoppas att jag får tillbaka lusten snart! I alla fall! Ser ni min nya bloglovin ikon? Fixade den idag. (Klicka på ikonen eller på bilden om du vill följa min blogg!)



Ska skriva lite om fredag och lördag i nästa inlägg tänkte jag. Ska strax äta och efter det ska jag till Marcus. Men hinner nog uppdatera här lite innan jag drar! :)

Ingen krabba till middag för mig!

Hejsan allihopa!
Äntligen är det looov. Så jäkla skönt. Sitter i köket och mamma håller på att laga mat. När hon kom hem från affärer tog hon upp ett paket och sa
-Det här ska vi äta ikväll ...!
-Vadå?
Hon öppnade upp paketet och där låg det en krabba!
-NEEEEEEEEEEEEEEJ!
Hahahha, trodde hon menade allvar ju .. Men nej, det var till henne och bara henne. Som tur var. Vi ska istället äta något annat som jag inte riktigt vet vad det heter, men kött och potatis blir det i alla fall. Funderar på att hoppa in i duschen. Kanske lika bra så jag slipper stressa efter maten. Ska vara hos Amanda runt halv sex, sex. Vi ska fixa oss tillsammans. Marcus kommer snart hit också. Fast han kommer typ när som. Han ska också äta mat här. Shit, va jag är hungrig.

Nu ska jag duscha.


Snart looov

Hejsan!
Sitter i skolan och ska snart ha datakunskap. Vi jobbar med Word och ska ha prov efter lovet ... Superskönt att det är fredag eftermiddag nu. Lov. Lov. Lov. Behövs verkligen. Ska vila upp mig ordentligt. Ikväll blir det fest! Hoppas på att det blir roligt! Men det blir det säkert ... Jaja, nu ska jag vara med på lektionen.

Vi hörs ♥


Aldrig mera pannkakor ....... visst!

Hej!
Fyfan vad dålig jag är på att uppdatera min blogg nu för tiden! Förlåt!!! Ska verkligen bli bättre, måste bara planera min tid bättre ... eller kanske sluta göra en massa onödiga saker ...? Både och, tror jag! I alla fall .. idag hade vi matteprovet. Första delen var rätt svår, haha. Är inte så duktig på huvudräkning så vet inte alls hur det gick. Andra delen där det var problemlösningar var det superlätt. Men hoppas i alla fall att det går hyffsat bra på allting :)
Mat i  skolan: Soppa och pannkakor ...

Efter skolan stack jag till Marcus. Vi lagade pannkakor och såg på en film. I am legend med Will Smith. Så jäkla bra. Blev såklart ledsen när hans hund, Sam, dog ...

När jag kom hem från Marcus hade mamma gjort våfflor. Har alltså inte ätit något vettigt idag och mår inte så bra ... Imorgon får det bli mer ordning på det! Nu sitter jag här och ska skirva två uppgifter tills imorgon. Går inte alls bra. HATAR VOLVO. Har egentligen ingenting emot märket men ska skriva om Volvo och kan ingenting om dom så fattar inte hur jag ska kunna svara på uppgifter.


-Byggdel? Atombomb!

Hej!
Det blev matte hela dagen idag, nästan i alla fall. Stack ner till pappa och hämtade skolkorten och tjatade lite. Tog en sväng förbi Marcus också. -Byggdel? -Atombomb! Hahhaa, fan va härligt att han kan visa sig vara lite trög ibland också! :)♥

Nu ligger jag i alla fall i sängen och ska skriva två entreprenörskapsuppgifter. Sounds like fun, huh? Nae ... Inte så va ... Pratade med min kära syster i Växjö idag också. Funderar på att åka ner till henne igen på lovet. Det hade inte varit helt fel faktiskt. Nej inte det minsta! Jag tackar inte nej till trevliga stunder med storasyster i hennes lägenhet/på stan/bion/simmhallen/bussen eller vart som helst!

Nu ska jag göra de sista uppgifterna innan jag går och lägger mig. Hoppas på att vakna i hyffsad tid imorgon så jag hinner duscha och äta inför världens segaste torsdag ...
Godnatt♥

Det 1000:de inlägget ...

Detta är mitt 1000:de inlägg ... Har inte haft bloggen i ett år ännu men ändå har jag kommit upp i 1000 inlägg. Fast det är i och för sig inte så mycket .. Cirka tre inlägg om dagen. Fast vissa dagar har det blivit fler och andra färre. Men i alla fall. 1000 inlägg. It's a lot!
Och snart fyller bloggen ett år också. Häftigt.
Anyways ... Nu ska jag göra lite varmt vatten och hälla i en massa honung i det så min hals kanske blir lite lenare. Har sån jobbig hosta. Det kliar liksom hela tiden. Non stop! Grr ...... !


Desperate Housewives bjuder på romans och bråk.

Ni glömmer väl inte att det är Desperate Housewives ikväll va? Kommer bli ett jäkligt bra avsnitt ikväll. För er som följt detta programmet sen första sesongen vet vem Gabrielles älskare var ... He's back! Susan och Angie (den nya hemmafrun) börjar bråk. Rätt självklart eftersom Susan tror att det var Angies son som överföll Julie. Bree planerar att åka bort med en viss ex man till Susan och Lynett och Tom ska försöka berätta att de ska ha barn ... igen.

Ååå .. 45 minuter kvar !



Friends och bulle

Godmorgon.
Ligger i soffan och kollar på Friends. Sov rätt länge idag, asskönt. Behövde verkligen det. Ska ta ch värme en bulle nu. Har inte så mycket att skriva just nu. Hoppas ni har det bra :)

TRESemmé shampoo & balsam!

Suck. Har fortfarande feber och har så ont i min hals att jag knappt kan prata. Är klar med historia rapporten så jag skicka la in den någon gång imorgon. Den blev kass men jag orkar faktiskt inte bry mig. Jag blir glad om det blir ett G. Eftersom jag inte ska till skolan imorgon så gör det ju inget om jag är uppe lite längre idag. Tänkte måla naglarna innan jag går och lägger mig. Men först ........... TIPS! :)

När jag var i Växjö provade jag detta underbara shampoo och balsam från TRESemmé. Vilken glans och vilken volym man kan få! Har du livlöst och trist hår borde du testa detta. Jag älskar det. Det första jag sa till mamma, okej .. kanske inte det första men aa, var att vi skulle köpa detta sahmpoot och balsamet så fort vårt gamla tagit slut. Stor flaskor som räcker länge. 80-100 kr/flaska. Syrran hade köpte det i en större matbutik. Såg det bland annat på Coop i Växjö när vi skulle handla frukost. Prova, ni lär inte bli besvikna. Det blev i alla fall inte jag.


Parodi på Svenska Hollywood-fruar

Ni måste bara se detta. Syrran visade detta för mig i Växjö. Små parodisnuttar på Svenska Hollywood fruar. Men det är förstås bara roligt om man såg på programmet när det gick på TV. Annars fattar man ju ingenting. Men vem missade egentligen detta? Ingen hoppas jag ;) Detta sändes ju även på svt1!


Sjuk

Godmorgon.
Jag är hemma idag. Febern har inte försvunnit och min hals är kass. Vad ska man göra hemma idag då? Tänkte att jag kunde vara lite smart och göra klart en historia rapport och räkna en massa matte. Historian ska nämligen vara inlämnad imorgon och vi har matteprov på torsdag.

Ska också tipsa om ett super shampoo & balsam här i bloggen som jag vet funkar! Och kommer också komma upp ett inlägg om en annan hårvård serie, har dock inte testat den. Än.

Hoppas att ni alla får en bra start på vecka 43 :)

Jag hinner inte vara sjuk!

Jag är sjuk. När jag vaknade i morse hade jag världen huvudverk och ont i halsen. Linn gav mig två alvedoner. Det blev en aning bättre. Jag och Caroline lämnade Växjö runt ett-tiden. Det kommer förhoppningsvis inte dröja länge till tills jag åker ner till syrran igen. Har haft en otroligt bra helg. I alla fall, vi åkte tåg till Alvesta och från Alvesta var det buss som gällde. När vi kom till Värnamo såg vi att nästa buss till Anderstorp inte skulle gå förens kvar i fyra (nu var klockan strax efter två). Vi vandrade runt lite på Åhlens med vår packning. Tyvärr var det inget cafe öppet så vi kunde inte sätta oss och ta en fika ... När bussen väl kom somnade både jag och Carro under resan (tar en timme). Vid halv fem var vi i Anderstorp och då kom Carolines mamma och hämtade upp oss. Sen jag kommit hem har jag ätit, vilat och pratat lite med älskling. Jag skulle egentligen träffa honom idag men eftersom jag inte mått så bra så orkade jag inte gå ner till honom. Precis innan jag satte mig och började skriva detta inlägget tog jag febern. Och ja, jag har feber.

Jag hinner inte ha feber nu! Hoppas jag sover bort allting inatt. Skola imorgon? Jag vet inte. Beror på hur jag mår när jag vaknar. Första lektionen är inställd och det är även den sista. Så tre lektioner blir det isåfall imorgon. Har inte tid att missa mer i skolan. Jag får se hur jag gör ... Ska i alla fall äta lite kvällsmat nu och jag går nog och lägger mig rätt tidigt idag.

Hoppas ni mår bra ♥

Dagen i Växjö

Hejsan!
Har haft en riktigt bra dag inne i stan. Hittade en tröja, lite örhängen, en ring och ett hårsmycke. Vi fikade och åt på en wook resturang. Super gott men starkt som fan. Vid sex tiden gick vi till bion och såg "äntligen midsommar". Den var faktiskt riktigt rolig men det var några irriterande små ungar som satt och snackade hela tiden, men dom blev tysta när Linn sa till dom. Efter bion gick vi in på coop och köpte lite frukost till imorgon. Sen tog vi bussen hem och nu har vi suttit och sett på tv och käkat popcorn.

Inne på Lagerhouse :)

Fika

Min snygga syrra :)

Caroline :)

Evaaaaaaaaaaaa Longoria och Caroline :)

Maten på resturangen. Starkt men gott :)

Caroline med sin mat :)

Vi var först in på bion :)



Imorgon vet jag inte riktigt när vi åker hem till lilla Anderstorp igen. Det får vi se då.
Godnatt ♥

Vi sticker in till stan :)

Godmorgon! :)

Nu ska vi sticka in till stan. Linn bjöd på godfrukost med Oboy och äggmakor :) Kommer inte bli mycket inlägg idag heller för vi ska vara i stan hela dagen och runt sex ska vi på bio. Hoppas ni alla har en bra lördag.

Syrran just nu :)

Godnatt

Nu ska vi gå och lägga oss :) Imorgon drar vi in till stan och på kvällen blir det bio. Sov gott ♥

Här är en bild på mig och syrran för två år sen och lite mer ;) Lika?

Svårt tema i idol ..

Maten blev jättegod! Nu sitter jag och väntar på Carro som strax ska komma. Har ställt fram chips och päroncider men hon vill nog ha lite mat när hon kommer. Gillar idol temat idag :) Michael Jackson. Hoppas det blir toppen, och att dom gör det bra. Är lite skeptisk mot det eftersom han själv är så jävla bra. Antagligen det svåraste i idol.

Nu börjar det igen :)


Har anländt hos syrran

Hej!
Nu är jag i Växjö. Vi ska laga mat och snart kommer Linns kompis Pinna och Caroline kommer från tåget vid sju någon gång. Idag ska vi äta lasange och kolla på Idol :)

Skriver sen igen. Nu ska jag hjälpa Linn med maten :)


Åker till Växjö idag :)

Hejsan!
Blev bara ett inlägg igår för så fort jag kom hem från farmor och farfar packade jag till Amanda. Sov där. Idag har jag varit i skolan och nu är jag hemma. Pappa kommer snart och hämtar mig. Han ska köra mig till Värnamo stationen och sen ska jag ta ett tåg till växjö till min syster. Uppdaterar mer därifrån :)


Det går bättre :)

Hej!
Vet ni? Jag övningskörde idag. Hahaha. Var uppe i 80km/h. Fyfan. Haha, tyckte det gick snabbt. Marcus tycker jag kör dåligt. Jag tycker att det går bra nu. Marcus sa att han aldrig mer skulle sätta sig i en bil med mig bakom ratten. Haha.

Nu ska jag sova. Skola imorgon. Just like always.
Godnatt ♥

Brun eller svart?

Hej på er!
Är igång med städningen men tog precis en liten paus för att kika in i bloggen. Snart ska jag äta och Marcus kommer också upp hit till mig. Vad ska ni göra idag?

För ett tag sen var jag inne på nelly.com och dessa snygga skorna föll i min smak. Visst är dom snygga? Men vilka är egentligen snyggast? Billiga var dom också, typ två eller tre hundra. Från nelly shoes :)




Småstads-toppbloggare!

Innan jag går och lägger mig vill jag tipsa om en superblogg som skrivs av en tjej, vid namn Amanda, som bor i Avesta (Dalarna). Tycker det är så tråkigt att nästan alla storbloggare kommer från Stockholm ... (inget illa mot alla stockholmsbloggare) men varför kan det inte vara lite mer småstads-toppbloggare här i världen? Kisse, Kenza och Blondinbella. Vi vet alla vilka det är. De kända bloggerskorna som syns lite här och var. Och alla är från Stockholm = tråkigt! Men inte den här  tjejen inte, hon är ju som sagt från Avesta! Personligen tycker jag alltså att hon borde ligga bland topp5 största och bästa bloggarna!

Gå in och se själva; AMANDAS BLOGG!

Hon skriver om vardagen, sin urgulliga vovve, Moltas (jag planerar att sno namnet till min egna lilla vovve, som jag ska köpa en vacker dag!), och mycket annat. Hon har snygg klädstil och tar jättefina bilder. Besök bloggen!!!

Du kan klicka på bilderna för att komma till Amandas blogg direkt! :)



Detta är absolut inget illa menat till Kenza och dom, absolut inte. Det är ju kul att dom har lyckats få så stora bloggar. Det är helt sjukt faktiskt. Tänk, 100.000 läsare om dagen. Men tycker det skulle vara kul om det kom in lite fler småstads-bloggare. Man ska ju tro på sig själv. Vill man så kan man. Man måste tänka "Jag är bra, och det jag vill ska jag klara av!" Så tänker alltid jag när jag ser mig själv i spegelen ... Hehe, eller inte.

Anyways, besök Amandas blogg nu :)

Utvecklingssamtal, Marcus & skolfoto!

Hej på er!
Idag vaknade jag tjugo i åtta. Ja. Samma tid som jag egentligen ska gå till bussen. Jag ringde min mamma som var på jobbet. -Kan du köra mig till skolan, har försovit mig! -Neej, jag kan inte lämna jobbet och bilen är ju på lagning. Fan. Ringer till pappa. -Kan du köra mig till skolan, har försovit mig! -Okej, skriv när du är klar. Thank God! Så trots att jag vaknade tjugo i åtta han jag till skolan till kvart över åtta.

Efter skolan hade jag utvecklingssamtal och det gick toppen. Allting var mycket bra med mig. Sen åkte jag till ICA och köpte godis och choklad. Ångrar mig nu. Vill vara nyttig, men det går aldrig. Fan. Sen åkte jag till Marcus. Åt lite godis och spelade xbox samtidigt som jag åt godis ... Va hos älsklingen till halv nio då jag gick hem till mig och kollade på Desperate Housewives med Amanda. Fan va bra det är asså. Can't get enough!

Förresten, fick äntligen mina skolfoton idag. Är nöjd med både klassfotot och de separata bilderna.
Syns inte så bra men ungefär så här ser klassfotot ut på SMEE09 ;)

Det enskilda fotot är jag mycket nöjd med :)

Ska köpa det som är på det sista kortet. Känner inte att jag behöver klassfoto eftersom jag har beställt skolkatalogen. Och vill inte ha det stora heller. Bara onördigt. Likadant med de små "kompiskorten" som jag inte ens orkade ta kort på ...


Dog Julie?

Vi är ju nu inne på den sjätte sesongen av Desperate Houswives. Idag är det dags för avsnitt två! Förra gången fick vi möta den nya familjen. Vi fick se en iskall Gabriell, en förtvivlad Lynett och mycket drama på Susans och Mikes bröllop. Men det viktigaste av allt: Julie ströps!
Av vem? Klarade hon sig? Vad kommer egentligen hända idag?!

På bilden ovan har ni de fem första sesongerna i deras boxar. Jag har sesong 1 och 2. Innan hade jag tänkt att vänta tills hela Desperate Housewives var klart, så att man skulle kunna köpa en samlingsbox med ALLA sesonger. Men jag klarar faktiskt inte av att vänta, och + så vill jag ha varje sesong i sin egna box. Omslagen är ju snygga så det kan vara kul att ha. Hahahaa, men jag är ett riktigt Desperate Housewives-freak. Verkligen. Och ni borde ju veta att Eva Longoria Parker är min idol! ♥

Newman, håll dig borta!

Nu ska jag stänga av datorn och plugga tyska glosor istället. Låte kul, såhär klockan halv 12, va? Eftersom jag inte kom hem från pappa förens halv elva så blev det lite sent. Har precis duschat också så mitt hår är helt blött. Undra hur det kommer se ut i morgon när jag vaknar. Jag hoppas att jag inte vaknar sent idag igen .. Och jag hoppas att jag får en natt utan mardrömmar. Hade två stycken inatt .. Den ena handlade om Newman (?) i Seinfeld - Han jagade mig och det var jätteläskigt. Jag grät hos min mamma, hehe. Och sen knackade det på dörren och gissa vem som står där när min mamma öppnar? NEEEEWMAN! Jag tog en gåstav eller ett paraply (något sånt) och körde det rätt igenom honom... Sen vaknade jag. När jag väl somnat igen drömde jag att jag skulle gå och sola solarium och stoppade i fem stycken tior. När jag hade lagt mig i solariumet stog det 210 minuter eller något sånt och jag kom inte ut. När jag vaknade denna gången var klockan tjugo över sju och jag blev stressad till skolan. Och som om inte detta vore nog så läste jag ett sms av Gia att hon inte skulle till skolan idag ... Men jaja, nu är i alla fall denna dagen över och jag hoppas på att min morgondag i alla fall startar och slutar lite bättre ;)

Läskig, eller hur?!

Papis B-day!

Idag har det varit dålig uppdatering igen, men min kära pappa fyller 45 år idag så jag har varit hos honom nästan hela dagen och firat. Vi åt bakpotatis och pratade massa. Min lillasyster gör massa roliga grejer och jag skrattade som fan när hon tog tag i min brorsars huvud och pussade honom på näsan. Där skulle man haft en filmkamera! Det såg så kul ut, haha! Vi kollade såklart på Svenska Hollywood fruar också. Så jäkla roligt! Synd att det är slut nu ...

Anyways, säg grattis till min pappa! :)

GRATTIS MIN FINA PAPPA!! ♥


Bilderna från i fredags

Fredagen
I fredags var jag hos Hanna. Rebecka och Paulina också. Vi åkte till ICA och påvägen dit snackade jag och Hanna om när jag nästan höll på att dö. Seriöst. Jag var skiträdd. Det var en gång för länge sen, när vi gick i åttan tror jag, och jag, Hanna och Amanda cyklade till skolan. Så var det lite trångt och så fanns det massa stenar. Klantig som jag är så körde jag ju på stenarna och cyklen flög med mig på. Som tur väl fick jag tillbaka kontrollen och klarade mig. Sadlen pekade rakt ner dock. Sen började vi ju skratta. Man blir ju så jäkla lättad när man inte ramlar och slår sig, hehe. I alla fall, jag och Hanna snackade om detta när vi åkte till ICA. Skrattade så mycket så jag var nära att tappa kontrollen av cyklen igen, vid typ samma ställe också. Kanske lite svårt att förstå vad jag snacka om men så kan det va ibland ;)

I alla fall. Vi mötta Paulina och Rebecka vid ICA och köpte mat. Kött och kroketter blev det. Sen lagade vi mat, kollade på idol. Hittade på lite andra roliga grejer och spelade spel.

Jag och Hanna lagar mat!

Som såklart blev supergott.
Jag skrattade lite när Hanna hällde på Organo på köttet. Hihi ♥

Päroncider!

Paulina!

Paulina och Rebecka!

Vi spelade Alias, haha. Så jäkla roligt spel!

Laura kommer hit nästa sommar! :)

 

Snackade lite med min kusin från Norge innan på Facebook. Hon skrev att hon kanske kommer hit nästa sommar! Blev så jäkla glad! Har alltid så kul med Laura så det skulle vara jätteroligt om hon kom hit själv. Det är mest vi som har åkt till Norge eftersom hela mammas släkt bor där, då är det ju lättare om vi åker och träffar alla än att dom ska kommit hit med sina familjer då och då. Men i alla fall, nu kanske Laura kommer till moi! :) Eller ja, det blir nog så! :) HÄRLIGT! ♥

Smaken är som baken ... typ .

Nu har jag ätit. En skål med vaniljsås. Yummi. Haha. Jag äter ju som sagt bara vaniljsåsen, medans mamma vill ha lika mycket av både sås och pudding. Brorsan vill helst ha puddingen. Det är väl tur att alla inte vill ha likadant ändå ... ;)


Såhär ska det se ut enligt mamma. Men neeeej! Det ogillar jag!

Blir rädd av att läsa allt man måste kunna ...

Hej!!
Nu är jag hemma efter en mysig natt hos älskling.
Idag ska jag plugga lite, fixa lite annat, städa och träffa Amanda en stund ikväll när hon kommit hem från Göteborg. Mamma står och lagar mat men jag är inte alls hungrig ... Men efterrätten hon håller på med äter jag gärna (i alla fall det ena)! Vaniljsås och chokladpudding. Gillar ni chokladpudding? Jag gillar faktiskt inte det. Jag gillar bara vaniljsåsen. Konstigt? Maybe, men så är det.

Förresten, alla ni som får börja övningsköra nu, tycker inte ni det är läskigt? Medans jag satt och åt frukost idag så läste jag i handledarboken som man får efter man tagit den där kursen .. Ju mer jag läser desto mer rädd blir jag för att sätta mig bakom ratten. Allting låter så svårt, det är sånt som jag aldrig kommer klara liksom. Men jag fattar inte varför jag tycker det är läskigt nu när jag har läst hur man ska göra, jag menar .. Jag har ju kört två gånger innan. Då gick det ju bra. Hade bara lite problem med att stanna och blev stressad när det kom en annan bil, hehe. Men nu är jag jäkligt rädd för att sitta bakom ratten och köra ... Men det går nog det också, tillslut.


Hemma, men jag drar snart igen ....

Hejsan alla!
Förlåt för dålig uppdatering idag också.. Måste skärpa mig!!
Idag har jag varit hos min älskling och nu är jag hemma lite snabbt och ska äta. Hemmagjord pizza blir det. Mamma kan verkligen laga mat! Snart ska jag i alla fall ner till Marcus igen. Sover där ikväll och tror tyvärr inte jag kommer blogga något ikväll. Men imorgon blir det! Och då blir det massa bilder sen i fredags när jag var med Hanna, Rebecka och Paulina :) Vi hade förresten jättekul. Skrattade så jag fick ont i magen!

Mat, godis & idol

Härligt att det är fredag! Om cirka en timme ska jag ner till ICA och möta upp Hanna och Rebecka. Vi ska köpa lite mat och godis till ikväll. Sen åker vi hem till Hanna och umgås. Det blir såklart Idol ikväll och senare kanske någon film, eller ett spel. Blir alltså en mysig och lugn fredag. Sweet!


Man ska tro på sig själv ;)


Har du tips på någon bra handkräm?

 

Nu när det kalla vädret kommer så blir mina händer jättetorra. Verkligen jättetorra ... Har massa handkrämer men ingen vill funka ... Helosan är nog den bästa i så fall, men jag tycker den luktar lite illa .. Har du något tips på en bra handkräm som återfuktar rejält? Inte en sån där som man måste ta 232 gånger om dagen och händerna bara blir torrare och torrare ... Sånna har jag också stött på .. Jag behöver verkligen en riktigt bra handkräm nu i höst/vinter!


Iväg till gymmet

Om tio minuter ska jag ner till Amanda. Vi ska gå till gymmet. Caroline ska också med, tror jag. Hoppas vi gillar gymmet och så. Vill verkligen börja träna igen. Sen jag slutade på fotbollen i somras blev det inte så jättemycket träning förutom dom första veckorna. Då sprang jag och gjorde situps och armhävningar. Duktig var jag! Och det har jag tänkt att bli igen! :)

Förhoppningsvis blir det en vana att gå hit!

I behov av kaffe ..

Hejsan på er!
Sitter i skolan och ska strax ha datakunskap. Vi håller på med ett nätverk. Inte jättekul. Senare idag ska jag iväg till gymmet med Amanda och Caroline. Men vi ska inte gymma. Bara se hur det se ut och sedan bestämma oss för om vi ska köpa gymkort. Man borde ju börja träna lite igen.

Nu har jag fullt upp för lektionen har börjat. Hoppas ni har det bra.


Vad ska man ha för jacka i vinter?

Vinterjacka? Vad ska man satsa på i år egentligen? Jag har ingen aning.

 

Fuskpäls? Passar jag i det? Är jag bekväm i det? I don't know ... Maybe?

 

Dunjacka? Ett säkert val. Snygga och enkla. Amanda köpte en ny jacka igår och den var riktigt snygg. Jag har också sett några fina i olika tidningar som jag skulle vilja ha.

 

Canada Goose? Min Canada Goose är allt för stor, ser ut som jag har hela huset mig när jag går med den. Om jag ska ha Canada Goose i år igen får jag nog köra på en tight tjejmodell, så jag slipper bli förväxlad med ett vandrande berg.

 

Kappa då? Brukar inte hitta någon som passa just mig. Har alltid svårt för jackor och jeans ... Men kanske? Det är i alla fall fint.

 

Vad ska du satsa på för jacka i vinter? Kanske någon helt annan? Tipsa gärna om snygga jackor i kommentarsfältet eller mail! :)

 

 


Förresten, Desperate Housewives är alltid så jäkla spännande. Vafan ströp han henne för? Och gott att det blev Susan istället för Katherine!

Säger godnatt nu. Har en liten sovmorgon imorgon men den är egentligen inte värd att nämna, haha. Slipper i alla fall idrotten på morgonen. Ska försöka läsa lite nu och fixa lite tills imorgon, ifall att jag skulle försova mig igen (det hände både igår och idag). Godnatt alla underbara ♥

 

 


Har du bloglovin?

Har ni Bloglovin? Om inte så tycker jag att ni ska skaffa! :) Jättebra att ha om följer många bloggar men inte riktigt kommer ihåg vad dom heter. Klicka på deras Bloglovin ikon och sedan, följ bloggen (måste ha konto, och vara inloggad. Detta är gratis). Enkelt och smidigt. Jag har massa jag följer där, sånna man inte riktigt kommer ihåg namnet på och som inte syns överallt men som man tycker är bra och roliga att läsa.

klickar du på ikonen nedan kommer du till min Bloglovin. Då kan du följa min blogg!

bloglovin


Amandas 16årsdag

Hej kära vänner!
Kul att så många fortsätter att läsa min blogg! Och tack för alla fina kommentarer, det värmer! Har inte haft tid att svara på dem idag för ... Efter skolan kom mamma och hämtade mig och så åkte vi in till Lindex för att se om "lack"thightsen hade kommit in i storlek S. Självklart inte ... Sen åkte vi till Presentverkstan och där köpte jag en födelsedagspresent till min fina vän Amanda. Ett par örhängen (som hon verkligen gillade) och en lite godispåse där det stod; Till världens bästa tjej! För det är hon ♥ Vi åt även lite fika hos mig, bulle och kex med björnbärsdryck. Precis som vi alltid gjorde förr när vi kom hem från skolan.



Därefter mötte vi Caroline (en kompis sen barnsben ♥) och så gick vi alla tre till Amanda där hennes mamma, pappa och mostern till hennes pappa var. Vi åt frallor och annanspaj. Jag är rätt så mätt med andra ord ... Nu sitter jag i alla fall här hemma och ska ta en snabbsnabb dusch innan Desperate Housewives börjar (30 MIN KVAR!!).

Vad har ni gjort idag?

På startsidan ser ni mitt inlägg just nu :)

Hejsan!
Har sista lektionen nu, historia. Har skickat in ett arbete och håller nu på med ett nytt. Aldrig någon vila här inte ;)
Såg förresten att jag var med på blogg.se startsida idag! Kul :) Dom som ska se Desperate Housewives idag räcker upp en hand :)


Möt den nya familjen i Desperate Houswives


Vi har en ny bitch i kvarteret, när Desperate Housewives börjar igen.
(vad jag har förstått så kommer hon att vara med i dagens avsnitt, men jag kan ha fel!!)

Angela "Angie" Bowen, spelad av Drea de Matteo, är nyinflyttad på Wisteria Lane med make, son, och bagaget fyllt med hemligheter... Glöm familjen Applewhite från säsong 2, Desperate Housewives skapare Marc Cherry lovar ett riktigt stort mysterium.

- Hon är en kärleksfull men tuff italienska, som flyr från nånting. Vi förstår genom hennes handlingar i de första avsnitten att det är en kvinna som gör vad som helst, för att skydda sin familj.

Men tuffingen ska inte ses som någon ny Edie Britt.

- Hon är en familjekvinna, men till skillnad från de andra fruarna är hon en väldigt liberal New York-bo, berättar skådespelerskan.

Hemlighetsfull make och säregen son

Jeffrey Nordling (känd från 24) spelar maken Nick, en landskapsdesigner som även han har en hemlighet som helst skall hålas begraven.

- Han är inte från dessa trakter. Han hör inte riktigt hemma på Wisteria Lane. Det finns en mörk hemlighet i deras förflutna, som man inte får grepp om i början. Men något har hänt dem, avslöjar han i en intervju med Entertainment Weekly. - Det är inte riktigt vittesskyddsprogrammet, men...

Sist men inte minst tillför Beau Mirchoff serien lite ögongodis  i form av 19-årige sonen Ben. I säsongspremiären kommer familjen Bolen att bli inblandade i något katastrofalt ihop med Julie Meyer. Det ryktas också att Ben kommer att få ihop det med Susans dotter...

Men vi ska kanske inte låta oss luras av det charmiga leendet. Själv beskriver Beau sin rollfigur som "lite dyster och väldigt egen".

- Han är inte som normala 19-åringar. Han behövde lämna hela New York-livet bakom sig så nu är han något förvirrad. Han handskas med diverse problem men de kommer fram först senare under seriens gång".

Tror du att familjen Bolen är här för att stanna? Vad kan deras hemlighet vara?

Kanal5

Jag kan knappt bärga mig!! Ikväll börjar det igen! Äntligen! :')

Idag är det ingen vanlig dag ...

för det är min bästa väns födelsedag!








GRATTIS MIN BÄSTAVÄN!

Jag .. ska sova!

Fy vad jag är trött. Marcus har åkt hem och jag tror det är dags för att gå och lägga mig, med tanke på att jag vaknade så sent idag så behöver jag nog lite mer sömna för att klara gå upp i tid imorgon. Sov gott allihopa ♥


Många nya läsare från Norge

Helt sjukt ju. En söt liten flicka från Norge har länkat mig på hennes blogg (voe.blogg.no) och nu kommer det en massa kommentarer och jag är så glad. Mycket roligare att skriva när folk som man inte känner säger vad dom tycker och tänker! Jätteroligt att Voe, eller Emilie som hon egentligen heter länkade min blogg och jag hoppas att några av er som är inne och besöker stannar kvar ;) Visst är det coolt att Norges största bloggare bara är 13, snart 14 år? :)



Nu är det väldigt många från Norge som läser min blogg, vilket kanske är lite svårt för en del .. Vill bara säga att det finns en Google Translater i menyn, längst ner typ. Tryck på norska och så blir det kanske lite bättre? Vet att den inte är jättebra, men kan försöka fixa en annan så det blir en mer exakt översättning till norska :) Kul att ni försöker i alla fall ♥


Om du inte kommer ihåg ..


Minns du hur Desperate Housewives slutade i förra säsongen?
I säsongsavslutningen av Desperate Housewives lämnades många frågor obesvarade och vi kan se fram emot en händelserik höst.

I sommarens sista avsnitt inledde Bree en relation med Susans före detta man Carl som hon anlitat som advokat. Frågan är dock om Bree någonsin kommer få igenom en skilsmässa med Orson?

Lynette, som känt sig hängig och trött en tid och trott att cancern var tillbaka, fick reda på att hon var gravid.

Gabrielle och Carlos kände sig tvingade att ta hand om Carlos brorsdotter Ana. Det dröjde dock inte länge innan Gabrielle upptäckte att den söta, oskuldsfulla Ana hade ett speciellt sätt att få vad hon vill ha.

Och så lyckades Susan tack vare Mikes hjälp fly undan Daves mordförsök. Frågan är nu om hon kan förneka sina känslor för honom eller om de hittar tillbaka till varandra?

I vårens säsongsavslutning av Desperate Housewives såg vi en av seriens mest älskade karaktärer, mansslukerskan Edie Britt, försvinna när hon omkom i en bilolycka. Hennes avsked lämnar plats för en ny spännande husfru, Angie, spelad av Drea de Matteo. Hon kommer garanterat röra om i grytan på gatan.

Men det vi vill veta mest av allt? Vem gifter sig Mike med? Susan eller Katherine?


Säsongspremiär: Tisdag 6 oktober 21:00
IMORGON!!!

Kanelbullensdag

Idag är det ju kanelbullens dag. För en stund sen åt drack vi kaffe och kanel bulle här hemma. Eller ja .. Marcus åt ingen bulle. Han gillar inte det. haha. Hur kan man inte gilla det? ;)
Har ni ätit någon kanelbulle idag?


Super sweet sixteen



Har ätit middag och gjort klart Naturkunskapen. Nu väntar Administration och Samhällskunskap, men jag har svårt att koncentrera mig när Sweet Sixteen är på TVn. Har ni sett det? Det är sjukt kul att se på alla (mest tjejer) som blir helt hysteriska över varenda lilla sak som går fel eller om dom inte får vad dom vill ha (fast .. dom flesta får ju den bilen som dom vill ha ... ). Haha, jaja. Nu ska jag fortsätta plugga lite. Hoppas ni har en mysig söndag.

Kvällen & morgonen

Jag och Marcus tog det bara lugnt igår. Åt lövbiff med pommes och spelade Upwords. Orkade varken städa eller måla naglarna igår men nu är jag i alla fall igång med städningen..



Marcus låg och sov när jag vaknade. Då passade jag på att gå upp och göra fruksot som bestod av rostat bröd (bränt bröd..), ost, skinka, oboy och kräm med mjölk.


Orientering i eftermiddag

Hej!
Har precis skickat in min novellanalys. Äntligen. Haha. Den suger, men skönt att ha den inskickad i alla fall. I eftermiddag har vi orientering. Kul va? Inte ... Men vill man ha bra betyg så ska man passa på att vara med på den, sa vår idrottslärare.

Ni fattar la? ;)

SM GULD!

Lejonen blev svenska mästare i år igen! Hur härligt är inte det? Jag gick på Speedwayen med Gia och Amanda. När vi var där träffade vi också på många andra. Träffade bland annat Cajsa, och det var väldigt roligt att träffa henne (skolavslutningen sist?)!! Gia köpte också en lite Lejon-flagga. Hihi, yes. Hon petade nästan ut mitt öga med den, hahaha. När matchen var slut på Axelent arena var det gratis buss in till parken som gällde. Och där firade man Lejonen. Fast dom kom inte förens kvart i tolv typ. Rätt segt att vänta på dom.. Men i alla fall, det var värt det ;) Nu ligger jag i alla fall hemma i sängen och ska göra klart min novellanalys som ska vara inskickad imorgon.

Godnatt ♥

Gia och Amanda ser på första heatet!

Suddig bild .. har dålig kamera tror jag. Jaja, dags för start.

Fina, underbara Gia!

Med sin lilla flagga :)

LEJONEN!!!

Och så jag, osnygg och glad. Med en MASSA kläder på. Efter ett par kvällar på
Speedwaybanan lär man sig att klä på sig ORDENTLIGT!!!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus