TIME TO GO TO WORK

Yes. Nu är det dags att dra sig till jobbet. Solen skiner och jag är på bra humör. Imorgon är det 1 maj (helt sinnes vad fort tiden går) och det betyder ju att man är ledig. Jag är i alla fall det. Inte Fredrik. Idag fyller min bror 22 år, grattis! Jag får fira honom nästa gång jag är i Svea.


GOTTEFÖRRÅD

Fredriks mamma och hennes sambo, var som sagt häääär igår. De hjälpte oss inte bara att flytta och städa, de köpte också med kött (22kg) och allt på bilden nedanför. Att de kom hit med chips och choklad var väl kanske det viktigaste ;)


NÄR DET GÅR BRA

Ja. Det är väl alltid kul när det går bra. Vad det än gäller. Idag gick det bra på jobbet. Känner att jag hoppade tillbaka på banan igen efter att jag varit ute och sladdat lite... Nollade hela förra veckan men idag gjorde jag ett sälj och drog in 2600kr. Känns bra, såklart. Men FAN va piss det känna när man inte säljer. Jaja, vi får se hur det går.

Har just proppat i mig resten av Pringles röret som vi köpte igår. Smular som fan. Snart blir det käk!


AVUNDSJUK

Då är lägenheten tom och städad. Den är finare nu än vad den var när vi flyttade in i den. Vi tog taxi till min kusins lägenhet med de sista grejerna och nu är det bara nycklarna kvar + att betala för el och internet. Skönt! Just nu sitter jag på Waynes i min ensamhet med en ljummen kanelbulle och kaffe. Är avundsjuk på alla som sitter med sina laptops och jobbar. Har ni ett jobbigt liv, eller? Nej då. Men det är ju kul för de människorna. Såklart. Någon gång i framtiden SKA jag också ha det så.


FIRAR

Yes. Nu sitter vi här och firar att det är sista natten i denna lägenheten. Vi käkade fläskfile och pommes runt sju tiden och strax därefter kladdkaka. Sen bestämde vi oss för att gå till Joker och köpa fryspizza för att fira lite extra. Denna fryspizzan är sååå god. Köpte också ett rör Pringels som jag ska gotta mig med strax.

Blir nog snart sängen för imorgon ska vi upp tidigt för att packa det sista och göra en sista städning. Lämnar nycklarna kl 12.30 imorgon.


PACKAT OCH KLART

Vi har packat och städat lägenheten. Fredriks mamma och hennes sambo har som sagt varit här. De hjälpte oss med allting. Så snälla. Nu är det väldigt tomt här i lägenheten med endast en resväska och någon väska kvar. Det tar vi till min kusins lägenhet imorgon efter jobbet. Idag är det alltså SISTA natten här. SÅ. JÄVLA. UNDERBART.


PERFEKT MELLANMÅL

Har packat ihop lite grejer här och städat lite. Just nu sitter jag och käkar gårdagens tacoköttfärs med makaroner. Om cirka en timme kommer Fredriks mamma och hennes sambo hit. Då fyller vi bilen och kör ner en massa grejer till min kusins lägenhet. Jag och Fredrik kan inte sova där förens imorgon pga att min kusins kompis har lånat lägenheten över helgen. Det är i alla fall skönt att vi kan åka dit och lämna av en massa grejer. Imorgon kommer vi alltså flytta med sista väskan till lägenheten. Och så ska vi förhoppningsvis på en lägenhetsvisning i början på nästa vecka.

Var på gymmet en runda innan förresten. Så nice. Tog en Skyr direkt efteråt. Perfekt efter man har tränat eller som ett mer mättand mellanmål. Blåbär och vanlig är nog min favorit. 16g protein och 14g kolhydrater :)


MORGONMYS FÖR MIG SJÄLV

Ätit frukost i sängen samtidigt som Vänner går på TVn. Och nu gick jag ut i köket för att hämta godis men det är sluuuut. Fan. Blev russin istället. Hehe.


LÖRDAGSMIDDAG & BARHÄNG

Taco med min pojkvän satt fint efter att vi båda två jobbat idag. Nu ska jag svira om till något barhäng vänligt. Det står nämligen swot dojja på schemat!


SISTERS


NATTMYS

Yes. Då har vi ätit lite kladdkaka också. Blev supergod och F har inte gjort kladdkaka själv innan, så han får väldigt bra betyg! Vi ser en bra film men det börjar bli läggdags. Fredrik börjar jobba kl 10 imorgon och jag ska möta upp mitt team kl 12.


KAN INTE LEVA UTAN ...

Hahaha. My life. Nej men seriöst. Att försöka sluta eller dra ner på mitt chokladätande är lönlöst. Jag kan inte leva utan choklad. Jag äter nog mer choklad nu i Oslo än vad jag gjorde hemma. Blir alltid några rutor när jag kommer hem från jobbet. Och Fs överraskning var ... KLADDKAKA!

Som vi längtat och pratat om det. Och så har han köpt en form och ingredienser till det. Nu står han ute i köket och rör ihop en smet. Underbar.


SURIS

Säg hej till en sur Cristin. Fyfan. Vilken dag. Min energinivå har varit på botten. Har inte råd att ha sånna dagar på jobbet. Hela veckan har gått piss. Märkligt eftersom förra veckan gick så otroligt bra! Jaja, jag ska fortsätta kämpa. Nu ligger jag i sängen och ser film medans min underbara pojkvän fixar mat. Sen har han ordnat en överraskning också. Den kunde inte kommit mer passande. Får se vad han har hittat på... :)


SCHILLINGSBOLLE

Riktigt dåligt av mig att jag bott i Oslo i snart en månad men att jag först nu äter min första schillibgsbolle. Denna enorma goda bulle som vi alltid köpte direkt när vi var i matbutiken eller på ett cafe i Bergen, när jag var liten. Idag köpte jag i alla fall med mig en bulle hem till kaffet. Fredrik har ännu inte smakat på dessa godingar, men det kommer :) Idag ska jag vara på jobbet kl 14 och vi ska sluta cirka 20. Nu har vi gått in i en ny zon (ÄNTLIGEN) så nu har vi cirka 30 min till våra områden istället för 1,5h. Skönt eller skönt? Skönt.


VÅREN ÄR PÅ G

Små blommor har börjat slå ut. Solen värmer. Jag gillar gult. Våren är på G men än är den inte här på riktigt. Det får gärna sluta blåsa. Men sen så :)


THE HUGE DOG

Bild 1: Irländska varghundar
Bild 2: Grand Danios och yorkshireterrier.

Har alltid varit fascinerad av dessa hundar och förut ville jag ha en Grand Danios. När jag igår kom till en person med en irländsk varghund blev jag som sagt helt till mig. Önskar, såhär i efterhand, att jag skulle ställt fler frågor till ägaren... Men jag har faktiskt bestämt mig för att jag inte ska ha någon Grand Danios för jääävlar vad låst man skulle bli. Min lilla skrutt är ju smidig att ta med sig och dessutom fäller hon ingenting. Världens bästa hund :)


SEN JOBBDAG & IRLÄNDSK VARGHUND

Oj. Idag kom jag hem 00.06 från jobbet. Berodde mest på att min teamleader satt på press till kl 22.00 någon gång. I vanliga fall brukar vi runda av vid nio och är då klara att åka hem runt 21.30. Men ikke idag! För övrigt så går det lite sämre på jobbet. Har inte lyckats få in något sälj denna veckan. Och det känns jävligt surt eftersom jag förra veckan sålde 6st och tjänade bra. Men ska inte ge upp än. Det är fortfarande några dagar kvar. Och om cirka 2 veckor ska vi jobba i ett område som endast ligger 15 min från kontoret. Vilken omställning det kommer bli! Kommer vara hemma absolut senast 22.00 och behöver inte gå till jobbet förens typ 15.30, förutom när vi har möten då... Så niiiice. Och så kommer jag förhoppningsvis ha hämtat hit min lilla vovve också. Saknar henne så. Att jobba i ett område som endast ligger 15 min bort och att få hit min hund kommer nog göra stor skillnad på mitt humör, och då också, förhoppningsvis, på mina sälj.

Knackade för övrigt på hos en person som hade en irländsk varghund idag. Blev så fascinerad att jag glömde presentera mig och frågade om jag fick klappa hunden. Haha, typiskt mig.


HATERS

Hahaha. Stötte på denna skylt idag. Fuck you haters!

Nu ska jag krama min pojkvän.


LEG SESSION

Jag och F har varit på gymmet. Körde ben idag. Det kommer kännas imorgon vill jag lova. Har nog aldrig varit så slut i benen. Men det är gött!

Nu; åka in till kontoret!


PISSDAG

Hade tyvärr en pissig dag på jobbet. Nya tag imorgon. Tror hela regionen var övertaggad för innan vi åkte ut och skulle börja sälja så hade vi regionsmöte och där utlovades priser i form av champagne, vin och cigarrer till de personerna/det teamet som vann tävlingarna. Kul men det var endast en tävling som avgjordes. Haha. Så imorgon är det nya tag. Sånna här dagar kommer.
 
Nu ska jag byta om och fixa lite här hemma innan det är dags att sova.

NY ARBETSVECKA

Det är måndag och det innebär ny arbetsvecka, kul! Hoppas på att denna veckan ska gå ännu lite bättre än förra veckan (även om jag hade en kanonvecka). Gör den det kommer jag vara helnöjd! 
 
Jag ska vara på kontoret 12.45 idag. Vi har veckomöte där vi pratar om föregående vecka och sätter upp individuella mål samt teamets mål med denna veckan. Jag kommer sätta upp som mål att jag ska sälja 5 alarm. En om dagen är mitt mål. Gärna fler, men i snitt en om dagen. Jag vann veckotävlingen förra veckan eftersom jag sålde flest alarm och har därför avgörande rösten av vad vi ska göra för budgetpengarna som vi antagligen kommer få. Alla team som tar sin månadsbudget (40 alarm) får 3000nok att hitta på något roligt tillsammans med teamet för. Så vi kommer helt enkelt lägga fram förslag och är vi oense är det upp till mig :) 
 
Väldigt mycket roligt som händer på jobbet nu... 
1) Min teamleader ska bada i havet.
2) Vi ska få pizza av vår regionschef eftersom vi tog vår veckobudget.
3) Jag ska få lunch av regionschefen för att jag hade turen att hamna på en "belöning" på performancetavlan.
4) Min region kämpar för att bli bästa region för 12 månaden i rad (blir vi det är det fest som gäller, likt när ett sportlag tar SM-guld). 
 
Ja. Väldigt mycket roligt. Så glad över att jag äntligen får vara en av dem som tycker det är kul att gå till jobbet! 
 
Min belöning ...
 

LEK MED APP

 

AKER BRYGGE

Vi tog bussen ner till Aker Brygge och drack varsin kaffe i solen. Pratade om livet och sådär med min fina pojkvän. 
 
SÅ. JÄVLA. NICE. 
 
 

GÅRKVÄLLEN

Vi var som sagt hos Fredriks kompis, Andres, igår. Vi handlade innan vi kom dit och köpte med oss pizza, chips och godis. Vi kom väl hem runt 03 någon gång så ja, vi hade väldigt trevligt. :) 
 

ÖKAR I VIKTER

Varit en sväng på gymmet idag med F. Kördcrosstrainer som uppvärmning och sen körde jag biceps och triceps. Ökade vikterna idag och det kändes jävligt bra.
 
 
Nu ska vi iväg till Fredriks kompis, Andreas, som är här över helgen. 

PANNKAKOR FÖR 8 FÖR 2

Kommer ut till köket och möts av detta. F är RIKTIGT sugen på pannkakor. Haha. Det kommer ta tid men det ska bli gott!


VECKOBUDGET

Första veckan som fullt team och vi tog veckobudget. 14st alarm var vår budget men vi tog totalt 17st. När vår regionchef fick reda på att vi hade satt 14st alarm som veckobudget sa han; är inte det ganska högt? Hur som helst, alla team på region 1 har blivit lovade pizza av vår chef om man klarade sin veckobudget. Och som jag ser fram emot den piazzan! Skönt att vi slipper jobba helgen också (de team som inte tog sin veckobudget igår kan fortfarande ta den idag eller imorgon).

På vägen hem igår hade vår teamleader köpt öl till oss, jag tycker dock inte om öl, men det var väldigt skön stämning i bilen på väg hem :) Var astrött när jag kom hem så somnade typ direkt efter jag ätit tacos...

Jag fick förresten en flaska vin av min teamleader igår också. Varför? Jo, vi bestämde att vi skulle ha en tävling igår när vi åkte ut till Sarpsborg. Den som gjorde första säljet (och som gjorde att vi klarade vår veckobudget) skulle få en flaska vin. Jag var helt säker på att Robin skulle ta det för han hade ett kundmöte kl 16. Detta mötet blev dock inte av och efter ett tag fick vi sms av Andreas, teamleader, att vi endast hade en kvar till veckobudget och då såg jag till att det skulle bli jag som fick det säljet och därmed en flaska vin. ;)


MORGONTRÄNING

Så skönt att träna på morgonen. Man blir fylld av energi. Nu ska jag iväg till jobbet :)


ISTÄCKT

Tyvärr blev det inget bad för vår teamleader idag. Sjön vi hade tänkt var helt istäckt. Så vi tar nog det vid hamnen vid kontoret imorgon. Bilder kommer!


NÄR MAN TYCKER OM ATT GÅ TILL JOBBET

Imorse regnade det här i Oslo vilket gjorde mig lite skadeglad med tanke på att min teamleader lovat att bada i eftermiddag. Men nu skiner solen, och det är jag ändå rätt glad över.

Kokar lite makaroner nu och sitter och skriver upp lite saker som jag måste göra när jag kommer hem till Sverige nästa gång. Lat som jag ibland är orkade jag inte gå till gymmet imorse pga regnet... Ångrar det lite smått nu men ska träna imorgon bitti och köra dubbelpass på lördag och/eller söndag.

Ganska pepp på att gå till jobbet idag för vi har teammöte kl 13 och det får man alltid sådan energi av. Dessutom tog jag min veckobudget i tisdags så jag har ju gjort "mitt" för denna veckan men självklart vill jag sälja mer. Klarar vi teamets veckobudget (14st och vi har nu sålt 10st, alltså 4st kvar...) så ska vår regionchef bjuda oss på pizza! DET SER JAG FRAM EMOT. Har inte ätit något annat än fryspizza sen jag kom hit för det är så jääävla dyrt med vanlig pizza. Haha. Och 4st larm till, det säljer vårt team säkert redan idag.


WE ACCEPTED THE CHALLENGE

Hemma från jobbet och har precis ätit. Nu väntar ännu ett vitlöksbröd i ugnen... Det har gått bra på jobbet idag också. Sålde ett larm och tjänade 1600kr+ på det. När vi åkte ut till Sarpsborg stannade vi till på McDriven som vi nästan alltid gör. Jag beställde två chees, standard.

Vädret bjöd på sol och 16 plusgrader och då passade vår teamleader på att lova att han skulle bada i sjön imorgon om vi sålde 4 st larm på teamet. Vi antog utmaning och vi sålde 4st larm.


VINDRUVOR & KVIKK LUNSJ

Som tack för att Linnea fick sova här inatt hade hon köpt med sig vindruvor och två kvikk lunsj. Så söt :) Vi ska nog gotta oss med vindruvorna ikväll. Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag beger mig till kontoret. Har varit träningsledig idag men ändå inte gjort ett skit. Förutom att ha FaceTimat med mamma och Molly. Skulle bli så lycklig om vi fick en lägenhet som är djurvänlig till maj. Saknaden efter min vovve är sjuk, tror inte att någon kan förstå...


VECKOBUDGET

Igår var det full rulle. Tränade först och sen kom Linnea hit innan jobbet för att lämna sina väskor. Hon bor på Hostel men hade inget rum nu eftersom Justin Bieber is in the town (!!). Haha. Så hon fick sova hos oss men på eftermiddagen igår så lyckades hon fixa en lägenhet så idag flyttar hon in dit. Roligt!

På jobbet gick det återigen bra. Fick ett sälj och tjänade nästan lika mycket som jag gjorde på två sälj igår. I måndags satte vi veckobudget på jobbet och jag sa att jag skulle sälja 3 larm. Igår uppnådde jag min veckobudget och har alltså tre dagar på mig att tjäna ihop lite extra. Har nu på två dagar (10hs arbete) tjänat lika mycket som på en vecka på fabrik. Nice, eller? Ja. Men nästa vecka kanske det går skit och då tjänar jag ju mindre bra.. Så ska inte vara för stolt nu. Men är lite stolt ändå. Jag har ett roligt jobb (och detta säger jag trots att det regnade igår!). Hoppas innerligt att det fortsätter gå bra för mig. Det är iofs mycket upp till mig själv. Jag vet att jag kan, nu är det bara att fortsätta.


500KR I TIMMEN

Hemma sent som vanligt. Har precis ätit nu och vi väntar på att vitlöksbrödet ska få lite färg. Mmmm. Vitlöksbröd.

Idag hade jag en riktigt bra dag på jobbet. Det första huset jag knackade på kom jag in och sålde på. Sen gjorde jag två press till varav ett blev sälj. Så idag har jag "dubblat", alltså gjort två sälj. Känns skitbra. Idag har min timlön varit 500kr/h. Detta kan skilja sig lite beroende på vilken provision man får för vilket sälj. Men hur som helst, IDAG var en mycket bra dag. Hoppas på en lika bra dag imorgon. ;)


KONDITIONSTRÄNING

Gick till FitnessXpress och körde ett konditionspass på 40 min imorse. Avslutade med lite squats men har sån jävla träningsvärk i lår och rumpa så blev bara 20 st. Nu ska jag laga lite mat innan det är dags att dra in till kontoret. I eftermiddag ska vi ut och sälja igen...

Man behöver aldrig vara orolig för att det inte ska finnas någon crosstrainer, löpband eller spinningcykel ledig. På bilden nedan ser ni typ 1/3. Om ens det.


TACOKVÄLL

Blev ingen andra träning idag, tyvärr. Jag satt och fikade så länge med Linnea så jag hann inte hem och hämta kläder innan Fredrik kom med bussen, och då blev det för sent. Gymmet stänger kl 19 på söndagar. Visst är det konstigt? Jaja, det blev tacokväll.

Just nu sitter Fredrik och fular sig. Typ sjunger svensk rap och hittar på texten själv. Börjar nog bli trött för skrattar åt allt... Haha. Snart blir det fiiilm.


WAYNES COFFEE

Har tagit en fika med Linnea på Waynes idag. Vi pratade om allt och ingenting. Mysigt. Riktigt skön tjej som jag lärt känna genom Securitas Direct. Vi gick utbildning ihop och började hänga en del då :)


PLAY HARD, WORK HARD

Har varit på FitnessXpress och tränat. Jävligt gott pass. Blir nog ett till senare ikväll när Fredrik kommer hem från jobbet. Just nu står jag och steker pannkakor till mig själv. Älskar söndagar.


SKADEGLÄDJE

Japp. Det är precis vad jag har. Igår tappade jag min iPhone när jag hoppade ur bilen. Den fick några sprickor på baksidan. Inget man behöver fixa, tycker jag. När jag kom hem från jobbet blir jag hånad och Fredrik sa "Typiskt dig, du ska aldrig få hålla i min iPhone". 
 
Idag när jag möter upp Fredrik som kommer med bussen från jobbet så tar han upp sin iPhone och visar mig en sprucken framsida. Då har han alltså tappa den. Hahaha. Idag är det jag som hånar.
 
 
 
 

NEW IN

 
Var på Elköp (Elgiganten) idag och köpte mig en kaffekokare. Fan va dyrt det är, men jag tog såklart den billigaste för 99 kr. Ska ju bara ha lite svart kaffe på morgonen och eftermiddagen så något mer avancerat behöver jag nödvändigtvis ännu inte även om det kan vara gott med latte.
 
 
 

PERFORMANCETAVLAN

Just det! Igår fick jag sätta upp min första lapp på performancetavlan -> alltså efter varje sälj man gör så får man sätta upp en lapp på tavlan me. sitt namn på (alarmet måste dock vara monterat hos kunden också, mitt monterades i torsdags fast jag gjorde säljet i onsdag). Har man tur kan man hamna på någon ruta där de har skrivit en belöning. En i mitt team fick till exempel en flaska vin. Securitas Direct lägger ganska mycket pengar på sin personal och gör det roligt för alla oss som arbetar där. Det är väl det bästa med jobbet. Alltid lika kul att komma dit, dock så suger arbetstiderna. Kommer hem sent om kvällarna, mycket pga att mitt team jobbar i Sarpsborg just nu också. Så förhoppningsvis kommer vi få ett närmare område snart. 
Hur som helst. Varje team har en budgett på 40 monterade alarm. Uppnår man budgett varje månad så får teamet 3000 nok att hitta på något roligt för. Sen finns det massor av andra roliga motivationsgrejer. 
 
 
 
 
 

MISS U

 
Saknar verkligen min Molly. Helt sjukt mycket. Familjen och vännerna också såklart men min hund är nog bland det värsta att vara ifrån. Vi har fått nys om en lägenhet som är billig och verkar bra och jag hoppas innerligt att den är djurtillåten. Detta får vi reda på på måndag. Jag kommer inte kunna bo kvar i Oslo om jag inte får hämta hit min hund. Det går bara inte. 
 
F ska sova nu eftersom han jobbar i helgen. Jag ska titta på en film och försöka glömma saknaden för en stund. FaceTimeade med mamma och Molly innan så det kändes bättre då. Imorgon ska jag FaceTima med min bästis.

BATTLE SCARS

En låt som går om och om igen hos mig här nu medans jag diskar. En låt vi i teamet brukar lyssna på när vi åker ut till vårt område.

Battle scars med Lupe Fiasco och Guy Sebastian.


00.25 KVÄLLSMAT

Idag blev vi extra sena hem från jobbet pga att en säljare i mitt team satt på press till kl 22.30. Men så blir det ibland. Jag slänger i mig lite käk men vill mest av allt bara gå och lägga mig. Så trött.


SKATTEETATEN

Har precis varit på Skatteetaten (Skatteverket) här i Oslo och ansökt om skattekort. Skönt att slippa tänka på det. Nu är jag hemma igen och ska äta något. Börjar jobba 11.30 idag pga att vi ska gå igenom closing med teamet.


FÖRSTA SÄLJET

Fan va gött! Tredje dagen på jobbet fick jag mitt första sälj. Energikick! Imorgon ska jag kriga på som fasen. Gjorde dessutom en presentation till fast då utan sälj, tyvärr. Jag har utvecklats och lärt mig hur mycket som helst på dessa tre dagar. Känns kul. Hoppas det går ännu lite bättre imorgon.. :)


DAGENS (KVÄLLENS) UTSIKT


FÖRSTA DAGEN SOM SÄLJARE

Yes. Då var dagen här. Min första dag som säljare på Securitas Direct är idag. Ska bli jävligt roligt att testa på. Vi får väl se om jag skrattar eller gråter när dagen är över.

Jag ska in till kontoret lite tidigare idag för att gå igenom lite grejer med min teamleader. Sen är det veckomöte med teamet och sen är det dags att ge sig ut. Jag har en spännande dag framför mig.

Lycka till Cristin.


HURTBULLE

Har varit på Fitness xpress två gånger idag. Först vid 11.30. Ca 1,5h träning. Mycket olika övningar. Andra passet, kl 18 bestod av 30 min crosstrainer och benböj. Hurtbulle.


MY LOVE


SEIGMENN

Det blir en myslöööördag.


20KG KÖTT

Fredriks mamma och hennes sambo knackade på här runt kl 13. De fyllde vår frys med 20 kg kött. Fläskfilé, köttfärs och kotletter. Nu ska vi nog klara oss ett tag. De hade också köpt med sig fullkornsris (till F), ketchup, oboy & choklad. Tv och tvättställ + en extra uppblåsbar säng. Vi fick också en dammsugare som inflyttningspresent. Så sjukt snällt av dom!


TO MUCH

Okej. Inatt har jag drömt om jobbet. Drömt om min första dag som säljare på jobbet -> drömt om måndag. Sjukt. Allt jag gör nu för tiden är att prata och tänka på jobbet. Och nu drömmer jag visst om det också. I drömmen gick det iofs bra men nä, nu har jobbet blivit lite fööör mycket av mitt liv. Ska försöka koppla bort jobbet från tankarna med en film och lite choklad. Sen blir det en stadig frukost. Godmorgon, lördag!


BLACKBERRY

Slängde precis iväg ett sms till en kollega. Skrev halva smset och råkade då trycka på 'send' knappen. Fattar heller inte hur man får fram å, ä & ö...

Gillar iPhone.


PLUGG OCH SAKNAD VOVVE

Efter jobbet har jag mest pluggat på min säljpärm samtidigt som jag äter Pringels chips. Har också tränat på Fitness xpress idag. Är helt slut i kroppen (och huvudet inför all information de senaste dagarna). Hade redan träningsvärk i ben och armar och efter dagens pass kommer jag säkert ha det i mage, rygg & axlar. Men träna är kul!

Det blir sängen för mig nu. Saknar min vovve något så sjukt mycket. Fyyyy. ;( Min mysvovve.


SECURITAS DIRECT

Snart är utbildningen klar. Bara en dag kvar. Har det verkligen skitkul. Livet är bra, riktigt bra. Idag fick jag ett team. Ska hänga med de ut imorgon när utbildningen är klar. Kuuuul.


FITNESS XPRESS

Igår fixade sig kranen i köket, vi slipper alltså nu diska på toan. Skönt! Idag var det dag 2 på säljutbildning för Securitas Direct. Hade en asbra dag. Längtar tills imorgon. Underbart att ha den känslan. Efter jobbet gick jag och F till Fitness Xpress och tränade. Vi var där igår och köpte gymkort. Sjukt stort gym med två våningar och alla tänkbara maskiner och redskap. Det fanns också en rullande klättervägg som jag är lite sugen på att testa... Vi får se.


FÖRSTA DAGEN PÅ NYA JOBBET

Kl 09.30 var jag på plats på Securitas Direct. Kl 10 började vi utbildningen och höll på till kl 16 ca. Jag ser fram emot att gå till jobbet imorgon kan jag säga. Otroligt skönt att inte ha någon ångest. Men vem vet.. Ska inte säga för mycket. Det kanske kommer senare, nästa vecka typ. För det är då vi ska börja sälja. Men, nä. Hittills tycker jag det verkar sjukt kul.


DAY 2

Kan inte påstå att vi gjorde allt för mycket idag. I alla fall inte fram till klockan 17... Vi köpte varsitt 30-dagars kort för buss/tåg/trikk/tunnelbana/båt. Sen åkte vi ut till mitt jobb så att jag säkert hittar imorgon (är inte världens bästa på det där...). Vägen dit var väldigt enkel så borde inte vara några problem. Ska bli spännande med utbildning imorgon! Vi tog en löptur på 30 min och körde lite övningar här hemma i lägenheten efteråt. Är lite kluvna över hur vi ska göra med gymkort eftersom vi kommer ha flyttat om en månad. Det löser vi!


Dag 2 i Oslo

 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus