SMEE09

Igår fick jag min SMEE09-bok som Johanna E och Emma hade som projektarbete i trean. Det måste ha varit ett jävla jobb och det tog nog lite längre tid än vad de trott att göra typ 15 böcker. Boken var i alla fall riktigt rolig att läsa, saknar min gymnasieklass! ❤ Varje elev i klassen har sitt eget uppslag i boken, och så står det lite om intressen, vad man gör om 10 år, bästa minnet från SMEE09 och sitt favoritcitat. Det roligaste var att läsa allas bästa minne från SMEE09 :') Sen fanns det också två sidor med roliga och knäppa citat som vi i klassen sagt på lektionerna. De flesta står Johan för :) Sen fanns det också massa bilder från våra klassresor och klassfester och till sist var det bilder på skaparna av boken som jag nämnde tidigare, Johanna E och Emma!
 
 
 

MITT TRÄNINGSPASS

Ja, jag tränar ju fortfarande hemma tyvärr. Men så fort jag flyttar upp till Göteborg ska jag köpa gymkort och börja träna på riktigt. Fick en kommentar för någon vecka sen om vad jag gör för övningar när jag tränar så tänkte att jag kunde skriva upp dem här. Det var tyvärr inte så lätt att ta kort på mig själv genom spegeln när jag gjorde dem eller efteråt för jag darrade så mycket. Tränar jag ihop med någon så är det ju lättare att visa men dessa övningar gjorde jag idag (vet inte vad man ska kalla alla på svenska):

Jumping jacks
Wall sits
Armhävningar
Situps
Stepups med stol
Squats
Triceps dips med stol
Plankan
Höga knän
Utfallssteg
Armhävningar med rotation
Sidplankan

Gör varje övning i 30 sekunder, sen vilar jag 10 sekunder. Gör denna listan tre gånger. Väldigt simpel träning som man kan göra hemma eftersom man inte behöver något mer än en stol :)


A WALK IN THE WOODS

Klockan nio gick jag och Amanda ner till elljusspåret och gick ett varv med Molly. Det började småregna så vi bestämde oss för att gå hem igen efter ett varv, men hade väl egentligen tänkt att gå två. Jag dricker lite kaffe nu (och äter Marabou) samtidigt som jag försöker få tag på veterinären men det verkar vara helt omöjligt. Jag ska träna en stund snart och sen gå ner till farmor och farfar. Skönt att klockan bara är elva. Och det är fredag idag också, så gött!


HÄNGT MED BÄSTIS

Ja, vi har hängt i stort sett hela dagen, jag och min bästis. :) Vi kollade först på sista avsnittet av Desperate Housewives. Fattar inte att ingen av oss sett det, förens nu då. Känns i alla fall skönt att man avslutat det nu samtidigt som det är lite tråkigt. Därefter drack vi i alla fall kaffe och fikade lite. Pratade om allt möjligt. Timmarna bara flög iväg. Vi avslutade kvällen med att ta en promenad och bestämma att vi skulle ta en runda på elljusspåret imorgon bitti. Nu ska jag äta kvällsmat och betala räkningar. Godnatt


INGET SVAR

Jag får verkligen inte tag i veterinären eller Mollys "frisör".Har ringt fem gånger till vardera och det är antingen inget svar eller upptaget. HALLÅ?!!! Jag skulle gärna få det inbokat här nu innan 16 sep. Jag och Amanda har i alla fall varit på systemet och köpt förköpsbiljetter till helgens festlighet! Jag har även bokat spatid till mig och mamma, duschat Molly, bytt lakan, skickat iväg bekräftelsebrev till Marabou och nu har jag också "fixat" min lunch. Hehehh. Det blev så avancerat som en Billys panpizza. Jag försökte rensa mitt rum innan inför min flytt till Göteborg, men jag har inte så mycket att rensa. Allt jag har vill jag ha eller behöver jag. Det var några tröjor som jag inte använt på flera månader som jag sorterade bort. Slängde några leksaker som Molly hade också, nu får alla äntligen plats i hennes lekkorg.

Nu ska jag äta min snabbpizza och äntligen kolla på det sista avsnittet av Desperate Housewives. Jag ville aldrig se det när det sändes på TV för jag blev så ledsen över att programmet skulle ta slut. Sen gick tiden och jag glömde av det men nu har jag skaffat viaplay så nu är det dags. Spännande. Ska se det på min lilla dator som Fredriks pappa har fixat och som jag nu har börjat kunna använda. Har inte haft dator sen jag slutade skolan... Hehhe (för snål för att köpa en).


LUGN TORSDAG

Godmorgon. Äter frukost och kollar på Desperate Housewives. Har lite småfix att göra idag. Typ aktivera mitt nya bankomatkort, boka tid för vaccination för Molly + klipptid, fixa med "drömdagen" jag vann med Marabou, jag och mamma ska boka en spakväll. Ska sen vidare till Gislaved för att köpa förköpsbiljett och dricka på systemet :) Blir ändå en väldigt lugn torsdag. Jag mådde så fruktansvärt dåligt igår när jag kom hem vid 22. Hade ont i hela kroppen och det liksom stack i armarna. Vet inte varför. Kanske för att jag inte gjorde mycket annat än att åka buss igår...


STYRELSEMÖTE

Kl 19 hade jag styrelsemöte med Unga Aktiesparare Jönköping. Vi gick igenom höstens alla event och planeringen kring dem. Nu när jag flyttar till Göteborg vet jag inte hur det kommer bli med mig och UA styrelsen. Jag kommer inte kunna medverka på alla möten och heller inte på alla event som vi anordnar men vi ska testa och se hur det går. Jag har hand om att fixa sponsring till eventen typ. Något som jag kan sköta från distans, men det kanske blir så att jag ger mer än vad jag får, eller vad man ska säga, i och med att jag sen inte kommer kunna ta del av allt? Jag ska testa i alla fall, för det är roligt och jag vill vara en del av det!


JAG HAR FÅTT JOBB

Fyfan vad skönt. Den 16 september börjar jag jobba på DM/TM i Göteborg. Jag var där nu och skrev anställningsavtal. Det var här jag var på intervju. Det är fasta tider, fast lön och en timmes lunch. Det kan verkligen inte bli bättre. Mina arbetsuppgifter är besöksbokning per telefon, dataregistrering, kundkontakt och andra administrativa göromål. Jag kommer ha olika konsulter och fixa med deras veckojournal, boka in olika besök dem ska på osv. Konsulterna håller på med läkemedel så jag kommer ringa läkare och vårdcentraler. Ska bli så kul! Längtaaaaaar.


BREAKFAST NR 2

Är just nu på bussen frånBorås till Göteborg. Jag var sjukt hungrig när jag kom fram till Borås och då åt jag ändå fiberhavregrynsgröt till frukost... Det ska man ju stå sig ett bra tag på? Köpte med mig kaffe och fralla till bussen i alla fall. När jag skulle kliva på säger busschauffören att jag inte får ta med mig kaffet in. Jag blev helt chockad och sa att han måste skämta, jag behöver tyvärr mitt kaffe! Han muttrade lite surt om att jag var tvungen att vara försiktig så att jag inte spiller något (klart jag inte spiller något)... Jag är framme i Göteborg typ 11.10 och vad ska jag göra då, fram till klockan 13.15? Jag har ju inget bankomatkort så kan inte shoppa något, inte för att jag hade gjort det ändå kanske, måste fan hålla i pengarna nu. Över 20.000 har gått åt sen jag kom hem från Oslo så nu får jag skärpa mig. Jaja, jag hittar väl på något...


MORGONTRÖTT HUND

Jag måste ha världens mest morgontrötta hund. Vi gick upp vid sju för att gå ut och gå men Molly stannar hela tiden och vägrar gå, vilket hon aldrig gör annars. Kan gå med henne i tre timmar utan att hon klagar om det är mitt på dagen eller kvällen. Jag drog med mig henne i tio minuter idag sen pallade jag inte mer, hade ju tänkt gå i en halvtimme, därför vi gick upp 07. Jag är också jävligt trött för det var ett bra tag sen jag gick upp såhär tidigt, och såklart ett tag sen Molly blev väckt så här tidigt också.. När jag börjar jobba igen är min tanke att gå upp kl 06 för att ta en promenad med Molly i 30 min. Jag som till och med tänkte tanken om att vi skulle börja jogga en runda på morgonen (slog bort den tanken rätt snabbt ändå, jag hade aldrig orkat?!). Nu ska jag duscha och göra mig i ordning, om cirka en timme går min buss till Borås, sen vidare till Göteborg. :)


TV TISDAG

Nu börjar en perfekt TV tisdag. Förut var det alltid Desperate Housewives men nu är det ju Svenska Hollywoodfruar. Men först Idol 2013! Idag är det Stockholms tur. Längtar tills det blir Göteborgs tur. Vet en som sökte där och det vore skitkul om han gick vidare :) För övrigt har jag bokat mina resor inför imorgon. Tror jag hinner med allt. Blir mycket resande nu. Inte det roligaste, eller det billigaste. Hatar att lägga pengar på resor... Åker i alla fall till Göteborg 08.33 imorgon. Och är hemma igen 21.55, då har jag hunnit med mitt möte i Jönköping med Unga Aktiespararna.

Nehe, nu blir det mys ❤


KRIF KICK OFF

Slänger upp några bilder från KRIFs kick off som vi var på i lördags. Det var helt okej trevligt på Putt Inn men roligast när vi kom tillbaka till huset såklart. Körde lite Beer Pong och sådär och Emmelies pojkvän, Jigge, blir så jävla rolig när han är lite onykter. Pratar om så roliga saker, hahah! Skrattade så att tårarna rann ett tag ;D


PÅ VÄG HEM

Jag är på väg hem nu. Det blev en extra väska för jag hade min dator och två påsar proteinpulver hos Fredrik att ta hem. Plus att mina skor nu får ligga i väskan istället för i en kasse. Jag är hemma runt två tiden och då ska jag träffa Amanda. Måste sen köpa biljetter tills imorgon. Jag hoppas verkligen att jag hinner med allt jag vill göra imorgon. Ska bland annat till Göteborg men sen borde jag vara i Jönköping kl 18 för ett möte och det vill jag inte missa. Det är sommarvärme här i Blekinge och tror det är något liknande hemma också. Vilken jävla bra sommar vi har haft i år!


BAKOMATKORT STULET

Av bankomaten. Jag skulle ta ut 200kr och stoppar i kortet utan att läsa på skärmen. På skärmen stod det att bankomaten var ur funktion. Upptäcker detta när mitt kort sitter fast i den där förbannade maskinen. Blev så arg. Jag som ska åka hem imorgon och behöver kontanter. Dessutom åker jag till Göteborg på onsdag och kam behöva kontanter då också om jag inte fått ett nytt kort.
Vi var i Karlskrona och gick på stan när det hände. Jag sprang in till Swedbank och bad en av dem som satt där att hjälpa mig trots att det var typ 5 pers som stod i kö. Han var snäll och gick med mig men det var tyvärr inget han kunde göra åt saken. Jävligt dåligt att personalen på Swedbank inte kan öppna sin egen bankomat. Men men. Fanns ju inte direkt något vi kunde göra åt det så jag fick helt enkelt spärra kortet. Jag var inte så sugen på att gå vidare så vi åkte hem efter detta hade hänt... Jag fick i alla fall med mig ett par snygga mjukisbyxor hem från Nike :) Nu lagar vi mat och snart är det dags för idolmys här hos F :)


READY FOR A GOOD WEEK?

Jag är redo för en bra vecka. Och kan ju säga att min måndag började riktigt bra. Fick ett samtal som gjorde mig riktigt glad. Nu längtar jag till onsdag. Men idag ska i alla fall jag och Fredrik åka in till Karlskrona. Han hade tester nu på morgonen men han kommer nog hem när som helst. Han har varit borta ett bra tag nu... Jag har gjort i ordning mig så jag är redo att åka när han kommer. Jag blir så uttråkad av att bara sitta och vänta... Solen skiner i alla fall som vanligt i Ronneby så det ska bli gött att gå på stan lite, blir nog en glass i solen också :)


BAKISSÖNDAG

Ja. Vi har tittat på film i stort sett hela dagen. Vid fem tiden gick vi ner till stan för att käka pizza och nu är vi hemma för att titta på film igen. Varken jag eller Fredrik har mått dåligt idag, skönt. Tror det är vissa andra här i huset som har gjort det dock ;)


SATURDAY PREP

Alltså. Smirnoff. Så gott! Första klunken är så god. Jag sitter här och smådricker lite samtidigt som jag äter dumle snacks och målar naglarna. Har fönat håret så nu har jag egentligen bara sminket kvar. Fredrik kommer nog hem snart. :)


ETT MISSTAG JAG ALDRIG LÄR MIG AV

Godmorgon lördag. Idag blir det nog en bra dag. Jag sitter och äter frukost och Fredrik har precis åkt iväg för 5-kamp med laget. Runt 12tiden ska jag, Emelie och Anna gå ner till systemet. Det är jättefint väder idag, eller just nu i alla fall. Killarna kommer väl hem runt 16 tiden kanske. Är faktiskt inte säker men vi ska hur som helst vara på PuttIn kl 18 för KRIFs kick-off. Ska bli kul!

Imorse när jag skulle koka gröt så glömde jag ta bort skärbrädan från diskbänken. Den stod precis bakom stekplattan och var av plats. Självklart tänkte inte jag på att den skulle smälta... Typiskt. Och det är väl andra gången det händer hos Fredrik. Jag får vara snäll och köpa en ny skärbräda till honom... :)


VINST TILL KRIF

Jag har varit på hockey. Fredriks lag spelade träningsmatch mot Tranås. Fredrik gjorde två mål. Ett utan assist och en "Foppa". Sedan fick han en tackling där han voltade ganska högt men landningen gick bra. Han har lite ont i huvudet och i ena axeln. När man som flickvän sitter på läktaren och detta händer mitt framför ögonen på än, då kan jag säga att hjärtat stannar. Men som sagt, det gick rätt bra och han kunde fortsätta spela. Riktigt synd att det inte var en riktig match.. He he. Jag gjorde i alla fall tacos till honom när han kom hem. Uppskattat :)


LÄNGESEN VI SÅGS

Yes då har jag kommit till Ronneby, eller aa jag kom ju igår. Var typ en månad sen jag och Fredrik sågs sist ❤ Igår käkade vi mat och kollade på filmen Blitz. Sen åt vi nötter och efter det glass.

Idag sov vi länge. Sen har vi varit på BK och käkat och handlat på systemet. Nu ska Fredrik vila upp sig inför matchen ikväll. Jag ska äta lite glass :)


TORSDAGFÖRMIDDAG

Jag hade ett tandläkarbesök nu kl 10. Var lite nervös inför det eftersom jag inte tycker mina tänder är så fina, men kvalitén på tänderna gick visst inte att få bättre. Och det är ju det som tandläkaren bryr sig om. Tur det! 380kr för en undersökning är ju inte sååå farligt, men fyfan om jag nu går och får ett hål i en tand, då måste jag ju betala för lagningen. Vill inte ens veta hur mycket det skulle kosta... Jag har också varit på möte hos min bank. Vi har pratat flytt och sådär. Nu ska jag packa klart för om typ 1,5h går mitt tåg till Ronneby :)


HUR MÅNGA KRAMAR FINNS DET?

Hanna frågade om jag ville följa med på bio ikväll, och ja. Idag ville jag det. Så vi blev ett gäng som åkte och såg "Hur många kramar finns det i världen". En väldigt fin film tycker jag. Och rolig. Tycker att Ebbe är så otroligt söt. Han känns typ som världens snällaste människa. Och Per Moberg gjorde ju inte precis filmen sämre. Bra film alltså. Jag missade ju dock Idol men det går ju att se på TV4 play. Nu ska jag dock packa för imorgon är dagen fullspäckad fram tills att jag sätter mig på tåget kl 12.46. Tandläkarbesök och bankmöte. Sen ska jag hinna gå en ordentlig promenad med min fina vovve som jag sen kommer lämna hemma hos mamma i några dagar.


LUNCH MED VÄNNER

Idag kom Hanna, Pau och Amanda hem till mig för att käka lite lunch. Vi käkade kycklingsallad och vitlöksbröd. Riktigt gott. Blev proppmätt. Och det var kul att göra det hemma, annars brukar det bli att man beställer det på restaurang eller köper i en salladsbar. Nu är jag hos farmor och farfar lite. Dricker en kopp kaffe. Men snart ska jag gå hemåt igen och fixa lite. Måste verkligen städa lite på rummet idag...


HÅLLER TUMMARNA

Jag mår illa, på riktigt, när jag ser mina jävla fikabilder i förra inlägget. Blää. Jag smällde i mig två cheese innan jag satte mig på tåget. Behövdes, men det var inte tillräckligt. Nu sitter jag i alla fall här och läser lite. Skönt. Sen blir det raka vägen hem till idol och svenska Hollywood fruar. Yeey!

Håller tummarna för att min intervju jag var på idag gick bra. Eller för att någon butik helt plötsligt är i behov av personal trots att inte en enda jag var inne i var det idag. Men hoppas mest på min intervju. FASTA TIDER, FAST LÖN ❤ Men annars är det bara att kämpa på. Om det ska bli något av sitt liv får man själv ta ansvar för att det ska hända.


FIKA 1 OCH FIKA 2

Jag är helt slut. För det första så steker solen som aldrig förr (känns det som) i Göteborg. Men jag har jeans och tröja på mig så det kanske förklarar varför jag dör av värme... Och inte nog med det, jag har släpat runt på min bag också. Jag har i alla fall sprungit runt på stan. Och nu har jag precis varit på intervju. Jag har ingen aning om hur den gick. Pokerface. Jag väntar på att Emma ska sluta nu. Och tar samtidigt min andra fika idag. Jag behöver egentligen mat. Men orkar liksom inte. Vill bara sätta mig på tåget och komma hem nu. Är så trött.


I GÖTEBORG

Jaha. Då befinner jag mig i Eriksberg. Hos Emma. Ska ut imorgon och söka lite jobb samt hälsa på Emma på jobbet för att eventuellt jobba där. Ååå jag håller tummarna för det. Skulle vara så skönt med ett jobb som ligger mitt i stan, fast lön, fasta arbetstider och en timmes lunch. Skulle vara så bra! Håller tummarna. :)

Hur som helst. Vi har kollat på Idol, så kul! Nu kollar vi på "Min bäste väns bröllop".


SOPHIA GRACE AND ROSIE

När jag åt middag tidigare idag så var det Ellen DeGeneres på TV. Sophia Grace och Rosie sprang in och jag blev så glad. Alltså, de är så söta! Och tydligen är de med i något program som heter Sam & Cat på Nickelodeon. Så sjukt. Allting började med att Sophias mamma spelade in dem när de sjöng Nicki Minajs låt Super bass. Ellen bjöd in dem till sin show och de har nog varit där ganska många gånger nu. Hur söta är dom inte?! Ska man ha ungar så får man ju hålla tummarna för att de blir så söta som Sophia och Rosie.
 

LEVERANS PÅ POSTEN

Idag fick jag hem två likadana paket. Yes. Där kom min dubbelbeställning av strumpor. Hahah. Jajja, det går ju alltid åt. Riktigt sköna var dem så det var ju bra. Nu har jag alltså 24 st sportstrumpor och 24 st vanliga vita strumpor.


SAKNAR RUTINER

Godmorgon! Sov alldeles för länge idag. Ligger nu i soffan med vovven och kollar på Sjunde himlen. Alltså. Vilket liv. Men snart får jag rutiner igen. Eller? Kommer vara guldvärt i alla fall. Nu ska jag dricka en kopp kaffe och sen ska jag fan ta tag i den här dagen.


IT'S RAINING OUTSIDE

Jag och Molly gick till affär för att handla. När vi väl gick var det skönt ute. Jag tog med mig ett paraply ifall ifall men trodde inte jag skulle behöva använda det... Tills vi är typ 200 meter från hemmet igen. Himlen öppnade sig och det öste ner stora regndroppar. Jag var snabb upp med paraplyet men stackars Molly hade ju inget skydd. Var typ som att regndropparna gjorde ont på henne. Vi klarade oss undan helt okej ändå.

När jag kom hem stekte jag pannkakor. Det tar så jävla lång tid men fan va gott det är. Nu är jag jävligt mätt och ska titta på Two and 1/2 men :)


DAGENS HETA LOOK

Ha ha ha. Eller inte. Jag piggnade till lite efter en ordentlig måltid och en promenad med Molly. Det är grått och trist ute men det var liksom skönt att andas in den friska luften. Nu ska jag läsa en stund. Jag fattar inte hur det inte kan gå någonting bra på TV?! Det är söndag, TV tablån borde vara proppad med bra serier och gamla filmer typ.


50ÅRS FEST, 20ÅRS FEST & KRÄFTSKIVA

I'm alive! Men bara nästan. Har legat i soffan hela dagen. Huvudvärk och går lite sådär med maten. Undra vad vi ska äta idag. Är lite hungrig ändå. Pannkakor eller tacos vill jag ha.

Gårkvällen blev hur som helst väldigt lyckad. Först var det ju 50års fest här hos mamma. Vi åt god mat och en av mammas kompisar hade ordnat med en jätterolig quiz som jag och syrran ägde på! Sedan drog jag till Sofie, hon fick sin present och vi drack lite cider ihop men de skulle dra vidare till Sigges efter en stund och det var inte aktuellt för mig. Då blev det att svänga förbi Sara och Sebben som hade haft kräftskiva. Det var lite folk som jag inte kände men såklart var många bästisar där, så det var jätteroligt! Kl 04 imorse någon gång kom jag hem och nu är jag inne på mitt fjärde glas Oboy.

Vi hade dukat upp på balkongen och det serverades bubbel när gästerna kom. Lite lätt tilltugg stod på bordet i form av vitlöksbröd som vi gjort i skivor, lagt på lite olja och lite extra vitlök, sedan fick de stå i ugnen i 7 min. Till det hade vi hemmagjord tzatziki. Så gott! Det ska jag lätt göra snart igen.

Mamma och kompis Hasse som fyllde 49 år igår.

 
 
Mamma fick lite konstiga grejer från sina jobbarkompisar. I och med att de jobbar inom vården så hade de fixat ... aa vad ska man säga. Vet egentligen inte exakt vad det heter men "kiss&bajspåse". Haha. Kisspåsen var fylld med sprit och bajspåsen hade chokladpraliner i sig. Lite kul...
 
 
Vi firade ju mamma i Göteborg på hennes födelsedag. Hon fick ju en hel del av oss men vi hade en liten present kvar som vi sparat till festen. Fint va? ;)
 
 
Mamma, storasyster och jag. Innan jag åkte vidare till Sofie. Hos Sofie var det fullt med folk men tog inget kort där...
 
 
Och här har vi bästis i full gång och dansar lite. Hahah. Jag hade i alla fall jätteroligt igår. Och ja, idag. Idag mår jag som jag förtjänar. 

PREPARING THE PARTY

Förberedelserna är igång. Jag har väl inte gjort allt för mycket. Nu ligger jag i soffan och äter lite choklad samtidigt som jag tittar på Friends. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig ikväll. Jeans + snygg topp eller klänning? Funderar på att locka håret, men orkar man? Jaaaaa. Man orkar. Eller? Tråkigt bara att mitt hår blir rakt efter typ 2h... Fattar inte varför?


EN SÅN DAG, I WISH

Det regnar och är grått ute. Det är lördag. Jag ligger fortfarande kvar i sängen. Molly ligger och sover på mig. Jag önskar jag kunde få frukost serverat i sängen. Kolla på Sex and the City. Och bara ligga här hela dagen. Hur skönt hade inte det varit? På dagens schema står det dock helt andra saker. Mamma ska ha 50års fest kl 18, sedan ska jag vidare till en kompis 20års fest. Och, EVENTUELLT, efter det så ska jag till Sara och Sebben där de haft kräftskiva. Men nu, frukost. Ärggröra ❤


GRILLMYS HOS PAPPA

Spenderar kvällen hos pappa. Vi har ätit grillad fläskytterfile, grillad majs, pommes, sallad och beasås. Nu har vi precis spelat lite spel och ska titta på en film med lite popcorn. Molly är med här också. Väldigt mysigt här ute på altanen.


MY NEW BLACK JEANS

Idag kom mina nya jeans på posten från H&M. Och de sitter som en smäck, speciellt i baken ;) Lite halvglansig yta vilket gör att det inte fastnar massa skit på dem. Nöjd som fan!


BIRTHDAY GIFTS III

Lite fler födelsedagspresenter. Fick ju som sagt alla cocktailglasen från Carolina Gynnings kollektion. Så glad! Kom från lite olika personer. Bästis, Carro, Sara, Sofie, Mikaela, Johanna, Dennis, Andreas och Kosta. Perfekt verkligen! Carro gav mig också en bodyspray från Victorias Secret och den doftar såklart himmelskt! Fick en söt flaska vin av Klara. Smirnoff, choklad och en ram med en text och ett kort från när vi var riktigt små av Josephine och Jasminka. Tre kilkompisar hade köpt presentkort på systembolaget och skrivit väldigt fint på kuvertet ;) Av Bea fick jag en mysig ljuslykta. Av bästis fick jag också ett kort där hon skrivit att vi ska ut och festa i Göteborg, och att hon bjuder. Fantastiska vänner, allihopa! ♥

 
Av Fredriks föräldrar fick jag pengar att köpa vad jag ville för. Jag ville köpa något som man kan ha länge (typ hela livet) så då bestämde jag mig för Kosta Bodas "hot lips" från deras serie Makeup, och dessutom tre stycken böcker. Tänk snabbt och långsamt, Det blir alltid som man tänkt sig och Den globala entreprenören. De är på väg hem till mig nu från Adlibris.
 
 
Jag har fått pengar från släkten i Norge och jag har funderat lite på vad jag kan köpa för dem. Det lutar mot att köpa en högtalare till min iPhone från apples hemsida. Mer exakt en högtalare från Beats by Dr. Dre Pill Speaker. Men jag undrar hur bra ljuder egentligen kan vara när det kommer från en sådan liten högtalare. Aja, för 1790kr borde det ju vara ganska bra ljud i den. Ska se
om jag hittar lite recensioner.

Av farmor och farfar fick jag två vinglas av Carolina Gynning samt pengar. Köpte 5 tallrikar från Gerbera för lite av pengarna. Tror jag ska köpa ett par nya löparskor för resten. Eller så kanske man ska köpa skålar från Gerbera för resten? Vilka problem man har...
 

COSY MOVIE

Jag och mamma tittar på en film som går på TV8. Julia Roberts har huvudrollen. Lyckan, kärleken och meningen med livet heter den. Jag tycker den är jättebra. Molly ligger och myser. Jag har precis druckit en kopp te. Det enda som saknas nu är F.


LITE ÄRENDEN

Jag och mamma är på väg till Gislaved. Ska göra lite ärenden. Jag ska till exempel byta de cocktailglas jag fick i lördags eftersom jag redan hade ett och fick några likadana. Sen ska vi handla till mammas fest som är nu på lördag. Amanda kom till mig vid 12 tiden. Vi käkade och snackade lite innan hon skulle till jobbet. Jag har fruktansvärd träningsvärk i benen. Funderar på om jag ens klarar av att träna idag?! Lutar lite mot en långpromenad med Molly istället...


JAG VET ATT JAG SKA DIT

Godmorgon. Hur skön är inte känslan när man bestämt sig för något. Även om beslutet kanske suger så känns det samtidigt helt rätt. Man måste liksom leva för sig själv och göra det man själv vill och framförallt MÅR BRA av.

Nu ska jag ta ut Molly för att hon ska få kissa. Sen ska vi äta frukost framför Desperate Housewives. Bjussar på en bild från igår. Molly och Boss flåsar ikapp efter att ha sprungit och jagat varandra :)


ÄLSKAR, ÄLSKAR INTE

Jag och Molly tog en kvällspromenad med Hanna och Boss. Gick en runda och sedan lät vi hundarna springa fritt i Hannas trädgård. De är så sjukt söta ihop och det är så kul att titta på dem när de leker. Jag såg lite halvt på Sverige-Norge matchen och efter den har jag läst i Gossip Girl. Upptäckte för några dagar sedan att jag bara är på näst sista boken. Älskar, älskar inte. Måste se till att läsa ut den nu så jag kan köpa och läsa sista boken också.


CARDIO CIRCUIT

Idag var det cardio circuit på schemat. Dödens efteråt men har hunnit återhämta mig nu. Känner mig ändå helt slut i kroppen och det är en otroligt skön känsla. Skulle typ kunna gå och lägga mig och sova nu. Men jag få vänta några timmar till tills jag gör det. Nu ska jag laga mat. Svårt. Är så dålig på det. Får se om jag kommer på något bra. Lutar lite åt att koka makaroner och typ steka till en biff eller bara blanda ihop makaronerna med en burk makrill... Standard när jag måste göra mat själv och har tränat ;)

WHEY proteinshake med smak av päronsplitt. Den är så god. Ibland känns det som att jag endast tränar för att få dricka en päronshake efteråt ;)

Instagram: cristinhelgebring


DINOSAURIUM - HALMSTAD ARENA

Igår när jag var i Halmstad hos Johan fick han ett telefonsamtal av sin kompis Linus. Linus ville att Johan skulle följa med till Halmstad Arena där det hölls en dinosaurieutställning. Världens största och mest kompletta till och med. Och eftersom vi egentligen inte hade något bättre för oss (vi var inne på vår andra kopp kaffe) så tänkte vi att det kunde vara kul. Och det var rätt häftig. Svårt att föreställa sig att dessa djur faktiskt har levt. Vissa skelett var upp emot 300 miljoner år gamla. Utställningen har redan visats i Australien, Tyskland, USA, Kanada, Korea, Frankrike, Italien, Finland, Japan, Taiwan och Cypern. Utställningen har varit i Sverige förut, fast i Göteborg och Norrköping. Jaja, hur som helst. Det var rätt häftigt! Men som sagt, svårt att föreställa sig att dessa djur faktiskt levt...
 
 
Hur sjukt är inte detta då? Den där långhalsade dinosaurien åt 200kg mat om dagen.
Växter. 200kg. Hur hann den ens det? Den kan ju inte haft tid till att sova?!

LÅNGPROMENAD

Det var lite kyligt idag. Men vi gick i ett bra tempo så vi jobbade upp värmen själva. Jag och Molly mötte Josephine vid 10. Vi var hemma igen 11.30. Skönt med en lång promenad med en kompis. Josephine söker jobb i Borås och jag i Göteborg.


INSANITY

Fyfan. Åtta övningar. 1 min på varje. Jag är dödens. Skojar inte. Är svettig som fan. Dricker just nu min proteindryck. Asgod. Päronsplit. Dag 1 med dessa övningar. Bara 59 dagar kvar.... Hehhhe. Tror jag sträckte ljumsken. Hoppas smärtan går över tills imorgon. Började min dag med en 4km runda med Molly också. Vi gick och sprang lite. Molly var nog för trött för att springa för så dålig som hon var idag har hon aldrig varit. Lär ju ha träningsvärk i hela kroppen imorgon. Lets do this!!


I HALMSTAD

Jag är hos Johan i Halmstad. Vi käkade lite mat och sen gick vi ut på stan till Roberts coffé, gick lite i affärer utan att egentligen kolla på något. Sen Espresso House. Därefter åkte vi till Halmstad Arena. Ska visa vad vi gjorde där men nu ska jag åka hem.


LÖWENGRIP CARE & COLOR

Jag ser verkligen fram emot att testa dessa produkter! Isabella Löwengrip, Blondinbella, är ju känd bloggare så ja, hon har nog testat en hel del skönhetsprodukter genom året. Ska bli spännande att se om hon har lyckats med sin nu egna skönhetsserie. Jag tycker att förpackningarna ser lyxiga ut och hon har ju kommit på ganska fyndiga namn på produkterna. Body lotion "Balance my Skin”, Deo ”Count on me”, Shower gel  ”Clean up”. Namnet på deon är ju klockrent! Hoppas bara den håller vad den lovar... ;) Nu längtar jag tills de kommer ut till försäljning!!!
 
 

MISSING THE GYM

Jag gör så gott jag kan här hemma. Idag tog jag, mamma och Molly en powerwalk. Därefter hoppade jag rep i 6 min, svinjobbigt. Haha. Sen gjorde jag lite ben/rumpövningar samt biceps. Idag har det varit en bra dag. Har tagit tag i massa småsaker och tränat med Molly. Imorgon åker jag till Johan i Halmstad så det blir inget Jönköping för mig tyvärr. Nu ska jag lägga mig och läsa.

Ja, jag har blivit en spännis ;)


FÖRSTA TRÄNINGEN

Jaha. Då har Molly varit i sitt "trygga rum" i snart en halvtimme. Hon har ännu inte lagt sig för att vila, alltså kan jag inte ta bort gallret än. Men hon har inte börjat yla, skälla eller på annat sätt protesterat. Detta ska alltså hjälpa henne att bli trygg när vi inte är hemma. Jag vet att hon ibland ylar och det är såklart störande för grannarna och det gör ont i hjärtat när jag ibland har kommit hem och hört det (ofta på kvällar/nätter). Jag hoppas att detta hjälper. Jag ska verkligen köra på hårt nu, och jag ska hålla på mina regler. Det är såklart tufft men om det i slutändan ger mig en trygg hund så är det självklart värt det.


TRYGG OCH SÄKER HUND

Nu är det dags att ta tag i min söte vovves problem på riktigt. Inget mer skällande vid dörren och ska också försöka träna bort att hon ylar när vi inte är hemma. Dessutom är hon ju väldigt blyg och rädd för okända människor eller människor hon inte känner så väl, och därför ska jag tydligen inte tillåta henne att hälsa på några människor tills hon får bort sin rädsla. Kommer bli tufft, det här. Kommer ignorera henne när jag kommer hem, kommer inte låta henne gå fram och hälsa på mina besök här hemma osv. Det blir en utmaning men jag vill ju ha en trygg och säker hund. Jag vill inte utsätta Molly för situationer som är jobbiga för henne (rädslan växer). Nu ska det bli skärpning. Jag kommer må bättre och Molly kommer må sjukt mycket bättre.


NEW WEEK, NEW OPPORTUNITIES!

Yes. Måndag. Detta ska bli en bra vecka. Har redan börjat helt okej. Fixat lite saker som jag borde tagit tag i för ett bra tag sen. Nu försöker jag få ihop min vecka. Ska ner till Halmstad en dag för att träffa Johan. Ska eventuellt till Jönköping imorgon. Ska träffa Hanna och Pau en kväll. Amanda också om hon kan. Jag ska förhoppningsvis träffa Mikaela, Sara och Carolin i veckan. När, vet inte? I helgen är det 50 års fest och 20 års fest på G. Var ett tag sen jag träffade pappa och lillasyster, och faktiskt, farmor och farfar. Sen är det ju det där med arbete också. Söker fortfarande men som det ser ut nu kan jag ha fått jobb, i alla fall en intervju. Det är kanske dags att börja kolla efter lägenhet?


Pratar med Molly :)


MITT FÖDELSEDAGSFIRANDE MED VÄNNER

Kl 18 igår började mina vänner rulla in här hos mig. Amanda, Carro, Sara, Mikkan, Beatrice, Sofie och Hanna. Vi åt potatissallad, grillad fläskfilé och sallad. Sedan blev det prinsesstårta, och då bjöds det på sång från mina kära vänner :) Det blev lite paketöppning och det var ganska kul. Många hade fått med sig att jag ville ha Carolina Gynnings cocktailglas. Nu har jag alltså hela serien i både vinglas och cocktailglas, jag har till och med ett för mycke cocktailglas! Och jaa.. Jag kommer få byta några glas i och med att jag fick tre stycken likadana hahah, och ett av glasen jag fick hade jag redan. Men gud vad glad jag blev! Fick lite andra grejer också som jag ska visa :) Hur som helst så kom det lite mer folk sedan och vi hade himla trevligt!! Efter 23 nån gång drog vi till Sigges där Albin Myers spelade!

Sjukt bra kväll och jag har min fantastiska vänner att tacka. Vad skulle livet vara utan vänner?
 

FULL FART

Idag har jag mycket att fixa. Ikväll kommer nämligen mina bästa tjejer hit och äter lite mat, och senare kommer en drös andra härliga människor för att festa med oss innan vi drar vidare på Albin Meyers! Jag är som vanligt ute i sista sekund och hade varken köpt outfit, mat, städat, fixat musik eller målat naglarna igår. Nu är klockan strax efter tolv och jag har fixat kläder, mat och tankat bilen för en gångs skull, hehe. Nu blir det en snabb kopp kaffe samtidigt som jag ska fixa köttet. Sen ska jag städa för fulla muggar. Vet att de flesta inte bryr sig om det ligger lite grejer här och var men ska plocka i ordning det värsta i alla fall. Jag hoppas på att mamma hjälper till lite med maten, inte min starkaste sida...


Enkelt och smakfullt!

Vilken affärsidé!
Easy Wine Glass. Easy, helt enkelt.
Perfekt om man bara vill ta ett glas vin en fredagkväll, så slipper man att öppna en hel flaska. Genialt, eller? :)
 
Klicka på bilderna för att komma till hemsidan, eller gå in på easywine.se .
 
 
 

MOLLY OCH BOSS

Jag och Molly har varit med Hanna och Boss nästan hela dagen. Jag var ute och lekte med Molly en stund innan vi gick och mötte Hanna och Boss. Shit va det blåste, hahha. Därefter tog vi en promenad runt Tråddragarleden och sedan hem till Hanna där vi fikade och hundarna lekte i trädgården. Alltid lika kul att umgås med Hanna. Vi pratade om livet. Jaa.. Det är inte alltid lätt. Eller, som vi sa, är det så lätt att det blir svårt? Man har många olika valmöjligheter. Efter att ha jobbat hemma i ett år (och Oslo 3 månader, men där var det för att spara pengar egentligen) så vill jag iväg och jobba och HA KUL samtidigt. Jag menar, är man ung så är det ju faktiskt kul man ska ha. Förhoppningsvis kommer jag kunna spara lite pengar också, men att bo i Anderstorp ett år till känns inte alls lockande även om jag kan spara mer pengar här. Roligare kommer jag ha i en storstad, helt klart. Så jag hoppas verkligen det går vägen. Det mesta brukar ju faktiskt lösa sig.

 

STADIG FRUKOST

Fiberhavregrynsgröt, två hårdkokta ägg och en kopp te. Så brukade min och Fs frukost se ut i Oslo. Dags att börja starta med de bra vanorna jag hade där borta nu trots att det är lite svårare utan Fredriks stöd och att mina dagar numera är helt tomma för det mesta. Började i alla fall dagen med att hitta en grå äcklig fästing som alltså släppt taget om Molly. Fyyyyy. ;( Jag undrar vart den satt. Jag kollar alltid igenom henne. Ska göra en ordentlig koll sen... Jag borde verkligen försöka boka den där klipptiden till henne också. Sussie som jag klipper Molly hos svarade inte på hela förra veckan, men hon hade antagligen semester då... Svarar hon inte idag är det fan bud på att ta fram rakapparaten och göra det själv...


CLARITY

Älskar faktiskt att träna. Hur skönt är det inte? När man kör sitt pass och känner hur sista repetitionen i en övning tar emot och man kämpar och kämpar och tillslut så lyckas man fullföra övningen. Så jävla gött! Idag blev det axlar och ben. Inga inlines pga vädret. Hoppas på bättre väder imorgon så jag kan springa eller åka inlines. Och förresten, chips är inte så jävla gott längre asså...... (ok, vad har hänt med mig?)


PROMENAD I REGNET

Har man hund så ska man ut i alla väder. Härligt. Haha. Nej men seriöst. Var ganska skönt. Molly hatar dock regn så hon brukar ibland vägra att gå. Heheh. Tur hon är liten så vi inte behöver gå så långt ;)


SKÖNT VÄDER IDAG

Idag regnar det. Otroligt skönt tycker jag. Då slipper jag få ångest över att jag sitter inne, hehe. Dagens todo? Hmm. Söka jobb, träna och fixa kläder till lördag kanske. Om jag inte gör det sistnämnda imorgon...

I guess when your plan doesn't work out, you just have to figure out a new one.


SPYFÄRDIG

På livet? Nej. Lite kanske. Mest på min träning idag. Hade väl lite extra känslor som bubblade inom mig vilket gjorde att jag tog ut mig till 110% och därför vet jag knappt vad jag heter längre. Kändes som jag skulle spy flera gånger under mina intervaller och hjärtat höll nog fan på att flyga ut! Men nu såhär efteråt mår man ju bra. Imorgon blir det INLINES.


Hej

Hej hej


BIRTHDAYGIFTS II

Blev en ganska lång paus. Men så blir det när man inte har träffat sin faster på länge. Vi satt och tjatade i solen och drack lite vin. Jag fick också min 20års present av Jenny och Fredrik. Två cocktailglas från Carolina Gynnings serie. "Free mind" och "Make peace". Så otroligt fina och precis vad jag önskat mig. Det finns alltså 4 glas till i Gynnings serie men de är ju perfekt att önska mig till jul!


PAUS I JOBBSÖKANDET

Gick inte upp i så vettig tid som jag hade hoppats på idag, men det kan väl har varit för att jag inte kunde somna i normal tid heller... Åå va jobbigt det är att inte ha något att gå upp till. Nu ska jag i alla fall till faster en runda. Har inte träffat hennes sen i midsommar. Sen ska jag hem igen och fortsätta söka jobb. Kul liv. Haha nä men jo. Ska inte klaga för mycket, men skulle bli himla glad om jag får ett jobb snart... :)


INTE OK.

Jag städade. Men mycket mer blev det inte. Fan. Det är inte okej. Slöade alldeles för mycket idag... :( Träffade Jossan kl 17 och nu har hon precis gått hem. Imorgon är det lite mer disciplin som gäller. Gå upp i vettig tid, äta frukost och ta en promenad med Molly. Därefter SÖKA JOBB. Jag saknar träningen. Jag och F körde på bra som fan i Oslo. Jag ska köra ett kvällspass imorgon. SKA. För att sedan dricka lite proteinpulver (muuuuuums).


GEEK

Köpte en asskön tshirt i Göteborg, på Monsoon. Ska sätta på lite kaffe nu och fixa lite grejer. I eftermiddag ska jag träffa Josephine och senare ska vi äta mat tillsammans med Jasminka. Måste hinna städa mitt rum och dammsuga lägenheten innan mamma kommer hem ikväll också. Dags att sätta igång kanske? :)


IT'S UP TO ME

Man måste leva över gränsen för att komma nån vart?! ;)

Jag sitter här och pysslar lite med en grej. Ska bli skönt när jag är helt klar. Då väntar bara ett besked och sen vet jag. Och hur det än blir så ska det bli skönt att bara få veta. Tar nästa steg därefter. Och blir det som jag hoppas på så får jag helt enkelt ta reda på vad nästa steg är, för det har jag ingen aning om.


THE DRESS

I lördags när vi var ute och firade mamma hade jag på mig en tubklänning som jag köpt på Nelly :)


BIRTHDAYGIFTS

Idag kom min plånbok på posten som jag fick av Fredrik i födelsedagspresent. Michael Kors. Perfekt storlek. Fick den och ett halsband. Älskar guld ❤ Nu i helgen när vi var i Göteborg fick jag presenter från mamma. Tre stycken tallrikar (25cm) i "Bomull" från Gerbera. En gryta från Tefal och en jättefin tavla. När vi firade mig hos pappa fick jag en liten ugnsform i "Bomull" (har en stor sen innan) och 4 stora tallrikar i "Marin" samt en skål i "Plommon". Allt från Gerbera såklart. Jag fick också Carolina Gynnings vinglas, alla 6.


MONDAY AND I'M EDGY!

Sov till elva och käkade tacos till frukost. Måste säga att jag är riktigt uttråkad. Jag vill ha något att göra om dagarna. Tog en lång promenad med Molly i solen. Idag är en sån dag man ligger ute och solar om man är ledig. Och jag är väl "ledig" men jag vill inte sola. Det är så tråkigt. Jag vill jobba. Med något roligt. Tjäna pengar och känna att jag gör något bra. Idag ska det sökas jobb. Jag skiter fullständigt i solen. Jag ska sitta inne och söka jobb. Hoppas det finns något bra jävla jobb att söka.

/ Otålig tjej.


MY NIGHT


MAMMA 50 ÅR

Vi har ju varit i Göteborg i helgen. Mamma fyllde 50 år igår. Hon fick en liten morgonpresent av Molly (mig hehe) "Baka eget hundgodis", passade bra tycker jag! Vi började dagen med hotellfrukost såklart, sedan gick vi hela dagen på Liseberg och åkte karuseller. När vi kom tillbaka till hotellet hade vi fixat så att det stod rosor, vin och ett paket där. Mamma blev jätteglad. Vi hade bokat bord på Kometen kl 20 (Leif Mannerströms restaurang) och det var riktigt gott. Efter att vi ätit upp fick mamma ett kuvert med två biljetter till Peter Jöbacks "I love musicals" i Halmstad. Det blev hon superglad för. Därefter gick vi till Grindstugan och tog varsin drink.

Nu ska jag snart titta på Solsidan och senare blir det Varg Veum. Myyys.

 
 

MOT GÖTEBORG

Hej! Sitter just nu i bilen på väg till Linn och Jonas. Vi ska hämta upp Linn och lämna Molly hos Jonas. Sedan åker jag, mamma, Linn och Nicke till Göteborg. Där ska vi fira att mamma fyller 50 år (hon fyller år imorgon). Det ska bli svinkul!


IDAG FICK JAG FEELING

Har klippt och klistrat idag. Yeeey. Det är inte så ofta jag känner för det så när jag väl får feeling så är det bara att köra på. Hoppas på att bli klar med det här albumet i år i alla fall.... ;)

https://cdn3.cdnme.se/842747/7-3/pic_51fa9cbe9606ee5b96215113.jpg">https://cdn2.cdnme.se/842747/7-3/pic_51fa9cbe9606ee5b96215113.jpg" class="image">


DANIELS STUDENT II

Lite fler bilder från när vi var i Karlstad då Fredriks lillebror tog studenten. Har äntligen, men fattar inte hur, fått bilderna som Fs kusin Emma tog med sin systemkamera. Jag gick in och öppnade min dropbox och plötsligt var dem där?! Förstår inte hur de kom dit. Konstigt. Blir sugen på att framkalla lite bilder nu igen. Men har ju min scrapbook att göra klart. Fast kommer nog inte göra en scrapbook igen förens jag gifter mig. Och det är MÅNGA år tills dess. Men framkalla och sätta in i ett vanligt album går ju. Mycket roligare att titta på kort så än på dator :)


DIAMONDS WORLD TOUR - RIHANNA LIVE

22 juli 2013

Jag och F var ju på Rihanna på min 20års dag. Hon var så sjukt jävla grym. Bättre än förra konserten jag var på 2011. Vi hade väldigt bra platser men jag önskar verkligen att jag stod framme vid scenen, som jag gjorde på konserten 2011, för hon var så sjukt grym! Hon bjöd verkligen på sig själv och jag är så glad att vi bokade biljetter! Jag var typ i extas efteråt. Hon gick ut till publiken för att låta dem krama henne och så. Ååå tänk om jag hade stått som förra gången... Då hade jag fått ta i henne. Haha. Lite starstruck. Rihanna är min favorit. Rihanna och Beyoncé. Och nu har jag sett Rihanna två gånger och Beyoncé en gång. Skulle hemskt gärna vilja gå på Justin Bieber också ;) Absolut bästa låten var "Stay" men när hon precis skulle börja sjunga så tog mitt minne på mobilen slut. HON GJORDE DEN SÅ BRA! Tycker i och för sig att hela jävla konserten var magisk. Hon tog verkligen revansch.

 

 

 


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus