HEMKÄNSLA

Gud vad konstigt det känns att vara hemma i lägenheten utan Molly. Det är så tomt. Tänk vad en hund kan göra mycket. Saknar henne ❤️ När jag varit utomlands är det inte samma sak. I den miljön är jag ju inte van vid att ha henne omkring mig. Men visst saknar jag henne då också. Igårkväll gick jag runt och städade massa i lägenheten, plockade upp mina grejer och tvättade. Idag ska jag dammsuga av och tvätta en till tvätt, träna och handla. Sista dagen på år 2013 ska firas med pojkvän och vänner. År 2014, som jag väntat så länge på, är snart här. 

Fick liva upp hemkänslan här nu utan Molly med mitt fina julkort från faster i Florida som kom på posten igår. Nu sitter det här på kylskåpet ❤️ 


NEW YEARS NAILS

Ja då var min naglar redo för nyår. Tidigare var de röda. Idag köpte jag ett glittrigt lack från Gina Tricot. Blev riktigt bra men man kanske skulle haft ett underlack? Jaja, nu får det vara som det är. Jag ska strax testa kläder inför imorgon. Panikköpte ett linne och en kjol på stan idag. Amanda tar med sig lite som hon har hemma också. Vi får se vad det blir. Känner mig ganska slut, blir nog att lägga sig om en stund. För övrigt tycker jag det är jättetråkigt att vara själv. Elin är ju fortfarande hemma i Småland och Molly är hos min mamma. Imorgon är vännerna här och vi ska fira nyår. Fredrik kommer såklart också! 


PÅ G TILL GÖTEBORG

Hej! Jag sitter i bilen på väg upp till Göteborg. Har med mig utterliggare en massa skit som kroppsprodukter som har stått hos mamma. Hon blev glad över att bli av med det. Jag åker upp med Carro och Jonatan. Vi ska nog gå på stan en runda. Måste hitta en nyårsklänning. Den jag lånade av Carro var sådär. Fin men känns på något sätt lite konstig. Men det blir den ifall jag inte hittar något annat! :) 

Molls fick jag lämna hemma med mamma över nyår. Jag och F åker och hämtar henne på torsdag. Här ligger vi och sover efter frukost, hahah... 


PIMP MY BLOGGDESIGN

Hoppas ni lägger märke till mina nya ikoner och menyn här ovanför. Min fina vän Johan var så snäll och fixade detta åt mig igår eftersom jag plötsligt fick för mig det. Vi är inte klara än, men med ett litet steg i taget så kommer man alltid framåt. Johan hade säkert kunnat hålla på ett tag till men jag var trött och inte riktigt säker på hur jag vill ha det. Är nöjd med ikonerna i alla fall. Klickar man på dem så kommer man till min instagram, Twitter och mitt bloglovin konto. Och på alla tre kan man såklart följa! Ett klick iväg! Skulle vilja ha en annan header... En header som har en hel bild över hela. Det kommer. Här ska bli ändring till 2014. Kommer hända en hel del. Efter att jag kommit hem från A6 igår fick jag också för mig att rensa lite och skulle då slänga en hög med tidningar, men då fick jag för mig att göra en visionboard. Jag blev väldigt nöjd med den faktiskt. Känns bra. Tog väl kanske 1-2h. Någonstans där emellan tror jag. Värt. Allt som är på min visionboard ska jag försöka uppnå 2014. Spännande att se om det blir så. 



A6

Jag har varit i Jönköping på A6 hela dagen med mamma och hennes kompis Josefine. Jag köpte julklapp till F samt ett par gummistövlar till mig själv. Gick faktiskt inte in i en enda klädbutik. Så trött på kläder för tillfället. Fan att man inte bor i ett värmare land så man kan knalla runt i bikini eller shorts, linne och flipflops hela dagarna... När jag kommer hem har jag lite att ordna med. Papper, skriva lite, gå ut med Molly. Ska också gå förbi Carolin och prova en klänning hon har till nyår. Jag håller tummarna. 


UTVECKLING

2 månader sedan. 62,5kg, tungt. Ser inte ut så längre precis. Tur man utvecklas och blir bättre hela tiden. Har dock svårt att förstå att jag tagit 90kg. Måste träna mer på det. Så jag blir säker. Skulle aldrig våga ta det själv (alltså utan att någon står bakom mig ifall jag inte skulle klara att komma upp). Snart tillbaka till träningen som vanligt! 


THIS DRESS


LÖRDAG FÖRMIDDAG

Åkte med pappa till Gislaved imorse. Skulle in på Önska och byta färg på mina porslinsgrejer som jag fick i julklapp. De hade dock inte den färgen jag ville ha hemma så jag får vänta lite på det. Men det är ingen panik :) Nu har jag varit hos pappa en stund också, ätit pannkakor och spelar lite spel på xbox. 

Kaffekopp från Ernst

FORTFARANDE LÅNGHÅRIG

Jag skulle åkt till Mollys hundfrisör idag och klippt henne. Igår fick jag dock ett sms där det stod att hon knäckt ett par revben. Stackarn. Hoppas hon blir bättre snart. Molly får klippa sig då istället. Det gör väl inte så mycket att hon går runt och är långhårig fortfarande :) Nu på förmiddagen har vi bara myst. Såg Narnia på TVn och nu har jag också läst en stund. Ska promenera ner till farmor här nu :) 


SEMESTERBILD FRÅN 2011

Jag spenderade kvällen igår genom att städa och rensa lite här hemma på mitt rum. Ska bli kul den dagen jag flyttar på riktigt och kan börja använda alla mina fina tallrikar och vinglas osv. Blev i alla fall lite som blev slängt, skönt, och lite som jag ska ge bort. Hittade detta fotot i en av lådorna. Take me back alltså. Detta fotot är från när jag och Mikaela var i Turkiet, Alanya, 2011. Galet men ska jag var ärlig tyckte jag inte om Alanya som partyställe. Ayia Napa eller Magaluf är så mycket bättre. Men vi hade såklart kul ändå. Längtar såklart tillbaka till sol, bad och vääääärme! 


CHRISTMAS GIFTS

Jag kan säga att det inte blir mycket gjort idag. Har gått en lång runda med Molly. Skönt som fan. Bara gå lugnt och stilla, andas frisk luft och tänka. Funderar på om jag ska gå ner till min kära farmor och farfar en stund. Städa mitt rum borde jag göra. Ser ut som fan. Nu är i alla fall julen över. Rätt skönt ändå. Jag hoppas alla fick fina julklappar. Det fick jag. En bok jag hade önskar mig, soppskålar och en kanna från Gerbera som jag samlar på (ska dock byta färgen på soppskålarna imorgon), en träningsväska, ett vinglas från Carolina Gynning med hennes nya motiv, pengar, parfym och duschtvål från Rihannas "Nude, halsband och julporslin som farmor målat. 


Innan jag flyttade till Göteborg var jag och lämnade tre porslinsprydnader hos farmor som jag köpt. Farmor målar sånt och det blir så himla fint. Förra året fick jag ingen tomte så när jag hittade tre söta figurer så köpte jag dem så att jag säkert skulle få något nästa jul. Men det var visst inte så omtyckt. Fusk enligt syrran. Ops. Visste inte. Haha. Börjar dock få lite panik för vill ha hela mitt framtida hus fyllt med julporslin som farmor har målat. Förstår ju dock att farmor inte orkar måla hela tiden... Det hade varit roligt att kunna det där själv. Försökte ett år men det blev väl inte superbra. Jag har inte tålamodet. Det kanske kommer med åren... ;) Världens bästa farmor har vi i alla fall som orkar göra sånt här fint till oss. Om hon visste hur tacksam jag, och säkert alla andra, är. 
❤️




OBLIGATORISK UTGÅNG

Alla kommer hem till sin lilla hemort vid jul och då är det typ obligatorisk utgång på juldagen. Alla är ute. Det är roligt, för man får ju träffa allihopa. Vi var på förfest hos Sara, mycket trevligt. Sen gick vi bort till Hotellet och där var det fullt med folk. Kul att träffa alla. ❤️ 


ALLA KAN GÖRA NÅGOT

I förr förr förrgår var det väl som två representanter från Unicef var med i Nyhetsmorgon. Mark Levengood bland annat. De pratade om hur man kunde köpa julklappar från deras hemsida. Man köpte alltså till exempel "Vätskeersättning" eller "Fotbollar" för en slant till de mest behövande och fick som tack ett gåvobevis som man kunde ge bort till någon i julklapp som visar på att man hjälpt människor i nöd. Jag köpte just "Vätskeersättning" eftersom jag vill göra något gott såhär i juletid. 67kr för 110st. Dessa räddar liv. Det känns bra att mina 67kr kan rädda liv. Det var dock inget jag gav bort i julklapp, jag kände bara att jag faktiskt kan hjälpa till, även om det bara var 67kr. Alla kan vi göra något. Tillsammans gör vi skillnad. 




Det finns massa grejer att välja på på unicefs hemsida. Har du pengar över från jul så kanske du också kan bidra med något? 

JULDAGEN

Nu ska det ut och sliras. Juldagen innebär fest här hemma. Jag och bästis ska åka till Sara nu när som helst. Kör på en svart halsband och ett fint halsband som jag fick av faster och hennes man. Jag och Amanda gjorde iordning oss tillsammans nu och jag fick en julklapp av henne. Så söt. Vi som inte ens sagt att vi ska byta. Nu får jag nog fixa något extra till henne nästa jul.... ;) 


SYSKONBILD


ÅRETS JULFIRANDE

Godmorgon. Jag hoppas att alla haft en lugn och mysig julafton. Vi började dagen hos mamma. Käkade lunch här och spelade sedan lite sällskapsspel. Öppnade paket och kollade på Kalle Anka. Molly var julfin.



Vid halv fem tiden gick vi ner till pappa. Där var släkten och allihopa på pappas frus sida. Åt julbord och sedan var det dags för paketöppning där också. Himla mysigt att vara hos pappa på kvällen. Vi satt ute på altanen som han hade värmt upp och massa värmeljus fick lysa upp. Under granen låg det fullt med paket. Tomten kom och Elsa (6 år i mars) förstod inte att det var pappa detta året heller. 



Strax innan 22 åkte jag och mina två äldre syskon till familjen Lövgren. Där var mamma, Carro och Jonatan. Alla hade köpt varsitt paket till julklappsleken. Vi ställde timer på 28 minuter. När det var 30 sek kvar gick det undan. När tiden stannade hade jag två paket hos mig, jippi! 


Det var årets julafton det. Jag är nöjd men alltid lika tråkigt att åka från den ena föräldern till den andra. Man önskar ju såklart att man kunde ha en stor julafton med alla i ens egen familj. Tråkigt att det inte är så längre... Jaja, julen var väl ändå lyckad det här året också. Nu är det dags för en rejäl frukost här efter min ganska långa sovmorgon... :) 

JULAFTON

Äntligen julafton! Jag må vara 20 år gammal men jag är fortfarande som ett litet barn när det kommer till julaftnar och födelsedagar. Jag älskaaaar dem. Min födelsedag är alltid årets höjdpunkt för mig. Min 20 åra dag toppade allt (Låg på hotell i Stockholm med F, vi badade i hotellets pool som var på taket hela dagen, åt god mat och sedan var vi på Rihannas konsert i Globen. Fick jättebra presenter också, hihi). Hur som helst, nu är det julafton. Jag ser fram emot att se vad jag får i mina paket. Jag har önskat mig en hel del men jag är inte säker på något. Spännande! Hoppas ni alla får en supermysig julafton med familjen eller hur ni nu firar den. 

UPPESITTARKVÄLL

Spelar ni Bingolotto såhär dan före dopparedagen? Antar att många gör det. Jag gör det och har hittills vunnit 100kr. Snart dags att dra hem miljonen! Jag är hos syster och hennes J. 


APPKURS

Det var många månader sedan jag köpte mig denna appkursen. Jag ska vara klar i januari. Är just nu på kapitel 10. Ett långt och svårt kapitel. Blir så trött. All cred till de som faktiskt orkar lära sig att programmera. Det är inte mitt syfte med kursen. Mitt syfte är att få en bättre inblick i hur det funkar med appar, och det har jag verkligen fått. Kursen är på engelska vilket faktiskt gör det hela lite jobbigare och trögare. Jag pluggade typ hela kvällen igår, ville verkligen komma förbi kapitel 10, men lyckades inte riktigt. Men nu är det inte många sidor kvar av kapitlet... Det återstår därefter 8 kapitel, de flesta verkar roliga, så det är bara att köra. I januari ska jag har gjort provet och klarat det. Finns inget annat.



SISTA JULRUSCHEN

Förstår inte varför jag inte göra sånna här saker som att köpa julklappar, Bingolotto och alkohol i tid. Så sjuuuukt jobbigt att göra det sista dagen för då är det tusen andra grejer man ska göra. Men nejdå, det ska nog gå bra. Har tre julklappar kvar att fixa tills imorgon. Sen ska vi klä granen här hemma hos mamma och baka lite (jag ska äta chokladglasyr) och sen ska jag ner till pappa och fixa brynen och naglarna. Därefter ska jag vidare till syster och Jonas där vi ska spela Bingolotto på uppersittarkvällen. Mys. Imorgon är det julafton, sjukt, och då ska jag bara njuta. 


LCC "Count on me" & CESAR

Jag fick hem paket från NordicFeel där jag beställt Isabella Löwengrips (LCC) deodoranter för 99kr. Jag köpte två stycken. Har varit nyfiken på att testa dessa ända sedan hon började skriva om dem. Jag har inte använt den så många dagar men än så länge är jag i alla fall nöjd. Luktar gott och ja. Svettas kanske inte asmycket förutom när jag tränar men vi får väl se hur den fungerar en stressig dag. Då kan man ju bli lite varm och få panik m.m ;) 


Fick också hem lite böcker. En av böckerna är skriven av Cesars "the dog whisperer". Molly har ju lite problem med ljud och hastiga rörelser. Hon blir alltid lite skrämd. Sen kan hon inte leka med alla hundar och det förväntar jag väl inte mig heller men efter det att hon blev påhoppad så har det blivit mycket värre. Hon leker inte ens med alla små hundar, vilket hon gjorde förr. Vissa större hundar går bra men de flesta morrar hon åt. Hoppas jag får något bra tips ur denna bok! 


TOMATSOPPA

En av mina absoluta favoriträtter är mammas tomatsoppa. Så sjukt jävla god. Fråga mig inte vad hon har i den, för jag har ingen aning. Jag måste lära mig att laga den någon gång, men just nu finns det inte tid. Egentligen skulle jag köpa en sån där "Mina recept" bok till mamma, som finns på typ Lagerhaus, så att hon kan skriva ner hur hon gör alla mina favoriträtter. Skulle vara en bra present till mig. Jag vet i alla fall att det är makaroner och ägg i. Älskar att ha många ägg, gärna tre men minst två per portion. Heheh. Mums! Och så mjölk till såklart! 


TRÄNING MED PAPPA

Hej! När klockan slog 12 befann jag och pappa oss på gymmet här. Vi körde ett pass på två timmar. Körde uppvärmning i form av rodd, 5 min. Pappa körde 20 min, det pallar inte jag med han är riktigt duktig på det. Jag körde benböj och marklyft. Tog 72kg i benböjen och gjorde en trea på 75kg i marklyften. Maxade alltså inte. Och måste bara säga att jag blir så trött på mig själv. Glömde båda mina träningsskor, mina shakers och min långärmade tröja från Dcore och mina långbyxor från Victorias Secret, som jag annars alltid har när jag kör ben typ, i Göteborg. Aja, blev ett bra pass i alla fall. Men förstår inte hur jag kunde glömma skorna i Göteborg.....

Uppvärmning rodd 5 min
Benböj 37/8 47/5 57/3 67/2 72/1
Marklyft 50/6 65/5 75/3
Bänkpress 30/5 35/1 30/5 35/3 35/1
Chins 6, 6
Dips 6, 6
Burpees 10, 10, 10, 10, 10


PARTY POPPERS

Igår trillade jag över denna produkt. Så himla söt. Skulle vilja ha en sådan till Molly, men har aldrig sett dem i Sverige. Det är ändå en produkt från Purina så vem vet, det kanske kommer. Kolla videon och se hur den funkar, så himla söt och det blir nog väldigt roligt för hunden. De kallar denna produkt Party Poppers och mer information finns här
 

PEPPARKAKSBAK

Åkte in till Gislaved med bror idag för att inhandla de sista julklapparna. Tyvärr blev inte alla handlade så måste ge mig ut igen... Efteråt käkade jag och mamma pizza och sen bakade vi pepparkakor. Åt alldeles för mycket deg som vanligt så här sitter jag med jätteont i magen, hahah. Går det någon mysig film ikväll kanske? 



MÄTTANDE MELLANMÅL

Godmorgon på er. Jag vaknade hemma hos mamma idag. Så underbart. Hon jobbade natt så hon kom hem för någon timme sen. Jag tassar lite på tårna så att hon ska få sova ostört. Jag har lite ångest över idag. Jag är så sugen på att träna på gymmet här men måste få tag i ägaren för att fråga om jag får träna eftersom jag inte har gymkort. Jag måste träna. Kryper i benen på mig. Ett litet lördagstips såhär på morgonkvisten (om du tar proteinpulver efter ditt träningspass): Köp naturell kvarg, det är den allra nyttigaste och mest mättande, och blanda i lite proteinpulver för att då smak på det. Supergott. Jag älskar Lindahls kvarg i vanilj men käkar oftast ICAs naturella lätt kvarg och blandar i mitt proteinpulver från Body Science med päronsplitsmak! Perfekt mellanmål.



HOME FOR CHRISTMAS

Jag är hemma hos mamma. Jobbade till kl 16. Sjukt länge egentligen? Aja, nu är julkänslan på topp i alla fall. Jag hade två paket som väntade på mig. Glad blir man ju för var ett tag sedan jag beställde. Nu ska jag och mamma snart äta. Sedan blir det lite slapp i soffan tror jag. Eller kanske fixa lite här hemma :) 


TRÖTTAST

Jag säger bara kill me now. Julfest igår och sista gången jag kollade på klockan var hon 01. Fyfan. Idag vaknade jag 07 och jag brukar gå hemifrån till vagnen 07.14. Molly brukar få en kvarts promenad på morgonen. Aa jo tjena. Slängde på mig kläder, tvättade ansiktet och borsta tänderna. Gick ut med Molly så att hon i alla fall fick kissa sen var det bara att gå till vagnen. Jag ser för jävlig ut. Känner mig för jävlig. Jag behöver verkligen mina 7h sömn. Helst 7,5h. Fyy, aja sista dagen innan tre veckors ledighet! 

JULBORD

Hej. Jag är på julbord med jobbet, på jobbet. Imorgon är det sista dagen innan julledigheten. Så sjukt gött! 


ALDRIG VILA

Igår efter jobbet åkte jag direkt till Nordic Wellness. Körde ben. Sååå bra pass. Mina händer ömmar typ fortfarande från marklyften. Efter att jag kört mina marklyft och skulle gå till benböjsställningen gick jag förbi en man i 50 års åldern som tittade på mig och sa "Du, jag måste bara säga. Gud vad stark du är!" Jag blev så glad. Han tyckte att han låg lite i lä och frågade vilka vikter jag körde på. Igår var det 75kg i marken som mest. När jag skulle köra benböj var jag helt slut, pallade knappt 2 reps på 67 kilo. Jag brukar ju alltid börja med benböjen. Tror det kan vara bra att variera lite, så att man blir ganska stark i allt liksom. Kör jag alltid benböj först är det väl bara den övningen jag kommer öka mest i. Bra pass i alla fall. Körde lång stretchning. 

Gluteus 38,5/15 45/15 52/10
Marklyft 50/10 60/8 70/4 75/1 75/3
Bulgariska split 12/10 14/10 16/10
Benböj 57/6 67/2 67/1


CHRISTMAS CARD

Godmörra. Har ni skickat julkort? Inte jag heller. Nästa år (om jag bor hemifrån då också) så kanske jag ska skicka iväg ett. Molly kan ju agera modell om hon är nyklippt. Skulle vara så sött. Precis som min fasters fina hundar som ni ser nedan. Hur söta? Ååå saknar Bogie. Och lilla Bella Mae vill jag såklart träffa snart men för tillfället finns det varken tid eller pengar att åka till Florida och hälsa på. Kanske till sommaren när jag fyller 21! Min faster postade denna bild på Facebook i förrgår och jag smsade direkt om att jag ville ha ett julkort till min mammas adress i år. Så fint! 


GÅRDAGENS ÖVERKROPP

Igår körde jag överkropp på Nordic Wellness. Det blev ett bra pass. Jag var helt slut efter träningen. Och när jag kom hem var ja vrålhungrig men inser till min besvikelse att jag glömt ta upp kött från frysen så jag har ingenting att äta. Elin står och lyssnar på julmusik och slår in paket och när jag säger "Fan vi skulle haft hamburgare hemma, de kan man steka fast de är frysta" så går hon ner till affären och köper det! Så snällt. Heheh. Jag fick alltså min mat tillslut och jag blev väldigt mätt. Igår körde jag som sagt överkropp och förlåt mig nu för att jag inte vet exakt vad alla övningar kallas, jag har hittat på egna namn åt några stycken... (kg/reps). 

Bicepscurl 10/15 12/10 14/8
Bänkpress med hantlar 16/10 16/10
Bröstfågel 11/10 11/10 11/10 
Skuldrorfågel 2/15 2/15 4/10
Chin dips 6, 4, 5 
Ribbstång raka 10 10 10
Situps 10 10 10
Armhävningar 10
Burpees 10 10 10 

Anledningen till att jag hade 11kg när jag körde bröstfågel var för att jag råkade ta en hantel på 5kg och en hantel på 6 kg, när jag skulle lägga tillbaka hantlarna upptäckte jag det, pinsamt...... När jag kör skuldrorfågel (måste verkligen ta reda på vad den övningen heter egentligen) så ligger jag på mage på en platt bänk med lätta vikter i båda händerna, 1kg eller max 2 kg i varje hand. Sedan sträcker jag på armarna som en fågel och håller kvar i 2-3 sek, så man känner hur musklerna arbetar. Riktigt jobbig övning även om man har så lätta vikter! 


BALMAIN WOMEN

Alltid lika snygga Rihanna har blivit Balmain women. Hon har lagt ut dessa bilder på både Facebook och Instagram och jag asdiggar allt. Kläderna, stylingen och Riri såklart. Urläckert!
 
 
 
 

FÖRSTA JULKLAPPEN

Årets första julklapp är inhandlad och ja, den går till jobbet. På torsdag ska vi ha julbord och då ska vi ha någon julklappslek på jobbet så alla skulle köpa en julklapp för 50kr. Men nu börjar paniken avta från alla andra julklappar. Vet ungefär vad jag ska köpa till alla nu. Skönt. Hatar att vara ute i sista stund men vill ju inte köpa någon skit till mina nära och kära. Bättre att vänta och se om de kommer på något de vill ha. Så nu vet jag, till nästan alla! 


INTE EN BLUND

Jag kan säga att jag är så jävla död. Är osäker på om jag ens fick sova någonting inatt. Ni vet när det känns som att man precis somnat och just då ringer väckarklockan. Sjukt. Hatar den känslan. Men jo, jag har nog sovit några timmar. Det blev dock sent eftersom jag var tvungen att göra klart en grej. Men skönt att den är klar nu. Pappa ska bara kolla igenom, sen ska små ändringar göras och seeeeen är det klart! Idag står träning direkt efter jobbet på schemat. 


CATCHING FIRE

Alltså. Jag älskar dessa filmer. Jag och F var och kollade på tvåan i triologin Hunger Games igår kväll. Blir bara så jävla förbannad på hur de slutar. Kan knappt vänta tills trean kommer! Det dröjer nog ett tag med tanke på att tvåan ganska nyligen hade premiär. Har du inte sett dem? Lyckos dig. Då har du något att se fram emot. 



PERSONBÄSTA, 90KG

Jag har haft en underbar helg med F. Finaste ♥ Igår tränade vi med GKK och jag gjorde nytt personbästa med 90kg på ryggen i knäböj. Så jävla sjukt?! Lilla jag. Hahah, kändes riktigt bra i alla fall! Vi filmade lyftet och F skickade det till sin bror som tävlar i tyngdlyftning. Han skrev att jag skulle tänka på andningen. Det kan bli lättare att lyfta om man andas rätt. Öva öva. Igår var jag bara inställd på att komma upp, heheh! Snart kanske jag tar 100kg, nääää skojar bara. Eller? ;)
 
 

ÖVERRASKNINGAR

Hej hej! F är här och det är underbart. Saknat honom. Han överraskade mig igår. Jag satt på spårvagnen hem från jobbet. F skulle åka efter deras hockeymatch och vara framme hos mig ca 02 på natten. Jag hade skickat sms till F tidigare på dagen som han inte svarat på och skrev då "Hallå?" när jag satt på spårvagnen. Och då skrev han att han körde bil. Lite skämtsamt frågade jag om det var till mig han var på väg. Till min förvåning skrev han ja. Jag blev så glad att jag missade hoppa av vid min hållplats, haha. Så han kom mycket tidigare än vad han skulle. Och imorse sa han att tomten varit här över natten och gav mig 4 paket. Alltså, finaste. I ett av paketen var det två stora chokladtomtar och i ett annat hade han slått in ett kuvert som han gjort och skrivit en lapp där jag fick ett "Presentkort" för 40 minuters massage. Han vet vad jag gillar. ❤️ 




BEYONCÉ

Alltså. Älskar! Beyoncé har släppt ett nytt album. Vilken lycka, denna fina Luciadag. Och fredag är det också. Cch F kommer ikväll (typ inatt). Jag kommer antagligen lyssna igenom hela albumet om och om igen tills han kommer medans jag städar, tränar och går på promenad med Molls. Så underbart. Alltså denna kvinnan. Så mäktig. Hennes konsert i Globen i år, 29 maj, var sjukt bra. Kommer hon nästa år igen tvekar jag inte en sekund. Älskar. ❤️ 



TORSDAGSKVÄLLEN

Gårdagens goda. Mmmm pannkakor. Har med mig det till lunch idag också. Elin är inte pannkakor, knäpp. Men men, mer till mig! Vi kollade på Hunger Games igår. Fy satan vilken bra film. Måste se tvåan i helgen typ, den går ju på bio nu. Så jävla bra tycker jag! Nehe, jobba lite till nu :) 


ÄLSKAR LEGDAY

Ja igår hörni, var det legday. Så jävla gött. Blev dock inte så många övningar men de övningarna jag gjorde fick jag väldigt bra kontakt på. Bra teknik och tungt. Längtar till söndag då det är legday igen, och inte är det heller vilken vanlig träning som helst. Nehe, då ska jag träffa Maskot (coach) och dessutom ska F hänga med till gymmet. Kuuuul! 

Hur som helst, gårdagens: 
Uppvärmning 5 min kondition
Bulgarisk split 7/10 8/10 8/10
Knäböj 37/8 47/8 57/6 62/3 67/2 72/1
Gluteus (rumppress kallar jag det också)  set 


MOLLY OCH MILLY

Godmörgön. Igår efter träningen gick jag och Molly ut en liten runda precis här utanför bara. Och vilka stöter vi inte på då? Jo Milly och hennes ägare. Konstigt nog vet jag inte vad ägaren heter men på söndag, om vi hinner och om F vill, så ska vi gå till deras lägenhet och knacka på för att se om det passar med en promenad. Kan ju vara att vi går till hundparken då. Hade varit så kul. Ser ni hur liten Milly är?! Sjukt. Som en chihuahua. Jag hoppas verkligen det finns tid att ta en promenad på söndag. 

Förresten, klipptid till Molly är beställt (det var på tiden va....) och då ska jag klippa ner henne lika kort som Milly om ni ser? Molly ser ut som en stor kalufs jämfört med Milly, haha... 




KVÄLLSORD

Här sitter en, sent om kvällen. I min säng. Kroppen är avslappnad och utmattad efter ett bra träningspass på Nordic Wellness. Dricker te och läser igenom ett avtal. Tröttheten börjar smyga sig på nu. Molly ligger jämte mig och andas tungt. Fyfan vad skönt det måste vara att vara hund. Skönt men kanske lite tråkigt också, speciellt när matte jobbar. Snart ska jag också blunda. Mer än halva jobbveckan gjord. Och sen är det bara fem dagar på jobbet kvar innan julledigheten. Underbart. 


ÖVERKROPPSTRÄNING

Så gött med lunch. Jag har min goda kycklinggratäng med mig. Gjorde det igår efter att jag och Elin byggt pepparkakshuset. Det är så jävla gott. Kan äta hur mycket som helst tror jag. Hur som helst. Körde överkropp i måndags på gymmet. Idag är det ben, älskar ben ❤️ 

Biceps curl 12/10 12/10 12/10
Lat pulldown 27/8 27/10 27/10
Row 22/10 22/10 22/10
Ribbstång raka 10 10 10 
Situps 10 10 10
Armhävningar 10 10 10
Burpees 10 10 10 10 10


DET SPÅRAR

Äntligen! Hahaha, lite julmust här hemma nu. Det började bra med kristyren men sen när godis kom på spårade jag ut som vanligt, hehe. 





ALUMINIUM, ÖKAR CANCERRISKEN?

Asså. Ända sedan Blondinbella började skriva om sin deo för LCC så har jag velat köpa den. Så tänkte jag att aa jag ska beställa två stycken nu då. Sen läste jag lite i hennes kommentarer och då var det massa som frågade varför deon innehåller aluminium för att det ökar ju cancerrisken. DÅ bestämde jag mig för att inte köpa den. Men sen glömde jag att jag hade bestämt mig för att inte köpa den och köpte två stycken i alla fall. Sen när jag köpt och betalat dem kom jag på att jag egentligen inte skulle köpa dem. Åååååå. Nu är de på väg hem till mig och jag kanske inte ens ska använda dem. Imorse mejlade jag Cancerfonden och frågade vad det finns för statistik på att aluminium i deodoranten kan öka risken för bröstcancer. P-piller ökar ju risken för bröstcancer, ytterst lite dock, och det äter jag ju. Och det kommer jag fan äta länge. Rökning och solarium är väl kanske värst. Och jag har aldrig rökt på heltid eller feströkning (tyvärr testat dock, så onödigt!) eller solar solarium längre (nästan två år sedan sist nu, wohooo!). Hoppas jag får svar från Cancerfonden snart i alla fall. Annars får jag försöka leta upp riktiga studier själv, hehe. 

Update: Jag fick svar från Cancerfonden. Tack! De skriver att aluminiumämnrn är inte en riskfaktor vid bröstcancer. Bröstcancer uppstår sannolikt av ett komplicerat samspel mellan en mängd olika faktorer, till exempel arvsanlag, hormonbalansen i kroppen samt livsstil. 


LÖRDAGSPASSET

Mitt träningspass på ca 3 h i lördags var skitbra. Känns fortfarande i kroppen. Ni får inte tro nu att jag har tränat konstant i tre timmar, det är ju mycket vila mellan seten. Hjärtat måste lugna ner sig efter en knäböj på 77kg... ;) Sedan är vi ca tre stycken som kör på samma ställning så det är mycket lyfta på och av vikter. Sen uppvärmning och stretching såklart.

Benböj "upp till topp" (kg/repetitioner) 50/8 60/6 65/1 70/1 75/1 77/1 

Benböj "treor x 5" 70/3 70/3 70/3 70/3 70/3

Marklyft "upp till topp" 70/1 80/1

Marklyft "treor x 5" 70/3 70/3 70/3 70/3 70/3

Bänkpress "treor x 6" 32/3 32/3 32/3 32/3 32/3 32/3 

Jag får bättre och bättre teknik i bänkpressen. Kul! Mina knäböj och marklyft är riktigt bra enligt coach. 


NÅGOT TRÅKIGT & NÅGOT ROLIGT

Åååå vi stod liksom och skulle göra pepparkaks hus men så var huset helt sönder. Där stod vi med smält smör och kristyr :( Kristyren sparade vi. Allt annat fick åka i soporna. Vi måste köpa ett nytt hus för det var typ 40.000 bitar :( 

Till något roligare: Jag var ute och gick med min älskade Molly. Vi mötte en kvinna som också var ute och gick med en yorkshireterrier. Vi stannade och pratade med varandra och hennes hund, som var i storlek med en chihuahua, var två år. Jag har aldrig någonsin sett en så liten fullvuxen yorkie. Molly och den andra hunden nosade på varandra, viftade på svansarna och busade lite. Det visade sig att kvinnan med hunden bodde i huset jämte oss. Och det roligaste av allt, hunden hette Milly. Molly och Milly. BFFs. Hahahahah, dör. Vi sa att vi skulle gå ut och gå tillsammans någon dag. Kvinnan berättade också att det ligger en hundpark alldeles i närheten här. Det hade jag ingen aning om! Jag hoppas att det inte dröjer allt för länge innan vi fyra ses igen :) 



PRESENTER

Hallåsan. Vi fick lite presenter igår. Hihi, kul. Tack alla. Mycket goda grejer så som smirnoff (❤️), vin, ost och kex och choklad (som var sviiiiingod). Och så fina blommor att titta på! Jag håller på att städa. Är så uttråkad. Har hämtat hem Molly och fikade lite hos Emma. Nu ska jag skura golven sen är allt klart. Och vad ska jag göra då? Hmm.. Jag kan inte sitta still......... 






INFLYTTNINGSFEST

Godmorgon. Full rulle igår. Först träning kl 11.30. Var hemma runt halv fyra tiden sen tror jag så blev ett långt men otroligt bra träningspass. Därefter lite fix och så hemma. Åkte in till stan för att möta upp Emma som skulle ta hand om Molly igår kväll och nu idag. Sen mötte jag Carro och Sara. Sen åkte vi hem, duschade och fixade. Lagade mat, åt och sen kom massa folk hit för jag och Elin hade inflyttningsfest! Det var kul. Mycket folk och så. Sen var vi ute på Excet. Var riktigt mycket och städa men det mesta är undanplockat nu. Vi ska bara svabba golven och sådär sen är det nog fräscht igen. 


Mina fina tjejer ❤️ 


KONDITIONSTRÄNING

Vad gör ni denna fredagskväll? Kollar idol finalen kanske? Jag ska strax se det. Men först dusch och sen mat. För jag har tränat. Kondition idag. Så jävla tråkigt. Hahaha. Blev ett rodd pass på ca 30 minuter och sen ganska lång stretching. Elin och Mauritz kommer väl snart. Jag hoppas fan de vill bygga pepparkakshus med mig sen! Blir ledsen annars. Nehe jaha, duschen!


I ❤️ FOOD

Vi göttade oss oredentligt igår.



JIFFLAR ELLER GIFFLAR?!

Det här med att vi denna veckan fått fika varje dag pga att det är december och jobbet öppnar en "jullucka" varje dag. Självklart gott men fan, jag som måste lära mig sluta äta fika, chips och godis på vardagar. Eller i alla fall lära mig att äta i måttliga mängder, hehe. Blir lite för ofta och för mycket nu för tiden. Inte för att det syns PÅ kroppen men det känns i kroppen kan jag tala om. Vitlöksbröd vill jag också dra ner på. Jaja, en får väl njuta en månad till men efter jul blir det skärpning. I alla fall fram till efter 1 februari.... :) Idag bjöds det på saffransgifflar och pepparkakor. Och det blev en väldans diskussion på jobbet om gifflar uttalas med g eller j. Tydligen uttalar några här på jobbet "jifflar"! Jag har aaaaaldrig hört det och jag undrar seriöst, vad säger ni?! Jifflar. Man säger väl ändå med g?! Eller?



KILL YOUR LEGS

Igår var jag på Nordic Wellness som ligger typ precis där vi bor. Tog typ 7 min att gå dit och ICA ligger precis jämte, vilket ju är skitbra om man behöver handla efter. När jag bodde på Eriksberg så brukade jag inte äta ordentligt efter vissa träningar för att jag inte orkade ta bussen till affären efter (eller innan) träningen. Tog för mycket tid tyckte jag. Nu ligger alltså ICA precis jämte och det är jag väldigt glad över. Det blev ett ordentligt benpass igår. Så gött. Det var ett ganska litet gym men inte så mycket folk. 

Uppvärmning 5 min jogg
Bulgariska split 3 set
Knäböj 5 set
Frontsquat 3 set
Gluteus 3 set
Benpress 3 set
Crisscross legs 2 set
Flutter kicks 1 set
Situps 1 set

Ja ni förstår nog att jag var duktigt trött där i slutet när jag inte ens orkade göra mer än ett set på de två sista övningarna. Hahah. Jag är lite sugen på att köra ett överkropps pass idag men egentligen är det vilodag. Vi får se. Det är skönt nu när axeln är normal igen, förutom att jag inte kan lägga armen bakom ryggen för då strålar det typ i hela armen och ryggen... Men träna kan jag i alla fall nu! 


SÖTASTE SÖTIS

Hello. Sitter och går igenom massa papper på kl 15 rasten här. Om två timmar sitter jag på spårvagnen hem och ska ta en promenad med Molly. Sen är det dags att bege sig till gymmet. Testa på det här i Västra Förlunda och se hur det är. Imorse innan jag åkte så hoppas Molly upp i sängen och la sig i min hög där jag slängt av mig mina mjukisbyxor och en tshirt. Smälter vad fin hon är.


BILDER PÅ LÄGENHETEN

Hej på er. Tog lite kort i lägenheten igår. Inte på mitt rum dock. Så stökigt. Tog heller inte kort på Elins rum men det är ju liksom hennes privata. Tänkte i alla fall visa lite hur vi bor nu. Hehehe. Ops, orkade inte plocka undan någonting så aa inte världens finaste eller piffigaste bilder. 
 
 
 
 
 
 
 
 

INGEN ENERGI

Jag är så sjukt trött. Inget gym idag. Men åt inget på lunchen idag så inte så konstigt att det inte finns någon energi över när jag kom hem. Imorgon ska jag fan till gymmet. Elin hänger nog med också. Och imorgon ska jag för första gången äta lunch på jobbet!!!!! Fyfan vad gött. Blir tacos. Mums. Nu ska jag ut med Molly, fixa iordning i köket och sen blir det godnatt. 



KÖPT/FÅTT PÅ FITNESSFESTIVALEN

Godmörra. Någon annan som längtar till julledigheten eller? I do. Så mycket. Jag har liksom inte ens hunnit öppnat min chokladkalendern än som mamma skickade med pappa när han kom i helgen med ett flyttlass. Okej, hunnit har jag väl gjort men har liksom prioriterat annat för det har varit så mycket att göra i lägenheten. Vi svabbade hela lägenheten igår och städade iordning lite till. Jag börjar få ordning på min garderob. Vi lagade sen tacos och jag tog en lång dusch. Idag ska jag försöka träna. Man blir ju ganska pepp på att testa sin nya tröja från dcore och mina aminosyror från BMR. Köpt på Fitnessfestivalen! Shakern, tidningen och engångspulvret (vad det nu är) var saker jag fick under mässan. 


SUNDAY OUTFIT

Såhär såg jag ut i helgen. Eller igår i alla fall. Världens skönaste och kanske snyggaste jeans. Looove. Tråkig men bekväm klädsel för en hel dag på mässan alltså. Idag ska vi fortsätta städa för fullt. Svabba golven bland annat. Vi tycker att det är en speciell lukt i lägenheten och den vill vi få bort. Frågan är hur? Vi använder oss lite av doftljus men det hjälper bara när ljusen väl är tända. Idag blir det tyvärr ingen träning i och med att vi har så mycket att fixa med lägenheten. Lite mat i kylskåpet hade inte varit fel heller. 😉 


FULLSPÄCKAD HELG

Fullspäckad helg med flytt, Liseberg, Fitnessfestivalen och ännu mer flytt. Dessutom har vi städat hela lägenheten och plocka undan massa saker. Vi är inte klara. Fyfan säger jag bara, haha. 




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus