MOT OSLO, IGEN

Råkade precis klia ut min lins. Så sjukt. Tur jag fick in den i ögat igen. Ååå, längtar till den dagen jag gör en operation. Skulle vara så skönt att slippa hålla på med linser och linsvätska hit och dit!

Jag sitter på bussen tillbaka till Oslo. Bussen gick strax innan 09.00 och vi ska vara framme i Oslo 16.40. Det är en lång resa, men nu är det bara 2h kvar typ. Jag har sovit lite men är helt slutna hela kroppen. Ska bli skönt att komma hem till Fredrik :)




BEYONCÉ

Jag har haft en grym kväll i Stockholm. Jag och bästis var på Beyoncé igår och hon var så jävla grym. Vilken jävla kvinna. Vilken röst. Vilken kropp. Och vilken show hon bjöd på. Det känns som att hon verkligen är... Som om att hon verkligen bryr sig om sina fans eller vad man ska säga. Aja, hur som helst, gryyyyym kväll!


MOT STOCKHOLM

Är på väg från en huvudstad till en annan. Var uppe tidigt idag och vi gick och la oss ganska sent så är väldigt trött. Men jag ska bli pigg till ikväll. Är så jävla taggad! Åt frukost på tåget och köpte med mig kakor. Synd att kakorna smakade skit :( Ska köpa med mig massa lösgodis till Oslo imorgon innan jag åker hem igen. Eller hem och hem. Svårt det där med "hem". Anderstorp kommer alltid vara hemma men man får ju ett nytt hem när man väl flyttar.. Aja. Kärt barn har många hem, som min faster sa en gång. Eller? Hehe.




BRA DAG UTAN RESULTAT

Har haft en bra dag på jobbet utan att sälja. Det var nog första och sista. Haha. Fick väldigt bra kontakt med många i dörren och fick massa nummer att ringa eftersom att de inte hade tid just idag. Dessa nummer ska jag ge till min teamleader så får man fixa så mycket han kan imorgon.

Mamma skickade ett mms innan idag, haha. Molly ska få en lekkamrat...


MAGEN I FOKUS

En runda på gymmet blev det även denna morgon. Skönt. Idag var det bara magövningar som kördes. Abroller och sånt. Körde på bra så hoppas på lite träningsvärk imorgon. Måste dock lägga till lite övningar för just den muskelgruppen. Det gör jag helst ihop med min pojk, för han kan det där ;)


HÄR BOR VI!

Vårt sovrum. Består helt enkelt av säng, två hyllor och två garderober. Vi är medvetna om att det ser tomt ut under hyllorna men vi klarar oss nog med det under den korta tid vi ska bo här. Jävligt nice med dörr ut till balkongen i alla fall ;)
 
Hall och vardagsrum. Det finns ingen lampa i hallen, vilket är lite jobbigt för det kommer inte in speciellt mycket ljus där i och med att det inte finns något fönster heller... Ibland får jag sätta på ficklampan på mobilen bara för att hitta mina skor. Hehe. Jaja.
Vi ska nog överleva det också ;)
 
Köket är nog den plats vi håller till mest på. Dels för att Fredrik äter så mycket men dels också för att de andra två killarna vi bor med nästan aldrig syns till. De sitter mest i sina rum, spelar spel eller kollar på serier.
Balkongen är vår favoritplats. Den är stor och har perfekt sol HELA dagen. Guldvärt.

NY VECKA

Jag har börjat min vecka bra med ett pass på gymmet. Benböj, frivändningar osv. Nu ska jag in till stan en runda innan salgsmötet på jobbet som börjar kl 1. Ny vecka med nya möjligheter. Skönt. Men känns som att jag har en hel del att gå igenom med mig själv. På onsdag åker jag till Stockholm. Det ska bli kul att träffa två av mina favorit brudar.


MOLLY 3 ÅR

Igår fyllde min plutt 3 år. Det gör så ont i mig att jag missade det. Min älskade lilla vovve. Den dagen jag flyttar hem igen kommer nog vara den bästa på länge.


SVETTEN RINNER

Det är så sjukt varmt i Oslo idag. Har suttit ute på balkongen och läst hela förmiddagen och eftermiddagen. Gissar på att resten av dagen i stort sett kommer spenderas här ute också. Och färg har jag fått. Runt om mig luktar det grillat kött och barnen skrattar och skriker nere på dagisets, som är precis här nedanför, lekplats. Allt som saknas är bara min karl. Han har jobbat i helgen och jag kan tänka mig att han har sjukt mycket att göra på jobbet idag. Tur att han slutar om 2h.

Älskar min bikini från H&M (älskar nästan allt som är grönt hehe)


MORSDAG

När man inte är hemma och kan fira mamma på Morsdag får man göra det bästa av situationen. Jag vet att storasyster har köpt en present som hon ska få ikväll men jag slängde iväg ett sms imorse...


FRUKOST PÅ BALKONGEN

Just nu sitter vi och äter frukost här på balkongen. Det ser ut som att det kommer bli en fin dag. Vi har tänkt att gå till gymmet, sen ska Fredrik jobba. Jag själv ska syssla lite med andra grejer. Får se om jag går ut och knackar idag.


WORK IS CALLING

Yes. Snart ska jag åka in till Jernbanetorget. Först för att möta upp Amaid lite snabbt och sen för att dra ut med Bella och sälja alarm. Vi är i Moss just nu, i ett väldigt fint område. Bilden tog jag igår. Tänk att bo så precis vid vattnet där en massa massa båtar håller till...


LIVING LIFE IN THE US


TULLKONTROLL

På väg hem från jobbet blir jag och Isabelle tvungna att åka in på tullkontroll. Typiskt att det ska hända när man åker utan chefen. Vi blev såklart asnervösa men de skulle bara se körkort och registreringsbevis på bilen. Var dock tvungen att ringa Andreas för att hitta registreringsbeviset. Nu är jag i alla fall hemma. Pratar om dagen med min fina och äter lite mat. Snart dags att sova och ladda batterierna inför imorgon :)


JUST SAY YES

Är helt jävla proppmätt nu. Slängt i mig maten. Ska plocka i ordning och borsta tänderna innan Bella kommer och hämtar mig. Vi ska åka ut och sälja lite alarm. Tidigare idag har jag som sagt varit på stan. Träffat lite kompisar och varit på ett möte. Jag och fina Linnéa tog en fika på Waynes också. Något jag egentligen inte ska göra för jag ska sparaaaaa pengar. Men ibland måste man unna sig en fika... ;)


AND SO IT CAME

Ja. Nu öser det såklart ner regn här i Oslo. Kuuuul. Not. Jag ska ut i regnet och in till stan och träffa lite vänner nu.


MERCI, FAST SÖTARE

Måste visa denna. Som tack till mina hundvakter under förra veckan när jag och hela familjen var i Bergen på begravning, så köpte jag denna söta burk med vanilj fudge i. Så söt. Jag hade blivit glad om jag fått något liknande. Och jag har hört att mina hundvakter blev glada för det också :)


THEY SAID IT WOULD RAIN

Det var sagt att det skulle regna i Oslo, men ikke. Har ju i och för sig inte varit något toppenväder heller. Jobbat klart för idag. Skönt med kort vecka.

Jag saknar min lilla vovve så sjukt sjukt mycket. Hon fyller tre år på lördag och jag kommer inte vara hemma. Om en har ångest? Ja. Jag har i alla fall köpt presenter till henne som jag bett mamma slå in. Får ringa FaceTime och gratulera min lilla ögonsten. Hon fattar såklart ingenting men det är ju en självklarhet att hon ska firas :)


MIN MAN KAN

Har käkat tacorullar, idag igen. Så gott! Man gör bara massa tacoköttfärs, slänger i en stor klick crème fraîche, lägger i rullar, häller i lite majs eller vad man vill ha för grönsaker, sen in i ugnen tio min. Sen doppar jag mina i crème fraîche igen. Hehehe. Smarrigt.


YES, I'M IN!

Ibland måste man chansa. Något jag i och för sig har gjort väldigt mycket på senaste tiden. Tog tag i livet, sa upp mig på den jävligt tråkiga fabriken, flyttade till Norge med min pojkvän (dock utan Molly, vilket gör ont i hjärtat hela tiden varje dag...), började på Securitas Direct som säljare (på dörr!!) men nu är jag sugen på något mer, något större.


VM-GULD

Jag och Fredrik mötte upp Therese och Christoffer på O'Learys vid åtta tiden. Therese hade bokat bord för kvällens hockeyfinal! Riktigt skön stämning och jävligt kul med guld! Grattis Sverige!


VARM DAG I OSLO

Det har varit sjukt varmt idag. Så skönt. Vi har mest njutit av vädret idag. Snart ska vi plocka iordning på rummet vi har här i lägenheten. Har fortfarande inte plockat upp. Sen måste vi fixa oss inför ikväll! :)


SÖNDAG FAST LÖRDAG

Godmorgon söndag. Fast egentligen är det som en lördag eftersom vi inte jobbar imorgon heller. Skööönt. Har precis käkat frukost och ska bara dricka upp mitt te här. Sitter redan i träningskläder och ska strax gå bort till gymmet och cykla en stund. Blir inget långt pass eftersom jag ska iväg på ett litet möte kl 11. Ser ut att bli en fin dag här i Oslo idag igen :)

Bild från igår efter jag tränat.


TRÄNINGSVÄRK DELUX

I och med att vi fick flytta från vår första tillfälliga lägenhet till min kusin så förnyade jag aldrig mitt gymkort jag hade på FitnessXpress. Orkade inte slösa pengar på ett förnya en månad, kostar ju en del, och sen kanske behöva köpa ett nytt på ett annat gym på grund av att vi flyttat igen. Hur som helst så var jag och Fredrik ute i torsdags och skulle handla mat. 1 min från där vi bor ligger Rema1000. Och vad ser vi då? Jo, att ett nyöppnat FitnessXpress ligger precis jämte Rema. OCH, i och med att det är nyöppnat, så får man 3 månader gratis! Hallelujah, tänker mitt snåla småländska jag. Fast det är klart jag hade betalat för det ändå. Men asså, 1 minut från där vi bor, jämte mataffären där vi kommer handla, och 3 månader GRATIS! Niiiiice. Helt jävla perfekt!

Körde ett jävligt hårtpass idag. Lättare när man har ett träningsschema att gå efter. Körde mycket ben. Bland annat jävligt tung benpress. Kände det när jag skulle lägga mig ner för att göra liggandes benlyft. Aaaaaj. Men det är gött. Svetten rann. Mysigt!


FACEBOOKSTICKER

Hahaha så fult! Uppdaterade min Facebook app, och ja jag är seg med att
uppdatera, och såg att man kunde skicka stickers. Haha enorma också.


NATIONALDAGSFIRANDE

Ja, igår var det ju Norges nationaldag. Det började som sagt med lite dåligt väder men när vi drog ut sen på eftermiddagen var det helt okej, och det var såååå varmt. Hade min skinnjacka på mig och den kletade som fan på huden. Haha, ja, då är det faktiskt varmt. Vi åkte i alla fall till Aker Brygge, åt varsin glass och tittade på alla människor. För Fredrik var det ganska kul att se, i och med att det är så sjukt stor skillnad från hur vi firar nationaldagen i Sverige. Jämfört med Norges firande så firar inte vi ens vår nationaldag. Här går alla runt i folkdräkter, säger "gratulerer med dagen" till varandra och börjar dagen med champagnefrukost för att sedan fortsätta firandet. En stor parad går genom de flesta städer och alla "russar" (studenter) åker stora russbussar och dunkar hög musik. Nästa år ska jag och Fredrik satsa på att fira en riktig 17 mai i Bergen hos min släkt.

Efter Aker Brygge gick vi till Operahuset. Det är en riktigt fin byggnad. Vi gick upp på taket och kollade utsikten, tog lite kort och sen PT jag ännu en glass. Denna gången den riktiga 17 mai glassen som vi brukar äta i Bergen ;)





MIDDAG PÅ BALKONGEN

Vilken lyx att kunna äta middag på balkongen. God fläskytterfile med pommes och beasås, och lite crème fresh. Mums. Nu ska vi plocka iordning här och mysa med en film. Fredrik börjar jobba imorgon kl 9 så det blir inget festande för vår del. Och jag, jag ska fan gymma imorgon (över 2 veckor sen sist) :)


17 MAJ 2013

Norges nationaldag. Det har varit lite dåligt väder här i Oslo men nu är det lite klarare på himlen, så nu ska vi bege oss till Aker Brygge för att äta en glass :)


HAR INTE RÅD

Igår var första natten här i nya lägenheten. Och det gick bra. Vi hade dock ingen speciellt bra frukost imorse och jag köpte därför med mig den störst baguetten jag hittade till jobbet. Det gick inte bra för mig idag på jobbet, det gjorde det inte heller igår. Men bättre igår än idag, men absolut inte tillräckligt. Vart är min motivation?!! Jag känner mig mest trött och nedstämd nu för tiden. Största anledningen till tröttheten är väl att jag flängt runt som en vante de senaste dagarna + att jag inte tränat på länge. Största anledningen till att jag är nedstämd är min saknad till Molly, familjen där hemma och vännerna. I det jobb jag har nu HAR MAN INTE RÅD att vara omotiverad. Då tjänar jag zero money. Hoppas att några dagars ledighet kan ändra på min motivation. Godnatt.


FESTRESOR (OBS - BILDBOMB)

Många som börjat skriva om sina studentresor på olika sociala medier nu. Kollade också igenom bildmapparna här på datorn och blir påmind om hur kul jag haft på alla resorna jag gjort, men blir framförallt påmind om hur skönt det är att vara på semester... Jag hade en sjukt kul studentresa med många av de som gick i min klass. Vi var i Magaluf och det var nog helt klart den bästa festresan jag gjort. Fast Ayia Napa är riktigt jävla bra faktiskt. Men nej. Magaluf är bäst, enligt mig.
 
Ayia Napa 2010
 
 
Alanya 2011
 
 
Ayia Napa 2011
 
Val Thorens 2012
 
Magaluf 2012
 
Ja. Som jag skrev tidigare så har jag haft väldigt kul på ALLA mina reosor. Har åkt med fina vänner och träffat nya vänner under tiden. Jag känner mig ganska "färdig" med just festresor för tillfället. Det har nog mycket att göra med att jag har pojkvän men också för att jag har gjort så många resor. Nu vill jag åka på semester för att koppla, äventyra och upptäcka. Jag hoppas att jag får tid och pengar till en resa snart...
 

FLØYEN

Igår var vi på Fløyenfjellet. Jag, mamma, Linn, Nicke och min kusin Silje. Vi var dær runt 18tiden och tog fløibanen høgst upp. En fantastiskt utsikt øver Bergen. Vi gick ner och åt sedan på Egon.
 
 

FREDRIKS FØDELSEDAG

Jag tog nattåget tillbaka till Oslo från Bergen igårnatt. Kom tillbaka till lægenheten vid 07 cirka. Krøp ner hos min fina som fyller 21 idag! Min present var dock i resvæskan som ær i vår nya lægenhet, haha. Så han får sin present ikvæll. Hoppas på att jag inte kommer komma hem før sent så att vi hinner flytta allt det nødvændiga till nya lægenheten ikvæll. Då ær det bara TV, micro och sånt kvar i helgen.
 
Jag børjar 14.30 idag. Så vad ska jag gøra hela dagen. Fredrik drog till jobbet før en stund sen. Jag ska ta en dusch och fixa iordning hær sen kanske fixa lite ærrenden eller något. Ska nog gå till affæren och køpa jordgubbar tills ikvæll! :) Fredrik hade också en ønskan om tacorullar, så får se till att vi har allt sånt hemma så vi kan æta gott ikvæll. :)
 

NATTÅG MOT BERGEN

Sitter just nu på nattåget som tar mig och mina äldre syskon till Bergen. Vi är framme tidigt imorgon bitti, runt 06-07 tiden. Jag ska bara vara där över dagen, åker alltså hem till Oslo igen imorgon kl 23.10. Jag sitter här med en kaffe. Har köpt med mig iste och en liten chokladbit. Vi köpte också chips. Brorsan fyllde år för ett tag sen så han ska få sin present här på tåget tänkte vi, haha.


NY LÄGENHET

Imorse var jag och Fredrik och kollade på ett rum i ett kollektiv här i Oslo. Lägenheten var väldigt fin, ljus och öppen. Rummet var också bra. Genom vårt rum går det en dörr ut till balkongen, och det är också en dörr till balkongen från köket. Stor balkong alltså. Köket var utrustat med kyl, frys, ugn, diskmaskin, kaffekokare, sodastream, nespressomaskin, micro och brödrost. Vi kommer bo med en kille från mitt jobb, som också heter Fredrik. Och en kille som heter Malcom. Alla är svenska. Verkar riktigt bra och hyran är också helt okej. Ström, värme, TV och internet ingår i hyran. Jag och Fredrik kommer betala 3200kr var. Alltså totalt 6400kr. Och det får man absolut räkna med här. En kompis jag lärt känna här betalar 5600kr för sitt rum i hennes kollektiv. Kan ta lite bilder på lägenheten sen och lägga upp här. Nu ska jag snart iväg till banken och fixa ett bankkonto, så att jag kan få min lön på onsdag... Sen är det dags för jobb. :)


KILL ME, TYP

Ååå vilken jobbig första timme jag hade på tåget mot Göteborg. En unge var skitförbannad för att han inte fick springa på tåget. Tre stycken 3års åldern lekte och skrek och pratade ashögt till sin föräldrar, föräldrarna svarade inte dem vilket gjorde att de pratade ännu högre... En liten bebis fick skrikutbrott. Jag satt och läste men fick sätta mig och lyssna på musik med hörlurarna för att jag inte kunde koncentrera mig. När jag tog upp hörlurarna ur väskan sa kvinnan jämte mig (som suttit och läst en presentation) "Fan vad avundsjuk jag blir nu. Jag glömde mina hemma." Inte heller hon kunde koncentrera sig.

Jaja, det är sådant man får räkna med när man åker tåg. Nu har i alla fall den jobbiga ungen som ville springa gått av och bebisen har lugnat sig. De lekande barnen sitter ganska tyst och lugnt och tittar på en film. Skönt.


MOT OSLO

Nu är jag på väg hem till Oslo. Har haft det så sjukt bra hemma i hos familjen. Vill egentligen inte åka tillbaka. Vill stanna lite till och bara vara. Träffade min lillasyster snabbt idag och jag blev helt tårögd när hon, Linn och J åkte igen. Sen blev det lunch hos farmor och där var också faster. Brorsan körde mig sedan till bussen och där sa jag hejdå till världens finaste hund. Kom en och annan tår på bussen. Är så bölig ibland... Usch. Jag får åka hem snart igen...


HÅRDTRÄNING

Fick ett mms av Fredrik igår. Han är hemma han också, fast i Värmland då. F och hans bror tränar massor och dricker proteinpulver efteråt. Fredrik har övertalat mig om att jag också borde göra det, så att inte min kropp bryts ner efter träning. Jag är inte världens bästa på att äta ordentligt, men jag har blivit mycket bättre! Och det är viktigt att man äter bra när man tränar. Hur som helst så köpte Fredrik en påse proteinpulver till mig också, så jag ska testa och se hur det känns. En shaker måste man ju ha också. "Ta någon rolig färg". Så blev det svart... Haha! Jaja, ska bli kul att testa!


PIZZA

Ååååå. Har käkat pizza och det var så gott. Jag och Fredrik har bara ätit fryspizza sen vi flyttade till Norge eftersom en pizza kostar typ 200kr... Hehe. 1 PIZZA 200 KRONOR. Här hemma betalar man ju 80kr och får en med riktigt mycket grejer på. Som det ska va... ;)


KONSERTER PÅ G

Satt och bläddrade i STYLEBY tidningen igår och kom till det här uppslaget. Beyonce och Rihanna. De ska båda ha konsert i Sverige nu i sommar. Kan med glädje säga att jag har biljetter till båda konserterna. Beyonce 29 maj och Rihanna 22 juli. Jag och bästis ska gå på Beyonce tillsammans. Kommer bli helt jävla grymt tror jag! Hon är min absoluta favoritartist.


NÄR MAN HAR ALTAN

Passar på att äta frukost i solen så mycket jag kan nu när man har altan. Igår kunde man dock sitta i bikini för det var inte ett moln på himmeln, men idag är det ganska mycket moln. När solen väl är framme värmer den skönt :) Men ingen bikini idag... Min frukost består av två ostmackor, havregrynsgröt och en kopp te. Det enda som saknas är paprikabitar att lägga på mackorna. Kan inte förvänta mig så mycket när det är brorsan som stått för inhandlingen eftersom mamma är hemma i Bergen...


SHOPPING MED SYSTER

Kl ett var jag på plats hos pappa för lunch. Molly gick utan koppel hela vägen dit och hela vägen hem. Superduktig. Den största anledningen till att jag vågade låta henne göra det var för att det var så lugnt på gatan. Sen är det ju inte så långt. Max 10min. Hehe. Pappa bjöd på lasange och sedan en kopp kaffe.

Vid halv fyra tiden åkte jag till Gislaved för att hämta upp syster och dra vidare till A6. Behövde köpa lite presenter. En till bror, en till pojkvän och sen blev det även två till Molly (fast hon fyller 25 maj) (och ja, jag firar och har lite "kalas" för Molly på hennes födelsedag. Det har alla hundägare, tror jag). Köpte också små "tack-gåvor" till olika personer. Det enda jag köpte till mig själv var en väst i brun mocka från Carlings. Så snygg. Den ska jag bära flitigt i sommar!


FRUKOST I SOLEN

Har tagit en promenad med Molly. Körde Oslo-style och gick med henne lös en bit. Men jag är nog för nojjig för det... Kollade hela tiden så att hon var bakom mig, haha... I Oslo går MÅNGA hundägare flera meter framför sin hund och väntar först när man ska gå över gatan eller något. Jag fattar inte hur de vågar släppa hunden. Massa bilar, cyklister och människor som går överallt. Jaja. Kul att se är det i alla fall. Nu sitter jag i solen och äter frukost. Molly ligger i skuggan. Jag trodde inte att det skulle bli fint väder idag men än så länge är det klarblå himmel!


ÅRETS FÖRSTA GRILLNING

Yes. Bättre sent än aldrig. Kom precis hem till mamma. Åkte till farmor och farfar direkt från det att brorsan plockat upp mig i Borås. Vi köpte med oss kanelbullar och tog en kopp kaffe med dem, sen stannade vi även på middag. Det blev grillad fläskfilé, potatisklyftor och beasås. Vi kollade på Sverige-Canada tillsammans men sen var det dags att åka hem. Trevlig dag med farföräldrarna i alla fall :)


VÄRLDENS FINASTE

Min hund gör mig så lycklig. Helt sjukt lycklig. Mår som bäst när jag har henne omkring mig. När min bror och Molly kom till Borås för att hämta mig möttes jag av en sur hund. Vilket jag faktiskt misstänkte men hoppades på att Molly skulle bli glad att se mig. Det var likadant när jag kom hem från USA efter 3 veckor så... Inget jätteoväntat. Kan ju förstå att Molly är sur efter att jag åkt ifrån henne i 1,5 månad typ... :( Brukar var så att djuren kan bli sura i början men det släppte ganska fort. Jag kan verkligen inte sluta pussa och krama henne. Hon är så fin. Världens finaste.


CHRIS BROWN & JUSTIN BIEBER

Hatar såklart Chris Brun för vad han gjorde mot Rihanna. Hatar alla människor som gör så, såklart. Men älskar verkligen låten som Chris Brown och Justin Bieber sjunger tillsammans.

En annan sak angående Justin Bieber. Vår allas älsklingspojkartist. Min teamkollega träffade honom på en nattklubb i Dubai. "Han var trevlig". Jaha. Men va kul. Jag är inte alls lite avundsjuk.


PÅ SVENSK MARK

Äntligen. Svensk mark. Feels so goooood! Nä, okej. Känns inte så annorlunda. Är i Göteborg om 2h. Sen ska jag vidare till Borås men väl där så kommer min bror med bil och kör sista biten in i de småländska skogarna. Och jag ska träffa min vovve. LYCKA!


I'M COMING HOME

På torsdag kommer jag hem. Ska verkligen bli skönt. Får träffa mina syskon. Farmor och farfar. Säker en och annan kompis. Men framförallt min lilla vovve. Min älskade vovve. Så sjukt glad. Kommer nog fälla en tår när jag får hålla om henne igen. Att bo utan henne i Oslo är det absolut dummaste jag gjort. Skulle aldrig gjort det om jag visste hur svårt det var. Men jag hoppas jag kan ta hit henne snart. Annars får jag börja söka jobb hemma och flytta hem igen. Jag vet ju att hon har det bra med min familj. :)


NEW WEEK

Ny vecka med nya möjligheter! Snart ska jag bege mig till jobbet. Först salgsmöte, sen lunch, sen åker vi ut och säljer lite alarm.

På torsdag är det ledig. Ska kolla om jag kan ta ledigt på fredag. I så fall åker jag heeeem! YEY!


PICS FROM HOME

Både mamma och syster skickar lite bilder till mig då och då via Facebook. Alltid lika kul. Blir ju mest på Molly såklart. Saknaden är verkligen enorm.


AKER BRYGGE-HÄNG

Yes. En ledig söndag för både mig och Fredrik. Sol. Ja, det betyder bara en sak. Aker Brygge. Så himla gött att sätta sig där i solen och bara va. Linnea mötte upp oss. Hon hade med sig jordgubbar och saft. Skön söndag. Jag och F gick förbi McDonalds på vägen hem. När vi ska resa oss upp och gå därifrån så tittar jag ner i telefonen och smäller i huvudet i en vägg. Hahaha. Orkar inte. Ont gjorde det men varken jag eller Fredrik kunde inte göra annat än att gapskratta...

Vi sökte en massa lägenheter igår och har inte fått ett enda svar än. Suck... Måste få tag i ett nytt boende!


NEW IN - BEYONCE SWIMWEAR

Att vakna 11.45 och se att det är fint väder ute gör mig panikslagen. I ett solfattigt land vill man ju såklart låta sig värmas av solens sköna strålar så mycket man bara kan! Nu äter vi frukost och ska om en stund ut till Aker Brygge eller någon park. Packa ihop en liten picknick och möta upp Linnea. Mys.

I torsdags när jag och Linnea var på stan kom jag hem med det här. Jag skulle egentligen ha en halsduk eftersom jag tappat bort min men de flesta affärer hade bara fula sjalar. Så kom hem med en bikini från H&M som Beyonce står modell i. Har siktat in mig på den sen första gången jag såg den. Mina ögon fastnade också för dessa fina örhängen. Älskar guld. Ett par guldringar ska också införskaffas...


TYPISKT BRA LÖRDAGSKVÄLL

Tacos och hockey-VM med min fina. Och till efterrätt blev det jordgubbar med mjölk. Mums! Avslutar med en film :)


ATT FÅ ORDNING PÅ LIVET

Fredrik är på gymmet och jag sitter hemma och läser om olika banker. Vi måste skaffa oss varsitt norskt bankkonto. Ska kolla efter lite lägenheter också... Vill bara få ordning på allt! Men är ganska taggad till nästa vecka.

Ikväll ska vi äta tacos och kolla på Sveriges match i hockeyn. Till efterrätt blir det jordgubbar med mjölk! SÅ NICE!


CHILLIDILL

Oj vad vi har inte gjort ett piss idag. Vi håller i alla fall på att steka pannkakor till frukost nu. Gick till ICA för att köpa mjölk och ägg till pannkakorna men väl där kom vi på en massa andra saker vi var sugna på. Till exempel jordgubbar och honungsmelon. Åååå va gott det ska bli! Men först, pannkakor såklart.

Igår var jag på regionsfest och vi hade det väldigt kul. Massa olika pizzor från Peppes, gratis alkohol och champagne. Lekte lekar och skålade sedan för regionen! Runt 12 tiden kom två taxibussar som chefen hade beställt till oss allihopa. Vi åkte sedan till Möllers och där avslutade jag även min kväll. Var hemma runt tre, halv fyra tiden. Så mysigt att krypa ner hos min fina pojk. :)

Nu är pannkakorna klara. Mums.


VÄRLDENS BÄSTA REGION

Yes! Nu är det dags för 1års kalas. Väntar på Bella som ska hämta mig. Vår region har blivit bästa region ett år i rad och detta ska firas. Kan också tillägga att regionchefen är 22 år och han har varit chef för region 1 i ett år, eller 11 månader eller något. Imponerande!


JUSTIN BIEBER

Igår när jag och Linnea var på stan kunde vi verkligen se vilken Justin Bieber hysteri det varit här i Oslo. På Cubus såg det ut såhär. Man kunde alltså lägga bud på en Justin Bieber i papperskartong och det var stjärna över hela golvet med Justins ansikte. Massa olika tshirts, kepsar och tandborstar kunder man också köpa. De har nog tjänat en del pengar på den killen ;)

Jag köpte en bikini från H&M igår. En gul som Beyonce står model i. Suuuperfin.

Nu ska vi ut och jobba, ska bara äta upp cheesburgarna vi beställt på McDonalds. Ikväll är det ett års firande för min region (bästa region i ett år!) Kul!


EXCITED

Jag måste säga att jag är grymt taggad inför maj månad. Varför? Jo, för att det presenterades en kampanj idag på månadsmötet som vi hade med hela kontoret. Alla blev helt övertaggade. Vill jobba varje dag jag kan. Haha!

Förresten, såhär ser det alltid ut i uppehållsrummet efter att vi säljare varit där och käkat och druckit kaffe. Jag under faktiskt vem som städar upp efter oss...


SHOPPING FOR SUMMER

Jag vill verkligen lägga några beställningar här och där för att förnya min sommargarderob. Mest av allt med bikinis. Men hur mycket kommer jag sola i sommar? Ingen aning. Ska väl mest jobba. ;) Men det kanske blir en liten beställning i alla fall...


1 MAJ

Nu ska jag träffa Linnea. Solen har inte tittat fram så vi ska leta upp något mysigt cafe här i närheten.


TYPISK FRULLE

Såhär brukar frukosten se ut i Oslo. Havregrynsgröt, en macka och några skorpor. Och så kaffe när en orkar. Idag är jag ledig vilket är så skönt! Kom hem rätt sent igår 23.45 typ. Tanken var egentligen att jag skulle hänga med resten av regionen ut till The dirty cow men i och med den sena hemkomsten och att man inte ätit + att jag fått tråkiga familjenyheter så valde jag att stanna hemma.

Idag ska jag i alla fall träffa fina Linnea. Vi tänkte sätta oss i någon park och bra chilla, men just nu är det lite lite mulet så vi tar nog det när det klarnar upp lite mer :)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus