MICHAEL KORS

Ååååå herregud. Ge mig allt, ok? Nä men okej. Sa till F att jag önskade mig något smycke, typ öronhängen. Kom in på Michael Kors och hur fina är inte dessa? Dock något dyra. Vi har sagt att vi inte ska lägga så mycket på varandra i år för att istället hitta på något roligt ihop eftersom det inte blir så ofta i och med att jag bor i Göteborg och han i Blekinge där han spelar hockey, vilket tar lite för mycket tid enligt mig... hehe. Aja, sjukt fina smycken men det blir tyvärr inget som jag kommer bära. Kanske dags att skriva sin önskelista till släkten nu?
 

DIPP & CHIPS

Vilar idag. Men imorgon kör jag faktiskt ben... Jag äter dipp och chips, myser med Molly och kollar på TV. Är rätt uttråkad om jag ska vara ärlig. Blir nog att packa lite kanske. Hmm... Nej men fyfan var tråkigt att inte har något vettigt att göra en hel dag. Har i alla fall handlat och köpt två t-shirts på H&M. Diska ska jag också göra sen. Och gå ut med Molly igen. Men vill tränaaaa. Aja, imorgon är det fredag och helg! Så jävla taggad inför helgen i alla fall :) 




PARTY HARD

Hej och här kommer ännu ett deppinlägg. Nejdå. Men jag är faktiskt väldigt ledsen över min axel. Aldrig någonsin har jag haft någon inflammation innan. Suuuuger. Om det nu är det. Ont gör det i alla fall. Tittade igenom lite bilder. Här hade vi precis tagit studenten och var lyckligare än någonsin. Typ. Kul hade vi i alla fall, den där kvällen. På Grabbarna Grus i Magaluf höll vi till och det var Sverige-England match i fotboll. En engelsk pub låg precis jämte. Vi förlorade. Kul. Riktigt kul. Jag och grabbarna. 



INFLAMMATION I AXELN

Okej, vänner. Jag kan ha fått en inflammation i min högra axel. Det suger. Tränade aldrig igår. Smärtan började redan igår morse och blev allt värre under dagen. Det är fortfarande inte bra. Jag funderar ändå på att gå till gymmet och köra ben idag. Inte knäböj och såntdär. Men övningar där jag inte behöver använda händerna. Typ benpress. Hehe. Fan. Det suger alltså. Fick dessutom mejl från min klubbledare igår. Han skrev att det hade varit roligt om jag kom och tränade med dem på lördag. Men "Jag ska flytta på lördag och jag har möjligen en inflammation i axeln så jag kan tyvärr inte". Kuuuuul att svara så... Men men, finns nog tyvärr inte så mycket jag kan göra åt det. Nästa lördag, 7 dec, blir det träning med dem. Och lördagen därpå ska jag ta med mig F till gymmet och träna. Han vill säkert men om inte kommer jag faktiskt tvinga honom. Jag kan inte missa fler träningar. Hopp, lite halvpepp tjej ni har här, som ni säkert märker. Får fan ta och rycka upp mig. 




VANILLA LOVE

Alltså jag vet att jag har tipsat om Lindahls kvarg jordgubb innan. Och ja, den är supergod. Men herregud, köpte vanilj igår och den var SVIIIIN god! Jag är lite känslig för "klumpar" när det kommer till yoggi och kvarg, men denna är alltså helt klumpfri (hallå det är vanilj...) medan jordgubbssmaken hade ganska mycket klumpar i sig. Men aa, jag vet inte. I am in love ❤️ Vanilj kommer jag köra på, både god, klumpfri och ganska nyttig. Blir inte bättre! Dock så innehåller dessa, Lindahls kvarg jordgubb och vanilj, bara 6,2g protein per 100g medans naturell innehåller typ 11g per 100g tror jag. Så ja, det finns ju bättre alternativ men tror fan inte det finns godare! :) 


BESTÄM DIG

Jag ska inte påstå att det är mycket som händer nu men det är ändå en del alltså. Vill gärna berätta om både det ena och det andra men jag kan inte göra det än. Otåligheten (?) kommer krypandes... Jag vill att allt ska hända nu nu nu. Hur som helst är det fitnessfestivalen och flytt denna helgen. Helgen efter det är det fest. Och helgen efter det är F här. Vi ska gå på marknad och Liseberg. Sen, mina vänner, är det fan julledighet och då åker jag hem till familjen. Sen är det nyår och sen.... Ja. Vi får se. Gillar att ha grejer att se fram emot. Löste en text igår som fick min mage att vända sig uppochner samtidigt som jag blev mer bestämd än någonsin. Bestäm dig. Gör du bara det så är det nog ingenting du inte kan göra. Det låter ju bra i alla fall. Aa, vi kör på det!


WISHLIST FROM VICTORIAS SECRET

Onsdag. Halva veckan gjord. Snart då. Träna idag. Så jävla gött. Och idag började jag dagen med att skicka några länkar till faster i USA eftersom hon igår frågade vad jag önskade mig i julklapp. SportBHn nedan från Victorias Secret och träningströjan var två av de länkar jag skickade till henne. Önskar mig också VS underbart doftande bodymists. Ljuvliga. ♥ Nehe jaha, det var det. 
 

TIDIG KVÄLL

Fyfan vad skönt säger jag bara. Jag har gjort allt jag skulle göra idag och klockan är bara nio. Nu ska jag borsta och sen ska jag faktiskt sova. Så skönt. Imorgon är det onsdag och det är träning som gäller. Jag håller tummarna för att pappa kommer upp i helgen och går på Fitnessfestivalen med mig. Elin, som jag skulle gå med, ska hem och jobba och kan därför inte. Jag kommer gå i vilket fall som helst men vore ju kul med sällskap. Fan vad jag ska sova nu. Godnatt!


NEWBODY

Nytt från Newbody. Min kollegas dotter sålde detta för sitt lag och då passade jag på att köpa en sportBH i färgen aqua. Använde den igår på mitt träningspass och den var riktigt bra. Man fick väldigt bra stöd vilket var bra eftersom jag gjorde mycket hopp och sådär på passet igår. 150kr kostade den. 



ABS

Redan efter andra övningen igår kändes det som att jag skulle spy. Vet inte om det var för att jag åt ett tag innan eller om det helt enkelt var jävligt jobbigt. Hahah. Jag klarade i alla fall mig undan från det. Det var fokus på mage igår kan jag ju säga, som ni säkert ser. 

Fällkniven 25x4
Burpees 15x3
Bicepscurl 14/7 14/6 14/7
Ribbstång snea 10x3
Ribbstång raka 10x3
Chins 6, 4 


ONEPIECE FÖR VÅRA JYCKAR!

Voff! Har ni sett så sött? Nu finns det alltså OnePiece för våra hundar. Det kanske har funnits länge? Jag såg det först igår i alla fall. Så sött. Jag har beställt en till Molly. Perfekt när man går på långpromenad och det är minusgrader. Molly har en Pippitröja som är väldigt varm också i och för sig men tyckte ändå att dessa var så söta och ville inte missa chansen att beställa en innan de tog slut. Det är ju inte säkert att de kommer fortsätta tillverka dem... Mysiga? Köpvärda? Bra affärsidé? Jag säger Ja, ja och ja! 
 
För 399kr får du en OnePiece till din vovve.
 
 
 
Finns i tre olika färger navy, grey och camo.

WANT A VACATION

Jag vill ha semester. Alltså verkligen åka iväg 2-3 veckor och bara va. Sola, bada, äta gott, dricka gott, läsa någon bra bok, få massage och bara njuta. Gillar verkligen inte Sveriges kalla årstider. Brrrr. Men nej, än blir det inte semester. Jobb och träning står på schemat fram till februari i alla fall. Hade gärna åkt iväg i feb/mars någon vecka sen. Men vi får se hur livet ser ut då. Tycker det är roligt att ha lite grejer på g som faktiskt skulle kunna förändra livet aningens. 
 
 

Fasters bilder från när hon och hennes man var på St. Johns förra helgen. Sjukt fint. Ta mig hit! 

HELGEN

Ok. Nu är jag på väg hem till Göteborg igen. Skönt. Men, är dock inte hemma förens typ 18.30 så det är ju ett bra tag kvar. Jag har musik, en bok och lite gott att äta på så jag ska nog klara mig. Helgen har varit lugn och mysig. Nu väntar sista veckan som inneboende hos Emma. Jag kan inte beskriva känslan att få ett eget rum och på sätt och vis ett eget boende, trots att det bara är ett halvår och efter det har jag ingen aning om vart jag ska ta vägen, men det ska bli så skönt. Att få ha sin egna grejer kommer göra stor skillnad. Just nu har jag några lådor med kläder, en resväska och några påsar. Det är inte kul att bo i en resväska. Tror faktiskt jag ska börja packa lite när jag kommer hem nu. Packa och fixa matlådor inför veckan. Ja, så blir det nog. 



BULLKÄRLEK

Idag var det Louises tur att stå för fikat på jobbet. Så god bulle. Jag tog två stora bitar, oooobs. 


TRÄNING MED KLUBBEN

Hej. Fredag. Äntligen! Och idag åker jag till F ❤️ Längtar till min subway macka jag ska ha med mig till tåget, hihi. 

Igår tränade jag med GKK. Det gick bra. Körde 3 x 70 på knäböj, tre gånger. Tungt som fan kan jag lova. Körde också bänkpress och marklyft. Riktigt bra övningar som tränar stora delar av kroppen. Men jag känner av min ljumske otroligt mycket och kroppen kanske säger åt mig att vila men fan, jag vill ju träna. Vi får se hur den känns efter helgen. Nu ska jag jobba vidare... 


JULPYNT

Hej hej hej. Snart jul ju. Min coach tjatar om att vi ska pynt fönstret som är vid vår grupp med julpynt. Alla ska bidra. Hahah. Därför tog jag med mig denna lille tomte så hon blev glad :) Vi får se hur hela fönstret kommer se ut när julen börjar närma sig på riktigt. Hörde att det hade snöat lite hemma men det är väl mest slask. Hatar slask. 


HATAR HALEBOP

Hej från tjejen med noll tålamod. Mitt internet är slut, igen. Fucking hatar Halebop! Ska byta direkt när jag haft detta i två år, synd bara att det är 1,5 år kvar. Orkar man vänta?! Och nu då, när jag faktiskt ska köpa 3GB till så går det inte?!!!! Blir så arg. Tur jag är mätt efter min goda kvällsmat i alla fall, pannkakor ❤️ 


FREDDY SVERIGE

Godmorgon. Igår tränade jag. Gick väl sådär. Försökte köra lite mer som de lärde mig på den andra klubben. Körde 10 set knäböj med samma vikt hela tiden och alltid 6 rep. Alltså 47kg x6, vila, 47kg x6, vila, osv tills jag gjort det 10 gånger. Jobbigt de två sista seten. Sedan körde jag lite mage men min ljumske är fan inte bra alltså... Jag får ont hela tiden. Kanske beror det på att jag inte värmer upp som förr? Sedan jag köpte mina lyftarskor kör jag uppvärmning med stång, innan körde jag alltid löpning. Hmm.. Vi får se hur det utvecklar sig. Hade mina nya träningskläder på mig igår, like them a lot! 

Från Freddy

SVERIGE - PORTUGAL

Matchen igår. Ååååååå. Ronaldo är ju sjukt jävla bra men det är Zlatan också. Så synd att vi förlorade. Trodde verkligen vi skulle klara av att hålla Ronaldo borta efter att Zlatan gjorde 2-1 målet. Pratade de inte om att Ronaldo kanske inte skulle kunna fortsätta spela? Kanske fick han en adrenalinkick när Zlatan gjorde mål och därför gick in och gjorde 2-2 och sedan 2-3. Förstår inte att Ronlado kan få in bollen från en sån taskig vinkel som han hade på 2-2 målet (?). Aja, grattis Portugal. VM är över för Sverigs del. Tills 2015 då när damerna ska spela lite boll! 


MELLANMÅLSTIPS

Gick en lång runda med Mollsan efter jobbet. Nu har jag ätit en halv burk kvarg med jordgubbssmak. Riktigt god faktiskt men jag är lite känslig för klumpar, och det är det tyvärr i den. Men ganska mättande så nu står jag mig nog tills efter gymmet, då blir det riktig mat. 


FEEDBACK

Min kväll igår bestod i att laga mat, äta och skriva feedback. Vad jag skrev feedback på får ni veta om kanske en månad. Jag är så taggad i alla fall. Idag måste jag träna. Är fortfarande inte säker på om det blir på Nordic Wellness eller på Slottskogsvallen. Är superglad över lägenheten och längtar så till första december! 


Har nästan alltid en post it lapp bak på mobilen för att jag inte ska glömma saker... Hahah, blir ju inte så fint på spegelbilderna men hur fina är egentligen spegelbilder? 😉

ÄNTLIGEN LÄGENHET!!!

Vi har fått lägenhet!!! Och det är vi så glada för. Vi fick trean i Västra Frölunda som vi var och tittade på. 73kvm och möblerad. Ett halvår är den vår. Känns riktigt roligt! Ska bli kul att bo med Elin. Vi har pratat om myskvällar, spelkvällar, glöggkvällar, middagar och såklart lite fester. Inflyttningsfesten kommer nog bli helgen efter vi flyttar in. Och det är faktiskt bara två veckor kvar tills vi flyttar. 1 dec. Aa det känns jävligt bra! 


GUESS, MY WATCH

Jag älskar verkligen min GUESS klocka som jag fick på min 18års dag av min fastrar. Har haft det nästan varje dag sendan jag fick den. Men, det vita bandet har verkligen blivit slitet och smutsigt. Måste byta ut det såhär innan jul tänker jag. Så det ser lite snyggt och fräscht ut. Nästan lite pinsamt att komma med en så fin klocka men med ett så fult band. Heheh. 


ONT I KROPPEN

Min kropp är paj. Nej okej. Den ömmar bara otroligt jävla mycket sen mitt träningspass på nästan 2,5h i lördags. 77 kilo, inte så konstigt kanske. Vill bara hem och sova några timmar. Känner mig inte utvilad alls. Måndag. Ååå. Aja, jag kämpar på på jobbet. Fattar inte att det ska vara så svårt. Misslyckades med min frukost imorse också kan jag ju säga. 


LADIES NIGHT 2013 GÖTEBORG

Igår ordnade en vän till mig, som är dansare i showen, två biljetter till ladies night som var på Scandinavium här i Göteborg. Syrran och hennes två kompisar hade köpt biljetter sen innan och därför kunde jag inte få plats bredvid dem. Slängde iväg ett sms till Frida och frågade vad hon hade för planer och det visade sig att hon inte planerat ett skit. Klockan var ca 17 då jag berättade för henne om biljetterna men hon var på så vi drog till ladies night tillsammans. Blev en fördrink i baren och sedan var det show från kl 21 till 23! Riktigt bra måste jag säga! 

Efterfesten hölls på Trädgårn och vi hade jättekul. Blev dock en drink för mycket känner jag idag. Däckade hos Frida på två sekunder efter vi kom dit haha. Men vi hade riktigt roligt! 






PRESENT AV LILLASYSTER

Fick ett litet paket av min söta lillasyster igår. Hon har mycket energi den ungen. Kommer alltid ha på mig detta fina armband som hon pärlat, i alla fall nästan alltid. 




Lägg märke till min fina hudfärg (spraytan) 😉 

KVÄLLEN IGÅR

Har precis kommit hem från gymmet. Är helt död. Fyfan. Men det var riktigt roligt. Tränade på ett gym vid Slottskogsvallen idag. Igår var pappa och hans fru, min bror och lillasyster här. Min bror har nämligen köpt lägenhet i Göteborg och behövde åka hit för att skriva på papper. Så kul att ha dem här, vi åt lite tacos och sedan åkte pappa och Nicke hem men Johanna och Elsa stannade över natten. 

Nu ska jag äta och duscha och tagga till inför ikväll! 


TODAYS

Dagen efter, när man duschat och så så ser man ut såhär. Har ingen foundation eller något puder i ansiktet. Blev jämt och bra men igår såg det verkligen ut som att jag legat i ett solarium i 100 år. Det enda jag är lite missnöjd med är kanske händerna. Det var första gången jag gjorde spraytan och jag tror nog att jag tog lite för lite lotion på handflatorna. Men då vet jag det tills nästa gång. Jag känner mig i alla fall väldigt fräsch! 



OK, I GOT A SPRAYTAN

Igår var jag nervös inför just detta. Spraytan. Första gången jag gör det men jag blev ändå nöjd med färgen och jag tycker det blev jämt. Det var hand spraytan vilket ju blir jämnare än om man går in i en kabin. Såg dock ut som fan i ansiktet igår! Tur det försvann! Och det sa hon på studion, så egentligen behövde jag inte vara orolig men man vet ju aldrig riktigt. På kroppen försvann det också lite färg men är fortfarande brun. Jag är nöjd! 


NERVÖS

Rast. Jag ska iväg efter jobbet och göra en grej. Ni får se vad sen. Är lite nervös faktiskt. Men det ska nog gå bra, hehe! 

REBECCA STELLA FOR NELLY

En ny kollektin av Rebecca Stella släpps idag på nelly.se. Någon favorit? Mina ser ni nedan. Bra prisklass också. Blir detta nyårsklänningen? Vet inte. Känns som att man kanske kan bli en i mängden men å andra sidan, vem gör snyggare festklänningar än festdrottningen, Rebecca Stella, själv? 
 
 
 
Hot or not?

DAGENS GYM

Bra pass på gymmet tycker jag. Mötte upp Elin efter jobbet och så åkte vi hem till mig. Gick ut med Molly och sen var det nästan raka vägen till gymmet. Fan vad jag älskar att vara där. Så sjukt :( Lilla jag tycker om att vara på gymmet. Hur ska jag göra så att jag alltid få vara där? Eller ok, typ 4-5h om dagen i alla fall. Ok, utbilda mig till PT såklart. Suger att man inte får CSN för det. 

Hur som helst. Vårt gympass var bra tycker jag. Vi körde överkropp. Hade redan träningsvärk i ben, rygg och mage sen igår men det gick bra ändå. Tog 32,5kg i bänk och har inte gjort den övningen sen jag och F bodde i Oslo (4 månader sedan). Jag är nöjd! 

Stående rodd 3 set 
Chins 3 set
Bänkpress 4 set
Kettlebell swing 3 set
Beninskjut 3 set 
Benresningar 3 set 



Nordic Wellnes har tagit fram en energidryck som vi fick provsmaka idag. Finns i päron och fläder. Tyckte nog päron var godast. 25kr för en flaska. 

LETS DEAL - UTBILDNINGAR

Jag tycker att företaget Lets Deal har många riktigt bra erbjudanden. Själv har jag nog gjort 3-4 beställningar därifrån varav en är en online utbildning som jag fortfarande håller på med. Jag tycker ändå att det är lite bra, även om det kanske inte är de mest seriösa utbildningarna. Ta dessa nedan till exempel. Kan man verkligen skapa sig en karriär genom att bli Danceathon-instruktör? Kanske, jag har ingen aning. Men en två dagars utbildning känns inte tillräcklig. Att ta truckkort däremot tycker jag är jättebra. Jag och F tog truckkort i Smålandsstenar och vi betalade nog mellan 2-3 tusen om jag inte minns fel. Vi tog truckkort för att vi skulle söka jobb i Oslo som truckförare men istället fick vi båda andra jobb så det där kortet kommer jag antagligen aldrig ha nytta av men det skadar ju inte att ha det... :) PT-utbildning känns för mig också för kort, i alla fall om man vill hålla på med det seriöst. Det vore ju inte fel om de kom med en PT-utbildning som varade i ca 6 månader till ett rabatterat pris! 
 
Utbildningen jag går nu och som jag köpt via Lets deal är en grundkurs i apputveckling. Den är på engelska och jag är som sagt inte klar. Jag kan plugga i min egen takt men i max ett år. Betalade inte många hundralappar för den så tycker absolut det är värt det. Nu börjar jag komma in i den svåra delen (lätt programmering) så nu har det stått stilla ett tag. Kanske dags att börja plugga lite igen i helgen? 
 
  

LEGDAY

Fan vad roligt det är när man märker de små framstegen inom träning. Aaa, jag gillar det! Igår körde jag ett benpass på Nordic Wellness. Kändes riktigt bra faktiskt. Körde frontböj vilket jag inte gör så väldans ofta men det är en bra övning, känns det som. 

Benböj 5 set
Frontböj 3 set
Utfallssteg 3 set
Marklyft 4 set 

Var riktigt slut i kroppen igår kväll. Tack och godnatt typ. Idag känner jag mig på tårna. Idag är det överkropp som ska köras ihop med Elin. 


SASHA I

Me like, me want. Give me. 


Från senso.com.au 299$ (AUD)

JUST DO IT

Yeee, har ni hopp om livet eller? Jag är pepp på träning. Lite smått nervöspirrig i kroppen typ. Konstigt? Nu är det snart dags att gå hem i alla fall och då ska jag till gymmet. Så gött. Har dock en enorm längtan till fredag, hahah. Vill bara ha helg hela tiden. Men jobba måste man ju... Nehe jaha, förresten. Jag är sjuuuuukt pepp på den andra nyheten (som jag skrev om igår?). Ska fan göra detta ända in i mål. För att bli framgångsrik måste man ibland misslyckas. Våga misslyckas, våga vinn. Våga. Sitt inte och vänta på att något ska hända dig, få saker att hända runt omkring dig. Ingenting är dyrare än en möjlighet som du inte tog. Baam. 


FITNESSFESTIVALEN

Den 30 november och 1 december är det dags för Fitnessfestivalen som hålls på Svenska Mässan här i Göteborg och självklart ska jag gå. Jag längtar verkligen. Det är en massa utställare, ca 150 stycken, och massa föreläsningar samt tävlingar i bland annat Luciapokalen Classic Bodybuilding. Jag ska gå med Elin men vi kommer ju inte direkt hinna allting men jag får skriva ut programmet och se vad det är jag verkligen vill ta del av så att jag inte missar det. Är pepp som fan i alla fall! 


LUGN MÅNDAG

Det blev en lugn måndag. När jag kom hem från jobbet gick jag en promenad med Molly. Åt sedan mat och la mig i sängen för att se lite på TV. Det var som att hela kroppen bara slappnade av. Jag hade tänkt gå till gymmet men idag var jag så osugen så jag skippade det faktiskt. Nu ligger jag i soffan med Molly, äter några bitar choklad och läser i tidningen Aktiespararen. Lugn och skön måndag alltså, men imorgon blir det fan träning. 


SÖNDAGEN

Det var helt underbart att vara hemma hos familjen i helgen. Så mysigt. Och gött att få allt serverat. Igår firade vi självklart farsdag men också min faster och hennes man som båda fyllde år igår. Efter firandet så drog jag och kollade på första halvleken i handbollen där ASK mötte Kristianstad. Efter det var det rätt hem till mamma och packa det sista för att sedan åka till tåget. Fick två väldigt bra nyheter igår också. Är så glad! Den ena får ni reda på i veckan. Är så sjukt peppad inför denna veckan. 

Pappa, lillasyster, farmor och faster ❤️

FARSDAG + FÖDELSEDAG X2

Hej på er. Idag är det inte bara farsdag i vår familj, det är också min faster och hennes mans födelsedag. Vi är alltså hos min faster och firar deras födelsedag. Av mig fick de en flaska vin, det är ju faktiskt himla smidigt att man nu kan gå in på systemet och köpa en flaska vin i present istället för att hitta på något annat. Jag kom dock på det sådär 20 min innan jag skulle vara där. I farsdagpresent fick pappa tre trisslotter utan vinst tyvärr, och en platta man ska ha i bilen där man kan lägga mobil, nycklar eller solglasögon utan att de glider av. På plattan var det Leksands hockeylags logga. Han blev glad faktiskt! Strax väntar tårta. 


MYROR I BRALLAN

Jag har varit hos farmor och farfar och fikat (ännu en gång). Lillasyster Elsa var där och helt seriöst, den ungen sitter inte still en sekund. Hon hoppade i soffan, vi fightades, hon sjöng och vi lekte affär. Hahah, jag är helt slut nu. Behöver vila en stund på soffan typ. Ikväll kommer Carro hit förhoppningsvis. Imorgon är det full rulle igen innan jag åker hem till mitt älskade Göteborg igen. 


NEW YORK NÄSTA?!

Efter klippningen gick jag och syrran lite på stan här i Gislaved. Hahah. Inte direkt så mycket att ha men köpte en bodylotion och cider på systemet. Heheheheh. Jag mötte upp Sara på Bernts konditori och tog en kaffe och pratade om allt i livet. Hörde om hennes resa till New York och kan säga att jag är riktigt sugen på att beställa biljetter nu... Typ sep 2014. Hahaha, men. Vet ju inte hur livet ser ut då så får nog vänta lite. Vill väldigt gärna åka till Florida igen och hälsa på faster men Sara visade så många fina bilder som hon tagit i New York så man vill liksom dit och se allting själv. Såg typ overkligt ut på bild. 

Nu är jag hemma igen och mamma står i köket och lagar en av mina favoriträtter. Jag ska fixa lite med packningen innan middagen och efteråt ska jag gå ner till farmor där lillasyster också är. Förresten, mamma skickade en bild när jag och Sara fikade. Hon hade bakat bullar och............ fudgekakor! Världens bästa mamma? 



NYKLIPPT

Kl 08 imorse satt jag hos frisören. Klippt bort allt det slitna. Tyvärr fanns det ingen tid för färgning men jag tycker att håret ser mycket bättre ut nu ändå! Vill alltid att det ska såhär fräscht och fint ut. Och gärna alltid dessa lockar.



HOLIDAYCHIPS

Jag är hemma hos mamma. Fick ugnsbakad potatis med köttsås. Såååå gott. Mamma har köpt chips till mig. Chips med Holidaydipp smak. Brukar alltid äta den dippen annars och saknar faktiskt själva dippen. Men chipsen smakar faktiskt Holiday. Jättegod, men som sagt. Lite gräddfil hade jag kunnat doppa dem i faktiskt :) 


FIT'N CLEAN

Måste tipsa om detta tvättmedel som är speciellt framtaget för dina träningskläder. Fit'n Clean bryter ner doftmolekylerna samtidigt som den efterlämnar kläderna rena, mjuka och väldoftande! Man ska aldrig använda sköljmedel, oavsett vilket tvättmedel du tvättar dina träningskläder i. Det fick jag faktiskt höra för inte alls längesedan när jag köpte nya träningskläder på Gina Tricot. Den missen har jag gjort ett antal gånger. Hur som helst, numera kör jag på Fit'n Clean och jag är såå nöjd. 

Jag köpte det på Nordic Wellness för 99kr. Jag vet dock att det finns lite överallt. Testa! 


SCANDIC GRAND CENTRAL STHLM

När jag och syrran var på besök i Marabous chokladfabrik ordnade de boende åt oss på Scandic Grand Central. Riktigt fint hotell och vi fick ett Twin Superior rum att dela på. Stort sovrum med TV och dubbelsäng, jätteskön. Fint badrum med hår- och hudprodukter från FACE Stockholm. Ett vardagsrum med tv och soffa och fåtöljer. Kändes ganska lyxigt för att bara vara jag och syrran, hehe. Det låg precis vid centralen vilket var väldigt smidigt för oss som bara var där över en natt. Kan i alla fall rekommendera det men har ingen aning om vad det kostade eftersom Marabou bjöd oss på det men Scandic brukar ju inte vara dyra. 






Jag har lite bilder från Drömdagen på Marabou men jag väntar fortfarande på att Marabou ska lägga ut sina proffsbilder på Facebook, samt lägga upp en kort video. Jag har ingen aning om vi är med där men kul att se vad dagen innehöll för oss ändå. Jag har mejlat och frågat om bilderna tre gånger nu... Jag hoppas att jag börjar bli riktigt jobbigt nu så att de verkligen tar tag i bilderna och så att de då slipper mitt tjat. I am a pain in the ass until I get what I want! 😉 

WE WANT THAT APARTMENT

Hej på er. Jag och Elin har varit och kollat på en trea idag. Sååå fin. Vi vill så gärna ha den. Men den kostar 11500kr med el, vatten TV/Internet, vilket känns lite dyrt men fan vad perfekt den var. Den ligger ca 20 min från stan men det funkar ju. Den ska hyras ut av en kvinna i ett halvår. Ååå tankarna snurrar nu. 


HAIRINSPO

På lördag ska jag klippa mig. Äntligen. Jag håller fortfarande tummarna för att frissan ska få någon avbokning så att hon hinner färga mitt hår också. Jag behöver verkligen göra det och det blir lite sådär när man gör det hemma tycker jag... I värsta fall får jag nog göra det för jag måste bli lite mörkare i håret. Jag vill lägga i en massa skiftningar i mitt hår också. Varför har världens bästa frisör, Elin, flyttat till Stockholm? :( Jag behöver henne hemma i A eller i Göteborg ju... Nästa gång jag ska till Stockholm kommer jag antagligen kolla om hon har tid för mig på salongen hon jobbar. Tycker Elin är så duktig med färger och det är det verkligen inte alla frisörer som är... Men nu håller jag alltså tummarna för att Sandra, som jag ska till på lördag, får ett återbud. Jag vet att hon är väldigt duktig på att färga också :) Något liknande bilderna nedan är jag ute efter. En varm mörkbrun färg med ljusare och lite guldiga skiftningar.



STRÄCKT LJUMSKEN

Var på gymmet igår och det gick ok. Körde lite lugnt efter måndagens misslyckande, hehe. Jag har ont i min vänstra ljumske och har antagligen sträckt den. Jävla skit. Aja, nu ska jag ju inte träna förens nästa måndag eftersom jag åker hem i helgen så jag hinner nog bli bra igen, hoppas jag. Körde i alla fall benböj, men utan att maxa. 57 kilo körde jag på som tyngst och mitt personbästa är ju 65 kilo. 

Benböj 5 set
Plankan med beninskjut 1 min x3
Frivändning 3 set
Kettlebell swings 3 set


FUDGEKAKA

Alltså ❤ Ser ni hur gott detta ser ut eller? Jag blev så chokladsugen i slutet på sista jobbtimman idag men och kom och tänka på fudgekakorna som M bjöd på igår. Alltså, to die for. Ska göra dessa nästa vecka tror jag. I helgen hinns det inte med och idag är det träning som står på schemat. Hinner heller inte på torsdag. Men nästa vecka, ok? Ok. Kan dock bli farligt att ha dessa kakor tillgängliga hemma men jag tänker att jag inte behöver göra så många första gången. Det är ju inte ens säkert jag lyckas göra dem goda, hehe. Inte direkt någon mästerkock här... :) 

Bild från kokaihop.se 

GIRLS NIGHT OUT

Tog med min kamera till jobbet för någon dag sedan och la över bilderna från min, A och Es utekväll! Vi hade så sjukt jävla kul och det blev jävligt sent, men det var det värt! Först satt vi hemma hos mig och förfestade, sedan in till Park Lane och därefter Excet. Vi hade så sjukt kul på Excet! Jag hoppas på att nästa helgs festligheter blir minst lika roliga, då kommer nämligen syrran och hennes två kompisar upp här för de ska gå på Ladiesnight. Jag ska hänga med dem ut sen, har inte riktigt bestämt mig för om jag ska med på Ladiesnight men hur kul är det att sitta hemma själv tills showen är klar? ;)
 
 



FIFTY SHADES OF GREY - BY KAPPAHL

Ni har väl inte missat KappAhls nya kollektion? Underkläder och nattlinnen inspirerade av Fifty shades of Grey säljs från och med IDAG i utvalda butiker och online. Gå in och köp här! Jag tycker att kollektionen är jävligt smart eftersom Mr. Grey hysterin har varit och är fortfarande enorm (först böckerna och nu är väl alla ganska spända över att se hur filmen blir). Jag ska försöka haffa något från kollektionen tänkte jag. Underkläder kan man ju inte ha för mycket av... :) Kvinnan som designat plaggen heter Hanna Karimi. KappAhl beskriver kollektionen som när mörkt möter ljust, när mjukt möter hårt och när exklusiva material blandas med moderna cuts. Spännande! Vad tycker ni om kollektionen? 
 
 
 

 

BULLOFREAK

Jag har gått och skapat mig en ful vana. Varje dag som jag inte tränar efter jobbet går jag och köper mig en bulle på Pressbyrån... Varför?! Bullefreak har jag blivit på senaste tiden. Måste sluta. Förresten, idag fyller min coach, Malika, år och hon bjöd på fika. Såååå jävla god fudgekakor hon bjöd på. Asså man dog, så goda va de. Måste göra det någon dag!!! Sviiiin gott. Brownies kan slänga sig i väggen! 


A BAD WORKOUT

Igår hade jag en riktigt dålig dag på gymmet. Jag vet egentligen inte varför. Jag var inte så sugen i början men när jag väl bytt om och lyssnat på lite peppande musik tyckte jag ändå att det skulle bli kul. Körde för första gången, sen jag började på Nordic Wellness, crosstrainer som uppvärmning istället för löpband. Men det kan väl inte ha någon betydelse? Hehe. Aja. Skulle testa 67 i benböj idag men det gick inte. Jag kom inte upp. Tur att jag igår stod vid en ställning där man kan låsa stången. Jag brukar alltid köra på den ställningen där stången är fri. Efter benböj blev det benpress och marklyft. Min vänstra ljumske började ömmade något otroligt och jag bestämde mig för att åka hem och äta istället. Gnällig jag är va? Hahah... Jaja, det går nog bättre imorgon!



AVICII - #TRUETOUR

Yes. Jag och bästis ska gå på Avicii i Stockholm på tele2 arena den 1 mars. Det ska bli sååå kul! Amanda fyllde 20 år 6 oktober men hennes present fick ju vänta lite eftersom biljetterna ännu inte släppts. Jag skrev ut en bild på Avicii från Google på jobbet. Tog ett gammalt räkningskuvert, som var sönder i ena sidan, la i bilden på Avicii tillsammans med en liten grattislapp och tejpade igen kuvertet med brunt plåstertejp och skickade iväg det i fredags. Som om inte det vore nog så lyckades jag även skriva min egen adress istället för Amandas men det är ju tur att vi bor grannar så det var bara en bokstav som blev fel, haha. I alla fall, jag var så exalterad över att skicka iväg brevet att jag inte pallade gå och köpa ett kort eller någon ny tejp. Jag ville bara få iväg det för att hon skulle få det så snabbt som möjligt och för att veta om hon blev glad eller inte. Och vet ni... Hon blev rätt så jävla glad. Pjuuuh! 

DET SKA BLI SÅ JÄVLA KUL! 



Någon som ska dit? Jag köpte biljetter till dansgolvet såklart. Vilken jävla kväll det kommer bli!

INSTAGRAM

Är inte Instagram det bästa som hänt sociala medier på länge (är medveten om att det inte är direkt nytt). Speciellt nu när man börjat sitt vuxna liv och inte träffar sina kompisar varje dag. Jag vet ändå vad mina kompisar gör, vare sig de bor hemma, i Stockholm, Oslo eller Växjö. Okej.. Jag vet kanske inte vad de gör varje dag, men om de gör något roligt lägger de flesta upp en bild på instagram med en lite text. Så jag har ju lite koll på deras liv ändå. Dessutom får man så mycket inspiration via hashtags. Jag tycker det är skitbra! Det är lite roligare och mer personliga bilder än om man skulle söka via Google. 

Min instagram: cristinhelgebring 


FITS BETTER

Jag bara älskar mina byxor från Freddy. Så himla sköna. Och de sitter verkligen som en smäck. Köpte de svarta för cirka två veckor sedan och trivs verkligen jättebra i dem. Amanda tog med sig dem hit till Göteborg när hon var här förra helgen. Jag vill ha dessa byxor i mörkbeige också, men de finns inte i lager just nu så jag håller tummarna för att de snart fylls på. 


VECKA 45

Måndag och ny vecka. Kom igen, nu kör vi! Jag är ganska pepp på denna veckan. Jag ska träna tre pass, kolla på en lägenhet tillsammans med Elin, jag ska äta bättre mat (löfte till mig själv) och sen ska jag ju också åka hem till familjen och vännerna i helgen. Jag är rätt spänd på hur eftermiddagen kommer gå också, varför får ni veta imorgon... 


FOODPREP

Är det det här som kallas foodprep eller? Ja för mig är det det i alla fall. Fixat fem matlådor till veckan. Tänker mig lunch men kan hända att någon blir efter träning. Ska försöka äta ordentligt varje måltid nu. Inte så lätt när jag äter lunch på färjan men man får göra det bästa. Så det här är ju bättre än två mackor som jag då och då har ätit till lunch...


MYSIG SÖNDAG

Carro och Jonatan är här. Vi har fikat lite och druckit massa kaffe. Och tjatat en massa. Roligt. Men om ett tag åker de hem. Jag ska handla och laga mat inför veckan. Tråkigt men det är ju sånt som måste göras. Jag måste bli bättre på att äta ordentligt för att få mer resultat från träningen.


NY BOKSERIE

Godmorgon på er. Jag har varit vaken ett tag. Ätit frukost och druckit kaffe framför Nyhetsmorgon + läst ut min bok. Nu är det alltså dags att börja på en ny bok och det får nog bli den här bokserien av Katerina Janouch. Den består av fyra lättlästa böcker och de handlar om kärlek. Jag tror egentligen att det är böcker som är för en något yngre åldersgrupp, kanske 15-16 åringar men jag ska väl läsa dem i alla fall. Jag vann dessa böcker, bland annat, på bokmässan när jag fick göra pocketsracet i Månpockets monter. 


LYFTARSKOR

Jag har tränat med mina nya skor. De känns riktigt stabila. Så det var bra. Gjorde nytt personbästa i benböj också. 65 kilo. Ååååå så gött. Jag kommer lätt ta 70 kilo innan jul. Hur som helst, skorna beställde jag i onsdags i gymgrossistens butik här i Göteborg. Och de kom till butik i fredags men orkade inte hämta dem då. Nu är de i alla fall invigda ;) Känns bra, men lite ovant såklart eftersom det är lite klack på dem. Jag frågade i butiken vad skillnaden på de gula och de vita (som jag lagt upp bild på här i bloggen innan) var och då sa dem att de vita är för dem som brukar ha en platta under skon när de kör med skor som inte är till för styrkelyftning egentligen. Man kör med plattan för att få bättre balans. Jag har aldrig kört med någon platta under skon för jag har bra balans själv så därför blev det de gula. Hade jag köpt de vita hade jag inte kunnat ha riktigt samma teknik som jag hade innan. Och varför ändra på något som redan är bra? ;) 


Skorna har jag köpt på gymgrossisten men de kommer från Adidas. 995kr. 

FRÖKEN OLSSON

Jag har varit i stan och träffat Carro och Jonatan. Vi fikade på Fröken Olsson och sen gick vi runt lite på stan. De åkte sedan iväg till deras hotell där de ska gå på stan. Så lyxigt. Vi ska ses senare ikväll igen :) Jag åkte till gymgrossisten och hämtade ut mina lyftarskor som jag beställde i onsdags. Så nöjd, eller ja. De passade i alla fall. Ska se om det blir någon större skillnad att träna i dem. Ska träna om ett tag men först måste jag äta någon lunch och handla mat tills ikväll och imorgon. Fyfan vad tråkigt det är att laga mat själv. Usch. Haha, jaja, livet som vuxen ;) 



THE MONSTER

Lite då och då får jag en nyförälskelse och börjar lyssn nonstop på Rihanna. Hon har många nya låtar som jag tycker är bra. Jag hade knappt hört dem när jag och F var på hennes konsert i Globen på min födelsedag, 22 juli. På konserten körde hon ju lite blandat med låtar och hon var så grym! Hon var verkligen svinbra. Önskar att jag stod längst fram, som första gången jag var på Rihanna konsert, men vi hade sittplatser denna gången. Jag vet i alla fall vad jag ska köpa för biljett nästa gång hon är i Sverige :) I alla fall, efter konserten nu i somras köpte jag ju nästan hela albumet, Unapologetic, till iTunes eftersom det inte fanns på Spotify men det gör ju det nu. :) Pour it up, half of me, lost in paradise, no love allowed och phresh out the runway är bara några favoriter. Men ni har väl hört Rihannas och Eminems nya? The Monster. Den går också varm just nu, tillsammans med Avicii då såklart. 


MIDDAG I STAN

Nu ska jag ut och äta tapas med en kompis. Såååå jävla hungrig. Åt två mackor efter jobbet så nu kurrar magen rejält. Var ute med Molly i en timme. Sen fixade jag en grej som ni får veta nästa vecka. Håller tummarna för att det blir lyckat... :) Ha en fin fredag! PS. Spelar Lay me down i hörlurarna ;)


READY FOR THE WEEKEND

Fredag, äntligen kan jag ju bara säga. Och jag har faktiskt fått gå hem och ta helg. Tack! Vi slutar vanligtvis kl 16 på fredagar men idag var chefen på bra humör. Helgen består faktiskt av lite olika trevligheter. Ska såklart träna lite, men sen blir det att träffa lite kompisar :) Älskar att bo i Göteborg! ❤ 

LAY ME DOWN

Just nu är låten Lay me down från Aviciis senaste album True det som spelas i mina hörlurar vart jag än är. På gymmet, på promenad, på bussen, på färjan, i duschen, innan jag ska sova. Hela tiden. Hur skön är den inte? Den är liksom, bara så go att lyssna på. Härlig. Blir glad, vill dansa och har inga problem när jag lyssnar på denna låten. Heheh :) Vad musik kan göra mycket för människan va? ;) 

Förresten, hur sjukt är det inte att det är första november nu?


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus