THE DOG AND THE MONEY

Jag är hemma från jobbet. Har varit ute med Molly, pratat med F, druckit kaffe och ätit två bullar. Så gott, hehe. Nu tänkte jag ta tag i lite tråkiga saker, som att boka klipptid till Molly. Det suger verkligen. Kommer kosta mig 700kr att trimma henne här men det kommer nog bli bra. Fast fryser hundar om man klipper ner den kort nu på hösten? Får kolla upp det... 


DAGENS GYM, IGÅR

Det blev ett riktigt bra pass igår på gymmet trots träningsvärken, men körde såklart lite lättare eftersom jag körde samma muskelgrupper. Men det var riktigt roligt i alla fall. Idag blir det dock vila :( En lång PW med hunden får stå för motionen idag. 

Benböj 3 set
Stående rodd 3 set
Marklyft 3 set 
Bicepscurl 3 set
Tricepscurl 3 set

Självklart kör jag alltid uppvärmning också. Springer 5 min sen kör jag något som jag och F kallar "Stången" och det är benböj, ståenderodd, frivändning (bara med stången) och armhävningar.


JAG VANN

Ja. Igår var jag och Elin som sagt på bokmässan. Jag sa "Nä men seriöst, en bok måste jag köpa när jag är här". Så det blev en pocketbok då som sagt. I kassan sa tjejen att de skulle ha en tävling kl 15 och allt man behövde göra var att kryssa rätt svar på en fråga och skriva sitt namn. Aja men visst, tänkte vi. Frågan var "Vad är det på Månpockets logotyp?" En måne såklart. Hur som helst så är vi där kl 15 och det är ganska mycket folk som samlats till den montern. Och vems namn drar de inte i den där skålen de har där alla lappar ligger? Jo mitt, såklart. Jag blev faktiskt lite, vad ska man säga... Asså jag tyckte inte riktigt att jag förtjänade det eftersom jag vunnit så mycket nu det senaste (Marabou och ett presentkort på Ticnet på 450kr). Men ja, jag vann i alla fall. En minut hade jag på mig att samla ihop så mycket böcker jag kunde. Jag samlade ihop 30 st. Fick höra sen att det var en kille som fyllt sju påsar med böcker (jag fyllde tre st) men jag tittade ju lite efter böcker som kunde intressera mig. De flesta slängde bara ner en av varje typ... Hahaha. Aja, kul var det i alla fall! 



BOKMÄSSAN 2013

Jag och Elin har varit på bokmässan. Vi kollade på "Du är dina kläder" seminariet med Elsa Billgren och Clara Lidström. Det var bra. Sen gick vi runt där lite och jag köpte en bok. "En man som hette Ove". 50kr. Det sägs ju att den ska vara riktigt bra. Ska visa er något roligt sen också... Hehe. Men nu måste jag kila iväg till gymmet. 




RESTAURANG FARO

Godmorgon. Jag har precis kommit hem från gymmet. Nej jag har inte tränat. Jag kom inte in för jag har inget medlemskort än och då kan jag bara träna på mitt en-vecka-gratis-kort när det är bemannat och det är det visst inte förens kl 13 på söndagar. Så jag får träna ikväll. Nu blir det en promenad med Molly, sen åker jag in till stan. Jag och Elin ska gå en sväng på bokmässan. 

Igår var jag och Elin på restaurang Faro som ligger här vid vattnet. Jättemysig italiensk restaurang som serverade goda pizzor och billig alkohol. Rekommenderas ;) Jag tog en Calzone och Elin tog en Vesuvio. Vi gick sedan hem till mig och drack lite vin, käkade chilinötter och snackade :) Trevlig lördag. 



VÄNNER I STAN

Mikaela, Dennis och Vicke var här i Göteborg idag så jag mötte upp dem för att ta en fika. Så mysigt med folk hemifrån här ❤ Kom oftare! När jag får egen lägenhet blir det ju lite lättare att bjuda upp folk också... Mysigt var det i alla fall. Vi tog en fika på Condeco. Nu är jag hemma igen och har diskat. Väntar på Elin som snart kommer hit. Vi tänkte gå ner till piren och sätta oss en restaurang som ska ha goda pizzor och billigt vin. Sen fortsätter vi här uppe i lägenheten. Mycket bra lördag! 


DAGENS GYM 28/9

Idag var det inte alls lika mycket folk på gymmet och jag kunde göra vad jag kom dit för att göra. Skönt. Nu har jag ätit också. Blir en promenad med Molly nu. 

28/9 2013
Benböj 5 set
Frontböj 3 set
Utfallssteg 3 set
Plankan 3 set x 1 min
Pullups 2 set
Chins 2 set
Beninskjut 1 min (så snabbt jag kunde). 

Känns skönt att komma igång ordentligt med benböjen och det. Det kändes i benen och rumpan efteråt :) 


MORGONMYS

Det här hade jag verkligen längtat till. Morgonmys med Molly ❤ Jag åt först godis när jag vaknade. Älskar att göra det på helgerna för jag tänker alltid på Markoolio och Plexus i barnprogrammet FF som alltid så att man skulle äta godis på morgonen och så sprutade de algrensbilar med en vattenpistol typ i munnen på alla barn som var där. Det programmet gillade jag att se på helgerna :) Nu har jag precis kommit hem från en PW med Molly. Jag ska gå till gymmet nu. Kör ett litet pass och hoppas på att det inte är så mycket folk idag. Efter det ska jag ta mig en lång dusch och städa lite i lägenheten. Ikväll kommer Elin hit men jag ska nog in till stan en runda innan det :) 


CRISTIN + MAT = THIS

Ja alltså det där med matlagning... Det är inte direkt min starka sida. Ikväll skulle jag ge mig på att laga blomkålsoppa, inte någon fredagsmat det vet jag men jag var så sugen. Hur som helst så blev det inte så bra. Det smakade ju bra men det blev inte så bra synmässigt. Hehhehe. Och sen kokade det ju såklart över (inte första gången) så nu står jag och kämpar med det som är fastbränt på plattan.... Måste få bort det. Men shit, asså. Det är helg. Det är jag så glad för. 


JAG KALLAR DET HEAVEN

Efter jobbet gick jag direkt till Willys och handlade. Det ligger typ 2 min från jobbet. På vägen dit får jag syn på en liten bit av Heaven. Victorias Secret och massa andra supergoda produkter hade de proppat affären med. Jättefin affär och verkade som att det var någon frisörsalong också. Ååååå ❤ Ville ha alla bodymists typ men fastnade speciellt för en mist som jag ska köpa. Underbar! 




SNART HELG

Timmarna går fort. På väg tillbaka till jobbet för att jobba de tre sista timmarna. Sen ska jag handla lite gott tills ikväll och åka hem till min älskade hund. Ikväll är det bara mys. Film, god mat, chips och godis med min vovve. Sover inte längre med Molly och det är asjobbigt. Vill ju krama om henne hela kvällen så det ska jag passa på att göra idag, fast i soffan. Här i Göteborg är det både bokmässa och fiskmässa i helgen. Strålande sol och upptäckte precis ett smultronställe på Eriksberg nu och där ska jag sätta mig med en kopp kaffe imorgon. Så fint! 




ÄNTLIGEN FREDAG

Fyfaaaaaaaasen vad skönt det är med fredag idag. Och jag har inga speciella planer alls i helgen, inte direkt. Eller jag vet inte än. Men ikväll ska jag bara mysa i alla fall. Igår träffade jag två vänner från Oslo. Det var så kul. Och jag blir så jävla taggad på livet. Nu jävla ska jag bara köra. Så okej, från och med idag 27/9 och 90 dagar fram. Bara att köra nu. 


AKTIER

Asså. Måste bara säga att det går fan bra för min aktier för tillfället. Vet ju att mina aktier är väldigt långsiktigt men sedan Mars 2013 har de växt med 840kr. Väldigt kul faktiskt, även om det kanske inte är mycket? Eller är det? Jag har ingen aning. Ska försöka sätta mig in i det där lite mer när jag får ordning på livet, heheheh. 


HEMBAKAT

Emma hade som sagt både hembakade bullar och chokladmuffins hemma. Igår ställde hon sig också och gjorde frallor. Guuuud så gott. Igår käkade jag alltså tre tacosar, en fralla och sedan ett vitlöksbröd. Hur mätt var jag när jag gick och la mig? Så mätt. Var typ inte ens hungrig när jag vaknade idag, hahah. 



3 ÅRSDAG

Idag var det exakt tre år sedan jag och mitt ex kom hem med Molly till min familj. Jag hade tidigare i veckan kollat på yorkshireterrier valpar som skulle säljas. Jag fastnade för Molly när jag och Mikaela satt på en bänk i skolan. Jag fick för mig att ringa kvinnan som hade valparna och fråga om tiken fanns kvar. Det gjorde den. Sen bestämde sig jag och min dåvarande pojkvän att åka till Jönköping för att kolla på Molly. Väl där kunde jag inte åka hem utan henne. Mamma och pappa blev inte glada. Det var väl egentligen ingen som blev direkt glad att jag som 17 åring köpt en hund som jag egentligen inte fått lov till att göra. Nu har det alltså gått tre år sedan den dagen och idag tror jag att hela min familj är väldigt glada över att Molly finns i våra liv, även om de ibland kanske får vara hundvakt lite mer än vad de önskar, men oj så tacksam jag är för att jag har min fina familj ❤ Jag hade inte klarat det utan dem. Nu när jag bor i Göteborg är Molly prio ett och jag planerar mitt liv efter henne. Att ha 1h lunch för mig var ett måste. Just nu åker jag hem på lunchen för att hon ska få fem minuter ute så att hon kan göra sina behov. Själv äter jag kall mat på färjan. Jag letar lägenhet som ligger nära jobbet osv. Molly är det bästa jag har och jag ångrar absolut inte att jag köpte henne. Vår allas älskade lilla Molly 

❤❤❤

LUGN ONSDAG

Efter jobbet blev det fika här hemma hos Emma. Hembakade bullar och chokladmuffins. Mums. Nu har jag packat upp lite mer grejer här som har legat i en resväska. Ska gå ner med den i förrådet snart. Hade tänkt att gå till hundparken idag men tror jag tar det i helgen när det inte är någon stress, eftersom jag ska dit för första gången. Ska byta om till myskläder nu och käka lite tacosrester från igår. Sen blir det TV och vitlöksbröd ❤ 

Tyckte Molly valde ett väldigt märkligt sätt att ligga och vila på innan. Hahah. Ligger med kroppen på mina ben och huvudet på soffan. Skönt? 


HAIRTALK

Alltså jag blir galen på mitt hår. Det är långt och fult just nu. Måste klippa topparna och lägga i skiftningar som förut. Men självklart blir jag sugen på att klippa kort nu när jag äntligen har sparat ut till lååångt hår typ. Men då lär jag väl ångra mig. Behåller nog det långa. Ombre? Nej. Jag vill ha möööörkt hår ❤ Nästa gång jag är hos frissan får det nog bli en rejäl klippning där jag både klipper topparna och klipper upp håret lite så att jag lättare får volym i det. Sen vill jag färga håret i någon mörkbrun, djup, färg med lite skiftningar. Och göra stora stora lockar.


TÅLAMOD

Godmorgon hörrni. Jag jobbar. Jag letar lägenhet. Jag väntar på att bilderna från Marabou ska komma. Jag försöker googla om hur jag kan föra över mina egna Marabou bilder från min kamera till min mobil. Jag funderar på vad jag ska göra i eftermiddag. Mycket funderande och mycket väntan. Booring. Blev sugen på att köpa denna burk när jag var på Coop häromdagen. Maraboufever. Nä men okej, vi hörs sen. 


NORDIC WELLNESS

Nu är det tisdagsmys. Jag har tränat på Nordic Wellness på Lindholmen. Inte speciellt imponerad av gymmet dock. Själva delen där man tränar med fria vikter var väldigt liten. Fanns bara två ställningar där man kunde göra benböj till exempel... Fanns ingen bänk där man kunde göra brutal situps osv. Men men. Jag ska testa det i alla fall. Det finns ju fler Nordic Wellness i stan. Det var i alla fall riktigt skönt att träna idag även om det gick väldigt tungt. Jag skakade i hela kroppen efteråt. Drack en päronsplittshake och åkte hem med bussen. Då stod tacos på bordet. Alltid lika gott. Nu är det Hollywoodfruarna som gäller här. Bokade förresten mina 10 besök som jag skulle göra idag. Kändes så bra. Det går bättre och bättre ;) 


TJEJEN SOM VILL GÖRA ALLT

Jag är så tacksam över vädret. Sol ❤ Att det är sol gör det så mycket lättare för mig att åka hem till Molly på lunchen. Ingen vill ju stressa runt i regnväder. Jag slängde iväg ett sms till F innan och frågade om han ville flytta med mig till Dubai om tre år. Hahahah. Han undrar vad jag får allt ifrån ☺ Men det skulle väl vara kul? Eller hur?! 


JAG ÄGER

Asså denna jävla bloggapp gör mig skitsur ibland. Bara hänger sig hela tiden. Nu ska jag sova. Har handlat idag. Bara nyttigheter, så jävla bra är jag. Men fan va jobbigt det va att bära hem påsen. Fixat med mat inför imorgon, diskat, sett lite på TV och duschat. Nu är det dags att sova.


CHOKLADSUG

Ännu en lunch där jag åkt hem till min fina vovve. ❤ Idag har det gått väldigt bra på jobbet. Har bokat 8 besök. Förra veckan bokade jag 10 besök på fyra dagar så ja, ni förstår ju själva. Jag har fått en ny lista och en nya konsulent att boka för och den listan är så mycket bättre måste jag säga. Tog med mig lite choklad till jobbet när jag var hemma på lunchen. De på jobbet blev rätt sugna efter att jag sagt att jag var på Marabous chokladfabrik i helgen. Idag måste jag handla och helst träna, men det är så fint väder så egentligen hade en fika med en kompis varit roligare... Men vi får se. Ska ju bli kul att träna så lutar nog mot det... 


NYA MOTIV

 
Godmorgon på er! Sitter på jobbet och har lite frukost nu. Igår la Carolina Gynning upp dessa foton på Facebook. Två nya vinglas och jag är helt kär i motiven. Måste ju skaffa dessa till min kollektion som helt plötsligt inte är komplett längre. Men, 250kr/styck. Rätt saftigt för en nybliven storstadstjej som har fått utgifter hon inte förut visste fanns (okej, lite överdrivet, jag visste ju såklart att man betalar för el osv). Blir perfekt att önska mig dessa i julklapp. 
 

SUGEN?

Någon som känner sig lite sugen? Jag kan tänka mig att dela med mig lite faktiskt ;) 32 kakor fick jag med mig hem totalt, lämnade en 100gs kaka på hotellet för att rummet vi bodde i var så fint + att de hade schampo, balsam, tvål och bodylotion från FACE Stockholm. Då blir man ju lite extra glad. Nu är jag i alla fall på dagens sista tåg mot Göteborg. Regn och rusk är det ute. Jag vill bara lägga mig i sängen och sova. Morgondagen skulle jag helst vilja spendera på ett spa, men istället blir det självklart jobb :) Ny vecka och nya möjligheter imorgon. 


EN SÅN DÄR TRÅKIG DAG

Vi sitter på tåget till Alvesta. Fyfan för alla dessa tågresor. Nu ska jag inte iväg på någon sån här tur på ett bra tag. Nästa långresa blir väl när jag åker till Fredrik nästa gång. Om kanske 2-3 veckor. Känner att jag vill komma in i mitt nya liv lite först. Jag vill att jobbet ska rulla på, jag vill ha en egen lägenhet för mig och Molly som ligger i centrum och så vill jag komma igång med träningen igen. Just nu känner jag bara för att lägga mig och sova i ett dygn. Jag är så trött och jag har ätit så dåligt. Känner att magen är helt full med godis istället för mat. Fy. Man mår inte bra av det alltså. Mår illa konstant typ, haha. Ja, som jag skrev så är vi på väg till Alvesta. Är framme runt 14 och sen får vi vänta till 16.30 för att åka vidare till Värnamo där mamma sen kommer och hämtar oss. Sen vet jag inte om jag åker direkt till Gnosjö där mitt tåg till Göteborg går kl 18.08. Är sen framme i Göteborg 19.55. Vilken rolig dag va? Jag ska inte klaga. Hade en så otroligt bra dag igår, och jag kommer bombardera er med bilder och text om dagen. Marabou hade fotografer och filmteam som gick runt också, skulle gärna ha tag på bilderna de tog för vet att vi fastnade på några stycken där. Har dock ingen aning om de blev bra eller inte, haha. Vi får se! 


VILKEN DAG

Jag återkommer imorgon eller på måndag med allt vad vi gjorde på Marabous chokladfabrik. Det var så kul men nu är jag och syrran så trött så vi ska kolla på en film nu och sen sova. 


@ TÅGET

Godmorgon. Sitter på tåget upp till Stockholm för att sedan att åka vidare till Upplands Väsby. Syrrans pojkvän körde oss till Alvesta kl 07 imorse. Trött. Dessutom så låg jag och hostade en hel del inatt. Fyfan :( Från 04 till nästan 05. Jävla hals. Bli bara som vanligt igen! Aja, det blir nog en bra dag idag i alla fall. Vi köpte med oss bullar till tåget, sååå gott!


ALLT I GODIS

Himmelrike. Efter jobbet svängde jag in på Allt i Godis i Eriksberg. En liten butik som ligger precis vid Eriksbergs färjeläge. Herregud. Det hade verkligen allt. Jag som inte har ätit godis sen jag kom hit köpte faktiskt inte så överdrivet mycket, men nu är det ju ändå fredag, eller hur?! Och imorgon kommer jag antagligen ösa i mig choklad. Älskar choklad. 




LIFE

Livet = lätt svårt kul tråkigt asbra suger 
Så är det. 

Nu ska jag boka min biljett hem tills imorgon och äta lite mat. Har varit ute med Molly och aa vet inte. Känner bara för att gå och köpa vitlöksbröd och titta på en film. Så ja, jag gör väl det då. 

Men för att lyckas måste du jobba. Helst varje dag. Med något som för dig i rätt riktning, mot din dröm. Så jag får väl försöka att göra en sak idag. 


THANK YOU

Något roligt trillade in på posten igår. Tack så mycket Easy Wine Glas! Riktigt roligt. Nu får någon bra artist komma med ett biljettsläpp här så att jag kan använda mitt presentkort :) 


WITH A FRIEND

Hej. När jag kom hem från jobbet drog jag och Molly till Elin. Där har vi varit hela kvällen. Kul att göra någonting. Nu ska jag laga kvällsmat och en lättare lunch tills imorgon. Snart helg asså. Så gött. Har funderat en hel del idag. På jobb och livet. När har jag hunnit det kanske ni tänker? Kan erkänna att jag överdrev med "en hel del". Jag har bara funderat lite. Typ på färjan, på bussen och när jag kommit tillbaka efter en rast och sätter mig vid mitt lilla kontorsbås, då har jag också funderat. Jaja. Haft en trevlig dag ändå. Bara så jävla ont i halsen. Fattar inte varför det inte går över. Det började i lördags men jag har ändå sovit mina timmar och allt. Kanske druckit för lite vatten. Gick in på Tempo nu när jag kom tillbaka från Elin. Skulle köpa vitlöksbröd. Fanns inte. Ledsen Cristin. 


I WANT A YELLOW RAINCOAT

Det regnar en del i Götlabooorg asså. Och blåser. Hahah. Så jag känner verkligen att nu är det dags. Det är dags att skaffa sig en riktigt snygg regnjacka (+regnbyxor, hehhe). När jag är ute med Molly är det ju bra såklart, men också till och från jobbet. Har dock inte hittat det perfekta regnstället än. Regnstövlar ska jag ha från Ilse Jacobsen. Hade Hunter men de gick sönder i knäppet på sidan efter typ en månad. Sämsta. 
 
 

ELIN BERGMAN

Alltså måste bara säga
 
JÄVLAR VILKEN GRYM TJEJ!!! 
Heja heja! 

THE FLÄTA IN THE HAIR

Jag har haft fläta hela dagen. Älskar verkligen att ha flätat hår. Ojojoj. Släppte ut håret nu när jag kommit hem, oj så lockigt det blev. Det gick bättre på jobbet idag. Känner att jag kommit in i det lite mer. Gjorde två besök helt själv!! En ombokning för min kollega Linda. Ett besök blev bekräftat via mail sen innan, så det var ju inte min förtjänst men det blev bokat på mig. Sen ringde jag runt massa på min "ringlista" så har skrivit upp ganska mycket på vilka jag ska ringa imorgon och senare i veckan. Det är fortfarande lite jobbigt med allt nya. Så är det ju. Men två möten idag som jag gjort helt själv. Det känns bra! Min ringlista är inte så uppdaterad heller så det är många jag ringer som inte längre jobbar kvar på just den vårdcentralen, eller så har de bytt nr osv. Men imorgon ska det nog gå bättre. DM/TMs VD var på jobbet en del idag, och han sa att det är bara att köra. KBK, tänkte jag. Han hade med sig sin chihuahua också. FÖREBILD FÖR VEM JAG EN DAG SKA VARA (chefen som tar med sig sin hund/sina hundar till kontoret, yeee). Min hals är fortfarande "rostig" så nu dricker jag te framför TVn. Och jag som skulle fixa gymkort idag.... Fan. Aja. TV-tisdag. Idol, Svenska Hollywoodfruar osv, sen sooova. Tar det imorgon. Imorgon ska jag fan in till stan och träffa någon kompis. 


LYXIG LUNCH

Not. Jag äter på färjan. Hahah. Men dagens lunch var god ändå. Lax och potatis, så gott! Syns knappt att det är det på bilden, hehe. Gick ut med Molly 5 min, sen var det dags att hoppa på cykeln och ta sig ner till färjan (2 min typ) och åka över till stan igen. Stress. På jobbet går det ganska ok. Tycker fortfarande det är lite jobbigt och har inte riktigt kommit in i ett bra arbetstempo. Jag fick i alla fall göra en ombokning på en av Lindas konsulter och därmed min första bokning. Jag hoppas på att jag kan få in en bokning till nu i eftermiddag. 


EASY WINE GLAS WIN

Hahah. Detta mejlet trillade in igår. Helt och hållet glömt bort det där. Kommer ihåg att jag skrev om Easy Wine Glas samma kväll som jag "tävlade". Hade sett en reklam på TV om dem och blev nyfiken, gick in på hemsidan och ville liksom skriva vilken bra idé jag tyckte att det var. Då hade de någon kampanj där man skulle skriva vilket användningsområde man tyckte att Easy Wine Glas passade bäst till. Så jag skrev. Och vann tydligen. Ett presentkort, som jag inte ens vet till vilken affär eller vilken summa det är på, är på väg hem till mig. Kul! Nu, på väldigt kort tid har jag vunnit i både Marabous tävling och Easy Wine Glas. Borde ju köpa en triss? ;) 


FIRST DAY AT WORK

Första dagen på nya jobbet och jag är helt jävla död. Så mycket information och känns som att det är så mycket att hålla koll på, men det kommer nog gå bra. Alla är ju nya någon gång men sen kommer man ju in i det. Så är det med allt. När jag kom hem tog jag en långpromenad med Molly. Vi hann typ bli genomblöta och torra innan vi var hemma igen. Vi gick när det var sol och kom hem när det var sol, däremellan hann himlen öppna sig som om det inte vore någon morgondag. Nu har vi lagat matlådor tills imorgon och onsdag + ätit kvällsmat. Blir snart en dusch sen sova. 




UTBILDNING

Hej hej! Jag gick upp kl 06 idag. Ut med Molly, äta och duscha innan jobbet. Just nu sitter jag på utbildning med min chef Anders Bagge. Senare ska jag träffa min coach Malika och antagligen börja ringa massa läkare för att boka besök. Chefen är nere och ringer ett telefonsamtal nu så jag passar på att uppdatera lite. Tror det här kommer gå bra. Det är ingen raketforskning att boka besök, som de säger här. Och när man är lite "ittiwitti" så ska det nog gå bra. Fråga mig inte vad det betyder. Det är ett uttryck min chef använder. Han menar nog att jag utstrålar en massa energi och har lite GO i mig (för det har han också sagt). 


BAKSMÄLLAN III

Fyfan säger jag bara. Vad lat jag är. Och jag längtar så tills imorgon och till att veckan ska börja. Imorgon är det jobb som gäller. Ska också försöka skaffa ett gymkort och kanske träna. Beror lite på vart gymmet ligger här i Eriksberg. Jag längtar såååå tills jag står där inne på gymmet. Och då kommer ni äntligen få slippa mitt tjat. Hehe. Nu har vi kollat på Baksmällan 3 och nu är det dags att laga mat. Sen blir det promenad med Molly. Nu är jag svinhungrig asså. 


SORRY

Hellu. Alltså det är så att jag inte har mycket till liv just nu. Eller asså, jag tar det mest lugnt här nu. Så bjussar inte på så roliga bilder för tillfället. Denna lilla varelse är ju så fin så varför inte fler bilder på henne liksom? Det är väl inte bara jag som inte kan få nog? Imorgon börjar jag jobba, äntligen, så idag ska vi handla massa mat så vi kan förbereda inför lunchlådorna. Jag ska försöka fixa mat som man kan äta kall så jag kan äta direkt på färjan. Det ska nog gå bra. Positivt tänkande. Allt löser sig, eller hur? 


LÖRDAG FÖRMIDDAG

Vi gick upp vid 08 här typ. Död. Nä men vi åt frukost framför TVn och tog det lugnt. Städade iordning lite. Jag duschade och tog en halv timmes promenad med Molly. Nu tittar vi lite på TV igen och ska snart gå ner till piren för att käka lunch. Emmas pojkvän kommer sen och de ska iväg på 30års fest ikväll. Vad ska jag göra då? Blir väl film och godis. Kanske någon kompis som kan göra mig sällskap. Vi får se. Herregud, snart börjar jag jobba igen. Så kul! Kommer få åka färjan fram och tillbaka på lunchen för att Molly ska få gå ut och kissa. Fem min. Aaa. Det blir att äta något smidigt på båten asså. Haha. Men näst nästa vecka komma antagligen busshållplatsen vara normal igen och då kommer jag ha 15 min på mig här. Håller tummarna för att det blir så. Håller också tummarna för att jag får svar från någon av de lägenheter jag har intresserat mig för. En som ligger på Avenyn. Tjejen som bor där är 26 år och egen företagare. Inspiration. Håller tummarna som sagt. 


NOT THE BEST FIRST DAY

Ska jag vara ärlig har det inte varit en toppen dag. Jag och Molly besökte ett hunddagis idag som ligger i närheten av Kvillebäcken. Det verkade vara hur bra som helst. Problemet är bara att inskolningen är 9-10 eller 15-16. Dessa tider jobbar jag och jag känner väl inte direkt att jag vill be om att få vara ledig det första jag gör. Om Molly får bo hos mamma tills jag fått tag i en lägenhet närmare stan är väl okej. Jag söker allt som finns. Allt. Men om Molly bor med mamma ett tag.. asså jag kommer sakna henne så. Men aja. Orkar inte tänka på det mer nu. Vi får se hur det blir. Tur jag har världens bästa mamma asså. Och världen bästa hund. Det bästa jag har ❤ 


NÄSTAN PERFEKT

Alltså. Jag älskar den här lägenheten. Jag älskar Eriksberg. Jag älskar Göteborg. (Jag älskar också min hund). Vi har varit ute och gått längs hamnen. Sen jag kom hem har jag bara pratat i telefon. Och jag kom hem vid 13 typ. Först pappa, sen Linn, sen Marabou, sen Linn, sen Marabou, sen Linn, sen hunddagis och sen Carro. Hahah. Nu ska jag ta en kopp kaffe och bara njuta. Kl 18 ska jag på ett litet introduktionsmöte eller vad man ska kalla det. 

Sitter här ute på Emmas stora balkong. Solen steker. Spansk musik spelad från någon grannes balkong. Allt som saknas är cider och mina bästa tjejer. Vart är ni?!! Kom, kom allihopa! 




VI TRIVS

Godmorgon. Alltså Göteborg är så fint. Vi bor just nu på Eriksberg, Sannegården, med Emma. Molly verkar trivas okej. Lite ovan vid allt ljud men inga problem alls. Kommer dock bli lite stressigt för mig på lunchen för busstoppet har flyttats pga att de bygger om så 5 min kanske jag får med Molly. Waaah. Hunddagis hade varit det bästa alltså. Men det får såklart funka med fem minuter ett tag. Jag vet ju att det inte kommer vara så "för alltid". Och lunch får jag äta på båten/bussen/spårvagnen. När allting är normalt igen så är det 15 min jag har. Men hunddagis hade ändå varit det ultimata! Både för Mollys och min skull. Det är lätt värt 3000kr i månaden. Lägenheten som Emma har är jättefin. Stor, ljus och den ligger i ett fint nybyggt område. Kostar såklart därefter också, hehe. Nu blir det frukost! 


IT'S MOVING DAY


HYSS I SMÅLAND

Många kanske inte tycker det är så roligt att jag snackar om norska komiker eller vad man ska kalla dem, men. Okej. Ni vet Ylvis, de bröderna som hade fått dömycket visningar på youtube för sin musikvideo "The Fox", de har ju sitt TV program "I kveld med Ylvis på TV Norge på tisdagar och torsdagar. Nu i tisdags var det första programmet för den här säsongen. Något som jag tycker är roligt med Ylvis är att de alltid hittar på massa "bus" eller vad man ska säga. De har till exempel Radiotaxi, The Intelevator, Superboys osv som de spelar in och visar sedan upp som olika klipp i sitt TV program. Nytt för i år är Hyss i Småland. Inte bara är de i de småländska skogarna (där jag kommer ifrån heheh), Ylvisbröderna talar också svenska här. I alla fall i detta klippet. Så titta på det i alla fall! :) Jag tycker det var riktigt roligt! Anledningen till att de kan prata bra svensk är för att de en del av sin barndom växte upp i Afrika och gick på svensk skola där. Jag har sett typ alla deras TV program och alla möjliga intervjuer de har medverkat i så vore bara konstigt om jag inte visste det. Men ååå, asså jag tycker verkligen de är så bra! Jag får se till att jag och syrran åker och tittar på dem i Bergen nästa gång de har en show där :) 
 
 

I WANT THIS

Tänkte börja denna torsdagsmorgon men lite cravings inom träningsvärlden. Allting kommer från gymgrossisten.se. Först är det ett tvättmedel som får bort all lukt som ibland annars kan sitta kvar i träningskläderna. Shortsen och BH/toppen skulle jag inte säga nej till heller, men framför allt så vill jag ha dessa knallgula lyftarskor. Alltså skor som ger en bra balans när man tränar med fria vikter. Det är så viktigt att ha rätt stöd och teknik när man lyfter med fria vikter. Och jag älskar numera att lyfta med fria vikter! Jag beställer mitt pulver från gymgrossisten också förresten, men det finns lite överallt tror jag :) 


BRUNOST

Asså brunost är så gott. Sååå gott. Äter två temackor med brunost, dricker te och kolla på den nya serien Halvvägs till himlen. Sen är det säsongspremiär för min favvoserie New Girl! Har sett alla avsnitt av denna serien men har liksom inte ork för att göra något annat ändå... 


BABBEL

Asså. Tänk er livet. Livet är kort. Ska man inte bara gör vad fan man vill och skita i vad alla andra tycker? Testa saker. Funkar det så okej, bra. Funkar det inte, nä men då har du i alla fall testat. Move on. Jag har väldigt många, och stora, drömmar. Jag tror helt seriöst att jag en dag kommer uppleva allt det jag drömmer om. Allt. Jag kommer antagligen inte ge mig förens det blir som jag vill heller. Jag säger det högt till allt och alla. Jag ska bli egen företagare. När jag började säga det så var det verkligen en dröm. Nu är jag helt hundra procent säker på att jag en dag kommer bli det. Det finns inget annat i mina ögon. Det kommer bli min verklighet en dag. Och det är så sjukt att jag verkligen ser det så framför mig. Kan inte förklara på vilket sätt eller så det känns men jag är helt 100 procent säker. Och visst kan man skratta åt det nu när jag inte ens har en färdig affärsidé eller affärsplan men det gör inget. Jag vet att jag kommer ha det en dag. Jag är faktiskt lite chockad över hur jag själv ser på mitt liv, och att jag kan vara så säker på min sak men.. det är bara så att jag är det. 
 
Jaja, nu ska jag och Molly flytta till Göteborg. Testa det liksom. Jag hoppas verkligen jag kommer trivas där. Jag tror det. Göteborg är en stad som jag alltid har gillat, trots att jag kanske inte har varit där hur mycket som helst. Nä, livet är för härligt asså. Allt handlar bara om att göra precis det man vill för stunden (asså kanske inte bokstavligen. Skiter ju inte i sitt ansvar direkt, som att gå till jobbet och betala räkningar mm). Men man ska göra vad man vill i livet. Vill man plugga, plugga. Vill man jobba hemma och tjäna pengar, gör det. Vill man resa, res. Vill man flytta till en stad och bo själv, gör det. Men gör inget som du inte vill bara för att någon annan tycker att det är bäst. Det kan hända att andra personer har RÄTT men om man inte testar att göra det man vill så får man ju aldrig reda på om det var rätt för en själv eller inte. Funkar det inte, nä då funkar det inte. Big deal? Move on. 
 
 

BORT MED ALLT

Det är alltid lika irriterande när man ska ta kort på något och den här rutan med "Kan inte ta bild" dyker upp... Går alltid snabbt in i mitt kameraalbum för att rensa bort lite bilder men ändå så går det kanske bara ta 3-4 bilder tills man måste ta bort fler. Så NU har jag bestämt mig för att tömma hela telefonens bilder och videos på ett minneskort. Rensar såklart bort allt det onödiga. Alla videos ska jag försöka bränna ner på en cd eller något så att man kan titta på dem om man har lust. Går det ens? Hoppas. Och alla bilder ska läggas in i mappar och de som jag vill framkalla ska läggas in på mitt smartphotokonto. Detta kommer ta tid, men fan så skönt när det är färdigt! Efter det ska jag försöka bli lite bättre på att tömma telefonen på bilder och videos. Inte så kul om mobilen blir snodd och den är fullproppad med bilder (minnen) som man sen aldrig får tillbaka.


TILL VETERINÄREN

Nu ska jag och Molly promenera ner till Darvelids Hund- och Kattmottagning för att Molly ska vaccinera sig. Jag hoppas att både Urban och Anna kommer vara där. När jag var liten bodde vi grannar med dem och jag, syrran eller min kompisar var alltid där och lekte med deras Golden Retrievers, Ville och Algot. Något år innan vi flyttade skaffade de ännu ett tillskott till sin husdjursklan (de hade två katter och två kaniner också. Och fem ungar), lilla Sally. Sally var en Norrfolkterrier och det var där min kärlek till terriers började ❤ Jag har massa frågor till dem också, typ hur jag på bästa sätt ska få Molly trygg i en ny lägenhet när jag och Emma är på jobbet. Jag tror det kommer gå bra med att vänja henne men det viktigaste för mig är Molly så jag vill självklart göra henne trygg så snabbt och bra som möjligt :) 
 

MOLLY ATTACKERAD AV AMSTAFF

Okej. Vare sig man har en lydig eller olydig hund. Snäll eller aggressiv. Stor eller liten. Ha alltid din hund kopplad när du är ute bland folk och hundar. 

Hundattacker sker säkert dagligen. Jag vet inte. Idag blev Molly utsatt för en attack. Vi var ute och gick vår vanliga runda, klockan var runt ca 14.00 kanske. Jag hade Molly i koppel. Vi går förbi ett hus där en kvinna och en äldre man står och pratar. Vi går på andra sidan vägen. Jag ser en stor svartvit lösgående hund (alltså lös på deras tomt) som blir uppmärksam på oss. Ägaren reagerar inte. Vi har nästan gått förbi huset och den svartvita hunden står nu typ i mitten av vägen, lös. Ägaren säger åt den att komma utan att den lyssnar. Nu har vi gått förbi huset och jag har precis slutat att bry mig om den svartvita hunden. Då, helt plötsligt springer en amstaff (kan ha varit en pitbull) i full fart mot mig och Molly. Molly stelnar till och jag får panik. Hunden kastar sig över Molly, Molly skriker, och jag drar upp Molly i kopplet (ja, hon typ stryps) får tag i henne med armen samtidigt som jag försöker hålla undan kamphunden. Jag skriker på ägaren som bara står och stirrar. Jag skriker "Ta din hund, ta den!!!". Ägaren reagerar till slut och kommer joggandes mot oss för att ta bort sin hund. Hon säger mest "Kom hit, sluta" osv. Hunden går bort till deras garageuppfart. Jag säger åt ägaren att hon inte kan ha sin hund lös, varpå hon svarar "Men vi har precis varit ute och gått." Eeeeh?! "Och?! Din hund är helt rubbad!" skriker jag (ilskan tog verkligen över, jag kunde inte diskutera normalt). Sedan kommer kamphunden och börjar gå sakta mot oss igen. Och vad gör ägaren? Ingenting. Jag ber henne argt att ta sin jävla hund. Hon mumlar och ursäktar och frågar sedan om allt gick bra med min hund. Jag sa att jag trodde det. Vi gick därifrån och mina tårar började faktiskt rinna. Av ilska, oro och lättnad att det inte hände något värre. Efter ett tag släppte jag ner Molly på vägen igen. 

Molly verkar må bra. Hon blev inte biten men hon blev rädd och säkert väldigt chockad. Jag vet inte hur hon kommer reagera nästa gång hon möter en hund. Det är jag orolig för. Hon är inte världens socialaste hund mot folk och hundar som hon inte känner. Jag har jobbat på det sen jag köpte henne för 3 år sedan och hon har blivit bättre. Jag hoppas att den här händelsen inte kommer påverka hennes framsteg (tro det eller ej så har hon faktiskt gjort framsteg, hehe). 

Till alla hundägare: Snälla! Håll era hundar kopplade. Man kanske kan lita på sin egen hund men man kan inte lita på någon annans. Har du en lekfull hund som vill hälsa på alla, håll den kopplad. Alla vill inte hälsa på din hund. Har du en aggressiv hund? Ja, koppel är väl ganska självklart då. Munkavel rekommenderar jag också. Det är för allas säkerhet. Förut tyckte jag att det var coolt att alla hundar i Oslo typ gick lösa. Jag ville att Molly skulle vara lika duktig så vi gick lös med henne på promenader ibland. Men efter att ha börjat läsa Fredrik Stens blogg som en slav så har jag ändrat åsikt. Han skriver ofta om hundattacker och hur viktigt det är att ha sin hund i koppel när det finns folk och andra hundar omkring. Jag kommer alltid ha koppel på Molly när vi promenerar. Hade jag inte haft koppel på Molly idag hade jag inte kunnat dra upp henne och vem vet, då kanske hon hade varit ihjälbiten nu. 

Mitt hjärta ❤

ORGANIQUE

En liten påse med dessa tre grejer från Natural Body fick hänga med hem. En påse chips som är gjorda på kassavarot och kryddade med salt från Stilla Havet. Vi blev bjudna på dessa chips under vår spatimme och de var väldigt goda, de är dessutom nyttigare än vanliga chips som är gjorda på potatis. En fotmask, även den fick vi testa under vår spatimme, som gör att fötterna blir jättemjuka och den doftar jättegott! En söt, liten, lila tvål som doftar lavendel slank också ner i påsen innan vi gick :) 


SPA MED MAMMA

Yes. Imorse drog vi alltså iväg till ett litet spa som vi har här hemma i vår lilla stad. Natural Body. Vi började med ett fotbad samtidigt som vi fick en ansiktsmask. Vi lyssnade på lugn och avslappnande musik. Blev serverade te, kex och ekologiska chips & godis. Det var himla skönt att komma iväg en timme och bara bli ompysslad. Massa doftande krämer och aaa ni vet. Välbehövligt. Man borde egentligen unna sig mer vardagslyx i form av till exempel ansiktsmask eller massage. En helkroppsmassage hade verkligen inte varit fel. I Göteborg finns det gott om olika spa att välja på. Något som man kanske ska unna sig när vänner eller familj kommer upp och hälsar på, om man inte är pank då... heheh. 
 
 
  
 
 

MOR OCH DOTTERTID

Godmorgon underbara tisdag! Jag är utvilad och mår prima. Nu ska jag och mamma iväg en sväng. Vi ska till Natural bodys för lite mor och dottertid. Tycker det var perfekt nu innan jag ska flytta hemifrån. Sen blir det en sväng till farmor och farfar och i eftermiddag ska jag fika med Carro. Nehe, nu måste jag sticka. Ciao. 


KBK

Ååå jag orkar inte. Skrev ett inlägg på blogg.ses mobilapplikation och sen precis när ska jag publicera det så försvinner det. Hade inte direkt något viktigt att säga, typ bara att hela mitt rum nu är nerpackat i kartonger. Det är bara kläder och sånt som jag ska ha med mig nu direkt när jag flyttar som jag ska packa ner i en resväska sista dagen som står kvar :) Har lyssnat på Isabel och Rebeccas podcast nu när jag packat. Tiden går fort och de gör det hela med att packa mycket roligare! Tycker de är assköna, och Rebeccas skratt är så roligt! Underbara! KBK!!! Jag vill också ha en podcast där jag bara sitter och pratar med min bästa kompis om vad vi gjort, ska göra, kärlek och killar osv. Älskar dem! 

Nu ska jag gå ut och gå med Amanda sen blir det våfflor och Idol här hemma. Ska bara skicka iväg lite mail och fixa med min försäkring sen är jag färdig för idag. Avslutar nog med att läsa något kapitel ur Femtio nyanser av honom. Fatta att det har tagit mig ett halvår att komma igenom den boken, och då är jag inte ens färdig än... Hahah. Förresten så läste jag i en norsk tidning att Ellen DeGeneres har kontaktat Ylvis angående "The Fox". Får de komma dit på besök kanske? Jag håller tummarna.


THE FOX

Ylvis (lite som Norges Filip och Fredrik) drar imorgon igång med sitt program "I kveld med Ylvis" kl 22 på TV Norge som sänds på tisdagar och torsdagar. Jag kollar på det via nätet för den kanalen har inte vi hemma, trots att mamma har försökt få den av alla möjliga boxerbolag. Jag tog med syrran och kollade på deras turné av Ylvis 4 i Bergen. De är så sjukt duktiga, och roliga!
 
Hur som helst, den 3 september släppte de en musikvideo som heter "The Fox". Inget ovanligt alls. De har släppt musikvideos förut. De använder dessa i sitt TV program "I kveld med Ylvis" och jaa.. Vill roa norrmännen och kanske en och annan svensk och dansk. Nu till det roliga, och något överraskande. Musikvideon "The Fox" har fått över 10 miljoner visningar. Videon har blivit virtuell. Själv tyckte jag att den bara var helt ok. Inte överdrivet rolig eller så men fan så kul för Ylvis! Tror de är rätt chockade över responsen de fått på "The Fox" också.. :) 
 
 
 

BRING IT, MONDAY

Ååå känner ni det? Jag känner det. Detta kommer bli en bra måndag, en bra vecka! Sista veckan som jag är utan jobb. Veckan då jag flyttar till GÖTEBOOOORG. Veckan där det jag längtat efter så länge (två månader iaf) äntligen händer! Idag ska jag till Apoteket, fixa lite med UA, träna med Molly, träffa Carro och Amanda. Och packa såklart. Ska även, för sista gången, ringa Mollys frisör för att försöka få en klipptid innan vi flyttar. Kanske ska kolla med pappa om vi ska åka inlines ikväll, om vädret tillåter :)
 

HADE TUMÖR I HJÄRNAN

I dagens Kvällsposten kan man läsa om min fina farfar och vilket dålig bemötande han fick av sin läkare. Han besökte läkaren för högt blodtryck. Fick mediciner och ordinerades att motionera men inget blev bättre och läkaren fortsatte med samma behandling. "Vill du att han ska vara sjuk eller?!" sa läkaren till min farmor när hon bad om att han skulle undersöka farfar närmare. Farfar och farmor uppsökte hjälp hos en annan läkare. Farfar blev röntgad och skickades därefter direkt till Linköping för operation. Tumören som satt i farfars huvud var stor som en clementin. Bemötandet uppe i Linköping var jättebra och idag är min farfar nästan 100% återställd. 
 
Jag förstår att läkare inte har det lättaste jobbet men att inte ta det säkra före det osäkra är för mig obegripligt. Läkaren som min farfar gick till i början borde inte längre få arbeta som läkare. Jag blir så arg. Farfar gick från att ena veckan spela tennis till att andra veckan knappt orka gå en promenad. Idag tapetserar han. Idag spelar han tennis. Idag är han ute och går. Vi är alla så glada att ha tillbaka vår farfar ❤ 
 
Fy skam för alla nonchalanta läkare. Avgå. Läs mer på expressen.se. Ni hittar just nu artikeln och intervjun med min farfar på expressen.se och/eller kvp.se Använd annars denna länk för att komma direkt till artikeln. 
 
 
 
 
 
❤❤❤

KALAS

Har precis kommit hem från farmors födelsedagsfirande. Vi var först på Bredaryds Wärdshus med W... Hehehh. Till förrätt blev det blomkålsoppa (älskar ❤) och bröd. Sedan till huvudrätt åt jag fläskfilé och potatis med jättegod sås :) Därefter blev det kaffe och pannacotta till efterrätt men vi skulle åka hem till farmor och farfar sen och äta tårta så jag tog bara en kopp kaffe. Var proppmätt. Väl hemma hos farmor fick hon lite presenter. Syrran hade fixat present till farmor med godisstrutar, ett doftljus och en liten tavla :)

Nu kan jag säga att det är väldigt skönt att vara hemma. Ska göra en lista med alla grejer jag ska fixa innan jag åker upp till Göteborg. Det är en del.. Mer än vad man först kanske tror. Det jobbigaste är dock att jag nu till en början kommer bo hos Emma och inte kan ta med mig mina grejer upp... Ska verkligen försöka få tag på en lägenhet så snabbt som möjligt. Nu ska jag alltså snart flytta hemifrån. Coolt.


INGA KONSTIGHETER

Nu sitter jag på tåget från Växjö-Värnamo. Fredrik körde mig till Växjö för det gick inga bra tåg eller bussar. Och jag måste vara hemma till klockan 14 för då ska vi fira min fina farmor som fyller 73år idag! Grattis farmor ❤ Jag köpte en kaffe och en plopp och självklart har jag en liten brun fläck på mina vita jeans nu eftersom jag smulade lite med ploppen. Inga konstigheter. Pappa ska hämta mig i Värnamo. Jag hoppas att han kommer i hyfsad tid så att vi inte blir så sena till söndagslunchen med farmor och släkten. Vi ska äta på Bredaryds Värdshus. Aldrig ätit där förut så håller tummarna för att maten är god (I'M SO HUNGRYYYYY).
 

42

Jag och F såg filmen 42 nu ikväll. Den handlade om den förste svarta baseballspelaren, Jackie Robinson, som spelade med vita personer i USA. Vi tyckte den var döbra! Helt sjukt att det faktiskt var på det viset förr. Det hade man aldrig kunnat föreställa sig nu. Måste varit hemskt för de färgade, eller vad man nu ska säga. Tur att utvecklingen går framåt.
 

SUMMER ISN'T OVER

Herregud vilken sommar. Fortfarande dövarmt. Har varit ute och gått med Molly och lyssnar på Isabel och Rebeccas podcast. Riktigt sköna. Har bokat biljett hem nu. Fredrik får köra mig till Växjö, sen åker jag vidare till Värnamo. F är just nu och spelar golf men han kommer hem om en stund. Jag var en ängel imorse och diskad upp från igår samt torkade all disk. Sen gjorde jag pannkakor, äggröra och havregrynsgröt till mig och Fredrik. Det är så gott med pannkakor ❤ 
 

SNART FÅR JAG RUTINER

Ibland tycker jag att jag inte gör någonting alls om dagarna. Ändå går det alltid fort. Om lite över en vecka börjar jag jobba (16 september) och då ska jag också ha tid till att laga mat, städa och tvätta. Bli vuxen liksom. Ska gå ut och gå med Molly (prio såklart) och träna 4 dagar i veckan. Jag och F har pysslat lite med mitt träningsschema. Jag kommer jobba till 17.00 varje dag förutom fredagar, då jobbar jag till 16.00. Alltså kommer jag vilja träna lördagar och söndag eftersom Molly inte blir lidandes så mycket då. Sedan ska jag träna måndagar och torsdagar tror jag. Tisdagar är helt uteslutet för då kommer jag vara borta på kvällen och på onsdagar tänkte jag att jag och Molly ska ha som standard att gå till hundparken. Varje dag jag inte tränar på gymmet/springer/simmar så är det minst 1,5h powerwalk med Molly som gäller, så det blir ju lite motion det också :) Jag kommer snart ha en fullspäckad vardag, hur fort kommer inte dagarna gå då?!! :o 
 

KRIF - KHK

Som vanligt är en fredagkväll hos Fredrik = med hockey. F har varit skadad men är bättre nu, han (och hans tränare) ville dock inte att han skulle riskera något inför säsongspremiären på onsdag. Idag var det träningsmatch mot Karlskrona och KRIF förlorade tyvärr med 5-2. De gjorde i alla fall en väldigt bra tredje period. Och Karlskrona spelar ju i Allsvenskan medans KRIF spelar i div 1. Bra träning för KRIF i alla fall. Nu är vi hemma och ska laga lite mat :) 
 
 
 

BRUNNSPARKEN II

Vi gick till Brunnsparken idag igen. Idag var också Fredrik med. Vi satte oss på en bänk, solen värmde och Molly fick springa fritt. Det var knappt något folk i parken förutom en del äldre par som promenerade och en och annan joggare. Molly käkade pinnar (ogillar det men hade tyvärr ingen boll med mig så idag fick hon leka med pinnar...) och jag sprang och gömde mig och ropade sedan på henne för att hon skulle leta. Kan ju säga att det inte direkt är någon spårhund jag har. Det är verkligen avslappnande att "gå ner till parken". Vi har det hemma också men den ligger precis vid vägen där mycket bilar kör förbi, fort. Bland det första jag ska göra när jag flyttar till Göteborg är att besöka en hundpark med Molly! :) 
 
 
 
 

ACCORDING TO F

Jag och F diskuterade lite vad vi ska göra och så skickade han denna bilden till mig. "Det här är så sant". Hahah. Jaha? Själv tycker jag att det alltid bli dyrt när jag är här för att jag kanske handlar mat eller så. Jag gör ju inte det hemma men det är kanske lika bra att vänja sig, för snart flyttar jag till Göteborg och ska klara mig själv. Shit vad jag längtar. :) 
 

GOOD MORNING

Godmorgon! Jag har drömt att jag fyllt år nu två gånger på rad. Hahah. Tjejen som gillar att fylla år... :) Drömmarna är iofs inte så bra. Idag var jag till exempel inte ens fixad när min vänner kom för att fira mig. Och jag somnade typ hela tiden när jag försökte fixa mig vilket såklart var frustrerande i drömmen. Så mina vänner typ satt ute i köket och väntade på att jag skulle komma men när jag kom var det dags för alla att åka hem. Kul dröm? Njaa... Inte direkt. Jag kan ju vara lättad över att jag hade världens bästa födelsedag i Stockholm med min fina, och ett asbra firande här hemma med familj, släkt och slutligen med vännerna :) Mitt 20års firande kunde faktiskt inte bli bättre! 
 
Nu ska jag gå upp och göra frukost. Även om F skulle gjort det eftersom jag var så snäll och städade, diskade, tvättade och allt sånt igår. Men men. Han kan få sova lite till. Vi kollade på Total Recall igår. Asbra tycker jag. Fredrik somnade dock?! Först gången han somnar till en film vi ser ihop, typ. Hur som helst så var den bra. Jessica Biel var en av skådespelarna. 
 

BRUNNSPARKEN

Idag har jag gjort allt annat än att sitta still känns det som. Efter jag kom hem från promenaden med Molly diskade jag igen. Sen blev jag irriterad på att det låg en massa smutsiga kläder i hörnen och bredvid sängen och tvättkorgen var överfull, så jag bestämde mig för att sätta på två maskiner tvätt. F kommer alltid på att han ska tvätta när han inte har några underkläder eller rena tshirts kvar. Två maskiner blev det alltså idag och då är det ändå tre maskiner kvar innan tvättkorgen är tom.. . Jag har också dammat lägenheten och dammsugit. F kom hem och vi lagade lunch hemma istället för att åka iväg och äta. Sen vilade vi innan hans eftermiddagsträning. När han gick lyckades jag slumra till i 1h. Blev panikslagen när jag vaknade, visste typ inte vart jag var. Haha. Gick i alla fall upp och hängde upp tvätten, sen bestämde jag mig för att gå ner till Brunnsparken. Solen skiner fortfarande och allt man behöver ha på sig är shorts och tshirt så man får passa på! Jag och Molly strosade runt där i parken, gick lite i skogen och tillslut till en "doftträdgård". :) Jag märker att jag inte riktigt är på topp för jag flåsar hur mycket som helst när jag går upp för backen som är här nedanför F. Blir nog bättre imorgon... Jag kom iaf hem, drack ett glas Oboy och diskade allt efter lunchen. F kom sen hem och lagade mat. Nu ska vi diska upp det här också sen blir det film :) 
 
 
 

FEELING BETTER

Yeeey. Idag mår jag bättre. Är piggare och så. Ska ut på en promenad med Molly nu innan F kommer hem för jag gissar på att vi kommer åka till BK och äta direkt. F har varit borta sen typ åtta imorse tror jag. Jg har tagit det lugnt, ätit frukost och kollat på en film, duschat och fixat lite. Blir nog en ganska tråkig dag idag för F har träning i eftermiddag igen. Och imorgon har han borta match?! -.- Så tråkigt. Tur jag har med mig Molly och lite böcker. Nehe, nu ska väl jag och Molly gå ut och gå och lyssna på pod! Älskar att det är shortsväder här i Ronneby! :) Ha en fin dag.


PODCAST

Jag lyssnade på "En economistas podcast" samtidigt som jag diskade. Ska bli kul att följa Isabella och Pingis. De pratar ju om ekonomi och hur man ska göra för att få kontroll på sina egna pengar, oavsett hur mycket pengar man har. De är inte direkt Filip och Fredrik, som man bara skrattar åt, men det kan säkert vara nyttigt att ta del av deras tips. Jag ska fortsätta lyssna. Tycker det är perfekt att lyssna på pod när man gör tråkiga vardagssysslor eller går på långpromenad med Molly. Tiden går så fort och rätt va det är så är man färdig med sysslorna eller hemma igen med hunden. Gillar verkligen att det har blivit så populärt med poddar. Snart har väl var och varannan människa en egen pod!


BARA DET INTE BLIR VÄRRE

Vaknade upp tidigt imorse pga att jag inte kunde andas ordentligt. Näsan var helt täppt. Fick gå och snyfta mig ordentligt, sen somnade jag om igen. Fredrik nös hela dagen igår och i förgår. Igår var han lite mer snorig och nu har även jag blivit det. Jag började nysa när vi åkte ner till Ronneby. Hoppas bara inte det blir värre nu. Jag vill inte bli sjuk. Jag ska inte bli sjuk. Ska dricka te och ta det lugnt idag så kommer jag nog må bättre imorgon. Jag såg Svenska Hollywoodfruar imors eftersom jag missade det igår. Underhållande program. Nu ska jag ta itu med disken och sen ta en dusch, för att sedan dricka ännu en kopp te och läsa en stund. Fredrik är på fotografering just nu och jag vet inte riktigt när han kommer tillbaka. Fick förresten åka en snabbis till Willys innan. Glömde Mollys koppel hemma så var tvungen att ha ett nytt. Rött fick det bli! :) 
 
 

MOLLY VILL ÅKA MED

Jag och F åkte ner till Ronneby idag. Jag börjar ju inte jobba än så jag kan passa på att vara här lite. Molly fick också hänga med och när vi började bära ut väskorna och sprang ner till mammas bil, la sig där och väntade. Hon skulle nog vägrat att stanna hemma, haha. Ser man att hon ligger där på bilden? :) Men vi åkte ju Fredriks bil sen då såklart :) Vi stannade till i Växjö för att köpa lite godis och där hade de även mina chips ❤ OLWs ugnsbakade sweet chili ❤ Smällde i mig dem när vi kom fram till lägenheten. Vi kollade på Idol och ca 20 min senare var chipspåsen slut. Fredrik tog inte ens ett. Heheh :) 
 
 
 

BELLA MAE

I söndags fick vi här hemma i Sverige ett väldigt roligt besked från min faster i Florida. De har skaffat tillökning i "The Bryant clan", i form av en bedårande liten valp som heter Bella Mae. En labrador. De har redan en labrador på åtta år, Bogie. Kul för honom att få lite leksällskap! Bella är otroligt söt och min faster säger också att hon är väldigt snäll och mysig. Jag blir inte dåligt sugen på att åka till Florida och hälsa på faster och deras nya tillskott. Sötaste lilla Bella. Längtar tills jag får träffa dig!
 
Bella och Bogie :) ♥ /The doglover, Cristin.

NORLIE & KKV

Yes. Då slänger jag upp bilderna från i lördags. Vi var på förfest hos Josephine, och det var askul. Vid halv elva tiden var vi tvungna att åka ut till Sigges loge. Och där spelade ju Norlie & KKV. De var superbra live och spelade alla låtar man ville höra. Jag och Amanda stod typ längst fram och sjöng med hela tiden! Bra kväll på Sigges alltså!
 
 
 
 
 

KVÄLLSMYS

Jag och F (och Molly såklart) har varit hos pappa och Johanna ikväll. Vi käkade kvällsmat och kollade på Idol. Nu har vi kommit hem till mamma och landat lite. Ska bara mysa framför en film nu. Jag och mina två hjärtan. Godnatt ❤


PLAYGROUND

Vi tog en promenad till lekplatsen. F kom igår natt vid halv ett typ. Han är ledig idag och imorgon så det var ju snällt av honom att passa på att åka till mig :) Jag åker med honom imorgon kväll till Ronneby igen. Molly springer runt som en tok. Jag blir så glad av att se henne spring och leka fritt! ❤

 


BLONDINBELLA HAR GIFT SIG

Isabella "Blondinbella" Löwengrip har nu gift sig och blivit Fru Löwengrip Spångberg. Hon la upp dessa tre bilder på Instagram och jag tycker att hon var supervacker! Både Isabella och Odd ser ut att vara jättelyckliga, vilket de troligtvis också är! Jag kan inte annat än att se fram emot tills det är min tur men det ligger väldigt (VÄLDIGT) långt fram i tiden. Väldigt roligt att allting verkar gå så bra för Blondinbella, både jobbmässigt och privat. Om ca 10 veckor ploppar deras lilla bebis ut också. Vilken kärleksbubba hon måste vara inne i. Otroligt vacker var hon i alla fall på sitt bröllop. Det ska bli spännande att följa hennes liv nu de närmaste månaderna. Hon har ju ett sånt jäkla driv men tveksamt om hon orkar fortsätta så när graviditeten börjar gå mot sitt slut, och när den lilla sen har kommit, men hon har ju fortfarande så mycket på gång! Det är bara att önska Fru Löwengrip Spångberg all lycka till! :)
 
 
 
Jag undrar om Isabellas mops, Christian, fick vara med på bröllopet. Hmm... :)

RENSAR

Det ser ut som fan på mitt rum. Jag har rensat i stort sett hela dagen, inte känt mig alla bakis. Så skönt! Kom precis hem från farmor och farfar också, satt där nere och tjatade i två timmar. Nu ska jag rensa en timme till. Kl 22 ska jag och mamma se på en sak, sen ska jag fixa lite annat inför morgondagen. Ååå känner att jag har mycket att göra nu. Dags att rappa på!


THIS IS WHY I DON'T LIKE HOCKEY

Igår blev F skadad. Igen. Men han kommer nog repa sig från denna skadan ganska snabbt. Han är i alla fall inte med på dagens match. Det är så jobbigt att hockey är en tuff sport med mycket tacklingar. Sist jag var och kollade på match slog Fredrik volt mitt framför ögonen på mig. Inte kul alls. Och dessutom så har de typ match varje helg vilket suuuuuger. Men självklart ska F göra det han tycker är roligt och jag är självklart glad (men orolig och något uttråkad av att vi aldrig kan hitta på något en helg) för hans skull och vill att han ska utvecklas och komma längre. Är han glad är jag glad ❤

 

BAKIS

Söndag. Bakis. Oboy. Äggröra. Molly. Och såklart Vänner ❤

Vi hade askul igår på Sigge loge. Norlie & KKV spelade så slänger upp lite bilder från igår lite senare. Nu ska jag se lite på Vänner och bara mysa i soffan med Molly. Önskar bara att F va här också... :)
 
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus