LUGN LÖRDAG


Lördag. Jag städade under förmiddagen och gick igenom garderoben. Alltid skönt när man får lite ordning där. Nu ska jag äta och plugga. Får lite smått panik över hur mycket det är men det ska gå bra. Om 13 dagar ska jag ha min licens! 


PLUGGHELG


Det kommer bli en rejäl plugghelg. Eller ja, egentligen en rejäl pluggvecka. Jag har köpt åtta extra böcker där jag ska lära mig mer om olika ämnen. Bland annat GI, vitaminer och mineraler, fett och socker. Bara att börja läsa. Ska också försöka läsa en del om LCHF, kan ju vara bra att som kostrådgivare kunna alla konstiga dieter som pågår. Under vecka 37 kommer vi gå igenom en del om kosttillskott både för prestation och viktminskning. Dessutom kommer vi lära oss hur man stället upp kostschema och vi kommer jobba med ett program som normalt kostar 12 tusen kronor men vi får en rejäl rabatt om vi vill köpa programmet, vilket jag antagligen kommer göra :) Kan knappt vänta med att börja jobba med detta, allting är så intressant! 


EN SISTA FIKA


Jag vill berätta så mycket om kostrådgivningen men det blir liksom svårt att skriva ner allting. Kanske gör det i början på nästa vecka när jag sorterat upp allting i huvudet lite. Fast å andra sidan ska jag inte säga för mycket för det är ju min kunskap jag får nu som jag kommer ta betalt för senare. Jaja. Igår efter dagens skola mötte jag och brorsan upp mamma på centralen. Nu har hon dragit. Hem till Norge och Bergen. Jag är stolt över henne som tog beslutet att göra det. Tror allting kommer bli jättebra även om vi inte kommer ses lika ofta. Vi tog en sista fika igår på ett bra tag. Vi kommer antagligen inte ses förens i december nu. Hur som helst, idag på kursen ska vi ha lite föreläsning och sedan får de som vill mäta typ kroppsfett och liknande. Det ska jag göra! 


WANTIES

 
Men hallå. Hur snygga är inte dessa skor? Jag vill ha båda. Finns på nelly för runt tusenlappen. Älskar fräsiga färger på skor. Funderar på att köpa ett par redan nu, men egentligen vet jag att jag borde vänta tills mitten på september eftersom jag då kommer få mycket mer valmöjligheter! Hmm.... 
 

FRIENDS 20 YEARS


Alltså ååå. Läste en artikel igår om att de kommer öppna upp en pop-up Central Perk coffe bar i september till mitten på oktober. För att fira Friends 20 år. Hur ska jag ha råd med en resa till New York nu när det redan händer så mycket i september/oktober. Flyg och hotell? :( Kommer aldrig gå. Men jag ska försöka. Detta är one in a lifetime opportunity! Det måste gå på något sätt!!!! Mina älskade vänner, ja alltså, Vännerna ovan. Vad hade jag varit utan er?
 

MIN DAG


Efter skolan badade jag och en tjej till från kursen på Hagabadet. Simmade ett varv i "ägget" och sen satt vi i den lite varmare poolen och pratade. Blir inte mycket mer än plugg och träning nu. Bjussar därför på en till bild av mitt spel där man kan se lite fler av korten. Längtar tills nästa gång jag får spela det :) 


NEW ENERGY

 
Yes. Då var jag redo för dag 2 på Paulúns kostrådgivnings utbildning. Hej och hå. Jag hoppas att jag kommer vara piggare i eftermiddag så att jag inte bara slösar bort tiden i soffan. Hatar det. Fick förresten se något sjukt igår. Tydligen har min hemkommun lagt 2,7 miljoner på en jäävla rondellutsmycknad. Hallå??! Samhället håller på att rasa samman. Lägg de pengarna på skola, vård eller något annat. Jävla no brainers som sitter och bestämmer i våran kommun. 
 

TIRED


Midsommar 2014

Jag är verkligen helt död efter dagen. Jag ska läsa igenom några kapitel och resten av dagen blir det bara soffan. År så trött i huvudet. Imorgon ska jag i alla fall försöka träna. Hejdåååå. 


DAG ETT


Går i skolan hela dagen idag. Kul. Mycket att ta in och allting kommer vara väldigt intensivt, men känns bra just nu. Vi håller till på Hagabadet och vi får tydligen träna här innan och efter föreläsningstid. 


MITT PARTYSPEL - CHEERS

 
 

Ja ni. Det är detta jag har arbetat med en del nu under de senaste månaderna. Jag är sååå nöjd över resultatet. Vi håller på att fixa en hemsida där man ska kunna beställa kortleken ifrån. Just nu får man helt enkelt bara kontakta mig privat så löser jag det :) Detta är alltså första upplagan av mitt partyspel Cheers. Jag tycker det är sjukt kul och det är väldigt smidigt och enkelt att ta med sig till fest. Som ni ser är korten handmålade. Det är en tjej som heter Maria Nordvall som gjort dem. Sjukt duktig. Spelet består idag av 50 kort med tio olika motiv. Vi tog fram 30 stycken i första upplagan och har sålt cirka hälften just nu. Jag har en del små ändringar som skall göras till nästa beställning. Jag tycker detta är väldigt roligt i alla fall. 
 

ORKAR INTE MER


Jag måste erkänna. Jag är helt slut efter igår och allt som har varit. Skulle behöva åka iväg och ladda batterierna men ännu får jag inte vila. Imorgon börjar min utbildning. Om exakt en månad ska jag ta det lugnt. Längtar så. Igår gick jag upp 04.20 och gick och la mig 03.00. Full rulle HELA dagen och kvällen. Jag och pappa var på mässa under hela dagen och visade upp ett nytt spel jag tagit fram. Det var jättekul. På kvällen var det 50års kalas för Hasse och därför blev det sent. Nu idag har jag packat, träffat pappa, Linn, Amanda, farmor och farfar och nu ätit. Sista gången jag är i denna lägenheten. Känns konstigt. Åker tillbaka till GBG kl 18. Ska typ lägga mig och sova direkt.

 

MAMMAS HEJDÅMIDDAG


Firar mamma på Ströget. Hon fyllde år i början på augusti och om en vecka flyttar hon hem till Norge. Kommer kännas konstigt såklart. Jag måste adressändra och skit. Får kolla upp allt sånt på söndag. Nu ska vi fortsätta lite här sen blir det hem och sova. Tidig morgon imorgon. 


PRODUKTIV DAG


Har gjort en massa ärenden idag och nu är allting klart. Tränade med syrran efter att hon slutat jobbet och övade en del på headstand. Så kul! Går ganska bra ibland också. Bättre ska det bli! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska vi åka till Gislaved för att käka på Ströget med mamma. 


HALMSTAD


Åkte till Halmstad runt två tiden. Vädret vände hela tiden. Från regn till sol till regn. Träffade i alla fall Johan och vi käkade lite mat på Harrys. Älskar deras kycklingvingar med djävulssås. Nu är jag hemma och ska lägga mig. Mycket som ska hinnas med imorgon. 


NELLY SHOES


Godmörrra! Kan passa på att visa mina nya fina klackar från Nelly nu såhär på morgonkvisten. Gillar dem skärpt faktiskt. Så sjukt snyggt med jeans och klackar! Sprang runt i dessa i Stockholm i fredags :) Nu då? Jag käkar frulle och ska strax packa ihop lite, ta en dusch och dra ner till farmor och farfar för en kopp och lite prat. 


B-DAY GIFT


Var förbi min faster en runda för att prata lite skit och fick då också min försenade födelsedagspresent! Det var en tröja, ett linne och ett par shorts. Allting satt perfekt och var superfint! Tröjan, som ni kan se ovan, har en norsk flagga på sig och det är ju passande eftersom jag faktiskt är halvnorsk och mamma flyttar tillbaka till Norge nu. Den var även hur skön som helst så den sitter jag och myser i nu. Allting var köpt i småbutiker på Marstrand också så det är kul eftersom knappast någon kommer ha likadana kläder :) 


RENSAT OCH RENSAT


Sista lådan ligger i bilen och nu har jag tömt mammas lägenhet på mina grejer. Det är så tomt här och jag sover i bäddsoffan. Känns konstigt. Och jag kommer på mig själv att vara ganska irriterad på mamma. Det är ju hon som valt att flytta men det har blivit så mycket jobb för mig eftersom jag fortfarande "bor" här. Jag är egentligen väldigt glad för mammas skull men det händer så himla mycket nu så det är väl på grund av att allt händer samtidigt som jag är lätt irriterad. Jag får skärpa till mig. Frågan är vart jag ska skriva mig nu eftersom jag ännu inte har en egen lägenhet. Jaja, nu ska jag strax åka ner till pappa och ställa grejerna där. Sedan har jag 1000 ärenden att ta tag i och jag skulle gärna vilja träna runt kl 16. Imorgon är planen att åka ner till farmor och farfar och sedan dra till Halmstad. Fredag fullspäckad och lördag är fullspäckad. På söndag är det "lugnt" och på måndag börjar jag skolan. Har också rensat alla mina bildmappar på datorn så nu har jag bara det som ska framkallas kvar. Upptäckte dock att mina bilder i iPhoto är borta? Kan det vara pga att jag inte har internet hos mamma? Det vore ju konstigt om allt bara försvann? Hittade hur som helst en fin bild på två av mina äldsta vänner som jag inte sett på ett tag. Just nu är de i New York och har det gött och jag hoppas att jag får träffa dem snart! 


DINNER WITH MA GIRLS


Hemma från en kväll med tjejerna. De flesta skulle upp och jobba imorgon så blev inte så sent. Vi käkade i alla fall gott på Ströget och tjatade en massa. Jag åt kamben, klyftpotatis, barbequesås och vitlöksbröd! Svingott. Allt för sällan vi ses nu för tiden så det var väldigt roligt att träffa brudarna!


ATT STÅ PÅ HUVUDET


Min klocka ringde kl 9 och kl 10 var jag nere hos Amanda och käkade frukost. Sedan tog vi en lång promenad och gjorde lite ärenden. Jag visade lite bra hemma övningar för henne sen och lekte lite på gräsmattan. :) Kul att stå på huvudet, hehe. Nu steker jag pannkakor. Ska dra ner och träna med syrran om en timme ungefär. 


INTENSE DAY


En lång med rolig / halv jobbig dag. Så spänd över resultatet. Vi får se hur det blir. Det kan verkligen bli hur som helst, hahaha.. Jaja. Man lever bara en gång, eller hur? Jag är i alla fall glad över att denna dagen är över. Nu är jag taggad för jobb, träning och kompishäng imorgon. 


EXCITING WEEK


Måndag! Lets go. Jag är hemma i Anderstorp och idag väntar en fullspäckad dag. Ännu är jag inte nervös men jag lär bli. Ska upp och äta och ta en dusch nu. Regnet öser utanför. Magen kurrar som fan. Hörs :) 


TIPS - WHERE TO BE

 
Jag vill tipsa om denna mässan som just nu pågår på Gekås. Det är en mässa där uppfinnare och entreprenörer från hela Sverige är med och tävlar om att få in just sin produkt i Gekås sortiment. Som ni vet älskar jag ju entreprenöskap och jag är så spänd på att få se vad mässan har att erbjuda. Inspelningarna har alltså skett nu två helger i rad och nästa helg, 23-24 augusti, är sista helgen som mässan pågår. Kl 10-17. Detta får inte missas! Jag ska besöka mässan den 23 augusti. 
 

BAR BURGER CAFÉ


Bar burger café. Sjuuuukt god mat. Vi käkade här innan vi åkte hem igår och allting var verkligen hur gott som helst. Hamburgaren, pomme, dippen och vitlöksbröden var magiska. Hit ska jag gå igen nästa gång jag är i Stockholm. Restaurangen ligger precis vid Kungsträdgården och man fick lite pariskänsla över uteserveringen (har inte varit i Paris så vet inte varför jag fick den känslan) och de spelade skön musik! 


ICA BAR STOCKHOLM






Vi besökte ice bar Stockholm i fredags. Det var ganska häftigt måste jag säga. Allting är gjort av is och där inne var det typ -5. Snacka om att man tyckte det var varmt när man kom ut sen. Vi tog varsin drink där inne men det är inte riktigt så att man sitter där hela kvällen och hänger. Kostar 195kr att gå in (då ingår också drinken) och baren ligger på Nordic C Hotel vid Centralstationen (mitt emot Nordic Light Hotel som vi bodde på). Det var en rolig liten upplevelse! 


STOCKHOLM


Spenderat dagen i Stockholm. Nu ska vi äta och sen åker jag tillbaka hem till Göteborg. Är hemma sent ikväll. Suger lite men men. Vi var uppe vid slottet och tyckte det var så fint med en mörk himmel och strålande sol. 


THIS PHOTOALBUM


Jag hade ett lyckat möte idag med Ulf Mazur (mannen bakom Matpriskollen). Väldigt bra tips osv. Sprang en runda på stan sedan och hittade detta fotoalbumet på Urban Outfitters (såå mycket fina/roliga grejer där). 290kr kostade det men det var det värt. Ska fylla det med massa fina bilder :)) Nu ska jag ta en dusch och sen ska jag möta upp Marcus och Linnéa för middag på Fridays! 



TODAYS


Såhär ser jag ut nu idag. Igår kväll efter jobbet så tänkt jag att jag skulle packa och duscha håret men sen väl efter jobbet så tänkte jag att äsch jag tar det imorgon bitti. Nu såhär i efterhand önskar jag verkligen att jag hade packat igår. Vet inte alls vad jag packade i för kläder men det blir nog bra i alla fall. Ska bara ha ombyte till ikväll och imorgon. Ååå hotellfrukost imorgon. Hur gott?! 


TGIF


Yes. Då är jag på väg till vår vackra huvudstad. Det är alltid skönt att komma iväg lite och jag längtar tills ikväll då jag bland annat får träffa min underbara Linnéa. Vi hade så kul i Oslo! Min sista kväll var hur bra som helst. Mitt team käkade middag på restaurang Onda på Aker brygge, sen dansade vi loss på nattklubben Ish och hängde sedan i Birkelunden tills klockan var 09 på morgon. Då ringde min far och frågade vart jag var. Den kvällen gick tiden så himla fort och jag ville inte lämna alla kompisar så jag ville göra det mesta av den kvällen. Lyckat! Jaja, nu ska jag i alla fall få träffa min Linnéa igen. Förra året var jag och hälsade på henne i Stockholms skärgård och det var så mysigt. Nu ska vi dock käka middag ihop ikväll och göra ett besök på en häftig bar...


ACCESSORIES


Marc by Marc Jacobs laptop case / Michael Kors wallet / GUESS watch

Behöver verkligen byta bandet på min klocka. Det är ganska slitet nu. Funderar på att köpa ett svart istället. Hmm.. Vi får se. Nu ska jag byta om och jobba lite. 

 

WORKPLACE


My workplace right now 

Ja jag sitter och dricker kaffe och äter gröt. Försöker fixa så mycket som möjligt idag innan jag ska till jobbet. Ska ner till gymmet också och känna på knäböjen. Hoppas hoppas. Är så orolig inför imorgon. Mitt tåg till Stockholm går kl 07.30 typ och jag kommer inte ihåg när jag var uppe innan klockan 8 senast... Vill inte försova mig... Jaja nu ska jag räkna lite på kostnader här så vi hörs senare :) 


FUNNY SPENDING MONEY


Hatar verkligen att lägga pengar på linser men ser man så fruktansvärt dåligt som jag gör har man inte mycket till val. Köpte i alla fall en jacka på H&M också så det var ju lite kul. Nu ska jag boka pappas överraskningsresa till hans 50års dag :) 


UNSCHEDULED WEDNESDAY


Idag är jag helt ledig från donken. Jag har precis stoppat i mig frukost och ska gå en runda med Molly i det trista vädret. Sen åker jag in till stan för att hämta ut mitt pass. Tänkte svänga förbi Zara också och se om jag hittar ett par vita byxor. Annars består dagen i mycket förberedelser inför fredag och ikväll blir det ett crossfitpass. Ska försöka städa i lägenheten också. Det börjar bli dags nu.. :)


EXERCISE VIDEO - PULL UPS

 
 
Tips på bra övning för rygg och axlar. Jobbigt som fan men för att bli bättre måste man öva. Mitt mål är att klara 12 stycken utan att stanna innan året är slut. Just nu ligger jag på sex stycken. Så jag har en bit kvar men det är bara att köra på. Jag att det kommer gå! 
 

FAST FOOD


Igår köpte jag en ny kokbok, nämligen Fredrik Paulúns. Och igår var det exakt två veckor kvar tills jag börjar min utbildning som kostrådgivare vid Paulúns näringscenter. Iiiiih! Och nu vara elva dagar kvar ;) Ser fram emot det som fan! 


LOVE MY DOG




Hundar är fan bra. Det krävs inte mycket för att en hund ska bli glad. Som idag efter träningen la jag min snodd i soffan och såg att Molly tittade på den. Helt plötsligt blev det en hel lek. Underbara hund. Det gör mig så ledsen när jag tänker på att hon kommer vara en del av mitt liv men att jag kommer vara hela hennes liv. Därför är det såklart viktigt att man tar sig tid till sin hund när man har chansen. Älskade varelse. Nu ska vi ta en lång och skön promenad innan jag ska laga mat :) 


GOOD MORNING


Godmorgon. Jag är väldigt trött idag. Var på bio med Christian igår och var väl hemma runt klockan ett. Som tur vad fick jag ta sovmorgon men blir alltid lite extra trött av att sova länge också. Ska göra kaffe och frukost nu sen väntar ett crossfitpass. 


WORKWEEK DONE


Nehe. Jobbat klart för denna veckan. Jobbar imorgon. Hehehe. Och på tisdag. Ligger i soffan och kollar Solsidan. Ska snart ta en långpromenad med Molly. Ikväll blir det nog bio. 


NEED TO WORKOUT MORE


Det har inte blivit alls så mycket träning som jag hoppats på denna veckan. Lite ångest faktiskt. Köpte nya aminosyror och lite tabletter när jag var på gymgrossisten tidigare i veckan. Hur som helst så har jag i alla fall tre crossfitpass bokade i nästa vecka och ska också ner till gymmet. På fredag åker jag till El Stockholmo och förberedelserna inför det har tagit mer tid än vad jag trott. Eller ja, förberedelser inför allt som kommer hända nu de närmaste två veckorna. Sen börjar jag ju skolan. Det blir inga enkla veckor. Har hört att kursen är väldigt intensiv men det ska bara bli kul tycker jag! 


PREPARING FOR A DREAM

 
I want things to happen for me, so I make things happen. 
 
Ja, ingenting stämmer nog mer än att man är sin egen lyckas smed. Vill man att saker ska hända för en så får man göra det själv. Ingen annan kommer göra det åt dig. Jag har en fullspäckad höst att se fram emot. Nästa fredag ska jag på ett sjuuuukt viktigt möte. Går det i hamn tror jag hela mitt liv kommer förändras. Men oj vilken chansning jag tar. Ska försöka komma så förberedd som jag bara kan. Men hur förbereder man sig för att ens dröm ska gå i uppfyllelse? Hur som helst så vet jag ju att hur det än går så är det långt från över. Jag har inga problem med att acceptera ett nej, men ett nej betyder inte att jag slutar försöka. Ja, jag har suttit och jobbat med mina förberedelser någon timme nu. Jag är inte 100% nöjd än. Shit alltså. Nästa vecka from fredag och fram till 13 oktober kommer det vara nonstop. Lets get shit done. 
 

HAVE A NICE DAY

 
Heeej. Jag har jobbat och nu ska jag ut med Mollsan en runda. Åker nog in till stan en runda sen för att hämta ut en kjol från Zara och kanske träffa en kompis för fika eller något. Han vill nog inte shoppa i alla fall. Hehe. Ville bara säga heeeellu och önska er en fin fredag. 
 

SNEAKPEAK


Jag har suttit hela förmiddag och jobbat med ett projekt. Vet faktiskt inte vad jag ska kalla det. Och vet inte hur mycket jag får säga men ska ta reda på det idag. Det går i alla fall bra och jag tror att det kommer bli super! Bara grejerna hinner komma fram i tid annars blir det totalt fiasko. Jag ser i alla fall fram emot 23 augusti sjukt mycket! Ska bli superkul!!! :) 


AFTER WORK - AT HOME


Hemma från jobbet. Teeee och drop dead diva. Har snart sett slut på alla säsonger. Vad ska jag ta mig till nu? :( Kim kardashian var med i några avsnitt, hahahah. Dog lite. Inte för att hon var dålig men blev bara så förvånad. För övrigt så såg jag en solbränd tjej kliva av spårvagnen med världens resväska innan. Längtar bort. Snart... 


KÖA


Roligt att sitta i kö för att förnya sitt pass. Ca 10 pers innan mig. Jaja. För övrigt så vill inte internet funka hemma vilket suger eftersom jag skulle behöva få lite grejer gjorda. Jag jobbar fyra timmar ikväll, 19-23. Lite segt att börja så sent, men men. Jag har så mycket roligt att se fram emot så det känns ändå inte jobbigt. 


ETT 9-PACK TACK!


Jag fick sluta lite tidigare och jag var så sjukt hungrig att jag faktisk stannade kvar för att käka på jobbet. Nu ska jag hem och ta en runda med Molly, tvätta och sen in till stan. 


05.08.14

 
Har sovit så dåligt inatt. Molly har varit jätteorolig och jag har vaknat flera gånger så just nu känner jag mig ganska trött. Sitter med en kopp kaffe och försöker piggna till lite. Ska jobba från kl 11 så det blir en kort dag på donken idag men sen ska jag försöka springa lite ärenden i stan. Jag hoppas på att en kjol jag beställde från Zara kommer idag och jag hoppas verkligen att den är precis så som jag vill ha den för den var fan dyr hahah... 
 

BABBLING

Hemma från jobbet och är jättetrött i fötterna. Ska ta en snabb dusch nu och sedan fixa lite gott te och käka knäckebröd. Ibland kan jag vara så sugen på det... :) Imorgon jobbar jag till 14:15 och sen ska jag in till stan för att fixa nytt passfoto. Tänkte även passa på att svänga förbi gymgrossisten för att köpa lite nytt kosttilsskott. Mina aminos är heeeelt slut. PAAAAANIK! Hehehhe, nejdååå.... Men godare att dricka aminos under passen än vatten ;) Ååå vill göra något kul. Nu. 
 

DO WHAT YOU WANT


Typ jag. Hahha. Fast nä. Säger faktiskt till om jag inte håller med någon, men ibland orkar man ju bara inte. Nu har jag 2,5h kvar på donken innan jag får gå hem. Ska bli så skönt. Och jag ska lyssna på min nya favoritlåt sååå högt sen :))) 


LETS KICK SOM ASSS


Goooooodmorning Monday! Lets kick some assssss. Hehehehe. Nej men, känner mig fylld med energi och är så taggad på en ny vecka. Den är fylld med jobb på donken dock, hade önskat lite mer tid för träning. Jag ska dock ändå göra lite annat denna veckan. Vissa tråkiga saker, som att till exempel fixa nytt passfoto, beställa nytt bankkort, deklarera och sånt. Men mycket roligt också! Längtar dock till nästa vecka för då har jag en Stockholmstripp inplanerad! Och snart börjar jag skoooolan. Hur kul?!?!!!


DROP DEAD DIVA


Kollar på en serie som heter Drop Dead Diva. Handlar om en tjej som kör in i en lastbil och trycker på en returknapp uppe i himlen och då hamnar hon i kroppen ovan och blir advokat. Tycker den är bra faktiskt. Kul med advokatserie. 


THE DOCKS OSV


Igår var kul! Väldigt trevligt faktiskt. Jag och bästis var här i lägenheten och käkade tacos och drack cider och vin. Vi hade sååå mycket att prata om. Hjälp vad tiden gick fort! Sen åkte vi i alla fall till Lilla Bommen och därifrån tog vi en liten båt över till The Docks. Där satt vi och pratade ännu mer (hann liksom inte klart hemma) och sen fick vi sällskap hela kvällen av ett skönt gäng från Uppsala :) Trillade in här igen runt halv fem på morgonen. Väldigt lyckat med bästis, som vanligt. Världens bästa vän. 


PARTY


Ikväll äre party! 

LITTLE ANGEL


Godmorgon. Jag är ingen bebismänniska men såg detta på instagram och kom på mig själv att tänka att det hade jag köpt utan att blinka om jag var moster. Nästan så att jag funderar på att köpa det nu, även om jag inte blivit moster än, bara för att jag säkert ska kunna ge det till hen. Hur sött?!! Jag ska äta nu och sen blir det ett pass crossfit. 


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus