ESPRESSO HOUSE


Efter jobbet träffade jag mamma som hade två timmar i Göteborg innan hennes tåg till Bergen gick. Vi fikade på Espresso House i typ 1,5h. Det var längesedan jag träffade henne så det var kul. Nu är jag hemma och har ätit tacos. Ska fixa lite strax och hoppas verkligen att det blir klart idag. I så fall är det inte så lång tid innan jag kan visa er :) Annars har jag haft en helt OK dag. Har väldigt ont i ljumsken, det blir väl så efter behandlingen. Stålar i benen också och F säger att det kan vara nerver inblandade. Ganska obehagligt. 

SNOWDOG


Gillar man att stoppa ner nosen i snön så ser man ut såhär efteråt om man heter Molly. Hon går verkligen crazy i snön. Jag står bredvid och tittar på. Ler och fryser. I helgen ska jag ta på mig ordentligt och gå ut och leka med henne i snön. Gärna i en hundpark. Fin hund jag har. Nu är jag på G hem från jobbet. Ska ut med Molls en runda och sen laga kycklinggratäng. Mums. Annars väntar ännu mer jobb idag. Kul att man är i slutspurten nu! 

BUDWEISER PUPPY LOVE

 
Se videon. Smälter man eller? 
 
Det är snart dags för Super Bowl och företagen satsar hårt på sina reklamer. 100 miljoner människor kan se dessa reklamer. Tror de brukar ha någon tävling också och förra året vann Budweiser, så förväntningarna på årets reklam har varit höga. Här är resultatet. Denna reklamen har de arbetat på ett år. Så himla söt tycker jag. 

SLOWLY BUT SURELY


Jag var hos kiropraktorn idag igen och det gick bra. Min ljumske har blivit bättre. Jag kan göra vanliga knäböj (utan vikt) utan att det känns. På söndag får jag testa att göra övningen med 20 kg. Vi gjorde som vanligt stötvågsbehandling och denna gången med mer styrka eller vad man säger. Man höjer styrkan för varje gång men smärtan är densamma, det är bara det att man tål mer. Och det är bra! Ska göra ännu ett besök, sen hoppas jag att jag slipper mer förutom ett återbesök då. Det är inte direkt billigt men jag är hundra procent säker på att jag kommer bli hel igen, och det är det viktiga! ;) 

COLOR UP

 
Jag vet inte hur eran träningsgarderob ser ut men alla mina tights är svarta. Kanske behöver lite färg nu? Gillar dessa två och de finnas att köpa här. De orange tightsen kommer från märket Kari Traa och kostar 419kr. De röda tightsen kommer från Adidas och kostar 595kr. Efter jobbet ska jag till kiropraktorn igen. Stötvågsbehandling väntar. Gött. Annars blir det en ganska lugn onsdag. Ska försöka fixa Office Word på min dator igen, av någon anledning har det slutat fungera och då får jag lite paniiiiik. 
 

BETTER GET IT RIGHT

Pratade med pappa igår kväll, om allt möjligt. Allt från en sida där man kan se vilka vilka som begått något brottsligt där man bor, till relationer, till aktier, till heminredning, till företag. Alltid lika kul. Igår efter jobbet var jag på Frölunda Torg en snabbis för att svänga förbi Önska och se om de hade vad jag ville ha till mitt porslin. För att göra en lång historia kort så skulle Önska butiken hemma i Gislaved beställa hem grejer till mig eftersom jag vill byta det jag fick i julklapp. Beställningen kom men bara en av fem grejer var rätt. Det var fyra skålar som dels var i fel färg men även fel modell. Tydligen så var det den nya modell jag fick, men det var inte den jag ville ha, och den gamla hade slutat tillverkas... Pratade med dem i butiken men de hänvisade istället att jag skulle åka till butiken på Frölunda Torg och titta om de hade mina grejer (stackarn blev nog trött på mig efter att jag ställt massa jobbiga frågor i 20 min). Hur som helst åkte jag dit för Önska i Gislaved hade ändå inte mina saker hemma. Det hade dock inte butiken på Frölunda Torg heller, men jag bestämde mig i alla fall till vad jag ville ha. Skönt! Hahah! Nu ska jag bara vänta på att mamma kommer hit eller skickar upp kvittot så jag kan hämta ut porslinet utan att betala så mycket (det jag valde nu var 30kr dyrare/st). 
 
Skålarna jag skulle ha, dock i färgen hallon.                        Skålarna jag fick, i nya designen. Gillar inte.
Skålarna det istället blir. Dessa tycker jag är jättefina! 



EASY SNACK

 
Nu är det så att jag inte är en mästerkock av något slag. Jag är ganska dålig på att laga mat men jag vill bli bättre och försöker hela tiden ge mig på lite nya grejer. Hur som helst. Detta är ett tips från min pappa. Han brukar äta dessa till frukost eller mellanmål. Jag äter alltid havregrynsgröt till frukost, sedan klockan tio när vi har rast på jobbet brukar det bli naturell kvarg. För att få lite variation gjorde jag dessa i söndags. Väldigt enkelt, gott och ja, det mättar en stund. Jag gjorde dock mina med två ägg istället för tre och det kanske är därför de blev så små, men samtidigt kan man inte fylla formen hur mycket som helst för då sväller det över i ugnen? Man får helt enkelt äta några stycken. Jag tycker det är skönt att ha något annat än kvarg i alla fall! 
 

FINALLY BACK AT THE GYM


Jag var på gymmet igår och det var så kul att vara tillbaka! Körde ändå ganska lätt. Värmde upp pp cykel i 10 min. Sen benpress, benpress på sida, benspark, och plankan. Fick ont i ljumsken när jag körde benpress på sidan med vänster fot. Fick ta lite lättare vikter då. Nästa pass, om det blir idag vet jag inte, ska jag köra mage och armar. Snart blir jag nog bra i ljumsken igen och fan vad jag ska knäböja då! ;) 
 
Workout 27/1 (kg/reps)
Cykel 10 min 
Benpress 60/10 80/8 100/5
Benpress på sidan, höger fot 40/5 40/5 40/5
Benpress på sidan, vänster fot 30/5 20/5 20/5 
Benspark 20/10 30/10 40/5 
Plankan på pilatesboll 120 sekunder x 2 
 

BIKINIS

Dessa två bikinis får gärna göra sig hemma i min garderob. Finns det något skönare än att strosa runt i en bikini, på en strand, med strålande sol, skönt vatten och bra sällskap? Att jag inte varit på semester sedan studentresan i Magaluf 2012 gör mig lite deppig. För en stund. Är rätt glad för övrigt. Men det hade varit roligt att åka iväg någonstans. Finns så många platser jag vill besöka. Dessa två bikinis kan ni hitta här
Här är jag på semester med min mamma och mina syskon i Egypten. Hade då världens finaste bikini från Victorias Secret. Älskade den och gör det fortfarande men nu är den för liten och det gör mig faktiskt jävligt ledsen, haha. Har inte hittat någon bikini som jag tycker om lika mycket som jag tyckte om denna. Varför kan inte VS göra en favvo i repris? Jag fick ofta höra att min bikini var väldigt fin.
 

YANKEE CANDLE

 
Jag älskar dessa ljus. Har flera stycken själv, både stora och små. Tråkigt nog gick mitt ljus som vi hade i badrummet sönder. Det stod på tvättmaskinen och i slutspurten där under en tvätt så vibererade tvättmaskinen så mycket att ljuset åkte ner på kakelgolvet. Glaset runtom ljuset gick i tusen bitar. Lite satt kvar men det har pappa hjälpt mig ta bort. Så nu får jag typ köpta ett litet fat där vi kan ställa ljuset, det går ju fortfarande att använda. Luktar sååå gott. Rosor. Perfekt för badrummet tycker jag! 
 
  

MORNING SHAPE

 
Godmorgon. Söndag. Helgens sista dag. Imorgon är det jobb som gäller. Får lite smått panik över att jag inte tränat på en vecka men formen verkar vara hyfsad ändå. Ser fram emot att bli helt frisk från förkylningen så jag kan gå ner till gymmet och svettas lite :) Idag ska det städas här i lägenheten. Ska tvätta lite också och jobba lite. Lugn och skön söndag alltså. Fick aldrig samtalet jag väntade på igår eftersom hen som skulle ringa hade fullt upp hela dagen. Så nu sitter jag spänd och väntar på antingen mailsvar eller ett telefonsamtal. Kuuuuul! Hoppas bara att svaret blir bra!
 

LAZY DAY, LAZY NIGHT

 
Go kväll. Överdriver lite med rubriken, har faktiskt fått lite gjort idag. Lite "jobb". HEHEHE. Men mina dagar är inte så händelserika nu när jag har varit sjuk och jag är fortfarande inte helt 100. Orken kommer lite då och då nu, så jag får passa på att gå ut med Molly och jobba lite då. Blir mycket TV tittande och sådär emellan. Jag ska skriva klart ett mail här nu, sen ska jag och Elin laga mat. Ikväll blir det film. Jag ska göra fruktsallad också. Jag har ätit så mycket choklad (400g) när jag varit sjuk så nu har jag jätteont i tungan, hahah. Idag blir det alltså frukt, och det är ju typ godare i längden? :) Känner verkligen att det kommer dröja ett bra tag innan jag håller en cider eller drink i handen nästa gång. Har så mycket att göra nu. Och det är kul. Skulle aldrig byta ut det mot en drink. Känns nästa som att nästa fest kommer vara när jag och tjejerna är i Stockholm på Aviciis konsert! DET, kommer bli grymt!
 
 

I AM SO EXCITED!


Godmorgon! Lördag. Jag är ännu lite piggare idag men har fortfarande ont i halsen. Brukar ju vara så på morgonen också. Kan meddela er att inombords är jag så jävla glad. Känner verkligen att detta kommer bli mitt år. Fick ett mail igår som jag blev väldigt glad över. Nu ska jag sätta mig och planera. Jag hoppas att detta kommer gå vägen. Berättar mer om det då. Väntar ett viktigt samtal idag. Håller verkligen alla mina tummar för att detta går bra. Hur som helst har jag en annan rolig grej på G som jag snart kommer kunna berätta om. 1 februari är vårt slutdatum så strax därefter får ni veta... :) 

THE REAL HOUSEWIVES


Hej. Jag är lite piggare idag. Var ute med Molly en lång runda i solen. Det behövde både jag och hon. Men efter det var jag helt slut. Så då vilade jag och sen tog jag en sväng med dammsugaren. Nu vilar jag igen. Hahah. Ska snart kolla på Real Housewives of Miami. Hahaha. 

THIS IS MY YEAH

Jag vill ha. Ska man eller ska man inte? Antagligen inte. Tyvärr. Det är ingenting jag har behov av egentligen, men man kan väl inte ha för mycket träningskläder? Ett par nya skor skulle jag dock behöva. 799kr för allt detta är ju vad ett par skor egentligen brukar kosta, om inte mer. Snyggt va det i alla fall, eller hur? Finns på Intersport, här
 

VITAMINBOMB

Jag försöker, allt vad jag kan. Att bli frisk. Hoppas att denna skål gör susen över natten och att jag känner mig frisk som en nötkärna imorgon! Yeee, det satsar vi på! 
 
 

BODY SCIENCE BELT

Äntligen kom mitt bälte från Body Science. Jag beställde det för första gången 6 januari, då till pappas adress eftersom jag inte adressändrat. Men med den beställningen blev det något tekniskt fel. Jag fick 200kr i presentkort men det hjälpte ju inte mig. Jag var ju tvungen att ha bältet. La en ny beställning i måndags och idag fick jag sms om att jag kunde hämta ut det i kiosken här nere på torget. Gick dit med Molly, gick in på Apoteket också som ligger precis jämte. Tänkte gå in och köpa frukt men jag var helt slut. Hjärtat gick i 110, svettades, ögonen rann och nös hela tiden. Så jag gick hem istället. Hur som helst, blev lite glad över mitt bälte. Måste dock göra egna hål i det då det är lite för stort. Typ alla bälten är lite för stora för mig eller så kostar de 1000kr och det har jag inte lust att lägga.. Blir nog bra med egna hål! Hoppas jag blir frisk och bra i ljumsken snart så jag kan få träna med mitt fina bälte ;) 
 
Köpt här, 349kr.
 
 

ETT BESÖK HOS KIROPRAKTORN

Ännu en dag hemma i soffan. Fyfan. Känner mig så ynklig. Jag ser för jävlig ut också. Ska försöka sova lite här nu. Pallrade mig ner till kiropraktorn imorse ändå, det ligger ganska närma mig och jag vill verkligen bli bra i ljumsken. Det är en bristning som inte klarar av att läka sig själv så vi använder oss utav stötvågabehandling. Tycker det är viktigt att jag blir bra igen så jag kan börja träna ordentligt. Fick dock ett tråkigt besked när jag var där.. Men men, bara att göra det bästa av situationen.


BEING SICK SUCKS

Det här med att vara sjuk är nog bland det värsta som finns. Ingen ork i kroppen. Mina ögon rinner, min näsa rinner, jag kan inte andas normalt och jag har sprängande huvudvärk. Feber. Jag som typ aldrig är sjuk. Jag har verkligen inte tid att bli sjuk nu. Jävla skit. Nästa helg måste jag vara pigg och i bra form! Vi får se om jag lyckas återhämta mig. Har sovit i stort sett hela dagen idag. Molly har inte ens fått en ordentlig promenad men det är nog dags nu, stackarn. Hon har dock varit med mig i sängen/soffan. Sovit på mig och myst. 

Sist hos F, fylld med överskottsenegi! Skrattade åt mig själv hur länge som helst, hahahah..... 

SOMEONE LIKES SNOW

Förstår inte att det kan vara så gött att rulla sig i snön? Knas. Det är i alla fall kul att se Molls springa allt vad hon har för att sedan hoppa in i någon snöhög och rulla runt. Är hon glad är jag glad! Stackars Molly löper nu också (det har hon gjort sen i fredags) så inomhus får hon gå med en trosa på sig! Kan tänka mig att hon tycker det är extra skönt att komma ut i luften och snön nu. 


BOOTY TALK

Tränade på Vallen med Bella igår. Det gick OK men marklyften var djävulskt tunga och då körde jag bara på 80% av mitt bästa. Konstigt... Hur som helst. Tittade mig i spegeln när jag bytte om och blev typ lite halvt chockad. Där står jag i världens slappaste träningstights och har lite rumpa? Hahah, yeey! Nä men okej, det är faktiskt lite kul att det syns skillnad. Så har det inte alltid varit. När man lär sig skillnaden på en vanlig rumpa och vältränad rumpa så vill man aldrig gå till att ha en normal röv. Även om man kanske normalt redan har stor rumpa så är det skillnad på stor och vältränad. Heheh. Inte för att det är något fel med det men jag personligen tycker att det är mycket snyggare med vältränad. Jag kan dock säga att jag har en bit kvar till drömrumpan ;) Vafan snackar jag rumpor för......?!!


RELOAD WITH CELSIUS

Jag är på jobbet. Har lite rast nu. Är ganska trött. Var inte roligt att gå upp imorse. Ångest typ. Men hade fått lite mail som gjorde mig piggare. Nu är det bara att fortsätta. Ska träna på Vallen efter jobbet men behöver lite extra energi så tog med mig en Celsius. Vilda bär, gott! Blir nog ingen jättelång träning ikväll eftersom vi alla nu tar det rätt lugnt... Jag har bokat om min tid hos kiropraktorn och ska dit på torsdag istället. Jag börjar få lite smått panik över min ljumske nu... 


LAST DAY

Hej! Jag var på gymmet kvart i tio idag. Min sista dag på Nordic Wellness. :( Önskar jag kunde fortsätta träna där också... Kommer nog göra det igen i framtiden. Jag körde bara lite rehab träning och sen bastade jag i en kvart och duschade. Var en vända på Frölunda Torg och handlade också. Har nu druckit kaffe i solen på balkongen och ska gå ut och gå med Molls i det fina vädret. Solen lyser men det är kaaaaallt. 


NO DAYS OFF

Kl 11 var jag på Vallen och tränade med gänget. Min ljumske är fortfarande paj. Fick dock lite övningar som jag kan testa för rehab. Funderar på att boka om min kiropraktor tid till nästa vecka istället för 29 jan. Pallar inte ha ont längre, har liksom inte tid. Ska ringa på måndag... Gjorde knäböj på 60kg och det gjorde svinont. Bänken gick ok. Marklyft gick också helt ok men misslyckades på 97kg. Fan. Hade så ont i ryggslutet att hela kroppen skakade. Fick liniment av Rebecka. Har pratat med F en stund nu. Ska äta och duscha. Sen ska jag nog ta det jävligt lugnt ikväll. 


Rebecka knäböjer! 


I nya T-shirten och mina marklyftarsockar. Klassisk toa-spegel-bild. Hahah...

CHINSTÄVLING

Hallåja! Pappa, Johanna och Elsa är här. De kom runt fem tiden. Jag och pappa åkte till Nordic Wellness i Frölunda för lite fredagsmys. Fan vad jag älskar att vara på gymmet! Det är ju sjukt kul! Önskar jag kunde fortsätta och träna på Nordic OCH Vallen. I fortsättning blir det bara Vallen. Kan inte betala 600kr/månad för att träna, hehe... Tyvärr! Hur som helst, körde marklyft. 70kg och 80kg. Fick beröm och ett tips av en kille som verkade vara riktigt duktig på träning. Alltid lika kul att höra "Vad stark du är" ;) Jag och pappa körde också chinstävling. Vi körde tre set. Första setet gjorde jag 8 st! Pappa gjorde 6 st. Och för övrigt så gymmade jag med min nya sköna tshirt och mina nya marklyftarsockar! :) 


OK, LETS DEAL

Jag älskar Groupon och Lets Deal. Speciellt när man nu bor i storstad och kan utnyttja rabatter på restauranger, hos frisören, fixa naglarna eller bleka tänderna billigare (inte för att jag har använt något av detta, har inte känt något behov). Men i förrgår så såg jag att det hade rabatt på kiropraktorundersökning. Och det behöver jag ju faktiskt i och med min ljumske. Och det är faktiskt den klinik som ligger i Västra Frölunda, ganska nära där jag bor tror jag. Så istället för att betala 700kr så betalar jag denna gång 199kr! Sjukt bra! 


CROSSFIT CAMP MARBELLA

Åååååå jag vill!! En vecka i Marbella på fem stjärnigt hotell, frukost, lunch och middag. Tre grymma tränare med totalt 12 pass, föreläsningar, naprapat och återhämtningträning. Kosttillskott och träningslinne. Sol, bad och utflykt. 18.000kr. 25 maj - 1 juni. Jag hade såååå gärna velat åka! Men pengar?!! Och vem hade velat hänga med mig?! 


CHANGE YOUR LIFE

Igår gjorde typ absolut ingenting. Handlade efter jobbet och gick sedan en promenad med Molly. Lagade tacos till mat och sen låg jag på soffan hela kvällen. Jag hade ingen ork i kroppen. Huvudet ville gärna syssla med lite grejer men jag bara orkade inte resa mig. Funderade rejält på livet istället. På hur jag ska kunna ändra saker som jag inte är nöjd med. Nu. Jag måste. För jag vill inte ha det såhär. Och jag vet ju exakt vad jag vill egentligen men det är inte så lätt att knäppa med fingrarna, och så poff, är man där. Man måste jobba, kämpa, aldrig ge upp. Blod svett och tårar typ. Jag vet att jag har kommit en bra bit på vägen, men nu börjar mitt tålamod tyna. Andas. Huvudsaken är att det jag gjort blir bra när resultatet kommer. Andas. Hur som helst så måste jag som sagt ändra på min livssituation i vilket fall. Jag måste kunna leva. Jag måste vara glad och må bra större delen av dagen. Annars. Kommer. Jag. Inte. Orka. 

Typ såhär glad vill jag känna mig nu. Men nä. 

NEW IN - ZARA SWEATER

Köpte en fin tröja igår inne på Zara när jag var ute på lunchen. Kunde inte låta bli. Från 559kr till reapris 199kr. Har faktiskt aldrig sett den innan. Inte världens bästa kvalitet på den direkt men jag kommer nog bli nöjd. Tyckte den var fin med pärlorna runt halsen. 


2 DAYS OF WORKOUT

Livet rullar. Jag jobbar och tränar mest. Behöver dock en förändring. Är inte nöjd... Är fortfarande heller inte bra i ljumsken... Sjukt jobbigt. Var på Vallen igår, och i förrgår. Körde bänkpress och marklyft. Har så mycket teknik kvar att lära mig i bänkpress. Eller jag vet ju hur man ska göra men att verkligen göra på rätt sätt när stången väger 40 kilo är fortfarande svårt för mig. Klarar dock 40kg rätt bra, 42kg också. Men 45kg är svårt.... Ibland får jag inte upp stången och då får den som "passar" hjälpa mig. Men jag kan ju inte bli bättre om jag inte övar. Har passat på att lägga mycket fokus på bänkpress nu när jag inte kan köra knäböj.... Hoppas jag kan det på lördag. 
 
Måndag 13/1
Bänkpress 20/8 35/3 40/2 42/1 45/- 35/3 37/3 40/2
Marklyft 50/6 70/3 70/3 70/3 70/3
Sittande rodd (maskin) 21/5 35/5 35/5
Benspark 20/10 20/10 20/10
Stretchning
 
Tisdag 14/1 
Cykel 5 min
Bänkpress 20/10 20/10 30/10 30/10 30/10 30/10 30/10
Rodd 19/15 26/15 33/8
Flying bird 2/5 2/7 1/10
Benpress 30/16 60/10 80/8 100/3
Ryggresningar 10, 10, 10
Benspark 30/10 25/10 25/10
Stretchning
 

INSPIRATION OF TODAY

 Rihanna for River Island here.
 
Det var ett tag sedan de började sälja dessa kläder men jag menar, titta på henne, på kläderna, på bilderna. In love.

COUPONS

Något som är väldigt bra här är ju faktiskt rikskuponger. Känns som att man handlar med monopolpengar, hahah. Jag äter inte ute så mycket men när jag väl gör det kan jag betala med rikskuponger. Jag har betalar 700kr för dem via jobbet men de har ett värde av nästan 1500kr (tror det är exakt 1480kr). De har lång giltighetstid och nästan alla restauranger och caféer tar emot dem. Alltså blir det billigare att äta eller fika ute, med nästan 50%, som annars egentligen är ganska dyrt här enligt mig. 


MISSING

Jag städade hela mitt rum igår. Vände ut och in på nästan allt. Dammsög hela lägenheten, diskade grytor och tvättade både vitt, svart och träningskläder. Under tiden jag städade försökte jag leta efter Mollys Onepiece. Köpte en till henne för inte så länge sendan, kommer ihåg att jag tog med den hem över jul för hade en inplanerad klipptid för Molly den 27 dec som blev inställd pga att frisören knäckt revbenen. Jag hade alltså med mig den hem, kommer ihåg att jag visade den för mamma. Men vart fan är den nu?! Kan inte hitta den. 


PRACTICE

Jag och Elin tog oss till Nordic Wellness som ligger i Frölunda. Man hoppar av vid Förlunda Torg och sen går man cirka 10 min så kommer man dit. Där har de en liten klättervägg men tyvärr får man bara klättra själv om man har grönt kort i klättring. De har dessutom en bassäng som är 12,5 meter. Inte så lång men går ju bra att simma där för träningens skull. Hur som helst. Jag har träningsvärk, blev ett ganska intensivt pass igår men körde ändå på helt ok. Jag tränade lite på att stå på händer. Sjukt svårt. Sedan blev jag också glad att de hade en stol där man kunde köra brutal situps! Har saknat det sen Oslo! 
 
Uppvärmning snabb gång 10 min
KB swings 8/15 10/10 10/15
Brutal situps 100st
Stående flying bird 2/10 2/10 2/10 
Marklyft 40/10 60/6 80/1 
Handstand practice
 
 

EVERYDAY BREAKFAST

Såhär ser min frukost ut i stort sett varje dag. Havregrynsgröt med mjölk, och lite socker på. Ett glas saftsoppa från Ekströms. Och en kopp kaffe. Vanligtvis blir det två deciliter havregrynsgröt innan jag ska jobba. Men nu på helgen räcker det med en deciliter eller 1 1/2 deciliter för nu äter jag senare och dessutom kan jag ju gå och äta lite när jag vill. 


APP DESIGN COURSE COMPLETED

Den 24 januari 2013 köpte jag en online kurs via Excel with Business om App Design och nu har jag tagit provet och blivit godkänd, yeeey. Den innehöll 18 delar och täckte det mesta av vad man behöver veta för att lansera en app, vilket jag kommer ha nytta av någon dag. Jag är väldigt intresserad av allt som har med appar att göra. Jag blir fascinerad över hur stora pengar MAN KAN tjäna. Det är inte lätt att tjäna stora pengar. 25 miljarder appar har blivit nedladdade från världens största mobilapp store. Varje månad laddas det ner 500.000 appar från Google Play.
 
Det är svårt att kriga sig fram bland världens mest omtyckta appar och tjäna de pengarna de gör, men å andra sidan kan man inte lyckas om man inte försöker... ;) Att skapa en app kostar i snitt 230.000kr, men det är ju väldigt olika för vilken typ av app man väljer att göra, vilka kontakter man har och vad man själv kan om appar och programmering. 67% av alla lönsamma appar är spel. De är bara lite över hälften, och ändå är spel något många väljer att ge sig på. Men jag tycker det är kul. Man kan ständigt se indie utvecklare toppa topplistorna med sina appar på Appstore likaväl som stora företag, typ Disney.
 
Appvärlden är väldigt spännande och jag kan väldigt mycket mer om den nu när jag läst klart min onlinekurs om App Design. Det svåraste var helt klart programmeringen.... Hahha. Gött att ha det färdigt nu. Man har ett år på sig så jag hade alltså fram till 24 januari nu. Gjorde alltså klart den lite i sista stund. Pluggade mycket över jul och så men kände mig ändå säker nu när jag tog provet, och det gick ju bra! Fick 39/40. Och jag ska inte vara sån men jag tryckte faktiskt fel av misstag på frågan som jag fick fel på........ Lite surt. Men det kommer inte synas på mitt certifikat ändå. Jag är nöjd! 
 
 
 
Någon som har lika stort intresse som jag av App desgin? Kursen finns att köpa här

NEW PERSONAL BEST - 95KG

Hej hej! Jag har varit på Vallen och tränat. Testade göra knäböj men det gick inte. Min ljumske är fortfarande inte bra. Körde lite maskiner och sådär, sen var jag med när tjejerna skulle köra bänk. Det gick väl ok men idag orkade jag inte 45kg som egentligen är mitt personbästa. Jag slarvade med tekniken och tror det var det som gjorde att jag failade. Tekniken är så viktig i bänk! Hur som helst, testade också att köra marklyft (deadlifts som vissa kallar det) och det gick sjukt bra. Kände inte av ljumsken någonting och tog nytt personbästa med en ökning på 8 kilo! Tog alltså 95kg i marklyft. Försökte mig på 100kg men tvekade precis när jag skulle lyfta och då blev det som att stången verkligen satt fast i marken. Hahah sjukt. Men jag är ändå nöjd. Stretchade ett tag också, hoppas att ljumsken mår bra av det. 



ICE CREAM

Jag har en lugn fredagskväll med Molly här hemma. Käkade tacos med Elin sen skulle hon iväg. Har också ätit lite glass. Heheh, men inget godis eller någon fika. Det var 2 för 10kr på ICA. Typ tvungen ju ;) Men kände att lite glas kanske är bra ändå. Blev nöjd efter halva päronsplitspaketet. Blir ingen sen kväll för mig idag. Imorgon ska jag upp i hyfsad tid och get shit done (favorituttryck nu förtiden). 


MXDC SPORT 50% OFF

Ja, precis som rubriken lyder här ovan så får man nu 50% rabatt på utvalda produkter av MXDC hos nelly.se. Klicka här för att komma till rean. Jag var sugen på att beställa dessa röda byxor men tyvärr finns de bara kvar i storlek L och XL. Tycker inte de hade något roligt kvar i min storlek (XS). Synd. Inte för att jag direkt behöver nya träningskläder men kunde ju vara gött att passa på att köpa ett eller två plagg när det är så bra rea. Jag tycker träningskläder kan vara väldigt dyrt annars. Och det suger ju för en sån som mig som älskar träning och tycker det är kul att shoppa ;)
 
 
 

NEW PERSONAL BEST

I bänkpress, 45 kg tog jag när jag och Jannica tränade igår. Hon körde upp till 65 kg. Stark tjej det där! Inspirerande som fan! Ja, men som sagt. Tränade på Vallen igår. Kör mest överkropp nu då jag fortfarande har ont i ljumsken, men det börjar bli bättre! Imorgon ska jag köra lite lätt på knäböj och marklyft. Jag är verkligen redo för helg nu, denna arbetsveckan har inte varit rolig.

Situps 150
Ryggresningar 15, 15, 15
Maskin rodd 12/10 19/10 
Bänkpress 20/10 20/8 30/3 35/1 40/1 42/1 45/1 30/1 35/1 40/1 
Stretching 


MY WEIGHTLIFTING KID?

Hahahha hur gulligt? Om jag får barn i framtiden ska jag lätt ha dessa leksaker till hen. Förhoppningsvis kommer jag vilja och kunna träna hela livet. Vara frisk, stark och hälsosam. Klart man ska föra över det till sina barn tidigt? ;) 


APPDESIGN COURSE

Äntligen! Haha nä okej så jobbigt har det inte varit. Men nu är har jag läst alla 18 kapitel i min appdesignkurs. Ska göra testet på lördag förmiddag. 30 minuter har man på sig. Jag har ingen aning om vad det är för frågor som kommer. Spännande. Och väldigt lärorikt har det faktiskt varit. Kul! 
 

Nu ska jag ta mig en dusch och sedan äta lite kvällsmat. Vilodag idag. Imorgon blir det träning på Vallen direkt efter jobbet. Så kul! 

225 SITUPS

Min ljumske vill inte. Knappt gå. Vad är detta? Överbelastning kanske? Vill så gärna att det går över för jag har helt seriöst noll tid till att vila. Blev lite hemmaträning igår eftersom jag inte kände för att gå ner till gymmet i pissregn för att göra situps, armhävningar och stående flying birds. Lite lat ja. Hur som helst, kan man inte köra ben får man köra överkropp. 

Situps 225 st
Armhävningar 90 st
Flyingbirds 100 st

Väldigt enkelt pass men det var väldigt jobbigt kan jag lova. Hjärtat bultade. Jag vill ha en stark rygg och en stark bål. Jag hoppas mina situps kommer ge resultat. Just keep working! 


THE SOFT LIFE

Man kan verkligen säga att Molls lever det softa livet. Hon har väl i och för sig ganska tråkigt om dagarna när jag jobbar, men ibland är Elin hemma med henne. Ser så jävla gött ut att bara ligga i soffan och sova lugnt och stilla den mesta tiden av dagarna. Men det skulle jag inte palla såklart. Var helt uppe i varv när jag var arbetslös en månad. Men fick lite gjort då och snart får ni se resultatet av det. Dessutom fick jag ju jobb ganska snabbt. 

Idag var det rätt tungt att gå upp. Vaknade någon gång kl 04 och tänkte att näää än är det väl inte dags. Och det var det ju inte. Skönt att somna om. När klockan ringde 05.45 var det dock dags att börja vakna på riktigt. Låg och drog mig i sängen till 06.20 ändå. Liiiite för länge men det var jag värd. Det går segt på jobbet trots att det är första dagen efter julledighet. Man kan tycka att bokningarna borde strömma innan, men så är det ikke. Inte för mig i alla fall. Hur som helst, jag fick ett mejl imorse som piggade upp mig rejält och jag har typ inte kunnat sluta tänka på det. Jag håller alla mina tummar och tår. 


SWEBAR

Igår var jag på MMsports på Frölunda Torg. Köpte med mig lite proteinbars hem i smakerna Kanelbulle, fudge, jordgubb och vilda bär. Har aldrig ätit proteinbars innan (dock smakat) och vet inte hur det kommer bli att göra det nu ett tag framöver. Jag ska för en tid nu äta enligt kostschema, inte sådär jättestrikt men jag ska nu under en månad undvika chips, godis, vanlig fika, bröd, alltid äta mer kött än pasta, alkohol, pannkakor osv. En månad. Det borde jag klara? 


WRONG SIZE

Snacka om att jag köpte helt fel storlek på hamburgarna idag. Typiskt. Jaja, det går ju äta men inte med bröd, hehe. Var helt säker på att jag köpte 8 st 90g men ikke. 4 st 190g. Blir lite mat nu och imorgon är det dags för jobb. Kill me, typ? Vill inte. Men ska försöka att inte vara negativ här. #hatarlivettyp Neeeejdå. Hehe. Godnatt. 



GET SHIT DONE

Idag är det en Get Shit Done dag. Och det har jag fått. Just nu pluggar jag på min appdesign kurs. Har varit på Frölunda Torg en runda idag, skulle bland annat lämna tillbaka en kjol. Svängde förbi MMsports också. Köpte lite grejer, kan visa senare, och pratade med dem om bälte, så nu ska jag snart beställa det via nätet för de hade inte storlek S i butiken. Sista dagen på ledigheten nu, buhu. Men det ska nog gå bra att börja jobba igen... 

Pic från 2010, no care in the world

OUTFIT FROM H&M

Ge mig denna outfit från H&M. Tänker mig denna och håret uppsatt i en donut. Snyggt! Det börjar snart bli dags att uppdatera garderoben med lite vårkläder. Känns inte som att det kommer bli någon vinter i år. Lite oroväckande faktiskt. Håller tummarna för att vintern kommer ett litet tag men ändå inte. Hatar vintern och vill egentligen bo i en stad där det inte är under 18 grader någon dag på året. 


FYFAN VAD SURT


THROWBACK - AYIA NAPA 2011

Hehe. Hehe. He. He. Lite bilder från när jag och gänget var i Ayia Napa 2011. Kul som fan hade vi. Längtar tillbaka, men bara efter sol och bad. Skulle vara skönt att ha en resa inplanerad. Men när finns tiden? Helst av allt vill jag hälsa på faster i Florida såklart. Imorgon åker min andra faster till henne i två veckor typ. Lyx. Hoppas på lite bra julklappar när de kommer hem därifrån i alla fall 😉







WORKOUT WITH BOYFRIEND

I lördags kväll var jag och F på gymmet i Ronneby, Stac. Riktigt fint och stort gym. Jag skulle köra benböj, marklyft och bänk. Upp uppvärmningen med stång (20kg) klarade jag knappt av att göra benböj. Min ljumske gjorde så ont och det blev bara värre. Kommer inte lägligt precis... Fredrik tycker jag ska gå och kolla upp det och tycker jag ska vila och inte köra ben på ett tag. Får se vad de säger på klubben i Göteborg. Vill inte vara "skadad". Mesigt... (😉). Nej men man ska ta det på allvar om det nu är något. Jag håller tummarna för att det inte är det. Hur som helst, eftersom jag inte kunde köra ben så blev det bänk och lite överkropp. Tog 42kg på bänken igår. Tekniken och andningen blir bättre men långt ifrån färdig utvecklad. Sedan körde vi det jag kallar flyingbird (det Fredrik kör på bilden) och sen skojade vi bara runt lite. Tränade bland annat på handstående. Svårt. 



ONT I HJÄRTAT

Alltid lika jobbigt att säga hejdå till min F. Gör liksom lite ont i hjärtat. Vi hade så roligt igår. Bara skrattade och skrattade. Fint. 

Valde att ta ett tidigt tåg hem till Göteborg eftersom de ändå åker iväg på match om några timmar. Sen kan det vara skönt att komma hem i hyfsad tid också. Ångest över att det är söndag och bara två dagar kvar av ledighet innan man måste börja jobba igen. Jag vill vara ledig längre... 


LÅNGPROMENADER

Både igår morse och idag har jag och Molly gått på långpromenader. Ca en timme per gång. Igår gick vi med Matilda och hennes hund Zakke (5 månader), Lina och Amanda. Det var fint väder och jätteskönt. Idag gick jag, Molly, Matilda och Zakke en runda. Vi gick i parken och där var det fullt med ankor. Himla skönt att starta dagen med en långpromenad. Varje dag borde starta så. 



VINST I FÖRSTA MATCHEN

Fredagkväll hos F betyder hockey. Första matchen för laget i Allettan och det blev vinst mot Mörrum. 4-2 till KRIF. F var tillbaka från sin skada och gjorde två poäng. Duktigt! Nu ska vi äta hamburgare och kebabspätt här, se en film och mysa. Ja klockan är 23 men vafan, man måste ju äta. 


MITT PAKET

När F kom till mig i tisdags så kom han inklampandes såhär. Världens största paket i armarna. Jag hade ingen aning om vad han kunde ha hittat på. Han hade tidigare sagt att han trodde att jag skulle bli besviken på min julklapp. Jag kan säga att det blev jag verkligen inte men det var mycket oväntat. Jag fick ett täcke från Kronborg of Denmark. Så sjukt skönt. Ett täcke som "andas" och det var hur mysigt som helst. Anledning till att jag fick det var för att vi alltid tidigare bråkade om mitt täcke. Jag hade ett tunt, ogosigt och för litet täcke tidigare som alltid bullrade ihop sig i påslakanet. Vi kunde vakna mitt i natten och bli irriterade på varandra för att man inte hade något täcke på sin sida. Men hur som helst, nu slipper vi det! Hur bra som helst! 




När vi vaknade upp 1 januari sa vi båda två att vi aldrig sovit så gott tidigare. Det måste vara täcket, hahah. Hur skönt som helst. Vill typ inte lämna sängen, hur ska det gå när jag börjar jobba igen? Jag blev verkligen inte besviken på min julklapp, även om det kanske inte är det roligaste för många att få så blev jag väldigt glad. Och en bonus är ju självklart att vi slipper bråken ;) 

NYÅRSPASSET

I förrgår (nyårsafton) körde jag ett pass på klubben kl 11. Halv två var vi klara. Tog nytt personbästa i mark på 87kg. Jag är fortfarande inte där jag vill vara men det gäller bara att träna på tills man når dit. I knäböjen gick det tyngre. 85 kg var skakigt. Bänken tyckte jag gick bra ändå. Har så mycket teknik att lära mig så den är ganska svår men i förrgår körde jag ändå helt okej bra teknik. Körde en 40 kg och den var lätt! Ville ta nytt personbästa i bänk också så försökte mig på 42kg men det gick bara inte. Så himla konstigt efter som 40 gick så lätt. Men Erik sa att det kan vara så ibland. Vissa behöver göra tvåor på 40kg innan man klara 41 eller 42 kg. Jaja, nöjd med passet ändå. Har fortfarande djävulsk träningsvärk i låren. Igår kunde jag knappt gå och idag är det likadant... Hahah... 

Igår körde vi upp till topp (alltså ettor upp till ditt max för dagen) och sedan fem tvåor. Tuuuuungt.

Knäböj 20/10 20/10 50/1 70/1 80/1 85/1 75/2 75/2 75/2 75/2 75/2 75/3 

Marklyft 50/5 70/1 80/1 87/1 77/2 77/2 77/2 77/2 77/2

Bänkpress 20/10 30/5 35/1 37/1 40/1 42/- 37/2 37/2 37/2 37/2 37/3 

Mage boll 10 kg, 20/sida x3
Mage pinne på rygg 20 x3


VÅR NYÅRSAFTON

F kom till mig vid fyra tiden. Kl 17.40 åkte vi in till Carro och Jonatan som bodde hos Jonatans syster. Där var vi en stund innan och drack lite smått och käkade chips innan vi drog till restaurang Viktoria kl 20. Där var det välkomstdrink och trerätters som väntade. Vi hade jättetrevligt och på tolvslaget gick vi ut och skålade! 









Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus