KLÄTTERLABBET


Vilken rolig dag jag haft! Hade en arbetsintervju på morgonen och vid ett mötte jag upp Martin för att klättra. Han har grönt kort så han fick säkra mig och jag klättrade upp för en 14 meter lång vägg! Så jävla kul! Ska verkligen klättra igen! 


VUXENPOÄNG?


Gick och köpte mig en tavla idag. Kändes väldigt vuxet. Fick pengar av farmor och farfar igår och för en del av det fick det bli denna. Farmor tyckte inte att jag skulle "slänga bort" allt på att resa ;) Blev helt kär i tavlan. Jag har ännu inget eget boende att hänga den i men när jag väl har det så kommer det nog bli jättefint :) 


LEPANTO


Pappa och dem stannade över natten. Har varit ute lite idag och nu ska vi käka lite. Ska jobba ikväll. Börjar kl 19. Lite segt. 


CELEBRATING


Firar min födelsedag med pappa och familjen. Därav är jag lite off. Vi har precis fikat och nu ska jag och syrran åka en sväng till systemet och Hemmakväll. Ha en fin tisdag. 


LIFE

 
Life is gonna give you all sorts of stuff. You learn yourself a lesson and hopefully you will grow. 

OUR PROJECT

Nu är allting snart klart. I början/mitten på augusti får vi hem grejerna. Har tidigare skrivit lite om att jag och min fina pappa håller på med ett projekt. Det ska firas när det är klart. Sen får vi väl se hur det går! Men en rejäl skål ska vi i alla fall ta oss! Trodde aldrig att detta skulle bli av med tanke på när jag först började med det. Men jag är som sagt en "starter" och kan ibland bara lägga saker på hög utan att avsluta dem. Nu fick jag en chans att påbörja detta igen och den chansen tog jag med hjälp av pappa. 
 

SUNDAY

 
Jag var inne i stan en runda men hittade ingenting jag letade efter. Letar bland annat efter en vit pennkjol. Det borde ju inte vara så svårt att hitta men johodå. Var också inne på NK och skulle köpa ett par nya Jeffrey Campbell skor men det var så sjukt mycket folk där inne så jag orkade inte vänta på att få hjälp. Får ta det en annan dag när det är lite lugnar i stan eller så kanske jag rent av väntar tills jag åker till Miami. De ringde från jobbet imorse och bad mig komma in någon timme tidigare så nu ska jag ta en lång promenad med Molly innan jag åker. 
 

LOOKING FORWARD TO AUGUST

 
Om jag fått dille på Prayer in C. Jaaaa, det kan man säga. Så skön låt. Den spelas om och om här hemma hos mig just nu. Sitter med mitt morgonkaffe (bästa) och jobbar lite. Tycker det är skönt att det inte är så bra väder idag för då får jag sitta inne och jobba utan att få ångest. Det är så mycket nu. Augusti kommer verkligen bli en fullspäckad månad. Inte nog med att jag ska jobba på donken, jag ska träna som ett as, festa en del, förhoppningvis åka till Stockholm en snabbis på ett viktigt möte, inspelning (!!), och dessutom så börjar min kostrådgivarutbildning den 25 augusti! Dessutom flyttar mamma hem till Bergen i slutet på augusti så måste hinna krama massa på henne också. Men det ska bli en väldigt rolig och spännande månad. Ser fram emot den. 

SVALKANDE


Det har varit väldigt varmt länge nu och Molly vill knappt gå ut. Hon vill bara vara i skuggan. Idag la jag ut en blöt kall handduk till henne som hon kunde ligga på för att svalka sig lite och isbitar i hennes dricksvatten. Efter jobbat spöregnade det när jag skulle gå hem men tyckte det var så skönt. Det har varit fullt ös på jobbet och jättevarmt innan nu i flera dagar så lite regn behövdes! 


RECENSION - LCC MASCARA 18 HOURS


Tyvärr måste jag säga att jag inte alls är nöjd med Löwengrip Care & Colora mascara. Borsten är asstor och klumpig. Fransarna blir inte separerade, de delar mer in sig i varandra. Färgen är fin men tyvärr hjälpte det inte att ta en borste från en annan masacara för att få separerade fransar så jag antar att det är krämen som gör att fransarna klibbas ihop. Jag kommer inte köpa mascaran igen. Jag har använt den i tre dagar nu och fått samma resultat varje gång. Den är dock lätt att tvätta av! Det kanske är olika för olika personer men nej, den här mascaran passar inte för mig.
 

TRÄNINGSVÄRK FRÅN HELL


Jaaa alltså. Jag har ont i hela kroppen. Även om det är rätt skönt så är det ganska jobbigt. Kan knappt böja mig eller gå i trappor. Måste sitta på mjukt underlag annars får jag asont i röven. Men detta tyder ju bara på jävligt bra träning de senaste två dagarna. Idag är det dock vilodag men imorgon ska jag köra lite styrka på gymmet! 


IT IS REALLY HOT


Vilken värme. Molly är helt slut. Vi gick en promenad på 45 minuter för ett tag sedan och i slutet började det regna lite lätt, sååå skönt. Nu ska jag strax ner och jobba mina tre timmar för dagen. Städade hela lägenheten innan. Älskar att komma hem när det är nystädat. 


LOVE CROSSFIT


Igår blev det ett pass crossfit på kvällen. Det blev ett bra pass med otroligt mycket svett, härligt!  Vi körde en jävla massa pistols och jag var glad över att jag faktiskt kunde utföra övningen korrekt med mitt ben. Jag kunde inte det förra gången och det betyder ju bara att benet blivit bättre. Längtar tills nästa gång jag ska knöböja. Jag ska faktiskt iväg på ett pass nu vid 11 tiden. Men först en promenad med Molls och lite jobb :) 


FIFTY SHADES OF GREY

 
 
Herregud. Äntligen är den officiella trailern här! Vem ska gå och se filmen? Jag vill. Förhoppningsvis tillsammans med någon. På alla hjärtansdag 2015 har de bestämt sig för att ha premiär (vet dock inte om detta gäller Sverige men hoppas det!). Det hade ju varit kul att gå dit med en dejt ;) 
 

SVALKANDE SMOOTHIE


Alltså jag dör i värmen, haha. En svalkande smoothie tog jag med ut idag för jävla vad varmt det är. Men det är skönt såklart! Under förmiddagen har jag jobbat lite med mitt eget och min bästa Johan ringde också för att prata lite. Alltid lika kul! 

Cristins svalkande smoothie: 
1 banan
Frysta jordgubbar
Äpplejuice 
3 isbitar 


Jag tycker den är jättegod. Receptet kommer faktiskt från Maria Montazamis kokbok ;) Ha en fin dag! 



18 HOURS

 
Godmorgon torsdag och min sista lediga dag på denna "semestervecka" jag haft eller vad man ska kalla det. Imorgon jobbar jag ett kort pass på Donken. Hur som helst, det var inte det jag skulle skriva om. Jag beställde Blondinbellas mascara igår från nordicfeel.se. Hon har ju skrivit mycket bra om den, såklart, men jag blev sugen på att testa den eftersom hennes produkter brukar få bra recensioner. Jag har bara testat hennes deo och jag tycker den är helt okej. Behövde en ny mascara nu och jag brukar vanligtvis köra på maybellines Define a lash eller en mascara som jag köper i USA men glömt bort vad den heter, vet dock vart den finns att köpa och hur den ser ut så brukar aldrig vara några problem för mig att hitta den när jag väl är i Florida (åker dit två veckor i höst!), men nu blev jag sugen på att testa denna. Den trillar väl ner imorgon kanske eller i början på nästa vecka så kan ju försöka skriva vad jag tycker om den då! Om den håller så bra som den lovar, 18 timmar, så är det ju sjukt bra!
 

THE BDAY DRESS


Tänkte visa två bilder på min klänning som jag köpte på Gina Tricot igår. Så fin. Och bara 299kr. Väldigt enkel framifrån men ryggen gör allt... Älskar verkligen ryggen. 



SMITHSKA UDDEN


Här spenderar jag och Carro dagen. Ute på Smithska udden. Njuter av solen. 


BDAY GIFT - CROSSFITSHOES



Fick dessa Crossfitskor igår av mamma i födelsedagspresent. Valde dem själv. Jag hade ju tidigare skrivit om ett par gula skor men det visade sig att de bara hade de i herrstorlekar, alltså 48 och uppåt, vilket då inte passade mig eftersom jag har storlek 47! Men dessa är av samma mörk och modell som de kommer bli minst lika bra. Nästa crossfitpass jag har inbokat är nästa vecka. Yeeey! 


21 BDAY


Idag fyller jag 21! Har haft en jättemysig dag och nu är jag ute och firar lite med vänner! Strax mat. Puss


LOTTA PÅ LISEBERG



Ikväll var jag och mamma på Liseberg. Första gången jag var där och kan säga att jag inte ställer mig i sista minuten kön igen. Vi fick bra platser och så men jävligt drygt att stå och vänta så och när det dessutom var svinvarmt så trodde jag att jag skulle tuppa av ett tag... 


MORNING RUTINE



Magnesiumshot, OMEGA-3 & liponsyra.

Dessa tillskott tar jag varje morgon. Funderar dock på att byta ut magnesiumshoten till tabletter för den smakar inte asgött och det är ju alltid lite jobbigt att börja morgonen med något man inte tycker om. Finns mängder av olika varumärken som säljer magnesium tabletter så vi får se. Magnesium är bra för en normal muskelfunktion och när man tränar så mycket som jag gör är det därför ett bra tillskott. OMEGA-3 är som ni säkert vet livsnödvändiga fettsyror som kroppen ej kan tillverka själv. Vet jag dock med mig att jag ska äta typ lax till middag så kan jag hoppas över tabletterna men vanligtvis så tar jag ju allting i bara farten. Det är ingen risk att jag skulle överdosera OMEGA-3 ändå... :) 


YESTERDAYS WORKOUT


Okej. Vi filmade igår på träningen. Men mina lyft är så jävla fula, haha, så jag struntar i att lägga upp det. Jag drog i alla fall nytt PB (personbästa) på 112kg i marken och gjorde en lätt trea på hundra. Avslutade med en tvåa på 107kg (det var de lyften vi filmade) och sedan en tvåa på 105kg, men oj vad trött jag var i benen under dessa lyft. Jag kunde ju dock inte knäböj någonting så det sög ju verkligen. Idag tar jag lite ledigt från träningen.


WATERMELON


Det är såååå varmt. Orkar inte vara ute längre. Har läst typ hela dagen och svalkat mig med lite vattenmelon som Molly också tyckte om :) Lite senare i eftermiddag kanske jag ska träffa en kompis sen ikväll kommer mamma. Har grym träningsvärk i ryggen från gårdagens alla marklyft. Härligt! 


MAGICAL PLACE




Alltså vilket underbart litet ställen Långedrag är. Var där en runda igår. Så himla fint med alla segelbåtar och nu när Sverige bjuder på superväder så är det så himla vackert. Farmor och farfar var och hälsade på faster och hennes man på båten så jag och Molly åkte dit en runda för att umgås lite. När jag sedan åkte hem på spårvagnen fick jag uppleva hundtricket fast, på andra hållet eller vad man ska säga ;) 


SJUKDOMEN



Det gick bra på träningen men jag kunde inte knäböja vilket såklart sög. Marklyften gick däremot asbra. Filmade lite och tog några bilder så kan nog lägga upp något här sen. Nu sitter jag på balkongen med en kopp och läser i del två av Torka aldrig tårarna utan handskar. 


START THE DAY WITH NUTELLA

 
Godmorgon lördag! Jag är ledig och började därför dagen med en god frukost som bland annat bestod av Nutella. Muuums. Kaffe och oboy blev det också. Nu ska jag strax svira om till träningskläder och jag håller tummarna för att jag inte känner av så mycket i låret på dagens träning. Vet förresten inte vad jag råkat göra med min blogg men det ska ändras och bli normalt igen. Måste fråga min bästa Johan om han kan hjälpa mig .... Hehe :) 
 

FRIDAY NIGHT


Min lilla Molly är trött från värmen och promenader. Men det är väl så det ska vara en kväll. Jag var och besökte David Long idag. Fick en nål i låret och fy helvetets satan vad ont det gjorde. Och det blev ju inte bättre av att muskeln automatiskt spände sig när det gjorde ont. Fyy. Men förhoppningsvis går det bra på träningen imorgon. Är tejpad nu och ska vara det i 5-7 dagar. 


ÄNTLIGEN TILLBAKA TILL CROSSFIT


Det blev ett pass crossfit idag. Kändes svinbra att vara tillbaka där. Kunde dock inte köra så mycket benböj (nu när vi för en gångs skull skulle köra det så kan jag inte belasta.. typiskt) men i eftermiddag ska jag besöka David Long på Femmans Sport. Han fixade ju mig förra gången så tror att han ska kunna göra det igen. Först fick jag tid den 28 juli men igår frågade han om jag kunde 16.30 idag. Och jaaaa det kan jag för jag är ju lite ledig nu. Nehe. Nu ska jag äta upp och fixa lite med China.... ;) 


STRONGER

 
 
Hoodies från STRONGER ca 499kr/st.
 
Måste först börja med att säga äntligen fredag! Jag är ledig hela helgen faktiskt så ska försöka njuta av vädret. Gå långa promenader med Molls och träffa lite kompisar. Och tränaaaa. Hittade lite roliga hoodies som ni kan se här uppe. Hade gärna haft allihopa. Genom att använda rabattkoden PTPHILIP kan man få 10% rabatt hos dem nu, mer om det här.
 

OFF TO WORK


Man måste älska selfies....

Det här trollhåret ska få sig en rejäl dusch efter att jag jobbat klart idag. Börjar nu vid 17 och jobbar till 21. Sen är jag ledig lite. Sköööönt. Fast jag hade gärna jobbat. 


TRIANGL

 
Ska jag vara ärlig har jag haft lite svårt för dessa otroligt populära bikinis men dessa nya modeller gillar jag faktiskt. Skulle kunna tänka mig båda två och även den i rosa även om jag inte är så speciellt rosa av mig, förutom möjligtvis ibland när jag tränar (blir liksom pigg av färgen). Hittade förresten en hemsida med asmycket t-shirts som jag vill köpa..... Från någon butik i New York. Köpte dock nyligen en t-shirt från usa nu som jag väntar på så väntar nog lite med att beställer flera. 
 

LUNCH AT WORK


Lunch på jobbet. Nu är det bara tre timmar kvar. Tiden går så sjukt fort. Jobbar imorgon också sen är jag ledig fram till nästa torsdag tror jag. Nehe nu måste jag fixa lite andra grejer. Så kul idag, en kille på jobbet sa "Du tränar va? Man ser det på dina armar". Kul att det syns ;) 


NEW SMALL DREAMS


Idag väntar ett långt jobbpass. Hoppas det går ganska fort ändå. Igår pratade jag med syrran i en timme, om allt möjligt. Sånt behöver man ibland. För övrigt måste jag verkligen sluta äta choklad (fick ju två kilo av syrran efter SM) och dricka jordgubbsmilkshake efter jobbet. Fast milkshake är så jäääävla gott. Undra om man kan köpa en sån maskin till att ha hemma? 


FAMILY IS GOING HOME


Nu har pappa och dem lämnat Göteborg för den här gången. Jag ska strax till jobbet. Jobbar typ 3h och 45 min idag. Imorgon jobbar jag dock heldag. 09-18. Och hörrni, om en vecka fyller jag 21! 


MY BODY - MOTIVATION

Lite motivation till mig själv och den som behöver det. Just nu ligger jag lite på latsidan. Blir lätt så när man har familjen på besök men den största anledningen till det är nog för att jag fortfarande har ont i benet. Ska nog ringa och boka tid för akupunktur. Det hjälpte ju sist. Det kan vara värt det för det suger att vara skadad och inte kunna göra sina favoritövningar. Dessutom vill jag så gärna börja köra ordentligt med crossfit igen. Två gånger i veckan minst men gärna tre. Mina favoritkroppsdelar att träna är utan tvekan rumpa (ser ni skillnaden från bild 1 på bootybuliding??) och mage. Har börjat gilla rygg en del också men tycker inte det finns jätteroliga övningar för det. Superviktigt att ibland bara träna för att det är roligt. Jag och pappa har ju alltid chinstävling även om inte det är någon övning som vi kör varje gång vi tränar. Det är liksom bara roligt att se vem som orkar flest (jävligt bra övning). Ska se om jag och pappa kan testa på något nytt nu innan pappas semester är slut eller i augusti någon gång.
 

KVÄLLSDOPP




Vi är ute i Långedrag hos min faster och hennes man på deras stora båt. Vi tog den lilla motorbåten och åkte runt lite och tog ett dopp vid badbryggan. Så himla skönt. Till och med Molly hoppade i vattnet! 


GERMANY WORLD CHAMPIONS


Tyskland tog alltså hem det igår. Tycker verkligen de förtjänar det! :) Nu ska jag jobba fram till klockan ett och sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Tror det blir Långedrag! 


CT24




Vi trotsade regnet och gick en lång promenad i Slottsskogen till Linné. Älskar Linné. Skulle jag få välja så hade jag lätt bott där. På ena hållet har man Slottsskogen och på andra hållet ligger stan. Asnära till båda. Och fullt med mysigt caféer och restauranger på gatorna. Vi satte oss på café CT24. Det regnade med blåset men vi satt ute under ett parasoll så det gick bra. Molly var ju också med. Nu har vi precis beställt pizza och väntar på fotbollen! Heja Tyskland! 


STJÄRNVINSTER


Min syrra har sjukt mycket tur när det kommer till godisspelen på Liseberg. Hon vann faktiskt fyra stjärnvinster igår och gången innan dess vann hon två. Helt galet. Vissa har tur i både kärlek och spel, och vissa (jag) har inte tur i något ;) 


MORNING WALK


Vi tog en liten morgonpromenad, jag pappa och Elsa. Och Molly. Gick lite i skogen och nu har vi köpt lunch. Stuvade makaroner och falukorv blir det. 


SATURDAY



Godmorgon. Om någon timme sticker jag iväg till jobbet. Ska bara jobba 3,5h så det kommer nog gå väldigt fort. Sen blir det att gå ut med Molly snabbt innan jag åker till Liseberg, woho! 


MY KIND OF SNACK


Lugn fredagskväll. Imorgon är det jobb till kl 17 och sen ska jag hänga med familjen på Liseberg! 


A DAY OFF


Jag har en ledig dag idag. Helt ledig. Inget McDonalds och inget jobb med något projekt. Solen skiner och jag och Molly ligger ute i gräset, Jag läser en bok om kosttillskott för träning nu. Massa svåra ord (typ olika syror osv) men det är ju lika bra att jag vänjer mig nu när jag ska plugga till kostrådgivare. Längtar! Vilka härliga dagar vi har haft nu det senaste. Verkligen fin svensk sommar! 


WANT - CROSSFIT SHOES


Såg att dessa sköna Crossfitskor var på rea hos Stadium nu. Dom skulle man ha... Jag hoppas verkligen jag kan gå tillbaka till att träna crossfit nästa vecka. Nu när jag blev skadad under SM så försöker jag stretcha så mycket som möjligt så att det ska gå över. Kanske borde ringa han som fixade mig sist jag var skadad så att jag slipper gå så länge med det. Dessa skor skulle i alla fall matcha mina styrkelyftningsdojjor, de är ju också gula. Gult eller rosa ska det vara på fötterna. Eller en mix av massa olika färger. 


I AM A STARTER


Molly är inte asimpad. 

Nu ska jag strax jobba. Var ute i solen en liten stund idag men orkade typ inte ligga där och svettas. Jobbade med ett projekt under förmiddagen och nu är det iväg skickat! Känns spännande. Ska bli kul att se resultatet. Sådär fyra år senare bara... Hahah. Jag är verkligen en påbörjare. Påbörjar allt möjligt men har en tendens av att lämna vissa grejer innan det är färdigt för att påbörja nästa sak. Väldigt kul att jag började med detta igen efter fyra år i alla fall... :) Nehe, nu måste jag byta om till jobbet! 


INSTALATELY


Me on instagram --> @cristinhelgebring


BILDER FRÅN SM

 
Här kommer ett litet collage från Sverige mästerskapet i klassisk styrkelyft -47 kilo. Det var verkligen en upplevelse. Vi får se om jag kommer vara med och tävla år 2015. Hade varit kul. Jag kommer absolut fortsätta träna styrkelyft. Inte nog med att det är roligt, man får en snygg och sund kropp också :) På bilden längst ner till vänster ser ni oss på prispallen. Det var Sandrine som vann, Malin kom tvåa och jag trea. Jag blundar på detta kortet. Typiskt. Det skiljde två kilo mellan mig och Malin så det var jävligt surt att hamna på en tredje plats. Och då missade jag ju mitt andra och tredje lyft i knäböjen. Det var inte min dag helt enkelt ;) Jämte mig står Mia från Halmstad, hon kom fyra :) Vi åkte direkt till McDonalds efter tävlingen som ni kan se på bilden längst ner till höger, haha. Det var sååååå gott.
 

HOT DAY



Hur varmt är det ute? Typ 32 grader här idag och det ska vara fint hela kvällen. Jag och Molly har varit ute typ hela dagen. Hon är helt slut. Jag har läst ut en bok och ska snart sätta mig vid datorn för att gå igenom lite grejer och sedan skicka iväg lite mail. Jag ska jobba imorgon kväll men på förmiddagen tänkte jag lägga mig ute och sola baksidan. Speciellt armarna. Herregud vad de ser vita ut jämfört med framsidan. 


CHERRY FLASH - NEW NAMES


Det har hänt lite i topplistan sedan sist jag var inne på min spelapp Cherry Flash (finns både för iPhone och Android, länkar längst ner i inlägget). Kul! Jag spelade som en idiot i början och låg etta ett bra tag tills Jonatan gick om mig. Försökte slå honom men lyckades aldrig. Nu är det två andra namn som toppar listan och det är roligt! Jag trodde dock aldrig att någon skulle vara bättre än mig på mitt eget spel... ;) 


WORKOUT AND HOMEMADE BURGERS



Jävlar vad klibbigt det var på gymmet idag. Körde lite lätt överkropp och stretchade länge. Ska stretcha imorgon också men tror jag gör det hemma. Gjorde egna hamburgar när jag kom hem och nu har jag precis smällt i mig två st hamburgare med bröd, pommes och ett halvt vitlöksbröd. Jag är så mätt. Går inte en meter till idag. 


NICE DAY


Vilket fint väder det blev idag. Jag trodde det skulle regna. Är helt ledig idag och imorgon men har en del att göra ändå. Ska ta mig in en runda till gymmet idag och se om jag kan träna något. Men först ska jag läsa något kapitel till ur min bok och njuta ute i gräset med Molly :) 


EN SUND LIVSSTIL


Igår på tåget satt det en enorm tjej mitt emot mig. Hon kanske var mellan 25-30 år. Enorm. Inte nog med det så satt hon och proppade i sig en sån där typisk lördags godispåse ni vet. Hur fan kan man göra så mot sig själv?!! Helt okej att man äter godis ibland, det gör jag också. Man måste få unna sig. Men när man är så enorm som hon var så fattar jag inte att man inte har tillräckligt mycket vett i sig att man tänker "Jag kanske borde sluta käka skit och börja äta gott och nyttigt istället samtidigt som jag ska börja motionera mer". Hur kommer hennes liv se ut om tio år om hon fortsätter i samma spår? Sjukdomar, relationer och självkänsla? Hur fan kan man göra så... Har sjukt svårt för att förstå det. Önskade att jag redan hade mitt certifikat som kostrådgivare när jag satt där. I så fall hade jag erbjudit henne hjälp. Få henne på banan igen. Hon kan ju inte må bra. 

Menar verkligen inte att alla ska leva ett liv med kyckling och sallad samt träning flera gånger i veckan. Men alla borde vilja leva ett hälsosamt och rörligt liv där man då och då unnar sig god mat och dryck. Ingenting som går till överdrift är nyttigt, vare sig det är skräpmat och godis eller träning, men det är viktigt att hålla en god balans mellan mat och träning. Och har man satt sig i skiten så att man faktiskt klassas som enorm, ja då är det dags att agera för sin egen skull. 

Jag längar verkligen tills jag sitter i skolbänken på Hagabadet i Göteborg och lär av en av de främsta inom kostrådgivning, Fredrik Paulún. För min egen skull men också för att jag hoppas kunna hjälpa andra till ett hälsosammare och lyckligare liv. Så sjukt pepp på det!

 

MY MORNING



Det ser ut att bli lite halvtradigt väder idag. Började min morgon men en promenad med Molly i shorts och linne. Det var ändå varmt ute. Nu ska jag äta frukost. Blir det stort glas oboy och hönökaka. Eller macka kanske man säger... Ska se om jag får kontakt med någon på svenska styrkelyftsförbundet idag för att se om de har fler bilder sen min tävling. 


READY FOR A NEW WEEK


Yes. Då var jag på väg tillbaka till Göteborg med Molls. Ska göra nästa vecka till en jävligt bra där jag får mycket gjort. Har inte så mycket jobb på schemat men dyker det upp något pass så ska jag boka det själv. Annars ska jag försöka träna, kanske ta en massage och förbereda inför en grej jag ska vara med på i augusti. 


MMM...


This is heaven 

Började dagen med en frukost och skulle sedan sätta mig och gå igenom massa VHS filmer för att leta reda på bandet som vi filmade när vi var i USA för första gången. Det var en hel påse med band utan namn och just när jag skulle sätta i första bandet i VHS spelaren så ser jag att USA-bandet ligger där i. Skönt. Då var det hittat. Måste göra om alla sånna där band till dvd-filmer snart. Nu håller jag på att föra över alla mina bilder från mammas dator till min dator. Det tar tid... Ska ta en snabb dusch och bege mig ner till farmor och farfar strax för en kopp kaffe. Åker hem till Göteborg idag. Skönare att komma hem ikväll än att stressa med det imorgon innan jag ska jobba. 


MITT KROPPSFETT


I fredags vägde jag mig hos Linn och Jonas. De har en våg som mäter kroppsfett och BMI. Förra gången när jag vägde mig, i mars, hade jag 13% kroppsfett, nu har jag 11,5%. Himla intressant det där tycker jag. Vill också ha en sån våg... 1500kr kostar den, så det får nog vänta lite. Mitt BMI ligger på 21 och det är normalt tror jag. 


PICS OF FOOD


Vi spenderade dagen i Jönköping där Linn och Jonas köpte en ny garderob. Ska bli kul att se om de fått upp den ikväll om den ligger kvar i kartongerna. Vi käkade inne på A6 och Jonas blev lite trött på mig när jag var tvungen att ta bild på maten hahah, men syrran var glad! :)




NOTIS I TIDNINGEN


Fick en liten notis i lokaltidningen. "Hon gjorde det så bra att hon vann brons i 47-kilosklassen". Borde stått att "Hon fick nöja sig med ett brons". Blääää. Kan meddela att det i alla fall går bra för oss i GKK. Två brons, ett silver och ett guld än så länge! Nu är jag på väg till Jönköping med syster och Jonas. Det blir A6 och IKEA.


QUEEN B - THROWBACK

 
 
Tittade igenom min kamera igår och hittade dessa bilder från Beyoncé konserten jag och Amanda var på i maj förra året. Så jävla grym är hon, Queen B. Efter den konserten har jag varit på Rihanna och Avicii också men just nu har jag ingen konsert att se fram emot. Kommer Rihanna till Sverige igen ska jag lätt köpa biljetter till hennes show. Hon var magisk sist. Mycket bättre än när jag var på hennes konsert 2011 eller vad det var. Magisk. Och Beyoncé är också magisk, såklart. 
 

TIRED


Jag är sjukt trött i kroppen och i huvudet. Det är skönt att SM är över för min del. Kan inte fatta att det var igår jag tävlade. Känns som en evighet. Tiden går fort... Blev en lugn dag idag. Åkte och letade efter mina favvo chips men efter att ha blivit besviken i fem affärer (ICA Kvantum, Netto, Willys, ICA supermarket och Hemköp) så gav jag upp och köpte istället sour creme. För övrigt kan jag säga att jag verkligen har saknat att vara ute med Molly. Rena terapin för kroppen ju, hahha. Idag blev vi i alla fall helt klara med slutresultatet av en grej (det var den enkla biten) så nu ska vi får se om vi får till det här! 


JAG VANN SM-BRONS!!!


Ja det är alltså det här jag tränat för så hårt. Jag vann brons i -47 kilosklassen i styrkelyft men är inte helt nöjd. Jag missade två av mina lyft i knäböj (man gör totalt tre) på en vikt jag vanligtvis inte har några problem med. Jag var sjukt nervös och efter att jag haft halsflussen för två veckor sedan har jag inte riktigt varit i toppform. Men, så är det. Inte alla som kan säga att de har ett SM-brons i styrkelyft. Jag kommer nog vara nöjd med det när jag blir äldre eller något. Eller, klart jag är nöjd men vet att jag hade chans på både silver och guld och då suger det ju när man missar silvret med två kilo.. Tänkte bjuda på en bildbomb lite senare när förbundet lagt ut sina bilder. 

Jag ska vara glad även om det bara blev ett SM-brons, att jag kommit såhär långt på så kort tid. Jag började i december förra året och var skadad hela jan-mars. Under skadan kunde jag inte böja med 40kg på axlarna. Och det var i april förra året som mitt ex visade mig hur man knäböjde med stång för första gången. Ganska bra utveckling på ett år, ändå. Nu siktar jag mot nya mål och utmaningar. 


TODAY IS THE DAY


Godmorgon på er. Today is the day, well at least later today. Jag ska äta en stadig frukost och ta det lugnt nu innan mitt tåg rullar till Borås. Igår hängde jag med en kompis på kvällen och det var bra att han kunde få mig att tänka på lite andra saker. Längtar tills ikväll. Tills klockan slår 17.45 och 19.30. Och tills allt är över. Mat ❤️❤️ 


PACKING


Imorgon åker jag till Borås, därefter hem till Anderstorp. Hem. Mamma fick sålt sin lägenhet igår och flyttar till Bergen första september. Kanske får flytta med henne dit. Mamma är ju mitt hem fortfarande. Min adress är mammas adres. Har ju inget eget hem. Fan var jobbigt. Nu ska mamma byta adress. Hur som helst så får jag fokusera på det på fredag. Nu måste jag hålla fokus. Ska till gymmet och möta upp Maskot om några timmar. Har börjat packa väskan och den är fylld med lite godis. Alltså... Längtar så. Bye bye abs. 


THE NEW BLACK


Har sett massa avsnitt av denna serien nu den senaste veckan. Tidsfördriv. Hatar egentligen fördriva tiden med värdelöst tv-tittande, men kommer ej ihåg när jag senast tittade på en serie. Och min tränare tycker det är bra att jag vilar mycket nu. Lite promenader och lite tv-tittande. Idag är planen att ta en promenad. Äta. Cykla. Och sen lite Orange is the new black! 


KÖRKORT!!


Idag tog min underbara storasyster körkort! Så glad för hennes skull och riktigt bra av henne att ta tag i det igen efter några års uppehåll! Sjukt kul! Kan inte vänta tills jag får åka en runda med henne (i helgen). Jippi!!


BOLT HARDCORE


Jag tvättar och ska strax äta lite innan jag går ner till gymmet för lite konditionsträning. Jag var förbi gymgrossisten innan för att köpa lite proteinbars och nytt proteinpulver. Är så nöjd med BOLT hardcore från ChainedNutriton. Proteinbarsen är från Starnutrition och har aldrig testat dem förut så kan bli intressant. Ska packa mina väskor inför torsdagen nu. Känner mig inte alls i form vilket suget stenhårt men vad ska man göra? :/ 


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus