NY VECKA


Har jobbat lite och är ledig resten av veckan nu... Ska träna ett pass idag men var så sjukt hungrig efter jobbet att jag var tvungen att köpa mat och lägga mig i soffan. Ingen energi alltså.
Känns ju bra just nu... Blir lugnt imorgon och på onsdag men på torsdag gäller det och sen åker jag hem till Anderstorp över helgen. Känner mig rätt rörig nu så ska sätta mig ner och gå igenom alla papper och allt som ska göras under sommaren när jag kommer hem. Alltid lättare att ha allting på papper så att man ser klart och tydligt. 


SUGEN PÅ ALLT


Ligger i soffan och kollar på den här matchen med de gamla gubbarna som vann för 20 år sedan. Rätt roligt faktiskt :) Kan tänka mig att de tycker det är väldigt kul! Har städat lägenheten och ätit fyra ägg. Är så hungrig och sugen på allt möjligt gott. Varför blir det svårare att motstå när man inte får/ska äta? Jag vet ju att jag får proppa i mig vad fan jag vill nästa fredag. Fem dagar kvar. Jag får faktiskt äta redan torsdag kväll. Måste hålla mig. Funderar ändå på att gå till affären och köpa något gott som jag ska ha till torsdag kväll. Vet att två kilo Marabou mjölkchoklad väntar på mig, och har bett mamma köpa OLWs ungsbakade sweet chili som de har på Kvantum. Mmmm. Och det blir pannkakor på fredagen, helt klart. Frukost: Rostat bröd och digestivekex med ost + ett glas oboy med alldeles för mycket oboy. Lunch: Pannkakor Fika: BULLAR!! Middag: Hmm.. Bakadpotatis med köttsås och vitlöksbröd. Heheheh. Ja nu får jag fan hålla ut. Det är ju inte alls långt kvar. Kan ju äta lite kvarg med vaniljsmak så länge... 


SLEEPLESS


Prioritering. En sak i taget. Det viktigaste först. Glöm allt du inte kan påverka. Stressa inte. Var glad över allt som ska hända. Ta ett djupt andetag. Allt löser sig. Fokusera. Livet blir inte alltid som man tänkt sig men att deppa ihop över motgångar löser ingenting. Hitta nya vägar och tro på dig själv. Allting är möjligt. Du måste få det att hända. Skapa tillfällen. Gör ditt bästa. 


GYM TODAY


Dagens träning gick sådär. Jag är inte helt nöjd. Och får lite panik över att det inte går som jag vill. Nu ligger jag hemma i soffan och vilar lite innan jag ska jobba kl 19. Imorgon är jag ledig så då ska jag bara ner till gymmet och cykla lite sen får jag nog ta och fixa lite här hemma och bara ta det lugnt. Snart ny vecka. En vecka som kan komma att bli jävligt bra. 


HARDCORE


Ska in och jobba nu i fyra timmar. Lite segt på en fredagskväll men ändå bra för jag skulle nog inte palla att vara med någon eller sitta hemma själv hela kvällen utan att äta massa gott. Hehe. Är dock jävligt sugen på att ta en subwaymacka på vägen hem. Håller alla mina tummar för att det är stängt när jag slutat vid nio eller att jag har tillräckligt bra självdisciplin till att låta bli... Måste förresten köpa nytt proteinpulver. Kommer köra på BOLT Hardcore som jag haft innan. Idag la gymgrossisten upp en ny pre-workout produkt, från samma märke. Är lite sugen på att testa faktiskt! 


WISHLIST

 
Snart fyller jag år. Eller ja, om 26 dagar. Hehe. Snart. Har redan önskat mig grejer av pappa. Ska få de sista fyra skålarna i färgen Hallon som jag saknar från Gerbera och 4 äggkoppar i Marin. Dessa temuggar och äggkoppar från Kerstin Tillberg får gärna fylla mina köksskåp i framtiden, när jag har ett eget kök. Ett eget hem. Hehe. Sjukt fina och kaffekopparna är handmålade. Fint med lite blandat mönster. Vad önskar jag mig mer? Lite skålar från Gerbera i olika storlekar och former. En stekpanna och en gryta från Skeppshult (de absolut bästa). En bok som heter Good to great. Hmm.. Måste tänka ut något mer. Vet i alla fall vad jag inte behöver och det är bodylotions, tvåler och doftljus. Har så sjukt mycket av allt sånt och nu när jag rensade hittade jag en hel kartong med doftljus. 
 

DET SITTER I HUVUDET


Det blir en lugn kväll idag. Är helt slut efter träningen men fan vad bra det gick. Så jävla gött. Riktigt taggad. Kyckling, broccoli och ägg blev det till kvällsmat. Är lite sugen på att varma några  minibaguetter och lägga en ostbit på. Borde inte... Vi får se. Hehehe. Kan ju inte hålla mig. Ska lägga mig och läsa en stund i boken ovan tänkte jag. Bra bok men får nog börja om för var ett tag sen jag läste och har ändå inte läst så mycket. Gillar att läsa om mental träning och LOA. 


BAD MOOD

Suck. Fick se något som gjorde mig så deppig. Kan inte säga vad. Men ååå. Jag sitter här med två asbra idéer men båda står still på grund av att jag väntar på svar/väntar på att ett samtal ska ringas. Får lite panik. Vill ju så gärna jobba med båda grejerna och det är frustrerande att vänta när man verkligen tror att idéen kan funka. Men det löser sig säkert... Tar säkert inte lång tid förens någon annan kommer på samma sak. Någon har säkert gjort det redan. Usch. Måste sluta. Jag får puscha på lite. Tycker redan att jag är väldigt på, man kan kalla mig I RÖVEN AB, men kanske inte tillräckligt. Aja. Nu träna. Var tvungen att skriva av mig lite. Få ut aggressionen. Usch. BLÄÄÄÄ!


BAZAAR



Rihannas senaste i Bazaar Arabia. Hur vacker? 

Jag har precis jobbat klart. Nu ska jag hem och äta lite lätt och sen blir det ett hårt pass på gymmet. Nästan lite nervös hahahah... Vill så gärna att det ska bli ett bra pass så jag kan känna mig nöjd och säker efteråt. 


DEEP DOWN I KNOW THIS NEVER WORKS


Godmorgon. Fullt upp igår. Åkte hem till Göteborg, jobbade och handlade osv. Ska jobba några timmar idag också, till 14.30. Sen blir det träning, som jag längtat! Hoppas bara det blir en bra träning. 7 dagar. Nehe nu måste jag jobba lite med mitt egna här också innan jag ska till Donken! 


IT'S MY LIFE


Full fart här hemma igår, sista dagen. Nu ska jag åka tillbaka till Göteborg om ett par timmar. En vecka kvar. Sen kommer jag hem hit igen. Molly stannar hos mamma sista veckan nu också. Kommer sakna henne. Alltid lika svårt att åka ifrån henne :( Världens finaste lilla hund. Var hos farmor igår och läste mitt horoskop. Har för mig att det stod någonting om att det är dags att sätta fart med alla "projekt" och det stämmer verkligen. Förutom att jag redan har satt igång men självklart kom jag på lite nya projekt under veckan som ska påbörjas nu. Har så mycket att se fram emot under det här året. Hela 2014. Det kommer verkligen hända en hel del. Tror jag. Om allt går som jag vill. Nu är det ca en vecka kvar tills jag gör något som jag aldrig någonsin trodde att jag skulle göra. Jag är lite konstig på det sättet. Får jag för mig något och verkligen bestämmer mig för det, så gör jag det utan att bry mig om vad andra tycker. Och ibland går det åt pipan och ibland blir det hur bra som helst. Mina framgångar och mina misstag. Mitt liv. 


LITEN STYRKELYFTARE


Min lilla fotbollstjej tittade igenom min träningsväska och klädde upp sig som sin storasyster. Hehe. Styrkelyftaren. Så söt. Nu ska jag strax iväg och träna och fixa lite med kort. Blir en ganska lugn dag med min faster annars idag. Hoppas på bra väder idag... 


AGERAT LITE PT




Jag har varit och tränat med syrran. Fick agera lite PT och det var kul. Vi körde flying bird, burpees, situps, marklyft, benböj, triceps osv. Tycker det är kul att jag kan dela mitt träningsintresse med familjen och jag tycker det är kul att folk frågar mig och vill att jag ska visa lite. Jag är ju absolut inget proffs på teknik eller så men skulle vara kul att lära mig mer. Kanske blir en PT-utbildning i framtiden. Nu ska jag umgås lite med familjen.


DO MORE OF WHAT YOU WANT


I lördags när jag var hos farmor och farfar satt vi + Ann-Helen och pratade lite. Berättade om att jag ville åka två veckor på en volontärresa för att ta hand om lejon. Farmor tyckte inte alls om min idé och undrade varför jag alltid håller på med så konstiga saker. "Ska jag säga att mitt barnbarn är styrkelyftare och lejontämjare eller" kläckte hon ur sig. Hahahha. Som vanligt så lägger jag inte mycket tanke på vad andra tycker om vad jag gör, som farmor också vet, men det var lite roligt att höra henne säga så. Tror nog inte att farmor kommer ha några problem med att säga vad jag sysslar med om ett år till sin vänner! Jag kan erkänna att styrkelyftningen var inget jag hade räknat med för ett år sedan så där är jag nog minst lika chockad som alla andra, hehe. 

Tre saker jag vill göra/lära mig:
1. Volontärresa (lejonprojekt)
2. Ta grönt kort i klättring
3. Lära mig surfa 
4. Lära mig mandarin (hur häftigt?!)
5. Hoppa fallskärm


NEW WEEK


Hela dagen igår gick åt att rensa vinden och slänga skit, packa i flyttlådor och köra ner till pappa. Det blev alltså ingen träning... Skärpning på mig nu. Blev i alla fall av med lite jobb, har några saker kvar att göra idag. Nu är det redan ny vecka igen. Jag åker tillbaka till Göteborg på onsdag för att jobba. Och om 1,5 vecka gäller det.... 


THE DRESS



LOVE THIS DRESS

Jag köpte denna klänningen från Bubbleroom för ett tag sen. Fullkomligt älskar den. Den är ju som ni ser väldigt öppen i ryggen, eller ja, hela ryggen är öppen. Love it!


SUNDAY FUNDAY


Godmorgon. Mitt rum ser ut som fan. Blir ju så när man packar ihop grejer och håller på. Ska verkligen ta tag i mina saker idag. Rensa och packa ihop för att sedan ställa ner hos pappa eller farmor & farfar. Idag blir det också lite jobb och träning. Ska träffa lite kompisar senare också. Skönt att det bara är söndag! 


PIZZATIME


Detta är alla idag va? Hahha. Pizzeriorna går nog bra idag. Vi var inte sugna på potatis eller sill idag. Jag käkade en kebabpizza med pommes och isbergssallad, ASK special som vi kallar den här hemma. Det blev lite hemma träning för mig innan där jag gjorde 100 burpees, 100 airsquat, 100 situps, 100 push-ups (hälften på knäna) och 100 jumping jax. Nu har vi ätit pizza hos farmor och farfar och nu ska vi ut och spela kubb. Får passa på när solen tittar fram. 


SPARA/SLÄNG


Det blev inget Halmstad för mig i alla fall. Kände mig opepp, tyvärr, och eftersom jag tar medicin nu får jag inte dricka vilket jag gärna hade gjort och därför blev jag ännu mer opepp. Men jag ska träffa min bästis imorgon kväll istället. Här regnar det så min powerwalk med Molly har inte blivit av än, men snart blir vi illa tvungna att dra ut i regnet. Har i alla fall rensat lite här hemma. Mamma flyttar ju i augusti/september och därför behöver jag flytta ner alla mina grejer till farmor & farfar eller pappa så länge tills jag har mitt eget boende i Göteborg eller vart det nu blir. Hittade hur som helst en jävla massa brev som jag fått av mina brevvänner jag hade när jag var liten. Vet inte riktigt om jag ska spara dem. Har läst igenom några och helt ärligt så står det inte speciellt mycket roliga grejer. Jag har en del brev från min kusin i Norge och de breven ska jag spara men de här andra tjejerna känner jag ju inte längre... Det blir nog släng. 


SISTERS





Lite bilder från gårdagen. Vi hade en trevlig midsommar hos pappa med släkten. Det var fem kamp, music quiz och ölkubb. Jag gick hem med Molly runt kl ett och nu ligger hon här helt död i soffan. Det var en intensiv dag för henne igår. Hoppas alla hade en fin dag igår. Jag drar till Halmstad idag! 


GLAD MIDSOMMAR


TORSDAG


Jag har precis ätit och innan dess var jag och tränade med Jonatan och Jacob. Var så jävla gött att träna även om det bara var lite lätt idag. Funderar på att köra ett pass imorgon bitti också men det får nog bli ute i trädgården eller hos min faster för gymmet är inte öppet eftersom det är midsommar imorgon. Ska bli kul! 


MARC BY MARC JACOBS


Fick min födelsedagspresent av Ann-Helen och Brad lite för tidigt i år och det var bland annat detta laptopfodral som jag önskat mig. LOVE IT! 


SHE'S HOME


Ååå vad roligt det är att vår faster är hemma från Florida. Vi var hos farmor hela kvällen. Åt smörgåstårta, drack vin (jag drack vatten) och åt jordgubbstårta. Spelade såklart en vända kubb också och jag och Elsa hjulade. Nu ska jag äta frukost. Kom precis hem från banken efter att ha skrivit på en massa papper. Idag ska jag försöka hinna med att träna en stund också. 


HI


Spenderar kvällen med familjen. 

LILLASYSTERS SKOLAVSLUTNING



Så fin min lillasyster var på hennes skolavslutning igår. De sjöng och vi dansade runt midsommarstången. Elsa fick med sig en pärm där fröknarna samlat arbeten och bilder från alla år som Elsa gått på förskolan. Kul! Vi åkte hem till pappa och åt lite korv efteråt. Nu ska jag iväg på ett möte med banken, måste springa.


DIDN'T TASTE GOOD?

 
Alltså jag dööör. Hur kul är inte det här? :) WATCH IT OR DIE, hahaha. Nej men seriöst. Kolla.
 
Hängde med två av mina bästa vänner ikväll. Amanda och Carro. Vi var hemma hos mig och käkade våfflor som mamma lagat. Pratade om allt möjligt och gjorde en liten rolig video. Tog en promenad ner till Hemköp sen med dem + Molly för att hämta Amandas cykel. Börjar bli sjukt mycket knott ute nu.
 

MY TUESDAY


Idag har jag varit pigg hela dagen. Gick en lång runda med Molly på förmiddagen och sen gick vi till Hemköp för att handla mjölk och bullar (så beroende.....) och sen hem. Molly var helt slut. Jag har saknat att vara ute och gå med henne, hehe. Gick dock i flipflops vilket kanske inte var det bästa men har inget skavsår i alla fall :) Nu har jag jobbat lite ute på balkongen och sitter faktiskt i bikini. Det har dock börjat komma lite moln så inte direkt solväder. Ska sätta på lite kaffe till mamma nu när hon kommer hem från jobbet, sen blir det skolavslutning för lillasyster. 


MIN ÄLSKADE VOVVE


Åååå vad jag har saknat min plutt! Ibland blir jag helt stum över hur fin hon är och att hon faktiskt är min hund. Så lycklig. Kommer aldrig någonsin ångra att jag köpte henne trots att jag bara var 17 år då. Självklart hade det inte funkat utan min fantastiska familj som alltid ställer upp för mig, och då ibland genom att ta hand om Molly. Men det är klart att man som familj ställer upp för varandra. Om några år är det kanske jag sitter och passar ungar och hundar och gud vet vad ;) 

Kan också säga att jag mår sååå mycket bättre i halsen idag. Kan svälja utan att det gör det minsta ont. Igår var jag typ tvungen att förbereda mig inför smärtan varje gång men nu vaknade jag och har sovit hela natten och sväljer typ automatiskt igen ;) Alltså vilken lycka ändå. Älskar antibiotika! Bra grejer det där. 


HALSFLUSS


Jag och min bror är på väg hem. Vi sitter på tåget. Jag har varit hos vårdcentralen idag och fått bekräftat att jag har "halsfluss som fan" som läkaren uttryckte sig, haha. Har fått medicin och nu hoppas jag att det blir bättre tills på onsdag för då kommer ju min faster hem. Jag var inne på jobbet snabbt och lämnade min nyckel osv men det var sjukt tråkigt att inte kunna säga hejdå till alla :( 


EL CORAZON & LILLA LONDON



Eftersom jag inte gjorde något roligt alls igår kan jag passa på att skriva lite om lördagskvällen. Var ju lite piggare i lördags, även om jag hade ont i halsen då också, så jag åkte in till stan och mötte upp Mikkan, Johanna, Dennis och Vicke. Vi gick till El Corazon och käkade. Jag tog kycklingvingar eftersom de skulle ha en väldigt stark maringering och tänkte att det kunde vara bra för halsen men såhär i efterhand kom jag på att det kanske är bättre när man är förkyld? Det var jättegott i alla fall. Efter maten gick vi en runda till Lilla London för att ta ett glas. Jag drack vatten, hehe. Kul att träffa vänner hemifrån! Måste se till att det blir av oftare i framtiden. 


ANSIKTSRUTIN


Här är mina produkter från Dermalogica. Jag beställde dem från Babyface för där var de lite billigare. Tror till och med krämen var dubbelt så billig som hos eleven. Än så länge känner jag mig nöjd. Har ganska fin hy, men väldigt torr och jag inbillar väl mig att det har blivit liteee bättre redan. Hehe. Kan återkomma senare när jag testat det lite längre :)

Jag mår inte alls bättre idag. Men har vilat och försökt äta och dricka så mycket som möjligt för att bli bättre. Har också köpt Strepsils så jag hoppas det gör sitt. Måste ju till jobbet imorgon. Det är min sista dag. Hoppas verkligen jag är bättre imorgon. Blir i vilket fall som helst ingen träning imorgon... Och på tisdag åker jag (om jag inte åker hem redan imorgon) så jag börjar få lite panik. Alla träningar är så viktiga nu... Jävla skit. Jag hoppas jag blir frisk nu så att jag kan träna ordentligt under veckan jag är hemma. Det ska nog gå bra ändå, men nu är det bara tre veckor kvar till den stora dagen.... Heheh. Jaja, det får väl gå som det går. Ska bli kul men vill känna att jag gör mitt bästa. 


EVERY MINUTE ON THE MINUTE


På crossfitpasset i fredags var vi en hel och det var riktigt kul! Tyckte om han som höll i passet också, han var duktig. Vi körde först uppvärmning och då var det rowing bowling samt burpees. Vår metcon var uppdelad i tre delar och såg ut såhär: 

EMOM 11 min 
3 burpees 
7 KB swings

EMOM 11 min
4 over head KB lifts (helt glömt vad övningen kallades)
6 situps 

EMOM 11 min
7 push-ups
5 jumping jacks
3 goblet squat

Jag tror det var såhär. Är lite osäker på antalet men jag försökte pusha mig själv i varje övning så att jag hade ca 15selunders vila i varje minut. Gjorde alltså fler än 6 situps varje gång och fler än 3 goblet squats. Men det var ett riktigt roligt pass. Och EMOM betyder ju every minute on the minute = att vi skulle göra övningarna vid varje minuts början, alltså 11 gånger på varje del. 


STRAWBERRIES



Jordgubbar med mjölk ❤️ 

Jag är så dålig på att sola. Finns det något tråkigare? Vill bara somna i solen och vakna med en brun och jämn bränna. Hehhe. Har i alla fall ätit lite jordgubbar nu också och ska snart in och lägga mig på soffan en stund. Så sjukt jobbigt när man inte kan svälja utan att det gör ont. Varför var jag tvungen att vakna upp med det? Har sån ångest över dagens träning men innerst inne vet jag att jag kan bättre men just nu för tillfället känns det ju inte så. Hatar. Aja. Mår jag bättre imorgon så ska vi köra lite rörlighet och lyfta lite för att jag ska få tillbaka trycket i benen. Känner redan nu att benen är helt slut efter dagens "träningspass"...


C-BOMB


Mmmm vad gott tänker ni. Men att stoppa i fyra brustabletter C-vitamin i ett glas är inte så jävla gott. Blev hemskickad från träningen. Hade noll energi och i och med att jag varit dålig i veckan så har jag förlorat trycket i lyften. Mådde bra som fan igår men idag vaknade jag upp och hade så jävla ont i halsen. Trodde det skulle gå över men nej.. Så nu försöker jag proppa i mig antioxidanter och äta mat (har tydligen gått ner i vikt också). Det blir typ bara vila idag... Kanske träffar någon kompis ikväll men nu ska jag äta och vila.... 


GOING TO THE GYM


Godmorgon. Jag sticker till gymmet nu för att lyfta lite. Hehe. Styrkelyft. Ren kärlek alltså. Vem hade jag varit utan träningen idag? Vill inte veta. Älskar livet just nu. Och räknar typ timmarna tills jag åker hem till skogen för att hänga med världens bästa människor. Och min hund. Saknade lille vovven. Fast älskar livet här i Göteborg och vill verkligen inte flytta hem igen. Hösten kommer bli riktigt spännande. Händer både en, två och tre grejer. Går allt vägen så kan det bli riktigt jävla as fett grymt fantastiskt bra! 


TAGGAD FÖR CROSSFIT


Jag ska iväg och träna crossfit nu. Alltid lite halvångest inför vad som väntar. Men nu har jag inte tränat sen i måndags pga att jag spydde på jobbet, student och varit jävligt bakis. Haha. Så nu är jag övertaggad! Heeeejs. 

HAPPY FRIDAY


Äntligen fredag. Min näst sista dag på DM/TM. Ska bli helt underbart att åka hem på tisdag. Träffa vovven, familjen och vänner och bara få vara. Kommer i och för sig träna en hel del eftersom jag har fixat två gym att träna på. Hehhe. Valmöjligheter. Pappa kommer kanske vilja att jag ska hänga med honom och träna någon dag också. Vi får se. Längtar ihjäl mig i alla fall. Det var tre månader sedan jag var hemma sist. Nu hoppas jag på en bra helg med mycket bra träning!
 

STUDENT

 
Heeeeej. Igår var jag på Noahs student och det blev väl lite för kul. Kom till jobbet klockan tio när jag egentligen börjar kvart i åtta. Tur att jag har en skön coach som inte tog det så allvarligt. Jag kommer ju alltid i tid annars och nu har jag bara tre dagar kvar här på DM/TM. Hade i alla fall väldigt roligt igår! Är dock aningens bakis idag... 
 

FRISÖREN - EFTER BILD


Jag väntar fortfarande på min förebild som vi tog när jag var hos frisören. De skulle lägga upp det på sina instagram men har väl kanske inte hunnit. Här är i alla fall efterbilden. Så fint. Önskar det kunde vara såhär fint varje dag, med lockarna och allt. Men sånt orkar jag inte hålla på med. Känns mycket bättre nu i alla fall. Finare, friskar och tjockare. Väldigt nöjd. Satt där i några timmar men det var det värt. Salong Qetesh kan jag rekommendera för dem som klipper sig i Göteborg. Ligger på Norra Gubberogatan och min frisör hette Jenny. Jag ska definitivt gå tillbaka dit efter sommaren :) 


ILLAMÅENDE


Det blir en lung kväll i soffan idag. Hatar det faktiskt. Jättetråkigt. Ingen träning och inget jobb. Eller jo, kanske lite privat jobb. Idag skickade jag in ett ja-svar så nu finns det ingen återvändo. Vad tusan har jag gett mig in på? Jaja, det ska bli kul i vilket fall! :) 

Runt halv tre tiden idag började jag må riktigt illa. Så jäkla typiskt eftersom en kollega frågade mig på lunchen om hur min mage var nuförtiden (hade jätteont i magen till och från i fyra dagar för några veckor sedan) och jag sa att det var superbra och att jag inte känt av någonting från det. Hade jättesvårt att koncentrerar mig och gick på toa för att jag trodde jag skulle spy men ikke. Gick tillbaka till min plats och bokade två möten. Gick sedan på toa igen och spydde. Så jävla vidrigt. MEN efteråt mådde jag hur bra som helst och var beredd på att både gå och träna och sätta mig på en krog med en kompis. Meeeen, det blir soffan idag. Kanske är lika bra. 


NYTT PB


Igår tog jag nytt personbästa i marklyft. Bänkpressen gick också bra. Så härligt när det går framåt! Nu är det tisdag och strålande väder. Jag har på mig en långklänning från H&M idag. Asskön. Byeeee. 


MONDAY IS DONE


Då var måndagen gjord och nu ska jag dra och träna. Måste visa mitt hår snart. Var ju hos frissan förra veckan. Satt där i 4,5h. Heheheh. Mörkt och fint nu i alla fall. 



HÅKAN

 
Jag tror att jag missade något i lördags. Jävla skit, haha. 
 
 

FIKAPAUS


Tar en paus från sol och planering. Underbart väder att vara ute i idag. Och på tisdag ska det bli ännu varmare. Hoppas det fina vädret håller i sig nu. Snart går jag på en veckas semester. Hur gött? Ska fortsätta lite här nu innan jag ska laga mat. Ska dessutom iväg och jobba en sväng ikväll. 


ANSIKTSPRODUKTER


Jag har varit iväg och jobbat. Började klockan tio och skulle jobba till 14 men det var så sjukt mycket folk så de bad mig stanna kvar till 14.30. Full fart på donken som vanligt! Nu sitter jag på balkongen och njuter av en kopp kaffe och en bra bok. Och solen såklart. Underbart. I torsdags var jag förresten hos frisören (4,5h tog det totalt för mig med allt Jenny gjorde - sjukt duktig!) och då fick jag faktiskt med mig produkten ovan. Jenny är både frisör och hudterapeut och sa till mig att jag hade otroligt torr hy (jo tack jag vet) och när jag sa att jag använde Nivea osv så blev hon helt förskräckt och gav mig flaskan ovan. Hur snällt?! Dermalogica ska ju vara hur bra som helst men jag har alltid dragit mig från att köpa det eftersom det är så jävla dyrt. Hur som helst så tipsade Jenny mig om specifika produkter från deras serie som skulle vara bra för min hy och nu har jag klickat hem en rengöring och en kräm. 904kr. Asdyrt tycker jag, haha. Men nu känns det väldigt bra eftersom jag fick proffshjälp med att välja ut produkterna. Då kan det ju inte bli fel? :) 


116KG

 
 
Hej! Jag hade en grym styrkelyftsträning idag. Som ni ser på videon ovan lyckades jag trycka upp 116kg idag. Ett kilo över det officiella världsrekordet i min viktklass. Det gick dessutom bra i bänkpressen också. Kul! Klockan 18 hade jag bokat in mig på ett crossfitpass också. Mår riktigt bra för tillfället, säkert pga alla endorfiner. Är så nöjd med livet just nu. Förutom det här med lägenhet då. Hur fan ska jag lösa det? 
 
På crossfiten körde vi följande:
66 min amrap (as many rounds as possible) 
6 pistols
6 handstand pushups
6 knees to elbows
6 walking lunges med vikt 
6 pullups
6 box jump
6 kettlebell over head swings
6 burpees 
 

ROGUE BY RIRI

399kr för 125ml
 
Jag ska erkänna att jag inte har luktat på parfymen än men alla dofter som Rihanna släppt tidigare älskar jag ju. Sååå ja. Har alltid hennes Reb'e Fleur i badrumsskåpet och sen i julas har jag också hennes Nude (doftar så jävla gott!!!). Måste springa in och lukta på hennes nya nu så fort som möjligt. Kan ju vara en bra födelsedagspresent till mig för den som tänker köpa något ;) 
 

WANT THIS CHAIR

 
 
Denna stol vill jag gärna ha. Men först och främst vill jag ha en egen lägenhet att bo i, sen kan jag börja med möblerna. Kanske inte den mest bekväma stolen men tycker den är gööööööörhäftig (som man säger i Göteborg). Kollade på lägenheter via blocket igår men finns typ ingenting :( Just nu skulle jag behöva ett minimirakel så att jag kan få mitt eget ställe att bo på. Trivs så sjukt bra här i Göteborg. 
 

VM-GULD TILL SOFIA


ALLTSÅ JAG DÖR! MIN VÄN ÄR SÅ GRYMT JÄVLA DUKTIG. VM-GULD

Jag tränar med en tjej som heter Sofia (hon till höger) och idag tävlade hon i styrkelyfts VM i Sydafrika i viktklass -52, och vann. Jag är så grymt imponerad och så glad för hennes skull! Hon är en stor inspiration och jag kan inte ens föreställa mig hur hon måste känna sig just nu. Jag känner mig helt upprymd! Fyfan va coolt! 


NEW PLAYSUIT

 
Beställde en liten order från nelly.com. Blev playsuiten ovan, en långkjol och en suuuuuuuuuperfin klänning från River Island (ska visa den så snart jag använder den). Alltså den var så superfin och jag hoppas verkligen att den passar mig. För övrigt tycker jag det är så gött på sommaren med kläder. Det räcker att man slänger på sig en playsuite, en t-shirt och en kjol/shorts eller en långklänning. Så enkelt men så snyggt. Nu ska man bara få lite fin färg också :) 
 

INGEN MOBIL

 
Fyy.. Igår efter jobbet lämnade jag in min mobil hos ett företag som ska göra en felsökning på den. Kommer säkert vara en massa fel på den och dessutom är ju min skärm på framsidan helt sprucken. Det var nog dags att lämna in den nu. Jag ska alltså försöka klara mig utan mobil nu ett tag. Förhoppningsvis får jag en lista på vad som är fel på mobilen via mailen nu snart så jag kan bekräfta om jag vill att de ska laga den. 899kr kostar det för skärmen i alla fall. Sen misstänker jag att det är något fel med batteriet och hörlureuttaget eller vad det kallas. Det kommer alltså bli dyrt... Men ja, vi får se. För övrigt så saknar jag min lille vovve något enormt + min träningskompis Sofia Loft tävlar idag i i VM i styrkelyft (sänds från Sydafrika)! Hejja henne! 
 

POWERLIFTING

 
Dagens träning gick så bra. Gick upp på mina toppvikter i både knäböj och bänkpress. Maskot knäckte min rygg och vi körde lite mage. Kändes hur bra som helst idag och jag tror till och med jag skulle kunna sätta lite nya personrekord men vi valde (läs: Maskot valde) att gå upp till topp och sedan köra tre tunga tvåor. Imorgon blir det fika med en kompis och sedan crossfit! 
 

MY TOMS

 
 
Toms shoes 599:-
 
Igår på lunchen sprang jag och köpte dessa fina skor. De riktigt glittrar och jag tycker det är så fint nu till sommaren. Det är en del på jobbet som har dem och jag tycker alla är lika fina, men för mig fick det bli silver :) Var på jakt efter ett par fina sandaler också men det hittade jag inte.. Såg en fin klänning på H&M som jag vill köpa men den de hade i min storlek var fylld med sminkmärken, så nej tack... Men ska försöka haffa den i en annan butik! 
 

BAD WORKOUT


Jag hade tyvärr ett ganska dåligt träningspass igår. Jag var taggad när jag kom dit. Vi hade planerat att göra ettor men min tränare var tvungen att åka så vi ska göra det idag istället. Får hoppas jag är lika taggad nu efter jobbet. Jag tog med mig en celsius för att jag helt säkert skulle vara lite extra taggad idag. Egentligen hade jag tänkte köra crossfit idag men gör det imorgon istället. Märkt att jag varit dålig på att skriva ner vad vi gör på passen nu. Både för mig själv och här. Måste bättra mig. Igår så pratade jag, Sandra och Sandra om att vi alla som tränar i GKK måste hitta på något roligt efter första veckan i juli. Sandra arbetar på ett ställe där de har beachvolleyboll och uteservering så nu ska vi styra upp ett litet event här! Jag är sjukt taggad inför det redan... Hahah.. 


MONDAY MEMORIES

 
 
Jag kollade lite gamla bilder igår. Här är vi i Ayia Napa 2011, tror jag. Har för mig att vi var där första gången 2010 och sedan åkte vi tillbaka året efter. Det var en galen resa. Så fina vänner man har. Saknar allihopa och ser fram emot att åka hem så mycket nu. Måste hinna träffa alla. 
 

IT'S HER BDAY

 
Bild från 2012 - obligatoriskt kubbspel och myggsprej... Hehe

Idag fyller en av mina två underbara fastrar år (hon till höger). Grattis grattis! Tyvärr kan vi inte fira henne så mycket idag, men nu är det inte långt kvar tills hon och hennes man kommer hem och hälsar på. Längtar så mycket och är så glad över att jag sa upp mig här på DM/TM lagom tills de kommer hem så jag kan vara hemma och spendera all tid med dem. Förra året när de var hemma så bodde jag i Oslo men åkte hem över midsommar bara för att få träffa dem lite. Det var sjukt jobbigt att vara i Oslo när jag visste att hela familjen samlades varje dag för att hitta på något roligt och umgås. Men nu får jag vara med på allt! Yeeey! :) 
 

NIGHT OUT


Igår efter träningen och allt så åkte jag hem till Yoav som är en utan tränarna på Crossfit Eriksberg. Under dagen hade de haft uteträning och grillat men i och med att jag hade min egen träning så kunde jag inte vara med på den. Jag åkte i alla fall dit efteråt och det var riktigt trevligt! Längesedan jag njöt av en cider i kvällssolen. Asgött :) Sen bowlade vi och fortsatte att umgås ett tag till. Roligt initiativ av dem och gemenskapen på Crossfiten är verkligen speciell, inte alls som att gå till ett vanligt gym. Härligt! 


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus