FEMIMAL


Jag köpte shake-n-make protein PANCAKES från Femimal igår och gjorde pannkakor imorse. De bästa proteinpannkakorna jag har smakat och dessutom de enklaste att göra. Vatten och salt är allt som behöver tillsättas. Äntligen något som fungerar ;) 

Det blir en lugn dag för mig idag. Ögonen rinner lite och nyser och snorar... Jag är inte sjuk men kan vara skönt att inte vara ute på massa ärenden. 


JAG & ALEXANDRA BRING


Vilken energi och motivation man får på Fitnessfestivalen. Såg en as cool träningsform som jag tänkte att jag skulle kolla upp här i Göteborg. Sedan passade jag såklart på att kolla in nya Femimal och hälsa på snygga och inspirerande Alexandra Bring. Jag är helt färdig efter dagen så jag kan knappt tänka mig hur de som stått och jobbat under festivalen känner sig. Anyways... Kul dag! 


THE EVENT OF THE YEAR


Hej på er. Har längtat efter denna helgen. Jag ska på Fitnessfestivalen med Dennis och Vicke :) Typ årets bästa event ;) De är snart framme i Göteborg så jag ska strax åka in till Svenska Mässan. Ska försöka ta lite bilder på Fitnessfestivalen. 


TRÄNINGSVÄRK FRÅN HELL


Nu ska jag iväg och jobba strax. Har så sjukt ont i både benen och rumpan från träningen i förrgår. Vill bara ligga i sängen hela dagen, haha. Ska nog ändå försöka träna imorgonkväll. 


WORK


Hej på er. Jag är på väg till jobbet. Ska jobba några timmar bara sen ska jag vidare för att kolla på en lägenhet. Får hem en BUS-spray idag som jag ska testa ikväll. Ska bli spännande att se resultatet imorgon bitti :) Hoppas den är bra. Fundera på att bara ta ansiktet och överkroppen nu för benen syns ju ändå aldrig. Förutom ibland på gymmet i och för sig... Vi får se! 


JIM & RIHANNA


I mars kommer det en ny animationsfilm där huvudpersonernas röster kommer från ovanstående personer. Älskar dem båda. Speciellt hon till höger, hehe. Såg trailern för filmen och den verkar bra! :) 


FRIENDS VS HIMYM

Okej. Alla som känner mig vet att jag är en riktigt Vänner-nörd. Och ja, jag älskar ju också How I met your mother. Vet ni att det finns så mycket likheter mellan dessa serier? För det första, det utspelas i New York. I vänner hänger dem på ett café i HIMYM hänger de på en bar. Hur som helst, här kommer några andra likheter mellan (orginalserien) Friends och How I met your mother. 
 
1. Monica och Chandler + Marshall och Lily. Visst, Monica och Chandler har inte varit tillsammans sedan högskolan men båda paren har ändå den där "det stadiga paret som håller ihop gruppen". 
 
 
2. Ross och Rachel + Ted och Robin. Ja, behöver jag ens förklara. Ross är typ alltid lite hopplöst förälskad i Rachel. Han hoppas och hoppas och tänker "tänk om", och det slutar ju också med att de blir tillsammans. Ted är ju hopplöst förälskad i Robin och även här slutar det med att de blir tillsammans. Eller ja, Ted kommer ju med det blå hornet igen när de är gamla. 
 
 
3. Joey + Barney. Den här är svår, eller hur? Not. Självklart syftar jag på alla tjejer. Joey och sitt How you doin? Och Barney har ju sin playbook. 
 
 
4. Av någon anledningen så vet typ ingen i gruppen vad Chandler jobbar med och så fort någon frågar Barney vad han arbetar med så säger han "Please". Man får dock reda på det i slutet av serien. 
 
 
5. Joey har ju sina skådespelare drömmar. Han har det tufft länge men sen får han bra jobb och tjänar bra med pengar. Robin flyttade till New York från Canada för att bli en känd nyhetsuppläsare (?). Och ja, tillslut blir hon det också :) 
 
 
6. Ross är i slutet professor, och det är också Ted i HIMYM. 
 
 
7. Och sista grejen som jag orkar skriva och som jag kom på igår. The girl who gets dumped on her birthday. I vänner är det Phoebes pojkvän Mike som gör slut med denna tjejen, på hennes fördelsdag. Eller egentligen är det ju i Phoebe som gör slut med henne åt Mike.. Hehe. Och i HIMYM gör Ted slut med henne på hennes födelsedag, inte bara en gång utan två gånger. Samma skådespelare!! 
 
 
Så. Det var lite grejer. Finns säkert många fler. Nu ska jag sätta igång med min dag. Hoppas ni får en fin måndag. Ciaaao. 
 
 
 
 
 
 

WANT THIS DRESS

 
 
Skulle vilja bära denna klänningen till julens alla fester. Tycker den är så fin på bilderna men av erfarenhet vet man ju att paljettklänningar (kläder över huvudtaget) inte är så himla smidiga. De blir liksom så osnygga fort tycker jag. Och ibland hänger det trådar och skit överallt. Men man kan ju försöka vara postiv och hoppas på att det inte blir så med klänningen ovan. Jag har dock inte köpt den, men vill verkligen. Men har sååå mycket klänningar och några har jag inte ens använt än. Har två suuuuuuuperfina från helvita klänningar från asos. Alltså kärlek! De kanske jag får användning för i jul. 
 
 
 
 
 
 

CHEERS TO SATURDAY

 
Hej på er. Lördag och ja. För mig känns det som vilken dag som helst. Jag sitter och dricker kaffe, Friends är på på TVn och jag håller på med lite research på datorn. Ha en trevlig lördag! 
 

FLASHBACK FRIDAY TO EGYPT


Att det här snart är fem år sedan är ju helt sjukt. Fem år sedan jag var på en semester med min familj. Här var jag och mina två äldre syskon i Egypten med mamma. Gillade Egypten väldigt mycket faktiskt. Vi var i Hurgada eller vad det heter. Ååå, skulle verkligen vilja åka utomlands igen nu snart.. Avundsjuk på alla er som ska iväg över jul eller nyår!


SOPHIA AND ROSIE


Jag tror seriöst dessa tjejer kommer gå hur långt som helst inom underhållningsbranschen. För det första är de så sjukt söta och charmiga att jag dör och dessutom kan Sophia sjunga (vet inte om Rosie kan, aldrig hört) och de är duktiga skådespelare!! Sophia är kanske 10-11 nu och Rosie 7-8 år. Så söta. Såg deras film Sophia and Rosies royal adventure nu till frukosten och tyckte den var bra faktiskt ;) Finns på Netflix (älskar netflix så mycket...). Nu ska jag göra lite ärenden. 


FEMTIO NYANSER AV MÖRKER


Började på bok nummer två i triologin Femtio nyanser för någon dag sedan. Det var hur längesen som helst jag läste ettan. Ska bli kul att se filmen på bio i februari, men tvekar på att den kommer leva upp till boken. Vi får se :) Gillar i alla fall att jag kommit in i mitt läsmode igen. Efter att jag gick utbildningen som kostrådgivare så har det bara känts jobbigt att läsa. Just nu är dock alla min böcker huller om buller. Har några här och sedan några i förrådet och som vanligt har jag typ upp mot tio böcker påbörjade. Måste verkligen lära mig att läsa ut en bok och sedan börja på nästa. Eller i alla fall bara ha en bok i gång i samma kategori. En roman, en businessbok, en kost & hälsa bok. 


DAGEN, PH & LILLJUL


Hej! Jag har jobbat lite med Cheers nu i förmiddags. Ska ut på en promenad med Molly nu och sen blir det lunch. Hinner inte med någon träning idag. Det får blir fredagsmys istället, hehe. Alltså hur sjukt var inte Paradise igår... Blev faktiskt jätteledsen över att K behövde åka hem :( Tänkte faktiskt att jag skulle sluta titta på det jävla programmet men reklamen till nästa veckas avsnitt såg ut att vara ganska roligt när Paow och Erik håller på. Hur som helst, nog om det. Har funderat ihjäl mig på vad jag ska önska mig i julklapp. Mamma kommer ju hit första helgen i december och då ska vi fira lilljul :) 


MIDDAG


Mmmm åt så gott innan. Blomkålsoppa och vitlöksbröd. Med lite mjölk. Nu kollar jag Paradise Hotel. Har typ läst i mina kostböcker och sånt idag. Fick lite feeling. Nehe nu måste jag hänga med här känner jag. 


MIN TISDAG


Har haft en bra tisdag förutom en sak. Gick upp kl 07 för att göra iordning mig inför möte med Nije Group. Gick på stan efter det och köpte ett par skinnhandskar som jag verkligen behövde. Sedan hem för att rasta hunden igen och äta. Pratade med Amanda en lång stund i telefon också. Kl 14 mötte jag upp Sara för en kaffe. Alltid lika kul. Gillar mina vänner alltså! 

 

KÄRLEK TILL INSTAGRAM


@cristinhelgebring

Asså min kärlek till instagram kan nog inte riktigt beskrivas. Inspiration inspiration inspiration..... Bästa sociala mediet ever. Heheh. Älskar verkligen det och alla jävla hashtags man kan söka på för att hitta inspo. Älskar när mina vänner lägger upp bilder så man kan se vad de har för sig. Älskar också att lägga upp egopics, haha. Nej men ja det är ju kul att lägga upp själv också :) Aaa ville bara ge Insta lite extra kärlek såhär denna måndag. C ya ;) 


FISKBENSFLÄTA

 
Okej. Då kör vi ny vecka. Jag jobbar med Cheers idag. Cheers 2.0 ;) Ska skicka iväg två kortlekar och info till en Janne som jag ska börja samarbeta lite med. Det är svårt att komma in hos butiker när man bara har en enda produkt att erbjuda dem och därför ska Janne försöka hjälpa mig med hans kontakter. Hur snällt? Igår körde jag på en fiskbensfläta som ni ser ovan. Är inte superduktig på att göra det på mig själv. Speciellt inte raka. Gör dem alltid så att den hänger ner på ena sidan. Tycker de är mycket finare än en vanlig fläta :) 
 

PINCHOS


Hej hallå tjena waddup. Haft en trevlig helg på många vis. Igår mötte jag upp min fina Carro och Nike. Käkade mat och tog ett glas på Pinchos. Nu väntar jag på att mina pommes ska bli klara i ugnen och så ska jag äta till första avsnittet av Torpederna som Felix Herngren varit med och gjort. Kul! Sen blir det Maria Lang och sedan sängen. Gött! Är riktigt taggad på nästa vecka! Måndag jobb med Cheers. Tisdag arbetsintervju och big surprise till er. Onsdag möte hela dagen. Och ja, det är väl det mesta :) 


TGIF


So I finally know what I want for tattoo no.2 ... 

Godmorgon fredag. Ska gå och köpa frukost nu och sen fixa lite jobbgrejer. Städa och sen i eftermiddag ska jag bara umgås. Tänkte se om jag hittar något nagellack i vår lilla ICA supermarket men tvivlar på att det finns där faktiskt.. Mina naglar ser ut som skrutt sedan jag tog bort shellacken. 


INTE PÅ TOPP


Tränat och fixat idag men har så sjukt ont i magen och upp mot bröstet liksom.. Så nu, 20 i fyra, tänker jag lägga mig på soffan och äta vitlöksbröd och kolla på SoA. Har busat med min tös så hon är helt slut nu. Hoppas på en bättre dag imorgon. 


11 / 11 - 14

 
 
Big sis and me 
 
Träning, bästis snack och jobb har denna dag bestått av. Är inte helt klar med jobb biten heller. Ska skicka iväg alla mail och deklarera klart idag (tekniken strulade igår). Träningen gick i alla fall hur bra som helst. Det kändes tungt men tycker det är ganska skönt då. Då får man verkligen ta i. Skulle dra och handla efteråt och när jag precis ställt mig i kö till kassan kommer jag på att jag inte har pengar med mig. Inte så mycket mer än att gå hem och hämta plånboken och sedan gå tillbaka till affären och börja om igen... 

BREAKFAST


Breakfast 

Måndag och ny vecka. Gött! Började dagen med en skål vanilj Yoggi och müsli med jordgubbsbitar. Ska deklarera och lite sånt roligt.... Hehe. 


U MAD


u mad? hahaha 

Blev en rolig bild igår när jag tog kort på Mollsan. Hahah. Så jävla rolig. Hon gäspade egentligen bara men hon ser ju skitarg ut här. 


SONS OF ANARCHY


Asså blev tipsad av denna serien. Har liksom inte kunnat sluta kolla. Så bra! Är på säsong två. Snart tre. Heheh. Jag har en liten dipp i min motivation känner jag. Nu är det mest träning och sånt som gäller men måste se till att komma tillbaka på benen igen... 


LUNCH


Min lille plutt. Har tränat och även lunchat med Sara, Malin och Jennifer. Nu ska jag titta igenom mina kostböcker lite tänkte jag. Kul va?? Haha. Min lilla plutt är inte så sugen på att vara ute idag i och med regnet. Inte jag heller. Hehe. 


ONSDAG


Hej! Nu ska jag kötta ett pass på gymmet. Yeey! Blir lite mage och ben. Mycket mage tror jag. Så att det gör sådär ont imorgon. Sedan ska jag försöka göra resten av dagen till något väldigt produktiv. Kanske träffa Sara i eftermiddag. Ja ja, blir nog en bra onsdag. 


TV-TISDAG


Vilken tv-tisdag jag haft. How I met your mother (äntligen kollat klart på alla avsnitt!!), Portkod 1521, Svenska Hollywoodfruar och nu väntar jag på att Ylvis ska släppa sitt senaste avsnitt på kanal9play. Yeey. Käkat upp en 200 grams chokladkaka och strax ska jag är pistasch nötter. Mumma. 


SISTER AND CHEERS 2.0

 
Lillasyster 
 
Saknar denna lilla glädjespridaren. Kommer nog dröja ett tag innan jag åker hem till Anderstorp igen. Det kommer i vilket fall som helst inte bli i november. Jobb, kompisar och Fitnessfestivalen. Och snart är det jul! Just nu sitter jag med en köpp kaffe och jobbar med Cheers 2.0. Prototypen som vi tog fram var ju just en prototyp och visst är jag nöjd med den men efter att ha spelat spelet några gånger inser man att det finns vissa "uppdrag" som upprepas för ofta, man kommer på nya uppdrag och efter tips från en framgångsrik man som kan det där med exponering så inser man att förpackningen kan förbättras också. Så allt det är typ klart nu. Så får vi se. 
 

CHIN UPS VIDEO

 
 
Var på Vallen runt lunch idag och tränade. Bra pass. Ska nog dit imorgon också och köra lite mage. Filmade när jag körde chinups, det var lite jobbigt faktiskt men det går bättre faktiskt. Benet har ju varit lite skadat eller vad man ska säga och det har inte riktigt gått över heller. 
 

ÄGG OCH HALLOWEEN


Alltså fan. Tog inga bilder i fredags, förutom på alla för gamla ägg Johan hade i sitt kylskåp, hahaha. Han äter liksom max 4 ägg och sen köper han ett nytt paket. Dör. Aja, vi fick slänga alla äggen ovan. Jag hade i alla fall askul i fredags med Johan och hans killkompisar. Vi var först hemma hos Linus och sen drog vi till Morfars. Vi var dock inte utklädda men det var en hel del som var det. En var utklädd till clownen på cykeln i Saw-filmerna. Hatar. Mardrömmar. Usch. Han hade liksom till och med med sig en sån liten cykel. Fyyyy.... 


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus