Nu går jag


Nu ska jag till älsklingen. Vad ska du göra ikväll? Melodifestivalen någon?

Vill ha från nelly

Vill ha från nelly.se
Vad tycker du?



Mmmmmm


Kvällsmaten :)

Rihanna ink

En kompis i skolan idag sa att hon skulle vilja ha en tatuering på fingret där det står "shhh" som rihanna har. Tyckte det var tufft så gick in och kollade på google.se efter en bild, och jag hittade såklart. Jag hittade massor med andra tatueringar hon hade gjort och jag älskar döskallen hon har på foten.
Vilken är din favorit?





Rösta och bli länkad!

Hejsan allihopa!

Har blivit nominerad till "Månadens blogg" hos en tjej som heter Julia (hon har en roll i Andra Avenyn för er som inte visste). Det är superkul och nu hoppas jag att jag får massa röster så att jag förhoppningsvis vinner!
Så gå gärna in här och rösta på mig! Alla som röstar blir länkade på min blogg när tävlingen är avslutad (28feb kl 23.59) som glöm inte att skriva en kommentar om du har röstat! Du behöver inte ha en blogg, du behöver faktiskt inte ha någonting alls för att rösta, bara en IP adress, och det har vi ju allihopa! :)

Victorias Secret

Får massa kommentarer där det frågas vart min underbara bikini kommer ifrån.
Svaret är: Victorias Secret
Vet inte om den fortfarande finns kvar, men annars finns det massor med snygga bikinis! :)

Älskar låten

Visst är den fin? Älskar alla hans låtar! Jason Mraz - You and I both

Jag köpte det!

Hallåsan!

Sitter här med en kopp te och har precis skrivit färdigt intervjun som vi gjorde med ICA supermarkets chef idag klockan 10.00. Nu ska jag snart kolla igenom engelskan (imorgon blir det råplugg) och sen ska jag läsa i boken som hela världen älskar - Twilight. En sak till förresten, innan min träning idag gick jag och Marcus till apoteket och köpte Försvarets hudsalva (som det var så otroligt många som tipsade om, tack) ! Den är superbra på läpparna, ska även testa den på andra ställen i ansiktet som jag brukar vara torr på, över ögonbrynen etc - jag vet, hel konstigt!

Ful liten grön sak, men som funkar jättebra! :)


Tisdag

God morgon!

Idag har jag kommit upp i tid, tur! Ska strax till skolan och efteråt ska jag till Marcus och sedan träna vid sex. Så jag kommer inte blogga någonting idag :/ men ska göra det när jag kommer hem :) Vad ska ni göra idag?

Har svenska prov halv nio! Önska mig lycka till! :)

Vad tycker du om Blondinbella?

Hmm, det går inget vidare för mig. Frågade precis Kristoffer, på msn, vilka deckarförfattare han kunde. Det var många kan jag säga. Mamma förhörde mig nyss på dem och jag kunde en, resten fick hon hjälpa mig med. Jag måste verkligen plugga nu. Stenhårt! Blir ingen tv för mig ikväll och älskling kommer inte hit heller... Uuf, vill inte till skolan imorgon..

Mamma kom in för en stund sen med denna. Hahha, Blondinbella. Jag läste det.
Vad tycker ni om henne förresten?


När ska man egentligen börja?

Tänkte börja plugga för första gången på svenska provet. Har det imorgon. Har inte öppnat böckerna ännu fast jag lovade mig själv att göra det i helgen. När ska man egentligen börja plugga på prov? Hur många dagar innan provet? Jag har (nästan) alltid börjat plugga dagen innan, och jag har klarat mig fint, men det kommer gånger då jag inte kommer klara mig lika bra i skolan som jag gör nu. När börjar ni plugga på ett prov? Jag måste verkligen börja skärpa mig. Jag har väldigt höga krav på mig själv och ibland blir jag besviken om jag får ett VG... Får jag ett G i ett ämne är det katastrof. Men trots detta börjar jag ändå inte plugga förens dagen innan... Om jag nu skulle få ett VG i svenska (som jag inte vill ha!) får jag skylla mig själv - jag började helt enkelt inte plugga i tid... Hmm, nu ska jag plugga i alla fall... tråkiiiiiiiiiiiiiiiiiigt :(


Vad tycker du?

Svensk sommar eller utlands sommar?


Skrea strand, Falkenberg


Sunset Beach, Gambia

Följ min blogg via bloglovin :)

Tråkig måndag

Hejsan allihopa!

Idag vaknade jag 08.00. Hmmm, jag fick ingen panik faktiskt, tänkte bara att jag får la komma för sent då. Men när jag vaknar sent så länger jag bara på mig något borstar tänderna och strycket på mascara. Det tar inte ens 10min. Så jag gick som vanligt kvart över åtta. :) Vi hade "temadag" i skolan idag, vilket innebär att vi inte har några vanliga lektioner. På första lektionen fick vi i uppgift att välja ett företag som vi skulle intervjua, sedan skulle vi ringa företaget (Ica Supermarket i mitt fall) och bestämma en tid vi skulle komma (klockan 10.00 imorgon) sedan göra en massa frågor. Min grupp har en massa konstiga frågor som tillexempel om deras arbetskläder är miljövänliga osv. Orkar inte berätta mer om skolan nu men efter skolan gick jag i alla fall till Senada - hon noppade mina ögonbryn :) Skitbra blev det, tack! :)

Nu ska jag snart äta och sen plugga lite på svenska provet och engelska provet. USCH! :(


Utan Marcus

Supertrött och ska snart sova. Själv :( Tråkigt...


bloglovin

Vill ha sommar! NU!

Vill ligga på en handduk på stranden med fötterna i sanden. (inte just sån här sand, haha usch. Den ska vara ljus, torr och varm)

i somras.. :P

snart får jag min nya underbara bikini! :)
man måste älska den

Nu åker jag snart .. :)

Hejsan allihopa!

Nu har jag fixat mig och allt, ska snart åka nu. Väntar på att de ska komma och hämta mig.
Vad ska ni göra idag/ikväll? Någon som ska se på melodifestivalen?

Hörs senare :)

bloglovin

Hemma

Hejsan allihopa!

Nu är jag hemma från kalaset. Det var trevligt och det bjöds på god mat med efterrätt! Philip fyllde elva år, fast egentligen inte förens på söndag :) Glad för presenterna blev han :) Det blev lite bus med Elsa. Hon gillade att jaga katterna men så fort hon närmade sig dem sprang hon iväg. Eller sprang och sprang, hon sprang ju inte själv eftersom hon inte kan gå riktigt ännu.

Jag ska strax gå och lägga mig, är helt slut. Det har varit en lång vecka i skolan och en lång lördag väntar. Först ska jag och Marcus till hans mormor, som sagt. Och när vi kommer hem därifrån ska jag antagligen plugga lite, och läsa!
Boken är helt fantastisk, nu fattar jag vad alla pratar om och nu fattar jag varför alla blir så beroende av böckerna.
I´m there too!


syster

twilight bok

bild sen i somras. då var jag blond, hahaha.


Wants from Nelly

Vill ha från Nelly.se


Helg! :D

Hejsan allihopa!

Vad ska ni göra i helgen? :)
Idag ska jag till min faster, vi ska fira hennes killes son som fyller år idag. Det kommer bli trevligt och jag är säker på att det kommer bli god mat :) Imorgon ska jag och Marcus familj (ja, hela släkten kommer vara där) åka ut till hans mormor och fira han gamelmorfar som fyller år :) Det blir födelsedagar hela helgen :) Och nästa helg också! Jag ska försöka ta lite bilder, kameran ligger just nu på laddning. Funderar på om jag ska lägga mig och läsa en stund kanske? Eller ta fram kläder till kvällen?

Jag ska antagligen plugga en del i helgen också, får inte så mycket gjort på vardagarna som jag önskat, så får ta igen det nu! Har även två viktiga prov nästa vecka.


Älskar låten


Behöver tips från er!

Nu ska jag strax gå och lägga mig. Men först vill jag kolla om det är någon som har tips på något läppsyl eller läppbalsam? Något som verkligen fungerar! :)

Jag ska tatuera mig!

Kolla in denna bloggen ---> kaart.blogg.se

Har tidigare skrivit ett inlägg om detta. Asså så sjukt snyggt! Jag ska tatuera mig! Självklart kommer Kim få göra det på mig :) Hiihi, så fort jag vågar ;)
Länken till inlägget jag tidigare har skrivit.

Just nu


Min nya favorit!

Den här vill jag också beställa! Hmm, ska man eller inte? :) Vad tycker ni?

Spöken finns, eller vad tror du?

God morgon allihopa! :)
Hoppas ni har sovit gott! Min natt var sådär, jag vaknade runt 3-4 tiden. Skickade lite sms till älsklingen sen somnade jag lika snabbt igen. Gick och la mig halv ett, Twilight boken lät mig inte sova! Haha. Imorse när jag vaknade och låg i sängen sattes min dvd på och luckan, eller vad man ska säga, öppnades. Ja, jag tror faktiskt det var ett spöke. För jag tror på spöken. Ett medium, som kan tala med gamla släktingar, vänner etc, skulle vara häftig, men ändå läskigt, att besöka. Vid tre tillfällen hos Marcus har saker flyttat sig eller så har va hört saker. Två tillfällen var när vi låg i sängen då det var en flaska i hans hylla som plötsligt ramlade. En annan gång var det ett luftgevär som ramlade - åt fel håll! Det var egentligen omöjligt att den skulle ramla på det hållet. Men spöket gjorde så :) Den tredje gången skulle Marcus gå ut från sitt rum och hämta vatten och när han kom ut i vardagsrummet lät det som en glassak gick sönder. Men inget gick sönder.

Det är ganska läskigt. Vem vet, det kanske finns en förklaring till allting, men jag väljer att tro att det var ett spöke, eller kanske två? ;)

Vad tror du?
Kommentera.

Judys Domstol på riktigt eller på låtsas?

Hejsan alla läsare!
Hur mår ni? Själv känner jag mig lite halv kraslig... När jag vaknade imorse (10 i åtta, går till skolan 10 över åtta) hade jag ont i halsen och svårt för att svälja. Nu är det bättre, men jag nyser och är förkyld. Inte kul. Just nu dricker jag te och kollar på Judys domstol! Hahaha, mamma brukar alltid sitta och kolla på det så nu gör jag det också! ;p

Är det någon som vet om det är riktiga "fall" eller om allting är på låtsas?

Nu vill jag beställa igen...

Klänningarna kommer från Stylebystars.com Visst är dom snygga! :D Båda kostar 499kr. Jag är allt sugen på att beställa!



Säg hej då till Edie Britt i Desperate Housewives!

Jag älskar Desperate Housewives och nyss skickade min syster en länk till mig. Gissa vad det stod!


Nicollette Sheridan hoppar av Desperate Housewives

ånej! Kommer det kännas likadant att titta på det nu? När Edie "Bitchen" Britt inte ska vara med längre. Tråkigt tråkigt :(
Min favorit är fortfarande Eva Longoria men blir jävligt ledsen för att inte Edie ska medverka i serien längre...

Desperate Housewives -skaparen Marc Cherry har avslöjat att Nicollette Sheridans rollfigur kommer att gå över en moralisk gräns som "ger ödesdigra konsekvenser för henne och som leder till en chockerande avslutning på Edies tid på Wisteria Lane". Detta kommer att ske i innevarande säsong, som är den femte.

 

En annan nyhet gällande Desperate Housewives är att det ryktas om en het kyss mellan motspelerskorna Teri Hatcher och Eva Longoria-Parker som spelar Susan Mayer respektive Gabrielle Solis. Hånglandet ska enligt AceShowbiz.com

ske i ett avsnitt längre fram i säsongen.

I Sverige är det säsongsstart för Desperate Housewives tisdagen den 3 mars klockan 21.00 i Kanal 5 . Även här i Sverige är serien inne på sin femte säsong.

 




Jag visste inte att jag hade en Twilight bok!

Ååå, där ser man. Har läst mina kommentarer nu och upptäckt att "Evighetens kyss" är första boken i Twilight-serien! På svenska heter den "Om jag kunde drömma" och på engelska "Twilight". Haha, vad glad jag blev! Har ju velat läsa de böckerna! Har även fått kommentarer där det står att jag borde läsa dem på engelska - de är tydligen mycket bättre. Så jag kanske kan läsa andra boken på engelska, tredje på svenska och fjärde på, hmm tyska? Haha nejdå, men jag ska läsa ut den här boken först, sen får vi se vilket språk den andra boken blir på ;)

Inte ser detta ut som en Twilightbok? Så det var ju inte konstigt att jag inget visste.


Såhär har jag alltid trott att dom ska se ut! :)

bild från cdon.com

Mjölk = mirakeldryck

Visste du att råvaran mjölk är världens mest näringsrika naturprodukt? För att må riktigt bra behöver kroppen få i sig 22 olika näringsämnen varje dag, och mjölk innehåller 18 av dessa! Alla med en särskild uppgift i kroppen för att vi ska få starka tänder, snygga naglar och hålla oss friska!

Detta finns i mjölk:
Energi
Fett
Protein
Kolhydrater
Vitamin B12, B6
Fosfar
Kalcium
Riboflavin
Jod
Vitamin D
Zink
Vitamin A
Kalium
Niacin
Selen
Magnesium
Tiamin
Folat

De sista fyra, som alltså inte finns i mjölk är (och detta kan du äta för att få i dig de också):

C-vitamin - Apelsin, paprika, jordgubbar.
E-vitamin - Rapsolja, ägg, nötter.
Järn - Lever, kött, bönor.
Koppar - Nötter, skaldjur.

Istället för ett glas mjölk:
Om du vill byta ut ett glas mjölk om dagen, men ändå få i dig tillräckligt mycket kalcium, kan du välja något av detta:
11 ägg
0,5 kg broccoli
175 g spenat
0,75 kg skalade apelsiner
3,75 liter apelsinjuice



FÖLJ MIN BLOGG VIA BLOGLOVIN! :D


Bok - på norska!

Hej!

Nu har jag läst ut boken "Svarta sekunder" av Karin Fossum. Ska snart ha prov i den och nu måste jag analysera den så att jag kan ge ett bra svar på frågorna som kommer komma på provet.

Jag tyckte inte boken var någon måste-läsa-bok. Den var helt okej men otroligt seg i början. På mitten blev den bättre men sen på slutet tyckte jag att den blev tråkig. Synd.

Nu ska jag börja på en ny bok! Den är på norska och skriven av Stephenie Meyer (hon som skrivit Twilight böckerna). Boken heter Evighetens kyss! Hoppas den är bra - den är i alla fall tjock :p

Tisdag

Hallåsan!

Nu sitter jag här och tänker lite. Eller mycket faktiskt! Hade SO lektion sista timmen, och vi pratar som sagt om ekonomi, och det får verkligen igång tankarna i huvudet på mig! Det är det jag vill syssla med, fast inte bara ekonomi, jag har endel andra planer också. ;) Idag måste jag verkligen göra något, tex plugga och städa. Tråkigt, eller hur? Jag ska spela match senare idag och jag hoppas att vi spelar lika bra som vi gjorde i söndags!

Någon som behöver en ny parfym?

Elizabeth Arden 5th Avenue
Parfym EdP 30 ml

109kr på bellme.se

P.S. på torsdag slutar jag 20 över ett typ. Härligt!

Short och linne, eller?

Godmorgon godmorgon.

Idag när jag vaknade ville jag bara ligga kvar i sängen och dra mig. Men skolan väntar... Usch, om man ändå hade lov en vecka till! Idag är det i alla fall en kort dag i skolan och klockan 18.30 ska jag spela match. Längtar till sommaren då man bara kan ta på sig ett par shorts och ett linne. Sen är man klar till skolan.


Kort inlägg

Hejsan allihopa!

Hur har dagen varit?
Skolan gick snabbt och jag har pluggat på matten också, fattar nästan nu ;) Faces ringde precis och sa att min fuktspray har kommit så ska gå ner och hämta den lite senare, tar nog en tur förbi Marcus också! Men jag måste nog gå snart, de har ju inte öppet så länge. Bäst jag sticker nu.

Ciao


Vill ha

Super snygg klänning från Nelly.se
599kr

Video inlägg


Kjaerlighet

Haha, när de börja bråka låter det exakt som när vi är hemma i Norge :)

Fredag den trettonde

Fredag den 13. Otursdag? Än har det inte hänt mig något. Men vi får la se. Jag önska i alla fall min mormor borta i Norge all tur denna dagen eftersom det även är henne födelsedag! Det är jobbigt att inte kunna vara där med henne, det kan jag nästan aldrig. Men jag hoppas att hon får en fin dag och att inget olyckligt händer henne...

Imorgon är det alla hjärtans dag, men jag ska träffa min älskling redan idag :) Vi ska äta taco här hemma hos pappa. Linn och Kim ska också vara här. Det blir säkert trevligt...

Nu ska jag bara ta det lugnt. Vänta på att Marcus ska höra av sig.
Hörs!


Up and away!

Hallåsan!

Nu ska jag snart iväg, eller jag tror det i alla fall. Jag, pappa och Elsa ska hämta Linn i Gnosjö. Sen ska vi kolla på film och bara ta det lugnt :) Bilder kommer!

Vad har ni haft för er idag?


I need food!

Jag behöver mat! Nu! Jag är skit hungrig men orkar inte gå upp från sängen! Är supersugen på chips och massa godsaker - men det får vänta tills kvällen. Jag ska inte träna ikväll, då kommer jag känna mig duktig och inte vilja äta något ikväll. Så nej, det får jag göra i helgen istället. Imorgon kanske.

Åh, nu kom plutten hem :) Ska gå ner, sen äta ;) hahaha

Fotboll och jobb babbel.

Hallåsan!

Vad hittar ni på? Själv kollar jag på fotbollen. Jag undrar hur detta ska gå? Zlatan är ju inte med, men jag hoppas Sverige klarar sig fint ändå. Är inte han typ världens mest betalade fotbollsspelare? Eller en av dem i alla fall. Han är grym. Han har opererat näsan har jag hört också. Ja, har man råd så varför inte ändra något man inte är nöjd med. :) Det är ganska otroligt egentligen, det här med idrottsstjärnor, att de kan få så grymt mycket pengar för att hålla på med sin hobby. När de var små spelade säkert varenda grabb fotboll och alla ville säkert bli proffs. En del blev det och andra hittade något annat de tyckte om - eller kanske inte alls tyckte om? Men så är det klart för artister också, de började sjunga för att de älskar det, helt plötsligt blir de stora stjärnor och får åka på turner och liknande. Men det är la så det ska vara, men ska jobba med något man tycker är kul? Då blir allting mycket lättare, eller? Något man verkligen brinner för. Det spelar ju ingen roll vad det är, bara man tycker det är kul och trivs. Jag fattar inte folk som alltid klagar på sitt jobb, fast visst, det kan ju vara svårt att byta och man kanske inte orkar plugga - och just nu är det ju inte alls lätt när alla blir varslade. Hoppas det ändrar sig snart.

Nu ska jag hålla blicken på fotbollen ett tag. Men vi hörs sen! :)

Följ min blogg på bloglovin/bloggkoll


Otroligt gammal bild på mig, men jag kommer ihåg att jag älskade den ;)


Fotbollsproffset Zlatan. En annan som är duktig på fotboll är min pappa, än idag! Haha, och Marcus, första gången vi spelade lite ramlade jag, det var pinsamt!

Dagen

Jag gick aldrig ut innan. Orkade inte med vädret. Men jag hade fullt upp ändå. Jag passade Elsa och hon va tjurig men det blev bättre sen :) Nu har pappa kommit hem och jag ska snart ta något att äta. Imorgon blir det sminkkurs klockan halv elva och det ska bli superkul! :) Jag och Mikkan ska mötas vid kyrkan och sen ska vi gå bort till Faces tillsammans. Imorgon är det redan torsdag - Hallå? Vart har mitt lov tagit vägen? Imorgon ska jag också ha filmkväll med syrran som kommer hem från sin bostad i Växjö! Wild Child och en norsk film blir det. Någon som har sett Wild Child? I så fall, var den bra? :) Jag kanske kommer träna imorgon också med damlaget. Deras träningar är mycket tuffare och roligare så jag gör det gärna! Imorgon kommer även Emma (Johannas syster) hem från Göteborg. Fullt hus här hemma imorgon, haha. Men det är ju trevligt.


Take a walk in the snow

Hejsan allihopa!

Nu ska jag gå ut och gå i "det fina vädret". Sen kommer jag berätta lite om min dag. Och jag har hittat en massa snygga kläder, väskor och skor! Bilder kommer. Synd att jag inte har mitt fotoprogram på denna datan, annars hade jag kunnat göra ett collage. Men men.

Vi hörs sen! :)

Min bikini

Jag har fått fråga om vad bikinin jag ska få kostar. Jag kommer faktiskt inte ihåg priset men det ligger på 600-700kr. Vet inte om den säljs på Victorias Secret längre. Men den anonyma som nu frågade kan ju alltid gå in där och leta :)


??

Har en obehaglig känsla i magen. Usch, kan den inte bara försvinna. Mår inte alls bra. Det kom helt utan förvarning. Vafan? Vad är detta föra något? Bäst jag kanske vilar en stund. Se om det går över.

Jag fick mina örhängen idag. I like them.

Dagens Outfit


Tshirt Monki
Jeans BikBok


:)

Mysig morgon

God morgon allihopa!

Sovit gott? Det har jag. Och på morgonen kom Elsa in till mig :) Mysigt. Hon kan snart gå :) Men hon vågar inte riktigt släppa. Idag ska jag upp till mamma en runda, försöka fixa ny design. Göra om headern. Hmm.. sen vet jag inte mer :P Vad ska ni göra idag? Nu har jag precis ätit frukost och ska strax gå in i duschen. Vi hörs om ett tag :)

 

Jag ska...

på en smink kurs!

På onsdag klockan 11 ska Mikkan och jag till Faces. Där hålls nämligen en smink kurs! Det ska bli superspännande och jag hoppas de kommer med bra tips och liknande. Antagligen kommer de visa olika sminkningar på oss också eftersom man inte ska komma med något smink på sig. Kul va? Jag ska självklart ta med mig kameran och försöka ta så många bilder som möjligt och lägga upp dem i bloggen sedan :)


Läckert

farfar ska åka till...

Hej bloggen!

Det blev inte så mycket fotande hos farfar så kommer inte lägga upp några bilder tyvärr. Men jag kan säga att han blev väldigt glad för sin present - han och farmor ska åka till Båstad på Tennisveckan efter som han älskar tennis! De ska vara där från torsdag till söndag. Han kommer älska det! :)


bild hittade jag här

Dags att fira

Hejsan allihopa!

Nu ska vi strax åka ner till farmor och farfar. Det blir lite kort kan jag lova :) Dags att fira! Vi hörs när jag kommer hem igen. Ha det bäst allihopa!

Klicka
Följ min blogg

Jag har träffat en kändis...

Jag och storasyster på STCC :)


TADAA! Här står jag med självaste Tony Rickardsson. Allting tack vare Kim :)
Det var ett tag sen. Hmm, förra sommaren eller förrförra?
Jag var i vilket fall som helst superglad! :)

Måndag, igen.

Godmorgon medmänniskor!

Hur ser eran dag ut?

Själv ska jag packa till pappa, städa och fira min farfar som fyller 70år idag! Stort grattis till honom! Man kan inte tro att han är 70 inte. Han är så pigg och vill alltid hålla på med något byggarbete. Smörgåstårta antar jag att det blir när vi kommer ner. Inte min favorit direkt, men men. Nu ska jag i alla falll få lite saker gjorda. När jag ska ner till pappa sen var min bror så snäll. Jag fick låna hans bärbara. Jag tänkte att jag alltid kan fråga men vat bombsäker på att jag skulle få ett nej. Men då sa Nicke, aa det kan du la. Jag blev helt chockad. Det var mycket snällt av honom :) Nu väntar jag ett telefonsamtal från pappa också. Ett viktigt!

Hoppas det ligger något i postlådan till mig idag...

Vacker snöbild

Vilket fint väder det var idag när jag rullade upp rullgardinen. Blev bländad av all snö, men det var superfint. Idag får jag nog ta fram vinterskorna. Inte kan man gå i djup snö med vanliga joggingskor inte!

Jag öppnade fönstret från mitt rum och tog bilden därifrån. Stora snöflingor kom från himlen. Är inte snön allra bäst när den är såhär? Klarblå himmel, solen skiner, det snöar försiktigt och tunna moln. Nu kan snön få vara här ett tag :)


Idag blev det svarta jeans från Only (de var mina favorit jeans fram tills igår när jag köpte mina nya älsklingar :) och en tshirt från Cubus. Måste passa på att använda den när det ändå är snö. Fast okej. Det kanske inte har med saken att göra eftersom det står "Ring my bell, I belive in Santa!" Men ändå, snö hör ju till julen, och tomten också!

Handkräm

Godmorgon alla läsare!

Nu har jag ätit, duschat och sminkat mig och jag kan meddela att mascaran vad braa! Självklart inte som i reklamen - de är de aldrig - men den var bra! Testa!

Idag ska jag packa en väska till pappa eftersom jag ska bo där i en vecka nu. Linn kommer hem på torsdag och då ska vi ha filmkväll. Vi ska kolla på Wild Child och en norsk film som hon fick i julklapp :) Idag ska det även städas och förhoppningsvis ska jag träffa min älskling också! Känna som det va år och dar sen sist, fast det var i onsdags. Men en hel helg utan honom känns väldigt tom. Men nu har jag ju lov i en hel vecka så då kan jag träffa honom hur mycket som helst! Förutom när jag ska jobba, om jag ens ska jobba. Snart är det alla hjärtans dag också :) Jag längtar. Marcus present ligger redo. Han kommer bli glad.

Nehe, nu ska jag packa och städa lite.
Vi hörs snart igen!

Och förresten. Ska tipsa om en jättebra handkräm. När jag och mamma var på Åhlens igår så sa hon i kassan att de hade ett specialpris på en handkräm just nu. Hon sa att hon använde den hela tiden och att den absorberar jättesnabbt. Mamma köpte den, 49kr tror jag den kostade, och jag tänkte "Nu lurar hon säkert oss". Men neeeej, den va skitbra! Jag använder den hela tiden nu! Och det stämmer att den absorberar snabbt. Har man sprikor i händerna funkar den jättebra till det också.

Lumene 24h Deep Hydration Hand Cream

Älskar mina nya jeans!

Min dag har varit hur bra som helst! :) Jag och mamma åkte till a6 runt halv tio. Jag köpte allt som jag skulle! :) Mascara, skor och alla hjärtansdag present till Marcus.Köpte även 1års present till lillayster och skitsnygga jeans till mig själv - det behövde jag! Och just det, rosa ankelsockar! Ursöta!

Den här mascaran blev det! Hoppas den är bra!


I provrummet

Klart de fick följa med hem :)

Skorna! Bilden gör de inte rättvisa! De är mycket snyggare på :)


Mascaran köpte jag på Åhlens för 109kr. Passa på, de har special pris där nu!
Jeansen kommer från BikBok. De hade fått in ett nytt märke. 699kr och passar Perfekt. Inte ofta jag hittar jeans som passar så bra!
Skorna kommer från SCORETT och kostar 550kr. Stör mig på bilden för jag inte tycker att de var speciellt snygga där, men i verkligheten är det supersnygga!

Kollade efter blusar,bikini och koftor. Hittade varken blusar eller bikinis. Men en kofta hittade jag. Superfin, men kunde inte bestämma mig för vilken färg jag ville ha. När jag gjort det så kanske jag köper den.

Godmorgon lördag!

God morgon allihopa!

Nu har jag vaknat, ska snart äta frukost och sen åker mamma och jag till a6 :) Jag ska köpa mascara, skor, och någonting till Marcus på alla hjärtans dag. Hoppas jag hittar något passande. Det kommer säkert bli lite mer shopping men de tre sakerna måste jag i alla fall köpa. Vad ska du göra idag?

Ha det superbra så hörs vi när jag kommer hem :)


Jag älskar mjölk <333

M som i mascara

Här är några av de mascara tipsen jag fick från er! Tack så mycket allihopa!


Mysfredag

Hej gott folk!

Inga örhängen i posten när jag kom hem idag :( Synd... Helgen blir otroligt lugn för mig. Ska försöka få så mycket som möjligt gjort och umgås med min älskling. På söndag ska jag spela match och gratta farfar som blir 70år! Sen åker jag också ner till pappa på söndagskvällen för att bo där i en vecka. Min lillasyster, som blir ett år i mars, kommer jag såklart gosa med hur mycket som helst. Tänk vad coolt det hade varit om hon började gå den veckan jag var där? Hade varit kul att vara med när hon tar sitt första steg! Lilla Elsa.

Nu ska jag och mamma snart äta. Ikväll blir det att bänka sig framför tvn med en påse chips och bara mysa typ ;)

Vill lägga in ett videoinlägg idag. Men vet inte hur man laddar upp videon på youtube. Är medlem och så, men fattar ingenting... Någon som vet får gärna skriva till mig :)

Skönhetsoperationer

Nu har jag SO-datasal. Jag ska skriva en uppsats om skönhetsoperationer. Ett intressant ämne tycker jag. Det är många som har olika åsikter om skönhetsoperationer.

Vad har du för åsikt? Är du för eller emot, eller kanske neutral?



I skolan

Hejsan allihopa!

Just nu sitter jag i skolan, väntar på att nästa lektion ska börja och sedan sluta så att jag kan gå hem och ha lov i en hel vecka! :) Vad gör du?

Vi hörs när jag kommer hem sen :)
Hoppas mina örhängen kommer idag också :)

Fredag morgon

God morgon!

Sista dagen i skolan innan lovet idag! :) Skönt, va? Vet inte om alla har lov samtidigt men här, där jag bor, har vi lov vecka sju! Härligt. Jag hoppas jag kan jobba någon dag hos pappa, annars blir det rätt lugnt. :) Vad ska ni göra på erat lov?
Ha en bra dag så hörs vi när jag kommer hem! :)


Barbie 50år

Tack alla ni som tipsat om mascaror, nu jag ju ingen susning om vilken jag ska köpa eftersom många kom med olika tips - alla verkade ju superbra! Vi får se va det blir, men ni kan tipsa ända tills lördag, det är då jag antagligen kommer att åka. Nu ska jag strax lägga mig, ska fixa mer med bloggen imorgon men kommentarer etc.

Jag är säkert den sista som säger det men IDAG ÄR BARBIE 50ÅR! GRATTIS TILL DET! De dockorna har nog gjort varende flicka lycklig. Har en hela samling upp på vinden med hus och massa djur, zoo och bondgård. Jag var Barbietokig när jag var lite - men vem var inte det egentligen? - jag köpte allt inom barbie, till och med serie tidningarna! Hade dem alltid på nattduksbordet när jag sov. En gång hade jag ett glas vatten på bordet också. När jag vaknade nästa morgon märkte jag att jag råkat hälla ut vattnet så hela tidningen var blöt. Jag blev jätteledsen. Torkade den med hårfön. Det var nummer 2. Hhaha, kommer ihåg det så väl. Har även alla tidningar på vinden. Nog pratat om Barbie, nu säger jag godnatt!

Mascara - hjälp!

Jag hoppas att det blir lite shopping till helgen. Kanske åker upp till a6 med pappa eller Marcus. Eller båda två? Jag behöver verkligen en ny mascara. Någon som har ett tips på en bra mascara? Den ska inte klumpa eller klibba. Usch för dåliga mascaror!


arg...

Fan vad arg jag blir, fattar inte hur man lägger upp videos på youtube så att jag sedan kan lägga in det här i min blogg! Någon som vet och kan hjälpa mig! Skriv gärna i så fall! En tråkig bloggdag för mig idag. Lovar att det ska bli bättre imorgon!

Godnatt alla

Jag säger bara

usch och fy för vintern... Nu vill jag gärna att våren ska komma! Strålande sol, träd och blommor som börjar blomstra! Slänge den tunga klumpiga vinterjackan och ta på sig en tunnar jacka som är mer bekväm att bära! Byta skor och kasta iväg vantar, mössor och halsdukar! Ja, det vill jag! Men vi får la ta vara på vintern så länge den finns kvar? Den kanske inte kommer alls nästa år?

Nu har jag vaknat! :)

God morgon solstrålar!

Hoppas ni allihopa får en bra dag! Nu ska jag fixa mig till skolan :) Efter skolan ska jag träffa Marcus en stund :) Sen ska jan gå på gitarrkursen :D Kul va?! :D
See you when I see you! ;)
 

Ett tråkigt inlägg

Jag har prov i kemi imorgon. Vi pratar on atomer och joner och hur elektronerna cirklar runt atomkärnan och mycket mer. Jag kan inte förstår allt det här med atomer, protoner, elektroner och allt vad det är! Hur vet man tillexempel vad Jorden består av? Är det någon som har testat det eller? I min kemibok står det att Jorden består av 48,9% syre, järn, kisel, magnesium, nickel etc. Hur fan vet man det? Jag har lite svårt för att tro på allt som står i kemiboken. Visst, det är vetenskap! Forskare har bevis! Men? Man kan till och med dela på luft! Det låter inte vettigt. Samma sak är det med fysik, det är inte heller vettigt!

Människokroppen består av massa väte, syre, kväve och kol. Är det inte lättare att säga att vi består av kött och blod! För det är ju det vi ser. Vi kan inte se de där små partiklarna som yrar omkring överallt. Men det kan vara ganska så intressant ibland. Men hur mycket jag än vill, så kommer jag nog aldrig förstå. Det är bara att plugga in, och förhoppningsvis sitter det kvar i huvudet imorgon.


Bamboo örhängen



Nu har jag beställt Bamboo örhängen från Betties Galleria! :)
Hoppas de kommer denna veckan :)
Det är superhett med Bamboo örhängen! Kollade på Pussy Catdolls preview girlylicious för någon dag sedan, då hade tre eller fyra tjejer dessa snygga örhängen! De kostar endast 99kr på Betties Galleria! Jag har beställt de runda, tycker de är absolut snyggast! Men skulle inte vara fel att ha de hjärtformade och/eller de stjärnformade också!

Chuck!

Chuck är bäst!
"Och du är inte mycket till legend"

hahahhahaaha!

Någon mer än jag som kollar på det just nu? :)

Man kan bli kär vid första ögonkastet!


Här är mina och Marcus favorit hundar.

Så underbart söta hundar är. Jag och Marcus såg en söt liten valp utanför Ica idag.
Man blir kär vid första ögonkastet!


följ bloggen

dusch&promenad

Nu ska jag ta en dusch och sedan vandra ner till Ica, går nog förbi älsklingen och säger hej också. När jag kommer hem därifrån ska jag fixa systerns header och sen städa och plugga lite. Imorgon är det måndag och en ny vecka börjar, igen. Ska försöka göra så mycket som möjligt den veckan, allt skujts alltid upp.

Jag skriver sen igen! Ska försöka skriva lite roligare inlägg då. De senaste har varit lite tråkiga! Ha det bra sålänge! :)


En lugn söndag

God morgon allihopa!

Nu har jag vaknat och ska strax göra lite frukost. Konstigt att jag vaknar så tidigt eftersom jag inte gick och la mig förens halv sex typ?! Jag var inte alls trött igår natt så jag satt vid datorn och pillade lite, bland annat med headern. Sen kollade jag på tv tills jag somnade, och det blev någon gång runt halv sex. Aja, eftersom jag inte sovit speciellt länge idag gör jag nog det ikväll :) Idag blir det en lugn dag. Ska inte göra något speciellt alls. Städa lite och plugga lite. Hoppas ni alla får en jättebra dag!

Ha det bra!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus