Hej!

ikväll ska jag vara med Marcus. Sover även där, så vi hörs när jag kommer hem igen ;)
Nu ska jag snart åka.

Ha det bra!

inläggen är inte som de ska

har märkt att det hänt något konatigt med alla inlägg..
hoppas det har ändrat sig igen när jag kommer hem.


skönhetsoperationer blir nästa uppsats!

Idag har jag varit på världens bästa humör! Helt otroligt, det är torsdag? Torsdagarna brukar vara de allra jobbigaste dagarna i skolan men denna dagen har varit hur kul som helst och det har varit bra efter skolan också. Engelska provet gick bra. Jag tror att jag får säkert VG :) Imorgon ska jag börja skriva om skönhetsoperationer i skolan. Ska bli mycket intressant och jag hoppas det blir mvg till mig när uppsatsen är klar ;)

Konstigt

ska man göra något riktigt får man göra det själv.


Min söta Elsa

Nu ska jag göra en kopp te och sedan lägga mig i sängen och läsa lite. Ska även gå igenom engelskan så den verkligen sitter. Kan inte säga att jag pluggat speciellt mycket idag.

Imorgon ska jag till pappaoch världens goaste Elsa! :) Hon är så förbannat söt!
Synd att jag inte kan lägga upp fler bilder på henne än vad jag gör. Men både pappa och Elsas mamma, Johanna, vill att det ska vara lite privat. Och visst, det håller jag med om. Men det är lite synd också. Hon har typ världens charmigaste leende ;)

Dags för...

matteläxa och engelskaplugg. ska bli skönt när det är avklarat!
Men innan det så kan jag tipsa er alla om att surfa in på nellys hemsida!
Fick nämligen ett nyhetsbrev från dem tidigare idag, nyinkommet på deras sida är bl.a partyskor & söta trosor! :)

Chokladbollar

Jag har bakat chokladbollar idag! Vad har du gjort?


Receptet jag följde:


Tillagningstid: 20-40 min
Svårhetsgrad: Lätt
ca 20 st

Ingredienser
3  msk  kokosflingor eller pärlsocker
100  g  Milda margarin i folie
1  msk  kakao
½  tsk  vaniljsocker
4  msk  strösocker
3  dl  havregryn
1  msk  vatten

Dock fick jag bara elva stycken chokladbollar. Fast det kan ju bero på att jag gjorde de lite större.
Det känns faktiskt bättre att ta en stor än fyra små :) Känner mig dock lite dum? Igår skrev jag att jag hade kommit in i en tränings period då jag vill träna mycket och äta nyttigt. Men chokladbollar är la inte speciellt nyttiga, det har jag i alla fall aldrig hört! Men whatever? Man måste ju unna sig lite! ;)

Dagen har gått fort och det har inte varit så jobbigt i skolan. Mobilen började cp under tyska lektionen och jag var skitarg. Sen fifflade Koffe lite med den och efter ett tag funkade den! :) Taaaaaaack!  Dagen blev ändå inte som jag tänkt mig men helt ok ändå. Skulle ju gått till Marcus efter skolan men han skulle inte vara hemma så det gick inte. Idag ska jag i alla fall tillbringa mest tid till engelskan, stort, STORT verbprov imorgon. Där vill man gärna få bra poäng!

Skriver sen igen :)
Nu ska jag äta chokladbollar :) Eller, en! Eller, aa vi får se ;)

Ut ut ut!

Nu har jag tränat och duschat, känner mig duktig. Gjorde till och med armhävningar, sit ups och lite styrketräning när jag kom hem. Gud vad jag mår bra nu! Jag längtar till vecka åtta då vi börjar träna tre gånger i veckan med fotbollen! Ska bli så kul! Tänk sen till sommaren! När vi får spela på gräs och börja tackla! Jag älskar att bli tacklad och tackla andra! När man blir tacklad blir man irriterad och arg och då får man en skön känsla i kroppen! Då blir man ännu mer sugen på att ge allt! Jag som är så liten kan bara flyga iväg ibland, haha. Men vem bryr sig? Det är ju bara att ställa sig upp och spela igen :) Adrenalinet i kroppen pumpar bara fortare och fortare!

Åååå! Vill ha sommar och sol och matcher!



bilden är tagen på Gothia Cup. Vi fick ha fula blåa västar ;P

Magisk mugg!

Det är väldigt lätt att slita sig ifrån pluggandet... Har beställt en ny mugg till Marcus nu :) Eftersom jag gjorde sönder den ena som han fick i julklapp. Och visst måste man minst ha två av sånt? 


bild från extrafilm.se

Jag tycker dessa muggar är så himla söta! Först är de helt svarta, men när man sedan häller något varmt i dem tonar det upp och bilden som man har satt in syns! Tuffaste muggarna, helt klart!

  • Kostar: 159kr
  • Material: Porslin
  • Handdisk rekommenderas, går att köra i mikrovågsugn. Höjd 9,5 cm
Magisk mugg:
Muggen är svart från början och bilden framträder långsamt när du häller något varmt i muggen.

Man kan även välja något som heter "Artistic", det är olika mönster man kan ha på muggen också.
Bilder bestämmer man själv.

Finns att beställa på: extrafilm.se
Finns massa annat kul på deras sida! Man kan göra personliga (med bilder) handdukar, sparbössor, underlägg, tröjor, pussel och självklart kan man beställa hem helt vanliga bilder. Även bilder på Canvas - älskar sånna bilder!

plugga = tråkigt

Hejsan allihopa!

Hade tyskaprov idag och det gick dåligt. Får plugga ännu mer nästa gång. Hoppas det blir VG i alla fall. Nu ska jag plugga till engelskaprovet som jag har på torsdag. Blir plugg hela dagen imorgon också. Tråkigt. Ikväll ska jag träna, yes!

Vi hörs efter mitt pluggande! :)

ny design på bloggen snart - förhoppningsvis

Känner ett ganska stort behov av att göra om min design på bloggen. Synd att jag är så dålig på det bara. För er som har följt min blogg under en lite längre tid vet att jag vann tävligen på Mackanochjag bloggen. Hon som skriver den bloggen skulle göra min header. Men har hon gjort det? Nej. Jag har ändå skrivit till henne och frågat när hon kan göra den, men hon svarar inte. Väldigt dålig stil! Så nu skiter jag i henne! Ska försöka göra min egen design. Vill bara skaffa photoshop först. Marcus ska lägga över det på min dator nästa gång han är hos mig. Då ska jag försöka göra lite finare inlägg också med ihopklippta bilder i inläggen eller så, som små collage :) Intresserad av resultatet? Haha, det är jag! :)

Nu är klockan snart nio - pappa ska ringa min när som helst.

Idag har jag haft över 300 unika besökar. Superkul! :) Hoppas det fortsätter så!
bloglovin? yeaah!

"I taket lyser stjärnorna"

Ett måste för mig, (och säkert många fler) är att gå på "I taket lyser stjärnorna". Jag har läst boken och även sett en teater om den med skolan för längsen. Nu är kommer den på bio. Tror den stora galapremiären är idag faktiskt. Den har i alla fall premiär den 30/1-09 :) På fredag alltså! Biljetterna kostar ca 95kr. Ska försöka tvinga med mig Marcus på den även om det inte är hans typ av film. Annars får jag gå med någon kompis, för jag måste se den på bio!

Jenna är fjorton år och borde bara behöva oroa sig för brösten som aldrig växer, varför hon inte är lika populär som Ullis-Knullis och hur hon ska få Sakke snygg snygg snygg att bli kär i henne, eller åtminstone upptäcka att hon finns. Men hemma hos Jenna finns en jobbig mormor och en älskad cancersjuk mamma. Och i Jennas ficka ligger en bortglömd dikt: Om du dör mamma, då tar jag livet av mig.

I taket lyser stjärnorna är baserad på Johanna Thydells bok som 2003 belönades med Augustpriset och som sålts i över 100 000 exemplar i Sverige.



bild från: google.se

Lindt Excellence <3

Hejsan allihopa!

Nu sitter jag här framför datorn och äter mörk choklad! Ska strax plugga. När jag var i skolan skickade jag iväg ett sms till mamma och bad henne köpa en chokladkaka till mig :) Men iställer köpte hon två! Mums! Ska försöka att inte äta upp alltihop!

Jag älskar Lindt Excellence´s mörka choklad. 70% cacoa ska det va! Just nu skulle jag hellre vilja ha en spännande bok än massa läxböcker.




bloglovin.com


lång väntan

Ååå, längtar till sommaren. Och tills min bikini kommer!



De har de snyggast bikinisarna på Victorias Secret. Gå in där du med och kolla! :)
En sådan här väska hade inte varit helt fel på stranden.



Den är också från Victorias Secret! Söt va? :)

Slarviga jag

Jag har sökt och sökt. Hela rummet, badrummet, hallen - jackor, väskor och lådor. Jag hittar det inte någonstans. Mina älsklings smycken. Jag ska leta igenom hela Marcus rum någon dag nu i veckan. Det SKA finnas någonstans. Det kan inte bara gå upp i rök! I skolan är det inte, man lägger ju inte precis ifrån sig sina smycken mitt på en bänk eller i sitt skåp. Efterman har haft idrott sätter man alltid på sig dem så jag har inte tappat bort dem i omklädningsrummen heller. De ska finnas någonstans hos mig eller Marcus. Jag tar alltid av mig de när jag sover. Hmm... Ska leta som en tok nästa gång jag är hos Marcus. Vet inte riktigt när det blir eftersom jag har två prov i veckan och måste plugga. Vecka sex är det två nationella prov i svenska som gäller men de kan man inte plugga på, så skönt!

Nu ska jag i alla fall fortsätta mitt sökande/städande i rummet. Kanske de dyker upp, kanske har de luggit framför ögonen på mig hela tiden?

Blondinbella ute!


bild från tv4.se

I fredags åkte blondinbella ut från Lets Dance. Jag såg inte hela programmet eftersom jag åkte snowboard med min älskling men jag såg utröstningen. Många blev nog glada och många besvikna. Jag bryr mig inte så mycket, jag hejjar fortfarande på Laila Bagge!

Friis & Co



Friis & Co har massa nya väskor! Supersöta allihop!
Gå in på chiques hemsida och beställ!
Denna väskan kostar 1199kr.


stress

God morgon!

Vaknade hakv åtta - ajdå. Kunde inte somna inatt. Värsta natten på länge... Eftersom jag vaknade så sent som jag gjorde kan jag inte sitta här speciellt länge. Ska snart sticka iväg till skolan. Kommer inte komma hem förens lite senare och då ska jag och mamma göra en beställning till H&M :)

Ha en bra dag.

glömsk

Aaaaaaaah!
Jag har engelska glosor imorgon eftersom jag inte hade övat på dem tills idag - helt glömt bort - och nu har jag glömt boken i skolan!
Nice job!

Får plugga på dom i skolan, de är inte så svåra! Och engelska lektion är sist ut!

Sommar skor till mig!

Hejsan allihopa!

Nu har jag hittat ett par perfekta sommar skor till mig på H&M.
Eftersom jag är så kort blir det bra med lite höjd på skorna!
Snygga skor i ljusbeige färg :) Bara 149kr!


I <3 Desperate Housewives!

Alla Desperate Hosuewives älskare!
Snygga tshirt från Great Shirts!
Finns i många olika modeller och i många olika färger.
Här har vi creme och pink.
De kostar $28,99 st :)

bilder fårn hemsidan, du kan klicka på den ovan!

Det finns även muggar, väskor, musmatta och stickers med Desperate Housewives tryck.

Finns även andra coola tshirts på sidan - inte bara Desperate Housewives! :)

natti

Efter en stunds läsning är det dags för mig att sova. Imorgon hoppas jag på en bra dag och ett bra träningspass i fotboll. Och jag hoppas även att min Hoodie och Shorts kommer!?
Denna dagen har varit lugn och skön. Inget stress alls, det kommer la någon annan dag i veckan när det är lite mer att göra. Ska läsa en tyska text innan jag går och lägger mig också kom jag på nu (läxa tills imorgon)
Imorgon blir det även lite plugg... engelska och matte.
Nationella proven börjar v.6 på tisdag. Redan nervös! Har gått bra på "övningarna" i alla fall. Då har vi gjort förra årets eller kanske ett 4 år gammalt prov. Men tänk när man sitter där? Tänk om man får blackout? Usch, vill inte tänka på det.
"Det kommer gå fint!" Det är så man ska tänka, så det tänker jag göra!
Det kommer gå fint!

Hemma

Nu är jag hemma igen. :)
Det var skitjobbigt att vara där. Jättemycket folk och man tappade bort varandra nästan hela tiden. Träffade dock många kända ansikten och det var ju trevligt :) Nu ska jag göra ett glas Oboy och ringa till min pappa.

Imorgon ska jag träna fotboll... Har fortfarande inte hittat mina benskydd - inte för att jag har letat ;P Ska i alla fall bli skönt att röra lite på sig. Tycker det är för lite att träna en gång i veckan bara...


gammal bild från Gothia Cup 08,
och då var jag blond!
Sitter på nedersta raden med vita skor och hål på knäna!
Snyggt! :D

Öppet Hus

Nu ska jag strax åka iväg till Gislaved för att gå på Öppet Hus på gymnasiet! Jag har gjort mitt gymnasieval idag och första val blev: Ekonomi, Entreprenörskap. Valde även andra och tredje val men jag vill egentligen inte gå dem linjerna. Det är bara den första jag vill gå så det kanske var lite onördigt att välja två till? Aja, gjort är gjort. Jag hoppas att jag inte kommer vara i Gislaved alltid.

bara en räkning

Hejsan allihopa!

Hemma från skolan nu så sitter och äter. Det var ingen post till mig idag :( bara en räkning på min mys outfit som inte ens har kommit ännu :O sist jag köpte något från bellme.se så fick jag ett sms på mobilen där det stod att jag kunde hämta min vara på Hemköp. Men ännu har jag inte fått något sms om att jag kan hämta den. Jag har fått många kommentarer där det undras vart den kommer ifrån. Jag har köpt den på bellme.se, ni vet Blondinbellas internetaffär? Men de köpen hon lägger ut där gäller bara i 24 timmar, så den finns inte kvar där. Men den går att köpa på Sexy.se . Där kostar Hoodie och Shorts tillsammans 698kr.

Men det är den kanske värd? :)

trött...

God morgon alla morgonpigga!

Jag har inte sovit alls bra inatt. Vaknat massvis med gånger, men nu är jag ändå uppe och halvt redo för en skoldag. Idag ska jag försöka få saker gjorda. Sånna där småsaker som man alltid skjuter upp. Jag hoppas att jag får min mys outfit idag. Jag fick den aldrig i fredags även om den var beräknad att komma då.


nu börjar jag igen :)

köpa köpa köpa :D

söt blus från H&M 149kr

snygg tshirt från spredshirt.net 179kr




Bikinis

Varmt och skönt.
Det vill jag ha. Men måste vänta ända tills våren/sommaren. Min bikini kommer redan i Mars :) Yey! Fyfan vad jag längtar efter att få den :) Har aldrig sett någon finare :)

Från Victorias Secret


Denna är också snygg !



Jag älskar mörk choklad

Hejsan allihopa!

Nu är jag hemma från Marcus. Vi hade en mysig dag igår :) Vi hyrde film och kolla även på E.T. som gick på tvn :) Nu vet jag när Patrik 1,5 kommer ut på hyrdvd (på Ica i alla fall) 25 feb! Eller va det den 23 feb? Aja, någon gång där i alla fall, då ska jag åka ner och hyr den! :) På ica köpte vi och chips, dipp, dricka och mörk choklad! Jag älskar mörk choklad (70%)

Idag ska jag bara ta det lugnt. Kanske vila upp mig för ännu en skolvecka... usch!

myskväll

Hejsan allihopa!

Hoppas allt är bra med er! Det är det med mig :) Har varit hos både farmor och pappa nu :) Mycket trevligt och som vanligt ville farmor och farfar bjuda på något att äta men för en gångs skull sa jag, nej tack! Mamma skulle ju göra mat när jag kom hem, och nu är jag hemma och har ätit så jag är nöjd och glad. Snart ska jag packa en liten väska som jag ska ha med mig till Marcus. Vi ska nog laga mat eller äta kina mat :) Mysigt :) Och jag har bestämt att vi ska kolla om Patrik 1,5 finns att hyra! Den har jag velat se jättelänge nu :) Skulle vara kul om den hade kommit ut på hyrdvd.

Jag har nästan läst en hel bok idag. Jag vaknade på morgonen och kunde inte somna om. Jag visste att Marcus inte skulle vakna än på länge så jag läste i min Gossip Girl bok. Hade läst några kapitel innan och nu har jag bara några enstaka kvar! Snart kan jag börja på den där skolboken jag måste läsa. Och snart beställer jag nya böcker från bokus.com eller Marcus mamma ;)



Stress!

Nu får jag skynda mig! Ska ner till farmor och hälsa på henne sen en snabbis till pappa också, sen tillbaka till mamma och äta och sen ner till Marcus.
Hurry hurry!

Nagelkul ;)


bild från google.se

Visste du att...

  • Fingernaglar växer dubbelt så fort som tånaglar
  • Mäns naglar växer fortare än kvinnors
  • Naglarna växer snabbare under graviditet
  • Naglarna växer fortast på den hand man använder mest
  • Ju längre finger desto fortare växer naglen
  • Naglarna växer snabbare i varmt klimat
  • Naglarna växer snabbast på sommaren
  • Naglarna växer 20% snabbare när kroppen kämpar mot en influensa
  • Naglarna växer i samma takt som kontinenterna rör sig
  • Efter 20 års ålder växer naglarna saktare med åren
  • Extrema dieter saktar ner tillväxten på naglarna
  • Lillfingret har minst tillväxt och på andra plats kommer tummen
Jag vet inte om något av detta är sant. Men det stod i en broschyr från Faces.
Allt verkar ju inte riktigt stämma, men kul ändå ;)

Sommar längtan

Hittade massa gamla bilder från i somras då lillasyster Elsa döptes och Linn tog studenten :)





Snygg för sin ålder

Snygg för att vara 40år (fyller den 11feb)


Jennifer Aniston är snygg för att snart bli 40år! Hon har varit med i "Vänner", den bästa komedi serien tycker jag! Men hon har också varit med i massa andra filmer som "Mannen i mitt liv", "Drömbilden", "Hon är min", "Bruce - den allsmäktige", "...och så kom Polly" tex.

Bild lektion!

Hejsan.
Sitter och har bild lektion nu. Vi ska göra ett bokomslag :) Min bok ska handla om en ung kvinna som lever ett glamourliv och shoppar hela tiden. Går på fina tillställningar och bara njuter av livet som en framgångsrik kvinna! Jag ska inte skriva boken, men jag ska rita ett omslag till den så just nu sitter jag och letar inspiration. Sista lektion är SO och då ska jag skriva uppsats... har fortfarande inte kommit på något intressant att skriva om... :( Aja, vi hörs ;)


addiction

God morgon allihopa!

Jag har inte sovit bra efter filmen... Drömt om den fast inte riktigt ändå. Jag är helt förvirrad nu... Ryser i hela kroppen. usch.
Idag har jag idrott på morgonen så då slipper jag sminka mig och skit innan jag ska gå! Skönt! När jag kommer hem idag måste jag fixa lite och så har förhoppningsvis min Sexy by Sweden mys outfit kommit :) Då måste jag testa den också! Tror jag ska beställa två väskorn snart, eftersom jag inte ska betala bikinin så har jag ännu mer pengar över, eller aa, 800 iallafall. I så fall blir det de här två väskorna från chique.se.



Blå väska: Shoppingväska 299kr.
Cremefärgad väska: Weekend bag 449kr.

En liten och en stor. De är de två väskorna jag är inne på just nu, och tillsammans kanske de kostar 700 eller något sånt. Så det är ju inte farligt för två Friis & Co väskor :) Den blåa kanske inte passar till så mycket men när den verkligen gör det är den ju assnygg!

Men jag känner ändå att jag ska lägga undan pengar, till sommaren och så. Så att man kan hitta på något roligt. Jag säger ju att jag bara måste åka utomlands. Börjar bli beroende av att handla på nätet...

Men då måste jag ju ha snygga väskor med mig?

Bästa skräckis någonsin!



Herregud! Vilken bra film!
Det är helt klart den bästa skräckisen jag sett! Någonsin!
Den handlar om fem kompisar, två tjejer och tre killar (ett par och ett på G par) som antagligen skulle på en skidsemester, men det blev såklart inte som de tänkt sig. De åker med bilen till ett snötäckt berg, lämnar bilen och vandrar sedan upp för det. Alla fem åker snowboard ner och en av dem (han som inte är tillsammans med någon eller på G med någon) ramlar och hans ben, vad ska man säga, bryts upp. Därför är de tvungna att hitta närmast hus. De kommer till ett övergivet (tror de) hotell. Där fixar de hans sår och limmar ihop det med superlim? Haha. Sen dricker de spriten som är kvarlämnad och går på upptäcktsfärd. De får igång lysen och sånt se de kan se allting. Men okej, det bor alltså en människa där, han är klädd i en svart mask och massa tjocka kläder. Han dödar först den ena tjejen utan att de andra vet om det. Dagen därpå ska Eirik gå tillbaka till bilen. Väl ute i snön hittar han blod spår som leder till tjejen som dog. Och vem står bakom honom, jo "yxmannen". Aja iallafall så dör en kille till efter det osv, och så är det bara tjejen kvar tillslut. Detta va jobbigt! Mitt tips: SE FILMEN! så får ni också se vad som händer! Det finns till och med en tvåa! Så den ska Marcus ladda ner åt mig har jag bestämt :)

(de talar norska, svensk text finns dock)

Jag undrar vad som kommer hända i den andra filmen..? :)

I slutet så spelas en låt som går såhär: All my friends are dead. Det va ganska kul.


Torsdag

Hejsan allihopa!

Nu är jag hemma från skolan. Dagen gick fort även om torsdagar brukar vara de jobbigaste dagarna. Resten av dagen blir ganska lugn, jag ska inte göra något speciellt. Har inga läxor, ingenting :) Jag tänkte åka ner till pappa en stund och hälsa på (om han inte ska träna). Har fortfarande inte snackat med honom idag, han jobbar ju och jag går i skolan. När jag kan prata sitter han oftast i möte och när han ringer mig har jag oftast lektion. Torsdagar är hopplösa! Inga raster alls! På lunchrasten spelade iallafall Gia, Sofie, Frida och jag bordfotboll :) Det va super kul, jag och Gia va i lag men vi förlorade hela tiden! Haha, lika glada för det! Nu ska jag äta för maten i skolan var ingen höjdare!
Ha det bra!
Ses snart ;)

gäsp

Hejsan allihopa!

Då var denna dagen också slut. Dagarna går fort nu tycker jag. Funderar att åka upp till pappa när han slutar jobbet imån, eller be honom hämtas mig hos mamma innan han kommit hem. Det var ett tag sen nu. Så får jag träffa min favorit lillasyster också! Världens goaste unge! Snart blir hon ett år, vad ska man köpa då? Hmm...
Just nu har jag brist på funderingar, min hjärna brukar gå på högvarv men inte nu. Är för trött för att orka bry mig. Vill bara gå och lägga mig så det är precis vad jag kommer göra!

Hörs imån!
Godnatt

I stort behov av

en klippning och ögonbryns noppning! Men när kommer detta bli av då? Det vet jag inte. Just nu känns det som om jag inte bryr mig så mycket. Håret är inte så slitet men det var ett tag sen så borde klippa till topparna lite. Ögonbrynen har jag inte noppat på länge, vill att dom ska växa ut och sedan bli fint formade av någon på Faces eller på ett liknande ställe. Jag vågar knappt röra mina ögonbryn längre, det blir bara fel då! Haha. Och Marcus märker ju ingen skillnad! Det gjorde han iallafall inte när jag hade lösögonfransar på mig! Egentligen blir det ju knappt någon skillnad om man bara klipper topparna men när man noppar ögonbrynen då tycker jag det blir stor skillnad! Hela ansiktet piggnar till!

Rent och snyggt


Trånat efter så länge nu!

Hejsan allihopa!

Skolan gick fort, efter den väntade Marcus på mig utanför. Vi gick hem till mig och kollade på film, men innan det städade jag. Superfint hos mig nu! I garderoben också! Fick ett mejl av min faster idag, hon skrev att hon hade bokat resa den 13 mars och att hon stannar i en vecka. Då kan jag lika gärna jobba på sportlovet, om jag nu får något jobb. Jag hade även frågat henne om hon kunde köpa en bikini till mig i USA :) så i mitten på Mars har jag den i mina händer! Yey!

Snygg va ?
Jag längtar så tills sommaren kommer och jag får bära denna vackra sak! Tänker inte ha den på badet i skolan, uschnej, den är för fin för det!

love it

Shoppa på nätet, det är smidigt! Risker finns ju såklart - att det inte passar eller inte var som man förväntade sig etc. Men det är kul, och man kan ju alltid skicka tillbaka det! Jag hittar nya saker varje dag! Det tråkiga är ju att man inte har råd med allt! :( Idag har jag varit inne och hittat detta!





Detta kan man hitta på Chique.se där även bilderna kommer ifrån!
De är båda från Friis & Co

Klockan - 899kr
Plånboken - 399kr


en vacker dag

Skiner som en solstråle

Godmorgon allihopa!

Jag skiner som en solstråle just nu! Vill ni veta varför? Jo, jag har vunnit en tävling på
Mackan och jag bloggen!
Fick ett mejl av bloggaren där det stod att jag vunnit! Finns det en bättre start på dagen då man börjar skolan?! Kommer vara glad hela dagen! Det jag vann var en header. Jag är inte så bra på att göra sånna. Ni ser kanske min, bara en bild. Jag vill ha tre! Så Elena, som hon heter, ska hjälpa mig! :) Tror det är första gången jag vinner något någonsinn! Nästan iallafall!
Aja, ville bara säga att jag är superglad! Nu ska jag gå och väcka brossan, för han kommer ju inte upp av sig själv...

Ha en bra dag!

Haha

Sonen frågar sin far:
-Vad är det för skillnad på hypotetiskt och teoretiskt?
-Hm, svarade pappan, gå till mamma och fråga om hon skulle ha sex med brevbäraren för en halv miljon.
Sonen gick och frågade, kom tillbaka och sa att ja, det skulle hon.
-Fråga nu din syster om hon skulle ha sex med sin gamla kemilärare för en miljon.
Det gjorde han och jo, det skulle hon. Men vad hade det här med saken att göra?
-Jo, svarade pappan. Hypotetiskt skulle vi kunna vara miljonärer, men teoretiskt lever vi med två horor.



Helg

Hejsan allihopa!

Idag är det fredag och sista helgen på lovet! Vi börjar skolan igen på måndag... USCH :( Känns så jävla jobbigt, men nu är det ju bara vårterminn kvar innan sommarlovet börjar! :) Idag ska jag vara med Amanda och Mikkan, skoj! :) Vet inte riktigt vad vi ska göra men vi hittar la på något..

Jag blev helt chockad när jag tittade ut genom fönstret imorse, ALL snö va borta? Redan? Jaja, det gör mig egentligen ingenting men jag blev förvånad.

Nu ska jag fixa mig och så, och jag ska även skicka ett SMS till min kusin i Norge :)
Längesen jag snackade med henne... :P

Yey! :D

Min faster kommer hem i Februari!!!! :D

JAG ÄR GLAD!

En lugn dag,

Gud va skönt!
Har legat i sängen i en och en halv timme och bara vilat :) Hur skönt som helst.

Nu ska jag kolla lite på utlandsresor, för jag måste komma iväg till sommaren! Jag måste...

Ha det bra!
ciao

Måndag,

Hejsan allihopa!

Igår åkte mamma och jag med Linn till Växjö. Vi fick se henne lägenhet och den va supergullig! :) Fan vad jag vill flytta hemifrån när jag såg det. Ha något eget. Den dagen kommer för mig också, men inte riktigt ännu. Linn kommer hem igen på onsdag, och på torsdag ska jag fixa hennes naglar :)

Nu mår jag lite bättre, har ingen feber men är fortfarande inte helt frisk heller. Har läst ganska mycket den senaste tiden. Läste ut "Sanningen om diamanter", skriven av Nicole Richie, igår. Den va helt okej, verkligen inte den bästa boken jag läst men ändå helt okej. Nu har jag börjat på en ny bok, Gossip girl - Fiender i vått och torrt.


Nu ska jag la fortsätta städa så jag kan åka ner till pappa sen.
Ikväll ska jag till Marcus och kolla på film eller något :) Just nu spelar han ishockey med sina kompisar på Gläntan.. hahahaa. Han kommer bli sjuk :(

Fan vad fort alla loven går.. Det är bara en vecka kvar sen börjar skolan... Usch. Men då kan man ju glädjas till att det bara är en termin kvar sen är det sommarlov! Då hoppas jag på en utomlandsresa med Marcus :) Och det är ju inte helt omöjligt om man fixar pengar :)

Ha det bra!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus