Morsdag!

Hur har ni firat eran mor idag?

Kan inte säga att jag och mina syskon gjorde något jätte speciellt. Vi köpte en växt/blomma (?) och två stycken lotter. Ingen vinst på någon av dom, väldigt dåligt.. Varför vinner aldrig jag? Eller i detta fallet - mamma! Jag har kanske som max vunnit 100 spänn, men hallå? Vart är miljonen? Sen käkade vi pizza och nu mår jag jätte illa.. Visst, pizza är gott men på senare tid har jag inte gillat det så mycket.. Ingen aning om varför..?


Nu blir det fix!

hej alla!

Nu är jag hemma från skolan. Drog hem lite tidigare eftersom jag måste fixa mig till ikväll och vi åker typ 16.30-17.00 så blir helt stressigt om jag skulle gått hem vid halv fyra. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan fixa lite. Bea kommer om ett tag också :) Är så glad, haha :) Sommaren är verkligen här.

pussssing

Vädret skiftar hela tiden.

hej alla!

Är hemma från skolan nu. Mumsar på god choklad. Ska ta och städa på mitt rum sen också.. Var ett tag sen nu. Senare idag blir det fotbollsträning. Hoppas att det inte regnar för då orkar jag inte ge mig ut på planen och springa. Idag i skolan hände det inte så jätte mycket. Var rätt så skönt, men har inte varit på så bra humör idag men det är av andra orsaker. Nu ska jag sluta äta choklad och istället sätta igång att städa. Ååå, nu skiner solen också. Blir nog en bra träning i alla fall.

Ber om ursäkt för att jag inte lägger upp några roliga bilder.. Men till helgen kan jag lova att det kommer bli många bilder som ni bara inte får missa ;)

Här är en på världens bästa Amanda som jag är väldigt glad för idag. Hon fick nämligen ta bort sin tandställning idag och hennes tänder är super fina.

En otroligt gammal bild. Här gick vi i åttan.



Mammor är gulliga!

hejsan, hur är det med er?

Måste bara berätta att min mamma är för gullig. Haha. Hon har varit och shoppat idag och jag bad henne köpa lite saker till mig, såsom deo och lösnaglar. Sen kommer hon hem med ett sött linne från MQ också. Riktigt snällt av henne. Hon hade också köpt tekoppar som vi kunde dricka ur (det gjorde vi nu ikväll). Känns ju lite dumt ibland när man bara skriker åt sina föräldrar, eller hur? För egentligen är dom ju jätte gulliga.
Innan idag var jag ute och sprang med Caroline. Vi sprang en rätt lång runda på 30 min men det kändes inte allt för jobbigt (som tur väl var). Nästa gång blir det en ännu längre runda. Känns skönt att ha tränat idag i alla fall. Nu ska jag lägga mig i sängen och bara ta det lugnt. Det går säkert något skit program på tvn som jag kommer kolla på.

pusssssing


Nytt hos Nelly!

Lulu Sash Prom Dress SEK 799, Emily & Fin - NELLY.COM
Tycker denna klänningen var riktigt söt.
Kanske lite tråkigt med svart, men rosetten piggar ju upp.
Jag älskar rosetter! 

Min idol

hej alla!

Jag ska strax byta om till träningen. Och efter träningen ska jag möta Amanda på ICA, vi ska köpa något gott att ha till ikväll, för vet ni? (klart ni vet) Det är ju Desperate Housewives ikväll! Det är så himla bra, om det finns någon som läser min blogg, som inte tittar på Desperate Housewives, ja, då vill jag veta: Why?

Visste ni att Eva Longoria, eller Eva Longoria Parker som hon numera heter har varit min idol sen långt tillbaka? Det är fan en dröm för mig att få träffa henne.
Hon är ju så cool. Haha, i alla fall i serien. <3


Skulle gärna beställa dessa

Visst är det lätt hänt att man fastnar framför en klädsida på datorn?

Jag har min skolavslutningsklänning. Men jag har inte någon studentfest klänning. Det vill jag ha. Så jag letade lite på olika sidor. nelly.se är nog den klädsida jag beställer mest ifrån. Det är billigt och det kommer hem snabbt - perfekt liksom? Men stylebystars.com är också en bra sida om man vill beställa snygga klänningar. Nackdelen med den sidan är att det tar olika lång tid till att beställa något. En klänning kan det tillexempel ta 5-10 dagar att få medans man kanske behöver vänta 4 veckor på en annan? Varför undrar jag. De har i alla fall fått in en snygg gul kjol och såklart en massa snygga klänningar. Här är några av mina favoriter.





Sjung sjung sjung!

hej alla!

Idag har vi inte gjort alls mycket i skolan. Vi hade först svenska och då skulle vi öva på någon jävla pjäs. Hallå? Av vilken anledning då? Vi slutar snart! Efter svenska hade jag håltimma så då gick jag hem och åt lite nudlar och sedan gjorde jag lite sit ups och så. sen tänkte jag också lägga mig ute i solen men det har inte varit något direkt solväder idag - tyvärr! Klockan kvart över tolv skulle jag vara i skolan igen, men inte för att vi hade lektion (eller det hade vi ju egentligen) utan för att jag skulle sjunga. Det är massa tjejer som ska sjunga på skolavslutningen och jag är såklart en av dom. Det är ju kul att sjunga!? Vi övade typ i en timme sen stannade jag och några tjejer till kvar i musiksalen för vi skulle öva på vårat solo och så. Hmm, det är riktigt jobbigt. Vet inte om jag vill sjunga solo eller inte. Det hade ju varit skitkul ( OM MAN KAN SJUNGA BRA ), men man blir ju så jävla torr i halsen efter ett par låtar. Hmm, undra om man får ha en vattenflaska jämte sig, det borde man faktiskt få ha. Jag ska i alla fall tänka över saken. I så fall ska jag och en till sjunga Idas sommarvisa och det är bara ett litet stycke var som vi sjunger själva sen sjunger vi resten av låten tillsammans. Efter att vi hade övat klart på det också så gick jag upp till SOn eftersom vi hade lektion.. No use though, vi gjorde ingenting på lektionen..

Hur har eran dag varit? Har det hänt något roligt? :)

Måååndag

hej alla!

Vet att det var ett tag sen men det ska bli ändring på det! Haha, jag vet att jag alltid skriver så men nu får jag allt ta och skärpa mig. Det är ju sommar ute så blir lätt att jag inte orkar blogga. Just nu ligger jag i Amandas säng och vi gör inte speciellt mycket... När vi kom hem från skolan lagad vi pannkakor. De blev faktiskt riktigt bra och gott, och eftersom det blev så många över så ska jag och Amanda äta frukost imorgon innan skolan. Mysigt va? Efter vi hade ätit gick vi i alla fall ut lite med Erica och Jasminka. Trevligt, trevligt. Ja, och nu ligger vi då i hennes säng och bara snackar om vilket underbart sommarlov vi kommer att ha. Eller ja, det får vi ju hoppas på i alla fall.

Här är pannkakorna. Visst blev de bra!


wo oh ooh




En kväll med Jossan och Jasminka

Fredagen
Jag sov hos Amanda igår och vi gick inte upp förens vid fem typ. Vi var vakna och så, men vi låg och kollade på film och satt vid datorn. Så otroligt trötta. Sen gick jag i alla fall hem till mig och duschade och fixade mig. Sen åkte jag till "Rosa kiosken" och mötte Jasminka och Josephine. Vi åt glass och hyrde två stycken filmer. Det började regna lite smått och vi tänkte att det går säkert över när som. Men nej, det blev bara värre. Runt nio (?) bestämde vi oss för att gå hem till Jossa i alla fall. Så där gick vi i regnet och klagade, haha. Men sen började regnet avta och det gick att gå utan paraply. Det var år och dar sedan jag var hos Josephine, det känns så i alla fall. Vi var i alla fall i vardagsrummet och tittade på filmerna vi hyrt. Stephbrothers och He's the girl. Den första filmen var väldigt rolig, men lite jobbig också. Den handlade om två stycken som blev styvbröder - och de var fyrtio år. Ofta liksom. Men i alla fall :) Vi hade trevligt och efter filmerna satt vi och snackade. Vi hade slängt ner lite kuddar på golvet, för det var för många i soffan, och när jag skulle resa mig och byta dvdskiva stannade mitt hjärta. Det låg en svart kudde med typ lite päls på, eller asså det ser ut som päls. Och fyfan vad rädd jag blev. Skrek såklart. Usch. Jasminka och Jossa tyckte det var kul. Haha. Hmm, va det något mer jag skulle skriva? Nej, tror inte det. Är väldigt trött nu, såå... Sov gott alla! Eller godmorgon, kanske.





pusssssssing

Amanda är så söt!

Såhär lät det när jag tog detta kortet på Amanda i morse: ÄR DU HELT SJUK I HUVUDET ELLER? Jag vet inte varför jag tyckte det var så kul . Haha .


Tjejkväll hos Quiding!

Torsdagen då alltså
Det var längesen jag hade så roligt. Mina tjejer är verkligen bäst och det är så jävla skönt att vara med dom. Vi kan prata om allting, precis allting och vi har så otroligt roligt ihop! Här kommer i alla fall massa bilder och jag kommer skriva under en del av dom. Men kommer inte lägga ut alla, för i så fall skulle detta bli det längsta blogginlägget i historien. Vill säga tack till alla som var med. Ni är underbara allihopa. Och tack till Rasmus, för att han lät sin flickvän, Klara (BESÖK!), bjuda hem oss :)

jag och Amanda innan vi skulle dra

allihopa + klaras pojkväns lillasysters katt ! :)





















Klara och Rasmus :)






Nu får det räcka. Orkar inte lägga upp mera :) Jag hade i alla fall skitkul! Tack!

Såhär i efterhand

Onsdagen
I onsdags var jag ute med lite tjejkompisar. Först var det Klara och Paulina. Vi satt på "Rosa" och käkade glass. Sen stack Paulina, men jag och Klara satt kvar och pratade skitlänge. Efter ett tag kom Ida och Bea och gjorde oss sällskap. Vi hade skitkul och pratade om massa olika saker. Jacob kom också efter en stund. Vi var inte ute speciellt länge. Var hemma runt tolvtiden.





Fredag morgon.

hej alla!

Nu känner jag mig ganska dålig; jag har ju inte uppdaterat sen i onsdags, och idag är det fredag. Men lugn bara, det kommer lite senare idag. Just nu sitter jag och Amanda i hennes säng och tittar på tv. Ska snart äta frukost. Igår var vi i Hestra på tjejkväll. Det var toppen och jag behövde det verkligen. Så tack allihopa, det var skitkul! (bilder kommer sen). Vad ska man göra idag då? Det vet jag inte. Men något hittar jag nog allt på. Nu ska vi äta i alla fall.

Hoppas ni har det bra!


inga slitna toppar!

hej alla!

Jag har varit i Jönköping hela dagen med Caroline. Blivit klippt av henne och gått på stan. Har bara en sak att säga; skoskav! Och en sak till; blev inte så mycket shopping eftersom jag glömde mitt bankkort (med alla min miljoner riksdaler liksom) hemma! Men två par örhängen blev det i alla fall. Fick stiga upp riktigt tidigt, bussen gick typ sju. Både jag och Caroline somnade till påvägen dit. Sen var det då klippdags. Jag var hennes modell eller var man ska säga - vilket jag tyckte var skitbra för mitt hår var så slitet. Men inte längre. Det är inte så stor skillnad på längde eftersom jag vill ha långt hår, men shit vad mycket fräschare det känns! Tack Caroline!

Sen åkte jag i alla fall buss in till stan. Att kortet låg hemma märkte jag inte förens jag hade hittat en eventuell skolavslutningsklänning. Men ikke sa nikke, den klänning blev dte helt enkelt inte. Men jag tror jag har bestämt mig ändå. Aja, i alla fall. Det började regna och åska. Men vid tre tiden blev det bra igen, då kom Caroline också. Så vi gick på stan lite till sen köpte jag med mig en ostfralla, kaffe och en chokladboll till hemvägen. Fast vi stod och kollade på balen lite också. Eller vi stod och kollade på dem som kollade på balen. Haha, vi såg typ ingenting, men Caroline lyckades knäppa lite bilder.
Innan vi skulle hoppa på bussen hem spillde jag kaffe på mina jeans - klantig som jag är. Nu är jag hemma i alla fall, och ska byta jeans, sen ska jag vara med Caroline och några till. Hoppas ni haft en bra onsdag.

Caroline



Lyckades fånga två balpar, hehe.



En mysig resturang jag skulle vilja äta på. (tror jag, haha, ser i alla fall mysig ut)


Jag och Caroline
, haha så snygg man är. Not.








Alexander Rybak - I'm Yours


Jag har inte gjort något idag

hej alla!

Vi gjorde ingenting idag i skolan ... Verkligen ingenting. På första lektionen scannade jag inte tre bilder åt Kristoffer till hans svenska arbete, eftersom jag själv redan är klar med mitt. Sen gick jag och övad lite på kabarén. Därefter åkte jag hem till Marcus en runda.. Och direkt efter det åkte jag till farmor och farfar. Det bjöds på fika och pannkakor :) När jag kom tillbaka till skolan, typ vid fem över tolv, hade vi tyska - och där gjorde vi inte heller någonting. Jag och Kristoffer satt och pratade om att han säger oss när han ska säga hos. Asså typ, "oss mig" = "hos mig". Men ändå låter det bra, i alla fall. Det var kul. Sista timmen var SO och där gjorde vi ingenting!! Det började med att en elev i min klass ville göra ett prov men det fick han inte, för det var för sent eller något. Sen började läraren diskutera med en annan elev. Sen stack han. Ja, det blev ett bråk. Enligt mig, och säkert alla andra i min klass?

När jag kom hem från skolan gick jag till Amanda lite och snackade, sen kom Carro också. Nu är jag hemma och ska snart äta. Sen blir det städning och träning. Vad ska ni hitta på idag?





Just nu

Vattenmelon

Syrran är här

Spexfoto

hej alla!

Idag hade vi spexfoto i skolan - avslutningsfoto alltså. Vårt blev la helt okej. Jag gick i shorts och skjorta men bytte om till vanliga kläder direkt efter foto. Det var kallt! Haha. Känns inte som om jag har gjort något vettigt idag. Det var väldigt lugnt i skolan och vi gjorde typ ingenting, märks att det snart är SOMMAR!

Lite bilder från idag
Vårt tema va olika länder, man skulle "klä ut sig" till det land man kommer ifrån.
I mitt fall Norge, alltså har jag massa norge "symboler" eller aa, vet inte vad jag ska kalla det.

jag i en inte så snygg norge keps. haha det var den enda vi hade.

Kristoffer, Sonny och Ylber

Frida och jag

Andreas

Pernilla och Ebba - cirkustema

Josephine ! Som även fyllde 16 år idag, grattis till henne!

Det vackra brudparet (gayparet) Viktor och Morgan ;)

Tiger, Nalle Puh och Nasse <3

Jag och min bästa vän Amanda :) <3

Tack för att ni finns ! <3

My day

hej alla!

Jag och mamma skulle ju iväg till kiosken och köpa norsk glass, men de hade inte det där så det fick bli svensk glass :/ Sen var jag med Amanda och vi åt donuts och drack smultrondryck :) Lite senare på kvällen blev det film, House of Wax. Haha. Och då drack vi te. Sen skulle Amanda hem och plugga och jag tittade på Gossip Girl. Blir galen i deras kläder. Nu är det Söndagsparty med Filip och Fredrik som är på. Tycker det är rätt bra. Någon som sett det? Nu ska jag i alla fall lägga mig i sängen. Hoppas alla har haft en bra dag. Godnatt, vi hörs imorgon.


By the way, för alla er som har undrat; Ja, jag är halv norsk!

Norges nationaldag & grattis x2

Idag är det knappast en vanlig dag.
För det första så är det Norges nationaldag idag, och det kommer vi fira här hemma i lägenheten. Jag och mamma ska gå ner till en kiosk och se om de har norsk glass, de brukar ha det där ibland.


För det andra så har jag två stycken kompisar som fyller år idag! Grattis till Madysen Rosenberg och My Englund!

Jag kommer skriva mer om allting senare, men nu ska jag och mamma faktiskt gå, och förresten den norska flaggan hänger såklart utanför vår lägenheter :) Så fin <3

Alexander Rybak vann ESC 09!



Åååååå NORGE NORGE NORGE! JAG ÄLSKAR NORGE! :D Är väldigt glad just nu! Jag och mamma har bestämt att vi ska åka till Norge nästa år, det är ett måste! Om jag hade varit i Norge nu hade jag gärna mött Alexander Rybak på flygplatsen klockan elva imorgon, synd för mig att jag inte är det bara. Men alla ni som bor i Norge: PASSA PÅ! :) OCH HÄLSA FRÅN MIG ;) Imorgon (idag, 17maj) är det även Norges nationaldag! Ååååååååå, va allt är bra. Önskar bara att jag var hos släkten och kusinerna nu... MEEEEEEEEN GRATTIS TILL NORGE! :)

Dragster 2000

Nam nam nam naaaaam.
Se här vad jag hittade på en norsk hemsida :)
50 påsar med 50 g i varje för 399 nok,
eller 25 påsar med 130 g i varje för 479 nok.



Always working out, typ.

hej alla!

Jag har legat ute i solen. Tänkte att jag skulle läsa medans jag låg där men så blev det inte. Nu har jag också tränat lite och tagit en snabb dusch. Ska lägga mig i soffan och vila och vänta på att mamma ska komma hem med något gott till mig :) Vad har ni gjort idag?


Yorkie

Godmorgon allihopa!

Sitter och tittar på Yorkshireterrier valpar. De är så otroligt söta. Synd att min bror ät allergisk annars hade jag tvingat mamma att köpa en sån. Haha. Men jag får la göra det när jag flyttar hemifrån istället. Idag ska jag inte göra alls mycket. Kanske springa en runda och ikväll ska jag nog bara ta det lugnt och titta på tv eller vara med någon kompis. Det är fint väder ute så kanske ska gå ut och sätta mig och sola istället för att sitta här inne och bli blekare för varje sekund som går? :)


Bilden kommer härifrån

I skolan !

hej alla!

Jag har håltimma. Jag och Sofie har spelat biljard, tänk att jag vann haha! Det är inte ofta något sådant händer. Just nu sitter vi i datasalen och gör intressetest. Jag gillar tydligen bild och form... Något jag inte visste om, men där ser man ;)
Idag var vi fem stycken tjejer på matten (alla andra orienterade) så vi gjorde det muntliga np. Vår klass orienterade på morgonen. Jag och Frida hittade inte alla kontroller och sprang vilse ett par gånger... Hehe, så kan det gå. När jag kommer hem från skolan ska jag käka och sedan blir det nästan direkt att åka till idrottsparken och sedan åka iväg för att spela match. Hoppas det går lika bra som i onsdags. Nu måste jag gå.

Usch för The Japanese game show!

Eftermiddagen blev inte som jag tänkt mig. Skulle varit med Marcus, men nej. Så blev det inte..
Har kollat på "Japanese game show" och fyfan vilket täntigt program det är. Först blev jag arg på Anna Bok för att hon blev skadad när hon och Dogge sumobrottades - hon skyller allting på Dogge och säger att han gjorde det med flit. Sen måste de ha på sig massa barnsliga dräckter och han som leder tv showen bara skriker hela tiden...! Ååå.. Haha, ska inte klaga mer på det, utan jag ska sluta kolla på det! Låter bättre va?


Modellerna från nelly.com

Baby Rose Dress SEK 499, Meteor Shower - NELLY.COMRose Vest Dress SEK 549, Meteor Shower - NELLY.COM

Först och främst så vill jag säga att klänningarna är jättefina. Men det jag egentligen skulle säga är att jag verkligen gillar den brun/svart håriga modellen. Hon blir alltid bra på bild. I alla fall de bilder som nelly.com har på sin hemsida. Sen såg jag den här modellen (och klänningen) idag på Nyheter. Jag har aldrig sett henne innan men hon var också riktigt fin. Annars tycker jag att nellys modeller är sådär. Men gillar verkligen den brun/svart håriga. Haha, vill nästan köpa allt som hon har på sig. Hon visar upp det bra :) Och det är ju faktiskt det modellerna är till för - få oss att vilja köpa kläderna de har på sig. De lyckas med mig i alla fall.

Den vita klänningen kostar 499kr.
Den rosa klänningen kostar 549kr.

Segern är vår!

hej alla!

Nu har jag ätit kvällsmat. Matchen gick bra. Vi vann med 5-3, härligt som fan! Innan jag cyklade ner till idrottsparken tittade jag runt lite på nätet. Jag har hittat två klänningar som jag kan tänka mig att ha på skolavslutningen. Men vilken ska jag ta? Väldigt svårt... Låter säkert helt ytlig eftersom det finns så mycket större problem i världen än att behöva välja klänning. Men man vill ju vara fin på sin skolavslutning, eller hur? Ni kommer att få se klänningen när jag har bestämt mig. Dags att göra det nu snart, i alla fall innan maj månad är över.


Skönt att inte behöva stressa

hej alla!

Idag hade vi ingen vanlig skoldag. Först skulle vi skriva en uppsats och efter det fick vi arbeta med vår Cabaré eller eget arbete. Jag gjorde både och. Jag ville skriva ut min bok idag men så blev det inte. Istället skrev den ut cirka 10 sidor och sedan upprepade skrivaren att skriva ut bara dom. Blev så jävla arg. Skolan har bytt system på sina datorer i skolan (dumt gjort) och nu går alltid supersegt! Imorgon ska jag i alla fall bli klar, annars vet jag inte vad jag gör. Amanda, Klara, Jasminka, Erica och jag övade på vårt nummer till cabarén. Det kommer bli skitbra. Haha.

Jag och Amanda skyndade oss hem från skolan eftersom jag trodde att jag hade samling klockan kvart över fyra, men det visade sih senare vara kvart över fem. Skitskönt. Nu slipper jag stressa. Ska läsa lite biologi nu tror jag. Ska nämligen göra ett prov imorgon. Hoppas ni har haft en bra dag.


Läcker rygg

hej alla!

Ååå, såg ni Desperate Housewives avsnittet eller? Så jävla spännande. David Dash - go to hell! Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa SOLO och äta äpple. Sounds good, huh? Haha. Imorgon blir det en lång (tråkig) dag. Nejdå. Nu ska jag inte vara negativ. Det kommer säkert bli roligt i skolan och på matchen, och ja .. Allt det där..

Strappy Back Dress SEK 799, Quontum - NELLY.COM
Gillar ryggen. Snyggt.
799kr på Nelly.com.

Bra dag idag :)

Sitter och kollar på Desperate Housewives (reklam nu).
Haha, det är nog den bästa serien som finns.


Jag har haft en väldigt bra dag idag. I skolan jobbade jag med boken om mig själv och jag tror att jag kommer skriva ut den och lämna in den imorgon. Äntligen. När jag var klar med skolan åkte ju jag och mamma till Värnamo och shoppade lite. Vi var inne på Citygross och handlade nyttig mat, eller typ mellanmål. Haha. Sen köpte jag en jacka och en till sak. Letade efter present till Marcus men hittade inget. När jag frågade vad han ville ha sa han: Inget :)  Då ska du jävla få inget! Haha. Nejdå. Jag kommer nog på något.

När jag och mamma kom hem från Värnamo körde jag ett fyspass och sedan var det fotbollsträning. Ett minus på min dag var nog att mitt örhänge inte låg i något omklädningsrum.. Men det kan ligga på kontoret eller vad det var. Imorgon vet jag i alla fall. Åå hoppas.

Nu har Desperate börjat igen. Hörs sen!


Min nya jacka!

hej alla!

Idag var jag och mamma i Värnamo. Jag skulle köpa en jacka och det gjorde jag också.
Visst är den snygg?


Kanske inte världens bästa bild, men whatever ;)

Snart är det träning och när jag kommer hem ska jag se på Desperate Housewives.
Detta avsnittet verkar ju helt galet!

Skola, shopping, träning.

hej alla!

Ska snart dra till skolan. Känns väldigt onödigt eftersom jag bara har två lektioner idag. Först är det svenska till halv tio (då blir jag förhoppningsvis klar med "Boken om mig själv"), och klockan tolv har jag nationellt prov i biologi - resultatet kommer inte ens räknas med i betygen! Så känns väldigt onördigt som sagt. Men jag slutar ju också tidigt. Då ska jag och mamma åka till Värnamo för att gå i lite affärer. Jag letar efter en jacka på H&M och jag hoppas den finns i lager så jag kan ta med mig den hem :) Klockan halv sju har jag träning, vet inte hur länge vi ska träna med det blir la cirka 45 min, eftersom vi har match imorgon.






Bäst att pumpa hjulen

hej alla!

Hemma från skolan och ska snart äta. Idag ska jag inte göra speciellt mycket. Det blir skolarbete och ett träningspass. Idag vaknade jag klockan åtta och kände hur paniken slog mig rätt i magen. Jag hoppade upp från sängen och röt lite åt min mobil eftersom den inte hade gjort sitt morgonjobb - att väcka mig. Eller gjorde den det? Hehe.

Eftersom jag hade idrott första timmen var det bara att ta på sig träningskläder och packa väskan. När jag kommer ner från trappan står Amanda och letar efter sina nycklar. Tillslut blev vi tvugna att åka med eller utan nycklar. Så vi åkte. När vi båda två satt på min cykel,och åkte ner för backarna till skolan, var vi rädd för att hjulen skulle hoppa ut. Ja, så kan det bli när man inte har någon luft i dem. Som tur är har det inte hänt mig ännu, men när jag minst anar det vet jag att jag kommer ligga på marken som en död fisk. Aj. Därför är det nog bäst att jag pumpar mina däck. Mamma, har vi ens en cykelpump?


Lenovo mini pc, yes please.

Röd såklart. Finns även i vit och svart. Men nej. Röd. Kostar cirka 3999kr. Ja tack!




Monsters vs Aliens

hej alla!

Idag har jag inte gjort någonting alls egentligen. Jag gick upp runt elva och sen ringde jag Marcus vid halv ett. Sen gick jag till honom och vi tittade på Monsters vs Aliens, den var faktiskt riktigt bra och rolig. haha. Sen gjorde vi mat och tittade på en film till. Dolittle typ. Sen gjorde vi inte så mycket. Nu är jag hemma och dricker te och kollar på Wipeout. Så jag har alltså haft en väldigt lugn dag.


Ben & Jerry's

hej alla!

Igår var jag bara hemma och tog det lugnt med två kompisar :) Vi åt Ben & Jerry's Strawberry Cheesecake. Det va ganska gott, men jag tror det finns många smaker som är mycket godare. Jag hoppas det i alla fall.



Update

hej alla!

Igår spelade vi match och det gick skit. Vi förlorade med 0-2, tyvärr. När jag kom hem käkade mamma, Nicklas och jag tacos och sedan kollade jag och mamma på Mr and Mrs Smith. Sen kom Marcus också. Han hade spelat poker med några kompisar och för typ första gången var det inte han som vann ;) Synd älskling.

Sen myste i alla fall jag och Marcus och idag sov vi länge... Eller aa, Marcus sov länge. I alla fall längre än mig. Jag vaknade två gånger inatt och båda gångerna var han vaken. Han bad mig hämta två glas vatten till mig båda gågerna också. Kändes som jag gick i sömnen när jag gjorde det ... Idag skulle jag egentligen shoppat men så blev det inte eftersom vi sov för länge .. Imorgon kanske? Eller i veckan.

Nu ska jag i alla fall snart göra iordning mig. Marcus har åkt och fiskat med några kompisar och ikväll ska jag vara med Amanda. Ha det så bra, vi hörs snart igen!

Åå. Vet ni? Jag slarvade bort ett chanel örhänge igår som jag fått av Marcus ... Typiskt mig. Jag kan inte hålla reda på någonting. Och igårkväll råkade jag också hälla ut ett glas cola på hans Iphone och även på min mobil. Suck.




Shrek och Michael Jackson!

hej alla!

Vi hade temadag i skolan igår. Då får man alltså klä ut sig, och den som klär ut sig bäst i varje årskurs vinner ett pris. Den här gången klädde jag dock inte ut mig. Men jag har bilder på de två jag tyckte var bäst!


Johanna som Fiona och Bea som Shrek och en liten åsna också :)


Samson som Michael Jackson :)

Klipp och klistra

hej alla!

Nu har jag tränat och ätit våfflor med mamma (lägg märke till å;et i våfflor) medans hon berättat om hur jag var när jag var liten. Nu ska jag avsluta de återstående kapitlena, och imorgon blir det bara att klippa och klistra. Undra hur länge jag kommer sitta framför datorn ikväll...?

Vad har ni gjort idag?

När man bestämmer sig för något!

hej alla!

Nu ska jag strax sticka till träningen och det blir sådär kul. Vädret är inte speciellt fint idag. När jag kommer hem blir det massa skrivande - idag ska jag fan bli klar!


Underbara Pernilla och jag på Gothia Cup 08 :)
Jasse är ovanför! ;)

Hoppas den passar

godnatt alla!

Nu ska jag strax stänga av datorn och gå och lägga mig i sängen. Är väldigt trött och idag behöver jag verkligen sova.
Har suttit och tittat på en klänning på nätet nu. Ska jag beställa eller inte? Svaret blev ja. Tyvärr finns det inte XS men jag tog S och hoppas att det kommer passa. Annars får jag skicka tillbaka den, och det vore ju synd!


a pice of the dress.

Domarkurs

Domarkursen var seg ... Vi satt där riktigt länge, men det var en bra föreläsare så det underlättade lite. Nu håller jag på att göra olika collage till min bok :) Det är kul! Ska göra varm oboy också :)


jag ger rött kort till alla som inte gillar varm oboy! ;)

What's up with the weather?

Asså... När man vaknar och tittar ut genom fönstret regnar det. När man cyklar till skolan regnar det och blåser. När man går till maten regnar det och blåser. När man cyklar hem har det slutat att regna men det blåser. När man ätit mat lyser solen och nu, fem minuter senare regnar det.... Ååå...


6 maj 2009

hej alla!

Idag är det onsdag och jag ska åka till skolan om typ en halvtimme ... Lång dag idag och sista timmen är det prov, som jag inte har övat så jättemycket på. Men duktig som jag är har hängt med på lektionerna och tur som jag har, har vi en håltimme innan de två sista lektionerna.

Efter skolan idag skulle egentlgen jag och fyra tjejer till öva in ett nummer till Cabarén men eftersom Amanda är sjuk blir det inte så. Och det gör min dag lite mindra stressig. Kanske kan jag träffa Marcus idag, om han inte ska jobba eller fiska. Haha.

Vid sextiden har vi dommarutbildning med laget ... Suck. Varför ska man behöva gå dommarutbildning när man bara tränar fotboll för att man tycker det är kul och man vill träna något? Jag ska inte bli dommare?

Vi hörs senare idag. Ha en bra dag allihopa.



MiniCristin

hej alla!

Nu har jag fixat bilderna på annat sätt. puh. Är verkligen helt slut nu, men jag ska inte sluta ännu. Jag har mycket kvar att skriva... Jag har inte ens öppnat biologiboken idag men det ska jag göra ikväll. Min mobil vill nog jävlas med mig idag... Har inget skydd för batteriet så det hoppar ut lite då och då. Idag har det gjort det varenda gång jag tittar på mobilen. Åå, vilken jobbig dag.
Längtar tills Desperate Housewives börjar, då ska jag gotta mig framför tven med en påse chips. Because I´m worth it!
Marcus är och fiskar äcklig fisk . hahha nej men asså fisken är ju rätt äcklig och slimeig när den är i vattnet, men fisk är ju gott annars och så ... vill ni se en bild på mig när jag var liten? :)
höhö, ni har inget val ;)

arg

Varför ska det vara ett sånt jävla strul med bilder? Först hänger jag med tidigt till pappas jobb för att scanna in dem så att han sedan ska skicka dem till min mejl. Då kan jag självklart inte öppna bilderna eftersom jag saknar ngt PDF program? Sen skickar jag över alla till min brors dator, lägger in dem på ett usb och sätter mig vid min dator igen. In med usb:et i datorn men jag kan fortfarande inte öppna de jävla bilderna! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!

Dagens outfit, fika och plugg


Vi vann

hej alla!

Först och främst ska jag säga att vi vann matchen mot Vaggeryd/Hok. I första halvlek stod det 0-2 men sedan vände vi det till 3-2 :) Det blev väldigt många skador i mitt lag. Finns endel som har knäskador och eftersom vi spelade väldigt hårt var det flera som skadade sig. Jag klarade mig i alla fall, visst, jag ramlade och lite också, men jag får nog inte mer än ett par blåmärken. Och det dör jag inte av ...

Nu har jag ätit och sitter och kollar lite på internet. Klänningar. :) Vad hittar ni på?

kommer bli en jobbig vecka ...

hej alla!

Vad ska ni hitta på idag? Själv ska jag spela match i Vaggeryd, vilket jag inte är så sugen på ... Halv två är det samling på idrottsparken och sen bär det av. Hoppas att det går bra i alla fall. När jag kommer hem därifrån tror jag att jag och några till ska till en kompis och öva in en sak till vår Cabaré. Och när jag sedan kommer hem därifrån ska jag hem och plugga. Har tre prov denna veckan. Musikprov på måndag. Nationella i matte på tisdag och biologiprov på onsdag. Vet inte om det är något i tyska också ... Sen ska jag lämna in svenska arbetet på fredag om jag hunnit klart ... Pretty much to do.


Se så fin!

Nejmen, söte!

30 grader idag

hej alla!

Hur är det med er idag?

Jag har legat i solen ett bra tag idag. När jag gick upp vid elva tiden i morse kollade jag på termometern och den stod på 30 grader. Och ja, då sprang jag ut på balkongen och la mig i en stol och njöt av solen. Brukar man kunna sola såhär tidigt? Så hmm ... jag har alltså inte gjort så mycket idag och jag planerar inte på att göra det heller. Ska jag kanske ner till pappa och träffa min söta lillasyster? Ja, jag kanske åker ner dit. Vi får se.



Humorgalan 2009

Tittade ni också på Humorgalan "för varenda unge!" ikväll? Jag tyckte att de hade roliga klipp och låten med bland annat Hanna Hedlund var väldigt roligt. Och där hånglade även Hanna och Shirley Clamp, vilket var väldigt chockerande, men aa låttexten de hade gjort till musiken var bra ;) Måns Zelmerlöws låt "Hold on" var riktigt fin. Men skulle inte det bli världens längsta låt? Det fick man ju inte reda på, eller? Isåfall missade jag det ... Tycker också att programledarna, Kristin Kaspersen och David Hellenius, gjorde ett mycket bra jobb. Skönt att inte Kristin gick och bytte klänning hela tiden, hon var riktigt fin faktiskt! :)


Jag tycker det är så hemskt när man ser reser från när någon kändis har varit och hälsat på i utsatta länder ... Kommer varenda unge någon gång får det bra? Det blev i alla fall cirka 30 000 nya världsföräldrar och Unicef samlade in massa pengar.

Två saker jag måste (!) berätta.

Efter kalaset åkte jag till Marcus :) Äntligen har han kommit hem från Växjö. Vi gick och la oss rätt så tidigt eftersom han skulle upp och jobba idag. Jag stannade hos honom till tolv typ, sen cyklade jag hem och solade. Nu sitter jag här och ska strax göra iordning mig för vid fem tiden kommer Nicklas, Linn och Kim upp. Ja, då ska vi fira Nicklas igen fast hos mamma ;)

Måste berätta två saker till som hände igår. När vi var i Hestra och väntade på tåget passade vi på att ta ut lite pengar. Och vad ser vi då? Jo, en liten pytteliten, mini chihuahua! Det var såklart en valp, och tänk att de är ännu mindre då än vad de är när de är vuxna. Jag blev helt kär i hunden. Den var så söt. Typ två cm långa ben. Kanske tre. Kvinnan som var ute och gick med hunden var tvungen att ta upp den i handen när de skulle gå ner för två trappsteg. Den fick plats i hennes hand. Haha, jag har inte kunnat sluta tänka på den sen jag såg den, eller okej. Jag tänker inte på den hela tiden precis. Men fan, jag vill ha en sån asså.
Give me a little chihuahua puppy.


Den andra saken
jag ska berätta och som jag blev otroligt glad över är; JAG HITTADE MINA SMYCKEN SOM JAG LETAT SÅ LÄNGE EFTER!  Det var så att jag, Mikaela och Ebba satt i bussen påväg till Södra torget när jag bestämde mig för att lägge ner min mobil i ett av väskans innefack. Och då plötsligt ligger de bara där. Jag blev superglad och nästan skrek av glädje. Jag har nog aldrig blivit så glad när jag hittat något. Ni fattar inte hur dum jag har känt mig som slarvat bort örhängerna och halsbandet som jag fick av Marcus i födelsedagspresent och ringen jag fick i konfirmationspresent av Linn, Nicklas och Elsa. Men nu, äntligen (!), hittade jag dem. Och de låg i en väska som jag sökt igenom fler gånger (kanske missade jag just det fakcet?). Men fan va skönt det känns, att äntligen har hittat dem. Just nu ligger de hos Marcus, glömde de där. Hehe.

De försvann någon gång i januari (skrev ett inlägg om det då). Och jag kan ju säga, saker och ting dyker verkligen upp när man minst anar det.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus