Nu gäller det!

Lite nervös inför ikväll. Speedway final. Lejonen ligger under mot Vargarna med 12 poäng. Men det hoppas jag dom tar igen. Förra hemma-matchen låg dom under med 8 poäng och vann hela matchen med 20 poäng, så det borde ju inte vara något problem. Eller? Lejonen har ju faktiskt varit obesegrade hemma i fyra år. Ingen har vunnit mot dom på hemmaplan... Kommer bli riktigt besviken om dom förlorar. DOM FÅR INTE FÖRLORA!

Nu sticker jag iväg på Speedway.
Hörs sen ♥


Vem hejjar ni på ikväll?

Dagens tävlande i Idol. Vem hejjar ni på? Jag vill att Patrik och Carl ska gå vidare. Tror jag .. Är faktiskt inte riktigt säker på vilka som sjunger bäst och så? Men man får la bestämma sig efter att alla har sjungt. Jag missar tyvärr Idol ikväll men jag ska kolla på det på nätet när jag kommer hem. Eller imorgon. Om jag är för trött. Hehe.


Känns som jag har jobbat på den i evigheter ..

Godmorgon!
Nu kommer det kalla vädret. Dags att ta fram vinterjackan och vinterskorna. Skönt tycker jag. Idag går jag i en stor mysig kofta. Love it! Men har dock bara min skinnjacka .. DET gillar jag inte. Måste leta upp mina vinterjackor när jag kommer hem och se vilka det finns, eller om man kanske ska köpa en ny? Och vilken ska man köpa i så fall. Köpte i alla fall en halsduk igår...
Nu ska jag i alla fall fortsätta jobba med min novellanalys (SÅ DEN BLIR KLAR NÅGONG GÅNG!) "Att döda ett barn".


Onödig skoldag ..

Hej!
Skoldagen började med dubbeltimme i tyska. Vi gjorde läxförhör. Gick inte jättebra ... Sen var i alla fall entrprenörskapslektionen inställd, och det är även matten och historian som vi har sist av allt. Efter lunchen (nu) har vi samhäll. Vikare. Tänk om vi istället hade fått en uppgift i detta ämnet också som vi skulle göra hemma. Då hade jag slutat för dagen vid fem över tio eller något sånt ... DET hade ju varit skönt. Men i alla fall, jag och Gia spenderade håltimman med att gå runt i lite affärer. Tog också en fika på Linnéas.


För övrigt är ju Eva Longoria Parker min idol ;)

En förvirrad Cristin ...

Well ... Vad tyckte ni om Idol? Var det rätt att Jon och Calle skulle gå vidare? Fattar ni hur det nya systemet går till? Jag tyckte i alla fall att det var jätteroligt att Calle var den som fick vara med i Idol och att hans uppträdande var jättebra. Han förtjänade att gå vidare. Men Jon? Hade höga förväntningar på honom, men tyckte inte riktigt att han förtjänade den andra platsen. Eddie var ju hur bra som helst!! Men Jon var duktig, men inte bäst. För övrigt fattar jag inte ett skit av det nya Idol systemet. Vad händer med dom som "åkte ut" nu? Kommer dom tillbaka?

Hur funkar det?


Nu passar jag även på att säga godnatt till er alla. Jag ska sova! Godnatt

TV-kväll!

En härlig TV-måndag väntar! Klockan åtta drar den igång med Idol, och därefter kommer ett avsnittet av Svenska Hollywood-fruar på kanal tre. Efter det börjar Roast på Berns som vad hur kul som helst förra gången. Ska avnjuta denna kväll tillsammans med min bästa vän, Amanda. Hon kommer upp hit lite innan åtta och då ska vi göra iordning digestive med ost och varm oboy! Någon mer som ska se dessa program ikväll?


Plugg fram till klockan åtta ..

Nu är jag hemma och sitter med en skål nudlar framför mig. Hade hoppats på att skolkorten skulle komma idag men det gjorde dom inte. I alla fall inte mina. Brors kom. Undra varför? Men mina borde i alla fall komma i denna vecka tycker jag. Idag blir det i alla fall en massa plugg (som vanligt ...) och ska försöka bli klar med allt som behövs göras till klockan åtta, ja ni vet la vad som händer då ... ?


Ja, här på bordet har jag en massa olika böcker från en massa olika ämnen.
Bland annat tyska, historia, administration, svenska, företagseknomi och matte.
I have a lot to do !

Måste .. ha .. en .. fralla?

Godmorgon!
Sitter i skolan och har företagsekonomi. Drog ut lite på tiden när jag vaknade imorse, så hann inte äta någonting. Nu kurrar min mage hela, hela, tiden verkligen! Skulle kunna äta en hel mataffär känns det som. Hehe. Kanske inte riktigt, men nästan! Det blir i alla fall lite bullar och choklad när jag kommer hem. En fralla ska jag försöka få tag på nu, för jag kan verkligen inte vänta tills vi har lunch ...


"Do you know how bored I was today? I came this close to actually cleaning the house."

Bara för att Eva Longoria, som spelar Gabrielle i Desperate Housewives, säger så jäkla roliga saker ibland. Okej, vet att det inte är hon själv som kommer på dom, men hon gör det jävligt bra i alla fall.
SNART BÖRJAR NY SESONG! EN VECKA OCH TVÅ DAGAR! LÄNGTAR!



I want a sexy little convertible! And I want to buy one, right now!

Gabrielle: Why are all rich men such jerks?
Carlos: The same reason why all beautiful women are bitches.

The way I see it is that good friends support each other after something bad has happened, great friends act as if nothing has happened.

Love isn't enough. Where would we live? Here? With your roommates? The only decoration in the bathroom is a bong!

The only person more self-centred than me is Carlos; he's so self-centred he doesn't even know how self-centred I am.

I feel a wave of morning sickness coming on, and I want to be standing on your mother's grave when it hits.

We're not negotiating my uterus.

Gabrielle: Hey! Cocktails? Nobody called me?
Susan: It was spur-of-the-moment. We're numbing the pain of our miserable lives.
Gabrielle: Oh. Well, I was trying to do that with exercise, but why risk the heart attack? Make mine a double!

Carlos: You wanna wash my shorts?
Gabrielle: I don't want to, but if you wear them one more time, they're gonna ask me themselves.

Xiao-Mei: You are meanest person I know!
Gabrielle: I am THE meanest person you know. You've been in this country a year, modify your nouns, dammit.

Carlos: Beating up a second gay guy looks bad.
Gabrielle: Yes, well, Carlos, in some circles, beating people up at all is frowned upon.

Gabrielle: Breakfast is served. Get em' their hot!
Victor Lang: Marry me?
Gabrielle: They're only toaster waffles.

Beautiful

Sitter i skolan. Har inte jättekul. Vi har data/administration. Ska läsa i boken. Usch. Har kollat lite på bilder som blev tagna på skolavslutningen. Fan va brun jag var och fan va mitt hår va fint. Villa ha tillbaka det. Ska ha tillbaka det. Snart :) Längtar .... !


Läsdag ..

Den ena boken är utläst. Hemskt att tjejen det handlar om dör tre veckor efter att hon fyllt 17år, antagligen av en överdos. Nu ska jag tvätta av sminket, borsta tänderna och snart gå och lägga mig. Men har en till bok att läsa, dock på svenska och mycket mer lättläst. Och bara halva boken ... Hehe. Blev en hel läsdag idag. Oooh, kom på att jag har två Kinder Maxi i kylskåpet. Kanske ska ta och belöna mig själv innan jag borstar tänderna. Jag har ju läst över 100 sidor på engelska idag!


Kan det vara så jävla svårt?

Puh. Fan vad jobbigt det är att läsa när man vet att man verkligen måste läsa! Har nu läst lite mer än halv men det är fortfarande mycket kvar. Behövde en paus. Blir så jävla arg på tjejen det handlar om (läser Go ask Alice - engelskabok). Hon skriver hela tiden att hon ska sluta med droger, sen börjar hon igen och skriver att hon aldrig vill sluta och att droger är underbart typ, sen vill hon sluta igen och så håller det på så. Nu har hon kommit hem till sin familj för andra gången (hon har alltså stuckit hemifrån två gånger), får se hur länge hon stannar där denna gången och om hon verkligen slutar ta droger nu? Blir alltid arg när jag läser sånna böcker, samma sak var det med boken "14 år till salu". Hon ville sluta att sälja sig själv till äckliga gubbar men ändå mötte hon upp dom och lät dom ha sex med henne. Varför ber man inte om hjälp om man inte klarar av att sluta själv?!? Visst, säkert svårare än vad jag tror men varför ens ge sig in i sån skit från första början?

Man måste ha något att äta när man ska läsa och skriva ..

Hej!
Har inte haft så mycket tid till att blogga i skolan idag. Har gjort två av tre svenska analyser, haft genomgång i historia, gått igenom matteprovet och sist hade vi engelska prov. Efter skolan gick jag och Gia till ICA. Idag består dagen nämligen av att läsa och läsa och skriva och skriva och skriva lite till. Då behöver man något gott mellanmål. Tänkte köpa yoggi men det var inte det jag gick ut med ifrån affären ...


Lejonen är i final!

Hej! Jag är hemkommen från Speedwayen och är glad över att berätta att Lejonen vann! Det blir alltså en final plats för "oss"!! Otroligt rolig match och i det sista heatet hände något jag aldrig sett förr. Vid starten lämnades det kvar en pelare eller vad man ska säga (?) och det var såklart förarna som märkte det när dom kom in på andra loppet. Men dom som hade hand om starten märkte ingenting. Blev i alla fall ett jävla liv. Nu sitter jag hemma och hat tagit på mig Björn Borg-tofflorna. Dricker lite te och äter. Det enda som saknas nu är Marcus ♥


Bild

Speedway semifinal !

Hejsan!
Är hemma hos Marcus. Vi slutade redan vid tolv. Vi tog en buss hem vid halv ett och då hoppade jag av hos Marcus direkt. Vi lagade mat och sen satte vi på en film men det resulterade i att båda sov efter en kvart ungefär. Vaknade upp vid fem tiden. Har läst lite och pluggat. Imorgon är det engelskaprov. Känner inte att det är så jättemycket att plugga på...

Nu ska jag och Gia strax på Speedway. Lejoen måste ju vinna med åtta poäng idag. Hoppas dom gör det.
Vi hörs senare ikväll :)

Orientering ...

Godmorgon alliopa.
Har precis ätit frukost och nu ska jag slänga på mig idrottskläder. Vi har orientering nu på morgon. Usch. Är så jävla dålig på orientering. Hoppas det går bra för mig och Gia bara. Och hoppas att der inte regnar! Går inte länge idag. Dom tre sista lektionerna är inställda så det är rätt skönt :)


Mysig kväll hos pappa

Hejsan på er!
Är nu hemkommen från pappsen. Lekte lite med Elsa medans hon var uppe. Hon är så jäkla söt och har fått ljust lockigt, rätt så långt hår. Hur gullig som helst är hon (speciellt i hennes ros-pyjamas). När det var dags för henne att sova serverades maten. Det blev ugnspotatis med kött och sås. Asgott. Fan vad jag har ätit mycket idag alltså ... Medans vi åt kollade vi på idol och speedway. Tyvärr förlorade lejonen idag. Men det hoppas jag dom tar igen imorgon, annars blir det ingen final för dom (åtta poäng måste dom vinna med!!).

Tim testar

När jag och Hanna var i Linköping visade hon mig ett roligt klipp. Vi satt och åt och jag höll på att dö av skratt av denna videon. Tim testar T.E.N.S. Så jäkla rolig. Hahaha, "nu tycker jag att vi avsluta frukosten med te": kolla på minen han gör efter han sagt det! Hahhahaa!


Pluggtisdag!

Hej!
Nu är jag hemma. Ska sätta mig och plugga (1) samhällskunskap: Massmedia. (2) Engelskaprovet (3) Läsa i engelskaboken (4) Läsa i "Tomtedjävlar". Kommer inte bli så mycket inlägg framåt kvällen. Ska ner till pappa vid halv sju också. Hans sambo fyller år idag så ska gå ner och äta en bit mat med dom. Och jag som är så jätte mätt just nu. Mamma hade lagat en av mina favorit rätter när jag kom hem ♥ Kunde ju inte motstå det, men blir nog hungrig till halv sju - sju så det är lugnt.


CRISTIN !!!

Hej!
Just nu har vi samhällskunskap. En vikarie. Jag förstår inte vad lärarna har för problem med mitt namn. Jag heter Cristin, hur svårt är det att säga egentligen? Två stycken säger Crist-IN till mig? Why? Haha. Ayah, så kan det vara. Det var bland annat denna vikarien som sa det och en annan lärare jag har i företagseknomi och entreprenörskapo. Men det är i alla fall lite irriterande. Innnan var det alltid stavningen folk hade svårt för, ska uttalet bli ett problem nu? Nejnej, det går säkert över efter att jag rättat dom ett antal gånger till ... Men orkar inte bry mig om vikarien riktigt. Ska ju bara ha han idag antagligen.

Nu ska jag jobba lite med Samhällsprojektet till nästa vecka :)
Vill ha mitt bruna hår igen. Dags för färgning snart. (när?)


Natti, natti

Nu ska jag borsta tänderna, tvätta av sminket och fläta håret. Sen blir det att läsa några sidor i engelska boken och sen några sidor i "Tomtedjävlar". Måste också läsa igenom mitt muntliga anförande till historian och göra tyskaglosorna på glosmaskinen också. Yeeee .................. Aja, lite mer .......................................... Hehe, och igen ......................................... !

Nej nu säger jag godnatt. Haha. Sov gott!

Lancome

Mamma var också snäll och köpte Lancome mascaror till mig. Tre stycken Definiclis Noris - Black. Är verkligen helt fast i Lancomes mascaror. Hypnose är en annan favorit.


Mycket att göra ..

Ungefär såhär ser min vecka ut + att jag har fyra inlämningsuppgifter att förbereda till nästa vecka. Kommer vara hur skönt som helst när denna veckan och nästa vecka är över :)


Svenska Hollywood-fruar!

Blev precis hur glad som helst! Trean står på hos mig och det var reklam i programmet Simon & Thomas. Då kommer Anna Anka upp i rutan och säger att vi måste komma ihåg att se på Svenska Hollywood fruar. Och det ska jag fan se! Så jäkla underhållande är det. Ska plugga fram tills klockan nio nu. Sen blir det då alltså att bädda ner sig i soffan med en kopp te och se vad Anna Anka och de andra fruarna hittar på i dagens program :) Hihi!


I ♥ våfflor

Min mamma är hemma från sin semster (äntligen, ganska skönt att inte behöva ta hand om allting själv) så ikväll gjorde hon våfflor. Älskar verkligen våfflor. Och pannkakor. Och några andra som jag inte vet riktigt vad dom heter, hehe. Så jäkla gott och så jäkla lätt. Men aa, det blir alltid godare när mamma gör dom.


Sesongspremiär snart!

För er som inte vet, snart är det dags för Desperate Housewives igen! 6 oktober börjar det på kanal fem klockan 21.00! Fan vad jag längtar, kommer ni ihåg vad som hände i det senaste avsnittet? Det gör jag. Och jag kan även berätta att det kommer flytta in en ny familj, med mörka hemligheter ;) Undra vad det kan vara?


Internet funkar inte

Hejsan allihopa!
Är i skolan och är förbannad. Mitt internet funkar inte på min dator, men det är bara så på MIN dator. Har lust att slänga den i golvet. Nu låter jag som värsta datanörden men jävligt irriterande....

Nu ska vi i alla fall ha nutidsfrågor. Lånade Gias dator precis. Ska försöka fixa min dator efter lunch för då har vi administration och läraren vi har där är även vår datakunskapslärare. Så hon borde kunna om någon.


Desperate Housewives PC-spel (Y)

Hej! (bilder från Linköping kommer i början av nästa vecka!).
Nu är jag hemma och gör inte alls mycket. Duschat lite snabbt. Hoppas jag vaknar i tid imorgon så jag hinner äta innan jag sticker iväg till skolan. Kollar lite på en serie nu som går på fyran. Ska nog sätta på mitt dataspel (HAHA) och kolla om det är bra på denna datorn. Har nämligen desperate housewives dataspel. Nörd? Yes!


Linköping hela helgen med Hanna och bio ikväll :)

Hejsan hejsan! Sitter i skolan och vi har administration. Jag och Gia är redan klara med uppgiften som handlade om ergonomi. Efter denna lektionen har vi matte och då hoppas jag vi får reda på vad man fick för resultat på provet.

Ska sluta lite tidigare idag för jag och Hanna ska hinna med bussen till Linköping. Ikväll blir det bio; flickan som lekte med elden. Åå vad jag har längtat efter att se den. Har ju Män som hatar kvinnor hemma. Hade kanske lite för höga förväntningar på den, men den var ändå bra.


Lagar mat med älskling

Hej på er!
Matteprovet gick nog ganska bra, tror jag tänkte rätt på dom flesta. Och det var skönt att det inte var så många uppgifter. Nu står jag och Marcus i köket och lagar mat. Det blir potatis och fisk, med sås och morötter :) Det blir nog supergott fast fisken har gått sönder lite. Ikväll ska jag också packa lite till helgen. Åker ju Linköping med en kompis, Hanna. Vi ska bo hos hennes syster som studerar där. Det ska bli så kul, har inte umgåts med Hanna på evigheter. Och då menar jag verkligen evigheter.

Ha det bra så hörs vi lite senare ..

Otroligt gammal bild på mig och Hanna. Eller okej, förra sommaren. Men ändå
jag ser hemsk ut. Hanna är så fint hår :)

Duktiga Cristin

Godmorgon på er.
Har precis skrivit klart min bokanalys av Alkemisten. Läst klart boken i bussen på väg till skolan. Haha, tur det. Fick även läsa om kapitlett jag läste igår kväll för då var jag så jäkla trött så kommer inte ihåg någonting jag läste. Nu har jag i alla fall blivit av med den boken och det känns skönt. Snart kommer nästa svenskabok som vi måste läsa till ett speciellt datum, jag hoppas den är bättre. Vaknade sent idag igen. Hann inte duscha, men jag tänkte att dte kvittar la. Har tre lektioner nu på förmiddagen sen är det idrott. Duschar då. Håret ska ju ändå inte duschas för mycket, och det var håret jag tänkte duscha.

Ayah (som gaybloggen alltid skriver, haha - älskar den bloggen) nu ska jag fortsätta att vara duktig (jobba med min novellanalys). Men hmm .. Denna lektionen slutar snart, sen är det matteprov. O-H  N-O-O-O säger jag bara.


Slutar tidigare, yes!

Gott. Fick precis reda på att vi antagligen kommer sluta tidigare. Härligt. Tar antagligen halv tre-bussen hem och hoppas av dig ICA. Köpa lite mat och någon tidning. I eftermiddag blir det plugg, städning och tvätta lite. Marcus ska också vara hos mig. Han kommer ha skit tråkigt. Men det får han ta. Haha.

Försenad

Godmorgon solstrålar!
Jag hade ju lite sovmorgon idag, men den blev längre än jag hade tänkt mig. Vaknade kvart över nio och börjar kvart i tio. Fick lite smått panik där. Men jag hann allting utom att äta. Gia och hennes mamma kom och hämtade mig tjugo i tio (!!!) så vi blev lite sena till lektionen, men det var lugnt. Nu har vi svenska och jobbar med novellanalyser. TRE sånna ska vara gjorda och förberedda tills nästa vecka .. Vet inte ens hur jag ska börja skriva. I alla fall, snart är det lunch också. Är jättehungrig så jag hoppas det blir något gott :)


Lägger mig nu ..

Nu har jag kollat på Idol via nätet. Det var ju många bra idag. Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite. Imorgon har jag sovmorgon en liten stund. Hoppas ni mår bra. Vi hörs imorgon ♥

Lejonseger

Vi var ju också på Speedwayen på Axelent Arena. Lejonen vann mot Dackarna. Weei! Jag och Gia hade asroligt där vi satt på läktaren. Det var några otroligt spännande heat. Men aa, Lejonen var ganska överlägsna. Nästa hemma match är på onsdag. Då är det semifinal om jag inte tar fel!

Bara lite fyverkeri från förra hemmasegern. Hade ju som sagt inte med mig kameran idag men förra gången hade jag det. Och även då blev det ju vinst.

Åå, vad jag hoppas att dom vinner hela skiten i år igen ;)


Hästar, hundar och katter

Hejsan allihopa!
Nu är jag hemma från en rolig dag med Gia. Hängde ju med henne hem efter skolan idag och när vi kom blev alla hennes hästar (hon har fem) galna. Det var väldigt fint väder idag så solen stekte och dom hade inget vatten. Så det första vi gjorde va att fylla på vattnet. Vi släppte också ut hennes två hundar, Rex och Roxie.
Sen gick vi in och åt lite och sen var det dags att byta om till ridkläder. Haha, yes. Nu har jag då ridit för första gången i mitt liv typ. Jag var asrädd när jag skulle hoppa på hästen, fast den var inte så hög men ändå. Han var rätt slö så det var bra, hade verkligen inte klarat att rida en häst som var helt vild. Då hade jag helt klart ramlat av - dels för att det var första gången och dels för att ridstövlarna var för stora så jag halkade ur dom där grejjorna man har fötterna i. I alla fall, det var superroligt :)

Bjuder på dåliga mobilbilder eftersom min mamma har kameran med sig på semester.
Men detta får duga. Är så jäkla snygga med ridhjälm och ridbyxor också.






En av Gias katter. Är den inte hur söt som helst? :)


Kanske inte blir en hund just nu, men en liten liten minihamster?

Eftersom jag är klar med allting googlar jag min favoritras. Yorkshire terrier. Åå vad jag vill ha en liten vovve!! Dom är så jäkla söta! Men kan inte ha någon för min bror är allergisk och det är min pappa också. Men men, en dvärghamster kanske? Små och söta ju .. :)


Till Gia i eftermiddag och ikväll blir det Speedway :)

Hejsan!
Har nu sista lektionen för dagen. Längtar som fan tills vi slutar för då ska jag hänga med Gia hem och klappa hennes hästar, haha. Har inte varit hos henne där hon bor nu och snart flyttar hon ju också så kanske inte kommer bli så många gånger jag är hos henne där hon bor nu. Vi hade en lång håltimma innan och då gick jag och Gia för att fika på Linnéas. Kanel- och chokladbulle blev det för mig. Och en jordgubbsmer! Sen gick vi runt och strosade på Gislaveds gator. Kollade lite affärer och så.

Senare ikväll ska jag och Gia åka in till Gislaved igen för att gå på Speedway också. Marcus ska också hänga med så vi ska möta upp honom där. Så kommer inte bli något mer bloggande förens jag kommer hem från Speedwayen. Hejja Lejonen!


Tyska, andra passet

Godmorgon på er!
Sitter i skolan nu och har tyska. Är inne på andra passet. När vi slutar har vi typ två timmars håltimme. Vad ska man hitta på då? Tror jag och Gia ska gå en sväng. Nu ska vi kolla på en filmserie, Turkisch fur Anfänger heter den. Såg den i nian också ... Men det gör absolut ingenting - dom är roliga!


Svenska Hollywoodfruar!

Hahahhaha sitter och kolla på Svenska Hollywoodfruar! Hahhaha är allt jag kan säga. Underhållning, asså :) Jag som skulle plugga .. Men jaa .. Jag kan la kanske plugga samtidigt ;)


Slutar snart för dagen :)

Hejsan allihopa!
Sitter i skolan nu och har sista lektionen. Så jäkla härligt! Har gjort allt jag ska göra och det känns så jäkla bra! Då har jag alltså en ganska lugn dag när jag kommer hem från skolan. Ska hoppa av vid Marcus och förhoppningsvis har han kommit på något vi kan laga. För jag är så jäkla hungrig men vet inte vad jag vill äta! Ska i alla fall vara hos honom hela dagen/kvällen! Vi hörs där! ♥

Jag och Gia för cirka två år sen :) Så söta vi är, haha!
Utan Gia är fan inte skolan värd att gå i!
Hon gör verkligen dagarna lättare, och myckt, MYCKET roligare!

Två lektioner kvar

Nu har vi haft lunch i skolan. Det blev makaroner med stuvning. Asgott att blanda med ketchup också. Har två lektioner kvar nu. Administration och Entreprenörskap. Kommer gå fort som fan tror jag. Sen när jag kommer hem ska jag hämta min plånbok också, eller lite senare ikväll när pappa kommer hem från jobbet.

Nu ska jag rita ett organisationsschema på datorn!

Nagelfil i skåpet - ja tack!

Godmorgon folket!
Sitter i skolan nu och har haft tyska men nu är det strax dags för Företagsekonomi, yeeey! Är i stort behov av en nagelfil förresten. Fan att man inte har en liggandes i skåpet - det hade ju varit bra! Har nämligen tre naglar som behövs filas men eftersom jag inte har någon fil kommer jag istället riva av dom. Det vet jag.

Aja, nu ska jag jobba lite .. Ses :)

Jag ... vill ... sova ... !!!

Nu orkar jag inte längre. Blir definitivt inget VMA för mig inatt. Hehe. Nu ska jag läsa några sidor och sedan blir det sängen. Längtar faktiskt till att blunda lite. Nej. Mycket. Blunda mycket. Och länge. Fyfan för att det är skola imorgon. Vi hörs, godnatt! ♥

Kommissarien och havet - den du inte ser

Ser ni också på den? Det är en ny (?) svensk-tysk film från 2008. Rätt bra faktiskt, många kända ansikten. Ikväll är det VMA, eller inte ikväll .. men inatt. Önskar att jag kunde vara uppe och se det för ååå vad jag vill se det. Men får kolla på någon repris eller på nätet eller något imorgon istället. Jag och Amanda sitter och halvnördar oss vid våra datorer. Hehe, så trevligt såå :)


OLW


Plånboken tog en sväng till Växjö ..

Hej på er!
Hoppas eran dag har varit bra! Jag har träffat min storasyster en stund innan hon skulle åka hem till Växjö. Vi va och tog ut pengar och vet ni vad? Jag hade ingen väska så jag bad Linn lägga den i sin väska och japp ... Jag glömde ta tillbaka den innan hon åkte. Så nu ligger min plånbok med alla pengar, busskort, bankkort, id, jaa ... Allting är hos henne. Men jag får den imorgon kväll typ, så det är ju rätt lugnt.

Nu har jag och Amanda varit på ICA och köpt donuts och chips som smälter i munnen. Vi ska leta reda på någon bra film nu som vi kan se på medans vi smaskar i oss allt det nyttiga! Vi bestämde precis att det blir "Ensam mamma söker" ... Kasst ju, men finns inget bättre på tv och tror inte vi har någon sevärd film hemma just nu ...

Beyonce ♥

Har legat i soffan och lyssnat på massa Beyoncé låtar. Hon är bra, nej bäst. Helt sjukt att man kan ha en röst som henne. Deja Vu-låten är en av dom bästa hon gjort :)


Tvkväll

Heeejsan!
Sitter med Linn och Marcus i tvrummet. Vi har kollat på Idol och sen satte vi på min Kabaré film. Hahaha, så jäkla dålig! Aja, nu ska vi snart se på Heroes och trycka i oss resten av chipsen och godiset. Hoppas ni har en bra kväll :) ♥

Sov gott

Nu säger jag godnatt och sov gott. Har sovmorgon imorgon men känner att jag ska ta och stänga ner datorn nu i alla fall. Har haft en kraftig hicka nu i en halv timme men den har äntligen gått över, haha. Jaja, nu ska jag inte skriva mer. Blir nog bättre uppdatering imorgon - ska i alla fall försöka.

Godnatt ♥


Så jäkla bäst!


Natti , natti

Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon ska jag antagligen till skolan igen (och nej, den var inte stängd på grund av svininfluensan) och då måste jag vara pigg. Ska läsa lite innan jag släcker lamporna helt. Sov gott allihopa ♥

Sverige - Malta

Sitter och ser på Sverige - Malta. Andra halvlek och det står 0-0 ... Känner att jag lika gärna kan läsa i min tråkiga bok istället för att se på den skiten. Men det var ju en spännande match sist har jag hört. Zlatan gör mål i sista sekunden. Han är fan bra. Hoppas han gör något mål idag också :)


Kass svenskabok

Ååååå vilken tråkig bok. Fyfan va kass den är. Svenskaboken som vi måste läsa i skolan är verkligen hur dålig som helst. Den heter Alkemisten. Har läst hundra sidor i den nu och tycker fortfarande den är kass. Men men, det är min åsikt. Har hört hur många som helst som tycker den är superbra, men jag ser det ännu inte. Kanske kommer det senare i boken men jag lessnar på sånna här böcker, men nu är det så illa att jag är tvungen att läsa den. Hoppas att nästa bok är något bättre ...

Gjorde mig en taco innan. Orkade inte ställa mig och laga något så slängde in alltihopa i mikron. Det funkar bra :)


Back to the 80's



Aqua, är det inte dom som sjöng "I'm a Barbie girl"? Haha, fasen va roligt att dom har gjort ett Greatest hits album. Kommer ihåg vår Kabaré som vi hade i nian. Jag och fyra tjejer till uppträdde "I'm a Barbie girl" för vi hade ett Talang tema. Det var jäkla roligt. Log hela, hela tiden.


090909

Idag är det ju 090909 :) Ville bara säga det. Och att jag saknar min lillasyster.


Att en knapp kan stänga av allt .. haha

Godmorgon, eller ja .. God middag.
Jag har legat i soffan hela dagen. Läst lite i svenska- och engelskaboken. Har hela tiden trott att mitt internet inte funkat och nu när brorsan kom hem från skolan bad jag honom fixa det. Kan ni gissa vad felet var eller? Jag hade råkat stöta till knappen som gör så att den kan ansluta med trådlöstbredband eller var det va. Så jäkla jobbigt. Aja, har i alla fall fått lite saker gjorda idag eftersom jag inte kunnat sitta vid datorn hela tiden.


Trött som faan ..

Nej usch .. Funderar på att gå och lägga mig och läsa nu faktiskt. Börjar bli riktigt trött. Yes, ska lägga mig nu. Hoppas jag är lite piggare imorgon. Godnatt ♥

Orkar inte vara sjuk längre

Nu var Idol premiären slut men imorgon fortsätter det! Härligt! Favoriten just nu är utan tvekan Jon! Han sjöng riktigt bra och hans personlighet verkade toppen. Sveriges nästa idol? Nu ska jag göra lite nudlar och mysa framför teven (precis som jag gjort hela dagen!). Eftersom jag ska vara hemma imorgon också ska jag passa på att läsa en massa innan jag går och lägger mig, om jag orkar förstås. Svenskaboken ska vara klar redan den sjuttonde och engelskaboken (som jag inte ens börjat på) ska vara utläst en vecka efter .. Och matte och gah! Allt. Orkar inte vara sjuk, har ingen ork till något då. Sitter bara framför datorn/teven och käkar godis och chips. Men aja, nu blir det i alla fall nudlar. Det är la nyttigt? :)


Idol (Y)

Jaha, då var det första pausen i Idol! Den första tjejen var ju bra hon! Fasen vad hon snackade haha men tyckte hon var söt. Såg inte ut som om det skulle fortsätta så bra efter pausen.

Är skolan stängd?

Jag hör att min skola är stängd på grund av svininfluensan. Är detta verkligen sant? Måste jag ta reda på det. Hur som helst ska jag inte till skolan imorgon heller säger min mor. Men svininfluensan är jag rätt säker på att jag inte har. Är ju trots allt bara förkyld och lite hostig. Min mamma var sjuk förra veckan och hon var väldigt mycket värre än vad jag är och hon fick inte svinsjukan. Gott det!

Grattis farmor!

Måste ju nämna detta: Idag fyller min farmor 69år! Vi var ju och grattade henne i söndags men kan skicka en hälsning till henne härifrån också fast jag har skickat ett sms också. Haha :)

GRATTIS FARMOR! :)

Nästan klar med alla bilder ...

Fasen vad lång tid det tar att föra över alla bilder..! Har hittat massa gamla videoklipp på mig och Amanda och några på min syrra också. Så jäkla roligt att se dom! Haha, kanske kommer upp någon lite senare idag, vem vet .. Nu ska jag i alla fall lägga mig i soffan och mysa framför ett avsnitt av Desperate Housewives!

Längtar tills klockan blir åtta! Då blir det Idol för hela slanten!



Sova eller fixa?

Godmorgon bloggen!
Jag ligger hemma idag. Bättre att vila idag och slippa må skit i skolan och kanske till och med smitta ner andra. Vaknade för en stund sen men tror jag ska försöka sova en stund till. Eller så kanske jag ska göra något vettigt idag fast jag är sjuk, tillexempel städa rummet, föra över bilder/dokument till min egna dator kom ikapp med matten och jaa, det finns hur mycket som helst som jag egentligen borde göra. Vi får se hur det blir.


Här är min nya fina dator som alla ettor på Gärdeskolan fick ... Hehe.
Marcus tyckte den var skitful och jag kan inte säga att den är supersnygg heller,
men den duger gott! Önskar bara att den var mindre, men ikke!

Desperate nerd!

Hej allihopa!
Hoppas ni har haft en bra dag? Jag har haft det helt okej, kunde ju varit bättre med tanke på att jag inte mår så bra. Vet fortfarande inte om jag ska gå till skolan imorgon, får se det när jag vaknar. Har i alla fall gjort tyskaglosorna ifall ifall :) Har legat och kollat på tre stycken Desperate Housewives skivor, och det är fyra avsnitt på varje skiva. Härligt, härligt!

Taco-time :)

Nu har Marcus kommit upp till mig, eller jaa, det var för ett tag sen. Vi har suttit och kollat på Desperate Housewives, eller jag har gjort det och han har spelat spel. Nu ska Marcus strax göra tacos. Håller på att tina köttfärs.

Tack, tack, tack!

Jag tackar regissören av Desperate Housewives, Marc Cherry, för att han har skapat en sån underbar serie som får mig att aldrig vilja lämna soffan! Ååå, vad detta är bra!

Desperate Housewives gäget med regissören, Marc Cherry!
TACK TACK TACK!


Sjuk

Åkte hem från skolan. Orkade verkligen inte mer. Mår illa, har ont i huvudet och är förkyld .. Fyfasen vad jobbigt det är att vara sjuk asså. Hatar verkligen det! Nu har jag i alla fall kommit hem och ska lägga mig i soffan och vila en stund. Senare kommer nog Marcus upp till mig och tar hand om mig lite. Hihi :)

Förresten

Har skaffat mig en såndär proffsig.
Fattar dock ingenting :)




Datorn har landat

Weei, nu har vi fått våra datorer! Vi ska alldeles strax ha Samhällskunskap sen är det lunch. Både jag och Gia är förkylda och har ont i halsen så vi suger på halstabletter hela tiden. Får se om jag stannar hela skoldagen idag, men jag tror det. Annars kommer jag verkligen känna mig sjuk och jag är INTE så sjuk .. Hoppas att min älskling kanske vill komma upp till mig ikväll med lite godis :)


Amanda-time!

Hejsan allihopa.
Jag mår piss alltså. Helt hängig. Amanda är hos mig nu, vi har suttit och snackat lite och ätit. Och nu ska vi snacka lite mer. Amanda har hicka, hihi. Det är lite roligt. När hon har gått ska jag uppdater, I promise!

Har gjort klart min inlämningsuppgift också. Tre sidor blev det. Asjobbigt att skriva och ta reda på fakta och så .. Men men, nu är det i alla fall klart!

Ciao! ♥

Edit: Nu har jag också hicka ......

Skolarbete

Sitter och skriver en inlämningsuppgift nu. Fattar egentligen inte hur man ska skriva men jag gör så gott jag kan. Hoppas att min lärare blir nöjd i alla fall. Nu ska jag söka på lite olika företag.

Skriver snart om helgen ♥

Iväg till farmor

Hej!
Det har inte blivit någon uppdatering för jag har helt enkelt inte orkat. Ikväll skriver jag om hur helgen har varit och så. Nu ska jag snart ner till farmor. Vi ska fira hennes födelsedag idag fast hon inte fyller år förens på tisdag. Är halvsjuk så kommer inte vara så pigg. Men i alla fall, jag skriver när jag kommer hem! :)

Svininfluensan - no big deal, eller?

Enligt Andreas
Text:

I skolan idag hade vi Naturkunskap och kom in på det här med svininfluensan. Vår lärare, Andreas påstår att den inte är alls farlig. Inte för dom som är friska. Har man däremot redan en sjukdom eller om man är nyfödd eller gammal är det lite värre. Då är man svagare än en frisk människa. Och om man nu skulle åka på influensan är men sjuk i ungefär fem dagar och sen är man frisk igen. Influenser kommer alltid när det blir höst, är det inte så? Alla börjar skolan/jobba och så kanske man är lite förkyld eller någonting. Jag vet inte hur svininfluensan startades men det var i alla fall något sånt som min lärare sa. Och varför skrivs det så mycket om svininfluensan om den inte är så farlig då? Tidningarna har helt enkelt inget bättre att skriva om..! Vi frågade också om vad man skulle göra för att inte få den och det ända han sa var att man ska tvätta sig ordentligt om händerna när man varit på toaletten.

Intressanta siffror:
Det finns ungefär 6,7000 000 000 människor i världen.
I TBL dog 8000 människor runt om i världen,
33 stycken har dött av svininfluensan än så länge
och 35 000 artiklar har skrivits om den.



Skolor börjar stängas

Det blev ingen städning idag .. I alla fall inte än så länge. Kanske gör det nu? Har ju sovmorgon imorgon :)
Har pluggat lite på engelskan så nu kan jag det, men jag har mycket kvar. Men inget som ska vara klart tills imorgon. Imorgon har jag bara fyra lektioner i skolan men jag går ändå till halv fyra. Vet inte riktigt vad jag ska göra imorgon. Har hört att en skola inte så långt från där jag bor, cirka 45min, är stängd på grund av svininfluensan. Vill abosult inte till skolan imorgon. Är det säkert att gå dit?


Ingen latdag idag :)

Nu har jag tänkt att göra lite mat (LÄS: koka nudlar). Min mage skriker verkligen efter någonting att äta, men jag känner mig inte hungrig? Kan det vara så? Äsch, har i alla fall en konstig känsla i mig. Ska också sätta mig vid köksbordet och göra lite läxor, sen ska jag dammsuga rummet också. Idag är jag "duktiga Cristin" ;)


Historia är TRÅKIGT!

Sitter och har tråkigt i skolan. Vi har historia. Hatar historia. Vi gör ett grupparbete och jag ska forksa lite om Sokrates .. En grekisk filosof. Sen har vi lunch. Sen idrott. Vi ska springa tror jag, eller det var i alla fall någonting med kondition ... Härligt!! Nu ska jag fortsätta jobba, och kolla på kläder ;) heheh

Bilder från Speedwayen

Såg lite på min blogg och USCH vilka tråkiga inlägg det har varit nu. Bara text. Därför tänkte jag att jag kunde slänga upp bilderna sen Speedwayen som jag, Gia och Mikkan var på igår.








På den sista bilden är vi i full färd med att leta efter Mikaelas mobilbatteri. Haha. Hon tappade mobilen och så flög locket av och batteriet hamnade under läktaren. När vi väl var under allting hittade Gia det rätt snabbt, jag behövde inte ens krypa ner.

Det var en jäkligt härlig och jämn match, vilket gjorde det ännu roligare att se på! Blev fyrverkeri när Lejonen vann! Och måste bara tillägga en sak till: Mikkan har aldrig varit på Speedway förr, när dom väl började köra så blev hon lite häpen. Om jag minns rätt sa hon någonting (läs: SKREK) om att do körde för fort och att man blir rädd av ljudet från cyklarna.
Jag tycker bara att det är härligt ...!

Speedway

Nu ska jag och Gia åka till Speedwayen. Där ska vi möta upp Mikkan. Jag får ont i magen när Gia skrattar. Det börjar alltid med "AAAAH" och sen lite fnitter typ ... Skitkul. Kanske kommer ut en film med det snart? ;) Jag lovar, ni kommer tycka det är roligt ..

Nu måste vi sticka!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus