nothing on you

gokväll. har varit på almgrens idag. klippt och färgat. blev mycket bra! hatar att håret känns så kort sen bara. men det är inte kort. inte egentligen. nu sitter jag och väntar på mamma. vill ha någon att dricka varm oboy med. borde plugga nu. har prov imorgon och i helgen lär jag inte få så mycket plugg gjort. och i nästa vecka är det inte bara ett prov. 4 + inlämningar. fast ok. ett prov är eng A nationella. men ändå. aja. dags att ta tag i det? imorgon blir det bolmen!! :)


I'm seeing it in my dreams

otroligt bra dag. hahaha, har världens knasigaste lillasyster. inne på jc, nae. jag ska nog inte ens tala om det. hoho! jaja ... hmm ... köpte ett läppstift idag. kul va ????? naaaaaae ... men behövde nytt. haha, vet inte riktigt VAD jag ska skriva, så kanske inte borde skriva alls. men jo. hehe. hmm ... vi firade brorsan lite idag. hos mamma. taco och kladdkaka satt fint ... längtar till helgen ... min pappa är bra. borde öva på sången snart.

OBS. skulle ju inte skriva några punkter gia. ack!

So I got my boots on

mår bättre idag. mycket bättre. ingen huvudvärk så imorgon blir det skola. har nationella direkt på morgonen så måste dit ändå. men tror jag kan vara kvar hela dagen. efter skolan är det tänkt att jag, linn och elsa ska leta efter något till nicke som fyller år på fredag. såg att vi har prov på måndag i bokföring. något jag inte visste om. har extremt mycket i skolan nu ända fram tills vi åker till norge. ska bli riktigt skönt att komma iväg och träffa tjocka släkten där borta. och fira 17 MAJ!!! :) blir antagligen ingen speedway ikväll. F A N. men, desperate housewives i alla fall. :)

..

vaknade klockan fyra idag. orkar inte med detta längre. försvinn

when everything sucks




I wanna scream and shout!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ! vilken underbar dag! amanda och mikkan ska till ayia napa med oss. är helt överlycklig. nanannaa. kommer bli bäst. jag, josse, amanda & mikkan WOOOOOOHO!

har tyvärr bara .. osnygga bilder på oss fyra tillsammans (ja det är faktiskt sant! vi kan vara .. osnygga!) haha, så det får bli en sån här. inte för att den är speciellt snygg. men det skiter jag fullständigt i!



LOVE YOU!


the old me’s gone, and if you don’t like it fuck you

vi hade idrott efter lunchen och det ville jag inte vara med på. vill inte bli mer förkyld. så skippade det och åkte hem. köpte en blomma till min farmor som tack för pippi tröjan och hon blev jätteglad för den. nu när jag kom hem såg jag en sak och blev väldigt lättad. vilket jävla skitväder vi har förresten. nu ska jag skriva om rökning och lite annat. enormt mycket i skolan nu och flera veckor framåt.

längtar till imorgon. först skola. sen fika. sen jobb. sen åka hem till atorp. sen käka pizza med linn på dardania. sen hem till mamma och äta chips. lovely.


not myself tonight

jag ska laga pannkakor och äta dom med glass och kanel. sen ska jag plugga och göra klart min svenska uppsats. och läsa ut en bok. sen ska jag kolla på ett program och göra en bedömning av det. sen tror jag inte det är något mer skolarbete jag behöver göra idag. kommer bli förvånad om jag hinner med allt.

I get addicted to the thrill, it kind of gives me a rush.

väntar på maten. har legat i sängen precis hela dagen. ska försöka bli så gott som färdig med min svenska uppsats efter jag ätit. då har jag i alla fall gjort något vettigt idag. ikväll är det underbara desperate housewives på tv. längtar. imorgon ska jag gå till skolan. blir det för jobbigt får jag la åka hem. men jag klara mig säkert.


yesterday wont let go

imorgon när jag vaknar hoppas jag att mår bättre än någonsin. ingen förkylning. inga rinnande ögon. ingen huvudvärk. ingenting. orkar inte vara hemma en dag till, men just nu ser det inte som om jag kommer gå till skolan imorgon heller. om jag är hemma imorgon ska jag i alla fall försöka göra något vettigt ...


Just paint the picture of a perfect place

är hemma från skolan idag. sjuk. jättekul. har legat och kollat på friends sen jag vaknade. kommer inte bli mycket gjort idag. hoppas att jag är frisk imorgon. ikväll blir det pirates of the caribbean ♥


You are the thunder and I am the lightning



gårdagen var rolig. tack viktor! har inte gjort alls mycket idag. jag och johanna var på en mini mässa i atorp. men det var inte jätte mycket att se. tyvärr. kanske ska ut och köra idag igen. om pappa orkar och vill.

blah blah blah

har jobbat 1000 till 1600. farfar kom och hämtade mig. åkte hem till farmor och farfar. åt pannkakor och fikade. kollade på hockeyn också. farmor blev också klar med min pippi tröja. så den har jag på mig nu. älskar den. nu kom elsa upp till mig. hon ramlade och slog sig på kakelplattorna innan. tur att jag var där och gjorde henne glad ;) nu ska jag sticka. ska till viktor. hejs!

i know your type

idag var det dansuppvisning i skolan. pappa kom och hämtade mig sen. vi körde bil. haha, gick ... skitbra. nästan i alla fall. är hos pappa nu och tycker synd om elsa. hon är förkyld, hostar och nyser. stackarn. bara hon inte smittar mig nu i helgen ... ska handla med amanda, hanna och pau snart. vi ska grilla ikväll. men innan det ska vi ner till aif och kolla lite fotboll. nu kom elsa och satte sig jämte mig. och fes. härligt.

don't deny it

ännu en toppen dag. vi hade föreläsning av david lega idag och det var riktigt, riktigt bra. han var duktig och intressant att lyssna på. efter det gick jag och mina tre vänner (tom, johan & dennis) till konsum och köpte glass. riktigt härligt i detta vädret. idag är jag riktigt glad. riktigt jävla glad. kanske tar en promenad lite senare. nu ska jag i alla fall städa min garderob. behövs. ikväll blir det våffelmys med min fina mamma.


what if

hemma efter skola, fika och jobb! skönt. ska lägga mig snart, så jag orkar med dagen imorgon. har inte så mycket att skriva mer än att dagen har varit riktigt bra. tom, dennis och andreas har bokat resa till ayia napa också! dom ska bo på samma hotell också tror jag. och åker samtidigt som mig och josse :)

hoppas att jag slipper bli besviken imorgon. men jag är beredd på det. har inga förhoppningar alls.


You'll feel the fire, and I will be joining you too

vädret är så underbart. det är helt sjukt. för några veckor sen va det fortfarande snöhögar stora som hus. nu är allt borta. blir så glad. idag var det första skoldagen efter lovet. rätt lugnt. va på fadderföretagsmöte också och har tänkt att skriva rent anteckningarna nu dirket, medans minnet fortfarande är friskt! ska passa elsa vid halv sju. hoppas hon vill vara ute då, för det vill jag. hade varit gott med glass. mjukglass.

bjuder på denna snygga bild från förra sommaren ;)

hurry up. wait

underbara väder! får lite smått panik när jag sitter här och käkar frukost och klockan är ett. stålande sol. jag vill gå ut. ska nog gå ner till pappa en runda och leka lite med elsa. kanske övningsköra? eller man kanske skulle sätta sig ute på balkongen och njuta av solen till lite musik och göra lite skolarbete? haft en riktigt skön morgon. kommer inte riktigt ihåg när jag och amanda vaknade idag men vi sov i alla fall på varsin soffa. sen snackade vi en massa och drack oboy. kollade på friends och sov lite till. jävligt skönt att slippa behöva gå och jobba idag.


let it go

började jobba klockan åtta. dagen har varit lång, seg och jobbig. nu äter jag två billys. lyssnar på musik och försöker bli pepp. tror jag lyckas. amanda, matilda, malin och jessica kommer snart upp. ikväll ska vi till hedlund. hoppas på en rikigt rolig natt i och med att dagen inte har varit kul. ha en fin lördag.

we hate what you do

hellu. jobbet är avklarat. det va tråkigt som fan. gick till farmor och farfar direkt efter. berättade om resan. åt pannkakor. och ja, det vanlig. tjata, tjata, tjata. alltid lika skoj. när jag kom hem fick jag mat igen. mammas tomatsoppa. eftersom jag älskar det va jag bara tvungen att äta igen fast jag va mätt som fan. ska inte ens berätta hur mätt jag är nu. kan bara säga att jag är jättemätt.

hey soul sister spelas i mina öron. älskar vädret. ska snart träffa amanda. vi kommer nog inte göra något speciellt. skulle behöva röra på mig. kanske gå ut och gå en runda. ta en kaffe eller något. är så mätt. sharåå!


sommarens resa är bokad

underbara dag. vill ha mer av sånna här dagar. har äntligen bokat den efterlängtade ayia napa resan med josse. den 30 juli åker vi. 0645 går planet från landvetter. det är typ fyra månader kvar. det kommer gå fort. händer så jäkla mycket nu för tiden. en vecka ska vi vara där. kommer bli galet skoj. galet. imorgon ska jag jobba. klockan åtta börjar jag. och jag ska vara på golvet. det gillas inte. hatar golvet. haha, men det är typ aldrig jag är där så får la stå ut med det imorgon.

måste säga att jag är en jävel på att kolla busstider och kolla hur bussarna går. fyfan. att jag aldrig lyckas göra det helt rätt. mamma fick komma och hämta mig i gislaved. bussen gick nämligen inte ända till anderstorp. hon var inte så glad. men hon är van. tyvärr. händer allt för ofta. det är la jag och amanda. vi och bussar går bara inte ihop. nu ska jag borsta gaddarna och hoppa i säng. som sagt, upp tidigt imorgon.

you want me bad, i want you out

är ledig idag. det betyder att jag har mycket att göra. har redan fixat lite här hemma hos pappa. har redan solat. och har redan varit på mammas jobb och fixat lite saker inför veckan ;) nu är jag hemma hos pappa igen och ska städa och dammsuga innan jag åker hem till mamma igen. ska också åka till gislaved idag. fixa lite.

vill till sist säga att jag älskar min mamma och pappa.


the way you look me in the eyes

gårdagskvällen var skoj. dagen idag har gått fort. har redan jobbat i åtta timmar liksom.
ska hoppa in i duschen nu. ikväll ska jag dra iväg till en kompis. nu säger pappa att jag ska leta ägg .. orka det! (ler som ett litet barn och är helt överlycklig inombords) trevlig påsk!




one of my kind

dagen har varit helt fantastik än så länge. eller okej. nu kanske jag överdrev. fantastisk är nog inte rätt ord. dagen har varit bra än så länge. har varit ute på en promenad med amanda och efter det har jag varit hos farmor och farfar tills nu. har vräkt i mig påskgodis och pannkakor så nu är jag så mätt att jag inte vet vart jag ska ta vägen. fast sitter rätt bra på sängen nu. så jag stannar nog kvar här en liten stund. ska ner till pappa om en stund och ikväll ska jag till filip. trots att det är fredag ska jag ta det lugnt ikväll. börjar jobba imorgon klockan sju eller något. men anyways, tror dagen kommer sluta fantastiskt!


äta, eat, hast gegessen

vilken underbar dag! slutade skolan tidigt så jag, johan och tom gick och käkade på chili thai. sen, åkte vi till atorp och fikade. sen åkte jag hem. och fikade med linn och mamma. fikade även igår med johan, tom och robert. fikade även i tisdags med johan, tom och dennis. jag johan och tom gillar att fika. förstår ni nog. nu ska jag snart cykla ner med amanda till ica eller rosa eller något och hyra film. måste städa också .. ackack! ska äta middag hos pappa ikväll också. gott. ska bli skoj att träffa pluttis elsa också.

hehe(höhö), börjar fundera på om det är sant att jag
alltid måste tugga på något,finns ju vissa som påstår det .... ;)

Precis såhär ska det vara ..

Tja ;)
Ville bara säga att jag mår bättre än någonsin!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus