BYTA UT GARDEROBEN

Åå vad jag saknar denna tröjan. Bild sen i januari/februari typ. Kommer inte ihåg vart jag köpt den men den är så himla skön. Nästa helg åker jag hem till lilla mamma, familjen och vännerna. Då får jag passa på att byta
ut kläderna lite, eller aa, ta med mig mer kläder hit till Göteborg så att jag får lite mer variation. Förhoppningsvis kommer det ligga ett paket från nelly.se och vänta på mig med lite nya tröjor också. 


YESTERDAYS LEGDAY

Yes. Igår var det som sagt ben. Gick väldigt bra. Körde riktigt hårt på benen. Träningsvärken är ändå okej idag. Egentligen har jag vilodag men är lite sugen på ett överkroppspass på gymmet. Men jag klär nog på mig ordentlige och går ut på en lång promenad med Molly istället. Det behövs ju, det också. Imorgon är det fredag, hur skönt?! 

LEGDAY 30/10 
Benböj 6 set 
Utfallssteg 4 set
Bulgariska split 4 set
Frivändning 4 set 


FRUCTIS

Godmorgon. Måste bara säga att detta verkligen var ett bra budget shampo och balsam för mitt hår. Testade i och för sig det första gången igår men håret känns verkligen fräscht! Plus att det inte är några sulfater eller parabener, som Ella på jobbet sa att jag skulle välja bort. Jag tappar dock jävligt mycket hår i duschen. Ogillas. Behöver köpa tabletter som gör håret starkare. Tips? Har ätit Silicea, en blå förpackning, men jag vet egentligen inte om det hjälpte. Kanske inbillade mig. 


LEGDAY, AND NOW I'M DEAD

Hello. Jag är död. Måste äta och duscha för att bli människa igen. Riktigt bra benpass idag. Körde bara ben. 62,5 kilo i benböj med stång nu. Tror ni jag klarar 70 innan jul? Det är mitt mål! Men dagens fråga: kommer jag kunna gå imorgon? Den som lever får se. Haha. Godnatt. 


FANNY LYCKMAN FOR ESTRADER

Ingen har väl missat Fanny Lyckmans nya kollektion för Estrader? Det är mycket snygga plagg tycker jag. Det är basic färger blandat med royal pattern och grön metallic. Jag är väl kanske inte så mycket för just det hon gjort med royal pattern men metallicen kan jag ändå tycka om. Tufft! Och älskar den svarta klänningen med djup ryggringning (heter det så?) samt hela Trill Bitch grejen. Älskaaaaar't ;) Jag kommer klicka hem klänningen och en tröja, antagligen mössan också. Till en början. Sen får vi se.. :) Några favoriter?
 
 
 
 
 
Hela kollektion samt priser hittar ni här.

TROLLET... ELLER LEJONET

Igår när jag kommit hem från gymmet och satt mig vid TVn så började Molly busa runt i soffan. Alltså ser hon inte för rolig ut? Som ett litet troll/lejon. Hon är för söt :) Så glad hon kan göra mig. Till och med Emma sa att hon blivit lite fäst vid henne nu, efter bara 1,5 månad. Min sötis ❤ Men ja okej, jag vet att hon måste klippas. 

Kom ihåg, till mig själv: Ta tag i Mollys klippning nu då för fan Cristin........ 


GYM - ÖVERKROPP

Igår körde jag överkropp. Idag är det ben ❤ Jag älskar ju köra ben, men jag tycker ändå det gick bra igår på gymmet. Vill bli bättre på ryggresningar och skuldror. Biceps är jag väl sådär i men mina armar ser redan ganska vältränade ut så har ingen lust att öka i vikt när jag tränar biceps. Triceps kan möjligtvis bli bättre. Men vilken övning ska man köra då? 

GYM ÖVERKROPP (+utfallssteg) 29/10
Bicepscurl 3 set
Stående rodd 3 set
Utfallssteg 3 set 
Sittande rodd 3 set
Ryggresningar 3 set
Plankan med beninskjut 1 min x3
Chins 1 set 
Axelflyes3 set 


MARIAS CHARDONNAY

Tisdagkväll och nytt program som börjar på TVn idag. Kuuuuul! Maria Montazami med Vänner. Ska bli riktigt kul faktiskt. Och varför inte ta lite av Marias alldeles egna Californian chardonnay? ;) 


KL 15 RASTEN

Rast igen. Dagarna går riktigt fort. Åkte som vanligt hem på lunchen och ska jag vara ärlig så känns det mer som storm idag. När jag var hemma på lunchen blåste det rejält, haha. Jaja, stormen har dragit förbi i alla fall. Idag står det träning på schemat. Överkropp. Aningen tråkigt faktiskt. Kanske för att jag inte är lika duktig där. Ska försöka laga en ordentlig middag sen (vet att det kommer bli att jag gör tacos ändå) och sen sätta mig och se på Montazamis med vänner. Det krockar ju lite där med Fest hos Bagge/Whalgren eller vad det heter men nej, jag tror det blir Marias program faktiskt. Jag och Molly är ensamma hemma så det blir bara mys hela kvällen sen :) 


ILSE JACOBSEN

Svarta eller vita? Det blir antagligen svarta. För det funkar ju verkligen alltid. Men det gör väl iofs vita också. Alltså vilket problem jag har.... Hahah, det är dock helt seriöst asjobbigt att inte kunna välja. Sen den där grejen med om de ska vara höga eller lite lägre?! Fast tror jag satsar på höga. Tänker ju ändå att jag ska kunna ha dem när det är som vädret var igår, stormigt. Sådär som när regnet bara smätter mot benen. Märkte verkligen av "Simone" när jag var ute med Molly på kvällen. Det blåste rejält. Känns ganska rätt i tiden att köpa ett par nya gummistövlar. Mina Hunters gick sönder efter typ 3 gången jag använde dem, sämsta skorna, så jag hoppas dessa kommer hålla bättre. De är hur som helst snyggare än Hunter, tycker jag :)
 

SIMONE

Storm hit och storm dit. Visst blåser det väl en del men det värsta kommer visst ikväll. Man blir uppmanad om att hålla sig inne, sååå inget gym? :( Nä men det är väl ok. Var dock riktigt jävla sugen, men det för bli gym imorgon och på onsdag istället. Kan behöva fundera ut när jag ska hem och fixa lite annat idag. Och skulle vara riktigt skönt att ta tag i den där boken som jag fortfarande inte läst ut. Vår chef överraskade oss idag med en stor skål med godis, jag har proppat i mig massor och det gav nog resultat för idag nådde jag mitt mål. Yeeey. 


NYA TRÄNINGSKLÄDER

Var som sagt på gymmet igår och körde mycket fokus på ben. Tog 62 kilo i benböj och fick faktiskt också en komplimang över min teknik. Kul! Köpte nya träningskläder i lördags. Från Gina Tricot, Active. Tror byxorna kostade 299kr och sportbhn 149kr :) 



SOCKERBULLE

Har blivit väldigt dålig uppdatering här pga att 1) Bästis har varit här 2) Mitt internet är så sjukt jävla dåligt, begränsad hastighet, så har liksom inte haft tålamod att ladda om hela tiden som jag annars har gjort. Nu har jag i alla fall köpt 0.5GB för nu är jag fan trött på det. Hehe. Aja. Sista dagen med bästis blev en fika. Vet faktiskt inte vart vi var men det var gott i alla fall. Åt en sockerbulle och drack en kaffe. Nu har jag varit på gymmet, nu blir det tacorester :) 



YESTERDAY WAS AWESOME

Shit vilken rolig kväll vi hade igår. Vi kom inte hem förens tidigt på morgonen idag... Det var jag, Amanda och Elin som drog ut. Vi gick först till Park Lane, och där var det visst transvestitkväll. Hahah, dog lite. Vi var där ett tag i alla fall men alltså väldigt speciellt folk... Så vi drog till Excet. Och fan va kul vi hade där. Verkligen en kväll att göra om, det här. Vi hade så jävla kul!! 
 
 
 
 

UTGÅNG

Nu ska jag umgås med min bästis. Vi ska ut. Excet eller Park Lane. Eller kanske båda. Nu ska vi äta på mysiga restaurangen Faro i alla fall. Ha en fin fredag ❤ 


TAGGAD

Ikväll kommer bästis hit till Göteborg. 1,5 månad sedan vi träffades. Ska bli så kul att hon är här i helgen. Det blir såklart utgång ikväll. Jag är sjukt taggad! Lika taggad som på bilden nedan. Här hänger jag och i baren på Grabbarna Grus i Magaluf på vår studentresa. Sverige-England spelade fotboll den kvällen. Hade så sjukt kul den veckan med alla vänner. Längtar tillbaka lite, men mest av allt är jag taggad på en utgång i Göteborg och en lugn utlandsresa som bara innehåller sol, bad och avkoppling... Okej, kanske en och annan drink på en nattklubb 😉 


LYFTARSKOR

Igår bokade jag 2+ och fick gå hem en timme tidigare från jobbet. Alltså kl 16. Idag är det fredag och som vanligt fredagsrace vilket innebär att varje +1 får man gå hem en halvtimme tidigare. Får se hur mycket jag bokar... 

Nu till något roligare. Lönen har kommit och jag ska köpa mig ett par lyftarskor. Just nu pendlar det väl mellan dessa två, båda från Adidas och de finns att köpa hos gymgrossisten.se. De gula är ju helt klart snyggare, men de vita är ju dyrare och kanske därför också bättre? Jag ska få experthjälp i helgen om vad jag bör ha för skor när jag gymmar och det är ju inte alls säkert att det blir någon av dessa ens. När jag har bestämt mig och köpt ett par så lovar jag att ni ska få se och höra mitt omdöme om skorna. Jag är ganska exalterad över att köpa ett par gymskor, dels för att jag aldrig ägt det tidigare och dels för att många säger att man verkligen märker skillnad på balansen vid olika lyft. Resultatet kan bara blir spännande :) 


TORSDAGSMYS

Såhär låg Molly igår kväll när vi skulle sova. Alltså ❤ Hon ligger på mina mjukisbyxor från Nike istället för sin kudde där hon brukar sova, haha! Saknar faktiskt att ha henne i sängen. Så mysigt när hon kryper upp till mig på morgonen och ger mig en puss. Kanske ändrar på det där när jag har mitt eget boende. Men det är i och för sig väldigt skönt att slippa byta lakan varje jävla vecka. Inte för att hon fäller någonting men hon drar ju gärna med sig grus och skit in. Hmm.. Vi får se. Idag är det i alla fall vilodag och jag ska fira mina 60 kilo med vitlöksbröd. Skulle gjort det igår men orkade inte.. Så det blir idag. Yeeey!


60 KILO

YEEES! Jag är så glad över att jag igår tog 60 kilo i benböj. Börjar bli lite stark. Vill träna mer mer mer! Det var riktigt tungt och det gick sakta upp men fan, jag klarade det! Och jag som sa till F, när jag såg den där tjejen på gymmet ta 60, "jag vill ta lika mycket som henne, tror du jag gör det om ett år?". HAHAH! Och nu, typ 2-3 veckor senare så har jag redan klarat det. Jag kanske ska sätta upp nya mål. Typ mål fram till jul. Aaa det ska jag nog göra. Gör det i helgen. Det måste ju vara realistiska mål och jag har nog ganska svårt för att veta det så får ta ett samtal med F och höra vad han tror är realistisk. Jag ska sätta upp mål och belöningar. Det måste ju såklart vara realistiska belöningar också. Inte typ "unna mig en resa till Florida". Heheh. Men något i stil med, nya löparskor eller liknande. Min belöning när jag klarade 60 kilo i benböj skulle ju vara min byxor och de får jag på fredag :) 

Gympasset igår
Plankan med beninskjut 1 min x2
Benböj 4 set
Bulgariska split 3 set
Bicepscurl 3 set 
Chins 3 set (gjorde 5 st i rad på första setet) 
Benlyft på ribbstång 3 set
Frivändning 3 set 


STRESSMAGE

Nu är det dags att möta upp Elin på gymmet. Efter jobbet blev det en promenad med Molly, sen åt jag lite och läste i en timme. Skönt. Men nu, gymmet. Och nu regnar det. Blä. Jag har haft lite ont i magen hela dagen. Eller lite, ganska mycket. Ibland har jag bara fått ta ett par djupa andetag för att det känts som om att jag ska kräkas. Emma tror det kan vara stressmage? Vad nu det innebär... Jaja, det ska bli skönt att komma iväg till gymmet en runda. Kanske orkar ta 60 kilo i benböj idag?! Tveksamt, men kanske... :) 



NEW YEARS EVE WISHES

Och så var snart denna dagen också slut. Siiiick. Aja. Jag sitter och drömmer mig bort lite. Är så sugen på att åka någonstans efter jul. Någonstans där det är varmt och mysigt. Gärna med min man, eller en vän, eller kanske mamma eller syster. Förra nyåret spenderades med min pojk och hans hockeylag + deras flickvänner. Molly var också med. Det var trevligt men som alltid var nyår överskattat. Jag önskar att för ett jävla år ha en askul, assjuk, asbra nyårsafton. Eller en lugn, skön, varm nyår som innehåller sol och bad + människor jag tycker om. Skulle jag kunna få något av det detta nyåret? We will see...

Nyår 2012

HAIRHELP

Godmorgon godmorgon. Onsdag. Igen. Veckorna går fort. Ens schampo tar slut fort. Mycket som går fort. Hehe. Nej men seriöst. Mitt schampo och balsam börjar ta slut. Jag måste köpa nytt. Hela jag är känslig för produkter. Kan inte använda allt smink osv. Jag vill ha schampo och balsam utan sulfater. (Förresten, Pau, när du läser detta så vill jag väldigt gärna köpa schampot av dig om du har kvar det? Vi får försöka lösa det nästa gång du är hemma.). Men vad ska man egentligen ha för schampo och balsam? En på jobbet, Ella, har världens mjukaste hår. Jag skojar inte. Det är helt seriöst det sjukaste håret jag känt på. Helt fantastiskt! Det var hon som sa att jag skulle köpa schampo och balsam utan sulfater. Sen sa hon något om någon hårolja. Jag får nog fråga henne om det där igen i veckan. Jag är också i behov av en klippning. Varför var min frisör tvungen att flytta till Stockholm? ;) 
 
 
 

Bilder tagna från lyko.se där man också kan köpa produkterna såklart. ....
Schampo och balsam 750 ml 449kr
Moroccanoil 100 ml 339kr

DET VIKTIGASTE AV ALLT

Hej hallå hej. Idag är det som sagt vilodag. Väldigt skönt. Pappas fru är här och en kompis till Emma. Vi har ätit mat. Pasta med räkor och vitlök + chili. OCH......... wait for it............ VITLÖKSBRÖD! Viktigaste på menyn, hehe eller hur? Nu äts det chips och godis. Väntar på att Svenska Hollywoodfruar ska börja. Snart snart snart... För övrigt vill jag ha sommar och sol. Inget mer regn. Men är rätt tacksam över att det inte har regnat när jag varit hemma på lunchen än. Låt det nu alltid vara så :) Thanks, du där uppe ;)


BÄSTA BULLEN

Fikapaus. Och på tal om fika. Har ni fått något bullogram än? Det har inte jag. Varför skickar ingen till mig? :( Inte ens min pojkvän vill ge mig ett bullogram (han tycker väl att jag fikar alldeles för mycket redan, hehe...) men jag skickade ju ett bullogram till F. Och nu i helgen när jag var hos honom så fick jag hans bulle, som jag alltså köpt, att ta med mig på tåget hem. Hahah. Jaja. Han vet hur man gör mig glad... Får väl vara nöjd med det? Kan tala om att det var bland den bästa bullen jag någonsin ätit! 
❤❤❤ 


DAGENS GYM, IGÅR

Helt okej pass igår. Körde verkligen slut på magmusklerna. Benen också för den delen. Gött! Idag blir det vila men imorgon ska jag kolla om Elin vill hänga med och träna :) Saknar min workouthoney som jag hade i Oslo... Kom hit nån gång då?! 

Benböj 5 set
Marklyft 3 set
Plankan med beninskjut 1 min x3
Sidoplankan 2 set / sida
Fällkniven 3 set
Benpress 3 set
Bicepscurl 3 set 


SO MUCH LOVE FOR YOU

Det är helt sjukt. Efter jobbet la jag mig i soffan en stund och läste. Molly la sig jämte mig och somnade. Jag tittar på henne och känner bara att hon är det bästa jag har. Hon betyder så mycket för mig att jag knappt kan förstå det själv. Jag kan inte förstå det själv. Jag vill alltid att hon ska ha det bra och jag hatar att lämna henne ensam. Hon är så duktig som ligger och sover/vilar hela dagarna medan jag är på jobbet. När jag kommer hem är hon jätteglad och social. Hon är underbar. Önskar man kunde få ta med sin hund till jobbet. Alla jobb borde ha ett personligt litet hunddagis, hehe. Man borde i alla fall få ta med sig sin hund och ha dem i en bur så att de kan ligga där och vila. Jag skulle verkligen uppskatta ett arbete där jag fick ta med Molly nu när jag bor i Göteborg. Hemma hos mamma jobbade vi lite olika tider och då var hon inte ensam alls lika mycket. Men, så är det väl för de flesta hundar. När jag startar eget så kommer i alla fall Molly alltid få hänga med till jobbet :) När det nu blir vet vi ju inte 😉 Älskar min lilla fina hund (dock något ofin i pälsen). Vad skulle jag göra utan henne? 


CLASSY BUSINESSWOMEN

Hade jag haft rätt jobb för att bära dessa klänningar hade jag gjort det på en gång. Så fina och eleganta, classy helt enkelt. Finns att köpa hos nelly.se. Men jag kanske ska vänta tills jag är den där businesswomen som jag alltid drömt om att bli? ;)
 

MOTIVATIONSTIPS

Idag är jag så träningssugen att det är allt jag går och väntar på. Jag vill bara åka hem från jobbet, äta något lätt, gå ut med Molly och sen gå till gymmet och köra ett riktigt bra pass. Jag har aldrig varit kroppfixerad men jag låste erkänna att det är riktigt roligt att se sina små framsteg. Nya muskler som tittar fram, man blir fastare och framförallt så känner man sig starkare. Det är riktigt roligt. Något som jag tror har gjort att jag hela tiden är motiverad är att jag har en träningsdagbok där jag skriver upp mina resultat. Då kan jag också jämför och se om jag har förbättrats i någon övning. Jag skriver ner hur mycket kilo jag lyfter i övningen och hur många reps jag gör. Jag gör alltid minst tre set i varje övning och brukar nästan alltid öka vikten för varje set. Man blir väldigt motiverad av sina framsteg tycker jag. När jag började köra benböj (eller squats som vissa säger) med stång så började jag med 15 kilo. Idag tar jag 57,5 kilo. 10 kilo mer än min egen vikt. Och detta framsteget har skett gradvis på 4-5 månader. Jag vet inte om det är bra eller dåligt men jag jämför bara med mig själv. Vissa dagar orkar jag inte lika mycket som andra och då kan man fundera på vad det kan bero på. Man kan gå tillbaka i sin träningsdagbok och se vad man kommenterat. Kan det ha med sömnen eller maten att göra? Vilken tid på dygnet man tränade? Jättekul. Så köp en dagbok om ni vill hålla koll på era framsteg och samtidigt bli motiverade av att faktiskt gå till gymmet. Jag köpte min på gymgrossisten.se
 
 
 
 

ALWAYS A PLAN B

Fortfarande på väg hem till Göteborg. Kommer väl landa i soffan typ kvart i tio ikväll. Blir att fixa en snabb lunch och sen kanske se Solsidan om jag orkar. Sen sova. Jobb imorgon. Ångest. Vill ha längre helg, mer helg. Ett friare liv. Men den som vill någonting tillräckligt får oftast som den vill också. Plans plans plans. Do do do. Här på tåget är det i alla fall lugnare. Molly ligger under ligg säte hela tiden. Ingen rolig dag för henne att bara åka tåg hela tiden, men så är det ibland. Jag har dock ingenting att göra på tåget. Har läst ut min bok och mitt internet på telefonen är så fruktansvärt segt att jag inte ens orkar. Huvudet dunkar så mycket nu att jag inte ens orkar prata med någon i telefon. Ska väl försöka blunda lite. Eller planera mitt liv ;) Heheh. Måste alltid ha en plan B också ifall inte plan A funkar. Mina B planer är alltid sånt jag vill göra men kanske inte egentligen just nu, kanske senare i livet liksom. Men man kan ju inte gå runt och bara "va" om man vet att plan A inte funkade. Då måste man ju gå vidare och hoppa på plan B! Vad plan A är för något vill jag inte skriva ut här. Än. Men plan B är väl kanske att utbilda mig. Kommer inte ihåg om jag skrev om det men en utbildning i Florida i tre månader hade inte varit fel. Ska ta och skriva ut lite info om allt det där på jobbet i veckan. Man måste på något sätt alltid jaga sina drömmar. Aldrig ska man stå still eller vänta på att något ska hända. Funkar inte något så får man testa något annat. Jag kommer nog aldrig ge mig. Why settle for something good when you can have something great? 


HUNDVAGNAR

Jag är på väg hem mot Göteborg. Tåget är fullproppat och Molly vägrar ligga still. Finns det hundvagnar med avtagbar bur? Då hade man ju kunnat ta med själva buren och sätta den nedanför sitt säte och lämna kvar själva vagnen i gången. Smidigt. Måste kolla upp det där. Jag har ju en vagn men den går inte lossa. Har haft det jättemysigt med min fina pojkvän i alla fall. Jag var riktigt ledsen innan när jag skulle åka. Men vi ses nog om några veckor igen. 

Molly i sin snygga röda vagn 😉

ZAKKE

Hallåsan. Hoppas ni haft en fin lördag. Jag och F har tagit det lugnt och tittat på serie, handlat och varit hos Matilda och Robin. Deras valp, Zakke, är så himla söt. Och såååå liten. Vi får nog svänga förbi en runda där imorgon innan jag åker hem också. Nu har vi precis ätit tacos och nu ska jag äta OLWs ungsbakade sweet chili chips. Gissa om jag blev glad när jag såg att de hade dem i matbutiken denna gången (det är inte alltid de har det..). Glass har vi också köpt. Myyyys ❤ 




SKADAD POJKVÄN

Godmorgon från Ronneby. Ja vi ligger här i sängen och kollar på Idol. F har lätt hjärnskakning, skada i axeln och slagit u läppen (fläskläppen han hade innan har försvunnit i alla fall). Vi ska alltså inte direkt göra någonting eftersom han är skadad. Jag och Molly hälsade förresten på Zakke imorse. Matildas lilla valp. Vi ska nog gå ner dit sen igen. Han är så liten och söt. 


THE SUBWAYDILLE

Jaha, nu är det tåg i tre timmar som gäller då. Ganska skönt att bara sitta i alla fall. Åkte hem direkt efter jobbet och packade det sista, sen drog jag och Molly till centralsatationen. Köpte en stor subwaymacka med skinka, extra ost, massa sallad och BBQ sås. Om jag kommer få dille på den? Ja. Haha, blev en kaffe också och nu känner jag mig redo att läsa lite ur min Networkingbok.
Ha en fin fredag! ❤ 

 

I WANNA BE THERE

Idag drar mamma iväg på en veckas solsemester. Så fuskigt. Jag vill också åka iväg. Men jag är inte jättebutter, för idag ska jag ju faktiskt åka och hälsa på min pojkvän! Som jag längtar. Kan inte klockan bara bli 21.00 och sen kan vi stanna tiden tycker jag :) 

Hur coolt? Jag vill också vara där. En dag :) 

BELÖNING

Godmorgon fredag! Underbara fredag. Ikväll åker jag till Växjö där min fina kille kommer att hämta mig, sedan åker vi tillsammans ner till Ronneby. Ska bli så skönt att få krama om honom efter såhär lång tid ifrån varandra. Dessutom är han lite skadad från hockeyn nu, axeln igen (när ska han förstå att han ska flytta till Göteborg och plugga 😉), så det känns extra bra att hälsa på honom nu. Så saknad är han. Igår beställde jag ett par byxor. Egentligen hade jag lovat mig själv att göra det när jag kommit upp i 60 kilo i benböj men nu är jag säker på att jag kommer vara där innan byxorna kommer fram. Visst är det smart av mig att belöna mig med grejer när jag når mina träningsmål? Då går man verkligen till gymmet även de dagar man inte känner för det. Hahah, nejdå. Det är väl egentligen första gången jag ger mig själv en "belöning". Men det var lite smart. Och jag tycker att man ska unna sig ibland när man gjort något bra, eller jobbat hårt ett tag. Byxorna kostade 799kr i alla fall. Ni får se dem sen, såååå snygga. Svarta dock. Ville beställt i beige men de hade bara ljusbeige nu. Så får beställa beige en annan gång :) 

Efter gymmet igår... Just do it är ett jävligt bra motto. En bekant till mig har det tatuerat på armen, asballt! 

DAGENS GYM

Jävla vilket bra pass det blev idag. Åkte till gymmet direkt efter jobbet och lyckades ännu en gång slå mitt personbästa i benböj, 57,5 kilo! Och även i frivändning. Kuuuuul! ❤❤ Nu står jag och lagar mat. Köttet är typ halvfryst så vi får väl se hur det smakar... 

Benböj 6 set
Frivändning 3 set
Bulgarisk split 3 set
Bicepscurl 3 set
Stående rodd 3 set
Plankan med beninskjut (så jobbigt) 1 min x3
Fällkniven 3 set
Latsdrag 3 set


Glömde ta med mig sportsockar idag. Sååååå fult med vanliga, hahah. Pinsamt. Jaja, jag överlevde faktiskt 😉 

NEXT PURCHASE

Jag måste säga att bilderna gör inte dessa fina jackor rättvisa. Jag har varit inne och tittat på dem i butik. De fanns tyvärr inte i min storlek så jag gick in på nätet och blir nästan chockad över hur de ser ut här på dessa bilder. Men jaja. De var fina i verkligheten och det är ju huvudsaken. Vill så gärna köpa dessa. Vi får se om lönen tillåter det sen när den kommer den 25. Då smäller det! Hehhee, eller inte... Men något ska jag unna mig :)
 

SNAAAAART, MY LOVE

Fick detta smset igår av min fina. Så söt. Räknar ner :) Ska bli så skönt imorgon när jag vaknar för då vet jag att jag får gå och lägga mig jämte Fredrik på kvällen. Underbart. Vi är ju vana vid att inte ses så ofta men nu börjar det bli riktigt jobbigt kan jag lova... ❤ 


FUCK CANCER

Godmorgon. Torsdag. Snaaaaart är det helg. Har inte så mycket att skriva idag, så då skriver jag det här, som är jävligt viktigt. Faktiskt. FUCK CANCER. All kärlek till UngCancer och deras arbete. 


HUNDPROBLEM

Idag har vi haft besök av Anna från jobbet. Hon tog med sin ena hund hit. Det var bra övning för Molly. Efter att hon blev attackerad har hon varit lite extremt rädd för stora hundar. Detta var en blandning av rottweiler och amstaff eller pitbull, kommer ej ihåg. Telle, som han hette var jättefin. Och så lugn. Han brydde sig knappt om Molly. Anna pratade i alla fall om att hon skulle gå på någon privatkurs med sin andra hund eftersom hunden kunde bli aggressiv när det fanns andra hundar i närheten. Av avundsjuka typ. Molly är ju en liten mes och behöver liksom våga mer så jag bad Anna att ge mig hans nummer sen också så att jag kan träna upp Molly också. Det är ju för hennes egen skull. I helgen ska vi träffa en liten valp. Vi får se hur det går. Ibland kan ju vuxna hundar tycka att valpar är lite jobbiga. Men tror inte Zakke, som han heter, blivit könsmogen än så det ska nog gå bra :) 


CHOKLADÖVERDRAG

Jag äter ju min lunch på färjan. Jag sitter alltid på nedervåningen och äter och det är aldrig någon som har sagt något. Men idag så kom jan som liksom öppnar grindarna och sa "Du får inte äta här" Jag gick en chock och va precis på väg att säga "Aa fast jag måste äta här" men han hann säga "Du får äta på övervåningen, och där finns det bord". Tur för honom. Haha, nej men seriöst. Varför har ingen sagt det tidigare? Det var ju mycket skönare att äta vid ett bord än från sitt knä, hahah :) Blev en lite efterrätt idag också, digestive med chokladöverdrag, mmmmmm :) 


DRA TÄCKET ÖVER HUVUDET - DAG

Jag är så trött, haha. Vill bara åka hem, lägga mig i sängen, med Molly jämte mig, och dra täcket över huvudet. Haha nejdå, lite miss klagis och tröttis idag. Det är ju skönt att det är onsdag i alla fall. Snart helg. Åå, jag längtar så till helgen, som vanligt. Men denna helgen lite speciellt mycket. Nehe vad säger ni? Ska vi gå och göra denna onsdagen värdig eller? Aa typ så. KBK.


TISDAG

Har spenderat dagen med Elin. Vi har haft mycket trevligt. Inspirerande dag. Vi käkade lite snabbt på Subway. Valde deras BBQ sås. Sjuuuukt god. Sen såg vi Stefan i Stefan och Christer. Kul, hehe! 


HUNDHALLOWEEN

Alltså jag dör vad söta. Jag funderar starkt på att köpa kossan till Molly. Hur söt som helst. Men egentligen ska hon ju ha pumpan, bara för att det är Halloween. Men kossan va sååå söt. Haha. Man kanske ska gå ut och knacka dörr i år med några kompisar? Och Molly, såklart!




LEGDAY

Gårdagens pass bestod av 

Benböj 5 set
Benpress 3 set
Bulgariska split 3 set 

Ja, som ni ser inte så många övningar men det kan faktiskt ta en timme att gå igenom dem. Speciellt när man är två och får turas om på till exempel benböj och benpress. Det kändes i alla fall ordentligt i benen igår och det är ju huvudsaken. Idag känns det också. Nästa pass blir, såklart, benböj (älskar benböj och det är den övningen jag ökar i hela tiden) men sen ska jag koncentrera mig på mage och rygg. Nästa pass blir imorgon. Här nedan ser ni en väldigt ovacker bild på mig när jag lyfter 55 kilo. Stången väger 20 kilo, de gula väger 15kg/st och de svarta 2,5kg/st. Det är tungt nu. Men snart är jag uppe på 60 kilo! Och en sak till, jag går ner ÄNDA ner till marken typ. Vissa går ner lika mycket som jag är nere på bilden, men här är jag ju alltså nästan uppe. Jag börjar ju andas ut här, det kan man ju typ se? Jag har bilder från när jag är nere på riktigt men jag ser faktiskt för jävlig ut (tar i med hela kroppen, och ansiktet...) så de bilderna vill jag inte lägga upp här. Heheh. Men som sagt, man ska kämpa ända nedifrån. Ja, min pojkvän var en sträng lärare men oj så duktig ;) 


HALVJOBBIG MÅNDAG

Hej på er. Haft en bra dag? Jag mådde riktigt dåligt fram till kl halv fyra idag. Vet inte varför. Var spyfärdig och hade huvudvärk. Inte alls kul. Inte lätt att jobba då heller. Men det gick. Efter jobbet gick jag på lägenhetsvisning. Det var en lägenhet som verkligen var i behov av renovering. Aja, orkar inte prata om den. Haha. Vi får se när det blir dags. Är ju som sagt väldigt inne på en trea med Elin. Det hade varit så kul. Så det ska vi satsa på. Elin var med mig på visningen och sen åkte vi hem till mig för att jag skulle hämta mina träningskläder och sedan drog vi till gymmet. Blev ett bra benpass. Helt död. Vi hann dock bara med tre övningar men de var som sagt riktigt bra. Musklerna i benen är helt utpumpade. Skönt.


ASCHEBERGSGATAN

Godmorgon på er. Igår var jag på en lägenhetsvisning på Aschebergsgatan. Helt okej lägenhet men mycket som behöver fixas, och mycket som man liksom inte kunde göra något åt. Det var typ rör som gick genom lägenheten och visst, dessa kan man ju smycka ut med lampslingor men jag tror ändå att jag hade stört mig på det. Jag älskade dock fönstret som var i rummet. Där hade man kunnat göra en mysig liten läshörna eller ett ställe för Molly att sitta och titta ut på allt folk som går förbi. Det var jättefint. Och ett sånt fönster hoppas jag att jag en dag kommer ha faktiskt. Himla mysigt är det :) Aja, hur som helst så har jag nästan bestämt mig för att hyra en trea med Elin. Det känns bäst för tillfället. Vill inte sätta mig i en etta när jag inte vet riktigt hur det blir med livet. Någonting stort kanske är på väg att hända? ;) 

Jag ska på en visning idag efter jobbet också. Men nu får jag och Elin verkligen ligga i med att leta treor! 


FIFTHY SHADES OF GREY

Ja. Alltså boken är fortfarande inte utläst men nu jävlar ska jag läsa ut den. Det har tagit mig cirka ett halvår. Ganska seg bok enligt mig. Sen läser jag iofs många böcker samtidigt och läser alltid vad jag känner för. Jag tog med mig tre böcker upp till Göteborg, har börjat läsa i alla, och jag tänker att de ska vara utlästa innan jag åker hem nästa gång så jag kan byta ut dem. Nu har jag iofs 30 böcker extra eftersom jag vann på Bokmässan, hahah. MEN jag har massor med böcker hemma som jag redan börjat med så det är bäst att ta dem först :) 



HÖSTENS FINA FÄRGER

Vid elva var jag och Molly på plats i Slottsskogen i hundrastgården. Molly har sprungit och lekt. Så kul! Hit kommer jag verkligen gå många fler gånger. Jag köpte en kaffe och nu sitter vi och väntar på spårvagnen. Hösten är verkligen fin med alla sina färger! 

Jag är sjukt sugen på att träna idag men det får bli en PW ikväll. Måste låta musklerna vila idag eftersom jag körde typ alla muskelgrupper igår. 



STORA GLASSTRUTAR

Jag blev väldigt glad när jag och Emma handlade på ICA Kvantum igår. Jag har alltså längtat efter dessa glasstrutar hur länge som helst och så hittar jag dem här! Annars har det bara varit på Gekås i Ullared som man har köpt dem. När jag var liten kunde man hitta dem i matbutikerna hemma men det var många år sedan nu. Jag blev ju som sagt asglad och köpta med mig ganska många. Efter 4-5 stycken igår orkade jag inte ens titta på dem. Hahah, jajja nu har jag lite i alla fall. Det som saknas nu är att hitta vart OLW ugnsbakade sweet chili finns och Skyr med blandsmaker. Hittar inget av det någonstans :( Ska jag behöver åka till Oslo för att få mina goda Skyr mellanmål? 


HUNDPARKEN

Idag har jag och Molly varit i hundparken i underbara Slottsskogen. Det var väldigt mycket hundar där vilket var kul men det gör att Molly blir lite osäker. Tyvärr. Det fanns två rastgårdar som man kunde göra till en stor. Ska nog gå dit imorgon igen. Allting var ju väldigt nytt för Molly så åker jag imorgon på förmiddagen så kanske det är lite mindre hundar och Molly kan vänja sig lite. Men det var kul i alla fall. Molly är helt utslagen :) Ikväll blir det väldigt lugnt. En film, tacos och en vitlöksbaguett. 


DAGENS GYMPASS

Jag hade ett bra pass på gymmet i förmiddags. Det gick lite tungt i benövningarna men jag gjorde nytt personbästa - igen. 55 kilo i benböj. Jag kanske borde sätta upp mål till hur mycket jag vill ta innan jul osv? Gjorde chins, de gick okej. Klarade mina tre set men armarna var helt slut när jag kom till pullups övningen så där blev det noll. Tråkigt. Men så är det ibland. Magövningarna gick jättebra. 

Uppvärmning - jogg 5 min
Bulgarisk split 4 set
Benböj 6 set 
Marklyft 4 set 
Chins 3 set
Pullups -
Fällkniven 3 set
Plankan 1 min x3
Sidoplankan 30 sek x4 (2 set på varje sida)


BEYONCÉ

Så himla fin kvinna. Fantastiskt att få ha sett henne i Globen. Stark, ödmjuk och sån jävla power! Detta är från när Beyoncé är med i Vibe Magazine från 2007. Glädje! 



EN BÄTTRE MORGON

Älskar verkligen lördagsmorgonen. Njuter till max. Kokar en kopp kaffe, gör en god frukost (idag blev det äggröra och två mackor med ost och paprika!), tänder ljus, lägger mig i soffan och tittar på Nyhetsmorgon med Molly jämte mig. Underbart. Om man kunde börja varje morgon på det här sättet? 

Skickade iväg ett bullogram imorse till min käre far som fyller år idag. Lite svårt att ge något annat när man är en bit bort. Ikväll ska han firas och då får man paket av oss barn, men tyvärr missar jag alltså detta. Kram till pappa ❤ 




FREDAGSFIKA

Det blir alltid mycket fika på fredagar. Först kl 10 på jobbet där vi har fikavevka. Idag var det Kristinas tur att ta med fika, blev pepparkakor, kakor och rulltårta. Efter jobbet gick jag och handlade. Handlar nästan alltid en bulle på fredagar. Måste ju fira lite att det är helg ;) Jag har i alla fall diskat och sådär så nu sitter jag och äter en bulle, lite kex och dricker en kopp kaffe. Dags att börja ställa sig framför spisen och laga till fläskfilén snart :) Har köpt kall god beasås också! Muuuuuums. 


CROSSFIT AVDELNING

Blev så glad när jag och Elin var på gymmet igår. Det har kommit en ny avdelning, crossfit. Där hängde jag en del i Oslo. Det var inget folk överhuvudtaget igår men jag antar att det kommer bli mer och mer när folk fattar att det finns. Det fanns i alla fall "säckar". Dessa använder jag när jag gör frivändning. Älskar den övningen. Jag tar bara 15 kilo i frivändning och en stång väger ju 20 kilo så kan bara göra det med säck. Blev jätteglad. Ska försöka fota övningen nästa gång jag och Elin kör ben så kan ni se. Det är en jättebra övning för ben, rumpa och rygg.  Det fanns också en hinderbana. Jag testade och jag klarade svinga mig en bit tills det helt plötsligt blev att man skulle upp ett snäpp och då nådde jag inte. Hade alldeles för lite fart antagligen... :) Sen fanns det också en ställning där man kan köra benböj, utfallssteg, stående rodd, frontböj osv. Det var också vid denna ställning jag gjorde pullups. Min nya favvoavdelning alltså ;) 



ITS FRIDAY, FRIDAY

Jaaaa! Äntligen! Vi får äntligen ta helg. Igen. Så skönt! Ska handla efter jobbet och laga riktigt lyxmiddag till mig själv. Händer inte ofta nu. Måste börja äta mer kött. Blir mest makrill, ägg och kasseler nu. Inte bra. Så ikväll blir det fläskfilé, pommes och beasås. Låter väl bra?! Och så kanske lite morötter med dipp. Och ett vitlöksbröd. Ja. Så får det bli. 

Igår ställde min coach, Malika, upp denna vid mitt skrivbord. Hahah. Linda som sitter jämte mig har hästar så Linda fick en häst. Vafan?! Så skön är hon, min coach. Och Linda också för den delen. Det var hur som helst Malikas dotterns leksaker som hon inte längre lekte med. Malika skulle sälja dessa men nu funderar hon på att spara dem för de är tydligen väldigt dyra och något utav ett "samlingsobjekt". Sött i alla fall. "Den kan du titta på när du saknar Molly". Jo, ja, det kan jag väl. Hahah ;') 


DAGENS GYMPASS

Jag och Elin möttes upp och tränade direkt efter gymmet. Så gött. Nu är jag hemma och ska äta och duscha sen fixa lite annat innan det är dags att sova. Imorgon är det fredag, igen! Dagarna bara flyger iväg. Gäller att göra dagarna meningsfulla. :) 

Jag tog som sagt med mig Elin till gymmet, det var roligt att träna tillsammans med någon. Hon har aldrig gjort benböj med stång och liknande så trots att vi tränad länge blev det inte så många övningar gjorda eftersom det tar ett tag att lära sig tekniken, och det är så viktigt. Ryggen ska alltid vara låst när man lyfter med vikter! 

Benböj 5 set (maxade till 52kilo idag, yeey!) 
Stående rodd 3 set
Frivändningar 3 set 
Pullups 

Här gör jag en pullup :) Det är alltså när man drar sig upp i en stång tills hakan är över stången, sedan ner och sen upp igen.

POST ITS

Jag och mina post it lappar. Hahah. Skulle det gå hade jag säkert haft över hela datorn men måste ju se skärmen också ;) Ligger några på skrivbordet och sådär också. Men jag måste säga att det är jävligt bra med post its. Dessa små gula lappar gör ju att man faktiskt kommer ihåg ett och annat :) 


FRUKOSTMÖTE

Idag börjar vi dagen på DM/TM med frukostmöte. En gång i månaden går vi igenom förra månadens resultat. Detta blir mitt första möte. Och jag har glömt anteckningsblocket som det faktiskt stod att man skulle ha med sig. OBS. Gött att man får mackor och sånt i alla fall. Är iofs ganska mätt för jag åt ju gröt imorse, som vanligt ;) 


MY ADDICTION

Ja det är helt sjukt. Jag bara älskar vitlöksbröd. Det är så gott. Att jag för 3 år sedan inte åt vitlök (jag hade nog faktiskt ärligt talat aldrig ens smakat) är numera ofattbart. Så mycket jag gått miste om. Eller kanske, rättare sagt, så många år jag gått miste om med vitlöksbröd. Aja. Jag äter nog ikapp mig nu. Att folk blir förvånade när jag värmer en vitlöksbaguett i ugnen och äter den i bare är för mig förvånande. Gör inte alla det? Vitlöksbröd är godis för mig. Vill man göra mig glad kan man ge mig vitlöksbröd. Faktiskt hellre än godis, chips (med undantag för en påse OLW ugnsbakade sweet chili kanske) och nötter. Jag åt en vitlöksbaguett efter jobbet, därav smsen av F... :)


MONTAZAMIS MED VÄNNER

Ni har väl inte missat detta? Jag tycker det är fruktansvärt tråkigt att tänka på att Svenska Hollywoodfruar snart är slut för säsongen men som tur är kommer inte Maria försvinna från TV-rutan på tisdagar ändå (yeeeey). Maria tar med sig familjen till den svenska västkusten och bjuder in andra svenska profiler. Det kommer nog bli ett roligt program. Kan tänka mig att det både blir skratt och tårar :) 

Tisdagen 29 oktober kl 21.00 har programmet premiär. 



WEDNESDAY

Godmorgon. Onsdag. Snart har halva veckan gått. Hoppas på en bättre dag på jobbet idag än igår och i förrgår... Bara köra på. Fick mitt träningsschema igår av Fredrik. Tanken är att jag ska träna idag. Och kanske imorgon. Vilodag fredag. Träna lördag och eventuellt söndag. Ska försöka träna tidigt idag så jag kan äta god kvällsmat och skypa med Linnéa sen :) 

Snygg Molly igår, med toffs på huvudet hahah... Inte så glad...

LUGN TISDAG

Just nu: äter choklad och tittar på Hollywoodfruar. Ska göra någon macka innan jag lägger mig faktiskt. Och lunch tills imorgon. Blir sallad och två kokta ägg. Det är faktiskt mättande. Ska ringa Sofie innan jag lägger mig också. Imorgon ska jag skypa med Linnea ❤ Hon har lite news och jag är såklart jättenyfiken! Onsdag imorgon. Snart helg. Hmm.. Väntar på att det ska trilla in ett roligt mail till mig också. Jobbigt att vänta på sånt... 


SAKNADEN EFTER HAN

Idag gick det segt på jobbet... Jag ringer och försöker hela tiden men det är fan inte lätt asså. Annars mår jag bra idag. Ingen huvudvärk eller träningsvärk. Skönt. Och idag är det vilodag. Ännu skönare. Man behöver verkligen det, då får man längta till gymmet lite också. Jag är just nu på väg in till stan för att möta upp Elin. Hungrar ihjäl så jag kommer gå raka vägen till McDonalds eller närmaste Subway. 

❤❤❤ 
Saknar F något fruktansvärt just nu. Vill bara vara i hans famn och känna hans armar runt mig. Borra in min näsa i hans nacke och se in i hans snälla ögon. 


DAGENS GYM + SKYR

Ååå min trötta kropp bara fortsätter att värka. Jag tog det lugnt på gymmet idag. Det var verkligen dödens att göra beninskjut som jag kallar det (vet inte vad det kallas egentligen). Aja, gött med träning ändå. Imorgon är det VILA! ❤ Kroppen behöver få återhämta sig. På onsdag kör vi legday igen, 52 kilo i benböj kanske? ;) Nej. Jag ska faktiskt ta det lugnt och bara öka antalen böj nu på 50 kilo... 

Crosstrainer 10 min 
Plankan 1 min x3
Hantelflyes 3 set
Triceps 3 set
Bensinskjut 3 set
Enbensinskjut (???) 3 set 

Förresten, bra och proteinrikt mellanmål som faktiskt mättar en stund? Skyr. Isländsk yoghurt. Körde alltid på dessa i Oslo och det blir såklart inget undantag nu. MEN. Varför har jag bara hittat "Jordgubb" "Blåbär" "Vanilj" i Svea?! I Norge var det "blåbär/vanilj" "jordgubb/hallon". Så mycket godare! Jag hoppas verkligen jag hittar blandsorterna här någonstans, kanske bara haft otur och letat i fel affär. 


LITE FÖR MYCKET KANSKE

Så ont i kroppen. Hahaha. Kanske inte så konstigt när jag ökade med 8 kilo i benböjen. Aja. Ska till gymmet idag och köra ett lugnt pass, sen blir det promenad med Molly och lite fix. Har haft huvudvärk nästa hela dagen. Plus att jag har ont i kroppen då. Inte alls bra start på veckan, haha. Men då kan det bara bli bättre? ;) 




SAY YES!

If somebody offers you an amazing opportunity but you are not sure you can do it - say yes, and learn how to do it later! 

Just do it. KBK. Allt går om man vill. Du är din egen lyckas smed. Le åt världen och världen kommer att le åt dig. Positiva tankar ger positiva resultat. Och så vidare... 

Igår jobbade jag för att komma i rätt riktning mot en av mina drömmar. Jag kommer fortsätta att kämpa tills jag lyckas. Jag vet att det går. Jag har sett det. Jag vill vara en av dom. Jag ska bli en av dom. Om kanske tre, sex eller tolv månader. Kanske om fem år. Hur lång tid det än tar så kommer jag komma dit. Det är det viktiga. Jag kanske inte vet exakt till 100% vart jag ska, men jag vet att jag ska dit. Jag har flera olika drömmar, både inom karriär och privat. I vilken ordning jag vill att de ska ske vet jag inte. Jag bara kör på, sen får vi se vad som händer. Allting har sin mening.


DAGENS GYM, LEGDAY

Alltså. Vilken lycka jag känner i kroppen nu. Körde ett ganska vanligt pass på gymmet men som jag skrev igår eller i förrgår så var mitt personbästa 42kg i benböj. Idag maxade jag och körde 45kg och det gick lätt, så tänkte jag "äh, jag klarar nog en på 50kg". Och vet ni?! Jag klarade två! Sen vilade jag, drack vatten, andades och så. Sen körde jag två benböj till med 50kg på axlarna. Lyckan! Och till Fredrik berättade jag om tjejen som tog 60kg och jag sa att jag hoppas på att vara där om ett år. F sa att jag kommer kunna ta 60kg om bara några månader och nu känns det ju faktiskt så. Ska köra på 50kg nu ett tag och försöka öka antal benböj. Ååå va kul! Är asså aslycklig över detta, hahaha... 

Benböj 5 set
Bulgarisk split 3 set
Marklyft 3 set
Stående rodd 3 set
Benpress 3 set 


Gick ut med Molly direkt när jag kom hem. Hur vacker utsikt har jag inte på mina kvällspromenader då? Lite va? Eriksberg är verkligen så fint. Fast iofs är det ju stan som jag tagit kort på, haha! ❤ 


MARIUS(HUND)GENSER

Igår la Caroline (fotballfrue.no) upp denna bild på instagram. Jag skickade bilden vidare till mamma. Hon bara måste sticka en sådan här till Molly. Jag har ju själv en Mariusgenser som mamma har gjort. Och eftersom jag är halvnorsk så får vi ju faktiskt säga att Molly också är det.  Hon har ju till och med varit med hemma i Bergen :) Just nu håller mamma på med en Pippitröja som ska passa Molly bättre (lite längre på ryggen och med armar). Jag älskar ju min Pippitröja och tycker det är kul om Molly kan ha samma, precis som jag tvingade mamma att sy likadana klänningar som jag hade till min docka Lotta när jag var liten... ;) Gulligt ju?


ATT VETA SINA BÄSTA VÄNNER

När man slutar gymnasiet träffar man inte längre sina bästa vänner varje dag. Man kanske inte prata med dem varje dag, ibland kanske inte ens varje vecka. Man ska börja leva sitt liv. Det är mycket som händer, mycket ansvar man helt plötsligt måste ta. Man träffar nya människor, gör andra saker och tiden räcker helt enkelt inte alltid till. Imorse pratade jag med min fina vän Josefine i ca en timme. Vi har inte träffats sen i augusti och knappt pratat sen dess (självklart har vi slängt iväg något sms till varandra). Vi hade alltså en hel del att prata om idag och det kändes så skönt. Asså jag älskar verkligen mina vänner. Vi har inga krav på varandra. Det är ingen som skulle bli sur på mig om jag inte hör av mig på en månad. Jag vet, och dem vet, att vi har varandra när vi behöver varandra. Händer det något i mitt liv som jag vill att mina vänner ska ta del av, ja då är det självklart att jag får kontakta dem och berätta det. Jag blir inte sur på dem för att de inte har frågat hur det är med mig eller vad som händer i mitt liv. Och det är så skönt att jag inte har några vänner som blir sura över sånt. Jag vet vilka mina bästa vänner är och de vet att jag finns här om det skulle vara något. Har vi inte hörts på några veckor så är det ändå som vanligt när vi väl hörs eller ses ❤ 



YESTERDAYS

Godmorgon. Jag var inne i stan kl 15 ca och fikade med Frida till kl 17 på Condeco. Frida kom sen till mig på kvällen. Vi drack lite vin och käkade chips. Tanken var att vi skulle gå ut men Frida var trött och seg, jag var seg och de vi skulle gå ut med var lite sega sen också... Så Frida åkte hem kl halv ett från mig istället. Det var rätt skönt att vakna idag och vara hyfsat pigg, men fan vad jag längtar tills jag gör en riktig utgång här i Göteborg. Det får bli när bästis kommer upp, och sen när jag har egen lägenhet och inflyttningsfest såklart! Längtar. Jag tror förresten att jag har bestämt mig för hur jag ska göra med lägenhet. Ska prata om det med Elin senare ikväll. Förresten, när jag kom hem från fikan igår upptäckte jag att Molly hoppat upp på matbordet och försökt få tag på en Marabou cookie. Hon hade lyckats äta lite av den men inte alls mycket. Därför var jag väldigt orolig igår och jag hade lite ångest över att lämna henne (nu blev det ju aldrig utgång ändå) ensam hemma men hon har inga symptom än och hon kan inte ha fått i sig alls mycket teobromin så det tar säkert ingen skada på henne... Hoppas jag. 


RUSK

Idag har det regnat lite. Det betyder att Mollys regnjacka åker på. Söt. Så skönt att inte hela hon är blöt när vi kommer in. Jag funderar på att köpa en varm "jacka" till henne också som hon kan ha nu till vintern, så att jag kan klippa ner henne utan att hon ska behöva frysa.
Molly har inga problem med att ha kläder på sig. Hon har dena regnjackan, en t-shirt och en pippitröja. 


DAGENS GYM

Jag har tränat. Så skönt. Trodde inte det skulle vara så mycket folk på gymmet men det va det fan... Det var en tjej som körde benböj med stång på 60kg. Inspiration. Hon körde dock endast benböj, sen gick hon hem. Fredrik sa att vill man bli extra bra på något så kör man bara det. Mitt personbästa på benböj är än sålänge 42 kilo. Vågar inte testa mer när jag gymmar själv fast det bara är att släppa stången bakom sig... Aja. Snart kanske jag är uppe i 60kg också :) 

Hantelflyes 3 set
Sittande rodd3 set
Latsdrag 3 set
Rygglyft 3 set
Bulgariska split 3 set
Beninskjut 3 set
Benlyft 3 set


SPARA PENGAR

Godmorgon. Gud så skönt det var att ligga kvar i sängen idag. Har ätit frukost och kollat på Nyhetsmorgon. Det regnar här. Väldigt tråkigt. Nu ska jag byta om och gå till gymmet. Tittade förresten på linser idag. Det är nämligen dags att köpa nya. Jag har alltid köpt mina på lensway.se. Köper alltid två paket åt gången, det måste man ju iofs om man har olika synfel på ögonen men jag har samma synfel på båda ögonen. Hur som helst, jag har alltid köpt från lensway. Betalar 353kr per box. Dyrt. Sen har jag sett den här reklamen Specsavers har på TV om att den ena tummen eller vad det nu är har sparat pengar eftersom den har köpt sina linser på specsavers.se. Och idag tänkte jag att jag ska se vad mina linser kostar där. 99kr per box?! Va i....... Det var iofs rabatterat nu men ordinarie pris är 175kr per box. Det står dock att det är 3 linser. På lensway står det 6 linser. Så då är det klart att skillnaden inte blir så stor men det är ändå typ 20kr per lins nu när en box på specsavers kostar 99kr. Får väl köpa på mig några boxar så jag har. En vacker dag gör jag nog en ögonoperation hos Memira, vore skönt att slippa dessa jävla linser... ;) 

Lensway.se 353kr/box. 59kr/lins.

Specsavers.se 99kr/box. 33kr/lins.


Jag känner mig verkligen som den andra tummen i specsavers reklam när jag upptäckte det här. "Vem har sparat pengar på att köpa sina linser på specsavers.se? Inte jag...." Hahah, men nuså!

DAGENS GYM

Jag är så mätt. Efter jobbet gick jag och handlade till ikväll. Tacos och vitlöksbröd. Sen kom jag hem, satte mig i soffan, gick ut med Molly och sen drog jag till gymmet. Riktigt bra träningspass. Känns i kroppen redan. MEN när jag kom hem så knäckte det till i mitt ena knä och nu gör det väldigt ont när jag böjer mig ner...... Väntar på att F ska ringa så att vi kan prata om det. Har ju ätit nu och kollar på Idol samtidigt. Blir nog inte så sent ikväll, ska njuta av att sova länge imorgon. Eller i alla fall av att inte behöva gå upp :) 

Dagens gym
Rygglyft 3 set 
Benpress 3 set
Benböj 4 set
Bicepscurl 3 set
Plankan 1 min x 3
Bulgarian split 3 set
Triceps över huvudet (vet liksom inte vad övningen kallas hahah) 2 set


BULLOGRAM

Skicka ett bullogram till någon du tycker om. Det kostar 25kr per bullogram och 10kr skänks till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj. Gör någon glad, gör lite skillnad ❤ Den som får ett bullogram får hämta en rosa kanelbulle på sin närmaste Pressbyrån. 

Hur man skickar? Gå in på bullogram.nu och skriv in personens mobilnummer, samt ditt eget mobilnummer så att personen vet vem det kommer ifrån. Du betalar genom att skriva in dina kontokortuppgifter (lite jobbigt men kom igen, det är värt det!) Därefter får personen du skickat till ett sms där det står att de får hämta en rosa kanelbulle på valfri Pressbyrå. Så enkelt, så kul och en väldigt god gärning. Seså, skicka ett bullogram nu. 


Vill du skicka till flera personer samtidigt? Inga problem. Bara klicka på + knappen och du kan fylla i flera olika mobilnummer. Smidigt. Skicka ett bullogram till alla du tycker om ❤ (Och är de snälla skickar de ett bullogram till dig också!). 


Jag har skickat ett bullogram till min älskade farmor bland annat. En av de personer som övervunnit bröstcancer, tack vare forskning. Totalt ställs 55 000 cancerdiagnoser varje år i Sverige, 7000 av dem är bröstcancer. 15-20 personer insjuknar varje dag

Men! Har du inte skickat ett bullogram än?! Gör det nu, tack! ❤ 

KANELBULLENSDAG

Vi firar så klart detta på jobbet. En kollega fyller också år idag, hon bjöd på turkiska... Vad va det nu det hette.... Kommer inte ihåg. Scones? Nä. Jag vet inte. De var i alla fall fyllda med fetaost och det var gott! Kanske inte direkt något jag kommer göra hemma men kul att testa på. Vad ska jag äta för mat ikväll då? Lutar mot tacos asså, då har jag ju så att det räcker hela helgen sen, hehehehe. 


TGIF

Godmorgon fredag. Du är efterlängtad. Jobb till kl 16. Sen ska jag träna ❤ Och sen blir det bara mys med Molly. 


LÄGENHETSVISNING

Efter jobbet gick jag och kollade på en lägenhet som låg på Heden. En etta på 25 kvm. Helt okej fin. Dyr dock. Ligger tre minuter från Avenyn. Ja, jag hade kunnat trivas där. Men hur länge? 1 år? 5 år? Svårt det där. Speciellt när jag har flera alternativ. Bo kvar med Emma, flytta in i en trea med Elin, eller flytta till en egen liten lägenhet. Det är väl egentligen det sistnämnda jag vill mest eftersom jag längtat så länge efter att bo själv. Men att bo med en kompis och ha mitt eget rum hade också varit okej, och kul! Men det där med att ha eget rum är nog ändå ganska viktigt... Jag har en hel del att tänka på nu i helgen. 


Jag mötte upp Elin efteråt och vi gick och satte oss på ett litet hak. Pratade om allt som hänt sen vi sågs sist och sådär. Mysigt. Älskar Göteborg. Varför bor inte alla mina fina vänner hemifrån här också? Kom hit! Jag käkade en toast på stället vi satte oss på, kommer ej ihåg vad det hette, och drack en fanta. Elin köpte en öl för 33kr. Billigt! 


I SHOULD GRAB THIS

Asså jag funderar helt seriöst på att beställa denna. Och ha det som min "sjuktröja" för då kollar jag alltid på Friends. Älskar den serien och har nog sett varje avsnitt minst 10 gånger. Helt seriöst. Gillar att den är röd också. Beställa?!!! 


TORSDAGEN

Torsdag. En dag kvar sen är det fredag. Och sen är det helg. Längtar. Har lägenheten för mig själv nu i helgen igen. Någon som ska till Göteborg och vill ta en fika? Heheheheh. Fika fika fika. Fikornas stad. Kanelbullensdag imorgon. Gott ju?! Idag ska jag på lägenhetsvisning direket efter jobbet sen ska jag träffa Elin. Emma tycker det ska bli jättekul att få vara med Molly ikväll. Hon var till och med ute och gick med henne imorse. Jag sminkar mig vanligtvis inte till jobbet men idag ville jag det eftersom jag inte ska hem innan visningen. 


JAG VÄLKOMNAR TORSDAG

Onsdag är över. Snart helg. Så skönt. Jag lever för helgerna. Hahah. Nädå. Men ni förstår. Alla älskar helg. Imorgon är det en rolig dag. Ska på lägehetsvisning och sen träffa Elin :) Idag har jag träffat Noah som jag jobbade med i Oslo. Kul! Dagarna flyger bokstavligen förbi här i Göteborg. Nu sitter jag här och äter kvällsmat. Det blir en dusch sen sängen. 


IT'S A PLACE CALLED ROMA

Ja jag vill åka till Bali och lära mig surfa, ja jag vill åka till Zimbabwe och arbeta som volontär och ja jag vill åka till New York och go nuts i butikerna, se Central Park och Frihetsgudinnan. Jag vill åka till alla dessa platser och uppleva dessa saker, och en vacker dag ska jag göra det. 
 
Men just nu skulle inget sitta bättre än en tripp till kärlekens stad, Roma, med min kärlek, såklart. Att strosa runt på marknaden och sätta sig på ett mysigt italienskt café och ta en kaffe, trängas vid Fontana di Trevi och att få se Colosseum. Att få äta äkta italiensk pizza, sorbéglass, shoppa och se allt vackert som finns i Rom med min fina kille hade varit ovärderligt just nu. Allt det här med att jag flyttat till en ny stad (ännu längre bort från Fredrik än vad jag var innan) och har ett nytt jobb, söker lägenhet, Fredrik har sin hockey och vi tyvärr får väldigt lite tid tillsammans, allt det, hade varit så mycket lättare om vi haft en resa tillsammans att se fram emot. För i slutändan är det de stunderna vi minns. Ser ni hur vackert det är eller? 
 



 
Bild 1, 3 och 4 har jag tagit från google.se. Bild 2 har jag lånat från Angelica Blick, den har hon tagit när hon bodde i Rom.
 
Just nu håller Momondo en tävling i samarbete med blogg.se. Man kan vinna sin drömresa bara genom att välja ut en destination på deras hemsida. Sen behöver man bara skriva ett inlägg om den resan på sin blogg och varför just du vill åka dit och varför just du ska vinna. Tänkte att jag testar om man har någon tur ännu en gång... Direktlänk till tävlingen hittar ni HÄR. 

DETTA KOM PÅ POSTEN

Igår fick jag denna bild av mamma. Min julservis från Åsas tomtebod har kommit på posten. Så kul! Jag har blivit lite servisgalen det senaste. Först Gerbera keramik och nu Åsas julservis... Aja. Är hur som helst jättenöjd. Nu längtar jag tills jag har en egen lägenhet, tills att det blir jul och tills jag får hem folk som jag kan bjuda på mat med mina fina tallrikar :) 


NÄR MAN LOVAT SIG SJÄLV

Godmorgon, sovit gott? Jag har sovit helt okej men inte sådär som efter man tränat... Aja. Jag har lite ångest över att ha smällt i mig hela godispåsen igår, så idag är jag väldigt taggad på gym. Och nej. Jag räknar absolut inte kalorier eller tänker på att jag det är vissa saker jag inte bör äta. Jag har turen att kunna äta vad fan jag vill utan att gå upp ett gram typ (än så länge). Jag gick på en undersökning en gång där de sa att jag hade ovanligt bra förbränning? Det ska jag såklart bara vara glad över om det nu är sant. MEN jag får ångest ändå för att jag sagt till mig själv att jag egentligen bara ska äta godis på helger. Och jag ville träna igår, men hade ursäkter = ångest. Ursäkter är aldrig bra. För något eller någon. Dessutom mår jag mycket bättre, sover bättre och får bättre självkänsla när jag tränat, så det var ju dumt att inte gå till gymmet igår som jag egentligen planerat. Får börjar tänka lite på att jag måste ha energin direkt efter jobbet, annars blir det som igår. Jag käkade endast två mackor till lunch igår och därför kurrade magen ovanligt mycket när jag kom hem från jobbet. Men okej, nu är det slut på ursäkter! Just do it. 


Nu ska jag jobba. Kaffekoppen såhär på morgonkvisten är idag ovärderlig. Nehe, det är onsdag. Snart helg. Seeee you!

EN SÅN KVÄLL

Ja, det blev en sån här kväll ikväll. Jag var jävligt peppad på att träna men var så hungrig efter jobbet att mat blev prio, tiden rann iväg och jag kände att det skulle bli så sent att komma hem från gymmet idag eftersom det är TV tisdag. Usch. Redan ångest över det. Hahah nä men okej. Imorgon, fredag, lördag och söndag. Då blir det gym. Inga ursäkter. Måste sluta med dem. För det finns ingen bättre känsla än när man har gjort ett träningspass, och det är faktiskt roligt när man väl är där på gymmet och andas in den lite svettiga lukten. Hehehehhehe. 


Ser ni Molly? Och mig? Hahah. Lämnade Molly utanför godisaffären men hon stod såklart och tittade efter mig hela tiden... 


ARM MUSCLES

Jag är verkligen så glad över att F har visat mig ett annat sätt att träna. Ett sätt som jag tycker är kul och där jag vill bli bättre och motiveras av att se mina små framsteg. Jag är verkligen såååå glad över att han visade detta roliga träningssätt för mig. Visst krävs det mycket teknik men fan va roligt det är, och vilken bra träning för kroppen (känns det som i alla fall). Jag sitter här på jobbet och längtar lite till gymmet. Blir det ett pass i eftermiddag kanske? Jag ska försöka satsa på det. Hade ju vilodag igår. Ska försöka visa de övningar jag gör och skriva om vilken teknik man MÅSTE ha för det kan gå jävligt fel om man inte, till exempel, låser ryggen när man lyfter med vikter. 


TROPHY WIFE

Svenska Malin Åkerman spelar huvudrollen i en amerikansk serie. Hur kul? Premiären går av stapeln den 8 oktober 21.30 på kanal 5. Måste väl ses, ändå? 

Malin spelar en partytjej som blir förälskad i en frånskild trebarnspappa. Kate, som Malin heter i serien, går då från sitt bekymmersfria singelliv och inleder en relation med trebarnspappan. Hon måste ju dock dras med de tre barnen och mannens ex-fruar. Saker och ting går snabbt från dåligt till värre, skrivs det i handlingstexten. Jag ska kolla, ni då? :) 


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus