VALBORG


Trevlig Valborg på er, förresten! De flesta ska väl kanske ut och roa sig på stan men inte jag. Jag ska träna Crossfit kl 19. Kan säga att jag har lite smått ångest inför det men tror jag ska götta till det ikväll efter tränigen... Vi slutade ungefär kvart i fyra idag eftersom vi bokat plus och därmed är vi också lediga på fredag. Huuuur skönt?! Nu blir det ganska lugnt fram till träningen men imorgon är det fullt ös från tidigt på morgonen. Ska därför testa min nya post workout produkt som jag köpte idag för att kroppen ska få maximal återhämtning, spännande! 


30 APRIL


Godmorgon. Idag är det sista april. Min brors födelsedag. Imorgon går vi in i maj. Hur sjukt? När jag tittar tillbaka på början av året så hade jag föreställt mig att så mycket mer skulle ha blivit gjort vid det här laget. Men mycket har kommit emellan och saker har tagit längre tid än jag räknat med. Om det är någonting jag har lärt mig är det att saker och ting tar cirka 3 gånger så lång tid än vad folk säger/tror. Självklart gäller inte det allt men för min egen skull är det det jag ska tänka när någon säger någonting. Jag hoppas dock att jag får ett besked nu i maj som jag blivit lovad. Håller alla tummar och tår för den här grejen. Hade varit så sjukt kul. När jag dock fick reda på hur det skulle gå till så blev jag lite skeptisk och tänkte att nej det är nog inget för mig. Men nu, nu känner jag bara att det är bara att köra! Hoppas hoppas. 
 
Saker jag vill ska hända:
- Att jag ska få ett ja eller nej på saken jag skriver om ovan.
- Att jag ska få ett mail från P så vi kan börjar jobba!
- Att Marabou ska lägga upp bilderna från Drömdagen som jag och syrran var på i september (!!!) på Facebook. 
- Att jag ska få ett svar på någon utav alla lägenheter jag sökt... 
 

GÅRDAGENS ÖVERKROPPSPASS

 

Dagens förberedelser. En skopa proteinpulver som mellanmål strax innan lunch. Aminosyror från Aldrig Vila till träningen och därefter 1,5 skopa proteinpulver direkt efter träningen. Ska köpa ett nytt proteinpulver i veckan som jag ska ta direkt efter träningen. Mitt WHEY-pulver ska jag sedan bara använda som mellanmål. Idag är det 3x3 som gäller på gymmet. Igår körde jag endast ett komplimentspass och då blev det följande: 
 
Workout 28/4 (kg/reps)
Uppvärmning 
Triceps raka 15/10 10/10 15/7 10/10
Triceps med rep över huvudet 10/13 10/10 10/10
Militärpress 20/6 20/8 20/8
Biceps höger 7/10 
Biceps vänster 7/10
Lats 19/10 26/6 26/9
Dips (utan hjälpvikt) 7, 5, 4
Pulldown 20/15 30/10 35/6
Situps 15, 15, 15
 
Känns i armarna idag faktiskt. Och idag blir det som sagt gymmet direkt efter jobbet. Lika bra att få det gjort. Just nu känner jag mig lite sådär halvpepp men det brukar alltid ändras när jag kommer dit. 
 

INTERVJU I VN


I förra veckan blev jag intervjuad om vår spelapp Cherry Flash av den lokala tidningen Värnamo Nyheter hemifrån. Kul! Jag berättar lite om hur allt startade med att jag hade en idé och hur jag sen kontaktade Johan Johansson som är programmerare (han är från mina hemtrakter också men bor i Stockholm och vi har faktiskt aldrig träffats) och sedan är det Johans bror Tommy som har gjort grafiken samt ljudet i spelet. De skriver lite lite om just samarbetet kan jag tycka. Utan Johan och Tommy hade aldrig Cherry Flash funnits. Det är ju dem som har gjort hela jobbet medans jag endast hade idén och skisser + att jag kommit med input efter att jag fått uppdaterade versioner av spelet hela tiden. Vet förresten inte riktigt var jag tänkte när jag sa att "Körsbär är enkla att rita" hahahha... :) Hur som helst är vi ju glada för lite uppmärksamhet och hoppas på att det kan ge oss några extra nerladdningar. 
 

MY EVERYTHING


Finns ingen bättre känslan än av att se sin lilla plutt såhär glad :) 


WANTIES

 
Om det var något jag letade efter i helgen när jag var ute och shoppade så var det sånna här enkla basplagg. Hittade ju dock inget som kändes bra. Kenzas klädmärke IvyRevel har nu kommit med lite vårnyheter och dessa klänningar hade jag gärna haft i min basgarderob. Enkla och snygg med små detaljer. Klänningarna kostar 649kr styck och finns alltså att beställa här
 

VÄLJ RÄTT SAKER I VARDAGEN


Jag kan verkligen rekommendera alla att byta ut crème fraiche, gräddfil och andra såser mot Turkisk yoghurt. Supergott och mycket nyttigare. Passar till allt typ. Jag kanske är lite tjatig med allt det här nyttiga men jag tror det är bra att välja rätt saker i vardagen om man kan. Speciellt när det inte blir någon skillnad på smak. Äter jag ute vill jag ju inte behöva tänka på sånt där och vet man då med sig att man faktiskt väljer ett hälsosammare alternativ i sin egen matlagning så blir det godare att unna sig att äta ute någon gång ibland :) 

 

DETERMINATION


It's all about determination. If you decide to do it, you can do it. 

Jag kommer inte ha lika mycket tid över till fritid (= allt som inte är jobb, Molly & träning) de närmaste veckorna. Men det gör inget. Jag älskar att ha mycket att göra och har lite svårt för att sitta still. Som tur är är jag inte mycket av en tv-tittare på vardag för det kommer jag inte ha tid med om jag ska hinna med allt jag vill nu. Jag vet dock att jag kommer lata mig i flera dagar efter vecka 27. För det kommer jag vara värd. Nu är det effektiv träning som ligger i fokus samt bra kost + lite andra småsaker runtom. Molly och jobb också såklart men det går ju lite automatiskt. Jag har bestämt mig och beslutsamhet är något av det mest mäktiga vi har inom oss tror jag. Bestämmer man sig för något är det svårt att bli rubbad av andra. Dessutom hoppas jag på bra besked från lite andra håll så jag kan börja planera min höst lite. Nu jävla är det gasen i botten! 😉 


CROSSFIT FOR THE FIRST TIME


Alltså fyfan vilket jävla träningspass jag hade idag. Jag var på ett prova-på-pass på Crossfit Eriksberg och det innehöll mycket kondition. Eftersom jag har jävligt dåliga kondis så var det väldigt bra för mig men jag var nära på att spy flera gånger. Såhär i efterhand känns det såklart asskönt. Alla verkligen kämpade och körde allt va de hade och peppade varandra. Jag tror det är en väldigt bra träningsform. Det är ju både kondition, gymnastik och styrka. Jag har redan en hatkärlek till Crossfit men coachen på passet var riktigt bra och peppade oss. Hahah. Fyfan. Okej. Detta gjorde vi och det var 110 procent som gällde hela tiden! 

Uppvärmning: 
3 varv bestående av 
1 min run 
10 armhävningar 
1 min jumping jax
10 air squats 

Det var alltså ingen vila mellan varven. 

WOD: 
4 varv bestående av
1 min squats med medicinboll 6/9 kg
1 min inventerade burpees
1 min box jump
1 min deadlift med kettlebell 16/24 kg
1 min rodd
1 min vila 

Efter dessa fyra varv så körde vi 1 min vanliga burpees där man skulle räkna hur många man klarade. Jag klarade endast 15 stycken på en minut. Spyan var nära ett antal gånger och tanken på pannkakorna jag åt till frukost gör mig ännu mer illamående. Jag är nu helt död. Ska äta och duscha, sen ska jag ta med mig Molly till Slottsskogen och möta upp lite vänner i det fina vädret! 


NEW IN


Fredagens shopping. Celsius. En sport-bh från Gina Tricot. Pannkaksmixen. Två questbars (värm lite i mikron så blir det go fika till kaffet) + rese behållare för pulver. Perfekt om man ska iväg över natten eller liknande och vill ha med sig sitt pulver utan att behöva ta med hela påsen. Jag var en runda på Frölunda torg igår men hittade verkligen ingenting bra. Var på jakt efter nya jeans, någon långkjol och ett par träningstights. Kom hem helt tomhänt. Så tråkigt :( 


LUGN KVÄLL


Nu kollar jag på Gladiatorerna medans det ligger en massa papper utspritt i soffan. Jag "pluggar" lite. Det ni. Inte så mycket plugg egentligen men viktig info som jag måste kunna. Blir alltså en lugn kväll i soffan idag. Skönt faktiskt. Känner att jag måste komma ikapp livet lite :) 


HELT SLUT


Kan meddela er att jag är helt slut efter dagens träning. Körde knäböj, bänkpress och marklyft. Sedan blev det militärpress, bulgariska utfall, frontsquat och situps följt av en lång stretchning. Det var jättefå människor på gymmet vilket jag tyckte var ganska skönt men ändå lite tråkigt också. På lördagar brukar det vara fullt ös. Nu har jag i alla fall ätit och nu ska jag duscha så jag och Molly kan gå ut och njuta i det fina vädret! 


PROTEINPANNKAKSMIX


Ja alltså jag vet inte. Köpte detta pulver igår för att göra proteinpannkakor. Det är mycket svårare att få till bra pannkakor med dessa och dessutom stod det att man endast skulle blanda en skopa med 1,5dl vatten vilket jag tyckte blev asdåligt. Så jag gjorde vanlig pannkakssmet och bytte ut mjölet mot detta pulver. När pannkakorna blev tunna blev det supergott, men det var inte så lätt att vända de där satans pannkakorna. Det krävs väl lite övning antar jag. God smak hur som helst men svårt att tillaga. Finns att köpa på gymgrossisten för 249kr. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe här och fixa lite innan jag drar till gymmet :) 


VIDEO - PLAYING AROUND

 
 
Hehhe, ja. I helgen när vi var i Karlstad hos Fs pappa så hoppade vi lite studsmatta på morgonen (därav myskläderna) och F lärde mig att slå volt och landa på fötterna. Inte riktigt assnyggt men det kommer ta sig. Lycklig som ett litet barn blev jag i alla fall för att jag klarade det. Idag är det fredag och det är så jääääävla asgött. Har sett fram emot denna helgen även om det var kort vecka. Förhoppningsvis blir det bara en tredagars arbetsvecka nästa vecka. Jag hoppas verkligen vi får vara ledig 2 maj för jag har så mycket att göra så det skulle vara en bra bonusdag med annat jobb. 
 

NEJ TACK SOLARIUM

 
Bilden ovan är från januari 2010
 
Jag är rätt säker på att det var runt de här veckorna, om inte ännu lite tidigare, för två år sedan som jag bestämde mig för att aldrig mer sola solarium. Det var månader innan vår student. Jag hade gjort någon uppsats kring det och förstod först då hur farligt det egentligen är och jag bestämde mig för att aldrig utsätta mig min hud för det igen. Att jag klarat hålla vad jag lovat mig är faktiskt lite chockande. Självklart solar jag ute och tycker att det är hur skönt som helst men att lägga mig i ett solarium finns inte på kartan längre. Jag har också blivit försiktigare när jag solar ute. Är mer nogrann med att smörja in mig och så så att jag ska slippa bränna mig och dessutom få en finare färg. I och med att jag skippar solarium har jag blivit något utav en miniexpert på BUS-produkter. Jag har faktiskt hittat mig en ny liten favorit som jag kanske ska tipsa om här i bloggen. Jag har även provat spraytan vilket jag kan rekommenderar om man ska ut på något speciellt (färgen håller ju max 7 dagar) men det kan bli lite för stor skillnad om man är vinterblek. Gör man det dock regelbundet är det jättefint - och hälsosamt!
 

#tbt - me & my best friend

 
 

Jag älskar fan att kolla gamla bilder. Tur att jag tog många under min ungdom. Hahha, så sjukt kul att titta på nu. Översta bilden är från när vi gick ut nian.  Mittenbilden måste vara tagen innan? Kanske mellan 8an och 9an? Sista bilden gick vi första året på gymnasiet. Tror att det var typ oktober/november. Hahah. Sjukt kul. Och tittar jag i album så hänger jag ihop med denna tjejen från tidigt mellanstadie. Bästa vän. 
 

GANSKA BRA ABS

 
Heheheh, eller? Blev nästan lite chockad själv när jag bytte om till gymmet igår. Men det är ju kul. I vissa lägen börjar jag se skymtar av att det kommer lite fler magrutor. Gör en grym magövning som jag ska köra nu varje pass. Till sommaren ska jag vara stenhård, hahah. Inte för att jag ska göra något speciellt, vet knappt om jag ska ha semester. Hur som helst så blev det ett komplimentspass på gymmet igår. Jag hade fokus på mage och körde också lite rumpa. Avslutade med 15 minuters cykel där pulsen hela tiden låg på 150-160 vilket är typ 80% av maxpuls för mig. Idag blir det inte gym. Tyvärr. Funderar på att ta ett pass imorgon och sedan blir det som vanligt träning med gänget på lördag. 
 
 

ETT NYTTIGARE ALTERNATIV


Jag älskar när jag hittar nyttigare alternativ till mina cravings. Hehe. En craving jag har är nämligen digestivekex med smör och ost. Inte speciellt nyttigt att proppa i sig ett paket på två dagar. Surdegsknäckena ovan kan jag äta med lite bättre samvete. Tyckte inte heller att jag åt lika många vilket är bra men det var jättegott i alla fall. Så tummen upp för dem! Jag har dock fortfarande smör och ost på men själva kexet försvinner ju och det är ju ett plus. Utan osten är det ju inte ens gott. I helgen tänkte jag att jag skulle svänga in på gymgrossisten eller mmsports och köpa pannkaksmix :) 
 

IGN RECENSERAR CHERRY FLASH

 
 
IGN.com har gjort en recension av Cherry Flash och vi fick 5.6 i betyg av 10. Vi är nöjda! Vi vet ju om att spelet är väldigt simpelt och genom att få recensioner över vad som är bra och dåligt gör det lättare för oss att utveckla en ny spelapp då vi kommer veta vad våra användare är ute efter. Och all publicitet är bra publicitet! Så länge inte någon säger att vårt spel är sämst, astråkigt och suger. Hehehe! :) Sjukt kul att IGN ville skriva om oss (läs här). De samarbetar ju med Metro Spel vilket gör att vår recension också syns på Metros hemsida (se här) :) Över dagens lunch gjorde jag också en telefonintervju. Vi ska se om vi får till någon bild som de kan använda i tidningen annars får de ta en bild från spelet bara. Kul i alla fall :) Förresten, nu kan alla Androidanvändare ladda ner Cherry Flash gratis. LADDA NER OCH SPELA HÄR! :) 
 

OLW:s nya kändischips

 
Tommy Myllymäki, Tom Sjöstedt och Christian Hellberg heter stjärnkockarna som just nu tävlar om vem som kan göra det godaste OLW-chipset. Har ni smakat? Jag hejjar på Roast Chicken. Kockarna får 2 poäng per såld påse och sedan man kan också rösta via Facebook vilket ger kockarna 1 poäng per röst. Chipsen som vinner kommer lanseras i OLW:s ordinarie sortiment någon gång efter sommaren. Det vore ju en dröm för mig att få göra sina egna chips, jag som är chipsälskaren number 1. Heheh. Vem tror ni vinner? :) 
 
Myllymäkis bidrag: Jalapeño Yoghurt med smak av yoghurt, gurka, dill och grön jalapeño. 
Sjöstedts bidrag: 3XLök med smak av rostad rödkök, knipplök och ramslök. 
Hellbergs bidrag: Roast Chicken med smak av rostad kyckling, chili, vitlök och citrongräs. 
 

ATT FÅ LÄSA EN STUND


Goddagens. Inte var det lättare att kliva upp från sängen idag. Under påskledigheten låg jag alltid och läste i 1-2 timmar innan jag väckte Fredrik. Vaknade runt 8-9 automatiskt. Önskar jag kunde få läsa en stund nu också men får försöka ta det på kvällarna. Har dock fastnat lite i sista säsongen av How I met your mother så när jag väl är klar med den så får jag ta upp läsandet en timme varje kväll. Just nu läser jag Torka aldrig tårarna utan handskar. Jag tycker den är lätt att läsa och för omväxlings skull är det skönt att läsa något som jag inte behöver en överstrykspenna till (mina böcker om kost, träning, hundträning och företag/aktier har jag alltid en penna för att markera meningar som jag tycker är viktiga). Ögonen kan liksom bara svepa över texten. Nehe, nu ska jag äta upp min kvarg. Dags att köpa ny igen. 
 

OTAGGAD MEN BRA PASS ÄNDÅ


Jag var ganska opepp på träningen idag men när jag väl kom dit gick det bra. Jag körde mitt race och pappa sitt och sedan avslutade vi med två magövningar ihop, chins och militärpress. Vi var båda ganska slut när vi körde chinsen och jag vann med 0,5 chins. Jag gjorde 6 stycken och pappa gjorde 5,5. Det var så nära att han gjorde 6 men han kom inte riktigt ända upp. Jag körde benböj 3x3 på 80kg. Samma sak i marklyft och de gick hur lätt som helst. Bänken övade jag teknik och körde 3x3 på 40kg och det gick lätt. Det är så mycket som sitter i huvudet när det gäller träning. Eller egentligen när det gäller allting. Man kan fan vad man vill bara man ger sig fan på det. Nu är vi hos min bror och ska käka fläskfilé och potatisgratäng. Jag hoppas jag är piggare på jobbet imorgon. Tror jag ska köra ett pass på gymmet då också för det är lite tveksamt om det blir något nu på torsdag. 
 

VIDEO - CHINS

 
 
Här är en liten video från lördagens träning. Det var jag och Fredrik + hans lillebror som körde lite. Vi åkte därifrån typ 22:15. Hehe. Här kör jag mitt tredje set med chins. Blev 6 stycken. Första 9, sen 7 och tillsist alltså 6 stycken. Helt ok. Tror det blir tävling med pappa idag om vem som gör flest, hehe. Vi brukar göra det när vi tränar ihop och jag måste säga att pappa har blivit duktig faktiskt! Inte helt säkert jag vinner idag. Pappa ska hänga med mig och träna efter jobbet idag. Han är nämligen här i Göteborg för lite jobbmöten :) 
 

NEW IN

 

Har köpt en hel del nya kläder. Bland annat dessa shorts från Ralph Lauren i en snygg somrig grön färg. Längtar så till sommaren! När F åkte hem till Ronneby från GBG igår var klockan över tio på kvällen. Vi stod ute i tröjor men det var inte alls kallt. Älskar när man kan vara ute sent utan att behöva stå och huttra för att det är kallt. Nu är verkligen våren här och jag tror att det blir en tidig sommar i år. Ser fram emot att få börja använda mina nya shorts. Än är det nog för kallt för dem. Köpte mig också en ny vårjacka. Ni vet en sån här svart bomber jacka. Lite soft så. Och as go. Behöver något annat än en tajt skinnjacka. Heheh :) 
 
 

ON THE ROAD AGAIN


Det har varit så jävla härligt att vara ledig nu några dagar över påsk. Otroligt skönt att bara ha en fyradagars arbetsvecka nu. Nästa vecka är det ju Valborg och första maj så då blir i alla fall en dag ledigt där också. Vi har haft det hur bra som helst i påsk. Jag och F har pratat mycket idag om framtiden (hösten 2014) och jag känner mig ganska lugn faktiskt. Jag tror jag vet vad jag vill. Har lite olika alternativ såklart men hur det än blir så känns det bra. Stanna kvar i GBG och jobba, flytta hem eller så börjar jag plugga i Borås/Halmstad till hösten. 
 

WE'RE ON ANDROID!

 
 
LADDA NER FÖR ANDROID HÄR
 
Hej! Bloggen blir lite lidande nu när jag är hos min pojk i Värmland. Vi har haft det superbra och det har varit mysigt att träffa hans familj här. Strålande väder. Vi har gått PW, tränat och hoppat massa studsmatta. Nu ska vi äta lunch här med hans pappa sen kommer vi bege oss mot Göteborg där F lämnar mig för att åka ner till Blekinge där han ska på intervjuer. Ville bara kika in och säga att min spelapp nu finns på Androidmarknaden också. Så in och ladda ner, sök på Cherry Flash, och kör på! Genom att acceptera Facebook kommer ditt resultat med i topplistan men ingenting syns på din tidslinje på Facebook. Bra va?! :) Happy gaming!
 

MIN LUGG


Hehehe. Fredrik visste inte riktigt om jag stod med kroppen mot eller ifrån honom. Men jag har alltså kammat ner mitt går framför huvudet haha. Han tyckte det var asläskigt och jag håller med nu när jag ser bilderna. Hehe. Vi har haft en lugn dag med en PW i solen, grillat och nu ser vi hockey. 
 

ON THE TRAIN


Jag är på väg till Karlstad och min pöjk. Blir tåg i cirka 2h här nu men jag har en bra bok att läsa så det känns lugnt. Ska bli kul att åka upp till F i Värmland. Det var ett tag sedan jag var där. Molly är hemma i GBG med syster och Jonas som har kommit upp. Brorsan ska ha henne någon dag också. Jag åker hem på måndag igen. Så skönt med ledighet :) 
 

DORSIA HOTELL



Godmorgon godmorgon. Igår runt 18 tiden åkte jag in till stan för att umgås lite med min faster och hennes man som är här på besök. De bor på Dorsia hotell och vi satt i lobbyn där de beställde in lite smårätter. Ett väldigt speciellt hotell där allt gick i rosa och lila typ. Men det var mysigt! Nu har jag precis ätit frukost och nu ska jag dammsuga av lägenheten innan syster och Jonas kommer hit. I eftermiddag åker jag till Karlstad!  :) 


MY APP


Klicka här för att komma direkt till AppStore och Cherry Flash!!!
 
Underbart att vara ledig idag. Tyvärr har det varit tråkigt väder. Tur att jag och Molly gick en runda imorse när det faktiskt var sol. Jag sitter och jobbar lite här hemma framför en dator full med virus typ. Måste fixa den. Precis som jag måste fixa min skärm på iPhonen... Hahah :) Om cirka en timme ska jag åka in till stan för att möta upp min faster och hennes man som är här över helgen. 
 

EXCET

 
Godmööööööööörra! Ledig idag. Hur gött?! Vi har lyckats boka in (göra så många plus bokningar på jobbet som vi egentligen skulle gjort idag) Skärtorsdagen så idag behövde vi inte gå till jobbet. Så jävla gött va. Bjussar på en ganska oskön bild från helgens festligheter. Blev fångad av vimmelfotografen på Excet men hur sitter egentligen mitt linne på mig? Inte för att vara sån men jag tycker att jag ser helt uppblåst ut, vilket jag absolut inte var och jag är ju smal så denna bilden känns jättekonstig? Dör av skratt. Hahah. Toppen åker i soperna med en gång kan jag lova. Fy! Hehhe. Men Linnea som står jämte mig ser strålande ut! 

Jag och Molly har precis varit ute och gått i 40 minuter. Nu ska jag göra en god frukost och jobba lite här hemma.
 

HAPPY


Känner mig riktigt glad idag. Sista arbetsdagen innan vi tar påskledigt och att vi fick så bra respons på appen igår gör ju inte direkt humöret sämre. Idag kommer vi dock behöva jobba vidare lite. Vi ska kolla på en delningssymbol för dem som vill dela sitt resultat på Facebook. Hade jag fått 33 sekunder hade jag verkligen velat dela. Just nu måste man koppla upp via Facebook för att hamna på Topplistan men ingenting kommer upp på personens tidslinje. Tycker sånt är väldigt irriterande och ville därför inte ha det så, men självklart ska det finnas en delningsfunktion som länkar till appen på AppStore också. Hemsidan är heller inte helt 100 än. Det kommer :) Har dessutom lite jobb att röja undan med två andra projekt jag håller på med. Fast det är ju bara kul så kan knappt kalla det för jobb. Än.


A VERY GOOD DAY


Gud vilken dag. Riktigt rolig och jag har fått så mycket bra feedback. Alla tycker att spelet är roligt och de flesta upplever det lite beroendeframkallande, vilket såklart var min förhoppning. Ska bli roligt att få uppgifter från Apple över hur många det var som köpte appen första dagen. Jag tror det är runt 30 stycken. Kan också säga att jag är förvånad över hur snabbt vissa klarar av spelet. Just nu är det fem stycken som ligger på 33:++ sekunder och jag tyckte jag var duktig när jag fick 36 sekunder och då har jag ändå spelat detta sen i december ungefär. Kul!!! 

Jag åkte och tränade efter jobbet. Var inte så taggad men det gick ok. Körde benböj och marklyft och sedan lite rehab övningar för min axel som håller på att krångla. I böjen blev det 4x4 på 70kg och i marken körde jag upp till 80kg och sedan 3x2 på 70kg. Jag drack mitt proteinpulver efteråt med smak ac choklad. Den blir faktiskt bättre och bättre för varje gång. I början var den asäcklig. Nu ska jag äta ordentlig mat och få lite mail ivägskickade innan jag säger godnatt till denna dagen. 


MIN SPELAPP FINNS UTE NU!


Ja. Då var dagen äntligen här! Min första app har lanserats och säljs nu på AppStore för 7kr. IN OCH KÖP!!!! 
 
Jag började med mina skisser för över ett år sedan och nu har Cherry Flash släppts med hjälp av mitt duktiga team. Jag är så glad och jag hoppas att spelet ska bli omtyckt! Jag tar gärna emot feedback och är jättetacksam för dem som tar sig tid att recensera appen i AppStore. Självklart vill vi ha 5 stjärnor men att veta vad folk tycker är bra och mindre bra är ju guldvärt - för jag kan lova er att det inte är den sista appen jag kommer göra. 
 
Cherry Flash är ett väldigt simpelt spel där man så snabbt som möjligt ska samla 100 körsbär - men man får se upp så att man inte tar körsbären som det sitter flugor på, då får man minuspoäng. Genom att dela sitt resultat på Facebook kan man jämföra sig med sina vänners tider och har man en bra tid kan man hamna i spelets topp 100 lista! 
 
Cherry Flash kommer inom en snar framtid släpps på Android också. Vi har en Facebook sida där man gärna får klicka på Gilla-knappen. Vill man följa oss på Instagram och Twitter så heter vi @cherryflashapp. Tack tack tack till alla underbara människor som laddar ner appen, recenserar, gillar och sprider via sociala medier. Ni är GULDVÄRDA! 
 
Läser du min blogg via iPhone eller iPad? Här har du direktlänk till appen: https://itunes.apple.com/us/app/cherry-flash/id858626750?l=sv&ls=1&mt=8
 

LATE SUNDAY NIGHT


Jag kom inte i säng förens tio i elva igår. Alldeles för sent. Behöver mer sömn. Men åker man till affären 19.30 för att handla mat inför matlådor så blir det lite sent. Fick gjort fem matlådor med kyckling, ris och broccoli. Hade också en del andra grejer att fixa. Idag står träning på schemat. Jag är peppad. Det kommer antagligen vara fokus på bänkpress för mig idag. På jobbet är det fullt ös. Mer än vanligt. Vi försöker ju boka in skärtorsdagen så att vi ska kunna gå på ledighet redan nu på onsdag. Hade ju varit såååå skönt! 
 

VIDEO - 100KG MARKLYFT

 
Yes, här har ni den. Jag förstår inte hur det igår kunde gå så lätt att dra upp hundra kilo. Jag har försökt några gånger men då har den suttit fast i marken. Här behöver jag inte ens ta i så mycket att jag skriker eller ens knappt blir röd i ansiktet. Jag drar och blåser ut luften och sen var den klar. Sjukt. Kändes som att jag skulle kunna ta en vikt till men det får bli nästa gång vi kör toppvikter.
 
 

COFFÉ IN THE SUN




Jag Amanda Sara och Josse gick till Cappuccino och fikade innan de åkte hem. Amanda tog världens största kärleksmums. Ganska skönt att sitta ute i solen även om det blåste lite. Nu är jag hemma och jag ska städa och ta hand om tvätten innan jag går en runda med hunden. Blir en massa matlagning ikväll. Ska bjussa på en video från gårdagens träningspass här lite senare. Äntligen säger jag bara!! :) 


NIGHT OUT


Vi var på inflyttningsfest hos Mikkan igår! Det var riktigt roligt och jag drack bara vatten. Mikkan bor på bottenplan och har en asstor altan. Tyvärr regnade det igår men där kommer det vara hur perfekt som helst för henne på sommaren! Vi drog till Excet och dansade loss ett tag. Kl två var jag så hungrig att jag trodde jag skulle dö typ. Vi gick och käkade på Burger King och tog en taxi hem sen. Skönt att komma hem och vakna upp nykter! 


JUST LIKE IT SHOULD BE


Lördag betyder såklart pannkakor och kaffe framför TVn. Såå gött med helg. Kl 12 väntas ses träning och därefter ska jag hänga med kompisar hemifrån. En annan kompis har inflyttningsfest ikväll som vi ska gå på. Vet dock inte vad jag ska ha på mig. Gjorde ju en veställning från Nelly i veckan men den hann aldrig komma så nu vet jag inte alls. Men tar väl bara något jag har, orkar inte bry mig så mycket :) Imorgon är det söndag, och it might be the big day!! 


SOON


... 

FRIDAY



Det här med att det redan är fredag igen. Veckan har gått sjukt fort. Blev en riktigt bra träning igår där jag gjorde bra i både bänken och knäböjen. Jag har dock ont i min axel. Tror det kan ha att göra med att vi ändrade grepp i knäböjen. Stången låg väl konstigt på mig då vilket kanske har gjort att något ligger i kläm. Det går nog över snart. Jag kör med liniment och lite rehab övning. Hehe. Idag ska det bokas som fan på jobbet. Vi kör ett lite annorlunda mål för att få vara lediga på skärtorsdagen. Hade varit riktigt skönt att få vara det faktiskt! Håller tummarna för att det blir så! 


MY DAY


Det gick ganska bra på jobbet idag. Handlade direkt efter. Tog en promenad med Molly när jag kom hem. Lagat massa mat. Pratat med pappa, syrran och Carro. Slipat på en inspelning. Och nu ska jag faktiskt lägga mig i sängen och titta på något avsnitt av New Girl. Skulle egentligen ha tvättat idag men det blev inte av. Gör iordning min träningsväska nu direkt även om jag måste hem emellan jobbet och träningen för att ta ut Molly en runda. Hon kliar sig så extremt i örat just nu, att det inte gå sönder.. Med de klorna hon har också... Hmm.. 


PISSED OFF


Blir så jävla less när jag ska behöva avsluta en bra dag arg. Jag hatar när människor är lata. Jag hatar när människor ljuger. Jag hatar när människor inte håller vad de sagt. 

JUST ORDERED

  
Jag har beställt lite grejer från Nelly. Bland annat dessa två från deras rea. Älskar grönt och jag vill börja använda mer lila (mina ögon - som är gröna - framhävs ganska bra då) så detta är en bra början. Hoppas att det hinner komma innan helgen. Nu har jag fan dock shoppingförbud för denna månaden. Köpte massa böcker, en jättefin klänning från Bubbleroom, massa kosttillskott, ett asdyrt styrkelyftsbälte och nu detta. Hejdå pengarnaaaa! Nej, men det känns faktiskt ok. Tror jag fick 7-8 plagg i beställningen jag la på nelly. Det landade på lite dyrare än vad jag normalt brukar handla där men de senaste två månaderna har jag lagt alla pengar på kiropraktorn och på veterinär så det är OK att lägga lite på mig själv nu :) Nu ska jag försöka spara så mycket som möjligt. En ordentlig, bra och snygg dator ligger högst upp på listan nu. Behöver dock köpa en ny väska för den jag har faller snart samman. Hehehhehe. 
 

TWO SHOWS I WANT TO SEE

 
Kodjo och hans show I-landsproblem. Har för mig att han kommer till GBG den 9 maj. Skulle så gärna vilja gå på det. Vet att syrran är sugen också så kanske är dags att boka det innan biljetterna är slut. Tycker Kodjo är så jäkla skön så tror inte att föreställningen kan bli annat än askul. 
 
 
Såg även att Mia Skäringer ska ha en ny show i höst. Hade varit superkul att se. 900+ kostar biljetterna men då var det trerätters och sånt också. Även här skulle förställningen inte bli annat än askul. 
 

ANGRY BIRD CAKE POPS

 
Made by bakebelieve
 
Tycker det är sjukt coolt att vissa människor har talang för det här med bakning. Jag googlar alltid sånna här grejer när jag är lite sötsugen, hehe. Skulle dock aldrig ge mig på att göra detta själv. Har dock en syster som är duktig på det där med bakning och matlagning. Det har hon väl fått efter mamma :) Hur som helst, jag har haft huvudvärk sedan igårkväll. Sjukt jobbigt. Vaknade under natten men dunkande huvudvärk och imorse när jag och F gick upp var den inte borta heller... Svettades även sjukt mycket imorse. Jag undrar vad som händer? Brukar aldrig må såhär. Jag är på jobbet i alla fall. Tror det går över snart men jag är allt annat än pigg idag. Ska hem, ta en promenad och läsa en bok i sängen efter jobbet. F kom ju till mig i lördags runt 22. Så mysigt har vi haft det. Inte gjort speciellt mycket men det behövdes inte heller eftersom det var så längesedan vi sågs. Tråkigt att han har åkt hem till Värmland nu. 
 

SATURDAY WORKOUT


Idag var det fyror som gällde. Jag gjorde både knäböj, marklyft och bänkpress. Kändes helt ok med mitt bälte men det är i de tunga lyften man märker mest och idag var det inga tunga lyft. Körde på 70% ungefär. Nu ska jag äta lite här sen ska jag handla. Så godissugen. Som vanligt. Hehe. 


WAHLANDERS



Köpte ett nytt bälte (vi använder det när vi göra tunga lyft för att få extra stöd i knäböj och marklyft) i veckan eftersom jag inte kunnat använda mitt andra som jag köpte från Body Science för ett tag sedan. Det var alldeles för stort. Bältet från Body Science kostade 349kr och detta bältet ovan är gjort efter mina mått och kostade 1075kr. Jag hoppas det blir värt det. Jag ska använda det nu på träningen. Kul! 


FINALLY


Idag kommer min pojk hit. Äntligen är hockeysäsongen slut, hehehe. Sista matchen spelas idag. Typ två månader sedan vi sist sågs nu pga att de har haft så mycket matcher så det har liksom inte varit lönt att jag åkt ner till Blekinge för att ses i en dag. Klockan 12.30 ska jag träna med gänget. Annars är det faktiskt en väldigt grå dag här i Göteborg. Trist. 


SÖTA ÄGGKOPPAR


I onsdags hämtade jag mina söta äggkoppar från Gerbera på Önska. Marinblå. Ska ha fyra till i samma färg och dessutom fyra matskålar i färgen hallonröd. Sen vill jag ha grytor och andra skålar i olika storlekar och hjärtformerna också. Älskar denna servis. ♥ Tror dessa äggkoppar kostar typ 49kr styck eller något sådant. 
 

TGIF

 
 
Gud vad skönt med fredag. Idag blir det lite träning tror jag sen kommer jag inte göra allt för mycket. Har ont i nacken. Tror det är för att jag sitter precis vid fönstret på jobbet och det blir liksom drag på nacken när vi har det öppet. Jaja, inget att bry sig om. Skönt med helg nu. Det behöver jag. Jag har så mycket i huvudet just nu så behöver verkligen lite tid för att "rensa" i all information som finns där uppe ;) Hehhee. Ska inte överdriva men lite så jag känner just nu. Har gått bra på jobbet denna veckan så det är skönt. Nu ska vi fika lite här på jobbet. 
 

ORDER FROM MMSPORTS


Igår fick Fredrik hem beställningen vi gjorde på mmsports.se i måndags. Blev en hel del saker och jag ser verkligen fram emot att testa Aldrig Vilas aminosyror med smak av pina colada! Skorna är Fredriks. Tänkte att han skulle få utvärdera dem och sedan ge feedback till mig. Tycker de är ascoola samtidigt som de är de fulaste skorna jag vet, hahah... 

Jag avslutade min dag arg. Finns nog inget värre än när teknik inte funkar. Har verkligen noll tålamod då. Jaja, idag är det torsdag och jobbet bjöd på frukost. Snart helg också. Tror att denna dagen kan bli riktigt bra. 


CAN'T DEAL WITH CRANKY

Jag var inte så pigg i kroppen igår på gymmet. Hade träningsvärk i rumpan och låren vilket gjorde att jag gjorde asdåliga knäböj igår. Tycker däremot bänken gick bra. Sedan blev det också benspark, 90kg 10 reps och 3 set, och sedan en maskin som tränar baksida lår. När jag gjorde sista maskinen sa en kvinna i 50+ åldern till mig att jag "Har en väldigt svart tröja på mig". Eftersom jag hade min vita hoodie över mitt svarta linne fattade jag ingenting och frågade vad hon menade. Hon sa då att jag kanske körde lite för tungt än vad jag klarar av (vafan har det med svart tröja att göra?!!). Detta sa hon med ett fult tonläge. Blev riktigt irriterad och sa att det ska vara jävligt tungt så att jag precis klarar av mina reps, annars ger det inte maximalt. Ska jag sitta där och köra på 80% när jag orkar ge 100% och utföra övningen korrekt i alla reps och i alla tre set?! Och vem är ens hon som kommer och kommenterar min träning? Hon som sitter och cyklar lite lätt. Tror nog att jag och hon har helt olika mål med vår träning så hon behöver ju inte låtsas som att hon vet bäst. Alltid ser hon så sur ut också. Vilket liv hon måste ha... 
 
Jaja nu lägger jag inte mer energi på det. Idag är det verkligen en välbehövd vilodag. Jag ska ta en runda med Molly direkt när jag kommer hem från jobbet. Steka pannkakor och läsa. Ber till de högre makterna att mitt projekt kan bli klart nu + om en sak till. 
 

WEDNESDAY CRAVING

 
 
Alltså jag hittade detta på en blogg här på blogg.se, tror det låg uppe på startsidan men är inte 100. Hur som helst så sparade jag ner bilderna i datorn men nu har jag tappat bort bloggnamnet till tjejen som la upp detta. Men ser ni hur gott det ser ut eller? Jag tror min nästa födelsedags tårta kommer se ut såhär. Hahha. Då är det ingen som kan tro att jag fyller 21 år heller... Heheh, har lite panik över det där. Vill inte bli äldre! Men jag döööööööör va goooott med pannkakor. Det här med att jag inte skulle äta pannkakor har jag ju insett inte går. Och det gör väl egentligen inte asmycket för jag tränar ju mycket och är GANSKA nyttig av mig annars. Men som idag tillexempel, när jag har vilodag från gymmet, då skulle jag ju kunna äta lite pannkakor. Gör numera halva smeten och jag har insett att jag blir mätt på det. Innan gjorde jag alltid pannkakor för 4 personer och åt upp allting själv. Blev väl cirka 14-16 pannkakor då. Nu blir det cirka 7-8 och det räcker ju. Innan åt jag nog bara allt för att det var så gott. Hehehe... 
 

KENNY DAHLSTRÖM - STRÄVAN

 
Jag har tidigare skrivit om Strävan här på min blogg i detta inlägget "Jag äter aldrig efter kl 18:00". Och idag när jag var inne på Iron Man Magazines hemsida så såg jag att de har gjort en intervju med honom. Riktig inspiration enligt mig. Jag följer honom på facebook (sök på:Strävan) och det är allt från videos där han visar övningar. Videos när han lagar mat och berättar om varför han använder viss mat + videos där han bara sitter och filosoferar lite. Tycker att jag lär mig någonting varje gång jag tittar och lyssnar på någon av hans videos. Dessutom blir man väldigt inspirerad när det dyker upp bilder som dessa nedan när man bläddrar igenom sitt facebook-flöde! 
 
 
 
Jag känner mig taggad på gymmet just nu. Undrar vad det är vi ska köra idag. Fem femmor kanske? Efter gymmet ska jag och Elin laga mat. Kanske lax? Broccoli och sparris blir det också. Jag har dock lite svårt att få till perfekta sparris... Tips någon? 
 

BRIGHTER TIMES =

 
1. Here, 399kr - 2. Here, 349kr - Here, 399kr
 
 
 
1. Here, 349kr - 1. Here, 599kr - 3. Here, 399kr
 
Kan inte någon bara ge mig 5000kr så jag kan handla lite nya kläder till min träningsgarderob? Taaaaaaaack! Tycker det är roligt med alla färger som kommer och detta skulle jag absolut inte tacka nej till. Ser fram emot det finare vädret så att man kan börja springa i shorts! Igår var det ett styrkelyftspass på gymmet med Maskot. Det gick bra. När jag kom dit så fick jag veta att det var tre treor som gällde och då tänkte jag gött, då blir det inte sååå jobbigt. Fel hade jag. Körde på 85kg i knäböjen och det var tungt men det gick ändå helt ok. Sedan blev det bänkpress och därefter maklyft. Marklyften gick astungt även om jag bara körde på 70kg. Det började liksom bränna i ländryggen men jag gjorde klart mina treor och därefter var det ryggresningar på pilatesboll med latsdrag 25 reps x 3 set. Fick sjukt mycket bättre kontakt i ryggen när vi gjorde detta på boll än när jag tidigare gjort det i en sån där ställning. Latsdraget gjorde också sitt kan jag lova. Tog liniment över hela ryggen när jag skulle sova sedan och det brände gött :) Beroende av mitt liniment. 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus