NEW IN FROM NIKE


Jag älskar mitt nya träningsset från Nike. Det ska bara bli lite varmare ute (läs: jag ska bara bli lite brunare) sen kommer jag börja använda det flitigt! Sitter snyggt på. Jag ska in till Frölunda Torg en snabbis nu innan träningen. Har fortfarande träningsvärk i ryggen så vi får se hur det går idag. Så länge man gör sitt bästa varje dag så är det ju bra träning. 


MAAAT


Avslutar min dag såhär, och med lite choklad. Hehe. Vi var 6 st på crossfitpasset idag utan tränare. Jag var helt slut och min rygg ömmade som fan. Kunde knappt gå. Nu ska jag se How I met your mother! 

JUST ORDERED

Laptopcase from Marc by Marc Jacobs
 
Min snälla faster har beställt denna skönhet till mig. Måste ju ha ett snyggt fodral till datorn. Så den får jag förhoppningsvis hem här i mitten på juni när de är hemma och hälsar på. Nu har jag och tjejerna på kontoret precis varit och lunchat på Café Kosmos. Det är bara vi fem som jobbar idag, alla andra är lediga. Om det suger? Ja. Men men. Efter jobbet blir det ett crossfitpass även om jag har sjuk träningsvärk i nedre delen av ryggen. Lika bra att köra på. På söndag kommer jag inte hinna träna eftersom jag jobbar hela dagen, eller aa 13-20:30. 
 

TRÖTT


Jag har hunnit med allt annat än att njuta av det fina vädret idag i alla fall. Träningen på Vallen klockan tre gick bra, allt utom toppvikterna i marken. Jag var hemma halv sex och tjugo över sex stack jag till bussen igen för att åka ut till Eriksberg där jag tränar Crossfit. Jäääävlar vilket jobbigt pass. Hade sjukt ont i ryggen från dagens första träning men visste ju att det bara var träningsvärken. Jag körde på så mycket jag orkade i alla fall. Hann faktiskt göra 100 burpees på under 10 minuter. Det är många som tränar Crossfit som är sjukt duktiga. Jag blir nästan arg på dem för att de är så duktiga och jag är så dålig. Hehehhe. 
 

PANCAKE MORNING



Röd dag betyder sovmorgon. Jag vaknade kl 08 och låg och läste ett tag. Sen gick jag till affären och köpte mjölk och ställde mig sedan vid spisen för att steka pannkakor. Mums. Satt precis i solen och drack lite kaffe. Kommer bli en riktigt fin dag idag! Synd att man inte kommer kunna njuta av den. Jag ska jobba tre timmar nu och sen kl 15 är det träning på Vallen som gäller. Ska bli kul. Jag har även bokat in mig på ett crossfitpass ikväll. Det var ett tag sedan jag svettades ordentligt så ska bli skönt att göra det nu. Imorgon jobbar jag som vanligt men på lördag är jag i alla fall ledig! :) 


ÄR DET HÄR DET ÄR PARTY

 
 
Hhaha, detta måste ni se. Hur söt?! 

TWELVE DAYS LEFT

 
Jag har tolv arbetsdagar kvar på DM/TM. Besöksbokningen. Måste säga att det känns väldigt skönt. Imorgon är vi lediga men jag jobbar på fredag. Nästa fredag är det nationaldagen och då är vi också såklart lediga. Jag jobbar till och med den 16 juni här och sedan åker jag hem till Småland för att ha semester i minst en vecka. Då är också min faster och hennes man som bor i Florida här på besök. Ska bli sååå kul. Kommer antagligen vara full rulle under den veckan jag är hemma. För övrigt ska jag försöka jobba så mycket som möjligt under sommaren, med lite allt möjligt, för det händer så sjukt mycket till hösten nu känns det som. Jag ska utbilda mig och förhoppningsvis åker jag till Florida i två veckor på lite semester, sedan håller jag och min pappa på med ett projekt och där är tanken att vi ska ha tagit fram en produkt fram till slutet på augusti. Sen har jag några andra bollar i luften som just nu ligger och svävar. 
 

I BOUGHT A MACBOOK AIR


Hur har jag någonsin kunnat leva utan en MacBook? Lite så känner jag nu. Igår på lunchen gick nämligen jag, Sandra och Jeanette ner till Mac Forum butiken som ligger några meter från jobbet och därifrån gick jag ut med en MacBook Air 13'. Sååå nöjd. Satt och lekte lite med den igårkväll och jag älskar den redan. Alla jag känner som har MacBook är också sjukt nöjda. Jag ska uträtta underverk med min Mac! Heheheh, okej då kanske inte. Men ikväll ska jag sätta mig och dra igång ett projekt som jag väntat på så länge nu. Taggad. Hoppas nu att allt går som jag vill! 
 
Nu håller jag på och titta lite efter ett fodral/väska till datorn. Marc Jacobs fodral tycker jag är fint men jag vill även ha en axelremsväska och drömväskan kommer såklart från Tiger Of Sweden. Kostar 3499kr. Någon snäll själ? 
 

KONTRASTER


Fy vad blödig jag var igår. Tycker det är så hemskt. Ska gå in och kika på ungcancers hemsida och klicka hem något armband och kanske en tavla. Hoppas att vi snart kan besegra den hemska sjukdomen. FUCK CANCER! 
 
Kan börja dagen med att säga att jag hade ett riktigt bra pass igår med vår tränare. Han verkade också nöjd. Sååå taggad. Det är så roligt att utvecklas och jag är så glad över att jag har fattat denna livsstilen. Mår så fantastiskt bra! Menar dock inte att jag är hälsan själv för visst fan älskar jag att äta friterat och titta på en film med en chipspåse på magen, hahha. Mina kontraster är dock ganska stora. Jag äter ofta nyttigt (och gott) och sedan vräker jag i mig allt tänkbart som jag är sugen på, både nyttigt och onyttigt. I lördags morse vägde jag 46,95 kg. I söndagskväll vägde jag 50,1. +3kg på en dag. Haha, hur sjukt? Men så är det. Jag bryr mig inte ett dugg faktiskt. Tycker kontrasterna är roligt. Längtar så tills jag ska börja plugga till kostrådgivare och mina framtidsplaner blir bara bättre och bättre!! Men så var det det här med boende.... Det är väl kanske det enda som jag är lite orolig över just nu. Jag vet att jag inte kan bo hos min bror hur länge som helst. Är dock väldigt tacksam för att han öppnar sitt hem för mig. Igår fick jag lövbiff när jag kom hem från träningen, lyx!  
 

INGEN FÖRTJÄNAR ATT DRABBAS


Alltså jag blir så ledsen och upprörd och arg och förbannad. Jävla cancer. Cancer ska inte finnas. Ingen förtjänar att drabbas av cancer. Var rädda om er och era nära och kära. Jag önskar alla ett friskt liv. Fyfan. Det här måste vi lösa. Det måste finnas något som kan få all cancer i världen att försvinna ;( Det måste finnas något vi kan göra?!!

Jag känner inte den här unga tjejen som skriver i en blogg om sin vardag där hon nu fått reda på att hon har cancer, men tårarna rinner. Jag hoppas att allting blir bra för den här tjejen. Hon heter Malin Olsson och vill ni läsa hennes blogg så hittar ni den här http://enfasilivet.blogg.se 

❤️❤️❤️

10 MILJONER

 
Jag är ju en riktig nörd när det kommer till framgångsrika företag. Köper alla böcker och läser alla artiklar och information jag kan komma åt. Jag är så imponerad av vissa företag. Spotify är ett sådant. De har nu 10 miljoner betalande användare och 40 miljoner använder tjänsten aktivt. Hur sjukt? Musik. 10 miljoner betalar för deras tjänst varje månad. 99kr/månaden (halva priset för studenter). Daniel Ek, som är VD, är en stor inspiration för mig! 
 
Min stora dröm är att en dag stå bakom ett företag som andra människor är imponerade av och att folk använder min produkt/tjänst flitigt. Just nu sitter jag på en sååååå bra idé (enligt mig själv) men fyfan vad det kommer krävas mycket för att lansera den. Dels behöver andra företag förstå min idé och acceptera den genom ett samarbete och dels behövs det massa marknadsföring. MEN det kan gå! Jag kämpar på. Nu i veckan ska jag ta fram riktiga skisser på idén. Vet dock inte hur jag ska lösa biten med marknadsföring. Det kostar ju svinmycket pengar. Men vi får se. Steg ett är att få ett samarbete med ett annat företag i Sverige. 

SOLIG SÖNDAG


Gud vilken skön dag det var igår. Satt i solen typ hela eftermiddagen. Läste lite men blev ganska rastlös. Hur som helst, nu är det måndag och ny vecka på jobbet. Suck på det. Men jävlar vilken träningsvecka jag ska ha! Det är jag glad för. 
 

MORSDAG


Eftersom alla vi barn är utflugna ur huset hemma hos mamma så skickade vi ett blombud till henne. Tror hon tyckte det var tillräckligt nu när vi inte kunde fira med henne, och dessutom så är ju Molly hos henne nu. Mamma är nog riktigt nöjd med dagen :) Jag saknar dock min plutt alldeles för mycket redan.... 
 

MOLLY 4 ÅR

 

Måste börja med att säga att min fina lilla hund är 4 år idag. Älskade vovve. Finns inget bättre än att se henne som på bilden ovan. Springa och leka som en tok. Leksaken fick hon av Elsa och den tyckte hon om. Grattis min fina fina fina Molls. ❤️ Love you. 
 
Idag har jag flyttat. Vaknade typ 07 idag också pga av att annat folk var uppe i lägenheten så efter att jah dragit mig i sängen en stund gick jag upp och började packa ner mig i flyttlådor. Nu bor jag hos min bror. Tills jag får något eget eller tills jag vet hur livet kommer se ut den närmaste tiden. Så många bollar i luften nu. Men det är kul! För övrigt så tog faktiskt pappa och dem med Molly hem till Småland idag. Molly ska bo hos min mamma nu i tre veckor, som jag skrivit om innan. Kändes jättejobbigt att lämna henne men sen igår känner jag att jag jävla ska lägga 100% fokus på träningen, så det var faktiskt perfekt tajmat. Och vecka 25 åker jag ju hem! :)
 

LÅNGEDRAG

 

Vilken dag. Den började kl 07 imorse och allt var färdigt runt 16. Men gick sjukt bra. Så jag är jävligt glad. Nu ska jag ligga i hårdträning i 6 veckor. Ser fram emot det! Just nu är jag i Långedrag med pappa, Johanna och syskon. Vi är såklart hos fasters båt. Så fint här. Tog precis en liten åktur med lilla båten :) Vill också ha ett sånt här ställe att komma till. 
 

ATT MOTSTÅ


Alltså .... Mina cravings just nu alltså. Måste hålla ut. På fredagar är det alltid fika kl 10 på jobbet och det var Jannes tur idag. Han bjöd på det ovan. Och jag stod emot. Men jag luktade på bullen. Den luktade underbart. Plågar mig själv lite, hehe. Tror jag ska gå och handla efter jobbet idag iaf. Så jag har allting hemma sen imorgon. Älskade lördag, du är så efterlängtad. Ska köpa kexchoklad, gifflar och en sallad. Lösgodis, dipp och chips. Sedan måste jag köpa ägg och mjölk också så att jag har till mina pannkakor på söndag. Underbaaaaaaart! Och på söndag kommer jag nog flytta. Vårt lägenhetskontrakt går ut den sista maj och jag har inte fått tag i något boende. Jag ska ju också börja plugga till hösten också så vet inte riktigt hur jag ska göra. Men som tur är har jag ju en bror som köpte sig en trea i Högsbo (där jag bor nu typ, 10 min att gå dit) och jag får sova där. Inget mig emot! :) 
 

SNART HELG


Okej. Imorgon är det faktiskt fredag. Sista jävla dagen på denna jävla arbetsveckan. Hahah. Huuur skönt? Och sen är det lördag och sen ska jag äta så god mat att jag nästan spricker av längtan. Jag har suttit ute på gräset med Molly nu en stund. Ska ta mig en dusch och sen ska jag faktiskt se något avsnitt av How I met your mother, sista säsongen. Så glad över att det är fredag snart. Så glad över att det snart är helg. Så glad över att jag snart har tagit mig igenom lördagen. Och sååå sjukt jävla glad över att jag snart ska få äta pappa bakpotatis med köttsås och vitlöksbröd följt av dipp och chips följt av pannkakor på söndagmorgonen. Världens bästa helg. Hehhe. Längtaaaaar. 


MOLLSY


Blev en lång dag igår. Jobbade först till 17 och sen var det raka vägen hem för att ta ut Molly på en rejäl promenad. Slänga i mig lite mat och sedan jobba i tre timmar till 19-22. Men det gick bra. Inte roliga dagar direkt, varken för min plutt eller mig, men så är läget just nu. Mamma är hemma från Norge nu och hon säger att hon saknar Molly. Hon vill gärna ha Molly någon vecka och jag funderar på om det kanske skulle vara bra. Dels är det ju roligt för Molly att träffa "mormor", dels är mamma väldigt tacksam för att få ta hand om Molly nu när vi flyttat. Och för min del så skulle det betyda mindre stress, vilket jag tror jag kan behöva nu (av vilken anledning får ni se om ca 1,5 månad). Den 17 juni åker jag hem till skogen och då är ju Molly redan där i så fall. Mamma kommer nog få igenom sin önskan :) 


JAG SKA UTBILDA MIG

 
Kan berätta en rolig grej. I måndags tog jag tag i livet på riktigt typ. Även om det är väldigt oförutsägbart hur min höst kommer bli så har jag i alla fall anmält mig till Kostrådgivarutbildningen på Paulúns näringscenter. Har någon bok som han har skrivit och gillar han sätt att äta. Ska bli sjukt kul att gå denna kursen i höst. Diplomerad och licensierad kostrådgivare. Låter väl bra? :) Redan nu läser jag ju lite böcker och tycker det är kul med kost, träning och hälsa. Det är det jag vill hålla på med i framtiden! Så nu ska jag betala in bokningsavgiften och min plats är helt säkrad! Behöver ni hjälp med kosten så vet ni vem ni kan kontakta efter hösten ;) 
 
Förresten, hur kul var det inte att jag postade ett inlägg med alla onyttiga bilder jag kunde hitta i min telefon precis innan detta? Hahaha. Kan säga att jag aldrig kommer bli en person som kommer förbjuda någon till att äta onyttigt - men man kanske inte får äta onyttigt när man själv vill ;) Ni får se. Mina kostscheman kan komma att bli ganska annorlunda, men sjukt bra kan jag lova. Se bara på mig, höhööö. Skämtosido - not ;) 
 

VARNING FÖR LÄSKANDE BILDER

 
 
 
 
 
 
 
BIG LOVE TO ALL THIS FOOD 
HEHEHEHEE 
 
På lördagkväll ska jag bokstavligt talat vräka i mig en massa skit för att jag kommer förtjäna det så förbannat in i helvetes mycket (om ni bara visste, heheh). Jag har redan sagt till pappa allt vi måste köpa och vad vi ska äta när de är här. Det blir bakpotatis med köttsås och vitlöksbröd såklart (dog av vitlöksbrödssug när ja såg bilden min kompis la ut för ett tag sen) dipp och chips, pannkakor, digestivekex med smör och ost, kebabtallrik osv osv.... Hahhaha blir sjukt lycklig när jag tänker på detta ;') 
 

WET CROSSFIT

 
Hej på er. Jag mådde ganska dåligt igår på grund av min mage. Vet inte riktigt vad det beror på men jag hoppas det går över ändå. Hur som helst så mådde jag asbra efter mitt träningspass med Crossfiten. Var där i söndags också och då togs bilden ovan (jag i rosa). Jag måste bli duktigare på att ta kort på vad det är vi gör på passen för jag har en tendes att glömma det när jag väl kommer hem. I söndags kommer jag ihåg att vi övade mycket over head squats och sen körde vi också idioten (hatar). 
 
Crossfit 19/5 2014 
Uppvärmning
- 1250m rodd
- handstand
- pistolsquats 
 
Metcon
3 rounds of
- 600 meter run
- 30 KB squat clean (14/16kg)
- 30 push-ups 
 
Vi avsluatde med att göra burpees till låten "Bring Sally up". Riktig crossfitlåt. Var helt slut efteråt och dessutom ösregnade det under träningspasset och ja vi sprang våra sammanlagda 1800meter ute. Dygnsura, haha.
 

LISEBERG


Igår åkte vi in till Liseberg en runda efter att vi ätit frukost ihop. Man får ju passa på att hitta på lite grejer när man har familjen här. Det var riktigt mysigt att bara gå runt. Vi tänkte åka Helix men 50 minuters kö var lite för mycket för oss. Vi får ta det en annan gång :) Den verkar grym. Vi köpte i alla fall varsitt femkamps-häfte. Och ja, ni ser ju. Jag vann dock inte ett skit men syrran vann på chokladhjulet och tog Marabou för att jag skulle få den (hon gillar bara Marabou med nötter), men jag får den inte förens i juli ;) Ska inte äta massa onyttigt just nu... 


LIVET EFTER STUDENTEN

 
Läs hela intervjun här
 
För någon vecka sedan kontaktade min gamla gymnasieklasskompis, Linda, mig för att göra en liten intervju om mig och appen. Som ett alternativ till vad man kan göra efter studenten. Intervjun blev lång och jag beskriver processen ganska grundligt så in och läs :) Linda pluggar just nu i Växjö och har med några kompisar öppnat upp en hemsida som heter livetefterstudenten.se där de intervjuat olika personer samt tipsar om en del saker som kan vara bra för de som nu går sista året att veta :) 
 

BÅTHÄNG



Igårkväll efter att vi varit på restaurangen var vi ute på min fasters båt Helga. De hade lagt till vid gästhamnen Lilla Bommen. Egentligen har de båtplats i Långedrag. Det var riktigt mysigt och underbar kvällssol. Jonas åkte lite minibåt med kusin Filip, taggad till tusen som ni kanske ser ;) 


GÖTEBORGSVARVET


Vi var självklart och tittade på Göteborgsvarvet igår. Vi gick på mässan på förmiddag, klockan 12 stack jag och tränade och sen åkte vi dit igen för att se målgången runt tre tiden. Jag är sjukt imponerad över alla som orkar springa dessa 21km. Önskar att jag hade kondition och vilja till det! Kanske om något år, vem vet! ;) Kan berätta att min motivation på styrkelyfysträningen blev sjukt mycket bättre igår när Maskot var med igår och styrde upp. Lite roligt när jag skulle ta 90kg i knäböj och jag gör iordning mig med bälte osv. Tröningskompisarna lastar på. Jag går in och lyfter av stången och går ut en bit. Sen känner jag att nej fyfan, det här kommer jag aldrig klara, så jag går in med stången igen och min tränare frågar vad jag håller på med. Sen är det någon som säger att "Men vänta lite nu, det är ju 110kg på stången". Hahah. 20kg är rätt stor skillnad i böjen... 


THE BARN




Vi var och käkade på The Barn igår. Riktigt bra mat och väldigt cool inredning i hela restaurangen. Kändes som att de tänkt på allt! Jag har för mig att den är ganska nyöppnad, kanske ett halvår gammal eller något, men det var supermysigt där! Jag åt beef med sötpotatis pommes och vitlöksdipp. Mums. Och mätt blev man. Rekommenderas! 


SOFTAR


Vi hänger med min syster och hennes pojkvän. Imorgon är det träning som gäller. Tagga!! 

-

Okej. Motivationen börja gå uppåt en aning igen. Påverkas så sjukt mycket av maten och igår åt jag knappt någonting kändes det som. Dessutom åt jag fisk vilket jag var så osugen på igår. Men idag mår jag bättre! Ska dock äta fisk idag igen kl 15... Lax. Idag blir det ingen träning men imorgon ska jag köra styrkelyftsträning igen och då hoppas jag att jag är fylld med energi. På lördag vet jag inte riktigt än hur det blir. Syrran och hennes pojkvän kommer hit imorgon men blir eventuellt träning på lördag ändå. Annars blir det nog shopping och titta på Göteborgsvarvet följt av en middag kl 18! 
 

IT'S THE SMALL THINGS


Jag hade en ganska jobbig dag igår. Mådde inte helt hundra på jobbet och var inte supertaggad på styrkelyftsträningen. Har tappat lite motivation men det kommer nog tillbaka snart... Just nu är jag mer för tempo och att riktigt få svettas men jag får se hur det känns efter sommaren. Dessutom har jag fått en blåsa på mina långfingrar eftersom jag drog så mycket i de förbannade knäskydden igår... Ojoj, vad jag klagar! Hehe. Hur som helst så var det två grejer som var bra igår och den ena var att Molly blev fin och den andra var att jag fick mailet ovan. Vill inte avslöja för mycket men känns riktigt kul. Nu har jag bara en del saker att kolla upp innan jag kan bestämma mig för att vara med eller inte :) Och om jag säger ja så kommer detta ske i slutet på augusti, så dröjer nog ett bra tag innan ni får se ;) 


NYKLIPPT


Molly har fått sig en makeover idag. Lämnade in henne på klippning kvart över fyra och såhär såg hon ut när jag hämtade henne. Söta lilla bönan. Ser ut som en valp hahah. Och hon ser ju mycket piggare ut nu när det inte är så mycket hår som hänger. Lättskött också! :) Jag är nöjd men det blev verkligen som att få halva Molly tillbaka, hahah. Jag tränade under tiden, det gick piss och hann inte med alls mycket. 


MOLLYS PRESENT

Aluna Square Bed 499:-                                                  Arthur Ecru Linnen 4895:- 
 
Min lille plutt Mollsy fyller fyra år den 25 maj. Jag vill gärna köpa en hundsäng till henne men är ju lite svårt när man inte riktigt vet vart man bor om ett halvår eller ett år. För jaaa, det ska passa in. Jag har länge varit inne på sängen till vänster för den har naturfärger vilket passar det mesta och dessutom är den enkel att rengöra. Bädden till höger hade ju självklart varit något, om man hade haft de pengarna. Där hade hon nog sovit som en liten prinsessa, fast det gör hon nog alltid - för nu sover hon i min säng med mitt översköna täcke ;) När jag väl har ett ställe som jag kommer bo på ett bra tag så ska jag vara hårdare med att Molly ska sova i sin egen säng. Hehhe, som ett litet barn är hon. Imorgon ska hon klippas! Yeee! 
 

CROSSFIT


Vilket gött Crossfitpass vi körde igår. Gillar när man utmanar sig själv och ska göra så mycket man kan på en viss tid. Jag har ju så sjukt dålig kondis så på de här grejerna som man ska göra vissa grejer på tid och aa ju snabbare man är desto bättre tid får man ju. Då är jag lite dålig faktiskt. Heheh, men blir väl bättre :) Idag väntar ett pass styrkelyft och jag hoppas min tränar är på plats. Motivationen sviktar lite när han inte är på plats faktiskt. Men nu jävla ska vi köra! 

Crossfit 12/5 
Uppvärmning 100 DU 
10 min box jump 

EMOTM 12 min (every minute on the minute) 
10 russian twist 16kg
4 medballclean 6 kg
5 russian twist 16 kg

AMRAP 8 min (as many rounds as possible) 
5 fällkniv 
10 push-ups 
15 jumping squats 

Vi avslutade med "bring Sally up" där vi stod i plankposition och varje gång de sa bring Sally up skulle vi ställa oss med handflatorna på golvet och sedan "bring Sally down" så gick vi ner på armbågarna igen. Sjukt jobbigt att göra det i 4 min... Imorse när jag vaknade och sträckte på mig i sängen så krampade mina vader något så fruktansvärt på grund av träningsvärk. Kanske hade att göra med att jag inte stretchade igår....


SMIDIGT


Köpte min äppleskalare på IKEA för ett tag sedan. Måste säga att den är sjukt smidig. Mellanmål tar 30 sekunder att göra. Jag är dock lite dålig på att äta frukt. Jag äter rejäl frukost, sedan ibland en banan eller kvarg kl 10, dricker en proteinshake + äter en proteinbar till lunch. Kl 15 äter jag ordentlig mat och sedan äter jag ordentlig mat igen efter träningen. Just nu är det detta upplägget som passar mig med maten. Men det ändras säkert om ett tag igen. 


A LITTLE CHANGE



Hur svårt ska det vara att hitta några jeans som passar i midjan men fortfarande rymmer röven och låren? Sen att jag är så jävla kort också så alla mina jeans måste sys upp, men det var ju ett problem man kunde lösa enkelt, vet inte hur jag ska göra nu. Hatar när jeansen sitter löst... Hmm. Aja, fick i alla fall med mig mat hem inför nästa vecka. Blev en massa massa fisk, jag är så sjukt trött på kyckling. Hahah. Ska ställa mig och laga det här nu snart. Blir först en runda med Molly och sedan en runda till gymmet. 


SUNDAYS


Såhär ser det ut hemma hos alla?

Godmorgon. Då var det söndag. Jag var uppe ganska tidigt idag. Tog sovmorgon till kl åtta men har en del att göra innan dagens schema rullar igång. Så nu har jag fixat lite och det är skönt. Nu ska jag strax iväg i några timmar sen ska jag försöka köpa mig ett eller två par nya jeans. Blir ett träningspass på Vallen ikväll och sedan ladda för en ny vecka som är helt fullspäckad. Men det är bara roliga saker så det gör inget. Får ju panik om jag inte har något att göra. Sitta hemma och göra ingenting kan nog vara det värsta jag vet. Förstår inte folk som sätter sig i soffan när de kommer hem från jobbet? Är det så de vill spendera sitt liv? 


SWEETS


Jag har haft en lång och intensiv men kul dag! Nu har jag ätit lite här och ska bara slappa i soffan med jordgubbar och choklad. Kan hända att jag "jobbar" lite ikväll också för jag är otroligt pepp på en idé just nu, måste fixa klart den för att se om den går att genomföra :) 


A GOOD BREAKFAST


En stadig frukost blev det imorse. Glutenfri havregrynsgröt med gojibär som topping och en lite skvätt mjölk såklart. Nu är jag på väg till dagens jobb. Lets go! 


CROSSFIT WORKOUT


Jag är så sjukt jävla trött. Var en ganska jobbig dag på jobbet ikväll har jag tränat crossfit. Fyyyyyfan vilket jobbigt pass :( Knappt kul... Hehe. Nu i efterhand är det sjukt skönt men jävlar vad jobbigt det va. Burpeesen var typ det lättaste... 

Crossfit 9/5 
Uppvärmning på 10 min - 100 armhävningar, 100 situps och 100 höga hopp. Körde först 1 av varje, sen 2 av varje upp till 10 av varje, sedan gick man ner tills man var tillbaka på 1 av varje och sen var man alltså klar. Sjukt jobbigt men idag hann jag klart med 30-50 sekunder tillgodo vilket jag inte gjorde igår. Då hann jag inte ens klart, tror jag slutade på treorna då. Här nedan kommer själva passet.

600 m löpning

2 rundor med:
50 burpees 
40 pull-ups jump
20 pistol squat
20 KB swing 
20 handstand push-ups (jag skalade ner denna övning för jag kan inte det där än..) 

Och när vi hade gjort det två gånger avslutade vi med att springa 600 meter till. Fyyyyyyyyy. Hahahah. Och avslutningsvis körde vi låten "Bring Sally up" som varar i ca 4 min och då gjorde vi air squats. Varje gång de sa "Bring Sally down" gick vi ner och höll i det läget tills de sa "Bring Sally up". Död. 


SNICKERSKAKOR


Idag bjöds det på Snickerskakor på 10rasten. Eeeeeeh hur gott? Emmelie hade bakat den själv och de var verkligen asgoda. Jag tog en halv ruta även om jag hade kunnat äta typ fem stycken själv. Måste lära mig att säga nej till godsaker. Ska ju bara ha en dag i veckan där jag får frossa i vad fan jag vill... Hoppas Maskot får lite pli på mig nu när han kommer hem nästa vecka.. :) 


CHERRY FLASH FREE VERSION


Nu, mina vänner, finns min app Cherry Flash som gratisversion för både iPhone och Android. Jag hoppas nu att alla laddar ner den och testar, accepterar Facebook (vi tar ert namn därifrån men ingenting läggs upp på din tidslinje, vi jobbar på en delningsknapp för den som vill att sitt resultat ska synas där!) så att vi kan se din tid i topplistan! Så sjukt många som inte accepterat Facebook. Kanske för att man tror att det kommer upp massa skit där då, eller så har man helt enkelt usel tid ;) Kämpa på! 
 
Jag håller på med lite annat just nu. Känner att jag faktiskt inte pallar börja på något nytt nu men jag ska kolla med Johan som har programmerat Cherry Flash om han vill göra en annan grej också ;) Det skulle bli sjuuuukt bra tror jag. Stay tuned! 
 

THE KETTLEBELL SWING

 
There's something about the kettlebell  swing ... 
 
Godmorgon. Så jävla skönt att det är torsdag. Snart är denna arbetsveckan på jobbet också över fast jag har inte världens slappaste helg kanske, men det ska bli kul ändå! Och idag kommer ju min far hit och vi ska träna lite och fixa med lite annat :) Igår körde jag som sagt ett kompletteringspass på gymmet. 
 
Workout 7/5 2014 (kg/reps)
Pulldown i maskin 25/15 30/15 35/10
Situps 15, 10, 15 med vikter
Russian twist 6/30 6/26 6/20
Plankan rak 90 sek
Plankan sida höger 40 sek
Plankan sida vänster 40 sek
Boxjump 12, 20, 20
Kettlebell swing 12/20 14/13 14/20 
 
Jag har väl fortfarande lite problem med tekniken. Kettlebellen ska ju liksom upp och nudda i röven men istället böjer jag för mycket på ryggen och knäna så att jag nästan kommer ner i 90 grader - vilket är fel. Måste öva mer. Vem vet, kanske blir det på crossfiten idag! 
 

HELLO ABS


Hej säger mitt 4pack till er. Hehhehe. Framsteg. Alltid kul! Blev ett komplimentspass på gymmet idag. Det var gött. När jag kom hem från jobbet och hade varit ute med Molly tänkte jag först skippa gymmet men sen tänkte jag att nää, jag vet ju hur skönt det är när jag väl är där. Det gråa vädret här i GBG kanske gör sitt med mitt humör. Hoppas det vänder snart. Imorgon kommer i alla fall pappa hit och då ska vi träna crossfit och äta. Sen sover han här eftersom han hade lite jobbgrejer att ta hand om. Mysigt! 
 

LINDAHLS LANSERAR NY KVARG

Yes! För drygt ett år sedan kom Lindahls naturella kvarg samt smakerna vanilj och jordgubb. Jag älskar vaniljen. Men i nästa vecka (v20) så kommer dessa tre nya smaker upp på hyllorna i våra matbutiker. De nya smakerna är alltså hallon, citron-limesmak och persika-passionsmak. Utan tillsatt socker! Kommer finnas på bland annat ICA! Håll utkik! 
 
Näringsvärde per 100gram:
Energi 57 kcal 
Fett 0,2g (varav mättat 0,1g)
Kolhydrat 2,8 g
Protein 11,0g
Salt 0,50-0,75g
 

FROSSA


Hej på er. Jag har vilodag. Köpte två Kinder Maxi, en påse gifflar och 200gram mjölkchoklad. Åt upp Kinder Maxin på spårvagnen på väg hem. Gifflarna direkt efter det. Allihopa. Och sen åt jag tre rutor choklad. Det var vad som behövdes för att min kropp skulle säga neeeej nu är det inte ens gott. Var också förbi mmsports innan jag åkte hem och hämtade mina knäskydd. Passade även på att köpa två nya shakers då jag alltid får diska mina för hand typ. Nu ska jag läsa lite och sen blir det te och lite havregryn, glutenfri! 
 

GREEN GIVE ME

 
 
Jag älskar ju grönt. Och denna klänning från H&M vill jag så gärna ha men den är slutsåld på nätet. Ska se om jag kan haffa den i en butik här i Göteborg men inne på Frölunda Torg verkade det inte som att de fått in någonting av nyheterna när jag var där i söndags. Klänningen kostar bara 199kr. Och jag älskar att ha klänningar och kjolar till vardags under sommaren. Håller tummarna för att jag får tag på den. 
 

10 WORKOUTS, 10 DAYS


Puuuh. Efter att ha tränat tio hårda pass tio dagar i rad förtjänar jag en vilodag imorgon. Idag körde jag på 80% av mitt max och försökte maxa i varje set. Det var bara marken jag inte gjorde det på. Knäböjen blev på 80kg och i första setet  gjorde jag 5 reps, sedan 4 och i sista gjorde jag 3 reps. I bänken gick jag upp till 40kg och körde först 8 reps, sedan 6 st och i sista blev det 7 repetitioner. Tyckte det var riktigt bra av mig faktiskt! Kul att ligga och nöta på en vikt man verkligen behärskar men som ändå blir sjukt tung efter några repetitioner. Lyckat pass! I marken blev det 80kg och gjorde bara två ettor och i sista setet tänkte jag att nä nu ger jag allt jag har och då blev det fem reps. Nu har jag handlat och ska laga mat. Kyckling och broccoli. Börjar tröttna... Jag är inte så mycket för stekt kyckling men jag kanske ska prova att skära ner bröstfilen i små tärningar och sedan steka dem? 


DAGENS TIPS PÅ APPGUIDEN

 
 
Gud vad glad jag blev när jag såg att vi står som dagens tips på Aftonbladets egna apphemsida, appguiden.se. Hur kul som helst. Jag mailade dem för ett tag sedan och det gav alltså resultat. Yeeey! 
 
Klicka här så kommer du direkt till artikeln. 
 

RENSA HUVUDET


Klockan elva idag mötte jag upp Josephine och det var så kul att träffa henne. Vi fikade och bara pratade. Molly hade jag också med mig. Det var ju fint väder så vi kunde sitta ute :) Behövde rensa huvudet lite kände jag. Kul att hon kom hit. Klockan tre hade jag bokat in mig på ett crossfitpass. Det gick bra. Det var kul. Jobbigt som fan men kul! Mer om det sen. Nu pluggar jag lite... Mår sådär just nu. 


I LOOK DIFFERENT


Gammal bild från augusti 2010

Jag har varit helt slut idag. Efter jag lunchat med pappa och dem åkte de hem. Jag somnade som en stock i soffan och sov till fem ungefär. Med träningskläder och allt. Blev en lång skön dusch sen och nu ligger jag i myskläder i sängen och läser lite. Ska strax ta något att äta och fixa till mig lite innan jag drar till Mikaela där jag ska spendera kvällen :) 

Jag får ofta kommentarer om min kropp. Bra kommentarer. Komplimanger. Brukar mest tycka att jag ser ut som jag alltid gjort men idag såg jag det själv i spegeln. Allt. Armar, axlar, ryggen, benen och rumpan. Allt är större. Jag får inte längre på mig kläder som jag hade förra sommaren och jag har mer synliga muskler. Det är ju inte så konstigt med tanke på all min träning. Jag är inne på mitt åttonde pass på åtta dagar nu och imorgon väntar ett Crossfitpass. Vilodag blir på tisdag eller onsdag. Jag har dock ganska stor ångest just nu... Men jag ska klara det. Litar på min tränare och vet att jag kommer klara det bara jag bestämmer mig för det. Och min familj finns alltid med och stöttar mig, i allt jag gör. Men ibland vill jag bara gråta hahah. Allt går för fort. Jaja nu ska jag sluta deppa och äta något. Blir nog lite choklad eller något annat gott nu ikväll om jag känner mig och Mikkan rätt. Och jag får väl passa på att frossa lite nu innan allvaret börjar.


CROSSFIT WITH DAD


Nu tänkte jag skriva lite om Crossfit passet jag och pappa var på igår. Jag var lite nervös inför passet eftersom jag vet hur jobbigt det är och jag gillar inte när jag får kräkkänslor (fick dock inte det på detta passet, skönt).Sen skulle ju pappa hänga med också så blev lite nervöst inför hur han skulle klara det men måste säga att han gjorde det riktigt bra. Han sa att han aldrig i hela sitt liv gjort något som varit lika jobbigt och att han ville spy. Att han ändå klarade av att kämpa in i det sista var imponerande. Svetten rann på oss båda men det var kul! Vi har faktiskt ett till pass bokat nu i nästa vecka. 

Uppvärmning: 
2 min löpning
10 air squat jump
2 min löpning
20 armhävningar
2 min jumping jacks 

10 minuter (AMRAP) = as many reps as possible):
6 deadlift med kettlebell 16kg
8 squats med kettlebell 16 kg
10 kettlebell swings

5 min vila 

7 minuter (AMRAP): 
Burpee box jump 

Ja, vart ska jag börja. Var som vanligt ganska trött efter uppvärmningen, haha. Nejdå. Det gick bra. Men när de där tio minuterna med kettlebell övningarna började så var jag taggad. Kände dock ganska fort att 16kg var ganska tungt... Men jag körde på vad jag orkade. Alla kände nog av att det värkte lite i ryggslutet efter den rundan men det ska det väl göra när man tar i :) Är dock riktigt dåligt på kettlebell swings.. Böjer mig så mycket men det kan bero på att jag kör med för tung vikt? Att få vila i 5 minuter sedan var så skönt. Det väntade dock ett par jobbiga 7 minuter efter det... Först skulle man alltså ner och göra en burpee för att sedan hoppa jämfota upp på en box. I SJU MINUTER! Vet ni hur jobbigt det är? Jag tycker ändå jag körde på bra. Det var en på passet som gjorde hela 81 stycken, grymt! Jag räknade aldrig mina men får jag göra övningen igen ska jag absolut göra det. Jag borde ha landat på 40-50 i alla fall... Sjukt nöjd med passet och ser verkligen fram emot nästa pass ihop med pappa :) 


NICKE 23 ÅR





Full rulle igår. Blev väckt av Elsa väldigt tidigt så redan kl 10 var vi ute på en möbelaffär för att köpa Nickes födelsedagspresent vilket blev två balkong stolar. Sen var jag och pappa var ju på ett Crossfit pass kl 11.15-12 fast det dröjde över lite på tiden. Sedan åt vi lunch på Frölunda Torg och jag köpte blommor till Nicke och ett nytt träningslinne till mig :) Därefter blev det snabba ryck hem för att duscha och fixa sig, ner till Nicke och hjälpa till med dagens förberedelse och sen fikade vi lite innan gästerna kom. Det var himla fint och Nicke fick massa grejer till sin lägenhet som pappa fixade upp direkt (tavla + lampa och så). Vi åt grillat och fikade lite sen var vi ute på innergården och spelade lite fotboll. Molly sprang som en tok. Riktigt mysigt att träffa farmor och farfar speciellt. Så sällan jag ser dem nu. Faster Jenny och Fredrik träffade jag för ett tag sen men självklart är det kul att träffa dem också! Linn och Jonas berättade att de antagligen kommer och hälsar på här snart igen, det ser jag fram emot, och Linn berättade om lite av deras andra planer och jag är så glad för deras skull och jag hoppas de hittar något som passar dem :) 


FIKA



Nu är vi hos min bror. Snart kommer gästerna. Idag ska vi fira hans 23års dag. Nu blir det dock lite fika först. Hur goda ser chokladbollarna ut?! Muuuums. Förresten, jag och pappa har varit och tränat idag. Berättar mer om det sen :) 


LONG DAY


Det blev en intensiv dag som började med träning kl 10.30 följt av dusch och mat på IKEA med brorsan + pappa och hans fru och lillasyster Elsa. Sen handlade vi på Maxi. Nu har vi varit i hundparken och lekplatsen och grillat och ätit. Nu blir det soffan.


#tbt - midsommar


Ååå vad jag längtar till midsommar. Den kommer spenderad hemma i Andrrstorp med familj och släkt. Förhoppningsvis pojkvän också. Min faster som bor i Miami kommer hem och förhoppningsvis kommer vi spendera lite tid i min andra fasters (hon på bilden) hus som de håller på att bygga nu. Pool och grejer. Skulle ju vara riktigt fint! Ser verkligen fram emot det! Förra året var vi på Marstrand och firade midsommar på min fasters båt Helga (Helgebring = Helge. Båt = en hon = Helga). Det var riktigt mysigt och jag hade sån hemlängtan då eftersom jag bodde i Oslo. Nu har jag aldrig någon hemlängtan. Heheh. Okej. Ibland. 

Förresten. Hur skönt är det inte att vara ledig idag? Jag hade dock gärna jobbat för dubbel lön. Hehe. 


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus