FÖDELSEDAGSFIRANDE





I onsdags firade vi min födelsedag. Hela familjen (pappas sida) kom upp och vi började med mat på El Corazon. Jag tog deras heta kycklingvingar. Så goda! Sedan gick vi och satte oss i en stor soffa på Stora Teatern. Så mysigt att hela familjen följde med. Även min fina farmor och farfar. De är så söta :) Vi satt där i stort sett hela kvällen och hade det mysigt. Jättebra personal där och goda drinkar! :) Kändes som en riktig sommarkväll faktiskt! 

GYNNING ART



Ge mig. Seriöst. Denna tavlan är nog den finaste jag sett Gynning göra. Älskar hennes design men tycker att många överdrivet med både glas, underlägg, kuddar osv. Hheheh. Bara min åsikt dock :) Grym är hon ju i alla fall. 

Jag är hemma och tar det lugnt. Har mensvärk och känner inte för att göra ett skit. Äta choklad typ. Men ska väl städa lite. Imorgon kommer syrran och hennes sambo hit och ska sova så bäst det är lite iordning här ;) 

SÖNDAG


Fick dessa fruktsafter av Mikaela när hon var här i veckan. Drack en idag och fysatan vad god den var. Måste komma ihåg att fråga vart hon köpt dem.

Sitter på bussen hem nu. Lång dag. Och jag är hemma typ närmare halv ett inatt och imorgon är det upp och jobba på Arken Zoo. Men det blir skoj! Tycker det är roligt att jobba där. Lugnt och skönt typ. I veckan ska jag köpa hörlurar. Har inte haft det på hur länge som helst pga att jag typ vill köpa ett par Dr Dre men måste verkligen ha ett par. Orkar inte sitta på bussen utan musik längre. Dessutom så tror ju folk att bara för att man inte har hörlurar på sig så är det en invite till att de ska börja snacka med en? Nej, tack. Fast det kanske jag som är tråkig men jag pallar sällan snacka med folk på bussen eller när jag sitter och väntar på en station eller något... Anyways... Ser fram emot denna veckan. Familjen kommer hit på onsdag. Och inte nog med att jag saknar min familj och att det ska bli kul att träffa dem, vi ska också fira min födelsedag. Yeeey. Heheh (när blir det tråkigt att fylla år?). Nu ska jag väl fördriva tiden med att spela Ruzzle på mobilen mot faster. Heheh. Så jämt mellan oss hela tiden :) 

SKÄRPNING


Jag var så bakis igår. Längesen jag var det. Shottade 6or på klubben och jag vet att jag egentligen inte tål så mycket. Men det var helt lugnt under natten men mitt illamående kan ha varit på grund av att vi inte käkade någonting efter vi festat, vilket jag alltid brukar göra. Hur som helst så känner jag att nu är det dags att ta tag i livet igen. Har varit mycket kvällar på barer och så nu. Ingen träning typ. Ätit dålig mat. Shoppat lite väl mycket. Så ikväll ska jag fan träna (säger jag nu iaf). Men mår så mycket bättre när jag tränar så saknar det en hel del faktiskt. Och sen måste jag ta tag i hela Gottogram grejen för att se om det är något jag ska fortsätta med, vilket jag hoppas! 

22


Igår var det min födelsedag. Fy. Ett helt år kvar tills jag fyller år igen. Älskar att fylla år. Hehe. Men nästa vecka ska vi fira mig med familjen hemifrån. Jag och Mikkan var på Triumf Glass glasscafé i Sävedalen, mums. På kvällen mötte vi upp Sara och Jasminka och käkade på Joe Farelli's. Tog revbenen men måste säga att Harrys revben är så mycket bättre! Sjukt goda på Harrys. Efteråt blev det förfest och Yaki Da. 

SVENSK SOMMAR, PINSAMT


Seriöst. Kallar vi det här sommar? Så sorgliga vi är. Vi har inte ens 20 grader och sol. Dags att börja planera utlandsflytten... 

ROTTIS PÅ JOBBET



En dag kvar på jobbet innan jag är lite ledig. Jobbar med Anton nu dessa två dagar och han har med sig sin Rottweiler Nikita till jobbet. Har alltid älskat den rasen (älskar typ alla raser typ...) och just denna Rottweilern är så fin. Hon är nämligen lite mindre och inte så musklig som vissa är. Och ja, något annat kul. Jag fyller år på onsdag, yeeey! 22 jävla år. Mikkan kommer hit. Hoppas på sol och en rolig utgång! 

OVER N OUT


Har varit hos min bror nu ikväll och grillat med honom och mamma. Imorgon efter jobbet ska jag göra absolut ingenting. Ska bli så skönt. Är typ död så bye bye. 

MY MAMMA'S FOOD


Alltså yummie. Torsk, potatis och morötter med MAMMAS VITA SÅS! Helt sjukt gott. Efter att jag tog bilden la jag på två stora skopor med sås till, muuuuums. Slickade tallriken efteråt. Imorgon väntar ännu en dag med jobb 9-19. Och likadant på fredag. På lördag och söndag jobbar vi 9-16 och 10-16. Jobbar iofs måndag och tisdag också innan jag blir ledig i två dagar ;) Om en vecka fyller jag 22 år, wiie! Hoppas på att Mikkan och Amanda kommer upp då. Sen är ju Jasminka och Sara här i Göteborg. Får nog hitta på något kul. 

ORIJEN


Molly är nog överlycklig över att matte jobbar på en djuraffär nu i sommar. Godis och massa skoj varje dag. Orijen är en av hennes favoriter. Ett bra märke utan massa spannmål och skit, bara kött. Mamma är och hälsar på så Molly fick lite av mormor också ;) Kan förövrigt säga att det inte var någon Grand Danois inne idag.. Men kanske imorgon. Nu ska jag tvätta av mig och lägga mig. Jobb hela dagen imorgon också. Visste ni förresten att en hund kan leva hela sitt liv och bara äta kattmat men en katt kan inte leva på bara hundmat! Är inte det konstigt? Men tydligen är det högre halter av något ämne (fisk kanske haha vet inte) i kattmat som katten är beroende av. För hunden spelar det dock ingen roll. Bra att veta ;) 

EN GREAT DANE


Ok. Idag var det inne en kund som köpte ett hundhalsband. XL. Och så säger hon till mig i kassan, "jag vet inte om det kommer passa min Great Dane (EN SÅN JAG EN DAG SKA KÖPA! BILD OVAN, HUR SÖT?!!) för han är så himla stor". Jag kan såklart inte låta bli att dölja min glädje och börjar prata om att jag älskar den rasen och att hon borde komma ner med honom till butiken för att prova. Jag frågar om hur det är att ha en sådan stor hund osv osv. Tror hon tyckte det var rätt roligt över min reaktion och jag HOPPAS att halsbandet inte passar honom så att hon måste komma tillbaka, gärna då med hunden. Fick se en bild på honom, stor och svart. Så fin! Jag själv vill ha en Great Dane i färgen ovan, av någon anledning säger man blå till grå? Förstår inte varför. Hur fin?!!! Åå helt perfekt hund ovan. Och ja, det är en "liten" valp på bilden... ;) Nu ska jag sova. Ny dag på Arken Zoo imorgon. Kul! 

GRILLKVÄLL


Grillkväll med pappa, Elsa och Nicke. Jobbade bara till två idag, sen blev det Ikea. Nu ska jag lägga mig i sängen och se på någon serie och äta jordgubbar. Kan inte få nog. Imorgon är det jobb igen innan jag tar helg! Så skönt. Måste dock få iväg några fakturor i helgen.... Helt efter. Hehe. Hatar det där med pappersarbete men det är ju bara att ta tag i det.... 

NEED NEW INSPO

               
 
 
Vill gå och köpa lite nya böcker. Bland annat Fredrik Eklunds bok. Tycker han är så cool och inspirerande. Dessutom lever han drömliv i New York. Avis, haha. Och en annan person som inspirerar mig är Michel Issa som också har skrivit en bok om sin resa. Alla dessa underbara och duktiga människor alltså. Älskar det! 
 
Så mysigt att jobba idag. Kom in massa hundar och lite valpar. Bland annat en Cavalier och en Fransk bulldog. Vi fick även in en fågel som ska bo hos oss ett tag medans familjen är på semester. Den pratar hela tiden. Nu sitter jag hemma och kollar på Kniven mot strupen. Klockan är snart åtta och jag hade faktiskt tänk att träna men..... hoppar nog det. Skulle nog behöva någon motivationsbok inom det området också.. ;) 

SISTER

 
Ny vecka och jag jobbar på Arken Zoo, kul! Nu i veckan kommer pappa och Elsa hit. Får se vad vi hittar på. Jag åker gärna och badar och så om det är fint väder men vet att Elsa hoppar upp och ner av längtan till Liseberg nu när hon får åka typ Balder och lite andra roliga grejer eftersom hon är över 1,30 :) Ska bli så mysigt att ha henne här. Hoppas lite att hon kan sova här hos mig men eftersom jag börjar kl 09 varje dag så blir det väl lite jobbigt... 

ATT VÄLJA


Tänkte möta upp lite kompisar nu efter jobbet för häng i Slottsskogen. Dags att bli brun! Sedan i tisdags när jag åt middag med Sara och Jasminka så har jag varit så inne på att göra något helt oväntat (kanske inte oväntat egentligen men ingenting jag hade tänkt förens i tisdags) i början på nästa år. Det står mellan det och plugga på yrkeshögskola här i Göteborg. Sen vill jag såklart fortsätta med Gottogram men så sjukt svårt med marknadsföring och att få rullning på en ny tjänst om man inte har pengar att spendera på det. Vi får se helt enkelt. Ska söka in till skolan, men visst kan skolan vänta ett år till? Heheh. Fast då är jag fan nästan 26 när jag går ut. Det känns ju lite gammalt haha. Decisions decisions. 

THESE BERRIES


Alltså det går verkligen inte motstå att köpa jordgubbar typ varje dag när man ser massa jordgubbsstånd överallt i Göteborg. Det är ju nyttigt så det spelar väl ingen roll men känns som att jag lever på jordgubbar nu om dagarna... :) Önskar vi hade sommar året om så att det alltid fanns svenska jordgubbar att köpa. Får flytta till ett land som har sommar året om.... ;) 

UTE MED TJEJERNA



På Bar Himmel igår.

Nu ikväll gör jag ingenting men igår hade vi middag hos Jasminka. Josephine och Emilia var här också från Borås. Vi drog in till stan sedan och satt på Bar Himmel tills stängning. Mysigt! 

Jag har varit lite halvslö på grund av att jag får små nysattacker hela tiden. Jag har ändå jobbat och så och idag sov jag tills klockan var typ halv tolv. Bästa att göra när man är hängig/sjuk är ju att sova så att kroppen får arbeta på att återställa sig till 100%. Dock vägrar jag vara sjuk även om jag igår typ bara ville dö. Det har varit bättre idag så imorgon är det nog som bortblåst! Om det nu inte är någon allergi jag fått, men det vill jag inte heller ha så det vägrar jag acceptera ;) Hhehehe. Nu ska jag strax sova. 

EN KVÄLL I LÅNGEDRAG




Igårkväll var jag i Långedrag hos Jenny och Fredrik. Helt sjukt att man bara på ca 25minuter (med buss och vagn) från mig kan komma till något såhär fridfullt och lugnt. Sjukt fint! Massa fina båtar och en hel del fina hus. Någon som bor precis vid hamnen har en helikopter parkerad vid sitt hus. Hahah. Hur sjukt? Igår såg vi den åka iväg. Undra vart han skulle. Coolt iaf! :) Jag har varit uppe sedan sju. Har tvättid mellan 7-10 och ska städa lägenheten. Jobbar en stund nu under dagen sen i eftermiddag ska jag träffa mamma och min bror. 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus