go baby, go baby, go.

ligger i sängen med chips från norge. har varit en mycket bra dag idag. fick reda på slutbetyget i tyska steg tre. vg. inte illa. slutade tidigare. fikade med robert efter skolan. sen gick jag och pappa in på jc och reklamerade mina jenas. så nu har man tillgodokvitto där på 1400. aldrig mera g-star iaf. sen åkte jag hem och käkade lite mackor. sen ner till farmor och farfar. spelade kubb med ann-helen, brad och jenny. duschade när jag kom hem och aa, nu ligger jag som sagt i sängen med chips! imorgon blir det göteborg. blir tingsrätten, shopping och burger king. godnatt.

2008 gisledagarna


2009 gisledagarna


2010 gisledagarna


hatar att vara blek. hatar att inte få sola. solarium då. inget solväder ute ju. hatar min hårfärg trots att jag var hos frissan för inte så länge sen... men det går över. snart får jag sola och ska fixa håret innan ayia napa. ska ändå bara jobba nu :)

helgen

det har varit en riktigt bra helg. i fredags var jag hos farmor och farfar först. min faster och hennes man från usa kom hem så det blev en liten träff där. sen åkte jag till amanda i gvd och där var det förfest. sen drog vi till parken men det sög fan där inne. haha. rock ... i alla fall. det var kul i slutet. sov hos amanda. i lördags såg vi karnelevalen och sen kollade vi på ballongdansen. sen åkte jag hem för att hämta nya kläder. se gislaved igen. förfest hos amanda. sen ut och träffa massa folk utanför parken och tältet. idag har man varit seg och trött. har varit hos farmor och farfar också och käkat med massa i släkten. sen blev det en lite morsdagpresent till mamma när jag kom hem hit. är fortfarande trött så ska inte vara uppe allt för länge idag ..





There’s something I can feel when I breathe

sha. har varit i värnamo med gia idag. blev lite köpte men värnamo har fan inte mycket att erbjuda. ska bli kul att åka till göteborg nästa vecka! ska fixa lite till helgen och sen göra mig en god kvällsmat och bara ta det lugnt. gjorde sista provet idag. eller ok, har en bokföring och en presentation att göra på måndag. men det är ingen big deal. måste komma ihåg att köpa nya converse också. mina håller på att gå sönder och de andra två jag har är lite ovant att gå i eftersom dom har tjock .. sula? eller aa. ni fattar. och måste lämna tillbaka mina g-star jeans som gått sönder (!!). sämsta kvaliten jag någonsin varit med om. inte direkt värt pengarna. men får nog bli nästa vecka. helgen är ju fullspäckad! precis som nästa helg :)




don't you worry bout a thing

kan ju säga att detta är en sån där dag som är en av dom bättre. väntar på att mamma ska komma hem från sin promenad så vi kan göra varma mackor och titta på desperate housewives och cougar town. orkar inte fixa det själv. imorgon har jag sovmorgon. sen prov sista timmen. jobba till åtta :) blir nog en bra dag imorgon också! nu kom mamma! klockan nio .. bra mamma.


I know I'm playing with fire but I don't know why

såååå glad. fick mvg på läs och hörförståelse i tyska. men ig på uppsatsen. men det är inte lätt med all grammatik. men fan va bra i alla fall. kommer säkert inte få mvg i betyg men ändå. aja. får se. sen slipper jag jobba 13-19 på lördag för att jag ska jobba imån 16.30-20.00 :) denna veckan kommer bli helt underbar. fast måste tyvärr ställa in dagens planer bara för jag ska jobba imån. har prov att plugga på. och på torsdag ska jag och gia till värnamo. och på fredag kommer min faster och hennes man hit från usa. och sen är det gisledagarna också!


a good beat never hurt no one

baaaaaaaaaaaaaby seems like everywhere I go I see you, from your eyes, your smile It's like I breathe you, helplessy I reminisce. Don't want to compare nobody to you!


haaaaaaaaaar tråkigt. nae men. ska dra ut nu. med amanda. annars händer inte mycket idag. har sjungt en massa. hehehhe! snart bröllop. måste ju öva. nae. nu ska jag nog gå. om amanda bara kan skriva ett sms och säga att hon är klar. men det kan hon ju såklart inte. inte än. för hon är inte klar än. nae men. haha. nu ska jag gå. blir kanske mjukglass idag igen. :*

Keep a straight face

har varit en mycket bra dag. när jag vaknade såg jag att vädret inte var tillräckligt bra för att sola eller bada. så städade fint i mitt stökiga rum. sen sprang jag. duktiga jag. behöver köpa riktiga löparskor dock. inte bra för benen att springa på asfalt i inomhusskor. va riktigt skönt att springa, men mycket svettigt. duschade och åt våfflor. sen gick jag och hälsade på farmor och farfar. sen pappa, johanna och elsa. sen tog jag och amanda mjukglass på rosa. älskar söndagar.

summertime

älskar solen ♥ tyvärr får jag inte njuta av den mer idag. har legat ute och solat i en timme i alla fall. redan fått ränder. och det fula är att jag måste täcka min tatuering eftersom den är ganska ny fortfarande. haha. så den randen är inte den snyggaste! haha. nu har jag duschat och ska göra mig i ordning för jobbet. jävla skit asså. det är strålande sol och jag ska jobba från 13.00 till 22.00. hoppas fan det är sol imorgon också. då ska jag dra med mig amanda och åka och bada :)

down around the corner

är helt död idag. satt kvar efter skolan och jobbade med projektet. tom, johan och dennis gjorde också det. sen kom mamma och hämtade mig och vi handlade. kollade på friends när jag kom hem. åt. somnade. nu ska jag gå ut och gå en runda med amanda. blir väldigt lugnt i helgen. imorgon är det jobb 13-22. så blir inga tokigheter imorgon heller.

fick förresten hem skorna jag beställde i onsdags (?). love them.


you say you don't know me

hejhejhejhejhejhejhejsanhejhejhejhejhejhejhejhejhejhej!! har pluggat med tom, johan och dennis idag. sen käkade jag, tom och johan pizza på jalla jalla. sen hälsade jag på hos pappa. och nu är jag hemma. ska göra lite skolarbete sen sooovaa. imorgon är det fredag. wie. slutar tidigt också. wie. vafan händer?

And if you want me to be real deep, I'll hook you up with some poetry

tänker på dig farmor ♥





norge bilder

hej på er! nu är jag hemma. var skit trött när vi kom hem inatt. har varit i skolan nu också så vill bara lägga mig ner och sova en stund. men nej. det hinner jag inte. har massa att göra i skolan. och vill hälsa på farmor och farfar idag också. hoppas jag hinner det. kommer lite bilder sen norge nu men orkar inte ladda upp en massa.

ska beställa ett par skor från nelly.se nu och sen sätta igång med plugget. hejs!














yes we can!

tjena! har det asbra här i norge och vill stanna längeee. men på tisdag åker vi hem. aja. imorgon är det i alla fall måndag och 17 maj. vilket betyder ett jävla firande. ska bli så roligt! har inte firat det sen jag var typ fyra, fem år. hoppas bara vädret inte är dåligt. det har varit stekhett här både i fredags och lördags. men idag har det regnat hela dagen. hoppas det regnat klart tills imån då. sitter just nu på lauras rum och sjunger svenska låtar. haha. mycket underhållande kan jag lova. vi hörs kanske imån. men det är inte troligt.


watch the rain fall down from the sky

yes. det där med att hinna klart innan nio var ju ren lögn. var hos pappa en runda istället.

då är det inte många timmar kvar tills vi åker. ska sova (?) en stund. hoppas det inte kommer regna allt för mycket i Bergen. sist vi var där, i somras, fick jag fan bränskador i ansiktet. inga stora. men ändå. vilken hetta. låg och pressade dag in och dag ut också. med olja. jaja. kanske lite mitt eget fel också, men vilken hetta! ska bli kul att fira nationaldagen där i år i alla fall. var längesen sen sist. ska ät schillingsbolle och köpa mig ett par skor på min favorit affär bianco. denna gången ska jag försöka låta bli att köpa en friis väska. vill inte ha fler.




can't hold myself back

fan va skönt det hade varit att säga. jag är klar. klar med packningen, klar med uppsatsen, klar med talet, klar med städningen. fan va skönt det hade varit. men nej. jag har allt det där kvar + lite till som ska göras innan klockan nio ikväll (gör inget jobbigt efter nio). hoppas jag hinner. annars får det la vara så då.

var i skolan idag och gjorde nationella i matte a. del 1. gick la sådär. såhär i efterhand kommer man såklart på sig själv med att man skrivit fel på en super lätt fråga. smart cristin. smart. sen åkte jag i alla fall hem till farmor & farfar. fick glass. ångade mig två ggr med vademekum (?) och sen somnade jag på soffan en stund. :)

nu är det dags att börja göra allt det där som jag ska hinna med innan klockan nio. tjingeling.



They try to change me but they realize they can't


I wanna be a part of something I don’t know

snart är det dags för NORGE!! ska bli så skoj!! jag är fortfarande sjuk men det ska nog gå bra ändå. förhoppningsvis frisknar jag till under flygturen. otur för mig att jag går på pencelin men men ... idag ska jag börja packa i alla fall. annars händer det la inte så mycket idag. det är ju tisdag vilket innebär desperate housewives och cougar town. innebär också speedway men eftersom jag är sjuk får jag stanna hemma IGEN.


and again, and again ...

ligger i soffan och har halsfluss. var hos läkaren idag och fick pencelin. fan. har inte tid att vara sjuk! åker ju till norge på torsdag så får i alla fall hoppas att jag är piggare då. jobbet igår va kämpigt. det är inte lätt när det är svårt. nu ska jag försöka äta chips, godis och mjukpepparkaka. bara jag kan svälja. jävla hals :(


take a look at yourself

eftersom jag jobbar imorgon. 10.00 - 22.00 så gör jag inget alls ikväll. kommer bli en riktigt lång dag imorgon så nu ska jag dricka te och efter det blir det sängen. min hals är inget vidare. får gå till läkaren på måndag eller nått och kolla upp det. skit jobbigt att man inte kan svälja normalt utan att det ska göra ont ... men jag ska inte klaga mer nu! ;)

godnatt :*

Soon you'll be .. nana

Idaaag är det freeeedag :)

what do you say?

hellu. historian idag gick ... som det kan göra när man fastnar framför tvn. satt och skrattade åt mig själv. hittade på saker på dom frågorna jag inte kunde. jaja. mvg frågan kunde jag i alla fall! vi hade idrott idag också. vi sprang. 2 km. sen gick jag 1 km också. träningsvärken i låren och vaderna kommer bli ännu värre nu känns det som. fick också håll efter halva rundan typ. inte smart att äta innan man ska springa. nae.. solade efter skolan och var på ica en runda. har käkat och ska nu duscha. ska fixa lite inför imån och sen bara ta det lugnt.

doesn't mean anything

pirr i magen. klump i halsen.

har inte gjort något vettigt idag. borde pluggat historia eftersom vi har prov imorgon. det sista historia provet i mitt liv till och med!! det får gå som det går. historia är inget jag gillar och vet att jag kommer få g i slutbetyg ändå trots att jag aldrig är nöjd om jag inte får vg. kan ju hoppas på att provet imån blir ett vg då. jag får plugga tills jag somnar. gjorde tyskan idag och det gick inte speciellt bra. hehe. fan. jag brukade vara duktig i tyska. något hände ..? snart är det fredag och det betyder en hel del saker. till exempel att denna jobbiga skolvecka är slut.

nu ska jag dricka te, måla naglarna och plugga. byebye.

Looking for someone to rock your world

 

uaff. älskar mitt hår.


Don't stop for a minute

internet funkar!! har varit ute och tagit årets första jogging runda. känns bra som fan. har duschat också. så känns bra som fan x2. ska plugga fram tills desperate houswives nu ♥



Du vet inte vad du har, men om jag drar
får du se vad du inte har kvar.


I think its kinda funny that you waste your breath talking about me

internet hemma hos mamma funkar fan inte. hatar telia. men var mycket duktig och skrev rent anteckningarna från mitt och gias fadderföretag igår. det var sista besöket så vi köpte en stor "merci" chokladask till honom också. idag blir det en hel del plugg. tyska kursprov imorgon. ser inte fram emot det. men ikväll är det desperate housewives och cougar town så jag är glad ändå. ska också sola idag. inte många dagar kvar till fredag nu ju ;)





Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus