Ideot

Ska skriva om ideologier. Skjut mig.




ser ej så glad ut idag.
hehe!

Update

FÖR EN STUND SEN:



NU:

Trött som fan

Nu har jag alltså varit barnvakt åt min lillasyster. När jag kom hem duschade jag och nu har jag också ätit. Redo för sängen! Snart i alla fall .. Ska plocka iordning lite på rummet och försöka hitta något att ha på mig imorgon. Måste titta igenom tyskan innan jag dejtar kuddarna också.
Nu ska Amanda komma upp en snabbis och se om hon hittar en kofta bland all min bråte. Lycka till, hehe!


I don't like mondays

Godmorgon! Sitter i skolan och har nutidsfrågor men jag är klar med att svara på alla frågorna. Känner att det kommer gå bra denna gången. Denna dagen kommer bli en lugn. Ska passa syrran mellan halv sju och halv åtta, annars är det ingenting speciellt som händer. Ska antagligen plugga lite. Har en del att göra i skolan nu .. Hatar måndagar ..

Mitt horoskop idag:

Romantisk måndag som dessutom kan överraska. Kanske avslöjas att någon har oväntade känslor för dig.
Låter intressant ...... Vi får la se om det stämmer ..

Knappa lugnt på mobilen!

Suck. Jag har redan sett Johan Falk filmen. Men jag kollar på den ändå. Behöver egentligen duscha. Men det tar jag efter filmen. Sitter och läser lite felsms också. Så jävla roliga en del är. Som denna:

Till: Pappa
Sms: Måste berätta. Albin tryckte upp pungkulorna i magen i går. En tom påse hängde där. Jag skrattade i hjäl mig. Haha Kan du göra så?
Svar: Jag vet inte.

Förklaring: Tänka skicka detta till min killkompis men skickade till pappa. Jag trodde jag skulle svimma för jag skämdes så.

Hahhaha, "jag vet inte".

Dags för söndagsfilm!

Nu är jag hemma hos mamma och vi sitter i var sin soffa med våra datorer i knät som vanligt. Nu ska vi snabbt fixa iordning varsin kopp te till Johan Falk - national target. Ska ni också se den? :) Tror faktiskt inte jag har sett den, eller jag hoppas inte det i alla fall!

1239862793823063821 bilder?

Nu lagas det mat här hemma hos pappa. Jag har inte gjort alls mycket idag. Rensat lite bilder på datorn. Det blir verkligen aldrig klart. Och bilderna fylls på nästan varje dag också. Här har vi en av många, MÅNGA bilder ...


Lyckat

Hemma efter en rolig kväll i Gislaved! Det var en bra fest. Inga bråk - vad jag såg/hörde om i alla fall. Det blev mycket dans och skratt. Det kommer bilder imorgon. Nu ska jag lyssna på lite Beyonce och sen ska jag sova. Godnatt ♥

Hos Ebba!

Heeey! Är hos Ebba nu med några tjejer. Vi lyssnar på musik och är sjukt taggade inför ikväll! Skriver imorgon, ha en fin lördag! ♥

Ner till mina fina farföräldrar!

Heey! Nu har jag precis ätit och ska bara fixa iordning lite i mitt rum innan jag drar ner till farmor och farfar en stund. Det var ett tag sen jag var där så ska ner och hälsa på igen. Sen ska jag fixa mig inför kvällen och hoppas att den får ett bättre slut än gårdagen! Vi hörs senare :)


Bilder


Josefine och Gia ♥

Sara, jag och Josefine ♥



 

Morgon med pappa & syster

Godmorgon! Pappa och Elsa kom in och väckte mig runt nio tiden. Vi åt frukost och kollade på nyheterna som mest handlade om Haiti. Det är redan folk som fösöker ta föräldralösa barn som slavar. Hur sjukt är inte det egentligen? Just nu sitter jag i sängen med lillasyser Elsa och hon tar hela tiden min kamera och säger att det är hennes. Hon blir skitarg om man säger emot henne, men det är det som är kul.
Ska strax ta tag i dagen och byta om. Ska ner till farmor & farfar en runda idag har jag tänkt. Ska lägga upp bilder sen igår också :) Ha det bra så länge!

Upp och ner

Sheena. Vet egentligen inte varför jag skriver nu. Eller vad jag ska skriva. Har kommit hem från festen. Och det var kul och så. Till det blev bråk.

Ibland undrar man egentligen hur folk tänker. Varför dom agerar på ett visst sätt och varför dom säger vissa saker? Vad menar dom egentligen med det? Varför skiter man i sina vänner? Varför sårar man dom man egentligen tycker om?
Just nu är allting upp och ner. Precis allting. Förutom ett få tal personer som är precis där dom ska vara, och det är jag glad över. Tack ♥ Mina tankar går upp och ner, till höger och vänster. Men jag tror jag vet. Jag är ganska säker i alla fall. Det blir bäst så. Even if I'm scared as hell.

Fesssta !

Hej! Nu sticker jag till Amanda. Såhär ser jag ut. Plus 15cm på fötterna, ciao!




Hit och dit

Hejsan allihopa! Jag har haft det lite stressigt nu så har inte hunnit blogga. Bloggade inte heller i skolan eftersom jag aldrig var inne på den. Första lektionen var datakunskap och då lyssnade vi på Gia som höll en presentation. Sen skulle vi gå runt och kolla på massa olika kurser som vi sedan ska välja till tvåan men jag vet redan vad jag ska välja så blev en låååång rast istället. Sen hade vi till sist engelska och där hade vi lite läxförhör och så. Sista lektionen (matte) var inställd så åkte hem runt halv två. Intressant va? När jag kom hem gick jag i alla fall och solade. Sen hem till mamma och packa en väska till pappa. Det är hans helg denna veckan :) Han kommer snart och hämtar mig och sen ska vi äta tacos. Ska bli såååå gott. Ikväll blir det fest. Ska försöka hinna blogga innnan jag drar iväg på förfesten.

All my love ♥

Tip of my tongue ..

'Cause goodbye's on the tip of my tongue
Tell me there's a reason to say
Cause I'm about to get up and run
Better Think about the words you say
If You don't wanna end up alone
Tell me is there any room for me
Cause when it's all said and done babe
I'm tired of singin', oh
Goodbye's on the tip of my tongue, oh
Goodbye's on the tip of my...

Kelly Clarkson - Tip of my tongue


Fika med Amanda

(funkade inte att ladda upp på Amandas dator av någon anledning.)



Hos Amanda i Gislaved

Hallå! Jag är hemma hos Amanda nu och vi har precis lagat vår specialitet = makaroner med nyttiga ingredienser ;) Tyvärr får ni inte veta vilka det är, alldeles för hemligt. Nu ska vi kolla på Andra Avenyn och sedan ska vi gå ut i samhället och kolla på lite kläder och köpa lite godis såklart. För vad är egentligen en shoppingrunda utan godis? Och jaaaaa ... Vi får lov att kalla detta en shoppingrunda, trotts att det bara finns tre bra affärer!!


Change?

Godmorgon. Ska strax bege mig till bussen. Steg upp vid tio över sex idag och duschade håret och allt. Riktigt duktig av mig. Men gick och la mig rätt tidigt igår också. Vaknade första gången vid halv fem eller något och sen somnade jag om. Vaknade. Somnade om. Vaknade. Steg upp. Har på mig en rosavit skjorta just nu. Den jag fick av min faster. Är lite osäker. Har nästan aldrig rosa på mig. Knappt inte skjortor heller för den delen. Vi får la se om detta blir vad jag har på mig när jag stänger dörren bakom mig.

Perfekt på grund av mamma?

Natti :*


(jag och min mamma har inte samma efternamn, tycker inte att tusen människor behöver veta vad hon heter, därför har jag tänkt för det nu)

Ang veckans blogg ..

Det är många som frågar hur jag har blivit veckans blogg och hur man ansöker till det. Det är ingenting som går att ansöka till. Det är något man blir vald till. Gissa om jag blev glad när jag fick ett mejl från chefredakröten där hon undrade om jag ville vara nästa veckas "Veckans blogg". Riktigt roligt att få vara det och roligt med kommentarer från alla håll och kanter. Tack! Så nu vet ni det! Går alltså inte att ansöka till, men har du en bra blogg så kommer din tur också till slut! :)


No time for TV

Hemma från skolan. Ska som sagt fixa till något att äta strax. Det luktar Billys pan pizza? Idag ska jag inte göra allt för mycket. Ta det lugnt och jobba med lite skolarbete bara. Kanske ska sätta mig i soffan och kolla på lite tv också. Känns som jag aldrig gör det nu för tiden. Sist jag kollade på tv var i söndags då Johan Falk filmen gick. Tänkte kollat på handbollen igår men så blev det inte. Jag spydde upp alla godsaker istället ... Så kan det gå :( (blink blink!!)




Finns det något program på tv idag som man bara inte får missa?

Mikkan har dubbla frukostvanor

Hello people! Hoppas ni sovit gott. Det har jag! Sitter i skolan just nu och gör inte ett skit. Det var riktigt roligt att åka skridskor innan på idrotten! Fast vågade inte åka så fort, och fick ont i fötterna efter typ en halvtimme. Efter idrotten åt jag och Mikaela frukost. Älskar frallorna här på skolan. Mikkan har förresten kommit på att hon äter två frukostar om dagen. Hemma innan hon drar till skolan och sen i skolan med oss andra. HAHA! När jag kommer hem ska jag äta igen, men vet inte vad det blir. Inget för komplicerat - det klarar jag inte av. Så, nudlar kanske?


Skridskormorgon imån

Nu säger jag godnatt. Imorgon ska jag åka skridskor på idrotten.
Ska bli skit kul faktiskt!

Har lånat pappas sambos skridskor :)

Godismonsteeeeeeeer!

Har tänkt att krypa ner i soffan och kolla på handbollen nu med detta i knäet. Ser rätt bra ut va? ;) Jag vet att det bara är tisdag idag .. men .. ehum ... datumet går ut imån.




Nu rullar det på ..



Är i full gång med skrivandet. Äntligen!


Skönhetstips - Babymjuk hud

Ett skönhetstips som är till för hela kroppen. Smörj in kroppen med en babyolja efter en dusch, eller om du ska ta ett långt bad häll då några droppar babyolja i vattnet. Man märker förändring efter en vecka. Kroppen blir lenare och ser fräschare ut! Känner du dig fräsch från topp till då märker alla runtomkring det också. Så kom ihåg: babyolja. Inte lotion.


Libero olja kan köpas hos
Ica,
Coop Forum,
Coop Extra,
Coop Konsum,
Willys,
Hemköp,
PrisXtra,
CityGross,
Vi-butiker
och Netto.

Veckans blogg (Y)

Hemma från skolan och mamma står som vanligt i köket och lagar mat. Idag blir det köttbullar och stuvade makaroner. Jag ska börja skriva på en uppsats nu och försöka bli helt klar med den idag. Det skulle vara så jäkla härligt att få bort den ur livet. Hehehe ...

Förresten, tack för alla fina kommentarer och mail! ♥
Roligt att man blev veckans blogg.


Klarar man av ett läsår till?

Nu blir det snart sängen. Ska bara titta igenom tyska glosorna innan samt läsa igenom texten och fem stycken verb. Vet fortfarande inte om jag ska hoppa av tyskan eller inte. Mina kompisar försöker få mig att hålla ut - det är ju trots allt mindre än 20 veckor kvar säger dom. Men 20 veckor är inte så lite i mina öron. Men kanske klarar jag av det ändå? Jag ska försöka bita ihop! Sov gott allihopa, vi hörs imorgon igen. ♥

Det är många som undrat vart armbandet från American Eagles kommer ifrån. Jag har faktiskt ingen aning om min faster som bor i USA beställde det från internet eller om hon gick till en affär och köpte det. Men gå inte på deras hemsida (ae.com) för att se om det finns där. I så fall är det ju bara att beställa hem det! :)


Snabba Cash - Sjukt bra film!

I'm home.
Om ni frågar mig om jag tycker att ni ska gå och se Snabba Cash får ni ett självklart: JA! Jag älskade filmen. Jag hade dock ingen aning om vad den egentligen handlade om (förutom kriminella saker) och har inte heller läst boken. Dom som har läst boken säger att filmen var bättre, men så brukar det ju vara. Jag tyckte i alla fall att filmen var hur bra som helst. Lite rolig, otroligt spännande och lite sorgsen också. Längtar tills tvåan kommer. Sen måste jag tillägga: Joel Kinnaman - 2010 snygging? Tror att han kommer vara en av dom mest populära skådisarna detta året. Inte mig emot ...

Dennis, Amanda, Johan och Tom påväg till bankomaten.

Jag och min bästa vän!

Tattig affisch på bion. Come an. Den är ju sönder .....

Johan efter bion :)


Jag har jäkligt ont i min panna just nu ... Why? Jo, jag och Amanda skulle vända oss om mot varandra och viska till varandra. Självklart gör vi det exakt samtidigt och krockar med våra huvuden. Så typiskt oss! ♥

Ready to go!

Nu sticker jag till Gislaved. Kommer hem om några timmar. ♥
Hörs!

Ikväll ska jag på bio!

Heejsan allihopa! :) Hoppas ni har haft en bra dag. Själv har jag haft det rätt roligt. Tyskan var som vanligt tråkig men sen rullade allting på rätt bra. Jag, Amanda, Johan, Tom och Dennis bestämde att vi ska gå på bio ikväll. Vi ska se Snabba Cash. Har hört från olika håll att den är hur bra som helst men har också fått höra en del negativa saker om den. Jag har inga höga förhoppningar om den (det är då dom brukar vara bra). Just nu står mamma och steker pannkakor till mig och jag ska göra lite läxor. Hoppas att jag hinner klart allt tills jag åker in till Gislaved och kollar på bion bara. Vi ska käka pizza också, därför ska jag inte äta för mycket här hemma. Men är väääldigt hungrig. Hann inte äta frukost idag på morgonen och jag åt ingenting i skolan heller. Har levt på tuggumin och kaffe idag... Ogillas.

 


 


Slå av datorn

Nu ska jag ta en dusch? Sen lägga mig och läsa. Eller om jag ska duscha imorgon. Men hinner jag det? Hmm ... Får se hur jag gör. Ska i alla fall stänga av datorn nu. Första lektionen är tyska. Kill me, somebody ... (typ).

Försenad julklapp

Har varit nere hos pappa och hälsat på lite. Fick min julklapp från min faster och hennes man borta i USA nu.
Säger bara en sak: Love.
Jag verkligen älskar allting. Har dock inte testat kläderna ännu men det är storlek xs på tshirten och storlek 0 på skjortan så det borde ju passa perfekt. Båda är från American Eagle. Fick även ett armband från samma märke som jag verkligen älskar. Kommer ha på mig det varje dag tills det försvinner/går sönder/jag dör. Fick också en parfym från Victoria's Secret som luktar supergott!

Tshirt och skjorta från AE

Armband från AE


Parfym från VS

Happy

Har en känsla av att det kommer bli ett riktigt bra 2010

When you love life

Vardagskläder från H&M

Nu ska jag gå och lägga mig innan jag blir galen på alla kläder som finns ute på internet. Gjorde nyss en seriös men ändå oseriös beställning på H&M för att se vad allt jag ville ha skulle kosta. Det skulle nästan gå på 2100 kr. Tog bort saker som jag egentligen inte behöver just nu, såsom shorts och fina sommar blusar, men slutsumma landade på strax över 1000 kr i alla fall. Får se hur det blir med den beställningen. Sen finns det ju miljoner andra saker som man är sugen på att beställa hem .......



Godnatt

"Jag nöjer mig med glass och dipp!"

Då var man hemma efter en mycket, mycket rolig kväll tillsammans med Amanda, Hanna, Pau och Rebecka. Vi handlade mat och hyrde film på ICA. Det blev sjömansbiff (inte det godaste köttet jag ätit. Ryggbiff däremot är skit gott!) och kroketter med två olika såser. Smaken är ju som baken .. Vi hyrde fimen slumdog millionaire och den var ritkigt bra måste jag säga. Innan vi kollade på filmen blev det efterrätt: Frukt, ni vet sån som är i en konservburk. Kommer verkligen inte på vad det heter ... !! Det blev även glass till det.
Vi hann aldrig sjunga Sing Star som vi tänkte att vi skulle göra, men det får vi ta nästa gång kanske :)

Förresten. Hanna kallar mig mästerkock. Ja! Ni läste rätt. MÄSTERKOCK. Det är inte varje dag det inträffar! Bara en sak till: Vi glömde köpa mjölk på ICA till såsen. Så vi fick ta sånna små kaffemjälkspaket, som jag kallar det, för att fylla 4 dl.


Vill ej vara i mataffären länge idag ..

Nu ska jag dra ner till Amanda och kolla på vad hon har köpt. Bloggar sen när jag kommer hem igen.
Är för övrigt superhungrig så jag hoppas det går fort att handla idag. Annars brukar jag och Hanna vara mästare på att gå runt i mataffären i en timme innan vi bestämmer oss för vad vi ska äta.
Puss

Glömde min presentation, men det gick bra ändå.

Godmorgon! Första lektionen idag var datakunskap. Jag skulle hålla en muntlig presentation. Det hade jag glömt av. Men det gick bra ändå som tur väl var. Jag glömde bara säga avslutningsvis. Obs.
Jaja, snart ska vi äta frukost nere i cafét. Idag är det fredag :)

Toapapperstorn

Ibland blir man chockad över vad mamma egentligen håller på med.
Hittade detta när jag kom in i badrummet.
Jahopp.

Godnatt


Skulle ju egentligen skrivit ett inlägg om ett skönhetstips. Men det får komma imorgon istället. Nu har jag verkligen ingen ork eller lust. En jobbig situation har uppstått, men det är glömd imorgon.


The last one ...

Hemkommen från barnpassningen av Elsa. Jag och Gia tog med henne till handbollsmatchen. Riktigt spännande var det. Och matchen slutade lika. Elsa kunde inte sitta still en sekund. Nu är det dags att göra iordning sig inför kvällen och morgondagen. Funderar på att gå till farmor och farfar imorgon direkt efter skolan. Måste höra hur dom har haft det i USA. För övrigt äter jag min sista dumleklubba!


Dagens klädsel:
Tröja - Gina
Linne -H&M
Jeansleggings - Gina
Sockar - ? (Hello Kitty) Hahaha
Klocka - Jet Set
Halsband - Thomas Sabo

Passa syrran, idag igen!

Först ska jag försöka läsa igenom allt i historian en gång för alla. Börjar bli lite tjatigt att skriva om den hela tiden. Vid halv sju tiden ska jag ner till pappa och passa Elsa i en timme och sen ska jag bort till sporthallen för att kolla på A-lags match. Det borde jag la hinna med. Ska också försöka lösa in en ASK-lott som jag vann på. Kanske Ida eller Viktor kan hjälpa mig om hur man gör, för jag har ingen aning. Hahaha.
När jag kommer hem från handbollen ska jag försöka skriva ett inlägg med ett skönhetstips ;) Och det blir förmodligen lite mat också. Har inga större planer för denna torsdagen. Min mamma är på a6 i Jönköping just nu och jag hoppas hon kommer hem med en kalender till mig. Vilken som helst. För snart blir jag galen! Inte lätt att inte ha något att anteckna i när man har haft det i två år ...


Stannade kvar i skolan

Heej. Jag är hemma. Slutade fem i två men tog bussen hem vid halv fyra istället. Och det är inte roligt att gå i all snö från stationen. Hade la ändå tagit mig en halv timme eller något. Så jag, Amanda, Josephine och Jasminka satt kvar i skolan och fikade. Var en riktigt bra dag i skolan idag. Till och med idrotten. För övrigt blev håret riktigt bra!


I skolan

Godmorgon! Jag la mig väldigt tidigt igår kväll till skillnad från när jag brukar lägga mig. La mig typ 12? Vaknade halv sju och var jätte pigg. Alarmet gick tjugo i, så jag vaknade till och med innan det! Var dock helt trött på första lektionen. Så det blev kaffe sen. Nu har vi historia och jag känner mig lite piggare (Y)


You never will be mine

 

And I'm helpless sometimes
Wishing's just no good
Cause you don't see me like I wish you would
Cause you never were, and you never will be mine
No, you never were, and you never will be mine
There's a moment to seize everytime that we meet
But you've always keep passing me by
But you never were, and you never will be mine


Hemma från pappa. Fick goda nyheter av Johanna. Jag ska antagligen jobba den 28 februari. Yey! Pratade med pappa om tyskan också och han tyckte att jag skulle prata med min lärare och så. För övrigt kommer Amanda snart upp och då ska jag hjälpa henne med hennes matte. Sen ska jag fortsätta med min historia. Men först: En till runda med Be mine. Jag måste sjunga med i låten!

 


Sluta eller inte?

Ska dra ner till pappa en stund. Hämta mitt ansiktsvatten som jag glömde nu i helgen. Viktigt! Efter det ska jag dra hem igen och hjälpa Amanda med matte och sen ska jag sätta mig vid datorn igen och skriva uppsats. Den blir seriöst aldrig klar..! Måste prata med pappa om att jag kanske ska sluta på tyskan också. I'm very confused.


Vaniljsås eller grädde till chokladpudding?

Hej bloggen! Nu är jag hemma från farmor och farfar. Dammsög lite också. Amanda hängde med dit och sen kom hennes mamma och hämtade oss. Nu sitter jag här framför datorn och ska snart ta fram historiaböckerna, och börja skriva på uppsatsen. Väntar också på mat: Våfflor.
Dagens fråga: Äter ni chokladpudding med grädde eller vaniljsås?
Har nämligen diskuterat detta väldigt mycket i skolan idag.. I min familj äter vi det med vaniljsås. Mikkan och Gia tyckte att jag var helt dum i huvudet när jag sa det. Men det är kanske så man gör i Norge? Min mamma är ju därifrån och hon bara skrattade åt mig när jag kom hem och sa det. Så kanske är det något hon har tagit med sig från Norge? Själv äter jag bara vaniljsåsen. Gillar inte chokladpudding ;)




Imorgon kommer farmor & farfar hem!

God middag! Sitter i skolan och har nutidsfrågor men jag är klaaar. Hoppas det går bra för mig och att jag får mer än 6 rätt. Dåå blir jag glad. För övrigt vaknade jag halv åtta idag (07.31 om man ska vara helt exakt) och bussen går 07.45. Jag hann. Tur att jag duschade igår kväll, annars hade jag fått ta en senare buss och det är bara jobbigt för då måste man ner till stationen... Nu i eftermiddag har jag bara tråkiga ämnen: Samhäll, matte och historia. Sen åker jag till farmor och matar katten. Imorgon kommer dom hem från USA och då får jag min julklapp från min faster som bor där. Spännande!

Sista dagen med Tusse ♥ Hihi, tjockis.



Jag hade hoppats på bättre. 4/12 på nutidsfrågorna ...

Dagdrömma om sommaren .....

Nu säger jag godnatt. Har pluggat, tränat och duschat precis som jag skulle. Kommer dock få plugga lite mer imorgon för har bara läst igenom historian. Upptäckte att jag glömt ett papper i skolan så kunde inte börja skriva på uppsatsen. Uff, imorgon börjar man dagen med tyska ... INTE ROLIGT! Får tänka på något rolitgt under lektionen. Till exempel vilka roliga planer jag har inför sommaren! Om dom utförs är en helt annan femma, men det tar vi då.


Godnatt ♥

Födelsedagsmiddagen

Bilder sen Mikaelas middag i lördags:

Ebba gömmer sig i trappan

Klara och jag.

Mikkan och jag ..

.. och igen!

Emilia och Josephine :)

och en sista på mig och Mikkan.


Blev tyvärr inte så många bilder tagna .. Så här har ni ett par ointressanta bilder, men till nästa gång ska JAG försöka vara lite duktigare på att ta bilder. Denna gången var det Klara och Josephine som skötte det.

Förresten. Ser ni mitt öra? Hur det sticker ut. HOT HOT HOT

There,s a place I know

Repeat Repeat Repeat Repeat Repeat Repeat Repeat Repeat ♥

Ke$ha - Take it off


År 2009-hits samlade i en!

DJ Earworm - United States of pop 2009

Helt underbar låt, vill nästan säga att den är magisk. DJ Earworm är ritkigt dukitg som har pusslat ihop alla de stora hitsen från 2009 och gjort det till en super remix. Kan seriöst inte sluta lyssna på den. Vet att en del tycker den är jobbig och förvirrande men det håller inte jag med om. Jag tycker den är helt klockren och är spänd över att se hur United States of pop 2010 kommer att låta! Men först måste ju hitsen skapas, sen kan DJ Earworm göra sitt!

 

Bra eller dålig? Vad tycker du?


Varit ute på sjön !!!

Heej bloggen! Sitter här iklädd en handduk och lyssnar på erase and rewind. Tog precis en lååång dusch efter att ha varit vaken sen typ halv tio i morse. Elsa kom in och väckte mig halv nio först. Kröp upp och la sig jämte mig i sängen och sen gick hon för jag ville sova lite till. En timme senare var hon tillbaka och sa, nana färdig? Jaaa, jag har sovit klart nu .. Då blev hon glad. Sen åkte vi till sjön!! Och det gör jag inte om! Inte än på ett tag i alla fall och inte med de skorna jag hade. Och jag tar nog med mig en mössa nästa gång också. Men det var rätt skönt att sitta vid elden och värma fötterna men också jävligt kallt när elden började tyna bort.
Nu ska jag i alla fall göra i ordning mig. Amanda ska komma förbi en runda vid halv sex tiden. Då ska vi leka lite med Elsa. Ha en bra lördag allihopa!

Fattar inte att vi börjar skolan igen på måndag. Imorgon blir det plugg.

Godnatt

Heeej. Har varit hos pappa så har inte tagit upp datorn och så. Ska sova strax. Min lillasyster Elsa är hur go som helst. Shit asså.

Seeg morgon

Gooooooooooodmorgon! Rolig kväll igår. Det var lite segt i början och så men sen blev det fart i det hela! Kan inte fatta att jag vaknade klockan tio idag och var hur pigg som helst. Kommer nog lite bilder sen. Tog inga med min kamera men Jasminka tog med sin i alla fall. Så ska sno dom när hon lägger upp dom på hennes blogg eller på FB. Ska strax gå upp ur sängen. Plocka iordning och lite så, packa en väska till pappa. Ska nämligen sova där i helgen. Vet inte riktigt vad som händer ikväll men det lutar åt Gislaved.
Nehe .. Jaha .. Nu kanske det är dags ja ..

Snart dags att fixa sig inför kvällen ..

Nu har jag varit hos farmor. Gick aldrig till banken. Fick pengar av mamma istället. Så gick till pappa efter jag varit hos farmor. Johanna och Elsa va hemma. Så pratade lite med Johanna och lekte lite med Elsa. Nu är jag hemma och dricker kaffe. Ska snart ner till Amanda och Sara en snabbis och snacka lite. Sen ska jag hoppa in i duschen och örja fixa mig till ikväll!

Ska bland annat träffa dessa två festprissar ikväll!



Godmorgon världen!

Godmorgon bloggen. Ska upp och käka frukost nu. Det blir honungste för jag kan knappt prata. Sen ska jag ner till farmor och borde gå ner till banken och ta ut pengar också. Men orkar verkligen inte det .. Och mamma har säkert ingen lust att köra. Jaja, vi får se hur dagen blir. Ikväll ska jag i alla fall festa!

Haha hör mamma snacka för sig själv ute i teve rummet. Det är skidskytte. Förvånar mig att inte teven står på högsta volym som den brukar .. ;)



Bebismat

Dags för kvällsmat. Detta åt jag alltid hos farmor och farfar när jag var liten och skulle spendera natten där. Mamma kallar det "bebismat" och blir lite små sur när jag gör det här hemma. Man doppar alltså mackbitarna i oboyen med en gaffel. Sen har man en stor sked utifall att det skulle ramla i. Då tar man bara upp det. Måste säga att det faktiskt smakar bättre när farmor eller farfar har fixat det åt mig. Får nog övernatta där någon gång snart (A)♥


Hakuna Matata

Finns det någon bättre sång som piggar upp när man är lite hängig? Tvekar jag på!


Trött efter alla timmarna i sporthallen

Hej bloggen! Har varit i sporthallen, precis, hela dagen! Kollat på en cup där lag från olika ställen häromkring har spelat. Så det var riktigt roligt eftersom man kände igen några av dom. AIF kom trea och Gislaved vann allting. Sista matchen va riktigt rolig. Stog mellan två lag från Gislaved och halva läktaren va på den enas sida och den andra på den andras sida. Det laget jag hejade på vann.
När jag kom hem till mammsen käkade vi lite och sen har jag suttit här. Försökt få tag i skjuts någonstans men inte så många som vill köra i detta vädret. Så blir nog hemma ikväll. Ska vila en stund tänkte jag. Känner mig väldigt trött ..

Detta var Caroline igår. Mycket snö!

Fotboll i sporthallen

Godmorgon bloggen. Man kan säga att jag är uppe i ganska god tid idag. Ska bege mig till sporthallen om en stund. Sitter och äter frukost nu och snart ska jag hoppa in i duschen. Sen ska jag fixa mig snabbt och möta upp Hanna vid kvart över elva. Dags att äta upp och börja duscha kanske? Måste ju faktiskt gå om typ 25 min.

Alexandra Burke - Bad boys

Handboll, nattmat och film!

Hey bloggen! Var och kollade på handboll tillsammans med Caroline och Amanda. ASK vann! Mamma kom in med en ASK-lott idag och sa att det var vinst på den. 200kr. Undra hur man löser in den? Det måste jag ta reda på. Efter handbollen gick vi hem till Amanda. Det tog sin tid. Jävla vilket väder det är ute. Jag skojar inte när jag säger att vi har säket 40-50 cm snö på balkongräcket (såg det innan när Carro och Amanda gick hem). Helt sjukt. Fortsätter det såhär lär vi ju drunkna i snön..
Anyways .. Vi gick hem till Amanda och snackade om vad vi skulle göra och så. Tillslut bestämde vi oss för att förflytta oss en trappa upp. Till moi. Vi lagade lite mat. Det blev makaroner och köttbullar och sedan satte vi oss i min säng och kollade på "Det regnar köttbullar". Såg dock inte klart på hela. Alla tre va helt trött så dom gick hem och nu ligger jag här själv och funderar på att snart gå och lägga mig :)





Tacotime!

Hej bloggen! Har haft fullt upp idag. Skulle gått upp vid tio men så blev det inte. Blev i alla fall väckt vid elva och efter det gick jag upp och åt frukost. Sen gick jag och amanda ner och solade en stund, sen till ica och köpte färg till hennes hår, sen min farmor. Sen hem till Amanda och tonade hennes hår. Blev super bra! Nu ska jag äta tacos och det ska bli skiiiiit gott!

Skaffa fram pengarna, hur?

Någon som har lust att köpa denna kappan till mig? Den kostar bara 1699kr + frakt. Inte så farligt ju? ;) Mejla mig så får ni min adress och så, jätte tacksam!

Nej men allvarligt .. Hur fan kan man få tag på typ 2000 kr snabbt. I waaaaaaaant it so bad!


Horoskop

Gick in på aftonbladet.se. Horoskop. Varför inte? Letar upp mitt stjärntecken för just denna sidan. Vet faktiskt inte vad jag är. Kräfta eller Lejon? Står olika i varje tidning eller på varje internetsida. Confused. I alla fall, här var jag kräfta. Mitt horoskop idag lyder:

Kräftan 22/6-22/7

Trevlig måndag som handlar om vänskap och gemenskap. Om du vill finns det utrymme för kärlek också.


Vänskap och gemenskap. Precis vad det kommer handla om ikväll när famijen Lövgren kommer hit. Vi har känt dom hela livet och idag ska dom hit och äta och så ska vi kolla på gamla videos när vi var små. Kommer bli jättemysigt, men det läskiga är att mitt horoskop faktiskt stämmer. Efter denna dagen kommer jag antagligen gå in på aftonbladet och kolla vad det står, every day ..


Förjävla bra morgon!

Godmorgon! Kanske fel ord att använda men, för mig blir det godmorgon. Vaknade för en stund sen och insåg att klockan var två. Sovit bort halva dagen. Kul. Men så blir det när man är uppe och kollar på hockey. Fast jag somnade vid halvlek typ. När man vaknar hör man att Sverige förlorat med 5-2. Synd. Riktigt synd. Men sen ser man något som får en på hur bra humör som helst! Tänker dock inte berätta det för er. Allt ni behlver veta är att jag har haft en riktigt bra morgon. Skulle faktiskt kunna rensa ur min garderob nu utan att mitt humör skulle sänkas en smula. Så glad är jag!
Men garderoben får vänta. Jag ska ta mig ner till farmor en runda och sen ska jag hem och ta en dusch. Ikväll kommer familjen Lövgren hit.


Någon mer som tittar på hockeyn?

Hej bloggen! Hela mitt inlägg jag skrev nyss försvann för internet eller något cpade .. Kan skriva lite kort vad jag har gjort nu ikväll i alla fall. Jag och Caroline kollade på A Walk To Remember, några tårar trillade ner för kinderna. Sen kollade vi på Tre systrar & en mamma. Två filmer jag kan kolla på hur många gånger som helst. Tycker dom är jättebra! Just nu ligger jag i sängen med datan i knäet och svt24 står på på teven. Sverige - USA. Kom igen Sverige säger jag bara. Dom ligger redan under. Tråkigt. En jag känner spelar faktiskt i Sverige. Det är en gammal klasskompis, Jonatan Nielsen, heter han. Coolt att han är med i Sveriges juniorlandslag! Kan inte säga att jag tittar så mycket på teven men vore kul att se Jonatan i alla fall! :)


Vad händer denna söndagen egentligen?

Hallå bloggen. Sitter och gör .. Absolut ingenting. Men det ska det snart bli ändring på. Ska ta en dusch nu istället. Tänkte att det är bättre att göra det efter jag och Carro varit ute med småttingarna. Fast det blev i och för sig att vi va inne. Men i alla fall: SNART ska jag ta en dusch. Sen ska jag träffa Carro igen. Vi ska hitta på något, men vet ej vad ännu. Kanske ska göra 100 situps nu? Det var ju ett tag sen ... Hmm. Orkar man. Ja. Det gör jag nog ...

Förresten, mitt hår har blivit helt elektriskt sen jag färgade det svart. Why? Det är ju jätte jobbigt ...

Leopardkappan



Riktigt snyggt. Tänker på min bästa kompis, Amandas, mamma när jag ser dessa kappor. Hon har en leopardkappa. Where can you get one? Kate Moss kappa va riktigt snygg, hade inte varit helt fel att ha i gareroben. Fast i och för sig hade inte jag passat i det. Men man vet ju inte förens man har provat.

I eftermiddag blir det pulka

Godmorgon på er! Jag sitter i sängen och sjunger på till Taylor Swift - Teardrops on my guitar. Har käkat lite frukost och snart ska jag ta en dusch och göra något av denna dagen! Senare i eftermiddag ska antagligen jag och Caroline gå ut med våra småsyskon och åka pulka. Dom är så söta tillsammmans! På nyår var min pappa och hans sambo och Elsa (lillsyrran) hos Carolines mamma och familj för att fira nyår. Carolines mamma hade låst dörren på morgonen och då hade Carolines lillebror sagt: "Mamma du får inte låsa dörren. Då kommer inte Elsa in". Så jäkla gulligt. Carolines lillebror blir tre nu snart och min lillasyster fyller två år i Mars.

Taylor Swift - Teardrops On My Guitar

Lat-lördag



Snart ska jag äta.
Sen ska jag vara med Carro.
Vi ska äta godis och se på film.
Får se om vi ska vara med några fler.
Det kommer i alla fall bli en väldigt lugn lördag,
för ingen har energi till att göra något alls.

Snön fortsätter att komma

Godmorgon. Håller på att göra fukost nu. Efter det ska jag ta en dusch och sedan städa upp på rummet. När mamma slutar jobba hoppas jag att hon orkar köra ner mig till farmor och farfar, för det lockar inte precis att gå ner nu när det snöar så mycket.

Nu hoppade mina bröd upp från brödrosten, vi hörs senare!

Dagen efter ..

Hoppas att allihopa har haft en riktigt bra nyårsafton och nyårsdag. Själv hade jag jätteroligt med mina vänner. Vi var på en stor fest i Hestras medborgarhus och det va lyckat. Sen tog vi taxi hem och sov. Sov bort hela denna dagen verkligen. Åkte hem från Caroline vid fem och kollade på sån där Falkenbergsteater med Amanda. Sen kom Carro och så satt vi och snackade till elva eller något. Nu ska jag gå och lägga mig och ta vara på dagen imorgon. Nu är det fan 2010. Detska bli ett bra år.


.

GOTT NYTT ÅR!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus