DÅ & NU - JAG OCH BÄSTIS

Jag har spenderat kvällen med bästis. Mötte upp henne vid Hemköp där vi handlade lite gott. Var dock inte sugen på någonting alls just då så köpte en Tom & Jerry påse + elefantsnören. Åt dock inte upp nått av det. Vi pratade en massa och kollade på en film med Varg Veum. Det är så kul att titta på film med Amanda. Allting kommenteras. Hahaha.

Fick lite bilder av A från vår student och bal. Nu behövs det bara typ ett kort som hennes moster har tagit och sen kan jag fortsätta med min scrapbook, längtar! Hittade också en väldigt, väldigt gammal bild på mig och Amanda. Vågar inte ens gissa hur små vi är på bilden.


LÄNGTAR EFTER NYA UTMANINGAR

Jag har sökt lite jobb och fixat med lite andra grejer. Om en timme kommer Carro till mig för en kopp kaffe. Senare ikväll ska jag träffa Amanda. Vi ska ha filmkväll. Jag är sugen på en massa godis och chips. Det är sista juli idag och egentligen sista dagen på min "semester". Hade egentligen inte tänkt börja söka jobb förens första augusti men måste erkänna att jag blir lite lätt uttråkad av att bara vara hemma. Har ju åkt runt lite i Sverige nu de senaste veckorna men har ju inte åkt utomlands så jag har ju varit hemma en del. Det har iofs varit otroligt fint väder denna sommaren så att man varit hemma hela semester gör inte så mycket! Men nu längtar jag efter nya utmaningar!


EN KOMPLETT TALLRIKSSERVIS

8 tallrikar i färgen "bomull" 25cm
8 skålar i färgen "hallon" 21x7,5cm
8 formar i färgen "hallon" 14x4,5cm

4432kr.

Och då har jag min kompletta tallriksservis, men jag har alltså en bit kvar... Är så sjukt sugen på att flytta hemifrån på riktigt och få inreda en lägenhet på riktigt!

 
 

SKINNY BOY

Vi hittade presenter till mamma. Jag hittade även en present till mig själv från F. Hehe. Han var så gullig och gav mig 1000kr i födelsedagspresent.Han sa att jag skulle köpa plånboken jag ville ha för dem + något till. Tycker alltså egentligen inte att det var så kul att få pengarna av honom men han var väldigt bestämd med vad jag fick använda dem till. Han hade gått två dagar på stan utan att hitta något som kändes 100. Och plånboken jag sa att jag önskade mig fick han reda på typ tre dagar innan vi skulle till Stockholm och han hade alltså inte hunnit få hem den tills dess. Nu är den på väg hem till mig i alla fall. 6 augusti är den här. Visar er då :)


Sometimes when you tell a lie a lot of times you might believe that it's true.
- Isak Strand "Skinny boy"


48 par strumpor

Igår beställde jag strumpor från letadeal. Skulle ha 24 stycken par men råkade göra fel så det blev istället 48 par strumpor. Jaja. De va billiga så det gör väl inget. Strumpor går ju alltid åt... Behöver verkligen sportstrumpor.


GOING TO JÖNKÖPING

Godmorgon. Jag sitter här och väntar på storasyster och hennes pojkvän. Vi ska åka till Jönköping idag. Har suttit i en halvtimme och väntat på dem nu så börjar bli aningens uttråkad... Men de kommer nog snart. Vi ska in på IKEA och köpa lite grejer till deras badrum, sen ska vi gå och titta efter en liten present till mamma. Och jag ska titta efter ett par nya löparskor. Nehe... Om man kanske skulle koka lite kaffe att ta med sig. Somnar snart. ZzzzZzz.......


MAKING PLANS

Jag och syster smider lite planer inför helgen. Då åker vi till Göteborg för att fira min fina mamma som fyller 50 år! Woop woop!!!

Mitt hår la sig jätteroligt när jag tog ut "bullen" jag haft på huvudet typ hela dagen. Som en stor jättelock. Åå, tänk om man hade sådär riktigt fint självlockigt hår...
 

GERBERA DESIGN II

Såhär kommer det bli! Skönt att äntligen ha bestämt sig med färgerna. Stod i Önska butiken ett bra tag och funderade på vilka färger jag skulle ha. De stora tallrikarna i "Marin" har jag nu 8 stycken av. Nu saknas 8 lite mindre tallrikar i färgen "Bomull" och sedan 8 skålar i färgen "Hallon". Några keramikglas vill jag inte ha.


HAIR, DON'T CARE

Tror att varenda människa jag träffat sen jag flyttade hem från Oslo har sagt "Shit va långt ditt hår har blivit". Jomen man tackar väl! Jag hoppas att det fortsätter växa lite till :)


GERBERA DESIGN

Jag samlar på Gerberas keramik. Så otroligt fina. Har mörkblå tallrikar med vågig kant sen innan och nu fick jag 4 tallrikar till av pappa och Johanna men i fel färg så ska åka in och byta dem. Funderar på om jag ska köpa lite mindre tallrikar och skålar till, fast i andra färger. Kanske crème vit och lila? Vi får se. Otroligt fin är serien i alla fall!


LUGN SÖNDAG

Jag är hos farmor och farfar och tjatar. Har fått lite mat och nu väntar jag på kaffe. Fredrik är på väg hit. Hoppas på att han väljer att stanna här inatt innan han åker till Ronneby.


KVÄLLSDOPP

Jag åkte för första gången på mina inlines idag. Åkte till pappa. Ramlade en gång. Hahhaah. På raksträcka och jag stod typ helt still... Jaja. Kul var det i alla fall! Ska nog åka en runda imorgon också. Har inte vågat åka i nedförsbacke än, fattar inte hur jag ska bromsa...

Jag var i alla fall hos pappa ett tag. Tog en cider, hoppade studsmatta med Elsa och tjatade med pappa och Johanna. Gjorde pullups och chins på skoj också. Gjorde 7 pullups och det va ändå inte illa för att vara mig.

När klockan var ca 17 bestämde vi oss för att cykla till min fasters stuga och ta ett kvällsdopp. Så jag åkte hem och bytte inlinesen mot cykeln. Det är en bit ut till stugan, och Molly sprang hela vägen. Och hela vägen tillbaka. Jag blev imponerad av min lilla hund!


CIDER I SOLEN


THING I LOVE BOUT ANDERSTORP

Morgonpromenader med vovven. Kan se ut hur som helst. Någon kanske bryr sig men jag bryr mig inte om att någon kanske bryr sig. ❤


KALAS HOS PAPPA

Hemkommen från pappa nu. Vi hade det trevligt. Fick massa bra saker som jag önskat mig. Och min kladdkaka blev supergod. Vi käkade grillat också. Sååå gott. Hoppade lite studsmatta, spelade lite spel och ja, hade det himla mysigt med min fina familj.

 


WHATEVER IT IS

Herre vad varmt det är här på balkongen. Det är annat än att ligga ute på klipporna i Stockholms skärgård där det hela tiden kommer vindar som svalkar en. Jag ska i alla fall försöka sitta här ute ett tag till. Håller på och läser en bra bok. :) Mamma kommer snart hem från jobbet så tänkte fixa i ordning fika till oss, sen är det nog dags att packa upp resväskan och fixa kladdkakan och mig själv inför kvällens kalas. Förresten, Rihannas "What now" är så fin. Och vilken känsla hon hade när hon sjöng den live i Globen. Rihanna är såååå bra. Favorit. Den går på repeat hos mig.


GODMORGON FREDAG

Att vakna upp till ett underbart väder kan vara bland det bästa som finns. Sitter och äter frukost ute på balkongen. Ska om ett tag försöka mig på att laga en kladdkaka. Ikväll ska vi nämligen fira min födelsedag nere hos pappa. Idag ska jag också ringa och beställa klipptid för Molly, min lilla hårboll.


LÄMNAR STOCKHOLM

Står just nu och väntar på mitt tåg. Har haft det underbart här i Stockholm men ska bli skönt att komma hem till familjen och vovven också såklart. Hade den bästa födelsedagen i måndags. Soligt och fint var det. Vi spenderade hela dagen vid hotellets pool. Vilken lyx. Och Rihanna var grym. Sjukt grym. När vi sen kom tillbaka till hotellet fick jag en födelsedagspresent av F. Så gullig är han :)


STOCKHOLMS SKÄRGÅRD

Jag hänger i Stockholms skärgård hos min kompis Linnéa som har stuga här. Så himla mysigt. Vi har solat, åkt båt, träffat några av Linnéas barndomskompisar som skulle ut och segla nu, ätit god mat och nu tittar vi på fotbollen. Imorgon åker jag hem till Anderstorp, men kanske hinner få någon timmes sol innan vi måste ta båten in till bussen. 


HEJ SYSTEMBOLAGET

Nu ska vi bli goda vänner, jag och systembolaget. Har nu alltså handlat på systemet. Så gött. Grattis i efterskott så hon i kassan. Tack så mycket sa jag. Otroligt skönt att kunna köpa sin Smirnoff själv!


MIN FÖDELSEDAG!

20 år idag. Stort. Har slappat hela dagen med F. Vi har hängt vid hotellets pool. Strålande väder. Vi hängde där så länge att jag faktiskt inte hann gå på systemet. Nu är vi på Rihanna, hon kommer nog it på scen när som helst.


FINA STOCKHOLM

Vi är i Stockholm. Checkade in på hotellet och sen gick vi direkt ut på stan för att ta oss något att äta. Vi vandrade sedan runt lite och njöt av det fina vädret och Stockholms fina stad. Vi bestämde oss sen för att gå på bio. "Now you see me" hette filmen. Den var riktigt bra med ett väldigt oväntat slut. Nu är vi tillbaka på hotellet och ska bara ta det lugnt.


SPAKVÄLL

När jag kom till Karlstad så hämtade Fredrik mig på busstationen. Vi åkte hem till hans pappa och käkade mat. Det blev grillat. Därefter gick vi ner i källaren där de har ett sparum. Vi fyllde bubbelbadet och gud va skönt det va. Hade jag haft ett sånt rum hemma hade jag avslutat alla mina dagar med ett bubbelbad ;) Fast man tröttnar väl säkert...

Nu är vi i alla fall på väg till Stockholm. Jag och Fredrik.


YESTERDAY'S

Igår kväll hängde jag med Hanna, Amanda och Paulina. Vi hade köpt 20 års present till Hanna på dagen och sen var vi hos henne och grillade. Alltid lika kul. Och aldrig räcker tiden till. Vi hinner aldrig prata färdigt innan någon måste dra. Men vi hade väldigt roligt i alla fall, så vi får ses snart igen! Molly och Boss är så himla söta när de leker. Undra hur det skulle se ut om de fick valpar... ;)


STANDARD

När man är "on the road" sådär som man är ganska ofta när man har distansförhållande så är det standard att köpa en kaffe och en fralla på Pressbyrån. Är man riktigt hungrig blir det kanske en korv eller en toast. Måste köpa på mig något gott sen till bussen också. Åker igen vid två tiden och är framme strax innan kl 18.


SLEEPY DOG

Godmorgon. Jag är uppe aptidigt, känns det som men ändå är klockan 09. Jag ska i alla fall packa nu. Kl 11.15 går min buss till Karlstad. Jag fick väcka Molly idag. Så söt. Hon är verkligen en enkel hund att ta ha. Har aldrig varit tvungen att gå upp tidigt för att gå en morgonpromenad med henne. Nu är hon dock lite deppig eftersom jag tagit fram resväskan... :( Vill inte lämna henne igen men den här gången blir det ju bara 5 nätter...


ÄRTODLING

Jag och Molly gick förbi farmor och farfar en sväng. Åt lite ärtor från deras ärtodling eller vad man ska kalla det. Nu sitter vi på bussen på väg till Gislaved. Ska möta upp Amanda och fixa lite 20 års present till två fina vänner :)


RYGG

Godmorgon! Jag håller på att göra lite havregrynsgröt till frukost och ska strax sätta mig och söka jobb. Igår hittade jag ett jobb som jag veeeerkligen skulle vilja ha. Det var ett säljarjobb och jag tror verkligen att jag hade passat perfekt! I och med att många säljarjobb är provisionsbaserade så måste jag kolla upp lönevillkoren för jobbet. Skulle jag få jobbet så betyder det att jag måste flytta och då är det viktigt att ha en bra grundlön att stå på så att man inte får en skitmånad och helt plötsligt inte kan betala hyra eller räkningar. Håller tummarna.

Jag väntar fortfarande på att mina inlines ska komma. Ser verkligen fram emot det, hehe. Det är bra träningen för ryggen och det är kul att träna rygg. Det bästa är väl egentligen efter att man tränat rygg och har en anings träningsvärk och får lite massage på det. Så gött!


UPPDATERAR CV'T

Yes. Det var som sagt dags. Mitt CV är uppdaterat och nu ska det bara sökas en jävla massa jobb. Och sen måste jag påminna min teamleader om att få arbetsintyg från Securitas Direct... <--- Note to self. Nehe. Lite kvällsmat nu kanske. Imorgon är det fredag och då ska jag umgås med fina vänner!

Gammal bild på mig och Hanna ♥

25 GRADER

Dricker kaffe på balkongen. Sitter i skuggan. Fan vad varmt det är. Vill bada. Hade egentligen hoppats på att det skulle vara grått och mulet idag så jag hade kunnat sitta inne och sökt jobb. Men jag har inga planer ikväll så får försöka ha lite disciplin och göra det då istället för att se på en film. Igår såg i och för sig jag och mamma på en asbra film. "Skicka vidare". Har aldrig sett den innan men ååå vad bra den var! Grät en flod i slutet.

 

DET BETYDER LYCKA

Under tiden jag bodde i Oslo hjälpte min storasyster till med att passa Molly en hel del. Och hennes pojkvän. Nu när jag var i Stockholm så hittade jag denna söta elefant inne på Indiska och tänkte då på min syster direkt. Hon har blivit lite elefantgalen nu på senare tid... ;) Det kändes därför rätt att ge Linn och J en elefant som tack för hjälpen. Och tydligen betyder det lycka att få en elefant, och det var ju passande i och med att Linn och J är ett ganska nytt par, så önskar jag dem lycka, hehe ;)


COOL HUND

Tog en runda förbi Carolin och Jonatan idag. Vi satt på trappen och drack kaffe. Molly var med och hon fick låna Carros solbriller. Passade henne bra, tycker jag.


KÄNNS SOM EN EVIGHET

Jag beställde ett par inlines nu i helgen. Det var 2-5 leveransdagar. Självklart tror man att de ska komma efter två dagar då. Var helt säker på att det var idag dem skulle komma. Men ikke. Gick verkligen och hoppades hela dagen. Ser verkligen fram emot att ta en runda. Testköra. Mina inlines. Håller tummarna för att det är imorgon de dyker upp. Vill ju trääääna. Motionera. Med mina nya fina inlines.


FIN DAG

God middag. Har varit ute med Molly och kastat lite boll. Nu ska vi cykla till Gislaved. Jag ska säga hej till syrran. Fint väder idag.


BUDDYS

Vi åkte till Berns och fikade. Tjatade en massa men sen stängde fiket vid 18.00. Tråkigt. Då åkte vi till Gläntan en sväng. Pratade om allt mellan himmel och jord. Jobb, skola, tjejer, träning osv.


FIKA O'CLOCK

Om ca en halvtimme kommer två av mina kompisar. Johan och Tom. Vi ska fikaaaaa, som på den gamla goda tiden när vi gick på gymnasiet. Fan vad vi fikade då.


LÄSLUST

Jag håller på att plocka i ordning lite på mitt rum här hemma. Hade förut massa böcker i garderoben men de får inte längre plats eftersom den svämmar över av kläder nu för tiden... Jag har rätt mycket böcker. Älskar att läsa. Men sen är jag ganska dålig på att LÄSA UT boken jag börjat läsa i. Så då går jag till nästa, och så nästa, och så nästa. Detta har resulterat i att jag har 15 böcker som jag börjat läsa i men inte avslutat (vänstra högen). Den andra högen består av 13 böcker och dem har jag inte ens börjat på än. Och ändå önskar jag mig ännu en bok när jag fyller år... F blir galen på mig. Hehe :) Har väl kanske lite koncentrationsproblem och tröttnar lätt. Läser liksom lite vad jag är sugen på för stunden. Man kan inte tvinga på sig en viss läslust. Känner jag för humor, då läser jag en humorbok. Känner jag för en deckare, ja då läser jag en deckare. Kan ju inte känna mig sugen på en deckare och sen läsa en humorbok? Det blir bara fel.


MARABOUS GULDBILJETT

Hahah, jag är lycklig som ett litet barn här hemma. Jag har vunnit en drömdag på Marabous chokladfabrik i Upplands Väsby, den 21 september. Det är en liten barndomsdröm som går i uppfyllelse. Jag älskade boken "Kalle och chokladfabriken" när jag var liten och nu är det ju som att jag är Kalle! Jag tycker det ska bli ashäftigt. Mamma bara skrattar åt mig. Om en vecka fyller jag 20. Cristin 20 år skuttar runt som ett litet barn för att hon ska få åka till Marabous chokladfabrik, liksom. Jag kom på första plats och får ta med mig en kompis. Det blir storasyster ❤

Det finns fortfarande chanser kvar att vinna en drömdag. Det man gör är att man köper en chokladkaka (tror det måste vara med guldomslaget, jag har köpt dem i alla fall) och inuti står det en kod. Man går sedan in på Marabous hemsida och fyller i kod + personuppgifter. Sedan spelar man ett spel och det gäller att samla ihop 100 guldbiljetter så snabbt som möjligt. Jag gjorde det på 33,123 sekunder. Tävlingen håller på till 4 augusti.


NY VECKA, NY START

Kan inte säga annat än att den här måndagen har börjat på ett väldigt bra sätt. Och bättre ska den bli. Trist väder här idag så jag ska fixa en massa hemma och ikväll åker jag till Landvetter för att hämta upp min bror som kommer hem från jobbet.


LIFE

JAG VILL HITTA FRAMÅT. DU VILL SITTA KVAR.
 
 

RUN, BITCH.

Jag och Molly tog en springtur idag. Hon är rätt duktig men ibland tvärnitar hon för att lukta eller kissa. Och sen håller hon väl inte alltid bästa tempot. I slutet springer hon dock som tusan för då vet hon att det inte är långt kvar till vattenskålen. Hehe. Men för att vara en liten hund är hon jätteduktig, och bättre kan hon väl bli. Sprang förbi pappa och gjorde pullups och chins på deras gungställning (man får ta vad man har) sen sprang vi vidare till mamma igen.


STOCKHOLM

Jag och bästis har varit och besökt vår fina Josefine i Stockholm. Vi åkte torsdag morgon och nu har jag precis landat i soffan efter en behövd hamburgartallrik med mamma. I torsdags var vi ute på snaps och F12. I fredags blev det lite lugnare. Satte oss på Nybrokajen och solade, gick en stund på stan och åt på Pompette. Gick längs Götgatan och satte oss sedan en stund på Chill innan vi åkte hem igen. Har haft några riktigt fina dagar med två av de bästa jag vet ❤ 

 
 

iPhone 5

För en vecka sedan fick jag hem min femma. Vit. Min iPhone 4 började bli helt knas. Knappar som inte funkade och ibland försvann jag när jag pratade med syster eller pappa. Märkligt. Dessutom var hela baksidan spräckt. Det var dags för en ny alltså. Den stora skillnaden är väl kameran. Och så vikten såklart.


VILL HA MAT

Inte ätit på hela dagen. Mamma är iväg med några kompisar. Undrar när hon tänkt att komma hem och laga mat egentligen... Äter choklad och städar at the moment. Funderar på livet.


THE BODY SHOP

Fick en söt låda fylld med underbart doftande hudvårdsprodukter av min fina på vår dag. ❤


1 ÅR TILLSAMMANS

Igår var det min och Fredriks ett års dag. Vi åkte ut till min faster stuga för att bara vara och njuta av varandra. Det var härligt väder och Fredrik fiskade lite från bryggan. Jag tog mitt första dopp för i år och även Molly plumsade i. Det var perfekt att bara ha en dag för oss själva sådär. Molly kunde springa fritt. Härligt.
 
 
 
 

MYRBETT

Jag och Molly ligger ute i solen idag igen. Riktigt härligt väder. Jag blev dock biten av en äcklig myra precis. Gjorde svinont. Men tror inte det är farligt. Jag får nog kolla igenom Mollys päls sen när vi går in. Alla dessa äckliga småkryp....


MOLLY OCH BOSS

Igårkväll åkte jag till Hanna. Vi käkade tacos och pratade om allt som hänt den senaste tiden. Så mysigt. Molly och Boss fick leka av sig också. Våra små hundar ❤ 


I'M MELTING IN THE SUN

Vilken varm dag. Otroligt skönt, såklart. Jag har legat ute nästan hela dagen. Läst lite, pratat med F och busat med Molly. Känns som om att man håller på att smälta bort. Molly håller sig mest i skuggan. En annan vill ju få lite färg...


Igen?


LOOKIN FOR MY DREAM APARTMENT

Okej. Vad är det första jag gör när jag vaknar numera? Går in på Hemnets app och kollar om det kommit ut några fler lägenheter i Göteborg. Har hittat två lägenheter som jag skulle vilja ha en blandning av. Då hade jag fått drömlägenheten. Hoppas på att den dyker upp snart ;)

Lördag. Snart har man haft en veckas semester. Idag ska jag till farmor och farfar en runda. Packa upp sen Norge och fixa med massa papper. Ska träffa några kompisar också :)


COLOR UP


DREAMING IS BELIEVING

Ska åka in till Värnamo med syrran nu. Jag ska köpa ett par svarta jeans, och lite annat kul.


MOLLSAN

Jag och Molly myser i soffan till filmen Salt. Jag nyser och har mig så blir nog att gå och lägga sig om en stund. Har haft en väldigt bra onsdag i alla fall.


BÄSTISHÄNG

Har hängt med min bästis hela dagen. Så jävla underbart. Vi köpte lunch och fikade. Snackade om allt och inget, väldigt mycket om Göteborg. Så skönt att träffa min fina vänner här hemma. Jag har saknat dom.


SEMESTER OCH SOL

Jag ligger ute på mammas balkong och solar, dricker kaffe och läser. Himla skönt. Jag har dock svinont i halsen och blivit förkyld så det är väl kanske inte det bästa jag kan göra ifall förkylningen inte ska bli värre. Givetvis vill man njuta av det fina vädret. Svensk sommar är inget att lita på så man får ta vara på de dagar då solen tittar fram :)


LAST NIGHT IN OSLO

I lördags kom pappa, Johanna och Elsa upp till Oslo. Vi packade och gick en liten runda på köpcentret som låg precis där vi bodde.

På kvällen hade jag budgetfirande med teamet. Vi var på Ondo och käkade mat. Sedan gick vi vidare till ett ställe som hette Studenten. Där var vi kanske 30 min för det sög. Usch. Hur som helst så var det på Lavvo vi dansade hela natten. Därefter gick vi till Linnéa för efterfest men blev utkörda av hennes roomie ganska snabbt, så vi satte oss i parken, Birkelunden, som ligger precis utanför henne. Pappa ringde på morgonen, typ 08.30, och frågade vart jag var så då gick jag hem för att käka frukost ihop med familjen och min pojk.

Det var lika bra att spendera så mycket tid som möjligt med kompisarna innan jag åkte hem. Det var hemskt att säga hejdå. Saknar dem redan. Satsar på att åka till Oslo innan min semester är slut ;) Frågan är, vad ska jag göra efter semestern?


LEK

Efter High Chaparral åkte jag och storasyster till Gislaved. Vi hälsade på Js mamma och Molly fick leka med deras yorkshireterrier, Lasse och med deras andra hund Esther. Molly var och är fortfarande helt utslagen.

 

HIGH CHAPARRAL


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus