IT'S TIME FOR NEW GOALS

Har ni börjat fundera på vad ni vill uppnå 2015? Det har jag. Jag har vissa roliga mål, typ att jag ska ta "grönt kort" i klättring. Sedan har jag många seriösa mål och för det har jag gjort upp en visionboard här hemma. Jag vill väldigt gärna arbeta med kost och hälsa och därför vill jag år 2015 utbilda mig ännu lite till inom detta. De utbildningarna jag vill gå kommer jag att få betala för själv och jag har ännu inte satt något datum för det men att det kommer bli någon gång nästa år, det är jag säker på. År 2014 hade jag tre stora mål. Och jag genomförde allihopa.
 
 

1. Lansera en spelapp. 

Cherry Flash finns ute på både AppStore och Google Play. Det går ut på att man på så kort tid som möjligt ska samla ihop 100 körsbär men man måste passa sig för de körsbär som körsbärsflugan (de finns på riktigt) tagit över. Klickar man på dessa får man minuspoäng. Sök på "Cherry Flash" och ladda ner! 
 

2. Delta i Sverige Mästerskapen i klassisk styrkelyft. Det gjorde jag. MEN, jag är fortfarnade inte nöjd med resultatet (jag vann brons) och det känns fortfarande lite jobbigt. Jobbigare är det att jag kan ha förstört båda mina ben eftersom jag fortfarande inte idag kan knäböja ordentligt. Jag gick in och tränade väldigt hårt från att inte ha tränat så speciellt mycket alls, och sedan började jag träna inför SM. I tre månader var jag skadad och sedan blev det bra igen och då var det bara några få månader kvar till SM. Jag var dessutom tvungen att gå ner två kilo vilket var mycket för mig eftersom jag inte hade så mycket att "ta på". Jaja. Nog prat om det. Det var kul! 
 
 
 
3. Mitt egna företag (dock bara på hobbynivå). Jag sprutar idéer och har en del andra grejer jag vill göra. När vi tog fram mitt partyspel Cheers och jag höll det i handen första gången. Jaa... Det var en häftig känsla. Att liksom kunna hålla något i handen som man först bara hade i huvudet. Coolt. 
 

WINTERLAND


Vilken chock man fick imorse ac att titta ut och hela marken och träden var täckta i snö. Så mysigt tycker jag. Min lilla skrutt blev också glad. Jag och syrran tog en promenad och hälsade på Lasse Esther och Alliz (hundkompisar). Nu tittar vi på One Direction filmen. Har aldrig sett den förut :) 


JULDAGEN


Igår var vi ute. Hemvändarkvällen eller vad det nu brukar kallas. Så roligt att komma hem på juldagen! :) Hade riktigt trevligt och träffade mycket vänner och andra bekanta. Klockan är två och jag och Linn har ännu inte gått upp.. Hehe. Ska strax göra det men huvudet dunkar lite.. 


MERRY XMAS


God jul alla! Hoppas ni hade det mysigt. Vi åt doppe i grytan hos farmor och farfar kl 12. Sen åkte vi upp till Jenny och Fredrik. Vi firade julafton resten av dagen i deras nya hus. Så himla mysigt. På kvällen tog vi ett dopp i poolen också. Såklart ;) 


DAN FÖRE DAN


Dan före dopparedagen, julafton. Äntligen är allt klart! Jag oc Linn var ute och fixade de sista klapparna och vi har slagit in alla paket. Jag har gjort mina naglar julfina, haha. Nu ligger vi på soffan och ska väl åka till pappa om ca två timmar. Vi ska spendera uppersittarkvällen där och Elsa kommer också en stund (bror är också hemma nu). 


TIME FLIES


Herregud. Inte skrivit något sedan i tisdag. Tiden bara flyger iväg här hemma. Jag och Linn har varit på Gekås en snabbis idag. Köpte de sista klapparna till julafton så nu är allting i princip klart! Ska slå in lite paket ikväll. Ska se handbollsfinalen nu, heja Norge! 


HEMMA HOS PAPPA


Jag hjälper till på fabriken nu när jag är hemma. De har massor att göra och jag kanske till och med ska jobba några timmar i helgen. Jag tycker ju att det är skönt för då har jag lite extra pengar efter jul :) Imorgon ska jag dock se om kanske någon kompis vill hänga med och köra ett träningspass på gymmet! Skulle vara skönt att svettas ordentligt. Igår städade jag massa i pappas hus, vi slängde ut en soffa och hämtade hem två nya. Vi var nog i gång till kl 22 på kvällen :) Jag har svårt att sitta still om det finns grejer att göra. Precis som min far, heheh. Har blivit lite ordning här hemma i alla fall och det är skönt! 


BLUE DRESS


Älskar min blåa klänning som jag köpte på Forever 21 i Miami när jag var där i höstats. Hur fin är den inte till vardags? Igår hade jag ett svart halsband till som jag fått av min faster, som jag också älskar!! Hehehe. Love is in the airrrr. 


KLÄTTERFABRIKEN





I lördags, efter att jag, pappa och Nicke varit på stan så åkte jag och pappa till Klätterfabriken för att klättra i en timme med instruktör. Det var superkul! Jag har ju klättrat tidigare men det var första gången för pappa :) Slängde upp en liten video på min instagram @cristinhelgebring och ska nog försöka slänga upp den här också i veckan. Så kul med klättring och nästa år ska jag börja klättra mycket mer :) 


LUCIA I BADHUSET


Jag, Elsa, Carro, Jonatan, Anton mfl var i badhuset och kollade på deras Lucia. Det roligaste är egentligen när några män gör en sketch och hoppar från trampolinerna lite galet. Jag är ju hemma i Anderstorp och nu ska jag inte göra alls mycket här. Det blir mer nytta imorgon. 


TGIF


Fredag och snart är pappa här. Vi ska till Liseberg och vädret håller i sig (det är uppehåll nu). Pappa ville köpa korv och senap, sen hoppas jag på att vi kanske kan se showen som de har! :) 


BRA TRÄNINGPASS


Tränat i typ 2,5 timme. Så bra pass. Fick verkligen kontakt med allt typ. Skulle kört lite mer mage men var helt slut efter att ha kört sänder benen och ryggen, hahah. Såå skönt. Nu måste jag äta någonting. Hungrar ihjääääl. 


BMR SPORTSNUTRITION


Favoriter från BMR. Proteinpulver (strawberry) PROTELUX. Innan workout ANIMUS (peach), BCAA under träning (peach tror jag hahah), och CREATINE som man ska ta typ fyra gånger om dagen i fem dagar och sedan en gång om dagen. Jag är lite dålig på det där så jag brukar bara ta en skopa efter träning tillsammans med mitt proteinpulver. ;) Såå goda kosttillskott! Älskar dem. Bästa. 


NOTHING TO DO


Onsdag. Ja vad gör man när man fram tills igårkväll trodde att man skulle sitta i möte hela dagen men sen får reda på att det inte blir något. Ska ta tag i lite räkningar, papper och sådant skoj. Regnar och blåser rejält ute så fy, blir nog en något tråkig dag tyvärr :( 


KING AND QUEEN




Tror ni inte att världen hade varit ganska bra om dessa två var typ kung och drottning över Amerika? I think so... Angelina är sjukt vacker. Helt otroligt! 


MY TRIANGL BIKINI


Min julklapp av mamma. Hihi. Äntligen har jag en Triangl bikini jag med! Den ska användas flitigt hemma i Anderstorp i jul (ni ba vaaa?!) ;) 


SÖNDAGEN


Igår var vi på jul på Liseberg i ösregnet haha. Det positiva var ju att det inte var så mycket folk :) Det var mysigt ändå tycker jag. Innan det var vi hemma hos min bror och fikade, lyssnade på julmusik och öppnade julklappar från mamma och mostrar. Supermys! 


BEE, JULKLAPPSSHOPPING & DORSIA


Faster Jenny och Fredrik har varit i Göteborg idag (de stannar till måndag) och jag fick ett sms av Jenny där de frågade om de fick bjuda mig på lunch. Jag mötte upp dem på Bee där vi tog ett glas champagne och sedan blev det ryggbiff för min del och en cider. Därefter gick vi och handlade lite julklappar. Jenny och Fredrik fick med sig en hel del hem. 6 stora kassar från Almedals magasinet och 4 kassar från NK ;) Därefter gick vi till deras hotell Dorsia och drack ännu ett glas. 

Jag ska upp tidigt imorgon. Dammsuga och köpa en julklapp till mamma. Blir att lägga sig ganska tidigt idag. 


LILLASYSTER


Hej och godmorgon fredag. Jag har precis gått upp. Ska göra frukost och lite kaffe nu. Pratade en bra stund med min far igår och idag ska lilla Elsa ringa mig och prata lite :) Saknar henne så mycket och ska bli så kul att åka hem till familjen nästa helg! 


SKRIVER MITT I NATTEN


Ja hörrni. Mamma åkte till Andrrstorp idag på eftermiddagen och jag och Alex tittade på ett kontorsrum för en grej. Dagen har varit ganska lugn annars. Jag och mamma var ute och gick i förmiddags och gick till hundparken där Molly fick leka av sig lite med andra hundar. Väldigt fint har det blivit där! Kanske ska dit en runda imorgon bitti och träna? :) Jag ska sova nu.. Klockan är ju asmycket (00:40) och jag ska upp runt åtta tiden imorgon. För övrigt känner jag mig ganska glad och tacksam. 


MAMMA ÄR HÄR


Mamma är här och vi står just nu och lagar mat. Tomatsoppa. Jag skriver ner receptet för att sedan skriva in det i min receptbok som jag en gång fick av mamma :) Hoppas soppan blir god för tomatsoppa är något jag länge velat lära mig att laga själv :) Sååå gott! Mamma hade med sig lite paket och massa godis från Norge. Bland annat Stratos och Seigmenn! Känns inte som riktigt jul utan det. På söndag ska vi fira lite minijul här hos min bror. Det blir mysigt! Och nästa vecka efter helgen typ, så kanske jag åker hem till familjen i Småland. Myyyys. 


MIN ÖNSKELISTA

 
 
1. Tirangl bikini HÄR // 2. Nike Air Max 
 
 
3. Sophia Fahrmans nya bok, Superlicious // 4. Träningsdagbok från Fitnessguru HÄR
 
Idag är det 1 december och snart är det julafton. Yeey! Ser verkligen fram emot det. Och nu i helgen, andra advent, så ska jag och mina äldre syskon + Jonas fira jul med mamma som är åkte från Bergen för att hälsa på oss. Jag tycker att det blir allt svårare att önska sig grejer till jul och födelsedag. Det finns väl alltid något man vill ha men det är lite svårt. Blir kanske lättare när man har en egen lägenhet och kan önska sig saker till den. Hur som helst så står en bikini från Triangl och ett par skor från Nike Air Max högst upp på listan (trots att det typ är omöjligt att hitta dem i min storlek). Jag tror jag får en ring istället för skorna, hehe ;) Jag vill också ha lite olika böcker, bland annat boken ovan, och en bok som heter Ge och ta. En ny träningsdagbok inför nästkommande år och presentkort på IKEA. Skulle behöva påslakan och sådant också men det är ju lite tråkigt... Både tråkigt att köpa själv och tråkigt att få i present. Hehe ;) Men bra!
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus