12 DAYS TO GO


WHAT IS GOING ON?!! 

Får panik över att jag har så mycket kvar, känns det som, och så lite dagar att göra det på. 12 dagar, men endast 6 (!!) arbetsdagar. Paniken. Fan att folk är lediga på fredag. Jaja, kanske blir lite klarhet i det imorgon för då ska jag få hemsidan och lite bilder som kommer göra det lättare för mig... Gud va spännande! Hoppas allting blir klart imorgon ;) Heheh, knappast men hade varit nice :) Jaja, håll ögonen öppna för 11 maj iaf... 


SMILY DOG

 
 
 
 
 
Asså bästa tösamajan ... 
 
Får alltid lite dåligt samvete när jag lämnar Molly och går jag då förbi en djuraffär när jag är borta så blir det alltid att jag går in och köper något till henne. Hehhe. Och hon uppskattar nog det också även om hon för det mesta alltid är glad. Gjorde en liten fotosession med min fina vovve. 117 bilder slutade det med. Haha. På sista bilden är hon nog ganska trött på mig.... ;) Kanske ska ta med mig kameran ut och ta lite fina bilder nu när vädret är fint. Hur som helst så har jag 100 saker att göra idag. Kroppen är så öm sedan träningen med Alex igår så imorse hade jag inte lust med någonting men har fått en hel del saker gjorda faktiskt. Har lite jobb kvar innan jag ska ta tag i det mest behövliga, och tråkigaste, städning, tvätt och disk. Tänkte dra ner till gymmet sen också men kl 20 ska jag vara hemma för då går ett program jag vill se. Eller ska jag kanske skippa gymmet idag och ta det imorgon istället...? 
 
 

I STOCKHOLM


Hello. Jag började min måndag med att gå upp 05.30. Nyhetsmorgon hade inte ens börjat då, men jag hade ändå inte så mycket tid till att titta på det. Gjorde iordning mig och drog till Centralen för att ta tåget till Stockholm vid sju. Första gången jag åker med MTRExpress och inte nog för att de är billiga, de har också sjukt fräscha tåg! Bra service och allt. Tycker det var riktigt bra faktiskt! Goa stolar också! Nu är jag i Stockholm iaf och chillar lite. Tänkte låsa in min träningsväska och gå en runda och titta på den fina staden bara. Jag har inte möte förens kl 13 så har en hel timme på mig. Efter det blir det lite lugnt igen innan jag ska träna med Alex kl 16. Kul!! 


VÅRFIN


Fresh like uuuu

Älskar verkligen mitt mörka hår nu och man blir ju inte direkt fulare av en spraytan :) Hehe! Skönt att vara lite fin igen. Jag har ett jobbpass idag sen ska jag lämna Molly hos min bror, sen träna och packa inför imorgon. Åker nämligen till Stockholm över dagen för ett viktigt möte... Ska dessutom passa på att träna med Alex! Åker antagligen hem igen redan imorgon kväll. Det är en hel del att göra denna veckan. Kommer säkert gå lika fort som vanligt.. 


FREDAGSMYS VÄNTAR


Glass från Triumf, mmm ❤️

Redan fredag.. Lite smått stressad nu skulle jag vilja påstå. Ska gå en promenad med Molls, en runda till biblioteket igen (varit där massa gånger senaste tiden haha), hämta ut ett paket, sen in till stan för en spraytan. "Ledig" dag men har suttit hela morgonen och jobbat. Fy nu är det verkligen inte långt kvar, haha. Hoppas allt hinner bli klart. Dags att jobba vidare. Ikväll ska jag bara vara hemma (kommer ju vara helt svart efter spraytanen ändå, duschar av hälften av färgen dagen efter ;)) så har köpt tacos och glass till ikväll. De blir Lets Dance final och film typ. Skönt! Hoppas för övrigt Valpis har det bra.. Satt typ och lekte med Molly en timme efter att jag kom hem igår. Om jag någon dag köper en till hund så ska jag köpa en "rescue". 


VALPIS


Fin. 

Hade lust att ta med mig denna valpen hem ikväll. Han har blivit lämnad ute när husse/matte sitter inne och spelar Bingo i bingohallen på torget. Reagerade inte så mycket när jag gick förbi fösta gången, mer än att jag tyckte synd om honom för att det blåser så jävla kallt ute, men när jag kom tillbaka till platsen efter att ha handlat i ca 20 min och han fortfarande var kvar så blev jag fan arg. Får man lämna sin hund så?!!! Det hade jag aldrig gjort. Satt med honom i en kvart innan jag var tvungen att ta bussen hem. Han var glad och ville gärna bli kliad bakom örat. Hoppas han har det bra med husse/matte annars.. 😢😞 Fy sånt här krossar verkligen mitt lilla hundhjärta. 


CHEERS I ANDERSTORP


Idag kom partyspelen till Anderstorp. Snart ute i butik! Coolt. 

Yes. Ännu en dag med jobb. Kan inte fatta att det redan är onsdag. Har så mycket att göra. Imorgon startar jag dagen hos frissan, äntligen ska jag bli fin i håret igen. För övrigt kan jag säga att det är sjukt fint väder här i Göteborg och folk går i t-shirts och shorts ute. Ja, folk ligger till och med och solar i parker osv. Vill också men tycker det känns lite lite tidigt än.. :) Nu ska jag sticka ner och träna sen fylla på med mat och fixa inför morgondagens jobb. 


TVÄTT DRAMA



Alltså. Ja. Vad ska man säga? Jag hade tvättid mellan 10-13 idag. Slänger in två tvättar. Tar en promenad med Molly. Slänger in tvätten i torkskåpet och en ny tvätt i maskinen. Går upp och dricker kaffe. Går ner för att slänga in det sista i tumlaren. Går upp och jobbar lite med det här nya jag håller på med... Kollar på klockan och ser att hon är tjugo över ett! Hur fan lyckas jag?! Springer ner för att se om personen som bokat efter mig har kommit men nej. Och jag kommer ju inte in i mitt tvättrum (finns fyra stycken) eftersom min tid har gått ut. Springer vidare till Boservice men där fanns ingen på plats. Ringer upp dem och nej de skulle inte vara på plats på hela dagen. Sätter mig en stund och väntar utanför tvättstugan (fint väder iaf) sen inser jag att här kan jag ju inte sitta och vänta. Jag lämnar en lapp på dörren med mitt nr och går upp och jobbar igen. Strax efter kl 15 får jag ett samtal av en Jocke som öppnat upp åt mig. Hahah. Asså jag kan typ inte göra annat än att skratta åt det. Blev först arg på mig själv men insåg att det gör ju ingen nytta. Förhoppningsvis gör jag inte om det. Och allting löste ju sig, ändå :) För övrigt så ska jag till frissan på torsdag. Ska bli så nice att få lite fin färg i håret igen! 


YAY MONDAY


Minnesmåndag, haha. Nej men. Kollade igenom bilder igår. Hittade denna från Magaluf 2012. Tre år sedan, TRE!! 

Äntligen måndag måste jag säga. En ny jobbvecka och jag ser fram emot det. Getting closer every day. Vill typ spola fram tiden 20 dagar. Heheh. Men det lär ju gå fort ändå :) Och nu kan jag säga att x antal Cheers spel ligger på ett flyg på väg till GBG. Yey! Det blir leverans första veckan i maj någon gång men bara en liten del av hela. Hoppas försäljningen rullar på lite med dem. Hade ju varit roligt! :) Nehe nu ska jag sätta fart här! 


CAN'T WAIT TO HANG HERE


Hos min faster, "Sjöstugan" som vi kallar det. 

Nu när det är så fint väder så saknar man verkligen en trädgård... Jag var på Ramberget idag med Molly och hon sprang runt och jag läste. Så himla skönt. Den dagen jag har råd att köpa en lägenhet så ska jag inte köpa en lägenhet. Jag ska fan köpa ett litet hus med trädgård, hehehhee. Eller? :) Ser iaf fram emot sommaren då jag kan hänga i huset ovan. De lägger kakel nu och sätter upp ska sätta upp räcke osv och till sommaren ska allting vara klart. Mysigaste huset jag varit i, garanterat. Vad har jag gjort annars idag då.. Jobbat och ja. Glömt äta typ. Som vanligt. Är inte ens hungrig. Men det brukar bli så när man har fullt upp med andra saker och tänker på det hela tiden. Det är som jag är nykär fast i inte i en kille utan i ett projekt. Hahah :) 


AMERICAN OXYGEN


American oxygen, bästa haha ❤️

Älskar Rihannas nya låt med titel som ovan. En vacker dag.... :) För övrigt så jobbar jag på. Känner dock att allting krockar lite. Cheers kommer ju snart ut i butik så det har varit mycket med det. Och antagligen, veckan efter det, så lanserar jag ny grej och då är tanken att vi ska ha ett litet event. Eventet krockar dock lite med samma datum som jag tänkt åka till Bergen och hälsa på mamma, över 17 maj, så får väl kanske åka någon dag senare istället eller om vi hinner ha eventet dagen innan kanske, och så åker jag nästa dag på kvällen. Det löser sig nog! :) Inga jätteproblem direkt. 

Kan också berätta att någon lämnat in min väska till hittegods (TAAAAACK!) så den hämtade jag igår. Ikväll blir det träning efter jobbet. Och, min mobilladdare, eller ja USB-sladden, hade gått sönder så igår fick jag köpa en ny. Nu funkar det bra igen, skönt! Jag har alltså lyckats slå sönder min mobil, fick då min fasters gamla, gjort sönder mina hörlurar så fick köpa nya. Och nu då sladden till laddaren. Allt på EN VECKA. Hahah. Men man ska inte klaga. Har så mycket annat att tänka på så det är inget jag hängt upp mig på. Inte världens problem heller ju och allting har löst sig! Nu ska jag jobba vidare. Ca en månad kvar nu... Tiden går fort! 


OTURS DAG

Jag blir så trött på mig själv ibland...... I februari någon gång glömde jag mina skinnhandskar på bussen. Sedan var det mina crossfitskor och en kofta som jag hade i en plastpåse och idag ..... min träningsväska. Hur fan kan jag glömma min träningsväska?!! Kom på det efter jobbet och hoppades då innerligt på att jag glömt den hemma men väl hemma och innanför dörren så nej. Den var borta. Ringde västtrafik och frågade vart hittegods lämnas in, fick ett nummer och kom till en sur jävla tjej som avbröt mig mitt i en mening och sa att jag fick ringa imorgon gällande dagens kvarglömda saker. Hur svårt är det att vara lite trevlig samtidigt som man säger det? Aja. Jag hoppas verkligen någon snäll göteborgare har hittat den och lämnat den till chauffören... Vem vill liksom ha mina gamla svettiga träningskläder?! Håller tummarna! 
 
Och som om inte det vore nog så har min mobil bestämt sig för att inte laddas längre... Vad gör man? Den laddar ej när den sitter i laddaren. Hopp. Kan typ inte annat än att skratta åt allt?!!! 
 
För övrigt så är det en helt okej dag. Fick första utkastet på min hemsida idag. Wiiiho. Ser bra ut men absolut inte klart än. Längtar tills jag kan visa. Nu ska jag ta en lång dusch och sen ska jag kolla med pappa om han har tid för käk. Han är på mässa här i göteborg så kanske hinner ses en stund. 
 
 

CELSIUS LOVE

 
 
YUUUM
 
Celsius, så jävla gott alltså. Nya smaken Päron (ej med på bilden) unnnnnnnndeeeeerbar! Har haft en jävla massa energi idag, och det var väl bra. Fått mycket gjort och det närmar sig snart slutspurten. Shit alltså. Äntligen. 
 

SKÄRPNING

 
Jag är lite sugen på att se hockeyn men nej fan. Jag har annat att göra som att träna och jobba. Känner att jag har tappat lite fokus och det får jag absolut inte göra nu för det är inte långt kvar.... Skärpning denna veckan....... (lite arg på mig själv..). 
 

12 APRIL


Igår bjöd Carro Jonte och Hanna på middag hos Hanna. Lite plockmat och massa massa vitlök. ❤️ Vi tänkte dra ut och sätta oss och ta ett glas med det spöregnade här i Göteborg igårkväll, så vi stannade hemma istället. Idag har jag massa jobb att förbereda inför veckan. Tycker det är gött att ha koll på vad som behövs göras redan på söndagen så jag kan planera veckan lite bättre. Tiden går så sjukt fort... :) Snart är dagen med stort D här... Hoppas jag! Blir träning ikväll också! 


MY HOME <3

 
Sometimes, this is all you need. 
 

Åååå, jag är tillbaka i Göteborg. Känns så bra. Gillar verkligen min lägenhet och känner mig hemma i Göteborg. Har aldrig riktigt haft denna känslan innan när jag kommit "tillbaka till GBG". Men det kan bero på att jag aldrig tidigare haft något eget. Bott inneboende eller med en kompis. Nu bor jag själv och jag älskar det. Har suttit och tagit igen lite jobb som jag missat nu de senaste dagarna då jag varit hemma. Nu blir det käk också och ikväll blir det bara mys.. :) 
 

9 APRIL


Idag gick jag upp 06.45 för att köra pappa till jobbet kl 07. Bjöd in mig själv på frukost hos damen ovan och sedan hängde vi hos min pappa. Amanda tyckte att tekoppen var helt okej :) 


Hämtade upp en glad lillasyster från förskolan vid 13 och vi köpte tuggummi och spelade spel. Tog sedan kickbiken till farmor och farfar som bjöd på mat.


Jag bor ju här hos min faster och älskar verkligen detta huset. Så mysigt. Carro kom hit och vi tog ett dopp i den varma poolen, satt en stund i bastun och blickade ut över sjön och avslutade sedan med ångbastu. Sååå skönt! 

Ja, där här vi lite av min dag idag. Kan även meddela att jag tappade min telefon igår och den total dog. Som tur var hade faster Jenny en gammal iPhone (5an) som jag kunde ta. Vet inte hur många gånger hon har räddat mig nu, allt från mobil och soffa till tågbiljett eller skjuts. Det jobbiga med att ha ny telefon är dock att jag inte kommer in på min bank... Måste göra om allting med säkerhetskoder osv. Kanske besöker banken imorgon lite snabbt för att fixa det där... 

6 APRIL

 
Behöver verkligen klippa denna lelle skrutten. 
 
Hennes hår står åt alla håll typ. Dags för vårklippning strax ;) För nu är väl ändå våren här? Det ska bli fint väder hela veckan och jag ska försöka njuta av det så mycket som möjligt. Funderar på att åka hem till Småland i veckan faktiskt. Men får se imorgon :) 
 

MY WEEKEND IN PICTURES


Amanda kom hit i fredags. Vi gick på stan lite och tog en lunch på Condeco.


Vi fortsatte kvällen med vin hemma hos mig innan det var dags att bege sig in till Gothia Towers för...


Flashdance musikalen! Det var så sjukt bra. En vän var med och spelade i musikalen och alla var så bra. Grymt imponerad! 


Uteservering på lördagen. Så gött!


Och sedan körde vi utgång på kvällen! Sjukt rolig kväll och vi träffade massa roligt folk. Vågar inte ens berätta när vi kom hem...

Har verkligen haft en askul helg! Men förväntade mig ingenting annat när jag och Amanda hänger. Det känns verkligen som söndag idag. Skönt med en "ledig" dag. Jag ska förbereda lite jobb inför veckan nu och jag hoppas verkligen på att få klart en hel del i veckan. 


GASEN I BOTTEN


Godmorgon...... Livet slänger en hel del saker i ansiktet på en. En hel del som man måste ta ett beslut om men som man liksom inte riktigt vet. Blir galen. Men, det är väl också detta som gör livet lite kul, kan jag tycka. Och jag satsar verkligen allt nu. Men det känns bra, det känns kul! Och alla som ska vara med/jobbar med projektet tycker det är kul! Så det är väl bara att gasa..... :) Ett bra citat "If you have everything under control, you're not going fast enough". 


1 APRIL

 
 
Jag började denna soliga dag med att gå en promenad med Molly följt av lite jobb här hemma samtidigt som Nyhetsmorgon stod på i bakgrunden. Städade sedan hela lägenheten och diskade. Mötte upp brudarna ovan för en fika på Condeco och som ni kan se slog jag på stort ;) hahha. Det var lite roligt när jag kom fram till kassan och sa att jag ville ha en kanelbulle och en "chokladbulle". Du menar chokladmuffins sa tjejen i kassan. Nej, chokladbulle, sa jag. Tjejen tittade på mig som att jag var dum i huvudet, haha. Och sen pekade jag på chokladBOLLARNA och hon ba jahaaa, chokladboll. Hahha, jag har aldrig insett att jag säger chokladbullar?!!! Aldrig någon som har reagerat på det innan... Hur som helst. Jag vet i alla fall att man skriver chokladboll. Tror jag... :) För övrigt så kan jag säga att jag imorse blev totalt grundlurad av Amanda. Hon skickade ett sms och skrev att hon måste hem och jobba på lördag kl 14 för att det krånglade (hon jobbar på Coop) och herregud vad ledsen och arg jag blev för att hon inte hade sagt nej. Hahhaah, sen kom det. April april din dumma sill..... ;) 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus