MY DAYS RIGHT NOW

Jag har inte riktigt något kul att skriva om. Jag är sååååå ensam. Hahha. Nej men har haft sjukt mycket att tänka på. Hunden (inte för att det hänt henne något), nya projektet, och sen jobbat. Imorgon ska jag dock träffa två av mina äldsta vänner. Som jag längtar efter det. Och i helgen kommer Amanda hit. Mitt liv blir alltså lite roligare snart. 

ETT HÄNDELSERIKT MAJ VÄNTAR


LA skyline

Yes jag är i LA! Vilken fin utsikt va? :) Såååå fint här och skönt med riktigt värme......... Önskar jag kunde skriva så men nej är hemma i Sverige. Haha. Jobbar som en tok på nu grej jag vill lansera i maj, så har inte riktigt något roligt att skriva. Men kan säga att maj kommer bli en riktigt händelserik månad i vilket fall. Cheers kommer in på butik i maj (även på nätet), jag är med i ett litet tv-program som spelades in i höstas (som jag själv ej kommer titta på pga konstigt att se/höra sig själv på tv?), Fitnessgalan går av stapeln i Stockholm, jag åker till Bergen för att fira 17maj och sen ska jag hem till lilla byn för att gå på de traditionella Gisledagarna hehhe :) Men nu är vi ju bara inne på Mars än så länge. Tycker dock att tiden går sjukt snabbt, hur ska jag hinna allt? 




FLOWERS


Igår sprang jag en massa ärenden på stan. Och sen får man höra att en kvinna i 40års åldern blev skjuten inte långt därifrån. Mitt på dagen, mitt i stan. Asså vad är det för människor som gör något sådant?! Helt sjukt! Vapen finns överallt känns det som. Kan man inte bara prata om man har problem med någon eller något en person har gjort. Läskigt. Idag är jag ledig men har en hel del att göra och en hel del disk att ta itu med. Fyyyy. Haha. Sen träning ikväll! 


MONDAY AGAIN


Hallå ja. 

Jobbat och nu sitter jag i min soffa och slötittar på Vardagspuls. Jobbar lite med mitt projekt också och imorgon kommer det bli jobb med det hela dagen. Hoppas allting går bra med allt. Fick dock ett jättekonstigt brev hem idag så måste ta itu med det imorgon också... Nehe. Nu ska jag göra lite mat också, blir lugnt ikväll. 


HELGEN MED CARRO


Hallå hallå. Carro har varit här i helgen. Vi var ute och käkade i lördags och tanken var att vi skulle se fifthy shades of grey på bio men det tog så lång tid för oss att få maten så vi hann aldrig det och bestämde oss för att se den hemma istället. Jag som har läst böckerna tyckte ändå att filmen var bra men böckerna ger såååå mycket mer! Man får ju verkligen veta vad som försiggår inne i Anas huvud. Så läs dem!! Idag tog vi det rätt lugnt. Gjorde tomatsoppa och sen åkte vi till Ikea. Köpte gardiner och en lampa och lite annat! Fint blev det! Nu ska jag jobba lite och sedan blir det House of Cards. 


VECKAN RULLAR PÅ


Godmorgon. Jag vaknade innan klockan ringde idag. Massa med tankar i huvudet. En och samma tanke. Hahah. Nu sitter jag här med mina anteckningar och ska strax bege mig ut på promenad med en hund som just nu sover... Haha. Solen skiner men det ska tydligen bli kallare väder imorgon.. :/ Åker vinterjackan fram igen? Hoppas inte. Ikväll blir det också träning. Inte hunnit träna alls denna veckan och i helgen hade jag ju inte heller tid. Får bli ett brutalt pass idag. Ben såklart! :) Redan torsdag idag?! Veckan har gått så fort!


ONSDAG


Godmorgon! Jobbar hela dagen idag och ska strax bege mig. Såg precis på nyheterna om att de pratade om problemen med solarium och sjukdom. Fy vad jag solade i min unga år, då snackar vi alltså 14-15 år upp till säkert 17. Eller ja, jag slutade sola ca 3-4 månader innan studenten 2012. Skrev en uppsats om det där och såg riskerna och insåg hur jävla dumt det är att utsätta sig för det. Och tack gode gud för spraytans för visst känner man sog snyggare när man är brun! Så mycket bättre att spraya sig lite då och då. Dessutom mycket snyggare och bättre färg tycker jag. Här i storstäderna finns det nog knappt några som solar solarium längre, känns det som. Det är aldrig någon som snackar om det i alla fall, men hemma i Anderstorp finns det nog ingen bra spraytan. Det är synd! Nehe nu ska jag fixa här innan jag måste iväg.


SYSTER 26ÅR

 
 
Hur fin är inte min storasyster då?!! 
 
Idag fyller min fina storasyster 26 år. Galet! Jag är ju som vanligt ej hemma i Anderstorp och kan inte fira henne idag men hon fick sin present i söndags. Och det var något hon önskade i alla fall :) Saknar henne! Och hon är verkligen en inspiration för mig. Hon är så himla duktig på matlagning, bakning och hon är superduktig med barn. Inget av det är jag. Jag bränner maten, jag kan inte få en kladdkaka kladdig och barn verkar ogilla mig... Men vi kan nog lära oss av varandra! Det är bra! Grattis grattis på din dag sis! 
 

EARLY MORNINGS


Lets do this! 

Yes yes. Nu är jag igång. Dröjer väl till typ början på maj innan jag kan visa er vad jag sysslar med. Men alltså, mitt hår. Seriöst. Det skiftar väldigt mycket i olika ljus och egentligen tycker jag inte det är så farligt även om jag klippte mig sist i september... Måste klippa topparna och färga det men det dröjer nog några veckor till. Tyvärr är jag ju lite tråkig på sånt och orkar inte gå och fixa håret, bryn eller naglar speciellt ofta men älskar känslan efteråt! Får väl försöka bli bättre på det.. :) 


FINALLY NEW WEEK


Godmörra. Alltså. Jag hoppas verkligen denna veckan går smidigt och snabbt. Jobbar ju mån-lör och har dessutom fullt upp med nytt projekt! Yey! Och i helgen kommer min fina Carro hit. Men ja, än så länge bara måndag. Så taggad! 


PICS FROM WEEKEND






Some pics from this weekend

Jag har verkligen haft fullt upp i helgen med lillasyster. Men det är kul såklart! Pappa och Elsa åkte hem i eftermiddags och Molly har legat blixtstilla sen dess. Hahah. Hon har nog haft en väldigt rolig helg! Jag är ganska trött också men har jobbat lite nu. Längtar tills imorgon. Har en ganska intensiv vecka framför mig men det blir kul! Längtar! 


FAMILY'S HERE


Lillsis är här! 

Godmorgon. Dagen gick i ett igår från det att pappa och Elsa kom hit. Elsa är så rolig alltså. Förstår inte vad hon får allting från ibland :) Nu ska jag snart iväg och jobba fyra timmar sen blir det mer häng med familjen i det vackra vädret! Förresten, Elsa tvingade mig att ha min New Era keps på mig eftersom hon hade sin. Brukar egentligen bara ha det typ på PW eller när jag hänger på stranden/poolen. Hahha, men visst blev vi snögga ;) 


FRIDAY


Godmorgon. Strax tvätt tid. Hoppas jag lyckas med all tvätt idag, haha. Efter tvätt tiden och städning/diskning här hemma ska jag in till stan för ett kort möte. I eftermiddag kommer pappa och Elsa. Elsa ska sova här hos mig! Saknat min lilla höna. Blir en skön helg. Tror faktiskt vi ska grilla ikväll om vädret håller i sig såhär, hur gott??? Hahah. Älskar grillat! 


VITLÖKSOST


Heheheh

Blir så irriterad på de jävla tvättmaskinerna vi har här. De funkar liksom inte. Hade tvätt tid kl 10 men maskinerna ville ej starta... Så bokade om till kl 22 ikväll. Vettifan om jag kommer palla men får försöka. Om jag kommer hem i tid efter träningen. Har precis ätit lite mellanmål. Blev kex med vitlöksost på, hahah. Bra mellanmål där. Ska strax bege mig ut på långpromenad och sedan blir det lite jobb här hemma innan träning! 


JAG ÄR AWESOME


Självförtroendet på topp! Igår gjorde jag två ettor på 90kg utan bälte och UTAN pass (när någon står bakom för att hjälpa till om det inte skulle gå). Alltså. Jag har aldrig gjort det förr. Alltid haft pass och det är en stor trygghet i att ha det. Nu var jag själv och ba, nej fan. Tappar jag den så tappar jag den. Ska se om jag lyckas imorgon igen. Hoppas någon är där så jag kan be dem filma! Annars då, solen skiner och jag är glad. Ganska lugn dag idag. Ska jobba och ikväll blir det lugnt. Ha en fin tisdag :) 


LUGN MÅNDAG


LOVE

Hej och godmorgon! Jobbade hela helgen. Lite långpass för en gångs skull :) Gött! Ledig idag men har en hel del att göra ändå. Och solen skiner så att det inte är klokt! Yey! :) Förresten, glassen ovan. Mums. Gillar man romerska bågar så är detta liksom exakt sån smak fast glass då. Hur gott? Älskar romerska bågar. Har smakat några olika sorter från Lejonet & Björnen och dem jag smakat är riktigt goda! Tips! :) Nehe, nu ska jag titta på Efter tio och sen blir det promenad :) 



HÅLLER TUMMARNA

 
Molly tycker det är såååå kul när jag ska ta bild på mig och henne tillsammans, hahah.
 
Det här kommer låta konstigt men jag längtar så till nästa vecka. Eller egentligen till nästa fredag blir det väl. Kommer få ett svar som kommer avgöra en stor roliga grej som jag vill göra! Och jag hoppas verkligen på att jag får ett okej på det! Jag har hittat så bra människor som kan hjälpa mig med detta och de är så roligt att de tycker att min idé är bra och att de så väldigt gärna vill vara en del av det! Åååå, hoppas. Jaja. Ska försöka koppla bort det i veckan för finns inte så mycket jag kan göra innan jag får ett svar. Men åååå jag hatar verkligen att vänta. Aja. Jag får ladda upp helt enkelt! Helgen blir ganska lugn. Ska jobba! 
 

ONE STEP


Ett steg åt rätt riktning, varje dag.

Ååå håller verkligen tummarna för att mitt nya lelle projekt kan gå vägen. Vore så kul att få jobba med det. Annars då? Hoppas på bra väder så att jag och Molls kan gå en ordentlig tur. Funderar på att ta en vilodag från träningen idag men om jag känner mig rätt så kommer jag väl tagga till där någon gång vid sex tiden och då kanske jag gå ner och kör ett benpass. Eller ett lekpass :) Borde faktiskt vila. Nu ska jag avsluta min morgonkopp här och fortsätta med mina grejer :) 


RAMBERGET


Promenad på Ramberget. Molly sprang lös och var hur lycklig som helst. 

Jag har nu lämnat mamma på tåget och sitter hemma och räknar lite på en budget. Fick en så bra offert idag så nu är det bara att köra ända in i mål för att se om allting går igenom. Taggad! Jag ska strax träna också. Överkropp... Tråkigt. Haha. Men men. Det ska göras det också! Hoppas ni haft en bra dag. Nu ska jag jobba vidare här så att jag kan komma vidare till nästa steg innan denna veckan är slut! 


BEST WAY TO START


Kaffe och norska Stratos, yummmmm. 

Jobbat lite nu på förmiddagen. Blir strax en promenad i solen med mamma och Molly. Får ju verkligen passa på nu men tror faktiskt våren är på G :) 


ICE CREAM


Alltså, glass. Ja, det funkar alltid! 

En dag på stan med mamma. Vi gick mest runt. Tog en glass innan vi åkte hem. Så gott. Skitsamma om vädret är dåligt, alltid gott med glass. Imorgon blir det lugnt. Har förresten precis tränat. Gick bra. Körde ben. I böjen klarade jag 85kg och i marken gjorde jag fyra ettor på hundra kilo. Och utan bälte. Men känner att magnesium nog är bra att ta med sig nu. Stången glider ur mina händer nämligen.. Haha :) 


ELSA 7 ÅR

 
Lillasyster blir sju år idag! Galet vad tiden går! 
 
Måndag och ny vecka. Hoppas på en riktigt bra vecka. Jag stannad hemma med mamma igårkväll. Tänkte träna men har var slut efter tre dagar på mässan. Blir träning idag istället. Vi tänkte gå en runda med Molly och sedan en runda på stan. Blir nog tacos ikväll! ;) MEN, idag blir lillasyster Elsa sju år. Alltså jag förstår knappt. Jag pratade med Elsa en snabbis i lördags (de skulle fira henne hos pappa då) och när jag frågade henne vad hon önskade sig i födelsedagspresent så sa hon en keps. Hahah. Alltså denna tjejen vill inte ha några dockor eller barbies! Hon fick en trixcykel av mig och mina syskon och pappa. Den blev hon väldigt glad för! Tänkte att jag ska köpa något litet till henne som hon kan få nästa gång jag träffar henne :) 
 

EN DAG PÅ MÄSSAN


Passion för mat 2015 

Idag var jag faktiskt ledig och kunde ta med mig mamma till mässan. Vi gick runt en stund och kollade lite på köksskolan. Jag fick med mig en underbar vitlöksost (förvånande?) hem, perfekt till ostbrickan! Köpte även chili och amerikansk grillkrydda. De hade en chiliskala och jag trodde att allting som stod där fanns som kryddor. Sa att jag ville ha Habanero men det är tydligen förbjudet att göra pulver av det (?) så fick ta den starkaste kryddan de hade där i alla fall :) Smakade även på chiliströssel. Lite sugen på det också faktiskt! Nu kollar vi på fem milen och sedan blir det lasange! 


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus