JAG SKA BLI MOSTER


Godmorgon. Yes. Här uppe ser ni två lyckliga blivande föräldrar. Min syster och hennes sambo. Jag är såå glad över att jag ska bli moster. Var inne på Lindex igår och kommer på mig själv att gå in på barnavdelningen och kollar... Hehe. När jag var i Florida i höstas köpte jag en orange body där det står "I just did nine months" hihi. Bebben kommer i december och Linn kommer bli så bra mamma. 

Idag är det jobb 11-18 på mitt schema. Sen ska jag hem till lägenheten och diska och städa så att det blir skinande rent innan jag åker hem till Abderstorp imorgon bitti. Tåget går redan kl 06 så måste fixa allting idag så det är fint när jag kommer tillbaka på söndag. 



SKICKA ETT GOTTOGRAM

 
Gå in på skickagottogram.se för att få någon att le idag. 

MOLLY 5 ÅR

 
 
 
Idag fyller min skrutt år. I fem år har hon gjort mig lycklig. Skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan henne. Världens bästa. Är så glad över att jag tog beslutet över att köpa Molly när jag var 17 år. Trots att jag inte fick och att det blev kaos när jag kom hem med henne så är nog hela familjen glad över detta. Även om jag ibland såklart behöver hundpassning osv så tycker alla om Molly. Hon är så enkel. Värdens bästa. Även om hon spydde en del sist hon var hos syrran, heheh ;) Åååå världens finaste vovve. Nu ska hon få lite hundchoklad! 
 

HON HAR FLYTTAT TILL GBG


Godmorgon och hej! :) Träffade Jasminka igår och vet ni?! Hon har flyttat till Göteborg!! Så jävla kul!! :) Vi möttes på Kopps som ligger vid Domkyrkan och jag hade med mig Molly också. Satt nog här till typ kvart över nio.. Massor att prata om. Jag steg upp tidig idag. Kl 07 väntade tvättid och såhär i efterhand (tvätten är på tork nu) så känns det jävligt värt att jag pallade mig upp då. Hade typ inga rena kläder hehe... :) Ska in och jobba nu under dagen och i eftermiddag kommer antagligen pappa och Elsa hit. :) 


GOTTOGRAM MASKOT

 
Gottogram har fått en maskot! Väldigt lik vår logga eller hur? ;) Så söt! Klicka in på skickagottogram.se för att göra någon glad idag :) It's not to late! Puss&kram
 

WADDUP WEDNESDAY

 
Jag kom hem strax efter kl 17 igår och diskade det lilla som jag inte hann innan jag åkte till Bergen. Städade lägenheten och packade upp resväskan. Tror aldrig jag har packat upp en väska samma dag som jag kommit hem tidigare, måste säga att det var jävligt skönt att ställa undan väskan. Varför har jag aldrig gjort det tidigare? ;) Aja, sov från typ 23 till 10 idag. Inte så konstigt med tanke på att jag knappt sov någonting igår natt och det var himla skönt att sova i sin egen säng :) Nu på morgonen har jag ätit frukost i lugn och ro, druckit gott svenskt kaffe (mamma har iofs svenskt kaffe i Norge också, Gevalia så klart) och nu ska jag och Molly strax ut på en lång runda i det fina vädret! Det är redan onsdag och veckan är liksom snart slut. Jobbveckan iaf. Har dock inte jättemycket jag ska få gjort men bäst att planera lite :) 
 

LUGN KVÄLL


Insåg precis att jag glömt skriva om 17 maj. Får ta det imorgon. Nu när jag kommer hem till min lägenhet är det som sagt städning som är prio ett och sen måste jag handla mat. Har sovit dåligt så kommer bli lugnt ikväll.. 


FÖRSENAT TÅG


Tåget är försenat. 1,5 timme. Vilket betyder att jag missar min anslutning till GBG, VILKET betyder att jag inte kommer åka till gbg förens kl 13 idag. Alltså hur mycket suger detta? Istället för att vara hemma kl 10.40 kommer jag vara hemma 16.50 :((( Och jag som skulle städa, handla osv när jag kom hem. Kommer iofs fortfarande behöva göra det men blir så mycket stressigare nu eftersom en kompis kommer ikväll. Jaja, det är ju iaf inget superviktigt jag blir sen till, typ ett flyg till Florida. Heheh. Suger dock att jag måste sitta och vänta i Oslo i flera timmar... Får väl äta och försöka jobba lite under tiden.


ETT MÅSTE INNAN AVRESA

 
 
Då är det inte många timmar kvar tills jag ska sätta mig på tåget tillbaka till Göteborg. Jag hoppas att det inte är så mycket folk idag så att jag kan lägga mig på två säten :) Vi gick förbi affären och köpte med lite godsaker från Norge. Kan inte fatta att jag fortfarande köper tablettaskar från Smurfarna hahah. Vi kanske till och med har dem i Sverige? Konstigt att man blir sugen på vissa saker när man befinner sig i ett annat land (ja även om det bara är i Norge jag befinner mig...). Jag blir alltid ALLTID ALLTID sugen på iste när jag är utomlands. Konstigt. Nästan aldrig sugen på det hemma... Jaja. Stratos, Seigmenn och Smurfaskar är ett måste. Förut fanns det Stratos med vit choklad inuti som jag älskade men har inte hittat den så den måste ha utgått.. Hittade dock en som smakar typ likadant och det är Melkebart som ni ser ovan. MUMMMMS. IFA är till storasyster. Hon får nog en tablettask också om hon vill ;) Tomatost och leverpostei är också ett måste när man åker hem från Norge, heheh :) 
 

GOTTOGRAM LUNCHEVENT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hej på er allihopa! Det är min sista dag hos mamma i Norge nu och jag har precis fått lite bilder från eventet jag hade i Stockholm på Riche förra tisdagen. Jag tog hjälp av Helium Studios som grymma Dasha och Maxinne. De bjöd ett gäng härliga bloggare och jag höll en kort presentation av mitt företag Gottogram. Jag var för ovanlighetens skull väldigt nervös men kanske inte är så konstigt när de personerna som sitter och lyssnar på en är människor som brukar dyka upp i mitt instagramflöde... Hehe. Hur som helst så var det lite jobbigt att stå och prata även om jag inte sa speciellt mycket. Det var hög ljudvolym och jag kände att jag fick nästan skrika för att alla skulle höra, hur som helst så fick nog alla med sig det viktigaste :) Förrätten kom och jag hade tagit Toast Skagen på Kalixlöjrom. Efter en stunds ätande inser jag att jag är den enda som äter med händerna... Hahaha. Alla anda sitter med kniv och gaffel och då försöker jag såklart så smidigt som möjligt gå över till att äta med bestick också... Jag är inte direkt uppvuxen med att någonting är "så noga" men jag vet att mamma blev arg på oss barn när vi slickade av såsen på kniven, haha... ;) Hur som helst. Sedan tog jag råbiff och efter lunchen blev det en kopp kaffe. 
 
Tack till Dasha Girine, Maxinne Björk, Caroline Roxy, Edita Renlund, Lisa Abelfelt, Daniel Paris, Paulina Danielsson, Ellinor Löfgren, Margaux Dietz, Andrea Hedenstedt, Hanna Friberg och Viktor Frisk. 
 
Gå in på skickagottogram.se för att läsa mer om mitt företag. 
Gottogram är alltså en tjänst för den som vill göra någon i sin omgivning glad genom att snabbt & enkelt skicka en liten gåva i form av godis, glass eller kanske en Celsius. Jättemysigt tycker jag. Födelsedagar, en vän man inte har pratat med på länge eller kanske bara för att önska någon en extre trevlig dag! 
 

CHEERS FINNS ATT KÖPA PÅ GEKÅS


NU KAN JAG MEDDELA ATT CHEERS FINNS PÅ GEKÅS!!! 19:95KR!! 

Nejmen, va? Cheers på Gekås?! Men vi vann ju inte? Nej. Vi gick inte ut som segrare i programmet men vinsten kammade vi hem ändå! Jag är verkligen glad över att vi ställde upp i Ullared - jakten på storsäljaren. Hade vi inte gjort det hade vi aldrig träffat inköparna och VDn på Gekås och då hade vi inte varit leverantör till Skandinaviens största varuhus nu. Fan vad coolt detta är! 

Efter inspelningarna så visade det sig alltså att Gekås gärna ville köpa in spelet ändå och självklart gick vi med på det! Nu finns det äntligen i butik (gekås är alltså butiken jag pratat om...) och det känns askul! Fick bilden ovan skickad till mig av min fina vän Jasminka som var där idag och såg det. Vi levererade för ca en vecka sedan men hade ingen aning om att det kommit upp i hyllan än. Vill så gärna åka dit och se det med egna ögon, se hur det ser ut, hålla i dem osv. Hahah, lite galet kanske men tycker att detta är så coolt. Puss och kram allihopa. Glöm inte köpa Cheers nästa gång ni är på Gekås! Fan, köp en hel hög med spel och ge bort till vänner. Ha en hemma, en i sommarstugan osv. 19:95kr!!! Fattar ni va billigt det är! KÖÖÖÖP! Tack&puss.

FLØIEN

 



Ny dag, nytt berg. 

Känner mig verkligen så lugn när jag är här. Fridfull, säge man så? Inte konstigt. Hur kan man vara stressad eller känna sig otillräcklig när man är uppe på ett högt berg och tittar ut över byn? :) 

LØVSTAKKEN

 
I Bergen. Så fint här. Vi har varit på Løvstakken som är ett berg på 477meter över havet. Kändes lite att gå upp där och som ni kan se på Molly så hade hon roligt, haha :) 

MOT NORGE

 
Jag och Molly är på väg till Bergen i Norge nu, till min mamma. Vi ska vara där över 17maj som är nu på söndag. Jag packade i sista minut, kom hem från Stockholm igår natt och hade en massa jobb att fixa på förmiddagen. Tror att jag fick med mig det mesta. Ca 50 meter från mitt hem kom jag på att jag glömt linsvätskan... Hann inte gå tillbaka heller för då hade vi missat tåget. Alltid ute i sista sekund som vanligt ;) Hur som helst så tänkte jag lägga upp en massa bilder från lunchen vi hade på Riche i Stockholm igår, en liten lanseringslunch för ett gäng snygga bloggare ;) Ni får se imorgon. Hejhejehejhejehej 
 

GOTTOGRAM

 
Detta är mitt senaste projekt och Gottogram är en gåvo e-handel där du kan skicka små gåvor till dina vänner!
 
Hemsida: (testa oss!) skickagottogram.se
Facebook (gilla oss!): HÄR
Instagram (följ oss!): HÄR

Gottogram - få någon att le. Gottogram är en tjänst för dig som vill glädja och visa uppskattning till dina nära och kära på ett snabbt och enkelt sätt. Genom att välja en gåva i Gottogrambutiken och fylla i din väns mobilnummer, samt skriva en personlig hälsning, kan du göra någons dag lite bättre! Din vän hämtar sedan ut Gottogrammet smidigt, och gratis, i någon av våra inlösningsbutiker.

Med hjälp av Gottogram kan du enkelt gratulera din vän på födelsedagen samtidigt som du skickar en liten gåva. Det är enkelt att överraska och visa uppskattning, tacka, be om ursäkt eller kanske bara ge din vän en liten gåva för att sprida lite glädje!

Gottogram är en tjänst för vem som helst att använda så länge man skickar till en person med svenskt mobilnummer. Du kan skicka små gåvor i form av godis, glass, nötter, dryck, mellanmål, fika och lite till.

Gottogram är ett perfekt sätt att visa uppskattning till en vän, oavsett anledning. Födelsedag eller namnsdag. Gottogram ett bra sätt att visa att du bryr dig när någon i din närhet har blivit befordrad, tagit körkort eller av annan anledning som du vill gratulera. Har du en vän som du vet går igenom någonting jobbigt eller utmanande, behöver den personen lite extra energi och pepp? Skicka ett Gottogram. Gottogram är ett enkelt sätt att sprida glädje och göra någons dag lite bättre!

Såhär funkar det: Du väljer en gåva i Gottogrambutiken och fyller i din väns mobilnummer samt din hälsning. Du  betalar gåvan till din vän säkert via DIBS. När betalningen är genomförd får din vän två SMS, ett med din hälsning och ett med Gottogrammet. Gottogrammet innehåller en kod som gör att din vän kan hämta ut sin gåva gratis! Genom att klicka på länken som också kommer i Gottogrammet kan din vän se en bild och en specifikation över vilka varor Gottogrammet gäller. Mottagaren går sedan till en butik där man kan hämta ut Gottogram, väljer sin gåva och visar sedan upp koden tillsammans med gåvan i kassan.

 

SNABBT, ENKELT & BILLIGT!

KÖÖÖÖÖÖR!


JAG ÄR MED I TV-PROGRAM

 
Ja. Ikväll var vi alltså med i programmet Ullared - jakten på storsäljaren på Kanal 5. Missade ni det och vill se programmet så finns det nog på kanal5play. Jag gjorde en liten video med olika delar av programmet på ca 1 minut som ni kan gå in och se HÄRVi spelade in detta i augusti och oktober så vi har väntat väääldigt länge. Och jag kan säga att fyfan vad mycket vi filmade och vad lite som syntes i tv-rutan. Men det är jag glad för. Haha... Jag syns nog en del i rutan, inte så konstigt med tanke på att vi går till finalen men aa. Det var lite lustigt att se sig själv måste jag säga... :) Aja, kolla på klippet om ni vill via länken däruppe. Hur som helst så vann vi inte men... 
 

HOW TO STEAL THE SHOW

 
 
 
 
 


SHOWING UP LIKE THIS!
(and have 4 men carrying your dress..) 
 

JORDGUBBAR

 
Bästa som finns är sommar, sol, pool och jordgubbar. Skulle kunna leva på det.
 
Då är snart denna helgen över och sista veckan är kommen. Har jobbat lite idag och känner väl att jag har lite koll på läget iaf. Har dock smått ångest över allt som ska hinnas med denna veckan + att jag ska jobba på jobbet också, haha. Nästa vecka är jag i Stockholm mån-tis, kanske fram till onsdag. Åker sen till Bergen på onsdagen med Molly för att hälsa på mamma och det ska bli såååå skönt. När jag är där ska jag bara ta det lugnt, strosa omkring på stan med mamma, gå i Bergen och fira nationaldagen. Mamma kommer laga massa god mat och jag hoppas på fint väder så att man kan vara ute mycket. Min tur att ta det lite lugnt. 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus