Shopping på Oasen!

Det blev inte som vi planerat. Istællet før att åka ut och bada så åkte vi till Oasen och shoppade. Køpte 5 linnen och en Piz Buin. Nær vi var på væg hem blev det asvarmt så vi la oss ute på altanen och solade lite, men solen gick i moln lite då och då så vi gick in istællet. Och nu sitter vi hær och ska strax hitta på något. Får se vad det blir. Ikvæll ska vi i alla fall hem till Laura och kæka! Imorgon åker hon till London och dærefter Barcelona. Fuskigt!


Bilder från resan!

Hejsan allihopa.
Har precis ætit frukost med mamma och ska strax gå och ta på mig bikinin før att sedan åka och bada å sola på ett stælle med min kusin, Laura! Det ær lite molnigt hær just nu, men jag hoppas att det klarnar upp. Det skulle ju det? Sen kanske jag och Laura ska till Oasen också, skoj!
Tænkte ladda upp alla bilderna som blev tagena under resans gång.

Ego bild i bilen ;)



Utanfør det stora godishuset!




Hello Kitty!

Som sagt, hær fanns det øver 1000 olika sortet i løsvikt och en massa, massa andra saker!


Blev godis før nærmare 100 kronor.


Snygg bild asså, NOT!

Hello Bergen! <3


Nær vi kom till flygplatsen i Bergen och skulle hæmta våra væskor stog Tante Merete och Laura dær och væntade på oss. Sen åkte vi allihopa hem till mormor och hælsade på. Hon har fått det jættefint i sin lilla lægenhet. Dærefter gick vi till Tante Beates hus, det ær dær vi bor, och det ær verkligen jættefint hær. Haha, en hund bor det på andra sidan också. Hos några brats om jag får sæga det sjælv.. Hunden var jættesøt men han (hon?) sprang och bajsade på "vår" trædgård. Fydig! Nu ska jag fixa infør badningen ;)

pusss !

I Bergen

Hejsan alla!
Sitter i Bergen nu i min mosters hus. Ska strax gå och lægga mig før imorgon blir det att gå upp tidigt och åka och bada med kusinen. Varit skit kul att træffa henne! :) Har haft en superbra dag. Køpte godis før næstan 100 spænn på Svinesund. Øver 1000 olika sorter har dom dær. Mår illa nær jag ser det, så nu ångrar jag mig såklart.. Men men, det ær inte hela værlden. Det ska ju ræcka ett tag också. Før køper ju knappast något godis hær nær det kostar typ 14 kr/hg! Vill också sæga till alla som skriver till mig på mobilen att jag inte kan smsa! Har inga pengar, men dæremot kan jag ta emot sms. Hihi <3

Jaja, nu ska jag se en till dvdfilm med brorsan. Fint væder ær det hær. Det ær bra.
Pusss

Hinner inte blogga

Hejsan allihopa!
Kan liksom inte skriva nu så mycket denna helgen - för jag har ingen tid. But I love life. Kommer en grotesk bild på söndag om inte tidigare. hahaha! Är med amanda och erica i götebrog och vi har skitkul.
pussss

My lovely friends!

Såhär är det. Jag orkar inte skriva så mycket. Har haft en underbar dag och har träffat många roliga folk här i trakten. Haha. Vi hade det jättemysigt och det blev många skratt. Jag och Ida tog också en åk tur med Elmin och Daniel till ett spökhus, men jag och Ida stannade hellre vid kossorna. De vill inte vara mina vänner. Haha. Ja, alltså. De va skiträdda för mig. För mig? Jag som är så liten och dom som är så stora. Nu är klockan ett och jag ska börja packa tills imorgon, för då åker jag och Amanda och Erica till Göteborg. Yeah! Har även fixat Ericas header på hennes blogg. BESÖK! Nu orkar jag inte skriva mer för jag börjar bli trött och jag måste packa klart. Åker tidigt imorgon.
puss!



KLARA!




Kräfta nästa?

Hej sötnosar!
Sitter hos Jasminka nu men vi ska strax dra till Rosa och köpa mjukglass med Erica. Ida och Johanna kanske kommer också. Har varit på en jäkla kurs i över tre timmar, handledarkurs. Och endel av er vet att jag redan har varit på den med min mor, pappar kunde inte den dagen så vi gick idag istället. Puh. Haha. Jag har svinont på axlarna och bröstet för jag köpte den där nya sololjan idag och gissa om jag blev stekt. Auuu...
Men men, who the heck cares? Hihi.

pusss på er!

Iväg på kurs, igen..

Hejsan allihopa!
Förlåt  för dålig uppdatering idag men har legat ute i solen, dah. När jag vaknade åkte jag och mamma till en affär och köpte sololja, för min gamla var slut! Sen har jag i stort sett bara legat i solen med Amanda. Vi åt glass, snackade och lyssnade på musik. Nu har jag duschat och ska snart åka till Värnamo med papi, för vi ska på kurs.. Blä. Igen. Hade hellre stannat hemma och njutit av solen, men kanske är det bra att jag tar en paus från den?
pusss!

Shar Pei, Thei? I don't know!

Just det, när vi stod och väntade på Ericas pojkvän och hans kompisar skulle komma så var det en trädgård precis jämte där och då kom en stor, skitfin hund springandes. Men det var såklart staket runt om trädgården men vi gick i alla fall fram och började prata lite med den. Sen kom typ de som bodde i husets son, och då kom även hans mamma och pappa då. Alltså sonen var vuxen och så. Och då frågade Erica om vi fick klappa hunden (det gör hon alltid, haha!) och det fick vi. Och rätt var det är så får vi se två små valpar komma springandes mot oss. Sånna där skrynkliga saker som är så söta. Haha, fast dom såg ut lite som grisar ibland och grymtade lite också. Haha. Men riktigt söta var dom.



Nice day!

Gokväll!
Har haft en helt underbar dag idag och känner mig riktigt på topp. Vi drog ju då alltså till gislaved och var med Ericas pojkvän och två stycken kompisar till honom, och oss. Vi gick runt och gjorde absolut ingenting, bara njöt av det fina vädret. Sen gick vi hem till Ericas kusin men där var vi inte länge, istället gick jag, Amanda, Erica och Jasminka och åt pizza på Bella någonting. Supergott! Efter ett tag tog vi bussen hem till Anderstorp och skiljdes från Jasminka. Jag, Amanda och Erica träffade Ida, Zahra och Bea en bit bort och stod och snackade med dom ett tag, sen hänge dom med till Erica för att fixa en sak, och sen vandrade vi runt i samhället. Då kom Idas kompis från Gislaved med en annan kompis. Vi snackade med dom lite och det var asroligt. Sen bestämde vi oss för att några av oss skulle åka till Gislaved och fixa en sak och då hängde jag med. Det ångrar jag nu kan jag säga, haha. Nejdå! Men fyfan vad rädd jag var ibland asså. Killen körde som en galning och jag skrek och skrattade och skrek ännu mer. Ida skrattade massa och ännu mer åt mig, Amanda var likadan hon. Haha, vilken biltur asså. Riktigt rolig. Sen kom vi i alla fall till slut tillbaka till Anderstorp och då fick Bea näseblod så jag och Amanda skulle gå till en resturang och fråga om papper, men nehe. Då var det stäng, ja! Så vi sa hejdå till alla och följde med Bea till Gulf (bensinmacken) där det fanns papper. Sen sa jag och Amanda även hejdå till Bea och cyklade hem.

Och nu sitter jag här och har pratat lite med mamma.



Inte ett moln, så långt ögat kan nå

Hejsan allihopa.
Underbar dag, huh? Nu har jag precis duschat efter att ha legat i solen hela förmiddagen. Jag, Amanda och Erica åkte också bort till sjön, men vi doppade bara fötterna. Nu ska jag snart gå ner till Amanda och äta lite nudlar och sedan ska vi ta bussen in till Gislaved. Vi får se vad som händer där.



You know how to do it!

Du gör mig glad, och du vet det.


Är med Amanda just nu och vi gör inte speciellt mycket. Sitter framför datorn liksom ;) Imorgon har jag lovat mamma att gå upp tidigt för att städa rummet .. Sen kanske jag och några kompisar ska iväg till en badplats och ligga och sola oss hela dagen, och såklart bada lite också. Är inte sommarlov bara för härliga? ;)
puss

What a wonderful day..

Hejsan svejsan alla!
Vilken underbar dag det har varit idag, vädret alltså. Inte för att det har varit en dålig dag annars heller. Har legat och solat mig typ hela dagen, vid tre tiden åt jag och mamma pannkakor. Och efter det stack jag och Amanda till sjön och badade. Där hittade vi även Jasminka och Josephine. Efter det åkte vi till ICA och jag köpte två yoggis och två äpplen. Det ska jag ha ikväll när jag ligger i soffan och kollar på tven. Har också läst en hel del idag. Stieg Larsson böckerna är verkligen bra, men man måste orka att läsa för de kan vara rätt sega ibland, men när det väl händer något så går det inte släppa boken! Detta påminner mig också om att jag måste se Stieg Larsson filmen, Män som hatar kvinnor. Jag har ju läst ut den boken för länge sedan, men ändå inte tagit tummen ut ur röven och gått och sett filmen?! Fyfan.

När jag och Amanda kom hem från ICA så var jag ute och sprang den vanliga rundan, solen stekte på och det blev bara torrare och torrare i munnen på mig. Ge mig vatten, någon! skrek jag. I mina tankar. Jag trodde aldrig jag skulle klara den lilla uppfarten fram till min trappa. Jag var helt slut! Benen var som spagetti och svetten rann ner över hela mig. Men! Jag kom fram. Sen drack jag massa vatten. Och sen tog jag en iskall dusch.

p.s, I love you.

Glöm inte att dricka vatten!

Ligger och svettas ute i den stekande solen. Åå, vad jag älskar sommaren. Nu blev det bara för varmt där ute så jag var tvungen att gå in och dricka ett iskallt glas med vatten. Det är ju viktigt nu - att dricka vatten, när det är så här varmt. Annars får man ju solsting och allt var det heter. Så, glöm inte vattnet!

Jag tänker på dig.


All lycka till dig, Sofie!

Nu säger jag godnatt till alla där ute.
Ska stänga av datorn nu och lägga mig för att läsa lite. Flickan som lekte med elden blir bara bättre och bättre, nu börjar det hända något! Haha. Vill också säga att jag är så himla glad för min kompis, Sofies, skull! I går kom hon hem från Magaluf (ja, hon började sommaren med en superstart!) och nu, idag, har en av hennes drömmar gått i uppfyllelse. Hon har köpt sin egen hund. Och den är så söt, i alla fall vad jag har sett på bilder, och säkert ännu sötare i verkligeheten. Så vill bara skriva till henne här och önska henne all lycka med vovven. Qira heter hon. Gå in på Sofies blogg för att se hur hon ser ut, hon har nämligen en massa bilder och om jag känner henne rätt kommer det bli väldigt många fler. Jag får komma och hälsa på dom snart, egen lägenhet och allt får hon också till skolstarten. <3



Segern är vår, vi har vunnit, segern är vår!

Vi vann faktiaskt mot dessa bitchar ;) De fick ju ont för ingenting och drog i tröjorna som fan. Inte ett mål släppte vi in trots att vi inte hade vår ordinarie målvakt! Haha, måste bara skryta lite eftersom vi aldrig har vunnit mot dom innan. Men 1-0 blev det i alla fall till oss. Och det är härligt! Bra kämpat, tjejor! <3


Sommarens sista match

Solen har varit helt underbar idag. Hoppas på likadant väder imorgon, om inte ännu bättre. Nu har jag precis duschat av mig och satt på mig matchkläderna, ska bara packa matchväskan också. Sen blir det att cykla ner till AIF och spela match. Sen är det slut, för i sommar i alla fall. Vi börjar la igen i augusti eller något. Alltså har jag hela veckan ledig utan något att göra, vad ska man hitta på då?


Snabb uppdatering

Hej gott folk.

Mamma väckte mig klockan halv elva idag. Det är sol ute idag, Cristin. Sa hon. Då gick jag upp direkt. Käkade frukost och satte mig ute i solen och njöt. Har läst i Flickan som lekte med elden av Stieg Larsson också. Tjock men bra bok. Tänkte bara springa in och uppdatera nu när solen ändå är i moln. Hoppas allt är bra med er.

I love this pirate!

Ikväll har jag tagit det lugnt, som vanligt. Börjar bli trött på det. Men det finns inte så mycket annat att göra i den lilla hålan jag bor i. Ikväll såg jag filmen Pirates of the Caribbean - Död mans kista. Måste ju säga att Johnny Depp som spelar Kapten Jack Sparrow är en riktig läckerbit! ;) I alla fall i mina ögon. Ååå, tänk att stöta på Johnny Depp i Hollywood (eller på en ö i karibien?) utklädd till denne snygge pirat. Mina ben hade vikt sig under mig. Det är jag säker på! Åå, det är verkligen en dröm. Big love till Jack <3 En annan sak, det är inte ofta jag är inne i leksaksaffärer men om jag någon gång är det så ska jag fan leta efter en docka. En docka som ser ut som Jack Sparrow. Hihi. Nejdå.


BFF

Hejsan alla!

Sitter och kollar på tv, har gjort det ungefär hela dagen. Haha. Just nu är det Paris Hilton My New Best Friend. Så töntigt och överdrivet, men ändå kollar jag på det. Jag menar, det är ju underhållning. Meningslöst men underhållning. Har ändå inget bättre för mig. Önskar att jag var kvar i Halmstad, då hade jag solat hela dagen.. Åå. Nästa helg? Eller vadå helg? Det är ju SOMMARLOV. Kan ju åka när som ;)


Britney, någon man aldrig tröttnar på.

Igår kollade jag och Amanda på filmen Crossroads, ni vet den filmen som Britney Spears är med i. Den är verkligen hur bra som helst, man tröttnar aldrig på den filmen. Och man tänker inte heller på att det är Britney som spelar Lucy i filmen, för hon gör det så bra. Skulle kunna se den idag igen.
Tror aldrig jag kommer tröttna på Britney!

Här ska jag gifta mig!

Jag skulle gärna åkt till Bahamas. Just precis nu. Eller nej, på måndag. För då har söndag varit. Och jag längtar lite tills söndag, alltså imorgon. Men på måndag, ja då kan jag tänka mig att åka till Bahamas med en god vän. Hade inte varit helt fel, nono. Men, jag ska ju såklart inte hit. Tyvärr. Fan. Då har jag två resor för framtiden planerade? En till USA nästa sommar. Och en till Bahamas, typ. När som egentligen? :)















Alla bilder är tagena av min faster som var där med sin man när hon fyllde år. Amazing, säger jag bara. Här ska jag gifta mig eller spendera min smekmånad ;) Klappat och klart!


Midsommarklänningen!

Detta är den bästa bilden jag har på klänningen som jag hade på mig igår. Jag älskar den. Färgglad och sommrig. <3
Här står jag och kammar håret, la la la la.

Klänning - Rare Fashion

Saknar dessa två sötingar!

Nästa sommar blir det nog en USA-resa. Det hoppas jag på i alla fall. Ska börja spara ihop pengar redan nu. Saknar dessa två stor, underbara hundar. Max och Bogie. Saknar också faster och hennes man. Och Madysen, min jämngamla kompis som bor granne med min faster. Hade varit hur bra som helst att åka dit i några veckor. Next summer, hopefully.





Hade inte varit helt fel.

Midsommarafton

Hejsan allihopa!

Skulle egentligen uppdaterat i Halmstad, men det blev aldrig så. För jag hann inte. Vi hade det super roligt i alla fall. Nu är jag hemma och sitter med ett glas mjölk. Mjölk är så gott! Nu ska jag skriva lite om hur gårdagen var och vad vi har gjort.

Vi åkte ner till Halmstad med Amandas mamma, hon skulle ändå till Falkenberg så hon lämnade bara av oss. Men vi fick vända, sen stannade vi till på Hemköp och köpte godis, och ja. Vi var redan en halvtimme försenade från första gången vi satte oss i bilen. Anyways.. När vi kom fram till Viktors stuga slängde vi in väskorna och sen lånade jag och Amanda en cykel och cyklade in till stan. Varken jag eller Amanda har något lokalsinne så det blev ju inte speciellt lyckat kan jag säga. Det tog, ganska mycket längre tid för oss att cykla in till stan än vad det egentligen borde göra. Men men, vem bryr sig? Vi kom i alla fall fram tillslut.



Vi gick in på McDonalds dirket och åt. Plusmeny såklart, eftersom jag samlar på coca cola glasen (har två mörkgröna nu också). Det var så jäkla roligt på McDonalds, tack vare Amanda. Jag skrattar alltid när jag är med henne. Hennes kommentarer och sätt att göra olika saker på. Asså gud! Alla borde ha en sån kompis! Efter ett tag kom Viktor också, han hade varit och ätit på ett annat ställe med några andra kompisar så länge. Vi gick runt lite i stan, trots att ingenting var öppet. Tog en glass, och såg på fotboll på torget. Dom hade en sån där storbildstv, men jag och Amanda var ju inte spciellt intresserade av det så vi och Viktor och Isak gick till stugan efter en halvlek.

Vi bestämde oss för att bada i havet! Det blev mitt allra första dopp i år. Och aa, det var härligt men kallt. Känns väldigt sent att ha tagit det första doppet i år, vi är ju redan inne på halva juni. Anyways, nu har jag tagit mitt första dopp och jag är glad. Haha.

Efter det gick vi till stugan, duschade och fixade oss inför kvällen. Vi åt mat hos Adam. Antriko och potatis. Och sedan gick vi hem till Viktor igen och spelade kort. Plump, hette det. Och ja, vad ska man säga? Nybörjar tur eller tur i spel, otur i kärlek? Hahaha. Nejdå. Men jag vann i alla fall. Men vem bryr sig? Efter att vi varit där ett tag kom vi på att vi kanske skulle gå hem till Adam och sjunga singstar? Det gjorde vi. Där vann jag däremot inte. Undra varför?





Hoppas att ni hade en glad midsommar! <3 puss





För alla som ser på DH!

Hur kan man inte älska Desperate Housewives? Ikväll satt jag som klistrad framför teve rutan. Det var dubbelavsnitt och såååå spännande. Jag undrar vem fan Mike gifte sig med? Susan eller Katherine? Självklart hoppas jag på Susan. Längtar tills nästa gång. Jag höll på att dö när man fick reda på att Lynett var gravid - IGEN. Och att hon skulle behålla barnet var också rätt .. konstigt. Haha, men det blir säkert bra. Och Dave, vilken hemsk man. Fast okej, det var bra att han lämnade M.J innan han körde rakt ut i vägen. Men ändå. Störd.

Hahha ni som inte följer Desperate Housewives vet inte ett dyfft om vad jag snackar om. Men men, ni behöver inte läsa heller.
Puss!




Bilder från skolavslutningen, igen!

Här kommer ännu ett par bilder från skolavslutningen. Finns säkert massa som jag inte har lagt upp här i bloggen, men det här blir nog de sista nya bilderna från skolavslutningen i alla fall. Klicka här och här för att komma till de andra bilderna som jag tidigare har lagt upp här i bloggen. <3









Nej, usch.

Hejsan!

Jag har precis kommit hem från träningen. Den var väldigt soft. Sista träningen för sommaren avklarad! Yes! Har dock match på måndag.. Men men.. Jag lyckades även städa hela mitt rum idag. Otroligt vad fint det blev. Efter träningen åkte jag till pappa och hämtade min Mp3 högtalare/laddare. Nu dånar musiken här hemma. Äntligen asså. Det var ett bra tag sen jag fick på min Mp3 eftersom jag inte kunnat ladda den. Jag hittade också min Desperate Housewives pc skiva. Hahaha! Alltså, Desperate Housewives som Sims. Man bor på den gatan de bor på och så är man en ny "hemmafru" och ska göra olika saker. Det är faktiskt kul, men det var ju ett bra tag sen jag spelade det eftersom jag slarvade bort det. Nu har jag hittat det och kan spela det igen, men tror inte jag kommer göra det förens jag har riktigt jäkla tråkigt. Vad har mer hänt idag? Inte speciellt mycket. Jo, just det. Den ena filmen som jag och Amanda såg (All the boys loves Mandy Lane, eller vad den hette) sög. Amanda var helt pepp på att vi skulle se den. Men den var helt störd. Usch och fy och blä! Se inte den och du inte vill bli besviken.


Lång väntan .. typ ;)


JAG VILL HA MIN NYA KLÄNNING, NU, NU, NU!
Men det får jag inte, jag får den på torsdag.

Just nu:

Tittar på film hos Amanda. Vi har ätit mackaroner och köttbullar.. Vi bara äter och äter, hela tiden. Nejdå. Jag ska faktiskt träna fotboll sen. Sista träningen innan "fotbollssommarlovet". Skönt. Vi ser på en film som heter All the boys loves Mandy Lane. Ouf. En skräckis och jag blundar nästan hela tiden. Haha. Nu ska vi återgå till filmen. Ha det bra allihopa!

Follow Cristin Helgebring

Sommarsverige!

Hejsan allihopa!

Jag och Amanda var riktigt duktiga idag. Klockan kvart över nio gick vi ut och sprang en runda. Det tog trettio minuter och det är mycket bra. Stolt över min kompis, haha. Hon har inte tränat på år och dar men ändå sprang hon nästan hela tiden. När vi kom hem satte vi oss i solen och stekte lite - hallå , 32grader stod termometern på när vi var ute och sprang (i solen alltså). Men det var kalla vindar så vi gick in till Amanda och åt digestive kex med oboy och kollade på John Tucker must die. Sen gick vi ut igen i förhoppningar om att det inte skulle blåsa lika mycket, och det gjorde det inte heller. Vi låg och solade våra underbara kroppar ett tag men sen tog molnen över. Så nu sitter jag här och ska strax gå ner till Amanda igen, vi ska se på ännu en film och .. kanske äta eller något. Hur som helst, detta är ju verkligen den svenska sommaren när man bor i en liten håla. Därför vill jag gärna åka ut till Falkenberg, Halmstad eller Varberg. Det hade varit super bra. Kanske till helgen? Då är det ju även midsommar!


pusssing

Just nu:

Nu ska jag se på Mean Girls medans jag tränar lite och sen äter knäckebröd med ost och te. Tänkte springa idag men har verkligen ingen lust att springa själv när jag inte har laddat min Mp3, så imorgon går jag och hämtar laddaren hos pappa så att jag kan ladda den och sen ge mig ut och springa. Känner också att det har blivit väldigt mycket, för mycket, sötsaker på den senaste tiden. Slut med det. Bara mörk choklad och frukt som gäller nu ett tag. Och chips .. Ibland ;) Haha, säger alltid såhär till mig själv, jag vet hur det kommer bli. Men jag ska verkligen försöka nu. Klarade mig väldigt bra i två veckor för ett tag sen. Jag kan vara duktig om jag bara vill.


Stina-Lee blir mamma!

Ja, det var la igår eller i förrgår hon kom ut med det. Att hon skulle bli mamma. Hon har döljt magen länge och nu när hon visar det blir man ju nästan chockad. Hur kan man ha missat det? Jag är inte inne på hennes blogg varje dag, men jag tittar såklart in då och då. Tycker hur som helst att det är super kul att hon ska bli mamma, och vi får hoppas att hon och Bobby får en frisk liten flicka. Om jag inte tar fel så är la inte Stina-Lee så gammal? Typ 20-22 år eller något? Är det någon som vet? Men det spelar ju såklart ingen roll. Och vilken mamma den här flickan kommer få; söt och verkligen en känsla för stil!

Grattis Stina-Lee och Bobby till er kommande lilla flicka!

Porta mig från Nelly!

Detta blir min midsommarklänning. Får tagga ner på klänningsköpandet nu. Tre stycken på tio dagar? Men ibland kan det ju inte hjälpas, nelly.se har så snygga klänningar. Jag dör. Eller nej, jag dör inte. Jag ruineras.


Glasögon på, glasögon av?

Hellu!

Idag har jag legat ute i solen lite. Det är super skönt när solen väl ligger på men när den går i moln och det börjar blåsa lite springer jag in i lägenheten och gömmer mig. Har haft på mig glasögonen hela dagen idag typ. Det känns verkligen inte som mig, men man vänjer sig tillslut. Mamma skrattar åt mig hela tiden, det kommer säkert ta ännu längre tid för henne att vänja sig vid att jag har glasögonen än det kommer ta för mig. Sen är det ganska svårt att välja också, det kanske inte ens blir någon av de par jag har tagit hem. Men jag har ett par svarta som jag verkligen gillar, men några bilder kommer det inte än. Haha, det är inte ens jag redo för.


Jag är närsynt!

Godmorgon allihopa!

Nu har jag varit hos optikern och vet klart och tydligt att jag är närsynt. Alltså kommer jag behöva glasögon eller linser när jag kör bil. Jag tror det kommer bli glasögon. Det är snyggt! Har tagit med fyra stycken som jag ska prova tills på torsdag. Jag vill bara att Amanda ska komma hem nu så hon kan ge mig råd. Men just nu är hon hos frisören och klipper sig.

Senare ikväll skulle jag egentligen åkte till Växjö med min syster, men så blev det inte. Så istället ska jag vara hemma och lata mig (?) som vanligt. Nu ska jag passa på att vara ute i solen medans den ändå tittar fram.

pussssing!

bjuder på en gammal bild på mig från förra sommaren ;) Haha



Muffins = fail

Ja, hmm.. Vem bakar klockan tjugo i åtta en söndagskväll? Jag och Amanda! Haha, vi bakade muffins i min hjärtformade form. Receptet skulle räcka till 15-20 st muffins. Vi fick elva stycken. Sex stycken hjärtformade och fem stycken runda vanliga. Vi kunde dock fått många fler om inte jag hade varit så dum och hällt i så mycket smet i varje form. Det svämmade över en hel del. Men har aldrig varit någon höjdare på matlagning eller bakning, trots att jag har MVG i hemkunskap. Ganska knäppt?! Anyways... Ni ser ju resultatet. Fail.





AMANDA, KNASBOLL <3

Jag går fortfarande i "nattkläderna"!

Hejsan allihopa!

Idag har jag inte gjort NÅGONTING. Jag vaknar och ser lite på tv, sätter mig vid datorn och lyssnar på musik. Har varit nere hos Amanda och tittat på Lejonkungen 1 och 2 tillsammans med henne och Jasminka. Vi åt chips och drack saft också. Hmm... Vilken effektiv söndag jag har haft. Hade kunnat göra tusen andra grejer om jag bara hade orkat. Som tillexempel städat rummet och aa, that's pretty much it! Imorgon kväll åker jag iväg och kommer inte hem förens på onsdag så jag får nog ta en snabbstädning imorgon när jag kommer hem från optikern. Längtar som fan. Haha. Tydligen har jag inte så bra syn och nu när det är dags att börja övningsköra måste jag ha linser eller glasögon. Något jag aldrig vetat tidigare men jag tycker det ska bli riktigt kul att få linser, tänk om en helt ny värld öppnar sig? ;)

Egentligen skulle jag och Amanda bakat hjärtmuffins idag. Jag har köpt en sån form så de blir hjärtan. Har aldrig använt den förr och kommer antagligen inte göra det idag heller. Vem ställer sig och bakar muffins klockan tjugo i åtta på kvällen?

Min outfit i torsdags!

Kom på att jag inte har lagt upp min outfit sen i torsdags då skolavslutningen var. Visst, okej alla har sett att jag hade en vit klänning på mig men ändå.


Klänning - Rare Fashion
Skor - Nelly shoes
Halsband (& örhängen, men som inte syns) - Födelsedagspresent.



Nu blir det en kanon middag!

Ja, då är jag hemkommen. Var hos pappa ett tag och Elsa är så söt. Hon kan gå nu och hon säger hejdå jättesött! Jag tog en sväng förbi farmor och farfar också. Alltid lika trevligt. Fick fika där och två dumle klubbor. Det finns alltid dumle klubbor hos F&F ;)

Nu ska jag och mamma laga mat. Eftersom jag inte orkar göra något ska jag bara vara hemma ikväll... Hade hoppats på annat, men verkar inte som det blir så.. Kanske ska hyra en film? Jag vet i alla fall en sak, och det är att jag och mamma ska laga en jäkla god middag och sedan ska jag äta en påse chips, för det är gott!




Iväg till pappsen

Nu sticker jag iväg till pappa en runda, kanske tar en runda till farmor och farfar också. Vad händer annars idag? Inte så mycket tror jag. Erica fyller 16 år idag! GRATTIS! <3


Avslutningsfesten som inte blev så lyckad ... på det sättet

Eftersom jag slutade nian igår så skullle det såklart vara fest på kvällen. En fest för alla nior. Så blev det dock inte. Först skulle vi mötas på ett ställe vid en speciell tid och sedan gå till det stället där festen var. Saken var den att ingen hade hyrt lokalen, det regnade och jag hade inget paraply - eller humör (sorry för det, alla som fick stå ut med mig då)! Jag och tre till bestämde oss efter cirka en timme (?) i regnet, att gå hem till en av mina klasskompisar och festa där. Eller före detta klasskompis måste jag ju säga nu.. Där var det endel folk. Bara nior såklart. Och där hade vi kul. Men eftersom allting blev så fuckat igår så pratas det om att hållas en ny fest. Hur det blir med det vet jag inte, men i så fall vill jag ha tak över huvudet i alla fall! Vi får se hur det blir med den saken. Det hade varit kul om alla nior kunde komma på festen i så fall. Visst, jag trodde jag hade min avslutningsfest igår men tydligen inte? Så kan det bli.. Hade i alla fall kul, men skulle varit ännu roligare om man fick avsluta sina tre år i grundskolan med alla i samma årskurs.

Såhär blöta var dessa två filurerna. Eftersom jag har mer hår på huvudet än dom två så var jag ännu blötare. Men jag fönade det hos John sen :)






















Jacob, Viktor, John, Ebba och Josephine!


Söta!


Gruppbild :)



Mer bilder från skolavslutningen

Jag i mitten med två stycken änglar jämte mig.


Hahaha, ganska kul bild :)


Jag och min bästa vän, Amanda :)

Skolpojkarna



Ett inslag från vår kabaré. Kommer fler klipp snart! Allting är på skoj - men det förstår ni väl?

Jag sa ju att jag skulle ...

Just like I said. Inramat.
Överdrivet? Kanske en aning.
Men jag är stolt.


Skolavslutning 09

DET ÄR ÖVER NU! MEN JAG KOMMER IHÅG ALLA DAGAR MED DIG!

Hur ska man förklara denna känslan? Jag är ledsen, men samtidigt är jag otroligt glad. Jag gråter inte, jag ler. Allt känns toppen, men ändå känns det botten. Nu har jag slutat grundskolan och ett av många kapitel ur mitt liv är avslutat. Nästa mål är att ha ett (trots alla omständigheter, och allt jag trodde jag skulle göra) bra sommarlov. Det förtjänar jag! Denna förmiddagen har varit en av de bästa, men också en av de mest konstiga under hela grundskolan. Att säga hejdå till alla lärare och veta att man typ aldrig kommer se dom igen. Det var också elever som kramade en och sa hejdå. What? Vi kommer ju träffas igen liksom. Dom man verkligen vill hålla kontakten med kommer man att träffa igen. Så är det bara. Men, visst kommer man sakna alla - undantag finns - och visst kommer man sakna klassen 9A och lektionerna samt endel lärare. Men helt ärligt? Jag är mest glad nu faktiskt. Känns så skönt. Och mina slutbetyg var bättre än jag väntade mig. Fick hela 7 mvg och resten vg. Inte illa pinkat, va?

Jasminka, Amanda och jag utanför kyrkan. Taget av Paulinas proffskamera!


Sång i kyrkan! Hahha, det var kul ...



Klara, Jasminka, jag och Amanda.


Jag och stilige Rinor. Har precis sprungit bort till 9Es bord och skrikit av glädje. Haha ;)


Jag, Rinor och söta Amanda!


Alla i klassen fick en ros av Robert. Han går också i vår klass. Så gulligt.


Ja, ni ser själva vad det står :)


Prisutdelning. 100 kr fick alla domma. Självklart var jag inte en av dom som vann..


Min kompis Paulina vann 1000 kr.



En glad Cristin!



Tårarna föll på dom mesta, men inte på mig..


Jag med rosor och betyg! Ska förresten rama in mitt betyg! Haha



Betygs utdelning för 9E


Fina Erica! :)


Hanna, som också fyllde år i förrgår! Grattis!



Amanda kramas :)



Världens finaste Jasminka och Amanda.


Amanda med sina betyg!


Jag och Kristoffer!



John, Zahra och jag!


Jag och min bästa vän! Jag älskar dig!


Många, många glada elever!


Amanda !


Jag och Paulina!


Cajsa och jag!


Erica, Amanda, Cajsa, Klara, Rebecca och Jasminka!



Fick ett litet kuvert från mamma när jag kom hem. Grattis till de bra betygen hade hon skrivit på en grön lapp :)



Blommorna sattes i en vas.









Fake nails

Jag kör på lösnaglar imorgon till skolavslutningen !



Mandy Moore

Jag kollade på en film idag. Tre systrar & en mamma - Because I said so. Den ena dotter är så jäkla vacker. Mandy Moore.Visst är hon fin? Om jag inte tar helt fel så spelar hon även i A walk to remember?


Midsommarklänning

Ja, nu ska man ju börja tänka på det också. För midsommar är ju snart. Nelly.com är som vanligt min favoritsida och den sidan som jag beställer mest ifrån. Dom har fått in riktigt fina klänningar, önskar bara att det var lite mera färg i dom. Linnen har dom inte så många .. Tråkigt. Men i alla fall, den här klänningen gillar både jag och min syster. Men det känns ju lite onödigt ifall båda skulle köpa den. Men visst är den söt? Den är det färg i :)
Sweet Top SEK 349, Rare Fashion - NELLY.COM
349 kr

Sen hittade jag denna fina idag. Riktigt snygg. Men hmm.. Nja, vet inte. Till midsommar? Yes or no? Kanske lite tråkig, eller?
Vally Long Top SEK 399, Vila - NELLY.COM
399 kr

Fika med vänner

När vi hade spelat upp kabarén för resten av skolans elever gick jag, Erica, Amanda och Bea och tog en fika på Bernts. Mysigt.

Bea <3


Får inte vara trött just nu

Jag är så jäkla trött. Vet inte hur många gånger som jag har somnat till på soffan medans jag har tittat på en säsong av Vänner, eller Friends som jag föredrar att säga. Puh. Vädret är verkligen riktigt taskigt idag, blir så jäkla lat och hängig att jag vet inte vad. Vad ska man göra dagar som dessa? Bara ligga hemma och vila..? Hmm, ja. Så blir det i alla fall för mig idag. Jag vaknade prick kvart över åtta och hoppades av hela mitt hjärta att Amanda också hade vaknat sent idag. Det hade hon. Vi åkte tillsammans till skolan tio minuter senare och vi har jobbat med vår kabaré hela dagen. Inte konstigt att jag är så trött? Men kabarén blir nog bra. Haha, vi står och dansar bakom scenen när det är musikuppträdanden. Rätt kul. Imorgon får jag absolut inte försova mig. Då ska jag vara i skolan klockan åtta så min grupp hinner fixa håret, för klockan halv nio ska ALLA vara OMBYTTA OCH KLARA. Måste också se till så att jag får med mig allt jag ska ha med mig till skolan imorgon. Gud, vad jag fick mycket att göra nu helt plötsligt. Kom på en hel massa saker som behöver fixas. Jag skulle kunna skriva en punktlist till bok, tjock som en Bibel.

Dags att bli lite piggare nu då. Vi hörs sen.
Pussssing.


Jag skrattar

Lite bilder från matchen vi spelade idag. Enjoy.

Va händer här?

Ida in action

Halvlek och snygga jag ;) Not.


Min 6 Juni

Ja, gårdagen då. Sveriges nationaldag. Hur firades den? Hmm, gjorde inget speciellt faktiskt. Jag var nere i samhället en runda med Bea och Ida men det var inget att ha. När jag skulle hem svängde jag förbi pappa en runda och där satt de ute och skulle strax gå ner till farmor och farfar för att äta och se på fotbollen. Elsa, min lilla lillasyster, satt i mitt knä och skulle öppna och stänga alla fickor med dragkedja som se om hon hittade något i dom. Haha. Sen var grannpojken där också, Ville. Han bjöd Elsa på en godis. Det var skitkul att se när hon skulle äta den, eftersom den var så seg.

Sen åkte jag i alla fall hem till mamma och åt grillat kött och potatisgrateng. Sen kom Bea och Ida och då cyklade vi ner till Isak. Jag kände mig väldigt nerklädd men det sket jag i. Jag ville bara inte frysa när jag skulle gå hem sen på kvällen. Så det var legging under jenasen som gällde och ett linne + tröja + tjocktröja! Och jacka såklart. Låter bra, va? Det tycker jag. Tyvärr så glömde jag vantarna hemma, men det blev inte så farligt i alla fall när jag skulle cykla hem. Tog dock av mig tjocktröjan och det när vi var inne annars hade jag blivit skit varm.

När vi kom till Isak gjorde vi inte så mycket. De flesta satt och kollade på Sverige - Danmark matchen och jag och några tjejer till lyssnade på musik och hade skoj. Så såg det i stort sett ut hela kvällen. Eller nja, det kom ju ett par glädje dödare och förstörde stämningen ett tag.. Men men, det är sånt som händer. När klockan började nära mig tolv gick vi ut till samhället och tittade på fyrverkeriet. Strax efter det åkte jag hem och tittade på Friends.


Me and my girls ;) Bara Ida som saknas. <3

Nu ska jag mysa för mig själv!

Hejsan allihopa!

Matchen gick bra. Vi spelade tufft och rullade bollen bra. Inte "tjongade" som vår tränare alltid brukar säga när vi bara slår till bollen utan att veta vart. Dock blev det 3-3. Vi släppte in två stycken jäklans tur mål och det var väldigt synd. Men det är bara att ta nya tag och kämpa som fan i nästa match som är på fredag... Nu ska jag lägga mig och titta på Friends en stund. Då blir jag glad, och jag kommer bli ännu gladare när mamma kommer hem med chokladkakan jag bad henne köpa. Åå, så gott. Snart kommer det också lite skrift och bilder från gårdagen. Klara håller på att skicka bilderna till mig nu :)
Skriver strax igen. Pussing.


Match på G

Nu ska jag packa väskan till matchen som ska spelas idag. Är verkligen inte sugen på det just nu men kanske kommer bli med pepp när man träffar alla andra i laget. Jag hoppas det i alla fall. Vi får se, nu ska jag i alla fall packa väskan som sagt. Vi hörs senare.


Husky

I förrgår när vi var på student fanns det en jättesöt hund där som var elva veckor. Den var otroligt lydig. Rasen den kom ifrån heter Husky. Den ser ut lite som en schäfer men den har större tassar, nästan som en doberman. Hur som helst var den så söt som jag precis har skrivit. Och så var den vit också. Vita hundar är så himla söta. Ett plus är att pälsen kändes, hmm.. Hur ska man säga? Asså, det kändes som om han inte fäller något hår alls. Den är liksom fast. Haha.
Här är en bild på hunden som var där. Han heter Rex.
Haha, han blundar lite bara :)


Här är andra bilder på hundar från samma ras.



Jag vill ha en liten vovve .. Men är fortfarande inställd på min absoluta favoritras - Yorkshire terrier

Roses

If you want me to be real deep, I'll hook you up with some poerty
Roses are red and violets are blue ...


Studenten 09

Jag var ju på student förra veckan också. Då var det Kim som tog studenten. De tog det en vecka före alla andra i trakten eftersom de har en annan skola. Motorsportarna. Och det är ju bra i och för sig, för det hade varit jobbigt om man ska gå på massa studentfester och alla är på samma dag. Men igår var vi i alla fall hos Lovisa, en barndomsvän. Vi var även hos Patrik som är som min storebror eftersom våra familjer har känt varandra sen långt tillbaka. I alla fall, det var roligt på kvällen när jag fått i mig lite mat och inte frös längre. Jag hade endast ätit en banan på morgonen och jag var sur som en ettika och frös. I skolan var jag sur. På utsläppet var jag sur. När vi skulle kolla på flaken var jag sur. På hemresan var jag sur. När vi kom till den första studentfesten var jag sur tills jag fick i mig något att äta. Då blev det bättre. Haha, tänk vad lite mat kan göra med humöret! Vi var först hos Lovisa och när hon kom var hon otroligt hes. Hon hade antagligen sjungt "För jag har tagit studenten" hela vägen hem. Vi var inte där så jättelänge eftersom vi hade en till att gå till. Patrik. Där var vi dock tills alla gick typ. Och det var riktigt roligt. Vi pratade en massa gamla minnen och annan skit. Mat blev det där också, tänk - då blev jag ännu gladare.

Utsläppet


Lovisa!

Patrik!

Hunden Rex som var där. Endast elva veckor.


Carolin




Jag, Matilda och Carro.

Här kommer några bilder från "alla syskon" som vi alltid har kallat oss eftersom vi är så pass nära. Tog ett tag innan vi fick till en bild som blev bra. Om vi ens fick till någon ;)





Hahhaa, jag tror bestämt att det inte blev ett ända kort som blev riktigt bra! Det kommer flera bilder senare när jag fått dom av Carro. Detta va några av de som togs med min kamera. Det var i alla fall riktigt skoj igår. Hoppas alla ni andra också hade en bra dag igår, och grattis till alla som tagit studenten!

Min outfit på studenten

Såhär såg jag ut igår när vi skulle på student. Tänkte visa det först innan jag visar några av de andra bilderna som togs under kvällen. Jag frös när vi var ute, men som tur väl var firade vi Patrik i en lokal.



Klänning - Nelly
Skor - Nelly
Ring - Esprit
Väska - Friis & Company

Liseberg

Ja, nu kommer alltså bilderna från när vi var på Liseberg i onsdags. Först släppets vi av vid Nordstan, och där gick jag och Bea som två stycken turister från jag vet inte vart. Det är faktiskt inte helt lätt att hitta i en storstad när man själv bor i en liten stad. Jag köpte som sagt min bikini där som finns i något inlägg nedanför. Sen gick vi ända till Liseberg, det var ganska jobbigt. Det kändes som om vi aldrig skulle komma fram, men det gjorde vi så småning om. Jag orkar inte berätta så mycket mer, för jag menar. Alla vet vad man gör på Liseberg - åker karuseller och har kul. Kanske spelar lite på något godishjul och äter på Burger King. Allt det där gjorde vi såklart.

Min väska på bussresan dit. Åt en massa, massa gifflar. Jag fick ont i magen. Haha.

Jag och Bea i ett provrum på Kompassen. Jag köpte INTE dessa brillor ;)

Bea och Ida.

Se, bara se....

.... allt jag vann!!! :)

Nej, jag skojar bara. Jag vann ingenting. Men lika glad för det är jag!

Jasminka och Erica!

Bergochdalbanan; Balder :)


Idag är det ju 6 Juni

hej alla!

Jag vaknade runt halv elva idag och har legat och kollat på The Hills tills nu. Det går massa avsnitt på MTV just nu och jag blir helt fast i det. "Vad bra" tänker jag nu. Slösat bort hela dagen. Idag är det ju dessutom Sveriges nationaldag och därför borde jag vara ute i samhället och se vad som händer, men jag har hört från annat håll att det inte är så mycket att se.. Men jag kanske dra dit en runda i alla fall. Nu ska jag duscha och sedan hoppas jag att jag har fått alla bilder från Liseberg och gårdagen. Älskade klänningen jag hade på mig igår.
Hoppas alla får en fin dag. <3


Ny bikini

Köpte en lite billigare bikini när vi var i Göteborg, eftersom jag inte vill att den andra ska blekas av saltvattnet.
Enkel och fin tycker jag.




Kurs i tre timmar..

hej alla!

Idag har det varit en bra men chockerande dag. Inte visste jag att jag var halvblind, eller? Men i alla fall, det var segt att sitta och lyssna på kvinnan som pratade på handledarkursen, men det var ändå rätt intressant. Det känns som om jag aldrig kommer lära mig att köra bil.. Haha. Jag har ju inte hunnit med att göra så mycket annat idag eftersom kursen tog så lång tid. Men när jag och mamma åkte hem svängde vi förbi Rosa kiosken och köpte två lotter - en var. Och så köpte jag en "rulle" också. Idag kände jag verkligen på mig att jag skulle vinna, i alla fall i förmiddags. Sen fick jag ett dåligt tecken på eftermiddagen men jag tänkte att det inte skulle spela någon roll. Hur som helst så vann jag inte ett enda öre (det gjorde inte mamma heller!) så jag borde inte ha köpt något - jag fick ju trots allt ett dåligt tecken.. I alla fall, jag har provat min rosa klänning som jag ska ha imorgon. Den passar nu. Den var lite för stor innan då jag köpte S eftersom inte XS fanns.. Men nu sitter den bra som tur väl är.




Imorgon går jag i skolan lite, men det blir ingen vanlig dag. Har två vanliga lektioner på morgonen sen blir det scenbygge tills på tisdag. Och så kommer jag att gå hem tidigare eftersom jag måste hinna fixa mig till utsläppet som är klockan fyra imorgon. :) Längtar.

Hur har eran dag varit?

Mitt skåp är helt tomt !

hej alla!

Sitter i skolan nu och ska snart ha engelska en liten stund. Jag slutar vid tre idag för att jag ska på handledarkurs för körkortet eller vad det heter. Härligt. Tror även att jag kommer sluta tidigare imorgon för att gå på utsläppet i Gislaved när det nu är. Idag har vi typ bara lämnat in böcker så hela mitt skåp är tomt nu. Fick även tillbaka "Boken om mig själv" idag, och är supernöjd med betyget; MVG. Har även övat inför kabarén som är på tisdag. Snart sitter det ;) På mattelektionen gjorde vi ingenting alls. Vi fick reda på våra betyg sen fick vi gå. Och blev väldigt glad eftersom jag lyckades få mitt MVG där också - som jag kämpat för det! Hoppas ni har det bra allihopa. När jag kommer hem från kursen kommer jag skriva om gårdagen - Liseberg. Nu ska jag snart till engelskan och titta på film, och äta choklad!!!

pussssing

When it was good ..

Den här låten spelas om och om igen just nu . <3


Skola på eftermiddagen

hej alla!

Jag steg upp som vanligt idag eftersom jag trodde att det var en vanlig tisdag. När jag väl kommer till skolan får jag reda på att min första lektion är inställd. Vilket betyder att jag börjar kvart över tolv eftersom jag har en stor håltimma efter den första lektionen. Så nu är jag hemma och tar det lugnt, riktigt skönt. Ska åka till skolan igen vid tolv för att gå på tv stycken lektioner. Känns lite onödigt i och med att vi ska kolla på film på både tyskan och SOn. Fast tyska filmen är så himla rolig. Så jag går ändå. När jag kommer hem ska jag sola om vädret fortfarande tillåter. Det var 31 grader i solen när jag vaknade, så jag hoppas att inte det omtalade regnet kommer...


Jag har inte tagit årets första dopp ännu :(

hej alla!

Idag har jag bara tagit det lugnt. Det har ju varit så himla skönt väder så direkt efter att jag slutat skolan och kommit hem gjorde jag nudlar och sedan satte jag mig ute i solstolen. Jag solade framsidan rätt länge och sen tänkte jag att det var dags att vända mig. Jag gick upp och hämtade en filt och la mig istället på magen, och vad händer? Jag somnar och vaknar upp klockan sex svettig som en gris (lite olja inblandad också) och vet knappt vart jag är. Solen stog fortfarande högt på himlen och typ 5 minuter efter att jag vaknat upp kom Caroline och Amanda. Så vi satt ute och snackade lite sen cyklad vi tre ner till Gläntan för att ta vårt första dopp. Så blev det inte. Det var väldigt kallt i vattnet.. så.. det får allt ta å bli lite varmare innan jag doppar huvudet i vattnet. Efter att vi varit på Gläntan en stund åkte vi hem, och runt nio tiden var jag och Caroline ute och sprang en halvtimme. Gott!

Nu äter jag yoggi och ska snart gå och lägga mig. Hur har eran dag varit?




Paket på posten

Idag fick jag paket på posten. Alltid lika kul :)


Första gången på fyra år

Jag trodde knappt mina ögon när min bror visade sig i min dörröppning idag på morgonen. Inte ens jag hade gått upp ännu. Visst, okej. Det var kanske inte så konstigt att han hade vaknat eftersom de höll på att riva ner hela vår lägenhet utanför. De ska typ byta plankor och de började redan klockan sju i morse. Gissa om jag var arg, hmm gissa om brorsan var arg.. Först när jag vaknar av oljudet trodde jag att det var Amanda som höll på att göra något helt galet. Typ, bygga upp en cirkus. Jag skickade ett sms till henne och frågade vad hon höll på med. När oljudet inte hade slutat efter tio minuter gick ju upp och kollade ut genom fönstret. Då fick jag reda på vad det hölls på med. Förbannad över att klockan fortfarande bara var lite över sju slänger jag mig i sängen igen och försöker stoppa in kuddarna i öronen som två stycken öronproppar. Sen hör jag "Vad i helvete håller du på med?!!" Ja, då var det alltså min bror som stog där i dörröppningen. "Grattis, du har vaknat för första gången helt själv under fyra år. Det är dom där ute som håller på." Sen går han och mumlar en rad svordomar.. Inte så konstigt. Men tänk, första gången på fyra år går min bror upp helt själv utan att ens jag eller mamma behövt ropa på honom. Grattis.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus