DONUT



Jag fixar sällan håret. Heheh. Har inte tålamod för det men jag önskar att jag blev bättre på det. Ska försöka bättra mig. Så tråkigt att ha mitt raka långa hängandes platta hår. Igår försökte jag mig på en donut. Måste säga att jag faktiskt blev lite nöjd.. He he. Hade varit en dröm att vakna varje morgon och ha någon som fixade mitt hår och min makeup. Och min frukost ;) Godmorgon från mig förresten. Ska precis upp och käka nu. Ska bli spännande att se vad det är för väder, i'll let you know. 


SLOAN'S





Efter middagen gick vi till en glassbar, Sloan's Ice Cream, eller vad man ska kalla det som låg precis jämte. Massa god glass och lite annat hade dem i affären. Jag valde en vaniljsmak och en chocolate chip brownie smak! 


TRAMONTI



Jag och min faster åkte ner till downtown Delray ikväll. Alltså ner till stan där alla mysiga restauranger och småbutiker ligger. Vi käkade på ett mysigt ställe som heter Tramonti, en italiensk restaurang. Det var jättemysigt. Som ni kan se i bakgrunden på den nedersta bilden så var det massa med belysning på uteplatsen. Det började också ösregna och blixtra när vi satt där vilket såklart gjorde det ännu mysigare. Imorgon hoppas jag faktiskt lite på att det är sämre väder.... Jag ska träna och på eftermiddagen vill jag gärna åka till ett köpcenter här i närheten. På onsdag ska jag följa med Ann till hennes jobb i Miami. Jag praktiserade där för tre år sedan så det ska bli jättekul att hälsa på alla! :) 


POOL KINDA DAY



Hahha Bella blir aldrig trött på att leka apport! Tycker det är kul för hon springer verkligen och hämtar bollen och lämnar den i min hand sen. När jag ska leka med Molly så springer hon bara efter bollen tar upp den och släpper den direkt. Så då får jag gå och hämta den jävla bollen :) Saknar min Molls. Som tydligen löper, igen! Det var inte superlängesen hon gjorde det så det är lite konstigt.. Men men. Idag är det fint väder så jag passar på att ligga vid poolen. Imorgon ska det bli lite sämre så så ska jag och Brad gå till ett gym. Sen kanske jag shoppar eller något, vi får se :) 


BEACHIN


I got burned!!! Haha, det gör lite ont i fejan idag. Jag använde SPF30 men ändå tog solen sjukt mycket och mitt ansikte är lite bränt. Men det lägger väl sig. Vi får se vad det blir för väder idag men ska nog inte ligga i solen för mycket.. :) Vi var nere på stranden och någon kille tog kort på oss. Vi gick sedan och badade och omg vilka starka vågor. Även om de inte var jättestora så var de starka så man var typ tvungen att dyka ner i dem för att inte bli skjutsad tillbaka till strandkanten! Men det var kul! Jag älskar verkligen det här. Tänk att få börja dagen med en promenad på stranden. Eller bara öppna upp sitt hem och kunna höra vågorna som slår. Och det är ju sååå vackert! En dag. 

När klockan var typ sju så gick vi upp till poolbaren och hängde seriöst där tills klockan var 00. Då var det bara vi och några killar (han som tog kortet innan bland annat) som var kvar men de skulle ut så de gick ungefär då. Efter det gick jag upp och duschade på hotellet. Vi hade sjukt trevligt och jag åt snäcka. Sjukt gott faktiskt.... :) 


SUNNY FLORIDA


Det är verkligen fint väder här idag så jag har passat på att ta min första riktigt soldag. Igår blev det bara ca 1h i solen. Snart kommer Ann och Rosie och då ska vi ner till stranden (en trappa ner från där jag ligger nu, hahah) och sola och badaaaaa! Yey! 


LAST NIGHT


Igår kväll var det Happy Hour hos Rosie och Joulio nere på rum 103. De hade sin terass precis vid poolen och poolbaren som jag skrev om i förra inlägget, Heatons Reef. Alla satt och drack vin men eftersom vi var så nära baren så fixade Linn (förkortning på ett längre killnamn, men vet inte vilket?) drinkar till mig så det blev Private Island hela kvällen. Det slutade också med att vi beställde mat från restaurangen inne på hotellet och sa att de skulle servera det vid baren. Så där satt vi hela kvällen.. Hahha :) Inte ett jävla kort från igår kväll dock, bara en svartvit selfie ;) 


HEATONS REEF



Ååå jag har varit såå dåligt på att ta bilder sen jag kom mer hit i tisdags kväll. Det ska jag försöka bättra mig med, mest för min egen skull :) Här är tre bilder sen igår när vi satt på Heatons Reef (min faster känner de som äger baren och de äger också dels hotellet som vi bor på). Jag solade typ 1h igår men sedan blev det tyvärr väldigt molnigt så därför blev det mest barhäng och lunch! Förresten. Idag är det första morgonen här i Florida som jag vaknar upp och kan andas genom näsan (ni vet den vanliga flygplansförklyningen). Igår var vi och köpte "drugs" på CVS och vilka jävla bra grejer de har här i Amerika. Älskar det! Ska väl inte säga för mycket än eftersom jag precis vaknat men jag hoppas att jag slipper rinnande näsa, nysningar och vattniga ögon resten av min tid här. Jag har varit lite hängig och det är ju inte kul! 


SPADAY


Min faster bjöd mig på 50 min helkroppsmassage och 50 min ansiktabehandling. Såååå sjukt skönt! Att få hela kroppen masseras var verkligen hur gött som helst. Gjorde dock jääävligt ont på vissa ställen, typ ryggen och framsida lår. Under ansiktbegandlingen valde jag "cleansing" så hon rengjorde min hy grundligt vilket kändes väldigt bra såhär nu när jag precis börjat min semester. Jag tycker det skiljer sig jättemycket på att gå på spa här till skillnad från i Sverige! Mycket mycket mycket bättre här. 

Nu ska jag sova. Imorgon ska vi gå runt och se lite på ön. Och hotellfrukost väntar. Hoppas den är bra :) 


SAY HELLO TO


Bella Mae

Jag och Brad har varit ute och gått med hundarna, Bella och Bogie. Nu ska jag ta mig någonting att äta och sen ska jag sitta ute och läsa en stund. Ikväll gissar jag på att vi går ut och äter på någon restaurang. 


FRAMME



Jag är framme. Hela resan gick verkligen jättesmidigt och jag kom igenom tullen direkt. Nu har jag precis vaknat upp här och ska ta en dusch och sedan blir det en promenad. Regnigt och mulet här idag så det blir ingen sol, tyvärr. 


VÄNNER 20 ÅR IDAG


Idag, 22 sep 2014, är det exakt 20 år sedan första Vänner avsnittet kom - 22 sep 1994. Ska nog titta på lite Vänner ikväll. Mys. Nu ska jag dricka en kopp kaffe hos farmor och farfar sen måste jag göra mig iordning. Hoppas denna dagen går fort. Imorgon är det taaaaake off! 


PERSONLIG PENNA


Ser ni? Hhaha. Jag vet inte varför men jag har fått en bläckpenna med mitt eget namn ingraverat på posten. Tack för det National Pen! Idag har varit en lugn dag. Var ute och gick med Amanda nu på kvällen. Som vanligt hade vi alldeles för mycket att prata om. Nu lämnar jag snart Sverige, men först spenderas en natt hos farmor och farfar och sedan en natt i Göteborg. 


FÖRE OCH EFTER


Här har ni resultatet. Jag är jättenöjd men var lite nervös för att göra så ljusa skiftningar eftersom jag sist (gick i åttan då) blev ganska gul i hela huvudet haha. Nu ska jag umgås med syrran och Jonas. 


FRISÖREN


Jag och syrran är hos frissan! Före och efterbilder kommer sen. 


ASIA NAILS



Härligt att starta denna fredage med manikyr och pedikyr på Asia Nails. Tog en somrig färg för sommaren är ju inte slut än ;) Nu ska jag packa en lätt väska till helgen och kl 16 går mitt och Mollys tåg till Anderstorp! 


NYA BÖCKER


Jag är ju verkligen en boknörd och jag älskar att läsa. Både romaner men också ganska mycket böcker som handlar om sådant jag är intresserad av, typ företag, kost och hälsa, träning och retorik/människans sätt att fungera. I högen ovan ligger en roman, Richard Bransons senaste bok och Maktspelet som är Henrik Fexeus senaste bok. Kan varmt rekommendera honom om man är intresserad av hur man kan påverka människor genom ord och handlingar. Henrik har också skrivit Konsten att läsa tankar som de flesta kanske känner igen :) 


18 SEP 2014


Då var det torsdag och jag är ledig! Hur gött. Har inte jättemycket planer idag. Ska packa klart allt inför imorgon då jag åker hem till Anderstorp över helgen! 


I WANT TO BE THERE

 
 
Jag vill så gärna få vara en del av det här. Varför ska New York vara så långt borta? :( 
 
För övrigt så har jag fixat med ännu lite mer papper idag. Just nu sitter jag på balkongen med en kopp kaffe efter att ha pratat med min bästa bästa vän i telefon. Ska bli så kul att träffa henne igen denna helgen. Även om det bara blir en kortis. Jag är så redo för att koppla av, gå på spa, läsa, äta god mat, leka med hundarna, shoppa och förhoppningsvis sola och bada de närmaste veckorna nu. Men först, ett 3,5h långt jobbpass!
 

ONSDAG


Godmorgon onsdag! Tog en lugn morgon med frukost och ett avsnitt av Gossip Girl. Ska försöka jobba lite nu innan jag ska iväg på mitt sista pass på donken på en väldigt lång tid, kanske forever. Känns lite sådär. Alla är så himla roliga att jobba med. Kommer bli tråkigt att inte träffa dem så ofta... 


PRODUKTIV TISDAG

 
Puh. Jag har städat hela lägenheten (gått ner med grejer i förrådet, dammat och dammsugit, strykt kläder och tvättat). Nu ska jag slänga i mig lite mat innan jag ska börja jobba kl 15. Har även gått igenom massa papper idag och ska försöka hinna skicka iväg ett viktigt mail innan jag drar också. Känns verkligen skönt att ha storstädat lägenheten nu och packat klart det mest inför kommande veckor. Kommer typ inte vara hemma på ungefär tre veckor (kanske fyra). Nu när jag har städat så kan jag koncentrera mig på eget jobb imorgon och på torsdag. Det är så mycket som behövs göras nu och jag tror att det kommer ta längre tid än vad jag egentligen vill för att få klart allting. Men det är bara att jobba på! På fredag väntas manikyr och pedikyr. Mina naglar ser för jävlig ut, som vanligt. Hehe. På lördag ska jag till frissan! 
 

MOCKINGJAY

 
 
Längtar verkligen tills Mockingjay har biopremiär den 19 november. Tycker de två tidigare filmerna har varit så bra och tvåan slutade riktigt spännande. Har man inte sett de två tidigare filmerna har man verkligen något att se fram emot. Jag räknar typ ner dagarna inför nästa films premiär! 
 

LÅNG VÄNTAN


När jag röstade var det ungefär 400 personer före mig. Snacka om lång väntan... Hahah. Jaja. Det var det värt :) Jag är så spänd över vem som kommer bli vår nästa statsminister. Hoppas såklart att Fredde får fortsätta ;) 


GLÖM INTE RÖSTA


Jag ska gå och jobba om en stund. 10-14. Och direkt efter det ska jag försöka att inte glömma av att gå och rösta! Uppmanar alla till att göra det. Kommer bli ett viktigt val i år. Min personliga åsikt är att jag verkligen inte vill ha ett maktskifte och helt ärligt så vet jag inte hur det kommer bli i detta valet. Men Reinfeldt var bra igår under sista debatten... Ni röstar såklart på vilka ni vill :) Men glöm inte rösta! 


NYA TILLSKOTT


Nu jävlar! Hahha nejdå. Ser mycket mer ut än vad det är på bilden (med det klassiska staplandet av burkar som alla fitnessmänniskor håller på med... Hehe). Passade på att köpa storpack av både Magnesium och Omega-3. Ska även testa två nya produkter vilket jag verkligen ser fram emot! 

Magnesium - motverkar kramper i musklerna. 
Omega-3 - bra fetter för kroppen. 
Ripped hardcore - ökar förbränningen.
Keratin - ökar bildningen av ATP.


LICENSIERAD KOSTEÅDGIVARE



JAG KLARADE DET! 

Nu är jag licensierad kostrådgivare. I vår vill jag gärna vidareutbilda mig och drömmen är att plugga till PT just nu. Vi får se om det blir något. Livet känns för jävla bra nu i alla fall. Nu ska jag slappa! Vid intresse kan jag kontaktas på [email protected] :) 


SUNGLASSES

 
Ray-Bans 
 

Ja sist ut för veckan får bli dessa solbriller. Kommer köpa dem om någon vecka. Whyyyy? Höst ju. Ja men kan vara bra att ha ändå och i och med att jag kommer få ett bättre pris kan det ju vara värt det. Och vem vet, kanske blir en liten resa i vinter/tidig vår? :) 
 

TRÄNING PÅ HAGABADET


Igår var jag och tränade på Hagabadet. Körde slut på överkropp. Speciellt armar och axlar. Tränade även på headstand och Kristin gav mig en utmaning inom just den övningen, nämligen att ha raka ben när man går upp. Hon gjorde det jättesnyggt och jag klarade väl det tillslut två gånger men stod dock inte så länge på huvudet just då... Hehe. Nu är det fredag och idag ska vi ha tenta. Jag är lite nervös men det ska nog gå bra. 


-

 
Det här med att min lycka skulle kunna bli total. 

BIG DAY TOMORROW


Waaaaah, imorgon är det prov! Licensen kan bli min, eller så blir den inte det. Waaaah! 


HÖSTJACKOR

 
 
Tänker väl att jag fortsätter på temat JAG VILL HA den här veckan eftersom jag varje dag, omedvetet tills nu, skrivit om någonting jag vill köpa. Haha. Härrrrrr, mina vänner, har vi två jackor som jag är in love with. Vad jag ens har gör höstjackor nu vet jag inte. Måste rota fram dem. Men en ny jacka hade ju absolut inte varit fel. Speciellt inte den gröna ovan. Tyckte den rosa var fin/cool också! Fyyyyy, måste sluta internetshoppingsurfa nu.... :) 
 

CHIARA FERRAGNI


Hellllllllå! Dessa hade jag gärna strosat runt med, fast kanske i Sverige just nu, men i typ Florida. De är dock ganska dyra så tyvärr inget köp för mig, än. Tror de kostade runt 1600kr. Finns i silver också men jag har ju ett par silvriga fast Toms så jag hade gärna köpt dessa ovan i guld :) 


9 SEP 2014


Ooo, ser jag sliten ut? Är lite sliten. Men nu är det ju sista veckan och allting är så kul. I eftermiddag ska jag springa lite ärenden, städa hemma och läsa igenom resten av boken, samt gå igenom studeringsfrågor. Blir ingen träning idag men ska försöka ta det imorgon :) Crossfit, yeee! Vi har pratat om kosttillskott idag så tror nästan jag ska göra en liten beställning hos gymgrossisten.... 


    

SWIMWEAR

 
Jag funderar helt seriöst på att köpa en baddräckt. Hur längesedan var det inte man använde det? Haha. Men jag tänker att det kan vara skönt (och snyggt) att ha i badhus. Gillar den ovan med tigern. Båda kommer från nelly.se. De var dock inte jättebilliga så tror jag ska vänta lite för att se vad jag kan hitta ute i butik. 
 

MONDAY


Bra dag i skolan idag. Så intressant allting. Nu ska jag sätta mig i soffan med lite mat och kolla på Gossip Girl. Längtar tills jag ska färga håret den 20 sep. Behövs verkligen nu. Är så trött på den här färgen... :) 


FAIR FUCKING SEX

 
Finns att köpa HÄR
 
Tycker alla ska ta sig tid att skriva under en petitionslista här för kampen mot trafficking. Alla underskifter printas ut och skickas direkt till de beslutsfattare i EU som har makt att driva igenom konkret förändring. Man kan också stödja kampen genom att köpa tröjan ovan som finns både i vitt och svart. 350kr. Jag har skrivit under och ska även ta mig tid till att köpa t-shirten. 
 
Godmorgon förresten. Måndag och sista veckan på min utbildning. Idag ska vi prata vitaminer och mineraler. Det ser jag fram emot eftersom jag själv tar en del tillskott. Det kommer bli en hel del plugg och träning denna veckan. Och sen, på fredag, klarar jag förhoppningvis av provet vilket gör att jag får min licens till att ge kostråd! 
 

SLOTTSSKOGEN


Har spenderat lite tid i Slottsskogen idag med Amanda och hennes mamma. Vi satte oss på en restaurang och bara pratade. Väldigt mysigt. Nu har jag läst lite i min kursbok och ska göra mig iordning för lite jobb. När jag kommer hem ikväll måste jag städa lite och fortsätta plugga. Ska lägga mig tidigt för imorgon är det skola! 


HEALTHY SNACK


Ett litet tips från mig: Risentas (frukost) topping med nötter och frön. Perfekt att ha på gröten eller till Yoggi om man vill det. Jag kan faktiskt sitta och äta rakt ur burken när jag är lite småsugen på något. Älskar nötter och frön har jag börjat äta mer och mer nu. Denna blandningen består av mandel, pumpakärnor och pistagenötter! Man skulle såklart kunna göra detta själv, men väldigt smidigt att köpa en färdigblandad burk. 22g protein / 100g. 


THIS PLACE


791 FOTON


Igår var jag inne på Apple-butiken på Kungsgatan och frågade om de kunde hjälpa mig med mitt problem. Av någon anledning så kunde jag ju inte öppna mitt iPhoto bibliotek och han visste inte riktigt varför men han hittade i alla fall bilderna. Nu har jag spenderat förmiddagen med att rensa ut, slänga och spara över dem i mina onlinealbum på smartphoto, och framkallat 791bilder. Nu har jag bara två Ayia Napa album, ett Alanya album, ett Val Thorens album och ett Magaluf album att gå igenom. Och ett USA album, men det blir ju snart ett till. Vet seriöst inte om jag orkar göra det nu eller om jag ska ta det senare. Kommer ju bli överöst med bilder nästa vecka så tror jag lugnar mig lite med resten. Men det känns skönt som fan att ha fått detta gjort nu. Nu blir det en lång promenad med Molls, sen lunch och plugg. I eftermiddag ska jag jobba fyra timmar. 


A LOT TO DI WITHIN 21 DAYS


Har gjort en lista (älskar listor) på allt som jag ska göra inom 21 dagar. Det blev en hel del faktiskt men det finns tid till att få det gjort så jag ska fan inte hitta på några ursäkter till något av det. Gäller dock att jobba snabbt med mitt partyspel nu. Vi ska, som jag tidigare skrivit, ändra lite smågrejer i den, och sen ska vi göra en testvariant på engelska också! Ska nog försöka gå klart detta imorgon så att vi kan skicka in det till fabriken. Det är där det kommer ta längst tid så vi får snabba på lite nu. 


SOLACE LONDON

 
Alltså herregud. Har upptäckt ett nytt favvomärke. Solace London. Vill typ ha ALLTING. Dessa två skapelser dock. Herregud. Älskar dem. Och det finns så mycket annat fint. BIG LOVE! 
 

TUFF WOD


Mååååndag. Sov lite för länge men har inte jättemycket på agendan idag förutom lite jobb, ett bankärende, plugg och träning. Igår tränade jag crossfit (bilden ovan) och jag har grym träningsvärk idag. Vår WOD var 150 pullups, 300 armhävningar och 300 air squats. Orkade såklart inte göra allting strikt (utan hjälp) men det föll lite svettdroppar kan jag lova. Efter passet kände jag typ, aldrig igen. Haha, men såhär i efterhand så var det ju rätt gött ;) 


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus