RECIPE


Stekt ris med fläskfilétärningar och ärtor, serverat på tallrik från Gerbera.

Nuså. Gårdagens matlagning. Stekt ris med ärtor och maj.... Nej just det. Hade ju ingen jävla majs hemma så det blev endast ärtor. Men det ska egentligen vara majs också. Superenkelt att laga och funkar bra som matlådor också! 

Ca 3 portioner
Kött enligt önskemål (fläs, nöt eller kyckling) 
2dl ris (jag använde råris, lite nyttigare)
1,5dl ärtor 
1,5dl majs
Salt
Peppar
Paprikapulver 
Olivolja

Såhär gör du:
1. Koka upp riset och skär köttet i små tärningar. 
2. Stek köttbitarna och krydda med salt, peppar och paprikapulver. 
3. När riset kokat klart, häll av vattnet och rör ner i stekpannan. Krydda lite till med alla kryddor ;) Jag har ganska hög värme här för gillar när riset blir lite lite bränt, hihi.
4. Tillsätt ärtor (och majs). 

Haha så värdelöst att skriva ner egentligen eftersom det är världens enklaste recept.. Alla fattar väl hur man ska göra bara genom att se på bilden heheheh... Oh well. 






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus
2015-01-22 | 20:22:39 | Kost |(0) Kommentarer
Design by Exeggutor.se - Amandah Thunberg