RECIPE
Stekt ris med fläskfilétärningar och ärtor, serverat på tallrik från Gerbera.
Ca 3 portioner
Kött enligt önskemål (fläs, nöt eller kyckling)
2dl ris (jag använde råris, lite nyttigare)
1,5dl ärtor
1,5dl majs
Salt
Peppar
Paprikapulver
Olivolja
Såhär gör du:
1. Koka upp riset och skär köttet i små tärningar.
2. Stek köttbitarna och krydda med salt, peppar och paprikapulver.
3. När riset kokat klart, häll av vattnet och rör ner i stekpannan. Krydda lite till med alla kryddor ;) Jag har ganska hög värme här för gillar när riset blir lite lite bränt, hihi.
4. Tillsätt ärtor (och majs).
Haha så värdelöst att skriva ner egentligen eftersom det är världens enklaste recept.. Alla fattar väl hur man ska göra bara genom att se på bilden heheheh... Oh well.
Trackback