THIS DAY


Jobbade igår kväll och idag ska jag jobba 13-21. En smula ångest över det men jag hoppas att det är mycket folk så tiden går fort! Jag skulle egentligen börjat kvart i fem men så var det en som var sjuk och de frågade om jag ville börja tidigare. Jag sa ja men just nu känner jag bara fyyyy. Haha! Men som sagt, tiden brukar flyga förbi och dessutom är jag ledig sön-tis sen (om jag inte tar något extrapass ;)). Dricker kaffe och tittar på Nyhetsmorgon nu. En kvinna i medelåldern vann 100.000 i månaden i 10år. Alltså vafan?! Hahah. Hur gött är inte det då? Alla problem borta liksom. Jag vill också vinna. Kanske ska köpa mig en lott idag... Se om jag har lite tur ;) Skulle nöja mig med 100.000 faktiskt. Det kan jag komma en bit på! Hahha jaja, för oss andra dödliga är det väl bara att jobba på för att överleva ;) Hehe, vilket deppigt inlägg men vafan konstigt eller?!!! Hehe. 


WORKNIGHT


You've gotta love a good spray tan ;)

Hej och hallå! Det öser ner snö här. Bättre än regn men ja.. Lite tråkigt ändå. Jag får väl acceptera att våren faktiskt är ett bra tag bort än så länge. Molly vad glad på morgonpromenaden i alla fall. Jag har kollat upp en massa grejer nu på förmiddagen. Ska jobba ikväll igen (och imorgon kväll igen) så blir lite lugnt nu. Eller ja, jag har TVn på och skriver ett utkast samtidigt! 


SIMPLE LUNCH MEAL


Snabb lunch innan kvällsjobb...

Hej på er! Nu ska jag precis bege mig till jobbet. Jobbar till 21 och sen ska jag försöka hinna handla lite mat. Gjorde en snabb lunch precis. Bara att koka potatisen och sedan dela den i småbitar. Stek i olivolja, krydda med salt och paprikapulver. Gillar när potatisen får lite yta på utsidan och är mjuka inuti, mums. Och två stekta ägg till det! Smidigt och gott! 


THURSDAY


TBT to Val Thorens 2012, amazing trip. We had so much fun! 

Sov lite länge idag och nu ska jag strax på långpromenad med Mollsan. Har fixat massa grejer nu på morgonen men nu måste jag ut och röra på mig. Så kul att jag igår skrev att jag blir lite rastlös. I slutet av dagen frågade de på jobbet om jag ville hänga med ut i butik och dema nästa torsdag. Oh yes! :) Så kul att få träffa lite folk och BJUDA på våra goda grejer (chokladdrycken är typ som att dricka en efterrätt!!!). Så det sa jag såklart ja till! Nehe nu får jag bege mig sen blir det städning och matlagning innan jag ska jobba ikväll! 



NEED TO BE ACTIVE


Är det bara jag som blir totalt rastlös av att sitta vid ett skrivbord hela dagen? :) Jag ska vara med på en matmässa här i Eriksberg i slutet av februari och jag längtar verkligen tills det! Ska bli kul att träffa människor och bjuda på en massa mat och dryck! Nu år det någon timme kvar här på jobbet sen ska jag hem ich städa bland annat. Jag hade en massa pappersfix igår (räkningar, momsdek, adressändring, autogiro ansökan osv) som skulle göras så idag slipper jag allt sånt i alla fall :) Skönt när den där högen  med papper försvinner :) 


BLOMKÅLSOPPA


Cauliflower soup for dinner last night. Ate a garlic bread too, obsi.

Lyckades verkligen med min soppa igårkväll! Sååå gott. Älskar min servis från Gerbera som ni kanske märker också... Hehehe. Idag är det bara jobb som står på schemat men imorgon ska jag träna. Yeeey. Jaha, då var det "fredag" igen. Höhö. Nää men lite så eftersom jag bara jobbar tisdag och onsdag. Nu ska jag jobba vidare här. Sugen på en slät blomkålsoppa? Gör nedanstående. 

Ca 2-3 portioner
Ett blomkålshuvud
1 grönsaksbuljong
2 dl vispgrädde 
Salt 
Peppar 

Såhär gör du: 
1. Koka upp vatten tillsammans med en grönsaksbuljong. Skär upp blomkålen i bitar. 
2. När vattnet kokar, släng i blomkålen och låt det koka cirka 10 min så att blomkålen mjuknar. 
3. Häll av och spara buljongen. Lägg i blomkålen i en mixer och kör tills det blivit slät puré. 
4. Koka upp buljongen med purén och tillsätt vispgrädde. 
5. Salta och peppra efter behov. 


MY DAY


Milton sleeping at the office today, how cute? 

Dagen gick snabbt! Nu sitter jag med ett glas mjölk och pratar med pappa. Ska strax laga lite mat här. Funderar på att göra blomkålsoppa till middag med vitlöksbröd till men det är ju inte världens bästa att ha till matlåda på jobbet, just för att det luktar lite men jag tycker att det är sååå gott! Och vet ni? Inte en droppe regn idag, hittills! Så gött :) Fast ja, jag har ju varit inne och jobbat hela dagen men ändå! Livet är så mycket lättare utan regn (och med sol). 


DOBUS WEBB


Screenshot from my friend Johans company, Dobus! Visit dobus.se and check it out! 

Hej alla vänner. Idag gick min fina vän Johan ut med sin webbyrå Dobus som han och Sebastian driver ihop. Jag är så glad för deras skull och önskar dem all lycka! Det ska bli kul att följa deras resa. Vem vet, snart kanske jag flyttar över min blogg till min alldeles egna hemsida? Only Dobus can tell... 


WORKING 9 TO 5 (BUT REALLY 8 TO 4)


Sunny day in Florida, i want to go back! 

Jag kom upp i tid men fy vad trött jag är just nu. Kommer nog somna tidigare idag. Hoppas dagen går fort på jobbet idag. Igår regnade det konstant hela dagen här och mitt paraply som hållt så länge gick sönder pga blåsten vilket fick mig att skrika jävla göteborgsväder rakt ut och sen började jag skratta. Haha, vilket problem liksom. Är i alla fall tacksam över att det inte kommit några regndroppar hittills idag! ;) 


MCDONALDS LOVE


Detta är ändå lite kärlek måste jag säga. Är riktigt svag för Donkens milkshakes efter att jag jobbat. Tänk om man kunde ha en sån maskin hemma?! Nu ska jag dricka te och sen sova. Hoppas jag kommer upp imorgon bitti.. Hehe. 


LAZY MORNING


Pancakes to breakfast this monday, yummie...

Godmorgon och hej osv från mig. Jag ligger fortfarande i sängen och tittar på tv med en kopp kaffe.. Hehe. Ska strax bege mig ut i SKITVÄDRET (blir typ asarg på vädret...) och ta en promenad med Molly. Sen ska jag träna och handla osv. Jobbar ikväll :) Och imorgon är det upp kl 06.. Fy, haha! 


EARLY WEEKEND MORNINGS


Jag och Amanda i somras. 

Jag är uppe med tuppen. Ska strax ge mig av till jobbet. Igår jobbade jag också sen när jag kom hem så gick jag en promenad och käkade mat. Kvällen var väldigt lugn eftersom jag nu ska upp och jobba igen. Såg alltså inte matchen som ägde rum inatt mellan Alexander Gustavsson och den andre som jag glömt namnet på. Tänkte att jag ska försöka se den matchen sen här när jag kommer hem idag. Har även en hög med disk att ta itu med.... :) 


EYEBROW TALK


Vem är hon och kan jag få de ögonbrynen?!! Jag hatar det här med att forma och noppa ögonbrynen eftersom jag är så dålig på det och tar ofta för mycket, dessutom ser de aldrig likadana ut. Men nu ni, nu har jag tappat bort min pincett (den försvann i flytten) och jag har inte tillåtit mig själv att köpa en ny på grund av att jag ska låta bli mina bryn och sedan, när de växt ut väldigt mycket, ska jag gå till en salong och visa denna bilden ;) Heheh. Make me look like this. Kanske inte ens är möjligt med mina bryn men kan ju alltid få dem att försöka :) Såååå fint i alla fall! 


DREAMING AWAY


Alltså det här. Vad hade jag inte gjort för att få ligga på en strand nu. Att solen och vädret kan påverka oss så mycket? Konstigt. Fredag och jag är faktiskt helt ledig idag också, jobbar imorgon och på söndag. Jag ska skriva en hel del idag, om jag får ut något vettigt ur mig såklart. Och ikväll är det fan dags för tacos. Och så ska jag ju träna sen också, såklart. Kanske ringa en FaceTime till mamma. :) 


RECIPE


Stekt ris med fläskfilétärningar och ärtor, serverat på tallrik från Gerbera.

Nuså. Gårdagens matlagning. Stekt ris med ärtor och maj.... Nej just det. Hade ju ingen jävla majs hemma så det blev endast ärtor. Men det ska egentligen vara majs också. Superenkelt att laga och funkar bra som matlådor också! 

Ca 3 portioner
Kött enligt önskemål (fläs, nöt eller kyckling) 
2dl ris (jag använde råris, lite nyttigare)
1,5dl ärtor 
1,5dl majs
Salt
Peppar
Paprikapulver 
Olivolja

Såhär gör du:
1. Koka upp riset och skär köttet i små tärningar. 
2. Stek köttbitarna och krydda med salt, peppar och paprikapulver. 
3. När riset kokat klart, häll av vattnet och rör ner i stekpannan. Krydda lite till med alla kryddor ;) Jag har ganska hög värme här för gillar när riset blir lite lite bränt, hihi.
4. Tillsätt ärtor (och majs). 

Haha så värdelöst att skriva ner egentligen eftersom det är världens enklaste recept.. Alla fattar väl hur man ska göra bara genom att se på bilden heheheh... Oh well. 


NOTHING SPECIAL


Idag har jag haft en riktigt soft dag. Sov till nio, busat med Molly, långpromenad, städat, diskat och fixat lite småsaker ;) Strax ska jag käka och bara ta det lugnt. Nehe jaha. Något annat kul? Lönen kommer imorgon. Äntligen. Jag fyller år om 6 månader, hahahah. Nej nu är jag tråkig. Byebye


MILTON


Jag hjälper dig / Milton

Säg hej till Milton, 8 veckor gammal. Så söt! Lite distraherande på jobbet såklart men han sover mycket. Och han gillar skor ;) Jag har tvättid nu så ska ner och slänga in en tvätt, sen måste jag laga mat. Så tråkigt att göra det själv dock, men men..... Nu tvätt! 


FREDAG DÅ


Gomörrrra vänner. Feel free to dela med er vad jag ska göra med mitt hår. Det bara hänger. S u C k. Lösningen är nog att investera i en riktigt bra plattång men jag är ju inte den som ba ååå va kul att locka håret. Eller fixa håret överhuvudtaget. Vill vakna och ha världens bästa hår, alltid.. Tack på förhand. 

Jobbar på Mondana idag igen. Tisdagar och onsdag. Blir som måndag och fredag haha ;) Fast jobbar ju på donken också men ser det mer som, hmm, jag vet inte. Tiden flyger i alla fall förbi på donkenpassenoch det är så gött! Ikväll hade jag tänkt att laga riktigt god mat, kanske delare med mig om jag känner mig snäll :) 


CACAOLAT


Längtar tills vi lanserar denna chokladdryck, 0% socker 0% fett (sötade med Stevia).

Jobbat hela dagen och nu ligger jag i sängen och kollar serie på Netflix. Trött :) Inte van att gå upp kl 05.45 haha ;) 


DONT SETTLE


Varje gång jag slår upp min kalender möts jag av denna bild! 

Snart ny vecka. Jag är faktiskt ledig imorgon men ska försöka få en del grejer gjorda ändå. Måste också bestämma mig för något gym. Åååå, vad jobbigt. Ska jag ta fysiken? Eller ska jag ta Nordic? Nordic har ju inte crossfit vilket fysiken har, de har dock bara en anläggning med crossfit och den ligger inte här i närheten. Dessutom har fysiken bara 5 anläggningar totalt typ, varav tre gym och varav ett ligger här på Lindholmen, (gillar de gymmet!!). Nordic har ju gym överallt. Ååå.. What to do? Help please. Jaja hur som helst, skulle försöka peppa mig själv lite inför veckan som kommer. Jobbar tisdag och onsdag på Mondana och sedan helgen på donken, men ska försöka boka in något extrapass om det blir en lucka ledig! Jobba jobba! 


MOVIE NIGHT


Bio ikväll! Micke och Veronica! Tyckte den var riktigt rolig och gillar alla skådespelare! Det var även en annan film med Channing Tatum och Mila Kunis (älskar ju), en annan film om en gymnasie (?) kille som blir agent. Och såklart, fifthy shades ;) 


GROK


Grok, 100% ungsbakad permesan ost! Kraftfull smak och läckert krispiga. Passar bra till ostbrickan och ett glas vin! 

Jag är på väg till jobbet. 10-15 idag. Imorgon är jag ledig men jag jobbar några timmar igen på söndag. För övrigt att jag kommit in på en kurs som jag verkligen vill läsa på Göteborgs universitet men tror fan inte att jag kommer ha tid :( I och med att det var en kurs och inte ett helt program så trodde jag att det bara skulle vara typ en dag i veckan eller något, men nej. Det är oftast tre dagar i veckan och ibland både för och eftermiddag. Jag satsar hellre på att jobba och tjäna ihop pengar nu så att jag kan läsa den andra kursen jag skrivit om. 


WORK WORK


Jag tycker att det gick bra på jobbet idag. Ska dit imorgon också men i vanliga fall kommer jag nog jobba tisdagar och onsdagar på Mondana. På fredag och söndag har jag bokat in mig på pass på Mc och jag hoppas det kommer upp något ledigt pass på lördag och måndag också ;) Jobba jobba jobba. Det är så mycket jag vill göra detta året, bland annat hälsa på lelle gubben ovan, världens gosigaste hund ;') och så sjukt mjuk att det är helt sjukt! Just nu springer Molly runt och busar med sina leksaker, och jag som vill sova... Haha :) Jaja, hon lugnar nog ner sig snart. 


FRAMTIDEN OCH TRÄNING


Uppe med tuppen idag! Första dagen på mitt nya deltids jobb idag (ska jobba där två dagar i veckan till en början). Hoppas att det går bra och att jag får ett bra första intryck! Jag kommer i slutet på denna månaden kolla över mina möjligheter till att gå en kurs i början på Mars, är så taggad! Men innan jag tar något beslut så vill jag prata med folk som redan arbetar som Hälsoinformatörer, så att jag vet hur mina dagar kommer att se ut sen. Jag hoppas allt är positivt och att detta går vägen för mig sen. Just nu känner jag verkligen att jag vill ut och informera, tipsa och peppa folk! 

Igår mötte jag upp Sara vid yrkeshögskolan och sedan gick vi förbi klätterlabbet för att klättra lite. Sedan gick vi vidare till gymmet vid Gibraltargatan! Höften ville inte samarbeta idag heller vilket var surt men måste säga att mina marklyft går bra nu! Vågar dock inte köra på mer än 80kg utan bälte, men repsen blir fler och fler :) 


DU SKA ALDRIG BANTA


Idag gick jag upp ca 08, gick till BoService för att få tillgång till tv kanaler och sen ska jag skaffa bredband också. Väntar just nu på att en från comhem ska ringa mig. Efter det la jag mig i sängen och läste en stund innan jag städade igenom hela lägenheten och tog tag i sakerna jag fortfarande inte packat upp. Bokade tvätt tid (imorgon onsdag kl 19, glöm eeeeej!!!) och gick en runda med Molly. Nu dricker jag en kopp kaffe också. Har gått igenom allt material som jag fick under min utbildning till Kostrådgivare. Dags att ta tag i det där nu men jag kommer inte göra personliga kostscheman. Jag tror absolut inte på dieter. Du ska aldrig banta! Allt handlar om energi in (mat) och energi ut (träning och motion, förbränning). Därför tänkte jag försöka mig på att börja arbeta på ett kanske lite udda sätt bara för att se om det är värt det. Men jag vill ju utbilda mig lite till nu under året, och förhoppningsvis kan jag göra det i Mars! :) 


LIVET ÄR ORÄTTVIST


Livet är orättvist, hör jag med E's glada tonläge. Då kan jag faktiskt inte göra annat än att skratta. Livet är inte alltid rättvist och just nu är det verkligen inte det för mig. Men det gäller att bita ihop, göra det bästa av situationen och försöka lösa det. Allting löser sig ju, det är mitt motto. Anyways, jag och Sara tränade på Fysiken Lindholmen idag. Blev ett ganska lätt pass eftersom mina höfter vägrade samarbeta. Det gjorde svinont redan efter uppvärmningen på benböjen :( Så tråkigt! Vi ska träna imorgon igen så jag hoppas det känns bättre då. 


STATUS


Honey by Marc Jacobs, love it!

Just nu sitter jag här i min säng. I en väldigt tyst lägenhet. Jag och pappa fick aldrig igång tv-kanalerna av någon konstig anledning och jag har ännu inget internet i lägenheten. Allt det ska fixas imorgon när veckan börjar rulla på igen. Det blåser och har sig ute men jag och Molly måste gå en promenad om ett litet tag. Börjar jobba halv fem och har lite att städa undan i lägenheten här. Just nu önskar jag dock att jag bara kunde se något Gossip Girl avsnitt och dricka kaffe samtidigt. Men det går ju inte, pga no internet på datorn. Jajajja. Hoppas på att nästa vecka blir awesome! Börjar på mitt nya jobb den 14, där kommer jag vara två dagar i veckan till en början. Och jag ska också försöka jobba extra så mycket det går nu. 


IKEA OCH FLYTT


Herregud vilken dag igår. Gick upp rätt tidigt för att packa ner allting jag haft hos min bror nu. Åkte upp till lägenheten och började städa, diska och packa upp osv. Pappa kom runt kl 15 och då åkte vi till IKEA. Köpte en del grejer och så men nu börjar det väl likna något i alla fall. Jag och pappa höll på hela kvällen igår och när klockan var 23 så bestämde vi oss för att vi måste nig gå ut och äta. När vi kom till restaurang Faro så hade de slutat servera mat, haha. Så vi tog ett glas och sen gick vill till Burger King. Sen sov man gott! 


TIMES GOES SLOW, AND FAST


Vill så gärna ha vår och sol nu. Trött på att det är kallt och att man måste ta på sig så mycket kläder för att inte frysa när man går ut... Jaja, vi går ju i alla fall mot ljusare tider! Igår tränade jag ett långt pass på Fysiken Lindholmen. Tog en provvecka där. Verkade vara ett bra gym och ska försöka hinna titta förbi några av de andra anläggningarna också. Kanske idag? Har ju inte så mycket planer.. Är det torsdag? Flyttdags imorgon, woop woop. Har förresten sett klart hela säsong tre av Suits. Började kolla på det i tisdags hahah.. 


SUITS 3



Alltså hur glad blir man inte när man hår in på Netflix som man inte varit inne och tittat på på ett tag och ser att de har kommit nya avsnitt av Suits! Hela säsong tre finns ute! Sååå bra! Älskar serien. Och Rachel är så snygg! 


KLI I KROPPEN


Skulle ju till gymmet idag men receptionen var inte bemannad förens idag så ska dit idag och träna så jävla hårt att jag inte kan gå sen, haha. Asså jag är så sjukt jävla övertaggad på att träna eftersom jag inte gjort det på ett bra tag nu. Kliar i hela kroppen..... 


JUSTIN BIEBER FOR CALVIN KLEIN

 

Vad tycker ni? Hot or not? Jag måste säga att jag gillart!!! Vem hade kunnat tro att lille Justin Bieber skulle posera för Calvin Klein när han slog igenom, och att han skulle ha perfekt kropp? ;) 
 

PERFECT COUPLE


Hur söta är dem inte tillsammans? Jag är ju som vanligt lite efter när det gäller kändisskvaller, och skvaller överhuvudtaget, men jag visste inte att de väntade barn, yeeey! Såg det på Ellen show idag. Mila Kunis är typ bland den finaste människan jag vet, och Ashton är ju inte heller ful direkt ;) 


SLEEPING LIKE A BOSS


Godmorgon. Tisdag och inga planer alls typ. Förutom att jag ska till Fysiken och signa upp mig för en prova på vecka! :)) Ska bli så kul att kolla in det stället :) Och jag hittar väl alltid på något mer att göra, som alltid :) 


20'S PARTY






Herregud. My lord liksom. Hahah. Jag kom över dessa bilder idag. Den första bilden har jag haft sparad på min telefon i evigheter, men hallå?! Det fanns fler bilder! Bilderna är tagna både med egen kamera och sedan är några bilder tagna av en fotograf som arbetade på festen. Den första bilden var det en inredningstidning som tog, haha. Jag var i Miami och fick hänga med på min fasters chefs 40 års fest, eller var det kanske 50 års fest? Hmm. Nää, tror han fyllde 40. Han bor tillsammans med sin familj i det mest magiska hus jag någonsin sett. Sjukt stor precis vid vattnet på en av öarna utanför Miami. Det var jättekul på den festen tyckte jag, aldrig varit med om något liknande. Champagne fylldes ständigt på i ett tomt glas av en av de många servitörerna. Ja herregud, det var helt sjukt. Och ja 20 tals tema som ni ser. Och vilket jävla hus. Herregud. Haha, kolla in tårtan i bakgrunden på sista bilden ;) 


TILLBAKA I GÖTEBORG



Tillbaka i Göteborg, äntligen! Skulle flytta in i en etta idag men blir nog inte förens till helgen. Har tagit med mig alla mina fina grejer (typ mina Gerbera tallrikar) hemifrån pappa så allting jag äger och har står och väntar på att bli upp packat, haha. Kommer nog inse att jag verkligen inte behöver allt som står i de där kartongerna när jag väl packar upp det men jag får rensa och slänga det då i så fall. Blir i alla fall IKEA på fredag. Nu är jag egentligen helt slut men måste ta en dusch och sedan en lång härlig frisk promenad med Molly! Hon började gny som sjutton i bilen när vi körde in i Högsbo där jag bott tidigare, antar att hon kände igen sig :) 


NYÅR


Välkommen 2015! Jag är taggad på ett nytt år. Har grejer som jag ser fram emot att lyckas med ;) Hahha, förhoppningsvis. Hoppas alla hade ett bra nyårsfirande. Det hade jag! 


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus