PASSION FÖR MAT 2015



Passion för mat 2015

Jag jobbar på mässa hela helgen och bjuder främst på sås. Riktigt roligt faktiskt men har inte så mycket tid till breaks. Ikväll ska jag äta med mamma och Nicke. 


ÄRENDEN


Hello. Jag har haft lite grejer att göra nu på morgonen och har faktiskt bestämt mig för att skjuta på min Hälsoinformatörs utbildning till slutet på maj. Då går kursen i Stockholm istället för Malmö. Det är ju ingen panik i alla fall och i och med att jag försöker dra igång ett nytt projekt nu kommer jag nog ändå inte ha tid att försöka ta mig in på en ny marknad. Nu ska jag iväg en runda och göra lite ärenden. Sedan blir det lite jobb här hemma igen. Städa diska och träna ben. Behöver en sån här dag när jag får lite saker undanjobbade. 


MENTAL TRÄNING


Got a bunch of new books today, I love books :) 

Hej! Ja. Idag kom mina böcker, äntligen. Ska börja läsa några av dem direkt. Två var ju kokböcker och de andra är mer informationsböcker typ. Älskar ju det. Tänkte besöka bokrean imorgon... Älskar för övrigt omslaget på Erik Bertrand Larssens böcker. De passar ju bra ihop ;) Helvetesveckan är hans nya bok. Han har jobbat i det norska försvaret, fallskärmsjägare och är också civilekonom. Idag är han föreläsare och jobbar med mental träning. Han har bland annat coachat Petter Northug! Har ju läst hans tidigare bok och jag älskade den! Läs! 


FULLT UPP


Full rulle igår. Massor på jobbet och så vidare. Hoppas att dagen går fort idag också! Har lite att göra med mina privata projekt också. På torsdag måste jag verkligen få alla svar så att jag kan bestämma mig hur jag ska göra med livet ;) Haha, mer eller mindre. Jobbar ju som sagt på en mässa i helgen här på Eriksberg, samtidigt som mamma är här. Lite trist men ska nog få tid till att umgås med henne också. 


EN LITEN KVÄLLSBÖN

Hej du där uppe i himmelen. Kan du se till att alla mina frågor gällande mitt nya projekt blir besvarade imorgon. Du vet ju att mitt tålamod inte är det bästa och för personerna i fråga som jag väntar svar från ska slippa tjat och jobbiga samtal/mail från mig, se bara till att det första de tänker imorgon bitti: Ooou jag måste svara på Cristins frågor! Och att de också gör det.

Tack. 

Jag vill så gärna ha svar så jag vet om jag ska gå vidare med allt eller inte. Men jooo det är klart jag ska men bara jag får bra svar nu så jag slipper leta nya bättre svar ;) Hehe. Jag ska ut med Molly en sista gång nu och sedan blir det sängen. Har spenderat kvällen med en kostbok! 


MONDAY


Försökt lära Molly att "slänga" sin leksaker idag. Haha. Alltså slängde dem upp i luften. Vetifan varför, hahah. 

Jag har jobbat och gymmat. Blir så trött på folk som är sega på mailen haha. Men det är klart att dem har en del att göra men jag har ju grymt dåligt tålamod så jag kan nog upplevas lite tjatig. Det var massor med folk på gymmet idag men körde pistols, knäböj och marklyft. Kul att jag kör upp till minst 100kg på varje benpass i marklyft nu! :) Nehe, nu ska jag jobba vidare lite här. Har ju några timmar kvar innan jag ska sova.


HELGEN & KOMMANDE VECKA


Har lite smått ångest över veckan som kommer. Har mycket att göra i min egna firma och jobbar tis-sön (!!) på Mondana. Dessutom vill jag ju hinna med och träna en hel del! Men, jag har förberett mig lite grann idag. Skickat iväg en massa mail. Städat och dammat lägenheten. Gjort träningsschema och ja. Allt jag kan typ. Imorgon är jag ju "ledig" men då gäller det att gå upp tidigt och sätta igång med allt mitt egna jobb som ska vara klart denna veckan. Känns skönt när man skrivit en to do-lista så att man verkligen har koll på vad man ska prioritera på dagen. Jag ska även köra ben imorgon. Körde överkropp idag och igår ben. Berättade jag förresten att jag gjorde en etta på 80kg i knäböj igår?! Utan bälte (ger lite mer stöd) och utan pass (när någon står bakom dig och "är med" ifall du skulle fastna där nere eller tappa stången. Jag brukar alltid känna mig tryggare i lyften när jag har pass). Så jävla nice. 80kg gick upp lätt. Inga problem alls! Yeey! Hahah. Igårkväll blev jag hembjuden på middag hos D :) 




NEW WORKOUT TIGHTS


Just ordered this workout pants from Adidas! 

Det kommer nog bli lite nya träningskläder denna månaden. Skulle vilja ha ett par nya skor också, eller två. Haha. Tvättade förresten mina vårskor för någon dag sedan men misslyckades helt och de blev asfula. Vet inte om jag kan fixa dem men får väl försöka. Annars blir det väl nya skor på den fronten också... :) Ska strax ner och träna nu. Blir ben idag! :)) 


CRAVING THIS


R.I.P

Godmorgon. Jag jobbar från sängen denna förmiddagen. Suttit i massa telefonsamtal och är fortfarande inte klar. Har sjuk träningsvärk idag igen. Körde lite lätt överkropp igår. För övrigt så gick jag tillbaka och kollade på gamla bilder och hittade massor med bilder på mina chips som har utgått från OLWs sortiment. Buhuuu :( Ta tillbaka dem. Saknar dem så. Godaste jag ätit och lagom stor påse (okej köpte alltid minst två typ för att det inte var tillräckligt mycket med en påse en fredagkväll, men en vanlig vardag. Då är en påse perfekt!). OLWs ungsbakade sweet chili. Muuuuuuums. Kommer de inte tillbaka så får jag väl ta fram dem själv när jag blir rik ;) Höhö. 


MÖRDARPASS


Fick ett presentkort av Fysiken igår, tackaaar :) 

Ja jag kan verkligen säga att jag är i behov av en massage efter mitt mördar pass igår. Ska försöka boka in det efter nästa vecka. Har så sjukt mycket jobb nästa vecka så efter allt det kan det nog vara skönt att få lite massage. Men vad väljer man, rygg eller ben? Eller köper man till så att man får helkroppsmassage? Hur som helst, det är ju inget viktigt problem. Nu till mitt pass! Det gick sjukt bra för mig igår. Sista marklyftet var sjukt tungt men det var nog inte så konstigt i och med att jag gjorde sjukt mycket benböj (längesen det gick så bra!). 

Workout 18/2 (kg/reps) 
Uppvärmning crosstrainer
Knäböj 20/10 40/10 50/5 60/3 65/3 70/1 75/1 60/10 60/10 60/10 60/10 60/10 60/10 60/10 60/10 60/10 60/10 
Marklyft 60/10 80/5 90/3 100/2 102,5/1 
Pistolsquats (höger ben) 5/6 6/6 5/6 
(vänster ben) 5/5 5/6 5/4 
Bulgariska utfall 3 set med hantlar 
Stretching 
Handstand/walk practice 

Nu när jag skriver ner allting så ser jag att det inte är så mycket olika övningar jag gjorde. Men ni förstår nog att jag var helt slut redan efter knäböjen. Så glad över att jag klarade köra 60kg, 5 repetitioner och 10 sets! Det är faktiskt riktigt bra med tanke på att jag har problem med höften också. Nästa gång kanske jag pallar 65kg. Längtar! 


GOO TRÄNINGSVÄRK


Spelappen Cherry Flash som jag har gjort, med hjälp av programmerare såklart! Finns både gratisversion (reklam) och betalversion. Ladda ner! 

Godmorgon. Alltså. Att ha sovmorgon och ändå gå upp för att man har ett sånt sjukt behov att få tvätta. Ja. Det är väl inte mycket att göra åt det. Kan ju i alla fall gå och lägga mig i sängen mellan varven :) Tränade från sju till halv tio igår typ. Sååå bra pass! Tänkte skriva om det sen. Träningsvärk idag :) Jag tränar ju ofta men jsg brukar tänka att får jag inte träningsvärk dagen efter så har jag inte tränat tillräckligt hårt! ;) Sen finns det ju sådana som min bästis. Hon bowlade i helgen och hade sjuk träningsvärk dagen efter... Så roligt, haha! ;) 


SÅSTIPS OCH BABBEL


This sauce thoo ❤️

Höhö. Just nu känner jag att jag skulle kunna leva på ris och kyckling, bara jag får ha denna såsen till! Svingod enligt mig. Smakar som Subways barbecuesås! Mums, ska ha det på min hamburgare på lunchen idag. Jag satt uppe sent igår och kollade in olika företag. Sånt roligt sysslar jag med om kvällarna, haha. Nej men. Det är lite viktiga grejer som behöver göras så det är ju bara att göra det. Som jag skrev för en tid sedan så är jag verkligen inställd på jobb jobb jobb + träning och det är jag helt okej med (but now you're in my way.. :)) men ska försöka åka hem och hälsa på i Mars. Behöver träffa familjen och vännerna lite. Nästa vecka jobbar jag från tisdag till söndag. Fredag till söndag är det mässa som gäller, men det blir kul för då kommer jag ju stå med alla på jobbet + några till och förhoppningsvis är det mycket trevligt folk osv. Nu ska jag blunda sista tio innan jag anländer till busshållplatsen vid jobbet. Bästa tio på hela morgonen ;) 


DOG PARK


Running around in the dog park!

Efter jobbet tog jag med Molly till hundparken. Vi var helt själva där. Jag har stretchat (?) idag och blev precis klar med mitt berg av disk. Lagat mat och lagt en liten ansiktsmask. Nu ska jag ut med Molly en sista gång för dagen och passa på att slänga soporna. Sen väntar en kopp te och lite jobb. Lyssnar på de första låtarna Rihanna släppte också, så nice! Haha, imorgon blir det jobb till fyra och sen träning :) 


MONDAY


The fuck is up with my blurry eyebrows? Hahah... 

Hahha, hatar när man upptäcker något konstigt på en bild man lagt upp på insta, men vem bryr sig egentligen :) Jag ska käka lite nu. Har rensat bland massa papper och sånt nu under eftermiddagen och försöker hitta ett företag som både kan göra en app och en hemsida. Svårt faktiskt! Ska fråga kompisar om tips. Ett företag jag skrivit till hörde av sig idag och skrev att de gärna vill ha ett prov på Cheers så ska skicka det till dem. Kanske en blivande återförsäljare :) Vem vet. Nu ska jag äta och sen städa lägenheten och boka tvättid, yes, det är dags för det igen! 


FÖRMIDDAGSMÖTE


Happy after a very good meeting. 

Hallå! Är fylld med en massa energi från mitt möte idag. Vi höll på lite längre än tänkt men jävlar vad positivt mötet var. Är så sugen på att ta detta vidare nu så nu ska det jobbas hårt! Herreeeee min skapare. Måste ut och röra på mig nu. 


MIN HELG


Valentines selfie at the gym ❤️ 

Jag tränade idag också. Så jävla nice. Älskar verkligen träning. Blev mycket mage idag och lite pistols squats, det var längesedan jag gjorde det. Måste bli bättre på att skriva upp vad jag gör på träningarna. Blivit lite slarvig. Kanske kör en vilodag imorgon, inte säker än. Ganska spännande dag imorgon. Börjar med ett möte kl 10.30 :) 


BEST DOG


I hope you're having a good time in dogheaven ❤️ 

Fyyy. Tårarna bara rinner. Bogie var min fasters hund och han har nu gått bort. Världens finaste gosigaste snällaste. Ingen som inte träffat Bogie kan förstå. Han är så fin. Och aldrig träffat en hund med sådan mjuk päls. Kommer verkligen sakna honom. Nu springer han nog runt med sin "storebror" Max som dog för något år sedan. Tänker verkligen extra mycket på min faster i Florida nu. Kan inte föreställa mig hur hon mår... All kärlek! 


HAPPY VALENTINES-DAY


Good morning saturday, and happy Valentines day! 

Jag kollar på Nyhetsmorgon. Ska strax sminka mig, gå en poemenad med Molly och sedan åka iväg till jobbet för ett kort pass. Hoppas folk är glada idag och att alla passar på att sprida extra kärlek idag! :) 


NEW BOOKS ON THE WAY, YEY


Oh yes... The booklover är i farten igen. 
 
Har typ 7 böcker i min kassa på adlisbris.se. Hittade inga böcker på bokrean som jag ville ha men men. Såg också att Erik Bertrand Larssen släppt ny bok! YEEEY! Asså älskade hans tidigare bok "Bli bäst med mental träning" som jag läste på norska. Den nya boken heter Helvetesveckan och finns tydligen på svenska, gött! Ska bli så kul att läsa alla böcker! Hehhehe. De flesta böcker jag har står nere hos min bror i hans förråd. Jag har suttit och mailat en del imorse och försöker (vet inte om jag sagt det) få in Cheers på en internetbutik. Och det kommer nog bli av också :) Det som jag tycker är lite jobbigt är att frakten på deras webbshop kostar 49kr vilket känns lite dyrt om man köper mitt spel som kommer kosta kanske max 69kr. MEN man kan ju passa på att köpa andra grejer samtidigt för de har typ allt! :) Så jag hoppas att det går vägen och att det går bra :) De erbjuder en perfekt lösning för mig i alla fall.
 
 

MIND OVER MATTER


Oh my gaaaad vad trött i huvudet jag är nu. Tiden har flugit förbi idag. Jag har skrivit en affärsplan enligt ett företags instruktioner och aa helt död typ. Haha. Men ska dit på måndag och det var ju riktigt gött att jag blev klar med det idag så jag kan jobba med annat imorgon förmiddag. Nu ska jag ta en promenad med Molly, sen blir det träning och sedan mat :) Tycker texten ovan är så himla bra. Typ mitt tankesätt all day all night, haha. Nej men, aa. Man måste ju gör vad man vill, för sig själv :) 


ENDLESS LOVE


Endless love 

Såhär ser nästan alla mina selfies ut med Mollsibus. Hahah, älskar min vovve. Blir så lycklig! Visste ni att hundägare är lyckligare? Haha nej där ljög jag, man behöver inte ha hund för att vara lycklig ;) Men det sägs att hundägare är friskare, vilket jag inte har någon statistik på men jag skulle inte bli förvånad om det stämmer. Jag menar, vi är ute och rör på oss med hunden varje dag + att hunden drar in mycket skit vilket gör att vi härdas eller något. Haha. Människor som är för renliga har ju inget immunförsvar alls! Glöm inte att vissa bakterier gör oss starkare ;)


PÅ KONTORET


At the office :) 

Hej hej och godmorgon! Hoppas på att dagen går undan lite och att allting går som det ska. Håller på med massa mail fram och tillbaka med produktionen av Cheers. Hon som jag hade kontakt med innan har slutat så nu blir det lite att man måste börja om vilket suger men jag hoppas på att kunna lägga en order hos dem idag. Just nu är jag dock på kontoret på Mondana och jobbar. Det är roligt att sälja chokladdrycken Cacaolat 0% eftersom många tycker att det är en kul, bra och framförallt god dryck! Nehe, nu ska jag jobba på här. Imorgon är jag ledig innan jag går på helgjobb. 


BEAUTIFUL HAIR


Foto angelicablick.se

Kan någon bara slita av hennes hår och placera det på mitt huvud! Hur fint är det inte?!!! Det är så fylligt (?) att jag dör, men jag vet ju också att hon har löshår så det kan ju bero på det. Sjukt vackert i alla fall! Undra pm hon stylar håret varje dag? Och typ tvättar det varje dag? Haha. Jaja, nog med hårsnack. Ska ta tag i min disk nu och sen ska jag lägga mig och läsa. Min hjärna går på högvarv. Har en annan idé jag verkligen vill förverkliga (en dröm alltså) och har suttit och letat inspo på nätet sen jag kom hem typ.


OVERSLEPT


The sky was beautiful this morning...

Godmorgon. Jag försov mig imorse. Tänkte att jag ställer klockan på halv sex så kan jag diska innan jag ska dra till jobbet så att jag slipper göra det ikväll. Mobillarmet ringde 05.30 jag gick upp till andra sidan rummet, stängde av larmet och la mig i sängen med mobilen. Vaknade nästa gång kl 07. Min buss till Markland går 06.34 haha. Jag måste ha klickat bort alla andra larm i sömnen. Hatar när det blir så. Ikväll ställer jag larmet som vanligt och hoppas på att jag vaknar och GÅR UPP vid första larmet :) Sitter på bussen nu och är riktigt kaffesugen. Mat har jag inte heller med mig idag... Slarvigt. 


XIDE NON-ALCO

Inte för att jag bryr mig jättemycket men det händer ju ibland att jag inte dricker när jag är ute och då är det ju roligt att ha någon rolig non-alco cider som ändå är god. Hur som helst så såg jag reklam på facebook och här har tydligen fyra kända profiler i sverige designat ett eget X. Alltså jag älskar Ellens!! Hahha, hoppas hon vinner! Det bäst av de fyra tycker jag. Jannis är också fint men tycker att Ellens är lite roligare :) 
 

IN MY TACOS


Gurka, röd paprika, majs, ost, creme fraiche med nerpressad vitlök och Habanero ❤️ 

Alltså älskar tacos och tycker faktiskt att det är en bra maträtt som är både helt okej nyttig och går snabbt att laga. Steker blandfärs i cocos, kryddar med spice mix och precis innan jag ska ta köttfärsen river jag ner en Habanero! Mums! River man ner Habaneron för tidigt så försvinner lite av dess smak, och det vill man ju inte! Asså så gott är det att jag aaa, vet inte vad jag ska skriva. Smakar himmelskt, hahha? 

Tränade innan och måste säga att det går bättre och bättre! Gick upp på 70kg i böjen idag från min tidigare 50kg som jag kommit upp till efter att jag skadade mig. 70kg kändes ändå okej men jag har fortfarande ont efter att jag har böjt... Men på bättringsvägen i alla fall! Det ska man vara glad över :) 


WANTS FROM NIKE

First of all, I love Stadiums advertising pics. Second, I love this new NIKE kit. 
 
Vill haaaaaa. Haha. MEN jag har så mycket träningskläder så just nu är det inte aktuellt. Jag har läst nu på morgonen. Varit ute i solen med Molly. Känner mig verkligen lycklig just nu. Mycket beror nog på solen! Och sen allt som händer och att aa. Hoppas på att nästa vecka blir bra. Jag har lite panik över att det redan är vecka 7 imorgon. Vart tar tiden vägen?? Hahah. Oh well. För övrigt kom jag på en rolig idé igår och googlade lite på det men hittade ingenting så tror inte det finns. Ska kolla på det lite närmare haha men egentligen vet jag inte om jag har tid. Vi får se! Förhoppningsvis får jag lite svar i nästa vecka och då kan jag prioritera bättre. Just nu jobbar jag (förutom mina två jobb) med Cheers, min hemsida och textmaterial där, min spelapp som jag vill uppdatera lite och en annan idé jag har som jag vill köra igång med men det krävs en hel del pengar så får se hur jag gör med det. 
 

KNOW WHAT YOU WANT


New goals in sight... 

Äntligen söndag! Jag är ledig hela dagen idag och tänkte försöka vara så effektiv som möjligt. Stänga in mig i min lille etta och fokusera på jobb jobb jobb. Allting ska vara klart i februari. Det är mitt mål. I Mars väntar förhoppningsvis min utbildning och sedan ska jag ju försöka börja arbeta inom området så snart som möjligt. April är också en spännande månad med en stor hemlig sak som kommer avslöjas, haha. Hur fan ska det bli? Hur som helst. I slutet på april eller början på maj kommer Cheers ut i butik och jg längtar så jävla mycket! Men från nu tills dess ska jag ha hunnit med en hel del andra grejer. Är så fokuserad på mig själv och jobb och träning just nu. Men det är bra! Lite tråkigt att inte göra roliga saker med vänner och så men nu tänker jag att det ska vara såhär fram till maj i alla fall, och sen ska jag försöka njuta och umgås med vänner! Tycker inte det känns så jobbigt. Jag trivs på mina jobb och det jag arbetar med på fritiden. Träningen älskar jag och vänner och familj pratar jag mycket med i telefon just nu. När man har så klara mål som jag har så blir liksom varje dag ett steg i rätt riktning. Jag vet exakt vad jag vill (typ). Och det känns ju bra!


FEELIN' HAPPY


Hej på er. Jag jobbade igår kväll. Det gick från att vara dölugnt till superkaos hela tiden. Och så kom Johanna och Josef förbi, tur att jag inte missade dem :) Ska jobba ikväll också och nu sitter jag och jobbar från sängen. Känns som att det enda jag gör är att jobba men det är ju egentligen inte riktigt så. Hoppas på en bra nästa vecka. Har typ inte kunnat sluta le och tänka på en sak sen i torsdags.. Får se vad jag gör med den saken. Lika bra att chansa än att ångra sig sen. Eller hur? :) Nu ska jag fortsätta här innan jag tar en promenad med Molly. Måste verkligen handla idag också. Har ingen mjölk och knappt något kött hemma. 


BJUDNING PÅ HOVÅS


Bjudning på Cacaolat 0% (0%fett 0%socker) på ICA kvantum Hovås igår! 

Jag jobbade från 09-18 igår. Stod på ICA kvantum Hovås till kl 18 och bjöd på vår nylanserade Cacaolat 0%! De flesta tyckte den var riktigt god! Det var trevligt att stå där men så jävla kallt, stod vid mejeri typ, Hovås hade dock väldigt trevlig mejeripersonal ;) Idag ska jag jobba på donken ikväll. Och imorgon också. Så ser i princip alla mina helger ut framöver. Gotta work! Nu på förmiddagen har jag suttit med mailen! Alltså fattar fortfarande inte att jag kommer ha en produkt I BUTIK om ca 3 månader. Det var liksom ett av målen 2015. Att Cheers skulle säljas i butik. Check! ✔️ Hoppas att det går bra också! 


CHEERS SNART UTE I BUTIK

 
Ja. Alltså jag måste säga att det är väldigt kul att berätta att man faktiskt kommer kunna köpa mitt lelle spel i en riktigt butik! Hur häftigt? Jag hoppas bara inte jag stöter på några problem på vägen och att allting går bra. Jag har ju gjort lite ändringar, bland annat fram och baksida av förpackningen så att man direkt ska förstå vad Cheers är för något. Vissa kort inuti är också ändrade. Det ska bli kul det här! Men ja, om ca 3 månader kommer leveransen till Sverige, vilket känns som en evighet men det kommer säkert gå fort och jag hinner nog hitta på något annat tills dess. Jag kommer självklart hojta till när spelet finns ute till försäljning! Då tycker jag att ni allihopa ska lyfta på arslet och gå och köpa ett spel, och speeeela! Och ge mig feedback. Älskar feedback! 
 

WORK WEDNESDAY


After yesterdays workout, haha. I tend to lay down on my rug when I get home from the gym.. I told Molly to lay down too, look at her, hahah. 

Ja ni. Uppe med tuppen. Har massor att göra på jobbet idag så är säker på att dagen kommer gå undan. Tränade igår och gjorde en sjukt bra magövning. Trodde musklerna där inne skulle bränna sönder! Körde också marklyft, lite lätta benböj och lite annat :) Helt slut efteråt. Idag ska jag vila från träning. Kroppen behöver det. Jag skulle nog kunna träna imorgon om jag känner för det, annars blir det på fredag! Nehe, nu ska jag sätta igång här. Förhoppningsvis kommer en roliga nyhet senare idag... Hihi. 


BÖNPASTA + MIN DAG


Bönpasta från Risenta, rekommendera tyvärr bara detta om man har mycket god sås till. Typ i en gratäng eller något. Hehehe.. 

Hej hej. Jag sitter i sängen och har helt ont i röven. Träningsvärk much? Yes. Jag ska strax bege mig ner till Fysiken för att träna igen. Imorgon ska jag upp och arbeta tidigt och förhoppningsvis kan jag dela med mig av en liten nyhet om allt går som det ska nu.... Jag har skissat lite på min hemsida idag och jobbar med ett.. Hmm.. Vad ska man kalla det? Ett dokument? Ett informationsblad? Jag vet inte, haha. Hade tvättid kl 10 imorse och var nere och fyllde tre maskiner men fick inte igång en enda. Måste varit något fel på det rummet. Blev lite arg och bokade om tvättid till ett annat rum så från kl 22 till kl 01 har jag tvättid! Hahah.. Hoppas fan inte jag somnar ifrån tvätten sen. Det skulle inte vara kul! 


BOOOKS

  
 
Jag är ju en riktig boknörd. Älskar böcker! Tyvärr har jag ju lite problem med att hålla mig till en bok och jag läser idag alldeles för lite. Skulle vilja läsa minst en timme om dagen men just nu gör jag inte det, vilket jag borde ändra på IDAG, för jag har ingen anledning till att inte göra det. Tiden finns bara man letar. Hur som helst så kommer ju bokrean i februari och jag har jättemycket böcker jag vill köpa då. Vet ju inte vilka som kommer på rea men säkert någon så jag tänkte att jag ska vänta tills rean börjar. Av någon konstig anledning läser jag mest när jag reser. Vilket kanske inte är superkonstigt ändå eftersom det är gött att ha någonting att göra på tåget/flyget och på stranden. Men hur som helst, ska ta tag i det där nu! Jag har nämligen lite panik över alla böcker jag har som är olästa och hur många böcker som är på min köplista just nu ;) Det hade varit coolt att ge ut en egen bok en vacker dag! Någon som har något bokips att dela med sig av? ;) 
 
 
 

GRYMT TRÄNINGSPASS


Detta är sååå mycket kärlek för mig! 

Jag hade ett så jävla bra pass på Fysiken Lindholmen innan. Asså. Jag var helt sjuk! Jag bara körde på! Haha, nej men okej. Jag var bra men jag var ju inget monster, heheh. Jag körde marklyft och allting gick så lätt! Jag körde utan bälte och utan magnesium på händerna. Jag gick upp till 100 kilo, körde först en lätt etta, sen en något tyngre tvåa och sen en etta igen. Benen värker än! Hahah! När jag kom hem sen lagade jag mat men fläskfilén blev inte alls bra så hela maten blev helt förstörd. Därför tröstar jag mig med vitlöksbröd nu. Älskar det sååå sjukt mycket! Hade inte levt utan det. Anyways, här är mitt pass. 

Workout (kg/reps)
Benböj 40/10 40/10 40/10 50/6 50/6 55/4 55/4 
Marklyft 60/7 60/7 70/5 80/5 85/2 90/1 100/1 100/2 100/1 
Militärpress 20/10 20/10 20/10 
Chins 5, 4, 2
Pullups 3, 1 
Situps 8/10 8/10 8/10 


SEN NATT IGÅR


Johanna and I at Park Lane yesterday, woop woop! 

Det var en trevlig personalfest igår men jag rullade hem runt halv fyra så sov svin länge idag. Tur att jag är ledig idag. Ska vila lite till sen blir det ett lätt pass på Fysiken :) 


STÄDDAG OCH FEST


Nehe. Om jag skulle ta tag i dagen kanske. Hittills har jag bara varit ute med Molly i snön. Jag sov bort min tvättid så måste boka ny. Sen behöver jag bädda rent, städa och ta itu med mitt berg med disk... Ska måla naglarna och fixa mig för att sedan ikväll åka in till Avenyn och där ska vi ha personalfest på Park Lane! Ska bli riktigt roligt faktiskt och som tur är är jag ledig både imorgon och på tisdag. Jag måste säga att om det är något jag verkligen saknar här i min etta så är det en matplats eller ett skrivbord. Jag sitter alltid i sängen. Äter, mailar, tv, data osv. Det blir väl bättre när jag får upp soffan kanske men just nu är jag bara så jävla trött på att inte ha någonstans att sitta. Haha, jag blir liksom lat. 


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus